انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

shahram123 July 10th, 2007 01:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ravian (پست 121074)
سلام
یا باید از برنامه ای استفاده کنید که عکس بگیره(snagit ) یا روی صفحه کیبورد دکمه Print Screen رو بزنید عکس گرفته میشه بعد برید در برنامه paint و روی صفحه ctrl+v رو بگیرید عکسی که گرفته بودید میاد.بعد به هر فرمتی که خواستید می تونید save کنید.
موفق باشید

برنامه paint رو ندارم . جایی هست که بشه دانلودش کرد ؟ البته اگر حجمش کمه . دیال آپ دارم

ario July 10th, 2007 01:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahram123 (پست 121109)
برنامه paint رو ندارم . جایی هست که بشه دانلودش کرد ؟ البته اگر حجمش کمه . دیال آپ دارم

ويندوز xp داره!!!
بريد به :
1. windows
2. start
3. all programs
4. accessories

shahram123 July 10th, 2007 01:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 121082)
بر روي چارت ميتوانيد كليك راست كرده و save را بزنيد....

سلام

اریو جان من مثل شما ای کیوم بالا نیست . سیو نشد . لطفا دقیق تر توضیح بده . یه صفحه میاد سه تا گزینه داره

ario July 10th, 2007 02:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahram123 (پست 121117)
سلام

اریو جان من مثل شما ای کیوم بالا نیست . سیو نشد . لطفا دقیق تر توضیح بده . یه صفحه میاد سه تا گزینه داره

هر 3 گزينه براي ذخيره عكس است . پس از انتخاب يكي از آنها بايد در folder فلان ذخيره كنيد!
لطفا" كمي ور برويد تا پيدا كنيد !!! :rolleyes: :happy:

shahram123 July 10th, 2007 02:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahram123 (پست 121117)
سلام

اریو جان مشکل حل شد . از شما و جناب راویان ممنونم

hamid3765 July 11th, 2007 08:07

سلام دوستان
یکنفر از دوستان راهنمایی کنه برای اینکه بتونیم با دو یا سه آی دی یاهو با یک مسنجر همزمان لوگین باشیم چه کار باید کرد؟

ممنون موفق باشید:)

alihirsaei July 11th, 2007 09:36

از دوستان ساكن كرج يه سوال داشتم : كدوم شركت بهترين خدماتdialup رو ارائه ميده در ضمن كدوم شركت بصرفه ترين adsl رو از نظرهزينه وخدمات ارائه ميده

ario July 11th, 2007 09:47

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alihirsaei (پست 121448)
از دوستان ساكن كرج يه سوال داشتم : كدوم شركت بهترين خدماتdialup رو ارائه ميده در ضمن كدوم شركت بصرفه ترين adsl رو از نظرهزينه وخدمات ارائه ميده

بهترين dialup كه نميشه گفت... چون dial up در كل زياد به درد نميخورد.
من كه از 256 ADSL شركت SHATEL استفاده ميكنم. سرويس نسبتا" خوبي داره... جديدا" هم سرويس 128 kb را فكر كنم داره با قيمت 13500 تومان ارائه ميده.
ولي غير از آن شبديز و دو سه تاي ديگه هم هستند كه با 13500 تومان سرويس ميدن.

akilis2006 July 11th, 2007 11:03

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 121440)
سلام دوستان
یکنفر از دوستان راهنمایی کنه برای اینکه بتونیم با دو یا سه آی دی یاهو با یک مسنجر همزمان لوگین باشیم چه کار باید کرد؟

ممنون موفق باشید:)

Download link file : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

kohzadi July 13th, 2007 00:31

این عکس اولین هارد دیسک هست که پنج مگابایت حافظه داشت و وزنی بالغ بر یک تن.
هارد ديسكي با حجم پنج مگابايت، متعلق به سال 1956
در سپتامبر 1956 شركت آي‌بي‌ام 305 RAMC را كه نخستين كامپيوتر داراي هاردديسك بود عرضه كرد.
وزن اين ديسك بيش از يك تن بود، در حالي كه تنها ظرفيت نگهداري پنج مگابايت اطلاعات را داشت.
منبع: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

شكيب July 15th, 2007 09:49

یه فایل پی.دی.اف دارم که بطور صحیح پرینت نمیشه و اول کار هم پیغام میده که اررور پرینت نا مناسب رو دارین موقع پرینت هم بعضی جاهاش رو سفید رد میکنه . برای پرینت کردنش چیکار کنم .خیلی سخته که بشه از روی مونیتور یه فایل 200 صفحه ای رو خوند.
از وقتی هم که اینو پرینت گرفتم حالا پرینترم هم بقیه فایلها رو درست پرینت نمیکنه .

من چکار کنم ؟ بدادم برسین
با تشکر

shahram123 July 19th, 2007 23:17

من چند تا کلیپ دانلود کردم ولی باز نمیشه بعضی هاشون زیپ شده هستند که من بلد نیستم بازشون کنم بعضی هاشون با پسوندهای mp4 _ 3gp هستند کسی میتونه کمکم کنه ؟ ممنون میشم

Extacy July 20th, 2007 00:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahram123 (پست 123794)
من چند تا کلیپ دانلود کردم ولی باز نمیشه بعضی هاشون زیپ شده هستند که من بلد نیستم بازشون کنم بعضی هاشون با پسوندهای mp4 _ 3gp هستند کسی میتونه کمکم کنه ؟ ممنون میشم

سلام خدمت جناب شهرام.

فایلهایی که زیپ هستند رو که باید با استفاده از نرم افزار Winrar باز و یا Unzip کنید.

فایلهایی 3gp رو هم باید با نرم افزار Nokia Multimedia Player اجرا کنید چون فایل های با پسوند 3GP مخصوص گوشیهای موبایل هستند و با این نرم اقزار میشه اجراشون کرد.

شاد باشید.

businessandmarketing July 20th, 2007 00:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahram123 (پست 123794)

با سلام دوست عزیز
نرم افزار لازم را برایتون توی این آدرس آپلود کردم می تونید از لینک زیر دیافتش کنید:

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

ارادتمند شما

Alifar July 20th, 2007 09:47

مشكل عجيب

با سلام
اخيرا برام مشكلي پيش اومده بدين شرح:
چند روز پيش انتي ويروسNOD32 رو دستي اپديت كردم و قبول هم كرد و اپديت شد ولي ديگه فايلام طبق روال سابق بالا نميومدند و هر فايلي رو ميخواستم باز كنم open with ميومدتا اينكه دوستي پيشنهاد كرد برم تو مسير:
windouws /system32/win.comو رو اونكليك كنم و بدينطريق مشكل مقطعي حل شد ولي كنترل پنل از كار افتاده بود!هار جانبي فلش كار نميكرد
خلاصه مجبور شديم ويندوز رو عوض كنيم و از نو نصب كنم
بازم اومدم نود رو نصب و اپديت دستي كردم دوباره گرفتار همون مسئله شدم يعني وقتي تو cpanel روي add remove كليك ميكنم اين پيغام مياد ؟ميتونيد بگيد چرا اينطور ميشه؟
ميدونم ار NOD32 هستش ولي نميشه اپديت هم نكردش؟

http://i10.tinypic.com/68mqcli.gif

ساعت جاري 22:40 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.