انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

Hamed2420 June 30th, 2007 00:49

آق تاپیک

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mohsen (پست 118839)
حالا میشه با خیال راحت دانلود کرد :blush:

جناب محسن بزرگوار سلام :)

قربان، اگر در هر کجا، غذایی ، چیزی به شما تعارف شد و نیاز به پیشمرگ برای تست ماده غذایی داشتید، بنده برای جان نثاری آماده ام. :whoow: :laugh:

به قول معروف: ای محسن آزاده، آماده ایم آماده :D

بسیار ارادتمندم :blush:

H.I.V June 30th, 2007 01:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله H.I.V (پست 118735)
سلام دوستان شدیدا احتیاج دارم به آموزش هک ، در حد از بین بردن ID !!!

کسی هست که بلد باشه و به صورت کوتاه به من یاد بده ....

سپاس گذارم

یعنی توی این فروم به این عظیمی با 9000 تا عضو یکی نیست به من یاد بده چه جوری یه نفر

مزاحم رو هک کنم

شیشکی منو دوست نداره !!! :(

اصلا هم شاد نباشید :(

nory65 June 30th, 2007 01:56

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله H.I.V (پست 118851)

یعنی توی این فروم به این عظیمی با 9000 تا عضو یکی نیست به من یاد بده چه جوری یه نفر

مزاحم رو هک کنم

شیشکی منو دوست نداره !!! :(

اصلا هم شاد نباشید :(

اخه هک کردن که الکی نیست دوست من!
برای مسنجر می خواهی کار کنی؟

nory65 June 30th, 2007 03:26

راستی یه چیزی رو بگم
به نطر من سعی نکن با سرچ تو نت اطلاعات به دست بیاری!
چون این اطلاعات کمی که هم هست مال همین هکرهای مبتدی و متوسط هست که تو وبلاگ ها هست و ممکنه سیستمت...
اگر فایروال خوب داری برو می بینی که با وارد شدنت پشت سرهم در اکثرشون فایروال الارم میده اونم از نوع قرمز

H.I.V June 30th, 2007 14:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله nory65 (پست 118872)
راستی یه چیزی رو بگم
به نطر من سعی نکن با سرچ تو نت اطلاعات به دست بیاری!
چون این اطلاعات کمی که هم هست مال همین هکرهای مبتدی و متوسط هست که تو وبلاگ ها هست و ممکنه سیستمت...
اگر فایروال خوب داری برو می بینی که با وارد شدنت پشت سرهم در اکثرشون فایروال الارم میده اونم از نوع قرمز

میدونم الکی نیست ولی باید ، تاکید میکنم باید یاد بگیرم ، من روش های بوت کردن و .. رو بلدم ولی میخوام

طرف رو ... .

باید راهی باشه ...

شما بلدید ؟؟

Sting July 2nd, 2007 05:06

سلام :

دوستان يه برنامه اي ميخوام كه مشخصات زير رو داشته باشه :

1 - صدا رو ضبط كنه با كيفيت بالا ( از طريق ميكروفون ) و به فايلهاي مختلف مثل Mp3 , Wma , Wave تبديل كنه

بشه براي پس ضمينه انخاب كرد , يعني مثلا ميخواد يكي دكلمه كنه , بتونه يه فايل Mp3 رو انتخاب كنه به عنوان

BackGround و روي اون شروع كنه به صحبت كردن يا خوندن يا هر چيز

فقط مهمترين چيزي كه برام مهمه اينه كه كيفيت خوبي داشته باشه موقع ضبط كردن

و مساله بعدي اينكه بشه صداي BaclGround اونو كم و زياد كرد ... مثلا يه جا آدم نميخواد حرف بزنه صداي آهنگه

رو بتونه بلند تر بكنه و جايي كه ميخواد صحبت كنه يا بخونه صداي آهنگ كمتر باشه . اگر چنين خصوصيتي پيدا نميشه

حد اقلي اينجوري باشه كه از اول بشه صداي BackGround رو تنظيم كرد كه چقدر كم يا زياد باشه

hamid3765 July 2nd, 2007 07:29

نرم افزار All_Audio_Recorder

سلام دوستان
میخوام یک نرم افزار خیلی باحال بهتون بدم با این نرم افزار میتونید هر صدایی که از اسپیکرهای کامپیوتر خارج میشه رو با یک کیفیت خوب ظبط کنید جون میده برای ظبط اهنگهای انلاین فقط دقت کنید هنگام ظبط باید ولوم ویندوزتون رو تنظیم کنید تا با کیفیت خوب ظبط کنه ولوم ویندوز نباید خیلی زیاد باشه;) :)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Mazdak Parsian July 2nd, 2007 11:21

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Sting (پست 119220)
سلام :

دوستان يه برنامه اي ميخوام كه مشخصات زير رو داشته باشه :

1 - صدا رو ضبط كنه با كيفيت بالا ( از طريق ميكروفون ) و به فايلهاي مختلف مثل Mp3 , Wma , Wave تبديل كنه

بشه براي پس ضمينه انخاب كرد , يعني مثلا ميخواد يكي دكلمه كنه , بتونه يه فايل Mp3 رو انتخاب كنه به عنوان

BackGround و روي اون شروع كنه به صحبت كردن يا خوندن يا هر چيز

فقط مهمترين چيزي كه برام مهمه اينه كه كيفيت خوبي داشته باشه موقع ضبط كردن

و مساله بعدي اينكه بشه صداي BaclGround اونو كم و زياد كرد ... مثلا يه جا آدم نميخواد حرف بزنه صداي آهنگه

رو بتونه بلند تر بكنه و جايي كه ميخواد صحبت كنه يا بخونه صداي آهنگ كمتر باشه . اگر چنين خصوصيتي پيدا نميشه

حد اقلي اينجوري باشه كه از اول بشه صداي BackGround رو تنظيم كرد كه چقدر كم يا زياد باشه

حرفه‌ای :

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

محصولات Adobe نیاز به توضیح و تبلیغ اضافه ندارند .

mb July 8th, 2007 14:33

سلام دوستان

چطور میشه کامپیوتری که روش 2 ویندوز پارسا 99 و ویندوز ایکس پی داره را کلا پاک کرد و بجاش یک ویندوز ایکس پی نصب کرد .(اگر اطلاعات هارد هم از بین بره مهم نیست )
من از توی ست اپ تونستم با سی دی بوت ایبل ایکس پی (xp bootable ) اونرو نصب کنم اما نتونستم اون 2 تا ویندوز قبلی رو از نصب خارج کنم .
لطفا راهنمایی گام به گام بفرمایید .

متشکرم

Extacy July 8th, 2007 15:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mb (پست 120729)
سلام دوستان

چطور میشه کامپیوتری که روش 2 ویندوز پارسا 99 و ویندوز ایکس پی داره را کلا پاک کرد و بجاش یک ویندوز ایکس پی نصب کرد .(اگر اطلاعات هارد هم از بین بره مهم نیست )
من از توی ست اپ تونستم با سی دی بوت ایبل ایکس پی (xp bootable ) اونرو نصب کنم اما نتونستم اون 2 تا ویندوز قبلی رو از نصب خارج کنم .
لطفا راهنمایی گام به گام بفرمایید .

متشکرم

با سلام.

آقای mb میشه بگید ویندوز پارسا و ویندوز XP قبلی تو چه درایوهایی نصب بودند و این یکی ویندوز جدید رو تو کدوم داریو نصب کردید ؟

اگه ویندوز پارسا تو درایو C نصب هست میتونید با استفاده از Format خود ویندوز (XP) و یا با استفاده از نرم افزار Partion Magic ویندوز پارسا رو حذف و درایو C رو فرمت کنید , البته اگر وینروز جدید در همون درایو C نصب نباشه. چون اگر ویندوز جدید در درایو C نصب باشه از طریق ویندوز نمیشه درایو C رو فرمت کرد.!!!!!

یکم بیشتر توضیح بدید در مورد درایوهای نصب ویندوز اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم.

شاد باشید.
یا علی.

EFX July 8th, 2007 18:22

چطور میشه درایو C رو فرمت کرد ؟
اصلآ میشه؟
من خواستم از تو یه ویندوز که تو درایو دیگه نصب شده c رو فرمت کنم اما نشد که نشد که نشد که نشد که...

mb July 8th, 2007 18:29

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Extacy (پست 120737)
با سلام.

آقای mb میشه بگید ویندوز پارسا و ویندوز XP قبلی تو چه درایوهایی نصب بودند و این یکی ویندوز جدید رو تو کدوم داریو نصب کردید ؟

اگه ویندوز پارسا تو درایو C نصب هست میتونید با استفاده از Format خود ویندوز (XP) و یا با استفاده از نرم افزار Partion Magic ویندوز پارسا رو حذف و درایو C رو فرمت کنید , البته اگر وینروز جدید در همون درایو C نصب نباشه. چون اگر ویندوز جدید در درایو C نصب باشه از طریق ویندوز نمیشه درایو C رو فرمت کرد.!!!!!

یکم بیشتر توضیح بدید در مورد درایوهای نصب ویندوز اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم.

شاد باشید.
یا علی.

سلام
Extacy جان

ویندوز پارسا در درایو C هستش و ایکس پی در درایو D

کلا 4 تا داریو هستش C , D , E ,F

قبلا که سیستم بالا میامد 2 گزینه داشت که یکی از ویندوز را میشد انتخاب کرد اما الان شده 3 تا گزینه 2 تا ش ایکس پی هستش و دیگری پارسا ( پارسا خرابه و کار نمیکنه )
ازو قتی که ایکس پی جدید رو نصب کردم 2 تا و یندوز ایکس پی رو نشان میده و یک پارسا ولی الان که امتحان کردم هردوگزینه ایکس پی یکی هستند و همون جدیده هستش ودیگه از قدیمه خبری نیست

متشکر از راهنمای شما

Extacy July 8th, 2007 18:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mb (پست 120762)
سلام
Extacy جان

قبلا که سیستم بالا میامد 2 گزینه داشت که یکی از ویندوز را میشد انتخاب کرد اما الان شده 3 تا گزینه 2 تا ش ایکس پی هستش و دیگری پارسا ( پارسا خرابه و کار نمیکنه )
ازو قتی که ایکس پی جدید رو نصب کردم 2 تا و یندوز ایکس پی رو نشان میده و یک پارسا ولی الان که امتحان کردم هردوگزینه ایکس پی یکی هستند و همون جدیده هستش ودیگه از قدیمه خبری نیست

متشکر از راهنمای شما

با سلام خدمت جناب mb.

آقای mb اگر قصد ندارید درایو C رو فرمت کنید که ویندوز پارسا اسمش تو لیست انتخاب سیستم عاملها نیاد میتونید یک کار کنید و اون کار اینه که........

شاخه ویندوز پارسا رو که تو درایو C هست پاک کنید (البته باید از طریق ویندوز ایکس پی این کارو انجام بدید). بعد اگه دوست داشتید شاخه C:/Program Files رو هم پاک کنید (البته اگه نزم افزاری توش نصب نیست.). بعد برای حذف گزینه ویندوز پارسا از لیست انتخاب OS ها کارهای زیر رو انجام بدید....

1- روی My Computer راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب کنید.
2- در سر برگ Advanced گزینه Setting مربوط به Startup and Recovery رو بزنید.
3- تو پنجره ای که باز میشه گزینه Edit رو بزنید و خط مربوط به گزینه ویندوز پارسا 99 رو که در لیست انتخاب OS ها هست رو پاک کنید و اگر خواستید خط مربوط به یکی از ویندوز ایکس پی ها رو هم پاک کنید. سپس گزینه Save رو بزنید.

وقتی کامپیوتر رو ریست کردید دیگه گزینه انتخاب ویندوز پارسا 99 نیست . اگر یکی از گزینه های ویندوز ایکس پی رو هم پاک کرده باشید دیگه اصلا واسه انتخاب ویندوز نمیاد و مستقیم سیستم شما با ویندوز ایکس پی بوت میشه.

اگه بازم توضیحی لازم هست در خدمت شما هستم.

ارادتمند همه.
یا علی.

oomiidd July 8th, 2007 18:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mb (پست 120762)
سلام
Extacy جان

متشکر از راهنمای شما

سلام

مهران جان اگه اطلاعات مهمی نداری که از بین بره می تونی کل سیستم رو فرمت و دوباره پارتیشن بندی کنی خیلی هم راحتره و هم سیستم خیلی سبک میشه

mb July 8th, 2007 19:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Extacy (پست 120764)
با سلام خدمت جناب mb.

آقای mb اگر قصد ندارید درایو C رو فرمت کنید که ویندوز پارسا اسمش تو لیست انتخاب سیستم عاملها نیاد میتونید یک کار کنید و اون کار اینه که........

شاخه ویندوز پارسا رو که تو درایو C هست پاک کنید (البته باید از طریق ویندوز ایکس پی این کارو انجام بدید). بعد اگه دوست داشتید شاخه C:/Program Files رو هم پاک کنید (البته اگه نزم افزاری توش نصب نیست.). بعد برای حذف گزینه ویندوز پارسا از لیست انتخاب OS ها کارهای زیر رو انجام بدید....

1- روی My Computer راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب کنید.
2- در سر برگ Advanced گزینه Setting مربوط به Startup and Recovery رو بزنید.
3- تو پنجره ای که باز میشه گزینه Edit رو بزنید و خط مربوط به گزینه ویندوز پارسا 99 رو که در لیست انتخاب OS ها هست رو پاک کنید و اگر خواستید خط مربوط به یکی از ویندوز ایکس پی ها رو هم پاک کنید. سپس گزینه Save رو بزنید.

وقتی کامپیوتر رو ریست کردید دیگه گزینه انتخاب ویندوز پارسا 99 نیست . اگر یکی از گزینه های ویندوز ایکس پی رو هم پاک کرده باشید دیگه اصلا واسه انتخاب ویندوز نمیاد و مستقیم سیستم شما با ویندوز ایکس پی بوت میشه.

اگه بازم توضیحی لازم هست در خدمت شما هستم.

ارادتمند همه.
یا علی.

خیلی متشکرم
یک سوال دیگه داشتم
اگر روی لپ تاپی که ویستا نصب هستش ایا لازمه ایکس پی را هم نصب کرد ؟ چون بعضی برنامه ها با ایکس پی کار میکنند .

اگر لازمه در مورد نصب ان راهنمایی بفرمایید .

شاد وسلامت باشید

ساعت جاري 22:42 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.