![]() |
نقل قول:
پیشنهاد من : PC Cillin موفق باشید |
[QUOTE=Extacy;123804]سلام خدمت جناب شهرام.
فایلهایی که زیپ هستند رو که باید با استفاده از نرم افزار Winrar باز و یا Unzip کنید. با سلام دوست عزیز نرم افزار لازم را برایتون توی این آدرس آپلود کردم می تونید از لینک زیر دیافتش کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] سلام ممنون از کمکتون . فایل های 3gp باز شدند میشه لطفا رهنمایی کنید فایل های زیپ شده رو چطور آن زیپ کنم ؟ با winrar باز نشد . خیلی ممنون |
دوستان کسی نرم افزار یا سایتی رو میشناسه که فایل های رکورد شده ( ضبط صدا ) از طریق موبایل رو به
ام پی تری تبدیل کنه ، فورمت فایل مذکور AMR Narrow-Band Content است . سپاس گذارم |
نقل قول:
من نرم افزارش رو ندارم ولی از تو این سایت میتونید جسبجو کنید......همه جور اطلاعاتی در مورد موبایل ها داره.!...از شیر مرغ تا جون موبایل.:p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پیروز باشید.:) |
نقل قول:
همچنان منتظرم ... |
2 ضميمه
نقل قول:
|
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید |
سلام .
از دوستان کسی از ویندور ویستا ( البته 32 بیتیش ) استفاده کرده ؟ و اگر کرده ، آیا با اجرای برنامه های : Yahoo ,Kasper,Meta مشکلی نداشته ؟ ممنون چیپال |
نقل قول:
ویستا نیاز به نرم افزارهای خودش دارد که فعلا این نرم افزار ها کم هستند. |
سلام
من از اينترنت اكسپلورر 6 استفاده ميكنم . به بعضي از سايتها حساسيت داره و با باز كردن آنها و يا لينكهاي موجود در آنها دستور كلوز ميده و بعد هم آونا شات داون ميكنه(فقط برنامه را نه سيستم را). از مكافي آپديت شده هم استفاده ميكنم. از دوستان كسي ميدونه چرا و چطوري ميشه حلش كرد. ممنونم. |
نقل قول:
اینترنت اکسپلورر و دردسرهای مختلفش عالمی داره . پیشنهاد می کنم این مروگر رایگان و تقریباً بی نقص را دریافت کرده و خودتان را از شر تمام این دردسر ها راحت کنید : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق و شاد باشید |
نقل قول:
از اکسپلورر 7 استفاده کنید البته تنظیمات رو طوری کنید که جدیدترین فایلها را دانلود کنه مشکلتون حل میشه |
سلام دوستان
دستگاهی هست بنام PDF reader که فایلهای pdf رو میخونه از قابلیتهای بسیار خوب این دستگاه قابل حمل بودن و کم حجم بودن اون هست تقریبا به اندازه یک کتاب میخواستم بدونم کسی ار دوستان جایی رو سراغ داره که این دستگاه رو داشته باشند. |
پیرزن 75 ساله رکورددار سرعت اتصال به اینترنت
یک زن 75 ساله سوئدی موفق شد با 40 گیگا بایت بر ثانیه رکورد سرعت جستجوی در اینترنت را بشکند.
به گزارش سایت خبری قدس ،سیگبریت لاثبرگ 75 ساله اهل "کارلستاد" سوئد توانست تنها با استفاده از یک رایانه شخصی خانگی با سرعت 40 گیگابایت برثانیه بیش از هزار و 500 کانال تلویزیون را از راه اینترنت روی "دی وی دی" بارگذاری کند. براساس گزارش روزنامه سوئدی "لوکال"، پیتر لاثبرگ پسر این زن سالمند براساس توافقی که با شرکت "سیسکو سیستم" با هدف نشان دادن پتانسیل های خاص فیبرهای دیداری انجام داده بود، این سرعت بالا را برای استفاده مادرش گرفته است. به این ترتیب این زن توانست نام خود را به عنوان تنها فرد 75 ساله تکنولوژیکی دنیا در تاریخ انفورماتیک به ثبت برساند. منبع : qodsdaily.com |
سلام
بیش از 20 قسمت ویندوز ویستا اطلاعات کاربران را برای مایکروسافت ارسال میکند! آیا از ویندوز ویستا استفاده میکنید؟ پس ممکن است خبر داشته باشید که این سیستم عامل دارای مجوز، که روی دستگاه شما نصب شده میزان چشمگیری از اطلاعات شما را برای مایکروسافت درو و برداشت میکند. منبع :هفته نامه علم روز پ.ن:اگه خبر نداشتید پس شما نسخه اصلی ویندوز ویستا رو نخریدید! :laugh: ;) |
ساعت جاري 20:29 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |