انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   بازیهای کامپیوتری ! (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3178)

goodgirles January 14th, 2010 21:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله goodgirles (پست 368949)
یک بازی بسیار جذاب
این بازی رو حتما انجام بدهید با اسپیکر روشن و صدای زیاد
fun.drno.de/flash/games/lab.swf

نظرتون رو هم حتما بگید

فقط کسی شکایت نکنه همچنین انجام این بازی برای افراد کم جنبه ممنوعه

Faghih January 14th, 2010 21:44

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله goodgirles (پست 368949)
یک بازی بسیار جذاب
این بازی رو حتما انجام بدهید با اسپیکر روشن و صدای زیاد
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

نظرتون رو هم حتما بگید

برای من مشکل داره
تا مرحله 3 که میرم آخر مرحله یه عکس میاد و هنگ میکنه فکر کنم بازیش یا لینکش خرابه

sht31164 January 14th, 2010 21:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Faghih (پست 368959)
برای من مشکل داره
تا مرحله 3 که میرم آخر مرحله یه عکس میاد و هنگ میکنه فکر کنم بازیش یا لینکش خرابه

دوست عزيز اتفاقا همون نشونه درست بودنشه ديگه!
وقتي قراره با اسپيكر روشن و صداي بلند بازي كني؛ از قبل مشخصه كه آخرش يه عكس وحشتناك و يه صداي وحشتناكتر داريم!!!

Faghih January 14th, 2010 22:08

این دقیقا مثل یه موقعی هست که داری جک میگی و آخرش طرف میگه نفهمیدم
ممنون

mehrdad1919 January 17th, 2010 00:31

با سلام

اگر به مبحث فرگشت (تکامل) در زیست شناسی Evolutionary Biology علاقمند هستید عاشق این نرم افزار کوچک خواهید شد! علاقمندان بسیاری از سرتاسر جهان، از آدم های عادی گرفته تا زیست شناسان با این نرم افزار کار می کنند و ضمن سرگرم شدن، دانش و دید خود را در زمینۀ فرگشت ارتقا می دهند. ممکن است از خود بپرسید که اصلاً فرگشت چیست و چه معنایی دارد؟ شاید هم دانشجوی یکی از شاخه های علوم زیستی باشید و بخواهید دید فرگشتی خود را گسترش دهید. در هر صورت برنامۀ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] و این راهنمای فارسی کمک زیادی به شما خواهد کرد

fxamo January 24th, 2010 03:28

یادش بخیر

isar January 24th, 2010 13:57

سلام رفقا

بازی رالی میخواستم که مخصوص دریفت باشه.

کم حجمن باشه در حد 100 مگ و گرافیت خیلی پایین بخواد اصلا تصویرش مهم نیست برام که جالب باشه یا نه

مرسی

Behrooz_MB January 25th, 2010 17:47

سلام جناب ايثار عزيز
تو اين سايت هر بازي كه بخواهي رو داره فقط بايد بازي ها رو ك ر ك بكني كه اگه يه سرچ كني برنامه رو گير مياري.
موفق باشي

Prince of forex February 1st, 2010 02:48

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 361851)
جناب B.I.O.H.A.Z.A.R.D رکوردتو زدم.بشین پشت فرمون.

سلام
وقت بخیر

رکورد شما هم زده شد ...
موفق و پیروز باشی:rolleyes:

auto_chartist March 12th, 2010 16:16

سلام
قبل از خريد يك بازي از كجا متوجه بشوم كه با دسته ميتوانم بازي كنم يا نه
چون با كيبورد واقعا مشكل دارم

Ashkan1 March 14th, 2010 23:17

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله auto_chartist (پست 382013)
سلام
قبل از خريد يك بازي از كجا متوجه بشوم كه با دسته ميتوانم بازي كنم يا نه
چون با كيبورد واقعا مشكل دارم

سلام دوست عزیز
اطلاعاتم زیاد نیست ولی تا جایی که میدونم اکثر بازی ها را میشه هم با دسته بازی کرد و هم با کیبورد.
در قسمت تنظیمات بازی که وارد بشید میتونید انتخاب کنید که با دسته بازی کنید یا با کیبورد.:)

M.Safaei March 17th, 2010 21:15

بازی سرگرم کننده

سلام دوستان

یه بازی سرگرم کننده و رکوردی :cool:

حریف می طلبم ;)

لینک دانلود

M.Safaei March 18th, 2010 02:48

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله forex_sni (پست 383044)
سلام دوستان

یه بازی سرگرم کننده و رکوردی :cool:

حریف می طلبم ;)

لینک دانلود

ببخشید

رکورد

لینک دانلود

Behrooz_MB March 19th, 2010 23:10

ببينم بازم حريف ميطلبي :cap:
http://www.forexrainbow.com/files/ct...3ev9gqpnan.jpg

M.Safaei March 21st, 2010 02:32

خوبه يه حريف پیدا شد ;)

ولی هنوز زوده فعلا اینو داشته باش ببینم چی کار می کنی :cool:

Ashkan1 March 21st, 2010 22:42

رکورد من:rambo:

M.Safaei March 21st, 2010 23:51

خوبه رقابت بیشتر شد :)

اینم رکورد من :rambo:

حریف پیدا نمی شه؟!:cool:

Behrooz_MB April 11th, 2010 18:20

با سلام
در لينك زير يك سري بازي براي ركورد زدن قرار داده شده است در صورت ركورد زدن اكثر بازي ها ميتونيد برنده جايزه بشيد

موفق باشيد

ehsanshok April 26th, 2010 00:56

سلام. حیفم اومد این رو نزارم. دوبار حاکم کوووووووت. نامرد فقط دو ستاره حساب کرد؛ وگر نه 9 بودیم.
http://www.forexrainbow.com/files/xl...k3hf25l0yn.jpg

aras194 April 26th, 2010 01:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ehsanshok (پست 391970)
سلام. حیفم اومد این رو نزارم. دوبار حاکم کوووووووت. نامرد فقط دو ستاره حساب کرد؛ وگر نه 9 بودیم.
http://www.forexrainbow.com/files/xl...k3hf25l0yn.jpg

بازی سرگرم کننده ای هست مخصوصا برای فرار از تماشای بازار

http://www.forexrainbow.com/files/ao...l7q5ksiywj.jpg http://www.forexrainbow.com/files/eo...hti2n6hype.jpg

forex_co May 4th, 2010 18:23

اسنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــوکر در play89

حریف غدر میطلبیم
ID : forex_co

ehsanshok May 15th, 2010 02:36

سلام. این لینک جدید برای بازی حکم ایرانی هست. قبلا دوستان زحمتش رو کشیده بودن. ولی لینکش غیر فعال شده بود. پس دوباره من آپلود کردم تا تعطیلات خوش بگذره برا پاسور باز ها.

ariana May 15th, 2010 10:23

سلام

isar May 22nd, 2010 00:13

سلام و عرض ادب

دنبال بازی نینجایی میگردم.

میخوام تقریبا مثل هیتمن باشه. یعنی گرافیکش معمولی باشه و با سیستمهای فوق العاده ذاغارط هم راه بیاد.

مرسی

farzadof August 7th, 2010 11:19

با سلام و عرض ادب خدمت تمام اساتید و دوستان گرامی
میخاستم بپرسم تراوین چیه؟:graduated:

danialfx August 7th, 2010 11:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله farzadof (پست 421244)
با سلام و عرض ادب خدمت تمام اساتید و دوستان گرامی
میخاستم بپرسم تراوین چیه؟:graduated:

سلام
تراوین یه بازی انلاینه که تو ایران حدود 8 تا سرور داره که تو هر سرور حدودا 30 هزار نفر معتاد هستن :laugh: و بازی میکنن.
یه دهکده بهتون میدن و شما باید این دهکده رو ارتقا بدید .
ضمن اینکه به همسایه ها نیز میتونید حمله کنید
بازی چون انلاینه پس 24 ساعته هست و هر لحظه امکان داره از طرف همسایه هاتون بهتون حمله بشه. خیلی حال میده شب تا صبح بیداری همش حمله میکنی به همسایه ها و کل منابعشون رو خالی میکنی:whoow:
اون طرف که صبح بیدار شد میبینه جا تره و بچه نیست :laugh::laugh::laugh:
توصیه میکنم حتی طرف سایتش هم نرین. عواقبش به شدت ناگواره.
من فقط یه سرور بازی میکردم ولی همون موقع دوستانی بودن که 27.28 سال داشتن و حدود 20 تا سرور بازی کرده بودن :blink: هر سرور حدود 13 ماه طول میکشه.
البته این افراد همزمان تو چند سرور بازی میکردن.
افرادی که با این بازی اشنا میشن به این راحتی ها نمیتونن بیخیالش بشن.
یادمه اولین روزایی که ترک کرده بودم خواب میدیدم که گریه میکردم به مدیریت تراوین میگفتم اکانتم رو برگردون :whoow::laugh::laugh::laugh::laugh::blink::blink:
یادش بخیر. دنیایی بود واسه خودش :laugh:
مدال پیشرفت که گرفته بودم چقدر خوشحال بودم :laugh: :laugh:
الان مدیریت میاد بهم گیر میده ها. دیگه از این سوالا نپرسید :laugh:

farzadof August 7th, 2010 18:21

فهمیدم یه چیزی مثل همون بازی های استراتژی دیگه نه؟
پس اگه اینطوری باشه من اصلا جنبشو ندارم ولی حالا اگه میشه یکی از سرورهاشو معرفی کنید:p
اون بازی که من رو کامپیوترم داشتم آنلاین نبود ولی چیزی هم نمونده بود که زندگی مو از هم بپاشونه:laugh:

Navid110 August 7th, 2010 19:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله farzadof (پست 421302)
پس اگه اینطوری باشه من اصلا جنبشو ندارم ولی حالا اگه میشه یکی از سرورهاشو معرفی کنید:p
اون بازی که من رو کامپیوترم داشتم آنلاین نبود ولی چیزی هم نمونده بود که زندگی مو از هم بپاشونه:laugh:

آقا تراوین رو بیخیالش شو عمرتو به فنا میده زندگیتو ازت میگیره نه شب داری نه روز
بد دردیه جدا واسه هیشکی توصیش نمیکنم
اعتیاد داره در حد تیم ملی
نکن برادر من این کارارو به جوونیت رحم کن
از ما گفتن بود خود دانی

Mojtaba.s August 7th, 2010 19:51

نقل قول:

من چند سال پیش یه بازی مثل تراوین رو بازی میکردم(گرگمرد ها و خون آشامها ) که این دو گروه به هم حمله میکردن...بازی استراتژی نیست ولی به هیچ وجه توصیه نمیکنم طرفش برین شدیدا اعتیاد آوره ... تنها جذابیت بازی اینه که شما به قبیله های ضعیفتر دیگه حمله میکنید و حالشون رو میگیرید :laugh:. این بازی بعد یه مدت شما رو به جایی میرسونه که حاضرید برای این که از رقبا عقب نیافتید پول خرج کنید و جیب صاحبان سایت رو پر کنید:rolleyes:

Navid110 August 7th, 2010 19:56

دقیقا تو تراوین هم همینطوره واسه اینکه از دیگران عقب نمونیید تو ارتقاء منابع و ساختو ساز دهکده و ساخت سرباز و اینجور کوفت ها باید امتیاز یا طلا بخری که هر دفعه یه پولی باید بدی به صاحب سایت والا سرعت پیشرفتت از بقیه کمتر میشه
اینجور بازی ها جدا از تاثیر روانیش واسه یه تریدر مناسب نیست چرا که هم وقتت رو ازت میگیره هم تمرکزتو
نوید

danialfx August 7th, 2010 20:08

نقل قول:

نوید جان راست میگن
شرمندم دوست عزیز.
ولی من حتی حاضر نیستم اسم سایتش رو تایپ کنم.
به خدا افرادی رو میشناختم که بیشتر از 40 سال سنشون بود. بچه داشتن. روزی 6.7 ساعت این بازی رو بازی میکردن.
میترسم اسم سایتش رو بگم شما هم بری. من که میگم کلا دورش رو خط بکش
اصلا طرف اسم سایتش هم نرو.
از من گفتن بود
بازیش هم چون میری تو اتحاد های مختلف و یه تیم تشکیل میدی میشه این بازی رو جزو بازیهای استراتژیک تیمی قرار داد.

payammm August 7th, 2010 22:18

آقا به خودت به زندگیت به جوونیت رحم کن .
من کسی هستم که 4تا سرور بازی کردم و حدود 500000تومن طلا خریدم. نزدیک به 9 ماه هست ترک کردم ولی اعتیادش خیلی زیاده . هنوز گاهی وقتا میرم که دوباره اکانت بسازم و بازی کنم . باور کن از مواد مخدر بدتر و خانمان سوز هست . هر لحظه توی گوشت صدای منجنیقهایی که داره به سمتت حمله میشه میاد . صدای رجز خونیهای اتحادهای همسایه میاد که چون چندتا از افرادشون را فارم کردی میخوان بریزن رو سرت و توی یک چشم به هم زدن با خاک یکسانت کنند .
3مدال هجومی داشتم . 5تا دفاعی .1 غارت. قهرمانم به تنهایی واسه یه اتحاد کافی بود، بیشتر از دیگران وابسطه و معتاد شده بودم.
آخ که بعد از فارکس بدترین اعتیاد خودش هست .
روزانه خوابم دو ساعت بود . آرامش نداشتم . پول هم مثل نقل و نبات میریختم تو جیب صاحبان سایت .
...
خودت قضاوت کن ببین چیزه خوبی هست یا نه

PASSERBY August 7th, 2010 22:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ariana (پست 396092)
سلام

سلام

کی میاد یه دست حکم بزنیم ؟

payammm August 7th, 2010 23:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PRESTIGE (پست 421336)
سلام

کی میاد یه دست حکم بزنیم ؟

فیلرت شده که،چطور بازی کنیم ؟

PASSERBY August 7th, 2010 23:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله payammm (پست 421338)
فیلرت شده که،چطور بازی کنیم ؟

سلام
خب من فرض بر این گرفتم که اون هایی که می تونن سایت های ف ل ت ر رو باز کنن بیان;)
خلاصه هرکی عضو شد من با همین یوزر اونجا هستم ،یه ندا بده تا بازی کنیم.

viilll August 7th, 2010 23:37

سلام
توصیه من هم اینه که به هیچ وجه سراغ تراوین نرید. به شدت اعتیاد داره و با اعصاب و روانتون بازی میکنه . مطمئنا پشت طراحی بازی تیم قدرتمندی از روانشناس ها قرار داشته اند.
من خودم 4 سرور بازی کردم. و تو دو سرور آخر در حدود 14 اکنت داشتم!!! باور کنید حتی تو خواب هم در حال طراحی استراتژی بودم.وقتی از خواب بیدار میشدم از شب قبل خسته تر بودم.بارها نصفه شب از خواب میپریدم و به اکانتهام سر میزدم یا اینکه برای یه حمله ساعت رو روی 3-4 صبح میگذاشتم و بیدار میشدم.
در ابتدا خیلی راحت و روان هست و وقت و فکر زیادی نمیخواهد . اما بعد از 1-2 ماه تمام تمرکز و وقت و وزندگی شما رو به خودش اختصاص میده . به خصوص کسانی که ترید میکنند و احتیاج به ذهن آزاد دارند مثل سم میمونه این بازی براشون . حتی امتخانش هم نکنید. علاوه بر وقت و پول و ... تمام انرژی مثبت شما رو هم ازتون میگیره.
البته خوشبختانه فعلا هیچ سرور جدیدی که ثبت نام بکنه نیست .

payammm August 7th, 2010 23:38

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PRESTIGE (پست 421339)
سلام
خب من فرض بر این گرفتم که اون هایی که می تونن سایت های ف ل ت ر رو باز کنن بیان;)
خلاصه هرکی عضو شد من با همین یوزر اونجا هستم ،یه ندا بده تا بازی کنیم.

اگه میتونی منو هم راه بنداز پرستیج جان

PASSERBY August 7th, 2010 23:40

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله payammm (پست 421342)
اگه میتونی منو هم راه بنداز پرستیج جان

من v pn دارم...
اینو هرکی میخواد بگیره تا ویرایشش کنم

payammm August 7th, 2010 23:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PRESTIGE (پست 421343)
من v pn دارم... اما برات یه چیزی میفرستم

ایول داری آقا
آقا این ایمیلم هست اگه زحمتتون نیست
آقا حله
دمت گرم

Navid110 August 7th, 2010 23:56

آقا ما هم هستییم چیکار باید بکنییم
مشکل ف ی ل ت ر ش ک ن هم ندارم

PASSERBY August 7th, 2010 23:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Navid110 (پست 421345)
آقا ما هم هستییم چیکار باید بکنییم
مشکل ف ی ل ت ر ش ک ن هم ندارم

تو این سایت عضو شو ایمیلت هم چک کن و Have Fun Together !

Navid110 August 8th, 2010 00:25

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PRESTIGE (پست 421346)
تو این سایت عضو شو ایمیلت هم چک کن و Have Fun Together !

آقا ما هم اومدییم با آی دی خودم شما کجایید؟

میگم اگه گروه شما تکمیله برم تو یه گروه دیگه؟

danialfx August 8th, 2010 01:12

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله viilll (پست 421341)
سلام
توصیه من هم اینه که به هیچ وجه سراغ تراوین نرید. به شدت اعتیاد داره و با اعصاب و روانتون بازی میکنه . مطمئنا پشت طراحی بازی تیم قدرتمندی از روانشناس ها قرار داشته اند.
من خودم 4 سرور بازی کردم. و تو دو سرور آخر در حدود 14 اکنت داشتم!!! باور کنید حتی تو خواب هم در حال طراحی استراتژی بودم.وقتی از خواب بیدار میشدم از شب قبل خسته تر بودم.بارها نصفه شب از خواب میپریدم و به اکانتهام سر میزدم یا اینکه برای یه حمله ساعت رو روی 3-4 صبح میگذاشتم و بیدار میشدم.
در ابتدا خیلی راحت و روان هست و وقت و فکر زیادی نمیخواهد . اما بعد از 1-2 ماه تمام تمرکز و وقت و وزندگی شما رو به خودش اختصاص میده . به خصوص کسانی که ترید میکنند و احتیاج به ذهن آزاد دارند مثل سم میمونه این بازی براشون . حتی امتخانش هم نکنید. علاوه بر وقت و پول و ... تمام انرژی مثبت شما رو هم ازتون میگیره.
البته خوشبختانه فعلا هیچ سرور جدیدی که ثبت نام بکنه نیست .

