![]() |
نقل قول:
|
نه........... فکر نمی کنم از اون باشه.......
|
نقل قول:
سلام احتمال اينكه مودم شما در حال وداع با دار فاني باشه زياد هست. يك مودم از دوست و آشنا قرض كنيد و امتحان كنيد. اگر مشكلي نداشتيد كه مودم خودتون در حال مرخص شدن هست. |
نقل قول:
جواب شما با توجه به پستهای قبلیم مبنی بر هنگ کردن مودم بود ؟ یا فیس بوک ؟ چنین مشکلی (غیر فعال بودن ایکنها و لینکها ) را فقط با فیس بوک دارم بقیه ی سایتها مشکلی نداره . مودم رو هم اگه دو روز یکبار شبها خاموش کنم مشکلی نداره . ولی باز هم چشم پیشنهاد شما را هم حتما تست میکنم |
نقل قول:
سلام شما چند وقته از مدمتون استفاده میکنید ؟ به هر حال همه قطعات چه مکانیکی و چه الکترونیکی فرسوده میشن. اگر مدت خیلی زیادیه که از این مودم استفاده میکنید، در یک موقعیت مناسب از نظر مالی، یک مودم TP-LINK بخرید. فکر میکنم 40 یا 45 تومان باشه. اگر از دوستان مودم قرض گرفتید، قبل از نصب مودم رو پیش ISP ببرید تا با خط تلفن شما تطبیق داده بشه. در مورد فیس بوک باید عرض کنم که چون سرور این سایت رو کاملا از ایران پاکسازی کردن، این مشکل در سرعتهای 128 و زیر 128 وجود داره. البته در بعضی جاها. من هم بعد از مشکلاتی که پیش اومد با خط 128 همین دردسرهای شما رو داشتم. راستی من اون 2تا کدی که شما باید وارد کنید رو کنسلش کردم. یادم نمیاد از کجا . چیزی که یادمه اینه که درخواست دادم یک کد کانفیرم برای SMS کردن و بعد که اون کد رو وارد کردم، دیگه نیاز نیست هیچ کدی رو وارد کنم. البته SMS که فرستادن بعد از یک هفته به دستم رسید. |
نقل قول:
مودم نو هست 6 ماهه هست :huh: فکر کنم مشکل فیس بوک کلا بخاطر همون موردی بود که گفتید و کاریش هم نمیشه کرد . دست شما درد نکنه . |
دوستان من اخیرا با یه مشکلی روبرو شدم
از وقتی که دو سه هفته پیش ویندوز عوض کردم هر وقت سیستم برای مدتی مثلا نیم ساعت بلا استفاده بمونه به جای رفتن روی اسکرین سیور به حالتی مثل استند بای در می آد (البته بعضی مواقع روی اسکرین هم می ره و بعد از مدتی همون جوری میشه) یعنی صفحه مانیتور سیاه میشه و چراغ اون به حالت چشمک زن در می آید وقتی که موس را تکان می دهم یا کلید کیبرد رو می زنم بعد از 5 تا 10 ثانیه به حالت عادی در می آید در مدتی که به این حالت هست اگر به اینترنت کانکت باشم همچنان کانکت باقی می ماند یا اگر برنامه ای باز بوده باز میمونه من یه چیزایی در مورد هایپر اسنپ یا هایپر اسنک یا یه همچین چیزی شنیدم ( املا دقیق کلمه رو نمی دونم ) که وقتی یه مدت سیستم بیکار بمونه می ره رو اون حالت این هایپر ... چی هست ؟ برای سیستم خطرناکه ؟ کلا چه طوری می تونم بفهمم که سیستم در این حالت هست و چه جوری می تونم اون رو از این حالت خارج کنم ؟ :) |
نقل قول:
روي دسكتاپ راست كليك كن و گزينه Properties رو انتخاب كن... توي پنجره باز شده برو به قسمت Screen Saver تو اين قسمت اگه كمي بياي پايين نوشته screen saver كه مي توني اونجا هر نوع اسكرين سيوري رو انتخاب كني... توي كادري كه نوشته Wait مي توني مدت زمان انتظار رو بنويسي كه در حالت پيش فرض روي 10 دقيقه قرار داره. اگه از كادر بازشوي Screen Saver گزينه None رو انتخاب كني... دقيقه هيچوقت اسكرين سيور فعال نميشه . پايين تر كه بري نوشته Power. روش كليك كن... يه پنجره ديگه باز ميشه... Turn off monitor براي تنظيم زمان خاموش شدن مانيتوره Turn off Hard disk براي تنظيم زمان خاموش شدن هارد ديسك System Stand by براي تنظيم زمان رفتن به حالت استند باي... يعني بعد از يه مدت مشخص برق اكثر نقاط كامپيوتر رو خاموش مي كنه... ولي خاموشي مطلق نيست... با يه اشاره دوباره همه چي شروع بكار مي كنه براي هر كدوم از اين موارد اگه Never رو انتخاب كني ... اون قابليت غير فعال ميشه. بالاي همون پنجره نوشته Hibernate ;)اگه انتخابش كني يه صفحه اي مياد... كمي پايين تر نوشته Enable Hibernate اگه كادر مقابل اون تيك خورده باشه يعني هايبر نيت فعال هست... فعال بودن اون هيچ ضرري براي كامپيوتر نداره... خود بخود هم به اين حالت نميره و هر وقت خواستين اين كار رو بكين بايد دستي اين كار رو انجام بدين. براي تنظيمات خاموشي مانيتور و هارد و غيره... زمانهايي رو وارد كنين كه جوري نباشه بعد از مدتي كه خاموش شدن دوباره بيان پشت كامپيوتر و شروع بكار كنين كه دوباره برق اونا وصل بشه... منظورم اينه كه جوري بشه كه برقش زود به زود قطع و وصل نشه... زياد خوب نيست. اگر هم كه Never رو انتخاب كنين به نظرم بهتره. |
نقل قول:
در ادامه فرمایشات آرام جام باید عرض کنم که این هایبرنت خیلی چیز خفنیه. برای هایبرنت کردن باید از همون مسیری بری که برای خاموش کردن سیستم میری. یعنی Start بعد Turn off computer. بعدش هم که 3تا گزینه میاد. اگر قبلا طبق فرمایشات آرام جان، Enable Hibernate رو فعال کرده باشی، در اینجا با نگه داشتن کلید Shift ، گزینه Stand by تبدیل به Hibernate میشه. وقتی که اینکار رو میکنی، تمام برنامههای در حال اجرا مثل صفحات وب، بازیها، نرم افزارها و ... در آخرین حالتی که هستند باقی میمونند و شما میتونی سیستم رو از برق بکشی و حتی کیس رو جدا کنی ببری خونه همسایه :p و به سیستم اونها وصل کنی. بعد از روشن کردن کامپیوتر، تمام اون برنامه های در حال اجرا میان بالا. انگار که اصلا سیستم رو خاموش نکرده بودی :whoow: من خودم اگر بخوام برای 2 ساعت از سیستم دور باشم، هایبرنت میکنمش. چون سرعت هایبرنت شدن و بالا اومدن دوباره ویندوز، به اندازه خاموش و روشن کردن مانیتوره. ;) |
ممنون از شما دو دوست بزرگوار
بله مشکل از turn off monitor بود که روی 30 دقیقه بود بقیه موارد درست بود پ ن : بابا آرام عزیز من که گفتم نمی دونم این هایبر چی هست حتی املا شو (شوخی ) ارادت :) |
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید یه مشکلی داشتم ممنون میشم کمکم کنید. من فایل رو دانلود کردم .نصب هم کردم .ولی در پوشه ای ک extract شده بود "کی " رو ندیدم. و نتونستم اکتیوت کنم .میشه راهنمایی کنید . ممنون . |
سلام
چطوری میتونم فایلی رو که بصورت html داونلود و ذخیره شده بصورت pdf در بیارم . پرینت گرفتن از این نوع فایلها واقعا مشکل هست . |
نقل قول:
|
دوستان کامبیوتر من file RAR باز نمیکنه همش بیام میده که اخرین بار یک ارور اتفاق افتاده و بنابراین فایل باز نمیشه چند بار هم کل افیس اکسبی رو باک کرده دوباره نصب کردم باز درست نشد .
و سوال بعد اینکه میخوام ار disk cleanup برای خالی کردن درایو سی از فایلهای اضافه استفاده کنم سیستم میگه 5 گیگ تمبوریری فایل برای باک کردن هست ایا این همه را باک کنم مشکلی بوجود نمیاد؟ ممنون از لطف شما. |
نقل قول:
نه پاک کنید فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد |
نقل قول:
5 گیگ که خیلی زیاده! اشتباه نمیکنید؟در کل اگر همچین چیزی هم باشه فکر نکنم که بتونه پاک کنه.بزن پاک کنه ببین پیغام خطا نمیده؟:happy: |
سلام به دوستان متخصص
مدتیه نمی تونم از قابلیت sleep و Hibernate کامپیوتراستفاده کنم. و زمانی که این کار رو انجام می دم. لپ تاپم ری استارت میشه. http://forexrainbow.com/files/kw57jgg9z00gjisf1rjq.jpg http://forexrainbow.com/files/etwsnt0shicls0a10l5a.jpg http://forexrainbow.com/files/iai9ngaxmtjg1552fd21.jpg |
درود
من 2 تا عکس رو اگر بخوام با هم ترکیب کنم به طوری که مثلا نصفه بالای صفحه عکس یک و قسمت پایین عکس دو قرار داشته باشه ایا نرم افزاری هست یا خیر؟ البته غیر از فتو شاپ |
لپ تاپ هاش بدک نیست برا خرید اگه کسی میخواد
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با عرض ادب خدمت دوستان
من تعدادی فایل موسیقی روی یک flash memory دارم .وقتی فلش را به کامپیوتر وصل می کنم بر اساس نام و به اون ترتیب مورد نظرم انهارا سورت می کنم ولی وقتی فلش را به دستگاه fm داخل ماشین وصل میکنم به یک ترتیب متفاوت انها را پخش میکند . از نظر ویروس هم چک کردم مشکلی نبود لطفا دوستان بنده را راهنمایی کنند. با تشکر |
نقل قول:
دستگاه های اف امولاتور قادر به تشخیص سورت فلش نیستند و از ترتیب خاصی برای خواندن استفاده نمی کنند . |
نقل قول:
|
نقل قول:
در مورد اون پیغام هم کلید check for solution را در صورتی که ویندوزتون اورجینال هست کانکت شود و بزنید ببینید مشکل حل میشه یا نه. |
نقل قول:
|
با سلام
ببخشيد چطور ميتونم يك متن رو از وورد تبديل به پي دي اف كنم و نيز از كجا ميشه ادربار ريدر رو دانلود كرد؟ ممنون |
نقل قول:
نقل قول:
از این سایت هم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Acrobat و یا Adobe را میتونید دانلود کنید البته Adobe در بیشتر سی دی ها مثلا سی دی هایی که مربوط به موبایل میشه هم هست و میتونید زحمت دانلود را کم کنید. |
نقل قول:
برای تبدیل هر چیزی به pdf (مثلا متن ویا عکس , اکسل و . . . ) میتوانید از یک برنامه کوچک و جالب استفاده کنید بنام: Jaws Pdf creator این برنامه که به آن اختصارا pdf creator هم گفته میشود هنگام نصب یک پرینتر مجازی روی کامپیوترتان ایجاد میکند. حالا کافیه که هرچی راکه دوست داری با اون پرینت کنی :banana: بعد اجرای پرینت یک فایل با پسوند pdf در فولدر MyDocumet ( بصورت پیشفرض) ایجاد میشود ! |
سلام و درود
دوستان یک سوال فنی : به لحاظ اصطحلاک و عمر مفید لپ تاپ بهتره ویا pc ؟ برای کسی که روزی 15 ساعت سیستمش روشنه ولی فشار زیادی روش نیست و فقط روشن است pc عمر مفید بیشتری داره و یا لپ تاپ ؟ با تشکر |
نقل قول:
مشخصا pc از نظر عمر مفید بهتر از لپ تاپ است .مهمترین عامل فرسودگی در یک سیستم بحث حرارت و گرمای قطعات هست که در لپ تاپ به دلیل فشردگی جا گرفتن قطعات این عارضه بیشتر به چشم می خوره . اگر بحث جابجایی سیستم مطرح نیست حتما از pc استفاده کنید . |
add-on
با سلام
در فاير فوكس قسمت TOOLS -add-on دقيقا " چه كاربردي داره بعضي مواقع هم بخصوص رو سايتهاي خارجي Error Console ميده. مفهومش چيه ؟ |
نقل قول:
این هم سایت افزودنی های فایر فاکس [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام و درود
دوستان یک سوال متفرقه : ظاهرا فیلم ترمیناتور 4 در امریکا اکران شده (من عاشق این فیلم هستم ). کسی میدونه دوبله اش هم اومده یا نه ؟ البته تو این سایتهایی که فیلم میفروشند با قیمت نسبتا گرون زبان اصلی اش رو میفروشند ولی من تجربه ی خوبی از این خریدهای اینترنتی ندارم یکی دو بار چند تا فیلم سفارش دادم که هیچ کدومش نیومد . ضمنا من دوبله اش رو میخواهم کسی دیده دوبلش تو بازار باشه ؟ با توجه به اینکه ما کرج هستیم میافته 7000 تومن که دوبله هم نیست با تشکر |
نقل قول:
نقل قول:
این تاپیک مخصوص addons firefox هستش. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پ.ن : درخواست دادم که به این تالار منتقل بشه تا بتونیم آپدیتش کنیم. |
نقل قول:
|
سلام و درود
شرمنده گفتم یک جک کامپیوتری بزارم یکم جو عوض بشه : مبانی کامپیوتر: آن بخش از یك سیستم را كه میتوان با چكش خرد كرد، سختافزار و آن قسمت را كه فقط میتوان به آن فحش داد، نرمافزار میگویند. |
سلام مجدد
اين يكي قسمت آموزش كامپيوترش قشنگه گفتم شايد در حين كار با كامپيوتر به درد بعضي از دوستان بخوره: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
رم سیستمم 256 DDR بود. البته DDR1 . یک رم 512 بهش اضافه کردم. ویندوز رو هم عوض کردم. ولی مشکلاتی داره. مثلا فایر فکس خیلی ارور میده. نرم افزارها خود به خود بسته میشه. گاهی هم ریست میده. به نظر شما مشکل از چیه ؟ خودم فکر میکنم به خاطر همخوانی نداشتن رم 512 و 256 هستش. یعنی اگر هردو 256 یا هردو 512 باشند این مشکل پیش نمیاد !!! |
نقل قول:
اگه ماركشون و BUS Speed شون با هم يكسان باشه بهتره... BUS Speed رو روي برچسب مي نويسن. حالا 256 رو در بيار و 512 رو تنهايي جا بنداز ببين چجوري كار مي كنه. يعني كه از سالم بودن 512 جديد مطمئن شو... نو بودن ملاك نيست... اينجا ايران است سراي.......:p در ضمن 512 رو توي اسلات اول و 256 رو هم توي اسلات بعدي قرار بده... |
نقل قول:
مارکشون یکی نیست. 512 کینگستون هستش و دست 2 هم گرفتم. البته مطمئنم که سالمه. مارک 256 فکر کنم MST باشه. BUS Speed رو پیدا نکردم آخه رو برچسبش عدد زیاد نوشته. 512 به تنهایی توپ جواب میده و مشکلی نیست. ترتیب اسلاتها رو چجوری تشخیس بدم ؟ منظورم اینه که از بالا به پایین یا از پایین به بالا ؟ با تشکر |
نقل قول:
فكر كنم BUS Speed رو بعضي از Main board ها موقع بالا اومدن توي اون جدول معروف مي نويسن. بغل 512 كه ظرفيتش هست بايد يه عدد سه رقمي هم باشه كه BUS Speed هست. بغل اسلات ها خيلي ريز نوشته DIMM0, DIMM1,...... به ترتيب شماره گذاري جا بنداز... اگه نتونستي از روي Main board تشخيص بدي ... توي دفترچه راهنماي Main board حتما هست به اون رجوع كن... البته اگه هنوز مونده باشه:p Main Board ها متفاوتن ولي معمولا اسلاتي كه سمت CPU قرار گرفته اولين اسلات هست |
سلام و درود
ایثار خان به نظر من کار زیادی نمیتونید بکنید . من زیاد از سخت افزار سر رشته ندارم ولی بخاطر دارم اون قدیم ندیمها که میخواستم سیستم بخرم یک سیستمی رو نوشتم و بردم دادم به فروشنده ی سیستم اون هم گفت این مارکها و قطعاتی که نوشتی اصلا با هم همخونی ندارند و اگه این سیستم رو جمع کنی درست کار نمیکنه مثلا مادر بورد giga با هارد ساتا مچ نمیشدند و مواردی از این قبیل . چند ماه پیش من کارت گرافیکم سوخت و خواستم یک دست دوم روش بندازم که با همین مشکل مواجه شدم با اینکه کارت سالم بود ولی تصویر نداشتیم . یک کارت دیگه انداختیم درست شد . در اینجور موارد باید با افراد خبره مشورت کنید . در کل زیاد انگولکش نکن کاریش نمیشه کرد موید باشید |
سلام و درود
دوستان دریافت این پیام هنگام باز کردن یک سایت به چه معناست ؟ Bandwidth Limit Exceeded البته قبلا این سایت یکبار هک شده بود ولی دو هفته ای بود درست کار میکرد . دامنه هم دات net هست |
نقل قول:
از حداكثر ميزان پهناي باند تعريف شده تجاوز كرده و فعلا قادر به ارائه سرويس نيست. |
بعد مدتها سلام خدمت دوستان عزيز.
اين ارور ياهو مسنجر بخاطر چي ميشه ؟ http://img2.tinypic.info/files/32wcd...mfvj_thumb.jpg دقيق نميدونم ولي فكر كنم وقتي وارد صفحه ياهو ميل ميشم ياهو مسنجر اين ارور رو ميده !! ممنون ميشم راهنمايي كنيد . يا حق. |
نقل قول:
يا همزمان از دو كامپيوتر وارد يه اكانت ميشين يا از يه كامپيوتر بطور همزمان وارد دو اكانت مختلف... يعني ياهو مسنجر با يه اكانت و ياهو ميل از اكانت ديگه. چي شد...:huh: يا اينكه ديگه صواطم طموم شد |
نقل قول:
قربان ورژن هاي جديد صفحه ايميل ياهو اين قابليت رو دارند كه به مسنجر شما هم متصل ميشند(سمت چپ صفحه اينباكس در اكسپلوررها). در نتيجه زماني كه شما به ياهو مسنجر متصل هستيد و وارد صفحه اي از ياهو ميشيد كه قابليت اتصال به مسنجر رو داره (مثل همين صفحه اينباكس ميل) از مسنجر اول ديسكانكت ميشيد. شما اگر مجدداً بر روي گزينه كانكت ياهو مسنجر كليك كنيد، اينبار مسنجر صفحه ياهوميل شما ديسكانكت خواهد شد. كلاً مساله مهمي نيست. ارادت پ.ن: aram2006 ببخشيد كه فضولي كردم:blush: |
نقل قول:
مال من 9.0.0.2128 هست ولي تا حالا اينجوري نشدم... ورژن شما چنده؟:huh: |
آرام عزيز احتمالا شما داخل اكسپلورر خودتون وقتي به ياهوميل كانكت ميشيد چت رو disable كرديد يا اينكه كلا از ياهو كلاسيك استفاده ميكنيد
اگر از ياهو جديد استفاده مي كنيد اما در كنار اسمتون ( بالا همونجايي كه نوشته hi ,XXXX ) نوشته شده signed out of chat كه ميتونيد به راحتي همونجا كليك كنيد و Sign in chat يا همچين چيزي رو بزنيد و از داخل ياهوميل به مسنجر هم وارد بشيد و اون موقع هست كه اگر با مسنجر هم داخل ياهو شده بوده بوديد ;) اين ارور رو روي صفحه مسنجر ميبينيد پ.ن: اين قضيه ارتباطي به ورژن مسنجر در حال استفاده نداره |
نقل قول:
البته 2 حالت داره. یکیش رو که دوستمون در بالا توضیح دادند و دومیش اینه که شما هک شدید و یکی دیگه داره با ID شما حالشو میبره. :p |
نقل قول:
البته آيدي ما كه حالي نداره بيشتر شبيه صد حاله !! بايد ديد چي ميشه ! اگر هك شده باشم به زودي نتيجه مجازي و نتيجه حقيقي و حقوقيش و امنيتيش معلوم ميشه. (انالله و انا عليه راجعون !) ممنون از پاسخهاي آرام و آقا حامد |
ساعت جاري 19:33 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |