![]() |
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
استاد شجریان و مژگان ( دخترش ) حجم 9.5 مگ |
اولش گفتند شجریان و پریسا بعدش گفتند اصلا شجریان نیست یه خواننده گم نامه به اسم احتمالا قاسمی یا ....
شما هم میفرمائید شجریان و دخترشه |
نقل قول:
این خانوم اسمشون پریسا هست و دختر استاد شجریان هم نیستند ارادت |
نقل قول:
این رو هم در نظر بگیرید که شجریان با هر کسی نمیخونه. این موضوع خیلیها رو خط میزنه. مثل شکیلا که یکی از سوژه هایی بود که گفته بودن . یا مثلا خانمهای خواننده که سنتی میخوندن سنشون خیلی بیشتره مثلا همین پریسا 60 بیشتره. این خانم صداش بیشتر از 40 نمیخوده. البته این رو پدرم گفت که دخترشه. پدرم از شاگردان موسیقی و آواز سنتیه ایران بوده که به علت مشکلات و گرفتاریهای زندگی مثل ما بچه هاش:blush: دیگه نتونست ادامه بده. خانومه که یکم خوند ازش پرسیدم این کیه . گفت این مژگان دخترشه. حالا ممکنه اشتباه باشه، اما احتمالش از بقیه بیشتره. |
نقل قول:
|
وکیل استاد از قول ایشون در VOA گفته که( این تصنیف از من نیست واگر بود باعث افتخار من بود).
ولی هر کس بوده دمش گرم شعر, اهنگ, تنظیم وصداها در نهایت استادی هست |
اگر نمونه عکسی دارید که کیفیت پایینی داره ومیخواهید کیفیتهای بالاتری از اون رو در نت پیدا کنید ویا
میخواهید بدانید این عکس در چه سایتهایی وجود داردویا مثلا عکس اواتار فلان کاربر از چه سایتی گرفته شده به هر دلیلی به دنبال جستجوی عکسهایی مطابق نمونه موجود هستید سایت زیر این کار رو برای شما انجام می دهد. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
اکثر سایتهایی که از اول تاپیک معرفی شده اند ، به سرنوشت مشترک گرامی دچار شده اند .
|
نقل قول:
درود پوزش میخوام اینجا مطرح میکنم . از صبح تا حالا سعی میکنم وارد gmail شوم نمیشه ....ایا دوستان هم این مشکل را دارند؟؟؟؟ |
نقل قول:
من هم این مشکل رو دارم که با راهنماییه یکی از دوستان حل شد و الآن راحت وارد میشم. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
|
سایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] یک سایت چت انلاین ایرانیان هست که از بین ویزیتورهای سایت یکی را به طور تصادفی انتخاب کرده و شما را به شخص برای گفتگو متصل میکند
نسخه ایرانی بر گرفته از نسخه خارجی سایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] می باشد |
سایت خبر خوان خودکار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
|
وبلاگ رایگان فارسی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میکروبلاگ با امکانات زیاد! ویدئو - عکس- فایل - گروه و ... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] جستجوی فایل در رپیدشیر مگا آپلود و .... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] سایت انگلیسی گروه مای ای در موضوع - دانلود فیلم - بازی - نرم افزار- عکس و ... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
این خبر بد آموزی داره لطفا نخوانید مخصوصا کسانی که در این مملکت مسول جایی هستند
آيااين مرد ژاپني كه تا كمر خم شده و در مقابل رسانه هاي گروهي در حال عذرخواهي است مي دانيد كيست؟ http://forexrainbow.com/files/vj8e0ffltlghflrh9bug.jpg آكايو تويودا رييس شركت Toyota غول خودرو سازي دنيا و نوه پدربزرگي كه تويوتا را خلق كرد! روز چهارشنبه در كنفرانس خبري شركتش با تعظيم در برابر دوربين رسانهها در ژاپن، از مشتريان به خاطر نقص فني خودروهاي تويوتا در پدال گاز عذرخواهي كرد. پ ن : پی نوشت... |
بدون ف ی ل ت ر بدون اهداف سیاسی
|
کلیک برای ایران اما با گزینه Auto Click
همه شما با این سایت آشنا هستید خود من چند سال پیش کلی اینجا کلیک میکردم اما الان بعد از ۱سال دوباره رفتم دیدم Auto Click براي کليکها قرار داده از 1 ساعت پیش تا الان ايران رو از 35 رسوندم به 17 کمک کنيد ايران رو اول کنيم.هم اکنون منتظر کليک سبزتان هستيم. دوستان توجه کنيد 20 تا کليک دستي کنيد گزينه Auto Click مياد
كد:
http://www.clickclickclick.com |
نقل قول:
|
سایت فارسی توپ درمورد موبایل
شما هم شاید موقع خریدن گوشی به چند تا سایت معروف فارسی و انگلیسی مثل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] یا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] سر بزنید و مشخصات فنی یا برسی تخصص ومقایسه بین چند گوشی ... را ببینید
اما معمولا امثال این سایتها بطور خیلی رسمی (عصا قورت داده) گوشی هارو نقد وبرسی ...کرده اند و معمولا این برسی ها رو از سایتهای کشورهای ازما بهترون که مثل کشور ما ما جنس های تقلبی اصل را خرید و فروش نمیکنند ترجمه میشه و عملا شاید با اون چیزی که میخرید خیلی تفاوت داشته باشه . حالا سایتی رو که بهتون معرفی میکنم یک سایت تخصصی توپ فارسی که روی هر گوشی که شما بخواید بعضی موقعها فرومهایی تا 250 صفحه داره و مثل سایت محبوب خودمون (آقا رضا خیلی چاکریم!:p) کلی عضو داره که دایم دارن در مورد گوشی ها یی که خریدن وو محاسن و مشکلاتشون بهم پست میزنند و خلاصه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد در مورد گوشیتون پیدا میشه! ( فقط حواستون باشه هر برنامه ای رو دانلود و نصب نکنید چون شنیدم ممکنه بعضی از اونها باعث ابطال گارانتی گوشیتون بشه) اینهم سایت : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پ.ن. : تو این سایت دو کلمه فارکس و forex را سرچ کردم اما شش یا هفت پست که اون هم مال دو user بیشتر نبود پیدا . معلومه که ملت اصلا خبر ندارند که ما توی فارکس چطوری داریم پول پارو میکنیم ها :laugh:! |
Theme for firefox
سلام.
این سایتو ببینید.پر از Theme for firefox. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] سبز باشید. |
بزرگترین بانک سیم کارت کشور
با اینکه تکراریه، ولی چون خیلی سایت کاربردی هست لینکشو دوباره قرار می دم.
برای کسانی که می خوان یه سیم کارت بخرن یا سیم کارتشونو بدون واسطه بفروشن سایت خیلی خوبیه! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] نمی دونم چند تا سیم کارت توی بانکش هست، اما خیلی زیاده... |
تو این سایت میتونید اکثر فیلمهای مشهور هالیوود رو با کیفیت عالی ببینید . بعضی از این فیلمها در حال اکران در سینماها هستند !!!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
salam
mitoonid chekesh konid. chon baz nemishe
|
نقل قول:
سلام دوست من مشکلی نیست من الان دارم یک فیلم میبینم البته با سرعتها ما روی اعصابه ولی در کل سایت جالبی هست کامیاب باشید |
سایت مفید و خوب برای دانلود برنامه های مورد نیاز شما. |
دانلود فصل شش سریال گمشدگان (lost) -جدید
دانلود اپیزود 0
که خلاصه ای از قسمت های قبلی هست با حجم 365 مگا بایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانلود اپیزود اول سریال لاست فصل ششم پارت اول [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پارت دوم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانلود اپیزود دوم سریال لاست فصل شش پارت اول [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پارت دوم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانلود اپیزود سوم سریال لاست فصل ششم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانلود اپیزود 4 از فصل 6 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانلود اپیزود 5 از فصل ششم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانلود زیرنویسهای اپیزود 1 تا 5 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
آهنگ قشنگیه. منبع: ایران ایگولد. |
نقل قول:
ایا میدانید که یکی از مهمترین اننقادات رسانه های ژاپن به اقای تویودا این بود که به اندازه کافی برای عذرخواهی سرش را خم نکرده است!؟ |
|
تسلیت میگم 4shared هم فی ل تر شد. :o:o:(
HTML Code:
http://www.4shared.com |
فکر کنم باز بخشنامه اوردن که سایتها باید ثبت بشن در ارشاد در غیر اینصورت فیلتر میشن
|
نقل قول:
خوب میخوان سایت رپیدشیر ملی راه بندازن حتما ! چند وقت دیگه میاد . RajaShair |
◦[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]سايتي است براي گسترش استفاده از خط زيباي نستعليق. با استفاده از اين سايت به راحتي بدون نياز به استفاده از سيستم عامل فارسي،كيبورد فارسي و يا نصب هيچگونه فونت خاصي با بالاترين سرعت متون خود را به نستعليق،ثلث و يا دستخط نوشته و آن را به صورت تصوير با كيفيت بالا و بافرمت PNG و يا با فرمت معمول JPG دريافت نماييد.
◦براي چاپ يا ذخيره متن خطاطي شده بر روي آن راست كليك كرده و گزينه ذخيره تصوير (Save Picture As)را انتخاب كنيد. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
این هم بازی آنلاین بَن بِن بُن که هیچ رده سنی نداره.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] امتحان کنید |
شهر اسمایلی ها:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] http://www.pic4ever.com/images/2004.gif http://www.pic4ever.com/images/leb.gif |
فروش اينترنتي بليط سينما فرهنگ حدود دو هفته اي هست كه راه افتاده ...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] يه كم به خودتون استراحت بديد . بخصوص سه شنبه ها :p ============ اينو يادم رفت بگم: سامانه خريد اينترنتي گيشه مخصوص تئاتر شهر: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] تو اين سايت بايد عضو بشيد و اكانت بسازيد و ادامه ماجرا ... موفق باشيد |
قصه ی امیر از استاد قمیشی
نقل قول:
|
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام
این سایت جالب هم در مورد کوروش کبیر خدا رحمتش کنه عجب مرد شریفی بود واقعا ما باید به ایرانی بودن خودمون افتخار کنیم با این قدمت چندین هزار ساله تو سایت همسایه هم مطالب جالبی نوشته بود در مورد مهمانی پرفسور حسابی و انیشتین که انیشتین مات و مبهوت شده بود در برابر رسم و رسومات ایرانیان حتما بخونید موفق باشید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
و اکنون دیگر نگران نمازهای قضای خود پس از فوت نباشید (We Made it easy for you)
http://forexrainbow.com/files/gtupvy1db2y1xaztiudr.jpg http://forexrainbow.com/files/b9ilje13cxugk9vqp9gp.jpg آدرس سایت مربوطه : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
نمی دونم جاش اینجاست یا نه !!! می خواستم یکی از دوستان شیوه گذاشتن تصویر رو توی پست توضیح بده. ممنون از راهنمایی |
نقل قول:
اما اگه زیر 30 پست مثالمون باشین باید از یه سایت آپلود تصاویر استفاده کنین و بعد از آپلود کردن تصویر مورد نظرتون، لینک مربوطه که هاتلینک فور فرومز هست رو کپی کنین و توی پستتون قرار بدین. توی این فروم بچه ها اکثرا از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] استفاده میکنن. اگه عضو بشین تصاویری که آپلود میکنین رو میتونین توی پوشه خودتون ذخیره کنین و روی اون پسورد بزارین. اما اگه عضو نباشین هر کسی میتونه بازدن دکمه گالری از تصاویر آپلود شده شما استفاده کنه. امیدوارم کامل باشه توضیحات |
دانلود آهنگ جدید هیچکس به نام : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی زیباست توصیه می کنم دانلود کنید متن آهنگ : یه روز خوب میاد، که ما همو نکشیم، به هم نگاه بد نکنیم، باهم دوست باشیم و دست بندازیم رو شونه های هم مثل بچگی ها تو دبستان، هیچ کدوممونم نیستیم بیکار، در حال ساخت و ساز ایران، واسه اینکه خسته نشی این بار، من خشت می ذارم تو سیمان بعد این همه بارون خون بلاخره پیدا میشه رنگین کمون، دیگه از سنگ ابر نمیشه آسمون، به سرخی لاله نمیشه آب جو، موذن اذان بگو خدا بزرگه بلا به دور، مامان امشب واسمون دعا بخون تا جایی که یادمه این خاک همیشه "ندا" می داد، یه روز خوب میاد که هرج و مرج نیست و تو شلوغی ها به جا فحش به هم شیرینی می دیم و زولبیا، بامیه، همه شنگولیمو همه چی عالیه، فقط جای رفیقامون که نیستن خالیه، خون می مونه تو رگ، و آشنا نمیشه با آسمون و آسفالت، دیگه فواره نمی کنه لخته نمیشه، هیچ مادری سر خاک بچه نمیره، خونه پناهگاه نیست و بیرون جنگ، وای از تو مثل بم ویرونه ام، یا اصلا مثل هیروشیما بعد بمب، نمی دونم دارم آتیش می گیرم و اینو می خونم، پیش خودت شاید فکر کنی دیوونه ام، ولی یه روز خوب میاد اینو می دونم راستی وقتی یه روز خوب میاد شاید از ما چیزی نمونه جز خوبیا، نا امن و خراب نیست همه چی امن و امانه، کرما هم قلقلکمون می دن میشیم شادروان، آسمون به چه قشنگه، کنار قبر سبزه چمنه، هیچ مغزی نمی خواد در ره، فقط اگه صبر داشته باشی حله، دست اجنبی کوتاس از خاک، نگو اوووو کو تا فردا، اگه نبودم می خوام یه قول بدی بهم، که هر سربازی دیدی گل بدی بهش، دیگه هیچ مرغی پشت میله نیست، هیچ زن آزاده ای بیوه نیست، دخترم بابات داره میاد خونه، آره برو واسه شام میز بچین یه روز خوب میاد |
از لینک زیر هم میتونید دانلود کنید اگر احیانا مشکل داشتید..
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید. |
به هیچ عنوان روی این لینک کلیک نکنید. هرگز پ.ن : از ما گفتن بود. |
نقل قول:
ايثار جان مگه نمي دوني ايراني جماعت برعكس هستند آقا اولش فكر كردم داريم ميريم تو يك سايت ... :whoow::whoow: بعدش كه رفتيم تو زدم تو سرم كه هك شدم :cry::cry: نگو برا خنده بود و هزار بار كه كليد Ok رو ميزني خودش بسته ميشه :nervous::nervous: |
یک آهنگ خنده دار با لهجه اصفهانی !
سلام
یه سایت جالب گالری انواع عکس والپیپر های ناب و عکس های جالب و عکس بازیگران سینما و ....... اگه حوصله داشتین یه چرخی توش بزنین . موفق باشید. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
امروز تو سایت فارکس فکتوری و قسمت توضیحات یکی از خبر ها یه چیز جالب دیدم : http://up.iranblog.com/2161/1269885504.jpg |
سال نو بر ایرانیان مبارک !!!!!
سال نو بر ایرانیان مبارک باد !!!!
ساعت جاري 03:42 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |