انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   سوال درباره امکانات و قابلیت‌های وب سایت (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3584)

hoseintaheri October 26th, 2009 17:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله aisan (پست 349870)
با سلام میشه بفرمایید با وجود تعداد پست پایین چگونه می توان تصویر ارسال کرد

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله isar (پست 349880)
سلام

عکس مورد نظر رو در این سایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] آپلود کنید.
سپس لینک آخر رو ( Direct ) کپی کرده و در بخش ( قرار دادن تصویر ) قرار دهید.

کد پنجمی از بالا رو کپی کنید
Hotlink for forums (1

باید مراقب باشید درست و کامل کپی کنید

keivanpro October 27th, 2009 13:59

سلام آقا رضا
من هر چی دنبال تاپیک سوالات درباره کامپیوتر و اینترنت گشتم پیداش نکردم یادمه قبلا منتقلش کرده بودید به تالار عمومی جدیدا به جای جدید منقلش کردید؟

aisan October 27th, 2009 14:42

با سلام می خواستم بدونم میشه در یک تاپیک پستهای یک کاربر را فیلتر نمود و فقط پستهای اون شخص رو مطالعه کرد؟ آیا همچین امکاناتی در این سایت هست؟ ممنون میشم از دوستان اگر اطلاعاتی دارند راهنمایی نمایند با تشکر

nirvana November 2nd, 2009 14:52

با سلام خدمت دوستان گرامی .

با احترام خدمت مدیریت محترم :

با توجه به مسائل پیش آمده در تاپیک نگاهی دیگر ، تاپیک مذکور فعلا بسته شده . این بسته بودن تا چه زمانی ادامه دارد ؟

با تشکر ، نیروانا
بدرود

nirvana November 2nd, 2009 15:35

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله nirvana (پست 352560)
از مدیریت محترم سایت درخواست میکنم اگر علت بسته شدن تاپیک این مورد هست ، لطفا پست و مورد نظر را در قسمت مدیریت برای دید همگان درج نمایند .

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hoseintaheri (پست 352547)
اقای یونایتد آقای ارشیا نتورک باز از اب در اومدند علت بسته شدن تاپیک هم همین بوده قصدشون هم از به دنبال خود کشیدن "این مشتاقان یادگیری" معلوم شد از اول چی بوده ...

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

با تشکر ، نیروانا
بدرود

lastnight19 November 2nd, 2009 17:07

آیا این امکان وجود داره که ما در کنار گزینه های پائین هر پست (مثل تشکر و نقل قول) گزینه ای اضافه کنیم که بهش به پست امتیاز داد و در زمانی معین بهترین پست رو مشخص کنیم. به عبارتی مثلاً Post of the Month داشته باشیم؟

Reza November 2nd, 2009 20:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 352620)
آیا این امکان وجود داره که ما در کنار گزینه های پائین هر پست (مثل تشکر و نقل قول) گزینه ای اضافه کنیم که بهش به پست امتیاز داد و در زمانی معین بهترین پست رو مشخص کنیم. به عبارتی مثلاً Post of the Month داشته باشیم؟

این امکان بطور پیشفرض در vBulletin وجود ندارد.

albertini November 3rd, 2009 21:25

با سلام

ایا فقط 500 عدد از نوشته های کاربران ذخیره میشود و بقیه پاک شده است ؟

با تشکر.

Reza November 3rd, 2009 22:44

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 353219)
با سلام

ایا فقط 500 عدد از نوشته های کاربران ذخیره میشود و بقیه پاک شده است ؟

با تشکر.

سلام

خیر. پستی پاک نمی شود. اما در هر جستجو ۵۰۰ نتیجه نمایش داده می شود. برای یافتن پستهای مورد نظر می توانید شرایط جستجو را محدودتر کنید. (مثلا با جستجوی یک کلمه در میان پستهای یک کاربر)

موفق باشید

mercury November 4th, 2009 16:41

سلام

سایت با مرورگر اینترنت اکسپلورر 8 به نظرم مشکل پیدا کرده .

چون از صبح تا حالا یا اصلاً نمیاد بالا و یا نیمه کاره باز میشه !

البته با فایر فاکس مشکلی نداره چون مجبور شدم اونو نصب کنم و مشکل برطرف شد

yoosofy November 15th, 2009 08:16

سلام اجازه پست زدن تو سایت به من داده نمی شه
نقل قول:

کاربر محترم yoosofy, شما به یکی از دلایل زیر اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید :
ممکن است کمتر از 15 روز از عضویت شما گذشته، یا تعداد پستهای شما کمتر از 30 باشد.
ممکن است نام کاربری شما فعال نشده باشد.
ممکن است دسترسی شما بدلیل عدم رعایت قوانین سایت، محدود شده باشد
تاریخ عضویت من مال 2006 هست از مدیریت سایت می خوام اگه امکان داره این مشکل رو حل کنند

Reza November 15th, 2009 13:23

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله yoosofy (پست 356534)
سلام اجازه پست زدن تو سایت به من داده نمی شه

تاریخ عضویت من مال 2006 هست از مدیریت سایت می خوام اگه امکان داره این مشکل رو حل کنند

سلام

در کدام تاپیک می خواهید پست بزنید؟

yoosofy November 15th, 2009 17:25

نقل قول:

سلام

در کدام تاپیک می خواهید پست بزنید؟

تالار عمومی فارکس تو بقیه هم همین مشکل هست

Reza November 15th, 2009 18:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله yoosofy (پست 356585)
تالار عمومی فارکس تو بقیه هم همین مشکل هست

شما برای درج پست در تالار عمومی فارکس و سایر تالارها، دسترسی دارید. اما برای ایجاد تاپیک جدید، لازم است 30 پست مفید در سایت داشته باشید.

اگر قصد طرح مطلبی تازه و مفید را دارید که تاپیکی مرتبط با آن موضوع وجود ندارد، از طریق پیام خصوصی به من اعلام کنید تا دسترسی شما را تنظیم کنم.

با تشکر

amir85 November 15th, 2009 19:44

با سلام
یک سوال از آقا رضا دارم
چرا در مشخصات بعضی از افراد کنار پستی که فرستادن تعداد ارسال هاشون را صفر زده؟

Reza November 15th, 2009 20:49

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amir85 (پست 356599)
با سلام
یک سوال از آقا رضا دارم
چرا در مشخصات بعضی از افراد کنار پستی که فرستادن تعداد ارسال هاشون را صفر زده؟

با سلام

پست های ارسال شده در تالارهای غیرتخصصی(مانند تالار آگهی) شمارش نمی شوند.

viking November 16th, 2009 13:02

ارسال تاپیک جدید

درود

متاسفانه چند روزی است که قصد دارم مطلب جدیدی را در تالار کامپیوتر و اینترنت ایجاد نمایم اما هربار که اقدام میکنم پس از نوشتن مطلب و زدن کلید ارسال صفحه بعدی بصورت یک صفحه خالی باز میگردد و مطلب درج نمیشود!!
من در این مدت از بروزر IE8 و Chrome استفاده کردم اما هربار نتیجه یکسان بود !!!

لطفا مرا راهنمایی کنید.
سپاس

Reza November 16th, 2009 13:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله viking (پست 356695)
درود

متاسفانه چند روزی است که قصد دارم مطلب جدیدی را در تالار کامپیوتر و اینترنت ایجاد نمایم اما هربار که اقدام میکنم پس از نوشتن مطلب و زدن کلید ارسال صفحه بعدی بصورت یک صفحه خالی باز میگردد و مطلب درج نمیشود!!
من در این مدت از بروزر IE8 و Chrome استفاده کردم اما هربار نتیجه یکسان بود !!!

لطفا مرا راهنمایی کنید.
سپاس

با سلام

اگر برای عنوان مورد نظر شما تاپیکی وجود ندارد، لطفا پست خود را در یکی از تاپیک های موجود در تالار مربوطه درج کنید (از دکمه http://forum.sarmaye.com/images/buttons_msn/reply.gif استفاده کنید و عنوانی نیز برای پست خود انتخاب کنید). سپس لینک پست را برای جناب کسری یا من ارسال کنید تا پست شما به یک تاپیک مستقل منتقل شود.

با تشکر

mansour.r November 19th, 2009 18:11

سلام
یه سوال داشتم
ساعت سایت من به وقت GMT است از کجا میشود ساعت و تاریخ را تنظیم کنم ؟
متشکرم

hnp2500 November 19th, 2009 18:17

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mansour.r (پست 357599)
سلام
یه سوال داشتم
ساعت سایت من به وقت GMT است از کجا میشود ساعت و تاریخ را تنظیم کنم ؟
متشکرم

با سلام
لینک زیر را چک کنید، پایین صفحه قسمت تنظیمات تاریخ & زمان، تنظیم ساعت را روی GMT + 3.30 انجام دهید

lastnight19 November 22nd, 2009 16:33

آیا این امکان وجود داره که فاصله بین دو پست رو از 120 ثانیه به 60 ثانیه و یا 30 ثانیه کم کنید؟

Reza November 22nd, 2009 16:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 358152)
آیا این امکان وجود داره که فاصله بین دو پست رو از 120 ثانیه به 60 ثانیه و یا 30 ثانیه کم کنید؟

از نظر فنی این امکان وجود داره. اما کم پیش میاد که شخصی بخواد در فاصله کمتر از چند دقیقه، دو پست مفید در سایت درج کنه. این محدودیت هم برای جلوگیری از اسپم کردن ایجاد شده.

hnp2500 November 22nd, 2009 20:20

با سلام
قسمت iSpy بعضی وقتها بروز نمی شود، مشکل از چیه؟
مثلاً الان که ساعت 19:17 هست، آخرین پست را از ساعت 17:31 اعلام می کنه؟!!

Reza November 22nd, 2009 23:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hnp2500 (پست 358194)
با سلام
قسمت iSpy بعضی وقتها بروز نمی شود، مشکل از چیه؟
مثلاً الان که ساعت 19:17 هست، آخرین پست را از ساعت 17:31 اعلام می کنه؟!!

با سلام

در اینگونه مواقع یکبار صفحه را Refresh کنید. امیدوارم مشکل برطرف شود.

موفق باشید

hnp2500 November 23rd, 2009 10:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 358215)
با سلام

در اینگونه مواقع یکبار صفحه را Refresh کنید. امیدوارم مشکل برطرف شود.

موفق باشید

با سلام
من صفحه را refresh کردم، بستم دوباره باز کردم، temporary files را حذف کردم، اما بازهم درست نشد. کامپیوتر را خاموش کردم. امروز صبح که روشن کردم دیدم درست شده. البته تا حالا چند باری اینطوری شده بود، اما این دفعه خیلی طولانی شد. گفتم شاید به این مشکل برخورده باشید.
با تشکر

isar November 23rd, 2009 22:02

مشکل

سلام

متاسفانه سایت رو بدون فی=====لت=======ر نمیتونم باز کنم !!!!!!

*Samira* December 16th, 2009 11:43

سلام ؛ چرا سایت برای من بدون قند شکن بالا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mercury December 16th, 2009 11:48

تأیید میشه ؛

من هم یکی دو ساعت اخیر بدون قند شکن نمی تونستم بیام توی سایت !

ولی فعلاً که حل شده .

trendfinder December 16th, 2009 12:11

امروز مثل اينكه كلا اينترنت مشكل داره ، بسياري از صفحات يا باز نميشن ، يا بايد چند بار ريفرش كني تا صفحه باز بشه.احتمالا به خاطر خبرهاي شبه.:p
كار كار انگليسه.فكر نميكنم به تجهيزات چين ربطي داشته باشه.:whistle:

*Samira* December 16th, 2009 14:36

:laugh::laugh::laugh:
چرا اینها شدن قند شکن ؟؟‍ :laugh::laugh:

sht31164 December 24th, 2009 08:05

با عرض سلام و خسته نباشيد.
مديران محترم ساعت سايت براي من تنظيم نيست! شايدم اشكال كلي باشه؛ نميدونم.
وقتي پست ميزنم ساعتي كه زمان ثبت شدن پست رو نشون ميده 5 دقيقه جلوتره! مثلا همين الآن پست من به وقت تهران در ساعت 7:00 صبح بايد ثبت بشه. درحاليكه احتمالا 7:05 رو نشون خواهد داد!!!

Reza December 24th, 2009 15:17

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله sht31164 (پست 364709)
با عرض سلام و خسته نباشيد.
مديران محترم ساعت سايت براي من تنظيم نيست! شايدم اشكال كلي باشه؛ نميدونم.
وقتي پست ميزنم ساعتي كه زمان ثبت شدن پست رو نشون ميده 5 دقيقه جلوتره! مثلا همين الآن پست من به وقت تهران در ساعت 7:00 صبح بايد ثبت بشه. درحاليكه احتمالا 7:05 رو نشون خواهد داد!!!

با سلام

ساعت سرور رو تنظیم کردم. اگر اختلاف بیش از یکی دو دقیقه مشاهده کردید اعلام کنید.

با تشکر

DIKTA December 26th, 2009 18:50

ایا برای بعضی از اعضا امکاناتی فراهم است که برای بقیه ی اعضا نیست ؟ مانند دادن امتیاز منفی ؟

با تشکر

Reza December 26th, 2009 19:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله DIKTA (پست 364969)
ایا برای بعضی از اعضا امکاناتی فراهم است که برای بقیه ی اعضا نیست ؟ مانند دادن امتیاز منفی ؟
http://g.imagehost.org/download/0543/untitledh

با تشکر

با سلام

مدیران فعلی و قبلی می توانند امتیاز منفی بدهند.

Hamed2420 December 28th, 2009 13:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 364974)
با سلام

مدیران فعلی و قبلی می توانند امتیاز منفی بدهند.

با سلام

لطفاً اطلاع رساني صحيح انجام بديد.

مديران قبلي نميتوانند امتياز منفي بدهند و شايد هم از مديران قبلي تعدادي انتخاب شدن براي دادن امتياز منفي...

Reza December 28th, 2009 14:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 365095)
با سلام

لطفاً اطلاع رساني صحيح انجام بديد.

مديران قبلي نميتوانند امتياز منفي بدهند و شايد هم از مديران قبلي تعدادي انتخاب شدن براي دادن امتياز منفي...

با سلام

تعدادی از مدیران قبلی برای دادن امتیاز منفی انتخاب نشده اند. بطور خلاصه موضوع از این قرار است:

برخی مدیران قبلی پس از اتمام مدیریت درخواست داشتند که ظرفیت صندوق PM آنها افزایش داده شود. با توجه به برخی محدودیتهای فنی vBulletin، برای افزایش ظرفیت Inbox، این افراد بعنوان گروه ثانوی به عضویت گروه مدیران درآمدند تا ظرفیت Inbox آنها افزایش پیدا کند. لذا از برخی امکانات دیگر از جمله دادن امتیاز منفی نیز برخوردار شده اند. (البته بهتر است از این امکان جز در موارد خاص استفاده نشود)

موفق باشید

Hamed2420 December 28th, 2009 16:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 365111)
با سلام

تعدادی از مدیران قبلی برای دادن امتیاز منفی انتخاب نشده اند. بطور خلاصه موضوع از این قرار است:

برخی مدیران قبلی پس از اتمام مدیریت درخواست داشتند که ظرفیت صندوق PM آنها افزایش داده شود. با توجه به برخی محدودیتهای فنی vBulletin، برای افزایش ظرفیت Inbox، این افراد بعنوان گروه ثانوی به عضویت گروه مدیران درآمدند تا ظرفیت Inbox آنها افزایش پیدا کند. لذا از برخی امکانات دیگر از جمله دادن امتیاز منفی نیز برخوردار شده اند. (البته بهتر است از این امکان جز در موارد خاص استفاده نشود)

موفق باشید

بله. حالا شد.
بهتره كه هميشه به سوالات واضح و روشن پاسخ داده بشه تا خدايي نكرده باعث سوء برداشت براي عده اي نشه...

majid61 December 28th, 2009 20:52

با سلام
من یک هفته ای هست با این سایت سرمایه خیلی مشکل دارم. اصلا پخش زنده واسم کار نمی کنه و یک لینک که میخوام باز کنم باید 20-30 دقیقه صفحه باز باشه تا صفحه لود بشه یا اصلا لود نمیشه.با سایت ها و فروم های دیگه مشکل ندارم و راحت صفحاتشون لود میشه.
با هر دو مرورگر موزیلا و اکسپلورر امتحان کردم و مشکل حل نشد.آیا دوستان دیگه مشکل من را دارند.بد جور حال گیری شده این معضل.

لطفا مدیریت سایت پیگیری کنند.

با تشکر

Reza December 28th, 2009 20:59

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله majid61 (پست 365150)
با سلام
من یک هفته ای هست با این سایت سرمایه خیلی مشکل دارم. اصلا پخش زنده واسم کار نمی کنه و یک لینک که میخوام باز کنم باید 20-30 دقیقه صفحه باز باشه تا صفحه لود بشه یا اصلا لود نمیشه.با سایت ها و فروم های دیگه مشکل ندارم و راحت صفحاتشون لود میشه.
با هر دو مرورگر موزیلا و اکسپلورر امتحان کردم و مشکل حل نشد.آیا دوستان دیگه مشکل من را دارند.بد جور حال گیری شده این معضل.

لطفا مدیریت سایت پیگیری کنند.

با تشکر

با سلام

این پست و پستهای بعد را ببینید: http://forum.sarmaye.com/showthread....979#post364979

isar January 16th, 2010 02:04

سلام

چرا نمیتونم اینجا بنویسم ؟!

tim1340 January 16th, 2010 04:45

دوست من قرار نیست که بنویسی! امتحان کنی میبینی!

Reza January 16th, 2010 09:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله isar (پست 369291)
سلام

چرا نمیتونم اینجا بنویسم ؟!

http://forum.sarmaye.com/showthread....288#post369288

با سلام

سیستمهای غیرفعال به تالار آرشیو منتقل شده بودند و ظاهرا در این تالار امکان درج پست توسط اعضاء وجود ندارد. این تاپیک را به تالار اصلی منتقل کردم و الآن می توانید در آن پست بزنید.

mahanta January 18th, 2010 03:17

سلام اقا رضا خسته نباشید
میخواستم بدونم برای عکس اتچ کردن توی تایپیکها باید شرایط خاصی داشت ؟
چون گزینه مدیریت ضمیمه ها در صغحه پیشرفته نداره یعنی کلان نمیتونم عکس اتچ کنم

با تشکر

Reza January 18th, 2010 16:37

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mahanta (پست 369567)
سلام اقا رضا خسته نباشید

با تشکر

با سلام

برای فعال شدن امکان ضمیمه کردن فایل، لازم است 30 پست مفید داشته باشید. علت قرار دادن این محدودیت جلوگیری از ضمیمه کردن فایلهای مخرب توسط کاربران تازه وارد می باشد.

موفق باشید

isar January 18th, 2010 17:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mahanta (پست 369567)
سلام اقا رضا خسته نباشید

با تشکر

سلام

شما میتونید در سایتهای آپلود تصویر، عکس مورد نظرتون رو آپلود کنید و لینک مخصوص فروم رو در سایت قرار بدید.

mercury January 31st, 2010 21:38

از دیروز تا حالا مجدداً مشکل قدیمی فایلهای فلش برای من به وجود اومده !

و پیرو اون در باز کردن سایت سرمایه و سایر سایتهای حاوی فلش دچار مشکل شده ام.

البته میتونم سایتها رو ببینم منتها بدون فلش پلیر !

آیا سایر دوستان هم مشکل مشابه دارند ؟!

Honda February 4th, 2010 14:02

سلام ، ظاهراً دوباره مشکل بسیار دیر باز شدن سایت سرمایه شروع شده ( چون مدتی بود که سرعت باز شدن سایت سرمایه خوب شده بود ) و فقط هنگام باز شدن صفحات سرمایه برای من این مشکل وجود دارد ...ADSL Asiatech - 512 kbبا احترام : Honda

فرشاد صارمی فر February 5th, 2010 07:29

چرا نمیذارین موضوع جدید بزنیم؟؟؟!!!!!!!

چرا سایت این همه طول میکشه باز بشه؟
با چند تا ISP مختلف هم adsl و هم dial up تست کردم . الان خیلی وقته اینجوریه؟؟؟

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله farshad1366 (پست 373756)
چرا نمیذارین موضوع جدید بزنیم؟؟؟!!!!!!!

تازه باید یه 15 تا پست دیگه هم بزنم

NAS2000CO February 5th, 2010 10:57

سلام

چرا بالاترین سطح کاربری سطح 11 میباشد و بالاتر از آن نداریم چون بعضی از کاربران را که خیلی در این سایت زحمت کشیده اند را باید با سطوح بالاتری معرفی نمود مثلا استاد فرخ
حتما این محدودیت را بردارید تا بتوان همیشه از دوستان به میزان مشارکتشان تقدیر نمود و همواره در طول دوران مشارکت دوستان مرتبت و درجه آنها در سایت مشخص شود .

موضوع بعدی که قبلا یکی از دوستان در جایی نامناسب پیشنهاد داده بود را اینجا پیشنهاد میدهم چرا قسمتی با عنوان با این نظر مخالفم را مانند بخش تشکر به قسمت پایانی پستها اضافه نمیکنید
تا دوستان در صورت مخالفت با یک پست فقط آن دکمه را کیک کنند و از زدن پستهای اضافی در رد پست مذکور تاپیک را به حاشیه نکشانند .

منتظر جواب میمانم - با تشکر

Reza February 5th, 2010 12:18

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله NAS2000CO (پست 373792)
سلام

چرا بالاترین سطح کاربری سطح 11 میباشد و بالاتر از آن نداریم چون بعضی از کاربران را که خیلی در این سایت زحمت کشیده اند را باید با سطوح بالاتری معرفی نمود مثلا استاد فرخ
حتما این محدودیت را بردارید تا بتوان همیشه از دوستان به میزان مشارکتشان تقدیر نمود و همواره در طول دوران مشارکت دوستان مرتبت و درجه آنها در سایت مشخص شود .

موضوع بعدی که قبلا یکی از دوستان در جایی نامناسب پیشنهاد داده بود را اینجا پیشنهاد میدهم چرا قسمتی با عنوان با این نظر مخالفم را مانند بخش تشکر به قسمت پایانی پستها اضافه نمیکنید
تا دوستان در صورت مخالفت با یک پست فقط آن دکمه را کیک کنند و از زدن پستهای اضافی در رد پست مذکور تاپیک را به حاشیه نکشانند .

منتظر جواب میمانم - با تشکر

سلام

- در سیستم vBulletin تعداد سطوح اعتبار به این صورت تعریف شده. اگر تعداد سطوح بیشتر بود(مثلا ۱۵ سطح)، باز هم زمانی برخی از دوستان به بالاترین سطح اعتبار می رسیدند. شاید یک راه حل این است که اعتبار مورد نیاز برای رسیدن به سطوح را بیشتر کنیم تا رسیدن به سطوح بالاتر نیاز به اعتبار بیشتری داشته باشد.

- قبلا امکان دادن اعتبار منفی هم وجود داشت. اما برخی افراد از این امکان استفاده های نامناسب می کردند. لذا این قابلیت غیر فعال شد.

موفق باشید

ساعت جاري 04:52 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.