سلام vill جان
من سرور 4 بودم. شما هم سرور 4 بودی؟؟؟اونجا یه چند تا vill داشتیم. اگه سرور 4 بودی به این سوالا جواب بده : . شما کدوم اتحاد بودی/؟؟ اسم اکانتت چی بود ؟؟ کدوم منطقه؟؟؟
من جنوب شرقی بودم. اسم اکانت اصلیم danialfx . یه چند تا دیگه هم اکانت داشتم.
من ساعت خوابم از 6 صبح تا 2 بعد از ظهر بود. بقیه ساعت رو بازی میکردم :laugh:
من اخر فروردین همین امسال حذف اکانت کردم خدا رو شکر
تو تا اخر سرور بودی؟؟ سرور تموم شد؟؟ کدوم اتحاد اول شد؟؟
اون موقع که من بودم جنگ بین وتران و ازادی بود که چند تا از ازادی ها هک شدن و حذف کردن و وتران دیگه شد قدرت مطلق.
بعد هم تا جایی که از دوستان خبر دارم وتران هم به چند قسمت تقسیم شد و اسماشون رو عوض کردن.
اخرش چی شد؟؟

پ ن : بیا. باز اعتیادم شروع شد. دارم وسوسه میشم برم اکانت بسازم :laugh: تو رو خدا یکی کمکم کنه :cry:

پ ن 2 : از دوستان اگه کسی شطرنج دوست داره بگه بریم انلاین شطرنح بازی کنیم. البته من شطرنجم زیاد خوب نیست ولی به هر حال دوست دارم. یکم میبازیم . چه اشکالی داره :laugh:
برای شطرنج من تو سایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] بازی میکردم. اسم اکانتمم danialfx
شاد و موفق باشید

viilll August 8th, 2010 10:20

سلام
من سرور 1 - 5 - 7-8 بودم و دوباره امسال هم سرور 2 و 3 ثبت نام کردم . سرور یک که اگر یادت باشه با مشکل و چیت و رابات و .... مواجه شد . من هیچ کدوم رو تموم نکردم . هر بار پشت دستم رو داغ کردم و اومدم بیرون اما به 1 ماه نکشیده دوباره ثبت نام کردم!!! اعتیاده دیگه :rolleyes:
راستی پایه ای سرور جدید شد ثبت نام کنیم؟؟؟!!!!!!!!
تو این سرور 2 13-14 اکانت رو میچرخوندم . یعنی دو نفر بودیم که کلا خودمون دوتا یه اتحاد 29 نفره داشتیم!!
من همیشه تو شمال غرب بازی میکنم . نژاد مورد علاقه ام هم گول هت.
وترانی ها همیشه همین جورین . اولش کولاک میکنن اما وسط کار به هم میریزن.
الان هم تو رور 2 هنوز اکنتم هت و دوستم به عنوان محل تولید منبع و کاتا ازش اتفاده میکنه.اتفاقا بعد از پست دیروز وسوسه شدم یه سر زدم . دیدم کلا 1 جاسوس دارم و 35 کاتا و 50 سرباز پیاده!!!!!
آقا بیخیال شو تا دوباره ما رو آلوده نکردی....ای رفیق ناباب ای زغال خوب.....دست بردار............ :laugh:
اما شطرنج رو پایه ام . تو یاهو میتونیم آنلاین بازی کنیم. اگر خواستی بگو تا بریم.
دوستان بازی کانتر آنلاین هم برای وقتهایی که میخواین ذهنتون از چارت و معامله دور بشه توصیه خیلی خوبیه.میتونید تو سرورهای ایرانی بازی کنید . هر دور 3 دقیقه طول میکشه حداکثر (نه مثل تراوین 13 ماه!!!!)

danialfx August 8th, 2010 11:29

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله viilll (پست 421377)
سلام
من سرور 1 - 5 - 7-8 بودم و دوباره امسال هم سرور 2 و 3 ثبت نام کردم . سرور یک که اگر یادت باشه با مشکل و چیت و رابات و .... مواجه شد . من هیچ کدوم رو تموم نکردم . هر بار پشت دستم رو داغ کردم و اومدم بیرون اما به 1 ماه نکشیده دوباره ثبت نام کردم!!! اعتیاده دیگه :rolleyes:
راستی پایه ای سرور جدید شد ثبت نام کنیم؟؟؟!!!!!!!!
تو این سرور 2 13-14 اکانت رو میچرخوندم . یعنی دو نفر بودیم که کلا خودمون دوتا یه اتحاد 29 نفره داشتیم!!
من همیشه تو شمال غرب بازی میکنم . نژاد مورد علاقه ام هم گول هت.
وترانی ها همیشه همین جورین . اولش کولاک میکنن اما وسط کار به هم میریزن.
الان هم تو رور 2 هنوز اکنتم هت و دوستم به عنوان محل تولید منبع و کاتا ازش اتفاده میکنه.اتفاقا بعد از پست دیروز وسوسه شدم یه سر زدم . دیدم کلا 1 جاسوس دارم و 35 کاتا و 50 سرباز پیاده!!!!!
آقا بیخیال شو تا دوباره ما رو آلوده نکردی....ای رفیق ناباب ای زغال خوب.....دست بردار............ :laugh:
اما شطرنج رو پایه ام . تو یاهو میتونیم آنلاین بازی کنیم. اگر خواستی بگو تا بریم.
دوستان بازی کانتر آنلاین هم برای وقتهایی که میخواین ذهنتون از چارت و معامله دور بشه توصیه خیلی خوبیه.میتونید تو سرورهای ایرانی بازی کنید . هر دور 3 دقیقه طول میکشه حداکثر (نه مثل تراوین 13 ماه!!!!)

من خودم معتادم. من رو وسوسه نکن :laugh: نه. جدا بیخیال. حوصله تراوین رو دیگه ندارم. ازش میترسم :laugh:
اره سرور 1 رو خبر دارم .همه سر کار بودن :laugh:
من رومی و جنوب شرقی
مولتی اکانت بودن هم حال میده. :laugh: ایول

ولی شطرنج خوبه/. پیام خصوصی میدم که یه وقتی تعیین کنیم و بازی کنیم . یکم ازت ببازم :laugh:

szh.1367 August 8th, 2010 16:47

سلام

باز هم اسم تراوین اومد :mad:

من دوتا سرور ایرانی بازی کردم و چنتا هم خارجی

توی سرورهای ایرانی رنکم همیشه زیر 10 بود توی یکی از سرورها 10 هفته پشت سر هم مدال هجومی و مدال غارت رو گرفتم و ......

اما اخرش چی ؟ هیچی

درسته که من و دوستم همیشه وقتمون رو تنظیم می کردیم و زیاد از زندگیمون برای این باز نمی گذاشتیم اما باز هم بخشی از وقتمون صرف این بازی می شود این بازی به شدت اعتیاد اور هستش یکی از دوستان می گفت که 10 ها روانشناس این بازی رو طراحی کردن :o اولش باورم نمی شد اما بعد که معتاد شدم فهمیدم که دوستم درست می گفت

توصیه می کنم حتی وارد سایتش که هیچ اسمش هم به زبون نیاورید البته اگر برای زندگی و وقتتون ارزش قائل هستید :advise:

پ.ن: زیاد دوست ندارم در مورد تراوین بنویسم :mad:

ALFRED August 9th, 2010 00:24

با سلام به همگی

دوستان من در بازی تراوین ثبت نام کردم ولی نه تنها خوشم نیومد بلکه گفتم عجب بازی مصخره ای (واقعا حیف

وقت ) .

راستی می دونین چرا این بازی اعتیاد اوره / دلیلش یک جمله است : میل به قدرت طلبی انسان که هم می

تونه نقطه قوت باشه و هم نقطه ضعف .

( نمونه اش همین... که به بهانه ... برای حفاظت از قدرت خودشان دست به چه کارهایی نزدند و به نام ... چه

خون هایی از مردم روشن فکر ما نریختن ( اخه چقدر نقطه چین /افسوس که نمیشه حتی انتقاد کرد .

واقعا چرا؟؟؟ :(!!!!!!!!!!!) :cry:

در این بازی هم به نظرم با پیام هایی که می دهند و ایجاد مسئولیت در بازیکنان و ... می خواهند این حس رو

به چالش بکشانند . من به محض ورود پیغام شما رئیس دهکده اید دریافت کردم :blink: و یک نفر دیگه هم اومد تو

دهکدم (چقدر بی نمک) .:laugh:

danialfx August 9th, 2010 00:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ALFRED (پست 421485)
با سلام به همگی

دوستان من در بازی تراوین ثبت نام کردم ولی نه تنها خوشم نیومد بلکه گفتم عجب بازی مصخره ای (واقعا حیف

وقت ) .

راستی می دونین چرا این بازی اعتیاد اوره / دلیلش یک جمله است : میل به قدرت طلبی انسان که هم می

تونه نقطه قوت باشه و هم نقطه ضعف .

( نمونه اش همین... که به بهانه ... برای حفاظت از قدرت دست به چه کارهایی نزدند و به نام ... خون مردمو

ریختن ( اخه چقدر نقطه چین /افسوس که نمیشه حتی انتقاد کرد . واقعا چرا؟؟؟:(!!!!!!!!!!!) :cry:

در این بازی هم به نظرم با پیام هایی که می دهند و ایجاد مسئولیت در بازیکنان و ... می خواهند این حس رو

به چالش بکشانند . من به محض ورود پیغام شما رئیس دهکده اید دریافت کردم :blink: و یک نفر دیگه هم اومد تو

دهکدم (چقدر بی نمک) .:laugh:

سلام دوست عزیز
راستش روزهای اول این بازی برای همه مسخره هست. ما هم اولین روزها تا جمعیتمون میخواست به 100 برسه و وارد اتحادی بشیم به نظرمون بازی مسخره ای میومد. ولی اگه جرئت دارید 1 ماه بازی کنید :whoow: بعد میبینید چجوری خودتون رو گول میزنید و دلتون همش میخواد که بازی کنید و دیگه نمیتونید ازش دل بکنید :laugh:

payammm August 9th, 2010 00:31

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله danialfx (پست 421488)
سلام دوست عزیز
راستش روزهای اول این بازی برای همه مسخره هست. ما هم اولین روزها تا جمعیتمون میخواست به 100 برسه و وارد اتحادی بشیم به نظرمون بازی مسخره ای میومد. ولی اگه جرئت دارید 1 ماه بازی کنید :whoow: بعد میبینید چجوری خودتون رو گول میزنید و دلتون همش میخواد که بازی کنید و دیگه نمیتونید ازش دل بکنید :laugh:

آخ مگه دروغ میگی :laugh: راست زدی وسط هدف
من که دیگه جرات ندارم به سایتش هم سر بزنم.

فرشاد صارمی فر August 9th, 2010 03:47

من فکر می کردم مشکل از منه از نه تراویان:blink:
تا نگو هردو مشکل دار بودیم ،

من که اعتیادم رو با کمی چسب نیکوتین ، کمی قطعی اینترنت ، گم کردن رمز... برطرف کردم:happy: من که فقط تو سرور 4 بودم و تا آخرش هم موندم:happy: اتحادمون دوم شد:cry: یه سری بازم هوسی شدم برم تو x2 :blink: که اهل منزل سایت رو فیلتر کردن:cry:

الانم اسمش رو میشونم بازم هوسی میشم:evil2:

البته الان رو بازی های دیگه ای تمرکز کردم،و تو ترکم فعلا

راستی کسی از بچه ها Assasins Creed 2 رو بازی کرده؟من 3-4 مدل رو از شرکت های مختلف خریدم ولی تو همشون به یه جای حساس که میرسم بازیه قاطی می کنه، دیگه نه نقشه ای داره نه هیچی ...:cry: نمی دونم مشکل از منه باز یا از بازی (مثل تراویان) ولی اونقدر داره فشار میاره که برم نسخه اصلی رو بخرم:p
اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم،

موفق باشید

یه خورده جلوتر از اینجا گیر میکنه;)
http://chud.com/articles/content_ima...-Creed-2-2.jpg

ساعت جاري 03:08 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.