![]() |
نقل قول:
نرم افزار معروف Microsoft office word 2007 پسوند فایلهای نسخه جدید (نسبتاً البته چون 3 سال از عرضه آن گذشته) آفیس همه یک x اضافه دارند docx و xlsx و ppsx و ... |
نقل قول:
|
سلام
ببخشید یک مشکل دیگه ای داشتم فونت های ویندوز نا خواسته remove شده و الان همه ی فونت سیستمم به هم ریخته فونتهای پیش فرض ویندوز رو از کجا میشه گرفت ؟ راه حل چیست ؟ برای ویندوز ایکس پی دستت درست |
نقل قول:
در صورتی که cd ویندوز را داشته باشید، طبق دستورالعمل زیر می توانید عمل کنید: 1. یک شاخه به نام fonts در درایو c ایجاد نمائید. 2. برنامه command prompt را اجرا نمائید(run->cmd) 3. با استفاده از دستور cd داخل شاخه i386 از cd ویندوزتان شوید(به عنوان مثال cd winxpsp2\i386) 4. دستور expand -r *.fo_ c:\fonts را اجرا نمائید. 5. دستور expand -r *.tt_ c:\fonts را اجرا نمائید. 6. حال اگر از طریق windows explorer به شاخه c:\fonts بروید می بینید که تمامی فونتهای پیش فرض ویندوز در این شاخه موجود است. این فایلها را در مسیر نصب ویندوز شاخه fonts کپی نمائید. |
نقل قول:
|
سلام
100 گیگابایت از درایو C کامپیوترم رو که حجمش 260 گیگ بود رو با نرم افزار paragon جدا کردم، که یه درایو جدید بسازم. حالا این 100 GB بصورت unallocated یا unpartitioned مونده رو هوا! با خود نرم افزار paragon نتوستم با فضای باقی مونده یک درایو جدید بسازم. با خود ویندوز هم که اینکارو میکنم، یه هشداری میده در رابطه با اینکه اگر اون درایو رو بسازم ممکنه OS بالا نیاد(یعنی خراب میشه) partition magic هم نصب نمیشه بخاطر اینکه Windows seven میباشد. چیکارش کنم؟؟ |
نقل قول:
فكر ميكنم شما از اول اشتباه كردين كه درايو اصلي كامپيوتر رو انگولك كردين! و از نظر من به ريسكش نمي ارزه! البته با توجه به اينكه پارتيشن مجيك براي همين كار كلي زمان لازم داشت مطمئنا به صرفه تر و مطمئنتر پارتيشن بندي با راه انداز ويندوز قبل از نصبش بوده! اما همين حالا هم من فكر ميكنم اگه به طريقي بتونيد Undo كنيد. يعني برگردونيد به حالت اولش يا از طريق خود نرم افزار و يا مثلا از طريق System Restore ويندوز(اين دومي فكر ميكنم ريسك بيشتري داره) و بعد بريد از اساس پارتيشن بندي كنيد به نفعتونه. |
نقل قول:
عرض کردم partition magic با ویندوز سون سازگار نیست. system restore نباید انجام بدم چون ممکنه چیزای دیگه هم بپره و درایو هم بر نگرده به حالت اولش. من قبلاً هم اینکارو کرده بودم، یعنی درایو C از اول 360 گیگ بوده، که یه بار 100 تا ازش برداشتم و درایو D رو درست کردم، الان که اومدم درایو E رو بسازم اینطوری به مشکل خوردم. واسه خودمم عجیبِ. هیچ گزینه ای نمیتونم پیدا کنم که اون فضای Unallocated رو به یه درایو تبدیل کنم:( |
نقل قول:
من خودم همیشه با این نرم افزار کار می کنم برای ویندوز 7 و ویستا : كد:
EASEUS Partition Master Professional 4.1.1 Retail | 42,3 Mb كد:
http://rapidshare.com/files/310384755/EASEUS.Partition.Master.Professional.4.1.1.Retail.rar كد:
http://depositfiles.com/files/lcrrg9e51 |
نقل قول:
شما احتمالا تعداد درایوهای primary روی اون هاردتون به 4 تا رسیده.(شما بیشتر از 4 تا پرایمری درایو نمیتونین روی یک هارد داشته باشین.) راهش اینه که آخرین درایو پرایمری رو به Logical Drive تبدیل کنین و بعد این فضای اضافه رو به درایو جدید (این فضا خودش نمیتونه Logical درایو باشه چون وسط دو تا پرایمری درایو هستش) موفق باشید. |
نقل قول:
نقل قول:
من کلاً 2 تا درایو بیشتر ندارم که درایو C بصورت Primary تعریف شده. |
سلام
من نرم افزار متلب رو گرفتم و نیاز دارم در زمينه رياضی(سطح متوسطه)،مالی(سطح متوسطه) و برنامه نويسی (سطح مبتدی) ازش استفاده کنم.با برنامه نويسی کیوبیسیک (عصر دایناسور ها!;))زیاد کار کردم ولی از متلب هیچی نمی دونم.از دوستای خوبم می خوام راهنماییم کنن از کجا شروع کنم و چند تا منبع فارسی معرفی کنند. ممنون می شم. |
نقل قول:
یه pdf هست ببین بدرد میخوره [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
در خواست کمک فوری
متاسفانه داشتم یک cd تبلیغاتی که از نمایشگاه الکامپ گرفته بودم را تماشا میکردم که ویروسی وارد سیستم شدومن هنگامی که cd را درآوردم مجبور شدم سیستم را ر ی استارت کنم حالا سیستم بالا میآید اما درایو c در My Computer محو شده وسیستم هیچ فرمانی را اجرا نمیکند حتی نمیتوانم وارد قسمت RUN شوم در کل تمام دیتا های من درون این لپ تاپ است که الان از دستم رفته منتظر کمک شما هستم با تشکر |
سلام
دوست عزيز اگر اطلاعت داخل درايو ها براي شما اهميت دارد و خودتان ويروس گيري رو بلد نيستيد .بهتره لپ تاپ خود را به مغازه اي يا تعميرگاهي ببريد تا ويروس يابي كنند .يا از يك نفر كه به كار كامپيوتر وارده تو اقوام كمك بگيريد تا ديتا هاي شما پاك نشه . موفق باشيد |
با راهنمائی یکی از دوستان سیستم را از طریق SafeMode راه اندازی کردم و از System Restore استفاده کردم ومشکل حل شد
با تشکر از راهنمائی دوستان |
سلام
مدتیه که میخوام وارد صفحه اینترنت بانک سپه بشم ولی مرورگر IE من پیغام زیر رو صادر می کنه ! قبلاً عکس قفل میومد ولی حالا اینجوری شده ! میخواستم ببینم مشکل امنیتی واقعاً وجود داره یا فقط یک خطای نرم افزاریه ؟ راستش از وقتی این پیغام رو دیدم از ترسم کارهای بانکی رو با اینترنت انجام نمی دم ! http://www.forexrainbow.com/files/hr...blrwkelu7x.jpg |
Xvid
مکمل فایلهای صوتی تصویری
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 628 KB پ.ن : اسکن توسط آنتی ویروس فراموش نشه. |
نقل قول:
نه مشکل خاصی وجود نداره فقط IE جلوی باز شدن بعضی سایت ها رو میگیره اونم بخاطر یه سری مسائل امنیتی که برای IE تعریف شده. شما گزینه: Continue to this website (not recommended) رو بزنید حلّه;) |
چند روزی است هنگامی که به اینترت وصل هستم، پس از گذشت مثلا 15 دقیقه و یا بیشتر سیستم ارور زیر را می دهد:
Generic host process for Win32 services has encountered a problem and need to close. We are sorry for the inconvenience پس از آن نوار پایین سیستم که نمایشگر برنامه هاست، به رنگ سفید و خاکستری در می آید و اینترنت من قطع می شود. هر چند ارتباط با isp قطع نشده است و تلفن اشغال است (اینترنت من دیال آپ است) البته نشانگر وصل بودن اینترنت (دو مانیتور در گوشه سمت راست نوارنمایشگر پایین) پاک نمی شود و اصلا اجازه دیسکانش هم نمی دهد. این را هم بگویم از موزیلا استفاده می کنم. در این موقع مجبور هستم سیستم را ری استارت کنم. آیا راه حلی است؟ با تشکر |
نقل قول:
برای حل این مشکل مراحل زیر را دنبال و اجرا کنید ::advise: - ابتدا وصله امنیتی مایکروسافت را از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] با حجم تقریبی ۲ مگابایت دریافت کنید و آن را نصب کنید . - نرم افزار رایگان و کوچک ۵۰ کیلوبایتی Windows Worms Door Cleaner را [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]دریافت کنید . - سپس نرم افزار را اجرا کرده و در جایی که دایره های قرمز رنگ می بینید بر روی دکمه های مربوط کلیک کنید و با کلیک بر روی دکمه yes پیغام نمایش داده شده را تایید کنید . در پایان از شما خواسته می شود تا رایانه خود را Restart کنید . کار تمام است … دیگر با خطای فوق مواجه نخواهید شد :cigar: از ارتباط اینترنتیتان لذت ببرید:cry::laugh: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (سرور Rapidshare) موفق باشید :graduated::king: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
من یک پرینتر EPSON C45 دارم که متاسفانه CD درایورش رو گم کردم و به شدت نیاز به پیرینت گرفتن دارم.:cry: کسی از دوستان میدونه سی دیه مورد نظر رو از کجا میتونم دانلود کنم. |
نقل قول:
می تونی یک سری به این آدرس بزنی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] گزینه دوم xp 32 بیتی هست که فکر کنم به دردتون بخوره |
سلام به همگی
من چند روزه در تلاش هستم!! که چند تا فیلم دوربین رو کپچر کنم ولی یه طورایی به مشکل خوردم! ببینید وقتی میخوام با ulead studio یه فیلم 1 ساعته رو با کیفیت اصلی فیلم یعنی با بالاترین کیفیت نرم افزار(570*720) کپچر کنم فایل mpg ای که بهم میده برای یه فیلم یکساعته بیشتر از 4گیگ حجم داره!! اگر هم بخوام رزولوشن یا سایر پارامترها رو پایینتر انتخاب کنم که مثلا" 1 گیگ بشه کیفیت طبیعتا" افت زیادی میکنه و ارزش دیگه نداره.. وقتی با movie maker ویندوز هم با کیفیت بالا wmv میگیرم, حجم 1 گیگ هست ولی موقع رایت dvd, دو گیگ نشون میده و جا میگیره! حالا من نمیدونم چرا اینقدر این حجمها واسه یک ساعت فیلم آنالوگ اینقدر زیاد در میاد!:blink:...در حالی که تو dvd ها چند ساعت فیلم با کیفیت به مراتب عالی تر جا میدن! گفتم از شما بپرسم ببینم شاید کلا" اشتباه عمل میکنم و راحت تر از این حرفها باید باشه...چون اینم بگم که کپچر هر فیلم 3 ساعت حداقل طول میکشه! 1 ساعت play کردن فیلم و کپچر و 2 ساعت ساخت فایل خروجی... ممنون میشم راهنمایی کنید.. راستی همین یکی دوتا هم که میام تو یه dvd رایت کنم , درب و داغون درمیاد dvd ام...با nero رایت میکنم ولی بعد از رایت تو دستگاه پخش dvd معمولا" error میده! چه جوری باید اینها رو dvd کرد چون تا حالا dvd تصویری نزدم.. موفق و سلامت باشید... |
من زیاد در این مورد اطلاع ندارم ولی تا اونجا که میدونم یکی از بهترین فرمتها برای فشرده سازی فرمت XVID هستش و برای تبدیل هم
نرمافزارهایی مانند virtualdub یا GOMENCODER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
کمک کنید
جدیدا بعد از وصل شدن به اینترنت (دیال آپ) پس از یک دقیقه اینترنت قطع می شود و بعد که می خواهم دوباره کانکش شوم اخطار 633 می دهد: یعنی: که معنایش می شود: Port هم اكنون مورد استفاده مي باشد و براي Remote Access Dial-up پيكر بندي نشده است (راه انداز درستي بر روي مودم شناخته نشده است) چی کار کنم؟ لطفا کمک کنید |
Multi Meta
با سلام خدمت تمامي دوستان
ميخواستم بپرسم كه چگونه ميشه كه بعضي از متاي بروكر ها رو ميشه چند بار باز كرد و بعضي ها رو فقط يه بار ؟ آيا امكانش هست كه همه رو به صورت چند تايي باز كرد ؟ http://www.imagenic.net/images/gh8c7qqymohsean1bsck.jpg |
نقل قول:
کافیست شما شاخه ای را که متاتریدر بروکر مورد نظر را در آن نصب کرده اید کپی نموده و تحت عنوان یک شاخه جدید paste نمائید. می توانید از داخل شاخه جدید یک shortcut از برنامه terminal.exe ایجاد کنید و آنرا اجرا نمائید. به راحتی مشاهده خواهید کرد که همزمان دو متاتریدر قابل اجرا خواهند بود. |
دوستان سلام
سئوالی داشتم لطف بفرمائید یک نرم افزار است که زمانی دراینترنت هستیم زمان و سرعت کانکشن رو نشون میده اسمش یادم رفته آیا کسی می تونه راهنمائیم کنه ؟ |
:banana::advise:[QUOTE=hasssan;361516]دوستان سلام
سئوالی داشتم لطف بفرمائید یک نرم افزار است که زمانی دراینترنت هستیم زمان و سرعت کانکشن رو نشون میده اسمش یادم رفته آیا کسی می تونه راهنمائیم کنه ؟[/QUOTE:advise:] |
نقل قول:
سلام حسن خان من قبلا DUmeter داشتم اما به توصیه یکی از دوستان الآن از BitMeter استفاده میکنم. |
نقل قول:
نقل قول:
خيلي ممنون ولي ميخواستم بدونم كه آيا راهي هست كه بدون كپي كردن و درست كردن ShortCut چند متا باز كرد چون در عكسي هم كه گذاشتم من زماني كه رو Fxpro كليك ميكنم همزمان بدون هيچ كپي يك متاي جديد باز ميكنه ميخواستم بدونم كه آيا رويه متاي بروكرهاي ديگه اين كار قابل اجرا هست يا نه ؟ پ.ن : البته FxPRo اين قابليت به صورت پيش فرض فعال بود |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
البته نمیدونم جواب بده یا نه. به تنظیمات رجستری برید و تنظیمات متاتریدر FxPro رو با Prime چک کنید. ببینید در کجا با هم تفاوت دارند. از این مسیر : Start => Run در Run عبارت regedit رو تایپ کنید و Ok کنید. بقیش به عهده خودتون :happy: اما توجه داشته باشید که باز کردن تعداد بیشتر متاتریدر یعنی سنگین تر شدن کامپیوتر |
نقل قول:
کسی کمک نمیکنه |
نقل قول:
1) در مورد فیلمهای Movie Maker : این فیلمها رو فقط با DVD Player هایی میتونید تماشا کنین که بتونن فرمت WMV رو پخش کنن. اگه با Nero همینجوری رایت کنید اگه دستگاه شما این فرمت را ساپورت نکنه فایده نداره. حالا اگر در Nero رایت DVD-Video رو انتخاب کنین اونا رو به فرمت استاندارد مربوطه تبدیل میکنه و قابل پخش که البته زمان زیادی برای تبدیل لازم داره. 2) در مورد ulead video : هنگامیکه شما بهترین حالت رو انتخاب میکنین بیت ریت اون میره روی 8000kbps یا همون 8 مگ که مال دیسک های دولایه است و اصولا برای کپچر به درد نمیخوره . درضمن در اون حالت نرم افزار صدارو با فرمت LPCM و بیت ریت بالا کپچر میکنه که اون هم حجم زیادی میگیره. برای حل این موضوع شما توی فرمت های نرم افزار یک دونه جدید تعریف کنید با این مشخصات : رزولوشن استاندارد 720*576 با 25 فریم ( استاندارد پال DVD ) حداکثر بیت ریت رو حدود 3 مگ بگذارید. نوع صدارو هم به MPEG-1 استریو و با بیت ریت 160kbps انتخاب کنید. ( همون MP3 با بیت ریت 160kbps ) (البته فکر کنم نرم افزار یک کیفیت متوسط هم داره که همین حدوده - الان نرم افزار رو این کامپیوتر ندارم که چکش کنم دقیقا) برای تبدیل vhs همین مقدار بیت ریت کفایت میکنه. |
Windows 7 Task Scheduler
سلام
کسی از دوستان میدونه چطور میشه قسمت Task Scheduler ویندوز 7 رو به حالت Default برگردوند؟:( |
نقل قول:
نقل قول:
1) این مشکل اگه نرم افزار دریافت fax و ... داشته باشین پیش میاد اگر هست اونو رو حذف کنید ببینید درست میشه یا نه و البته با درایورهای نامناسب مودم. 2)برید به commad prompt (با استفاده دستور cmd ) و سپس این دستور رو اجرا کنین : netsh int ip reset resetlog.txt وبعد از اجرای اون کامپیوتر رو ری استارت کنین. این ظاهرا یکی از مشکلات مایکروسافته البته برای تعمیر اتوماتیک هم برید به این لینک (فایل دانلودی دقیقا همین کار رو میکنه) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] این فیکس مربوط اینه که یکی از فایلهای پروتکل TCP/IP یا ستینگهای رجیستری اون مشکل پیدا میکنه که در ویندوز xp نمیشه این پروتکل رو حذف و دوباره اینستال کرد. این دستور کل این پروتکل رو برمیگردونه به وضع استاندارد در موقع نصب ویندوز. موفق باشید. |
نقل قول:
پس میفرمایید این نوع کپچر کردن با ulead راه درستی هست و همه به همین شکل کپچر میکنن ...ولی من باید بیت ریت رو رو 3000 بزارم...و فایل خروجی رو که mpg هست رایت کنم..درسته؟ اگر ممکنه یه نرم افزار خوب video convertor هم معرفی کنید... ممنون.. موفق و سلامت باشید... |
نقل قول:
نرم افزار دریافت fax و ... که ندارم ببخشید این دستور cmd و رفتن به commad prompt رو هم توضیح بدهید ممنون میشوم |
در ضمن نمی دانم چرا اصلا نمی توانم وارد سایت مایکروسافت بشم ؟
آیا اگر مودم را عوض کنم مشکلم حل میشود؟ |
درود بر شما:)
از منوی start گزینه ی run رو انتخاب کنید و داخلش بنویسید cmd و اینتر بزنید تا به محیط commad prompt وارد شوید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]هم همون فایل ماکروسافت که معرفی شده بود تو سرور [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...];) موفق باشید:graduated::king: |
سلام
هنگام دانلود یک فایل متوجه موردی شدم که تقاضا دارم دوستان آگاه توضیح بدهند سرعت دانلود من در بین 23 تا 25 KB/s بود این سرعت رو هم BitMeter نمایش میداد و هم خود FireFox اما آنتی ویروس این رو نشان میداد. http://forexrainbow.com/files/mmoek7tay9261i69u8hq.jpg |
با سلام
دوستان یه سوال داشتم من ویندوز کامپیوترم رو عوض کردم و ویندوز قبلی رو پاک کردم ولی وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم موقع بالا اومدن 2 تا گزینه انتخاب ویندوز داره در حالی که من یک ویندوز دارم و قبلی پاک شده چطوری باید یکی از گزینه ها رو حذف کنم ؟ |
نقل قول:
روی درایو c یک فایل هست به نام boot.ini. ممکن است hidden باشد. آنرا با notepad باز کنید. داخل این فایل یک سری دستورات مشابه زیر هست: default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer آن خطی که با default شروع میشه مشخص کننده ویندوز فعال شماست. شما باید یکی از خطهایی را که با multi شروع می شوند پاک نمائید. برای اینکه بفهمیم کدام خط را باید پاک کنیم، باید شماره پارتیشن خط default را با شماره پارتیشن خطهای multi مطابقت بدهیم و آن خطی را که فرق می کند پاک نمائیم. به عنوان مثال در دستورات بالا شماره پارتیشن default 1 بوده و شماره پارتیشن خطوط multi برابر 0 و 1 هست. بنابراین ما باید بین multiها خطی را که شماره پارتیشن آن 0 هست حذف نمائیم |
نقل قول:
با تشکر از شما دوست عزیز چنین فایلی در درایو c وجود نداره حتی گزینه show hidden file رو هم فعال کردم اما چنین فایلی نیست |
نقل قول:
ابتدا وارد درایوی که ویدوز را نصب کرده ای بشوید سپس در آدرس بار کلمه boot.ini را بعد از نام درایو وار نمایید به عنوان مثال PHP Code:
صفحه نوت پدی باز می شود که آدرس درایوهایی که ویندوز توی اونها نصب هستش رو نشون می ده و تنضیمات دیگه ای هم مثل زمان نشون دادن و نوع بالا امدن و انتخاب دیفالت رو می شه تو این صفحه تغییر داد مانند PHP Code:
[operating systems] انتخاب های شما رو توی اون صفحه اول که زمانی که کامپیوتر بالا می یاد رو نشون می ده حالا با توجه به اسم اون و همچنین عبارت PHP Code:
توجه : حواستون باشه اگه خط اشتباه رو پاک کنید کارتون خیلی سخت میشه ها (واسه درست کردنش) نکته : عبارت x داخل partition شماره درایو موفق باشید. ببخشیدhnp2500 ندیده بودم که جواب داده بودید. |
با تشکر از شما دوست عزیز جناب instant_trader و همچنین جناب hnp2500 مشکل برطرف شد
ممنونم |
راهنمائی
با سلام واحترام به دوستان سایت سرمایه
میخواستم بدونم ؛ آیا نرم افزاری هست که بتونیم از monitor کامپیوتر فیلم برداری کنیم؟ حقیقتا این نرم افزار رو برای فیلم برداری از صفحه ی چارت میخواستم. با تشکر از لطف دوستان. |
با سلام
اخیرا میلهای زیادی از فرستنده ایی با نام Mail Delivery Subsystem با موضوع :Returned mail: see transcript for details برام فرستاده میشه.که معمولا مشابه این میلها زمانی که ادرس اشتباهی داده باشید یاهو براتون میفرسته.داخل این میلها توضیحاتی داده شده که من به چند ادرس غیر موجود میل فرستادم و بنابراین میلهام برگشت خورده در حالیکه این میلها رو من نفرستادم.از اون مشکوکتر اینکه دو فایل 2 کیلو بایتی هم ضمیمه شده است .داخل پوشه Sent هم که نگاه میکنم چنین ادرسهایی وجود ندارد .ایا ممکن است میل من هک شده باشد.؟ ایا ایمیل یاهو این امکان را دارد که کنترل کنیم با چه IP هایی داخل میل خودمون لاگین شده است؟ |
ساعت جاري 05:34 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |