![]() |
احتمال نقدى شدن يارانه شير
يك مقام آگاه از احتمال نقدى شدن يارانه شير خبر داد.اين مقام آگاه در گفتگو با مهر گفت: ايده نقدى شدن يارانه شير اخيرا در جلسات كارشناسى برخى دستگاه هاى دولتى مطرح شده است.وى افزود: زمانى يارانه شير نقدى مى شود كه اين ايده به تائيد نهايى كارگروه تحول اقتصادى دولت و مقامات ارشد دولتى برسد.اين مقام آگاه در عين حال تصريح كرد: پيشنهادهاى ديگرى درباره يارانه شير علاوه بر نقدى شدن يارانه آن مطرح است كه تمامى اين پيشنهادها فعلا در حال بررسى است. با نزديك شدن به زمان واريز مرحله دوم يارانه نقدى از سوى دولت در ۲۸ بهمن ماه، زمزمه هايى مبنى بر واريز مبلغى به عنوان يارانه نقدى شير به حساب سرپرستان خانوار از محافل دولتى شنيده مى شود.در صورت تصويب نهايى اين ايده، دولت يارانه شير را هم همچون يارانه نان به صورت نقدى به حساب مردم واريز خواهد كرد.دولت تا سال گذشته بيش از ۵۸۰ ميليارد تومان به عنوان يارانه شير - در سال- در اختيار وزارت بازرگانى قرار مى داد تا اين وزارتخانه با ارايه آن به كارخانجات توليدى، شير يارانه اى در ميان مردم توزيع كند.اين درحالى است كه در سالجارى، با كاهش يارانه شير به ۴۸۰ ميليارد تومان، دولت ۱۰۰ تومان به قيمت شير يارانه اى اضافه كرد و قيمت شير را از ۲۵۰ تومان به ۳۵۰ تومان رساند.هم اكنون وزارت بازرگانى درخواست جديدى را براى تامين يارانه دو ماه باقيمانده از سال براى توزيع شير يارانه اى به معاونت برنامه ريزى و نظارت راهبردى رئيس جمهور ارايه كرده است.گفتنى است كه هم اكنون يارانه نقدى دو ماهه هر ايرانى - با احتساب يارانه نان- ۸۹ هزار تومان است كه پيش بينى ها حاكى از آن است كه در صورت تصويب ايده نقدى شدن يارانه شير، مبلغ يارانه نقدى در مجموع به بيش از ۹۰ هزار تومان به ازاى هر نفر افزايش يابد. |
رد احتمال بروز تورم شديد در سال آينده
دنياي اقتصاد – وزير اقتصاد طرح موضوعاتي چون افزايش شديد تورم در بهار سال آينده را ساخته و پرداخته افراد ناآگاه يا بدخواه خواند. وي با اشاره به اينكه برخيها شوك تورمي در ابتداي اجراي طرح را پيشبيني ميكردند، اعلام كرد كه اين افراد حالا ميگويند بهار آينده بايد منتظر شرايط بحراني باشيم. صاحبنظران اقتصادي با اشاره به مديريت موفق گردنه اول قانون يارانهها در مهار تورم انتظاري، اعتقاد دارند كه براي مهار آثار واقعي و غيررواني هدفمندسازي بايد سياستهاي پولي مناسب جدي گرفته شود. وزير اقتصاد به منتقدان پاسخ داد رد احتمال تورم شديد در بهار آينده دنياي اقتصاد- زهراواعظ: وزير امور اقتصادي و دارايي در تازهترین اظهارات خود، طرح موضوعاتي چون افزايش شديد تورم در ماههاي ابتدايي سال آينده را ساخته و پرداخته افراد ناآگاه يا بدخواه خواند و گفت دو سال قبل كه طرح هدفمندسازي يارانهها با استقبال مردم مواجه شد، بهرغم تلقي عموم، شاهد بوديم برخي افراد از روي ناآگاهي يا تمارض گفتند اين طرح هرگز اجرايي نيست و بعد كه تبديل به لايحه شد آن را يك مانور سياسي در آستانه انتخابات رياست جمهوري خواندند. به گزارش وزارت امور اقتصادي و دارايي شمسالدين حسيني كه به منظور گراميداشت ياد و خاطره امام راحل و تجديد پيمان با آرمانهاي انقلاب اسلامي در مرقد مطهر امام خميني (ره) حضور يافته بود، در پاسخ به خبرنگاران اظهار داشت :همين افراد بعد از انتخابات و تصويب لايحه در مجلس گفتند، دولت قصد اجراي آن را ندارد و بعد كه متوجه شدند، عزم دولت براي اجراي آن جدي است، پيشبيني يك شوك تورمي را مطرح كردند. حالا هم كه ميبينند شوك مذكور محقق نشده، ميگويند بهار سال آينده بايد منتظر شرايط بحراني در اقتصاد كشور باشيم. وزير اقتصاد تصريح كرد: مطمئن باشيد اين مدت هم كه سپري ميشود، وعده روزهاي بحراني در چند ماه بعدتر را خواهند داد، اما آنچه مهم است، اينكه اصل طرح انجام شده و اوضاع به خوبي پيش ميرود. وي در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاران يادآور شد ميزان پرداخت مرحله دوم يارانهها نيز برابر مرحله قبل بوده و فعلا تغييري در رقم يارانههاي پرداختي انجام نخواهد گرفت. اظهارات وزیر اقتصاد درباره تورم ناشی از اجرای قانون یارانهها در شرایطی مطرح میشود که پیش از اجرای قانون هدفمندسازی یارانهها، برخی کارشناسان پیشبینی میکردند که اجرای این قانون نوعی تورم روانی و انتظاری را در پی خواهد داشت. نگاهی به تحلیلهای گذشته نشان میدهد که بانک مرکزی، تورم حداکثر 15 درصدی را برای آزادسازی قیمتها پیشبینی کرده بود، اما در همان حال، مراکز کارشناسی چون مرکز پژوهشهای مجلس، حتی یک تورم 68 درصدی را هم پیشبینی کرده بود. البته برخی تحلیلهای بینابین هم از تورم 30 تا 40 درصدی پس از اجرا خبر ميدادند. در این میان اما برخی از تحلیلگران نیز معتقد بودند که استفاده از روش شوک درمانی در بحث اصلاح قیمتها، احتمال موفقیتآمیز بودن طرح و عبور آسانتر از مرحله اول را بیشتر مهیا میکند. اينك پس از گذشت حدود 40 روز از اجراي قانون و در حالي كه تورم ناشي از اصلاح قيمتها چندان با پيشبينيهادرست از آب نيامد، بسياري معتقدند كه تورم ناشي از اجراي قانون سال آينده خود را بروز ميدهد و اكنون با كنترلهاي دولت در محاق مانده است .اما اينك وزير اقتصاد معتقد است كه دولت در كنترل تورم همانند اجراي آن موفق خواهد بود.این در حالی است که بسیاری از کارشناسان اقتصادی معتقدند تبعات ثانوی تورم آزادسازی قیمتها با سیاستهای پولي ارتباط مستقیم دارد. به گونهای که اگرچه در مرحله اول اجرای قانون، مهار تبعات روانی آزادسازی قیمتها اولویت دارد؛ اما در مرحله بعدی، واقعیات اقتصادی بر آثار روانی غلبه میکند و اگر سیاستهای اقتصادی دولت به خصوص در بحث رشد نقدینگی مدیریت نشود، احتمال افزایش تورم ثانوی وجود دارد. در مجموع، قدرت تحمل دولت در عدم خلق نقدینگی، نقش اصلی را در تورم ثانویه آزادسازی قیمتها دارد و البته عوامل دیگری چون مدیریت فکورانه و اتخاذ تصمیمات بر مبنای مدلهای موفق اقتصادی را هم نباید از نظر دور داشت. انتقاد تند سایت حامی دولت از توکلی اظهارات وزیر اقتصاد در حالی مطرح میشود که پیش از این نیز برخی از سایتهای حامی دولت نسبت به منتقدان اجرای قانون یارانهها انتقاداتی را مطرح کرده بودند. سایت رجانیوز در این زمینه در گزارشی تحلیلی به انتقاد تند از احمد توکلی نماینده تهران در مجلس پرداخت و از او خواست به خاطر تحلیلهای اشتباهی که در پیشبینی تورم یارانهها کرده است از خود شجاعت اعتراف به اشتباه نشان دهد.رجانیوز نوشت: «صدای پای تورم در اقتصاد ایران»، «افسون یارانهها»، «منتظر عواقب وخيم حذف يارانهها باشيد»، «آثار فاجعهبار حذف يارانهها بر بخش کشاورزي ايران»، «فرصتي براي حذف يارانهها»، «هشدار نسبت به تورم شدید و عواقب پیشنهاد 40 هزار میلیاردی»، «هشدار به تبعات اجتماعي لايحه هدفمند كردن يارانهها»، «شوک تورمي در ونزوئلا به دنبال اصلاحات ارزي چاوز»، «نگرانی از امنیتیکردن هدفمندسازی یارانهها» و... همه و همه تیترها و اخباری بود که در طي ماههاي گذشته، بهويژه از آغاز جدي شدن اجراي طرح هدفمند کردن یارانهها در رسانههاي مختلف و از زبان افرادي با گرايشهاي متفاوت تكرار شد و با القاي قريبالوقوع بودن تورم 50 و 70 درصدی، ترس و نگرانی به بهانه انتقاد دلسوزانه به جامعه ایرانی پمپاژ شد.با این همه اجرایی شدن قانون هدفمند کردن یارانهها آغاز شد، بیآنکه خبری از تورم انتظاری باشد. رییسجمهور در جلسات شبانه با وزرا نشست تا مشکلی در کشور به پیشبرد این قانون آسیب نزند. نه از تورم 70 درصدی خبری بود و نه خبری از تورم انتظاری.رجانیوز میآورد : در همان دوره زمانی هم تذکرات زيادي داده شد که طرح برخی مسائل در فضای عمومی به صلاح کشور نیست؛ اما گوش کسی بدهکار نبود. رجانیوز مینویسد: به نظر میرسد قانون هدفمند کردن یارانهها گامهای بزرگی از اجرایی شدن خود را پشتسر گذاشته و گردنههای پراهمیتی را به خوبی و درستی طی کرده است. این همه نشان از آن دارد که میتوان به دولت و علم اقتصاد اعتماد کرد و هر آنکس نظر دیگری جز برخی اقتصاددانان سیاسی داشت، حتما بیسواد، نالایق و بیکفایت نیست. در ضمن بد نيست اكنون پس از گذشت يك ماه، عمق اشتباههاي افرادي مانند آقاي توكلي و سايت تحت مديريت او مشخص و معلوم شده كه پمپاژ نگراني آنها به جامعه بيهوده بوده است، حداقل به تدبير دولت در اجراي موفق طرح با كمترين تبعات اشاره كنند و شجاعت اعلام غلط بودن تحليلها و پيشبينيهاي غلط قبلي خود و اصلاح آنها را داش |
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
|
بهمني اعلام كرد:
حذف صفرهاي پول بعد از اجراي قانون هدفمندسازي يارانهها تهران - رييس كل بانك مركزي با بيان اينكه طرح حذف صفرهاي پول همچنان در دستور كار قرار دارد و مراحل خود را براي نهايي شدن طي ميكند، اعلام كرد: اجراي اين كار به بعد از اجراي قانون هدفمندسازي يارانهها موكول شده است. به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا، 'محمود بهمني' شامگاه يكشنبه در حاشيه جلسه هيات دولت در جمع خبرنگاران افزود : پيش بينيهاي لازم از دو هفته پيش براي تامين اسكناس و سكه مورد نياز مردم انجام شده است و به موقع از طريق بانكها در روزهاي پاياني سال در اختيار مردم قرار ميگيرد. وي با بيان اينكه سكههاي مختلفي همچون ربع، نيم و تمام بهار آزادي و همچنين گرمي به مقدار نياز براي روزهاي پايان سال آماده شده است ، افزود : برنامهريزي به نحوي انجام شده تا با توزيع مناسب، افزايش قيمتي در اين زمينه وجود نداشته باشد. بهمني همچنين درباره جمعآوري چك پولهاي يك ميليون ريالي نيز گفت : هدف از پشت نويسي اين چك پولها فقط براي كنترل بيشتر است و مساله خاصي وجود ندارد. رييس كل بانك مركزي تصريح كرد كه وضعيت چك پولهاي 500 هزار ريالي همچنان به روال گذشته خواهد بود و تغييري درباره آنها صورت نخواهد گرفت. |
استدلال احمدی نژاد برای اثبات مدیریت امام زمان(عج) در طرح هدفمندی / عکس مشایی را می گذارند کنار عکس مرتاض هندی تا خرابش کنند
با طرح هدفمندی مردم با هم مهربان شده اند و همه چیز زیبا پیش می رود...كشورهاي جهان گفتند طرح تان عالی بود./تابلوهاي بزرگ زدهاند و اسم آن خانم را نوشته و عكس من را هم انداختهاند كه بگويند قاتلم./ اگر نوساناتي در بازار اتفاق بيفتد،ربطي به هدفمندی ندارد./فاصله طبقاتي به شدت كاهش پيدا كرده است./شب عید به مردم بنزین هدیه می دهیم. عصرایران - محمود احمدی نژاد ، رئیس جمهور در یک برنامه زنده تلویزیونی ، ضمن تاکید بر این که او کسی است که بیش از بقیه مشکلات کشور را می داند ، اظهار داشت که با طرح هدفمندی یارانه ها ، مردم با یکدیگر مهربان شده اند و همه چیز زیبا شده است. وی همچنین با انتقاد از منتقدین اسفندیار رحیم مشایی او را فردی مومن ، لطیف ، اهل فکر و ضد استکبار توصیف کرد. احمدی نژاد همچنین تصریح کرد که طرح هدفمندی یارانه ها توسط امام زمان (عج) اداره می شود و گفت که برای این ادعای خود دلیل هم دارد. فراز های مهم سخنان رئیس جمهور به شرح زیر است: كشورهاي جهان گفتند طرح تان عالی بود - در طرح هدفمند كردن يارانهها ملت ايران عالي كار كرد. من اين كلمه و نمره "عالي" را از زبان کشورهای دیگر ميگويم، چه آنهایی که طرح مشابهی در کشورشان اجرا کردند و چه آنهایی که نگران اجرای این طرح در مملکت خودشان هستند. پس از تمام شدن بنزین صد تومانی - متوسط مصرف روزانه بنزین در اين دو ماه، حدود 51 ميليون ليتر بوده است و تازه هنوز سهميههاي 100 توماني هم وجود دارد و انشاالله براي شب عيد هم هديهاي به مردم ميدهيم. سال گذشته متوسط مصرف بنزين در همين فصل، 65 ميليون ليتر بوده است و ميبينيم كه كاهش داشتهايم و ما فكر ميكنيم وقتي سهميه 100 توماني تمام شد، باز هم اين مصرف پايينتر ميآيد. فاصله طبقاتي به شدت كاهش پيدا كرده -فاصله طبقاتي به شدت كاهش پيدا كرده است و هدف برنامه پنجم محقق شده است و اين يك اتفاق بزرگ است. اين مساله موجب ايجاد عدالت ميشود و وقتي عدالت بيايد، محبت ايجاد ميشود و در نتيجه استحكام ملي بيشتر ميشود و ساير ويژگيهاي انسان شكوفا خواهد شد و معادلات دنيا عوض خواهد شد. -يكي ديگر از دستاوردهای طرح هرفمندی ، تغيير رفتارهاست. الان جنب و جوش شروع شده است و صنعتگران ما سيستمهاي خود را عوض ميكنند. مردم به فكر پنجرههاي دوجداره افتادهاند و به كيفيت محصولاتي كه ميخرند و به مصرف آنها توجه بيشتري ميكنند و اين دستاوردها در چند سال آينده بيشتر هم خواهد شد. اگر نوسان قیمت پیش آمد ربطی به طرح ندارد ، جهانی است -دولت مراعات حال مردم را كرده است؛ به عنوان مثال اگر هميشه مهلت پرداخت قبضها 10 روز بوده، اعلام كردهايم كه اين فرصت 20 روز شود. در برخي استانها نيز اگر بدهيهاي مربوط به ماههاي قبل در قبض منظور شده، مردم ميتوانند مراجعه كنند تا اين مبلغ تقسيط شود. - برخلاف گفته برخي كه اعلام ميكردند با اجراي اين طرح 70 درصد تورم ايجاد ميشود، چنين تورمي نداشتهايم. اين امر بهخاطر همراهي مردم و برنامهريزي دولت است. از فروردين به بعد شاهد كاهش قيمتها خواهيم بود و من اين را از روي استدلال و بر اساس برنامهريزي ميگويم. - من به مردم ميگويم اگر نوساناتي در بازار اتفاق بيفتد، ربطي به اجراي اين طرح ندارد بلكه يا ناشي از تغييرات جهاني است كه آن را به اطلاع مردم ميرسانيم و يا كسي در جايي يك پيچ را عمدا يا سهوا اشتباه بسته است. حل مشکلات در دو سال - اگر بخواهيم دو ساله مشكل بيكاري را حل كنيم، بايد سالي دو ميليون و 400 هزار شغل ايجاد كنيم تا در اوايل سال 92 به نرم مناسب دست پيدا كنيم. ايجاد صندوق توسعه ملي نيز پيشبيني شده كه تا پايان سال حدود 15 ميليارد دلار در آن قرار خواهد گرفت و در سال آينده اين ميزان به 30 ميليارد دلار افزايش پيدا خواهد كرد و در واقع اين علاوه بر سرمايهگذاريهايي است كه انجام ميشود. در واقع ما ميتوانيم با برنامهريزيهايي كه انجام ميشود ظرف دو سال مشكل چندين ساله و چندين دهه را حل كنيم و من در همين جا از كارآفرينان دعوت به همكاري ميكنم. حل مشکل تهران يكي از كارهايي كه بايد انجام شود، اين است كه جمعيت در شهر و استان تهران پايين بيايد و نبايد افزايش پيدا كند و ما نيز در اين زمينه موفق بودهايم. منشاء مهاجرت مهار شده است، در سراسر كشور كار انجام شده است، آباداني انجام شده است و ما بايد تشويق كنيم. پنج ميليون نفر ميتوانند از استان تهران خارج شوند و ما طرح شهرسازي جديدي را براي استان تهران آغاز كردهايم و تلاش ميشود كه از سال آينده كار را شروع كنيم و اين طرح جديد را اجرا كنيم تا مردم از آپارتمانها به خانههاي ويلايي بيايند و اين شدني است. خیلی فشار می آورند - فشار به دولت زياد است، افزود: عدهاي نميخواهند در كشور پيشرفت رخ بدهد. ميبينيم كه هر روز شاهد يك شايعه و تهمت عليه دولت هستيم و هر چه ميخواهند به دولت ميگويند. چه تهمتهايي كه به همكاران و نزديكان من و كساني كه بار اداره كشور بر روي دوش آنهاست و امنای من هستند ميزنند و كساني كه بيشترين كار و تلاش را ميكنند، بيشتر تحت فشار هستند؛ آقاي ثمره، آقاي رحيمي و آقاي مشايي. - آقاي مشايي فردي پاك، مومن و زلال هستند، داراي انديشههاي بلند و محكم ، طرفدار مردم ، سادهزيست، پركار و ضداستكبار . اما ایشان را تخریب می کنند و مثلا ميآيند و تصوير ايشان را در كنار يك مرتاض هندي قرار ميدهند. -مشکلات را بهتر از بقیه می فهمم ؛ اين دولت پاكترين دولت تاريخ اين كشور است. هيچكس تا الان به اندازه من از دولت انتقاد نكرده است. روساي جمهور قبلي نه تنها از دولتهاي خود انتقاد نميكردند، بلكه حمايت ميكردند و من تنها كسي هستم كه از دولت منتسب به خودم انتقاد ميكنم. انتقاد از استیضاح بهبهانی - ما اين استيضاح را نپسنديديم. آقاي بهبهاني يك وزير خوب، مردمي و پركار بودند، استاد اين رشته بودند ولي از دولت رفتند، بنابراين ما نيز طبق قانون برنامه اقدام كرديم و بايد چند وزارتخانه را ادغام كنيم و احتمالا وزارت راه با وزارت مسكن كه هر دو وزارتخانه زيربنايي هستند، ادغام ميشود و اين امر سال آينده انجام ميشود. البته اين كار نهايي نشده ولي احتمالا رخ ميدهد. من مثل یک مربی هستم - من همه را دوست دارم و اين مثل يك مربي است كه نشسته و صحنه را ميبيند و ميخواهد برنده شود و كشور را جلو ببرد و به همين خاطر افراد را جابهجا ميكند و اشكالي ندارد كه افراد جابهجا شوند. ولي برخي اين مسائل را تبديل به يك مسئله عظيم ميكنند؛ چرا كه ميخواهند با انبوه تهمتها فضا را مخدوش كنند. متاسفانه ميبينيم كه يك جلسه توديع و معارفه را آنقدر بزرگ ميكنند كه تبديل به خبر اول كشور ميشود. انگار كه يك مسئله مهمي در كشور اتفاق افتاده است. در حالي كه مراسم توديع و معارفه اساسا يك مراسم تشريفاتي است. برخي چيز ديگري از دولت پيدا نميكنند و به اين مسائل ميپردازند. من همكارانم را با شناخت و آگاهي انتخاب كردهام و به همين خاطر بهطور قاطع از آنها حمايت ميكنم؛ بالاخره ما برنامه روشني داريم و عناصري كه ميآيند، بايد بتوانند اين برنامه را انجام دهند و اگر انجام ندادند، من برنامههاي كشور را فداي افراد نميكنم. عکس مرا زدند کنار اسم آن خانم و گفتند قاتل است - در دنيا نيز دستگاههاي متعدد رسانهاي عليه مردم ايران همين كار را انجام ميدهند. مثلا خانمي شوهرش را كشته است و در ايران پروندهاي براي او درست شده است و تازه در مرحله رسيدگي است و حكمي صادر نشده است. ببينيد چه جنجالي در دنيا درست كردهاند. بهطوري كه در يكي از كشورهاي اروپايي تابلوهاي بزرگ زدهاند و اسم آن خانم را نوشتهاند و عكس من را هم انداختهاند كه بگويند احمدينژاد قاتل است. در حاليكه قوه قضاييه ما مستقل است و تازه هنوز حكمي هم صادر نشده است. در يكي از پايگاههاي جستوجو كه مشهور هم هست، چند ميليون صفحه فقط عنوان و آدرس مطالبي است كه در اين مورد توليد كردهاند. آنها همه اين كارها را براي چه انجام ميدهند؟ براي اينكه ميبينند ملت ايران دارد جلو ميرود و ميخواهند گلمالي كنند و خاك بپاشند. يكبار ليستي به يك خبرنگار دادم كه در آن نمونههاي متعددي عنوان شده بود، نظير اينكه 53 زن در آمريكا دارند اعدام ميشوند ولي هيچ خبري از آنها منتشر نميشود. زنان ما بسيار متعادل هستند. زنان ما در دنيا يك هستند. تحریم ها برای ما هزینه ای نداشته است - آمريكا و اروپا دچار بحران سنگين اقتصادي هستند و در اين شرايط و در اين رقابت ميليمتري اقتصادي، تحريم يعني چه؟ در واقع اين يك نوع عقبافتادگي سياسي است و اين كار آنها نشاندهنده خشم و دشمنيشان با ملت ايران است و من بارها گفتهام كه اين كارها عزم ايرانيها را براي ساختن و كار تقويت ميكند. يكي از دوستان ميگفت آنها ما را تحريم كردهاند ولي بحران در آنجا و در آن كشورها ديده ميشود. - در پي اين تحريمها هزينههاي ملي ما افزايش پيدا نكرده است و ما شاهد پيشرفت كشور و رشد اقتصادي و سرمايهگذاري در كشورمان هستيم و نماد آن بورس است. بورس ما جزء فعالترين بورسهاست و حجم مبادلات در روز بالغ بر 80 الي 90 ميليارد است و شاهد حجم مبادلات بالايي هستيم. مدیریت امام زمان (عج) در طرح هدفمندی - از رهبري عزيز هم تشكر ميكنم چرا كه ايشان بار اصلي در اداره انقلاب را به دوش ميكشند. - من يك تشكر ويژه از حضرت ولي عصر (عج) دارم؛ چرا كه همه تحت مديريت و هدايت ايشان هستيم. يك بار فردي به من گفت كه چطور هدفمند كردن يارانهها اينقدر خوب اجرا شد؟ من به او پاسخ دادم كه سه دليل اصلي داشت كه دو دليل اول تابع علت سوم هستند. علت اول اين است كه دولت وقت زيادي بر روي اين طرح گذاشت و پنج سال كار كرد تا بتواند اين طرح را بنويسد و اجرا كند. دليل دوم حضور مردم، اعتماد آنها به دولت و اعتماد دولت به آنها بود كه بدين ترتيب مردم به صحنه آمدند و خودشان كار را بهدست گرفتند. دلیل سوم مديريت امام زمان (عج) است و من براي آن فرد دليل سوم را اينطور استدلال كردم كه به او گفتم مسوول عدالت در جهان كيست؟ عدالتگستر كيست؟ مگر ميشود كاري در راه عدالت بدون مديريت ايشان انجام شود؟ واسطه اجراي عدالت حضرت ولي عصر (عج) است و هيچكس نميتواند عدالت را در عالم پياده كند و عادل مطلق است كه ميتواند عدالت را پياده كند. هر ملتي كه تصميم بگيرد كه در مسير عدالت قرار بگيرد، بهطور خودكار تحت مديريت امام زمان (عج) قرار ميگيرد و ميبينيم كه بهطور خودكار همه چيز زيبا پيش ميرود و مردم با هم مهربان شده اند. بخش عمدهاي از اين كار خارج از اراده ماست و اصلا همهاش خارج از اراده ماست و اراده ما هم تحت اراده امام (عج) است. اگر اين انديشه در كشور عمومي شود همه حس ميكنند كه تحت مديريت انسان كامل و جانشين خدا در زمين هستيم كه مظهر همه خوبيها و زيباييهاست و اوست كه پيشرفت و عدالت را درست ميكند. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
.....
|
نقل قول:
قیمت جوجه یک روزه از حدود 1200 به 300 کاهش پیدا کرده به دلیل اینکه مرغداریها از جوجه ریختن امتناع میکنند.بنابراین منتظر جهش قیمت گوشت مرغ باید باشیم. در دوره سرما هستیم .هزینه گرمایش مرغداریها توی این دوره به شدت افزایش پیدا میکنه[/QUOTE] نتیجه: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
آفتاب- سرویس اقتصادی: براساس لایحه بودجه سال 1390 که توسط دولت به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است، یایانه اختصاص یافته در سال 1390 جمعا 19320 میلیارد تومان پیشبینی شده که با توجه به افزایش یارانهبگیران به 65 میلیون نفر از ابتدای سال 90 و تخصیص یارانه در 11 ماه این سال، جمعا به هر ایرانی در هر ماه 27 هزار تومان یارانه تعلق خواهد گرفت.
به گزارش آفتاب، یارانه فروردین 1390 هم اکنون واریز شده و بر این اساس در سال آینده برای 11 ماه باقیمانده به هر ایرانی حداکثر 27هزار تومان یارانه تعلق خواهد گرفت. جبران هزینه هدفمندسازی در شرکتهای دولتی دولت در قانون بودجه 1389کل کشور با مجوز مجلس شورای اسلامی 4 هزار میلیارد تومان اعتبار برای جبران هزینه شرکتهای دولتی ناشی از اجرای هدفمندی یارانهها و بابت سهم 20 درصد درآمد یارانه آزاد شده اختصاص داده بود که این رقم در سال جاری به 6 هزار میلیارد تومان رسیده است. براین اساس دولت قصد دارد، در دومین سال اجرای قانون هدفمندی یارانهها 30 هزار میلیارد تومان از یارانهها را آزاد و هدفمند کند که سهم 20 درصد برای جبران هزینه شرکتهای دولتی (یا منابع حاصل از هدفمند کردن یارانه حاملهای انرژی موضوع ردیف 130409) منبع 6 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. همچنین در لایحه بودجه 90 در جدول 9 اعتبارات یارانهها در مجموع 21700 میلیارد تومان در نظر گرفته شده که به نان، کالاهای اساسی، داروهای خاص، حمل و نقل اختصاص مییابد که در این بند 3500 میلیارد تومان به یارانه نان اختصاص یافته در حالیکه یارانه نان در سال 1389 حذف شده بود و احتمالا این یارانه به خرید تضمینی گندم از کشاورزان اختصاص یافته و هیچ ارتباطی به یارانه نان ندارد. |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
ركورد200تومانی و وارداتتخم مرغ باهواپیما!
تخم مرغ نیز به اقلام وارداتی ایران افزوده می شود. عباس قبادی، رئیس سازمان بازرگانی استان تهران، به خبرگزاری فارس گفت: واردات تخم مرغ برای كنترل قیمت آن از هفته آینده آغاز می شود. رئیس سازمان بازرگانی استان تهران، در مورد افزایش قیمت هر عدد تخم مرغ به ۲۰۰ تومان در تهران گفت: این افزایش قیمت ناشی از گرانفروشی نیست بلكه در تولید آن مشكلاتی بوجود آمده است. وی بدون اینكه درمورد این مشكلات توضیحی بدهد گفت:از هفته آینده تخم مرغ به سرعت بوسیله هواپیما از كشورهای همسایه وارد می شود تا از گران تر شدن آن جلوگیری شود. از کدوم کشور همسایه میخوان وارد کنن؟عراق؟افغانستان؟پاکستا ن؟... یعنی تو اون کشورهای جنگ زده و بحران زده تخم طلایی مرغ یا تخم مرغ طلایی از ایران ما ارزونتره؟؟؟تازه با هواپیما بیارن دوباره توزیع کنن تا کنترل بازار رو به دست بگیرن؟ نزدیک نیم ساعته دارم تایپ میکنم هی پاک میکنم هی دوباره تایپ میکنم اخرش پشیمون شدم از نوشته هام چون مطمئنا مدیر پاکشون میکرد فقط امیدوارم من که یه مسلمان هستم و تو یه کشور اسلامی زندگی میکنم حتی شده یه ماه یه هفته یا یه روز از تعالیم دینی ودستوراتی که با اون بزرگ شدم رو تو جامعه ببینم |
ماجرای تخممرغهای مصنوعی چینی
حالا که لینک های تخم مرغی می فرستید پس اینو هم داشته باشید:
خبر اولیه تکاندهنده بود: «تخممرغهای چینی در لرستان جمعآوری شد. به گزارش ایسنا در این راستا تاکنون 288 هزار و 544عدد تخممرغ چینی در استان جمعآوری و از این تعداد 3هزار و600عدد معدوم شده است. مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: تخممرغهای چینی از بازار لرستان جمعآوری شدند. دکترگودرزی افزود: از این تعداد تخممرغ چینی، تعداد 22هزار و500عدد در بروجرد جمعآوری شده است. مدیرکل دامپزشکی لرستان از تمامی واحدهای تولید تخممرغ استان خواست تاریخ تولید و نام شرکت خود را روی تخممرغها درج کنند.» برای آنها که از پشت صحنه ماجرای تخممرغهای تقبلی یا مصنوعی چینی چیزی نشنیده بودند، هنوز بخش هولناک خبر روشن نشده بود. چرا که اصل مسئله واردات مواد غذایی از چین چیز عجیب و غریبی در ایران نیست کمااینکه الان هم به هر مغازهای در هر کوی و برزن ایران که سر بزنید، میتوانید انواع و اقسام کالاها و محصولات بنجل چینی را ببینید که در سالهای اخیر موادغذایی مانند گردو و سیر نیز به این اقلام اضافه شده است. چندی پیش نیز علی منتظمی، رئیس اتحادیه مرغداران مرغتخمگذار خراسان رضوی با اشاره به صادرشدن ۲۰درصد تخممرغ تولیدی کشور، گفته بود: با کمال تأسف تخممرغ از چین، هند، پاکستان و ترکیه وارد کشور میشود. البته در پی انتشار خبر معدوم کردن تخممرغهای چینی در لرستان، ظاهرا شایعاتی پیرامون این نوع تخممرغها در آن منطقه مطرح شده است که خبرگزاری مهر در این باره طی تحقیقی، گزارش داده: انتشار خبری کوتاه در مورد جمعآوری تخممرغهای چینی از بازار لرستان موجی از نگرانیهای عمومی را ایجاد کرد، درحالیکه پیگیریها نشان میدهد لقبچینی از شایعات مردمی منشأ گرفته که مصداق کالای بیکیفیت و بینام و نشان در باورهای مردم است. ماجرای تخممرغهای چینی در استان لرستان زمانی آغاز شد که تخممرغهای قهوهای رنگ با ظاهر کوچکتری از تخممرغهای معمولی وارد بازار لرستان شد که هیچگونه شناسنامهای روی آنها درج نشده بود و این امر زمینه شایعهسازیها در مورد این تخممرغها را فراهم کرد. به هر روی اینکه این تخممرغها از کشور چین وارد شده است یا خیر، موضوعی است که هنوز هیچکدام از مسئولان به صحت آن دست پیدا نکردهاند و موضوع برای بررسی نهایی به سازمان دامپزشکی کشور ارجاع داده شده است ولی بهنظر میرسد دادن لقب چینی به این تخممرغها ریشه در گزارشهای مردمی دارد. این در حالی است که علاوه بر لقب چینی که دهان به دهان برای این تخممرغها در استان لرستان چرخید و تبدیل به نامی برای تخممرغهای قهوهای ریزنقش شد، شایعات دیگری از تولید این تخممرغها در داخل کشور نیز به گوش میرسد که این موضوع نیز توسط مسئولان مرتبط در دامپزشکی لرستان هنوز تأیید نشده است. مدیرکل دامپزشکی استان لرستان در این رابطه اظهار داشت: دلیل جمعآوری تخممرغهای رنگی از بازار لرستان شناسنامهدار نبودن این تخممرغهاست و ما نمیدانیم که این تخممرغها از کجا آمده است. گودرزی در مورد سلامت تخممرغهای موسوم به چینی نیز گفت: در بررسیهای انجامشده 3هزار مورد نتیجه آزمایش مثبت بوده یعنی تخممرغ قابلیت مصرف نداشته است که این تخممرغها توسط این اداره کل معدوم شد. اما آن چیزی که در گزارش محتاطانه خبرگزاریها بهعنوان مشکوک بودن تخممرغها نام برده شده یا از تعابیری مانند شایعات مردمی استفاده شده است چیزی نیست جز گزارشهای منتشر شده در رسانههای جهان مبنی بر تولید نوعی از تخممرغ مصنوعی و تقلبی با استفاده از مواد شیمیایی در چین. اگر در گوگل عبارت تخممرغ تقلبی چینی را جستوجو کنید با 17هزار مطلب مواجه خواهید شد و اگر همین عبارت را به زبان انگلیسی جستوجو کنید بیش از 6میلیون صفحه اینترنتی به شما معرفی خواهد شد، بنابراین ماجرا کمی جدیتر از آن چیزی است که در نگاه اولیه بهنظر میرسد. برخی از منابع خبری از جمله شبکه بیبیسی جهانی در تاریخ 30 اکتبر2008 گزارشی درباره تولید نوعی از تخممرغ در چین منتشر کرده که جزئیات آن بدین شرح است: سه مدل از تخممرغهای تولید شده در چین توسط آزمایشگاهی در هنگکنگ دارای آلودگی به مواد شیمیایی(ملامین) تشخیص داده شد. پیشتر نیز آلودگی برخی از محمولههای شیر تولیدی در چین به ملامین که باعث کشته شدن 4نفر شده بود یک رسوایی برای این کشور به بار آورده بود و به همین جهت بسیاری از کشورهای آسیایی واردات این نوع محصولات به کشورشان را ممنوع اعلام کرده بودند. اما اینبار مسئولان محلی چین سعی کردند بر این رسوایی جدید سرپوش بگذارند. یک روزنامه در پکن گزارش داد که مسئولان وزارت بهداشت در استان لیائونینگ در شمال شرق چین شروع به تحقیق در باره منشأ تولید این نوع تخممرغها کردهاند. مقامات محلی گفتهاند که قضیه از این قرار بوده که تولیدکنندگان تخممرغ برای افزایش پروتئین تخممرغ اقدام به مخلوط کردن ملامین به غذای مرغها کردهاند. البته باز هم گزارشهایی در باره تولید تخممرغ با موادشیمیایی در رسانهها منتشر شده که ادعا میکند اساسا تخممرغها به وسیله مواد شیمیایی تولید شده و محصول نهایی کاملا شبیه تخممرغ واقعی بهنظر میرسند و هنگام پخت و پز نیز ظاهر زیباتری دارند. برای درستکردن پوسته تخممرغهای مذکور از کربنات کلسیم و برای زرده و سفیده نیز از موادشیمیایی مانند سدیم ژلاتین، کلسیم کلراید، زاجسفید، سلولز، اسید آمینه، آلژینات سدیم، اسید بنزوئیک و مواد رنگی استفاده شده است. یک سایت اینترنتی چینی روش تشخیص تخممرغهای مصنوعی را این چنین توضیح داده است: 1- تخممرغهای تقلبی بسیار شبیه تخممرغهای واقعی است اما پوست آن کاملا مصنوعی بهنظر میرسد. 2- اگر تخممرغ تقلبی را تکان بدهید لرزش بیشتری احساس خواهید کرد این بهدلیل وجود مقدار بیشتر آب درون آن است. 3- تخممرغ واقعی اندکی بوی گوشت طبیعی میدهد. 4- هنگام پختن، تخممرغ تقلبی سر و صدای شبیه تخممرغ واقعی را نمیدهد. 5- به محض شکستهشدن تخممرغ تقلبی، سفیده و زرده آن طی زمان کوتاهی با هم مخلوط میشود. 6- هنگام پختن با روغن، به سرعت تمام تخممرغ تقلبی زرد خواهد شد بدون اینکه آن را مخلوط کرده باشید. مصرف این نوع تخممرغها میتواند عوارض خطرناکی برای مغز، سلولهای عصبی و توانایی تولید خون در انسان داشته باشد و موجب اختلالات متابولیک در انسان شود. البته قابل ذکر است هنوز مشخص نیست تخممرغهای کشف شده در لرستان از کدام نوع است و ضروری است سازمان دامپزشکی کشور و وزارت بهداشت و درمان نسبت به این موضوع به طور کامل اطلاعرسانی کنند. |
روش ساخت:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
خیلی جالب بود. اخر متن برسیده چرا تخم مرغ تقلبی میسازند؟ بعد خودش جواب داده بخاطر بول چون هزینه هر تخم تقلبی 0.55 یوان و هزینه تخم مرغ واقعی 5.6 یوان است یعن تقریبا 10 برابر. |
اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
صبر كنيد دهنم كه هنوز از تعجب باز مونده رو جمع و جور كنم!!!!! طرف قبض برقش ميومده 700 تومن الان شده 30000تومن مال ما كه 6000 تومن ميومده ميشه 250000 تومن بابا مصبت رو شكر چه خبره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
نقل قول:
ما 2000 بوده الان شده 13000 اما خوب با توجه به قبضای دیگه و مقدار یارانه نقدی خیلی هم میصرفه:whoow: یا علی |
نقل قول:
مگه فقط پول اب و برق وگاز گرون شده که میصرفه یه نگاه به قیمتهای مواد خوراکی و سایر چیزها بندازین ببینید میصرفه؟ این دولت کاملا مقابل بازار سر تعظیم فرود اورده همیشه هر کاری میکنه به نفع سرمایه داره |
نقل قول:
مثلا من پول کرایه نمیدم .مصرف سوختم خیلی پایینه.چیزای دیگه هم تفاوتی نکرده انچنان در کل 4 نفر که باشی 360 تقریبا میگیری حدود 60 تاش میره برا اب و برق و گازو تلفن تقریبا و بقیه چیزا هم زیاد تفاوتی نکرده پ ن:نظر شخصی من بود اندازه چند تا خوانواده دور و برم . پ ن:2 اقا یه کم مهربونتر :cool:ما دلمون نازکه موفق باشی |
:whoow:
والا اندکی صبر کنید ازاد سازی قیمت تمام کمال انجام بشه:laugh: قیمت ها که به شدت تخیلی بالا و پایین می شه در حد 20 الی 30 درصد:laugh:فکر نکنم تو خراب شده ای حتی افغانستان همچین فاجعه ای وجود داشته باشه رو اکثر چیزها هم افزایش قیمت بوده مثلا رو پنیر قبل و بعد من حساب کردم 22 درصد افزایش قیمت بوده:laugh: سوخت هم که وا مصیبتا خودروی ملی با تکتولوژی 20 سال پیش و مصرف سرسام اور و سهمیه اندک والا زوره به خدا این تولیدات داخلی اشغال و بی کیفیت رو با قیمت گزاف و سهمیه اندک تازه خود سهمیه هم اشغاله و بی کیفیت:laugh: الان یک خودروی ملی که بسیار بی کیفیت و اشغال است(که یک پیچشم مال فرقون نیست)15 تومنه و یک خودروی با کیفیت و زیبا و با ارزش مثل سراتو ارزش جهانیش 20 الی 22 تومنه 6 تا ایربگم داره! |
نقل قول:
اگه دولت به رفتاری که در مورد مرغ و تخم مرغ دست زده در مورد سایر اقلام مصرفی ادامه بده نتیجه اون تثبیت قیمت محصولات و حتی گاهی کاهش اون خواهد بود چرا که همین الان بسیاری از محصولات پروتئینی و مواد غذایی در خارج از کشور از ایران ارزونتره.اما پیامدی که این امر داره بیکاری گسترده ایه که بعد از این ماجرا پیش خواهد اومد. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
این شعر خیلی باحاله چون چند بیتش به اینجا مربوطه :)
هرکجا مشکلات پابرجاست/ یا خرابی به نحوی از آنجاست بی گناهند جمله مسئولان / مطمئن باش بی کم و بی کاست علتش بدحجابی زن هاست! گر هدفمند گشته یارانه/ هیچ کس را اگر که یارا، نه کی به تو گفت کار یارانه؟/ خوب بنگر، دلیل آن پیداست علتش بدحجابی زن هاست! هرکه معتاد بنگ و تریاک است/ آزمایش نشان دهد پاک است پرقاچاق، ولوو و ماک است/ جنس هرآنچه خواستی اینجاست علتش بدحجابی زن هاست! نان فهمیده ها شده آجر/ کار پیدا نمی کند دکتر شد اداره ز بی سوادان پر/ دور، دور صعود جاهل هاست علتش بدحجابی زن هاست! مردم آزرده اند و افسرده/ شور و شوق و امیدشان مرده گفت با من زنی سیه چرده/ موقع خودکشی همین حالاست علتش بدحجابی زن هاست! گر ترافیک می شود افزون/یا که همچین شده است یا همچون یا زمستان، هوا شود وارون/ یا دی اکسید کربنش بالاست علتش بدحجابی زن هاست! نیست بنزین به کارت ها کافی/ ولی از ما نبوده اجحافی از چه بیخود دلیل می بافی؟/ این قَدَر هی نکش تو مو از ماست علتش بدحجابی زن هاست! از الف تا ی را گران کردیم/ قیمت خون جدّمان کردیم! دلمان هرچه خواست، آن کردیم/ شد گران، گوشت، میوه، سبزی، ماست علتش بدحجابی زن هاست! هر دهاتی گذارمان افتاد/ زده شعبه، کمیته امداد باز هم فقر می کند بیداد/ ریشه کن کردنش فقط رویاست علتش بدحجابی زن هاست! دوست داری که میلیونر باشی؟/ زود باید مامان و باباباشی ! گر به زیر مخارجش تا شی/ آن به ما چه؟ خودت دلت می خواست! علتش بدحجابی زن هاست! شده ملت مریدِ فارسی وان/ ماهواره مهمتر است از نان هرکه دیدم نشسته پای آن/ بیست و سی وانهاده، بیند لاست! علتش بدحجابی زن هاست! مردها جفت و تاق می خواهند/ یک دو لاغر، دو چاق می خواهند نصف زن ها طلاق می خواهند/ به خدا این یکی دگر سرراست علتش بدحجابی زن هاست! غرب را در فساد بینی غرق/ مرد با زن ندارد آنجا فرق پسران را گرفته موها برق/ و زنان جمله شکل فارافاست علتش بدحجابی زن هاست! مگر آنجا نیامده توفان؟/ کرده آتشفشانشان فوران سیل دائم می آید و بوران/ و زمین لرزه از چپ و از راست علتش بدحجابی زن هاست! شکر ایزد که ما مسلمانیم/ آن قَدَر از حجاب می دانیم کایمن از باد و سیل و توفانیم/این بلایای خارجی ها just علتش بدحجابی زن هاست! عکس تفریط بین که افراط است/توی ایران،قطر،امارات است خشکسالی ز افتخارات است/ورنه بارندگی که سیل آساست علتش بدحجابی زن هاست! عذرخواهم اگر خطا کردم/ شرح و تفسیر نابجا کردم از خودم بیخودی دفاع(!) کردم/شعر من گر بد است و گر ناراست علتش بدحجابی زن هاست! |
واي نگو
حرف از ماشين كه ميشه انگاري آتيش هست كه ميريزن رو سرو صورتم به خدا ظلم اينقدر پول بدي واسه اين آشغال ها قول ميدهم كه اگر بنزين بشه ليتري 2000 تومن اگه باز هم پرايد رو توليد ميكردن (كه فكر نكم حالا حالا ها دست از توليدش بكشند)قيمتش ميره بالاتر به جاي اينكه بياد پايين. |
سه صفر از پول کشور حذف خواهد شد
نرخ سود سپرده های بانکی یک ساله از چهارده درصد به دوازده کاهش پیدا میکنه به نقل از خبر گذاریها ( شنبه 13/01/1390) به نظرم حد اقل تاثیر این خبر افزایش نقدینگی بیشتر در جامعه هست ( سپردهای رسوب کرده در بانک که به احتمال بالا تمدید نخواهند شد ) عموما سپردهای یک ساله منابع مالی هستن که صاحبشنان برنامه ای فعلا برای اون پول نداره سوال اینه ایا با رشد شاخص بوررس ( حالا چه حبابی و یا واقعی کاری ندارم ) این پولها به سمت بازار بورس هدایت میشن ؟ ایا به سمت طلا و ارز به عنوان داراییهای امن در مقابل ریال سرازیر میشن ؟ ایا بازار مسکن رو تحت تاثیر میزاره ؟ |
دوتا خبر تائید نشده دیدم، که یک هواپیمایی ایران شامل مقامات سقوط کرده، چقدر صحت داره؟
|
قاسم نوده فراهانی، رييس شورای اصناف کشور اظهار داشت: براساس پيشبينیها قيمت تمامی کالاها در سال جاری بين 15 تا 20 درصد افزايش میيابد.
وی گفت: افزايش قيمت کالاها در سال جاری يک امر طبيعی است و نبايد گران شدن نرخ کالاها را به حساب اجرای قانون هدفمند کردن يارانهها نوشت. رييس شورای اصناف کشور افزود: البته بايد هر نوع افزايش قيمتی به تاييد سازمان حمايت از مصرفکنندگان براساس آناليز قيمتی صورت بگيرد. نوده فراهانی در پايان تصريح کرد: تمامی واحدهای توليدی بايد به اين مسأله توجه کنند که بدون تاييد سازمان حمايت از حقوق مصرفکنندگان نمیتوانند قيمتها را افزايش دهند. پ.ن:این افزایش قیمت15تا 20 درصدی در حالی صورت میگیره که افزایش حقوق کارگران تنها حدود 9 درصد بوده. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
|
نقل قول:
چرا باید حقوق کارگر رو اضافه کنن؟ سیصد تومن حقوق میگیره بسه دیگه !!! ازین حقوق میتونه حداقل سیصد تومن اجاره خونه بده دویست تومن هزینه یه ماه زندگی همراه با گردش و مسافرت کنه هزینه مدرسه غیر انتفاعی بچشو با سرویس و سایر چیزاش بده واسه خانم و بچه برا ایندشون پس انداز کنه تا دلشون به مرد خونه خوش باشه خودش و همسرش میتونن ورزش کنن استخر برن به پزشک مراجعه کنن کلی کار میشه کرد با این سیصد تومن ! یه زمان که قانون استخدام رو فقط و فقط وفقط از رو قشر کارگر برداشتن طرف 5-10-15 سال هم کار کنه از فرداش خبر نداره یه بار به بهانه خصوصی سازی شرکتهای بزرگ رو کوچیک کردن و مدیریت از نوع خصوصی پیاده کردن یه بار شرکتهای پیمانکار رو اوردن تو کارخونه ها تا کارگر رو بیشتر تو فشار قرار بدن یه بار کاریابی رو خصوصی کردن تا دولت از امار وارقام قشر جویای کار و مشکلات شونه خالی کنه خداییش انصاف و وجدان هم خوب چیزیه |
بابا 300 هزارتومن
دقت كن 300000 چقدر صفر داره تازه اين به تومن هست. لطفا تومن را اينجوري بخونيد تو و من تازه 3000000 ريال بابا ببين چقدر صفر داره پ.ن: مگه نديد تو ژاپن زلزله اومده؟ مردم ژاپن از بس گشنه هستند تمام مناطق زلزله زده رو غارت كردن حلا بم هم زلزله اومده بود اگه بگي يك ايراني يك پوست تخمه از هم وطنش كش رفته بود نرفته بود آخه پوست تخمه كه به دردش نميخورده دوستان تمام حركت ها تنها باعث ميشه فقير فقير تر غني غني تر بشه همين وبس |
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] چند روز قبل هم که دوباره گاز رو گرون کردند!!!! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] چیکار میکنند؟!!! |
نقل قول:
بعدشم یه هفتی یه هشت بی ارزش دیگه ای از یه جای بی ارزش دیگه (مثل صندوق ذخیره ارزی، یا کشوی دخل وزارت نفت یا... که تو این مملکت زیاد داریم) پیدا میکنن با اون صفرا میذارن تو جیب ...مربوطه یا بهتر جیب مدیران ....مربوطه . البته ببخشید که بحث از محور اصلی منحرف شد |
این لینک رو اینجا دیدم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] نرخ دلار در ایران بر اساس شاخص برابری قدرت خرید 196 تومان است هر چی گشتم منبع انگلیسی رو پیدا نکردم دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ که اصلا همچین گزارشی صحت داره |
نقل قول:
|
بازم مال شما بهتره برا ما 488000 تومان اومده كه فقط برا فيش گاز بايد از جيب بديم بقيه فيش ها به كنار
شما كه پس انداز مي كنين زياده ما فيش رو بديم به شما اگه دسته يارانتون موندين |
ساعت جاري 04:59 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |