![]() |
نقل قول:
پوزيشن هاي من هم چند بار رفت تو سود و برگشت من كه ديگه ميخوابم حالا صبح يا اينوري:cry: شده يا اونوري:laugh: اما احتمالا :cry:اينوريه استاپ هم ندارن (مارتين عموي بزرگ صاحب بروكر ) |
نقل قول:
همون ایمیل هم واسه من نیومده ! فوقش اگه ضرر کردیم هم باید دوباره تلاش بیشتری کنیم . ولی خب ، خوبی لوریج کم همینه که مطمئنی هر اتفاقی هم بیوفته ، کال نمیشی ! ضمنآ بنده و دوستان دیگر کماکان قدر دان زحمات آقا رضا و سایر دست اندر کاران مسابقه هستیم :) |
سلام خدمت دوستان
واقا دست اقا رضا و دست اندر كاران مسابقه درد نكنه اين دوستان هم وطن شايسته سپاس گذاري هستند اما ايرادات ما به جاي ديگريست و مسلما دوستان انتقاد پذير هستند و ما رو تحمل ميكنند :banana:باز شد تي پي رو هم زده |
برا منم TP زد.
واقعا از اين جهت جاي شكرش باقيه تو ايران بروكر نداريم وگرنه نصف سال تعطيل بوديم. |
نقل قول:
به علت سرعت پائین اینترنت روی اسکالپ خیلی نمیشه حساب کرد . من خودمم از استاپ استفاده نمیکنم ولی گاهی از باقی مونده سرمایه خودم در جهت مخالف برای نگه داشتن حد ضرر و گاهی هم روی جفت ارز دیگری که حس میکنم تحرک خوبی داره معامله میکنم اما متاسفانه توی این مسابقه نمیشه در جهت مخالف هیچ پوزیشنی بگیری و از طرفی هم برای اینکه سود قابل توجهی کنی که از بقیه عقب نیافتی بیخیال مدیریت سرمایه هم باید بشی من خودم روز 5 شنبه یک پوزیشن باز کردم و تا نزدیکی تیک پروفیت رفت اما برگشت و چنان دچار ضرری شدم که نه تونستم ببندمش و نه اینکه اوردر دیگه ای بزارم و مجبور شدم که تا همین امروز عصر صبر کنم.من قبلا از جفت ارز ین/پوند بالای 100 پیپ سود میگرفتم اما راستشو بخوای از بس رفتم سراغ گفته های دیگران دیگه پاک حسابی قاطی کردم و در بهترین شرایط از این جفت ارز فقط تونستم 40 پوینت بگیرم که در بقیه موارد حتی کمتر بود.به نظر من هیچ کس نمیتونه مثل خود آدم به خودش کمک کنه البته خوندن مطالب و تجربه های دیگران میتونه یک دید کلی به آدم بده ولی فقط خود ما هستیم که میتونیم به موفقیتمون کمک کنیم مخصوصا از لحاظ روانی و کنترل احساسات درونی.اصلا نمیدونم چه اصراری هستش که تا یک پیپی تیک پروفیت میره و برمیگرده جل الخالق. |
الان که بروکر باز شده پوزیشن من 280- پیپ در ضرر بوده! الان اگه این حساب ریل بود کی جوابگوی من بود؟
|
من دیشب(قبل از این که بروکر تعطیل کنه) یه پوزیشن گذاشتم که قیمت بالای 20 پیپ از tp رفته و حتی برگشته بود ولی به هیج وجه عمل نکرده بود.
حالا تکلیف من چیه؟ |
(خارج از دستور)
دكتر مارتين لوتركينگ رهبر جنبش مدني سياهپوستان امريكا: "اين كار شدني است و ما مي توانيم". امروز 20 ژانويهء 2009 مراسم تحليف اولين رئيس جمهور سياهپوست امريكا برگزار مي شود. اين كار شدني است و ...... |
آف تاپیک
با سلام.
گفته میشه یکی از دوستان که قصد نداره اسمش فاش بشه (ولی در حال حاضر در رتبه 22 هست) دوست نداره موجودی در گردش همون Equity خودش رو فاش کنه !:rolleyes: منابع گفته اند که این دوستمون مراعات عزیزانی رو میکنه که قلبشون با باطری میزنه !:advise::whoow: |
سلام به همه
اولآ دوباره میخواستم از آقا رضا و بقیه دست اندر کاران این مسابقه تشکر کنم ثانیآ اینو بگم که به نظرم این بهترین قوانینی است که تا حالا در اجرای مسابقات دیدم . به نظرم قوانین این مسابقه چندین مزیت دارد : - عامل شانس به حد اقل میرسد - کورس رقابت تا آخرین لحظات داغ است و اختلاف فاحشی بین اکانت ها اعمال نمیشود - حتی کسانی که حسابشان افت کرده ، همچنان امید خواهند داشت . - احتمال کال شدن حسابها خیلی خیلی کم میشود خلاصه با اینکه خودم بر اثر یک اشتباه بچه گانه مقدار زیادی از حساب رو از دست دادم ، ولی جدآ خیلی از نحوه برگزاری لذت میبرم و شاید هم اگر خدا خواست ، من هم توانستم حساب را برگردانم :) |
سلام خذمت دوستان عزيز مسابقه سخت و نفس گيري است من با 260 تا پوزيشن تا حالا 1030 تا شدم ولي بسيار مطالب اموزنده اي دارد من ميتوانم براي اينكه مي خواهم
|
سلام به همگی
من حسابم حدود 1060 $ هست و بیشتر از0.08 نمیتونم پوز بگیرم ولی تو استیمنت یکی از دوستان تو همون اوایل 0.1 گرفته شده دوستان و مدیریت راهنمایی بفرمایید ممنوون |
نقل قول:
بستگی داره چه ارزی باشه یا بهتر بگم بستگی به قیمت ارز داره مثلا اگی قمت یورو دلار 1.3100 باشه برای 1 لات 131000 دلار نیازه و برای 0.1 لات 13100 دلار نیاز داره که با لوریج 10 شما حداقل باید 1310 دلار داشته باشین :) |
این بروکر اصلا برای اسکالپ خوب نیست وقتی موقعیتش پیش میاد ، تا sell یا buy میکنی دوساعت طول میکشه تاعمل کنه بعضا وقتی فرصت بستن پوزیشن پیش میاد دیگه سود نداره من یا با سود کم میبندمش یا با یکی دو دلار ضرر من اینجوری نمیتونم باهاش کارکنم برای long term مناسب تر هستش
|
سلام دوستان،
من چند شب پیش و در لحظات اولیه شروع به کار بازار پوزیشن پوند/ین باز کردم که در همان ابتدا 25 پیپ در سود رفت اما از آنجا که منو خیلی حریصتر از این حرفها دید سریع برگشت و همینطور اومد پائینتر و پائینتر و از اونجایی که به من برخورده بود اونو نبستم اما اون از من هم لجبازتر بود و به قول داریوش حرکت از این بیش شتابان کنیم و سرعتشو در جهت عکس برای مخالفت با من بیشتر و بیشتر کرد تا اینکه حساب 1260 دلاری منو به 400 دلار رسوند (دیروز) و من هم امروز آمده بودم که به علامت تسلیم دستمو بالا کنم.و ادامه ندم .اما قبل از نوشتن این مطلب یک فکری به ذهنم رسید ( دوباره لجبازی با بازار) . یک پوزیشن باز کردم دوباره با همون جفت ارز پوند/ین و بدون استاپ و تیک پروفیت رو روی 1200 پیپ تنظیم کردم و اینگونه دیگه کاری به بازار ندارم هر وقت خودش خواست پوزیشن منو میبنده. به نظر شما من با این همه مشکلات و درگیری های روانی و احساسی میتونم در معامله موفق بشم؟ من فکر میکنم اول باید با خودم مبارزه کنم و بعد با بازار هر کسی بر خود مسلط شود قطعا بر بازار هم میتواند مسلط شود اینو مطمئنم. در حال حاضر که اینو مینویسم معامله من 47 پیپ در سود هستش اما دیگه چه سود؟ البته اینو اطمینان دارم که داره دوباره قیمت برمیگرده و پوند و ین رو خریدم اما دیگه کاری بهش ندارم یا باید 1200 تا رو بزنه یا ناک اوتم کنه و یا زمان مسابقه تموم بشه. موفق باشید |
ااین لینک قوانین مورفی که خیلی معروف هست بخونید هم جالب هم با پوزیشن گرفتن ما مطابقت داره من یه قانون تو فارکس از خودم بهش اضافه میکنم
قانون مورفی در فارکس: هرموقع که همه ایندیکیتور ها و اسیلاتورها و تحلیلهای فاندامنتال و تکنیکال و .... ، میگن اگه این پوزیشن رو بگیری سود میکنی ، وقتی پوزیشن رو گرفتی میبینی که همه چیز برعکس شد و این پوزیشن از معدود پوزیشنهایی که در تمام عمرتون اون همه تو ضرر میره !!!! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
احتمالا انجمن دفاع از سياه پوستان فاركس كار جوابگوي شماست |
نقل قول:
|
نقل قول:
این اتفاق دلیل روانی داره...یعنی ما تصور میکنیم که لاین های کناریمون داره سریعتر حرکت میکنه در صورتی که شاید اتفاقا" در واقع اینطور نباشه و حتی برعکس باشه... اینو من قبلا" جایی فکر کنم خوندم و در عمل هم برام ثابت شده... |
با درود خدمت دوستان سرمایه
توی این مدتی که من در این سایت عضو هستم بیشترین شکوه و شکایت مربوط به اسکالپ کاران عزیز هست ؛ نظر شخصی من این هستش که دوستان ما که نمی تونیم شرایط بروکرها رو تغییر بدیم پس بیایم خودمون رو با اونها هماهنگ کنیم ، یعنی اگر استراتژیهای کوتاه مدت با این بروکرهایی که با ایران و ایرانی جماعت کار میکنند به مشکل برمی خورند پس بیائیم و استراتژیهای بلند مدت تری رو انتخاب کنیم و به وسیله اونها ترید کنیم. در همین فروم دوستانی هستند که با همین بروکرها کار می کنند و هیچ شکوه و شکایتی ندارند چون خودشون رو با شرایط وفق دادند. در نحوه ترید این دوستان چون از استراتژی بلند مدت استفاده می کنند چند پیپ زیاد مشکلی به وجود نمیاره و به راحتی سود خودشون رو از بازار می گیرند. دوستانی هم که شرایط ترید در خارج از ایران رو دارند دیگه با خیال راحت می تونند بگردند و بروکر مناسب برای اسکالپ رو پیدا کنند. در مورد این بروکر که مسابقه با پلتفرمش برگزار میشه باید خدمتتون عرض کنم که به نظر من چون حساب دمو هم همون شرایط ریل رو داره و ما با یک گیم طرف نیستیم پس جای خوشحالی و تبریک داره چون دست کم یک تریدر تازه کار می تونه دقیقا با حساب دمو یک حساب ریل رو تجربه کنه چون شرایط بازار همونی هستش که در دمو وجود داره ! |
درود به دوستان
چند نکته است که لازم میدانم آنها را ذکر کنم البته اینها نظرات و تجربیات شخصی بنده میباشد و هیچ دخلی به گروه یا متد خاصی ندارند مدتها تلاش میکردم این رقم غیر قابل هضم 95% بازنده را بنوعی تجزیه و تحلیل کنم متدهای مختلف تکنیکال و فاندامنتال را چک کردم ، آموختم و تست کردم و پی بردم که هر روشی به نوعی سودمند بوده و میشود از آن بعنوان روشی با کارایی بالا استفاده کرد یک مدیریت سرمایه و ریسک هوشمندانه هم که چاشنی کار شود خوب نتیجه رضایت بخش خواهد بود چه بسیار تازه کارانی که در همان ماههای اول از لحاظ سیستم کاری در یک حساب دمو قابل توجه عمل میکنند و در حساب واقعی .... و چه بسیار افراد پر سابقه ایی که پس از گذشت چند سال و به هزار دلیل معلوم و نامعلوم به این نتیجه میرسند که این بازار جای پول در آوردن نیست که کم و بیش خودتان شاهد آن بوده اید. و جالب اینجاست که این دو دسته اگر از لحاظ تجربه فرقی داشته باشند ممکن است از لحاظ معلومات و تئوریک هیچ تفاوتی با یکدیگر نداشته باشند پس کجای کار ناقص است . در همین مسابقه کسانی بوده اند که در همان روزهای اول گوی سبقت را ربوده و با یک اختلاف 400 یا 500 دلاری در همان روزهای اول صدر جدول را به نام خود ثبت کردند اما پس از گذشت دو هفته.... آیا اینها چشم بسته روز اول سود کرده اند یا اصول تکنیکال و فاندامنتال نمیدانستند جواب خیر است پس چه شد که با تحقیق روی لیست نتایج مسابقه بعضا حسابهای 1400 دلاری میبینید که با اکوییتی مثلا 500 در اعماق جدول هستند بنظر حقیر تمام این مشکلات ریشه در مسائل روانی دارد مسائل روانی که انسان همواره در سرتاسر زندگی با آنها در نبرد است ترس ، اضطراب ، استرس ، حرص ، طمع ، تکبر ، تزلزل ، اعتماد بنفس بیش از حد ، احساس حقارت و .... هر کدام از این مواردی که ذکر شد خود بتنهایی میتوانند ستونهای افکار و اهداف شما را بلرزه در آورند چه برسد به اینکه ما چندی از این احساسات را نیز با هم یدک بکشیم . حال شما خودتان قضاوت کنید ما باعث سقوط و نابودی خود در این بازار هستیم یا اسپرد ، بروکر ، لویریج ، اخبار و هزاران بهانه دیگر یا اینکه هنوز فکر میکنیم تمام دنیا نشسته اند و چشم دوخته اند که ما مثلا 200 دلار سود کنیم و بسیج شوند تا آنرا از چنگ ما دربیاورند البته در سیاستهای مالی دنیا تردیدی نیست اما در اینکه تمام تقصیرات متوجه این سیاستها باشد بسیار تردید است اصلا چطور است آنهایی که در پایان مسابقات چه آنها که مقام آورده اند و چه آنها که نیاورده اند در همینجا یا یک تاپیک اختصاصی به گفتگو بنشینند و موضوع را چنین انتخاب کنند " اشتباهاتی که منجر به ضررهای بزرگ من در این مسابقه شده " فکر میکنید پاسخ دادن به چنین سوالاتی و از این دست نتیجه بخش تر و سودمندتر از این نیستند که هر روز شاهد راه اندازی یک تاپیک و معرفی یک سیستم جدید باشیم تاپیکهایی که بعضا بعد از چند روز یا حداکثر چند ماه پایانی جز نیمه کاره رها شدن ندارند آیا اگر قرار بود سیستمی پاسخگوی تمام و کمال نیازهای ما در این مارکت باشد تا بحال در سرتاسر دنیا نه فقط این سایت کشف نمیشد خیر دوستان من بنظر من حقیر " آب در کوزه و ما گرد جهان میگردیم " سیستم واقعی همینجاست در درون ما با ما ، بهتر است به بررسی آن بپردازیم ، بهتر است آنها را معرفی کرده و پردازش کنیم بهتر است اندیکاتوری بیابیم که نشاندهنده انرژی روانی ، شرایط روحی و نوسانات درونی ما باشد دوستان محترم سایت سرمایه و کسانی که وقت و زندگی ارزشمند خود را پای اینکار گذاشته اند چه بپذیرید و چه نپذیرید ما اسیر خودمان هستیم اول خود شناسی بعد سیستم شناسی ما که کسی نیستیم اما اگر از بزرگان این کار هم بپرسید چیزی جز این نخواهید شنید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ارادت |
سوال
سلام دوستان
تاپيك اطلاعیه های دومین دوره مسابقات فارکس سایت سرمایه كه نتايج مسابقه را اعلام مي كرد از ديروز بسته شده است ( قفل شده است ) آيا علتي دارد و يا اينكه دوستان خبري دارند؟ من بيشتر از اينكه نگران مسابقه بشوم نگران غيبت آقا رضا هستم آقا محسن هم غيبش زده است اطلاع رساني مزيد امتنان خواهد بود |
نقل قول:
بنده چند روزی مسافرت بودم و الآن در خدمت دوستان هستم. تاپیک اطلاعیه ها از ابتدا بسته بوده و با باز شدن بازار در روز دوشنبه، اعلام نتایج مسابقه ادامه پیدا می کند. موفق باشید |
سلام
بنظر شما پنج نفر بالای لیست در پایان مسابقات دارای چه بالانسی خواهند بود؟ |
نقل قول:
4000+/- 300 |
نقل قول:
من هم با نظر شما موافقم . من خودم اینو تجربه کردم و همونطور که در چند پست بالاتر هم گفتم من خودم یک نمونه از مثالی که شما زدید هستم. در وهله اول باید بر خودمون غلبه کنیم و بعد بازار. |
هر هفته این 3 نفر اول سرنگون می شن ؟:blink:
بابا یکی یه هفته خودشو اون بالا نگه داره :laugh: |
نقل قول:
همونطور که پیش بینی کردم جفت ارز پوند/ین مجددا روند صعودی به خودش گرفت وحدود 640 پیپ از 1200 پیپی که گفته بودم به دست آوردم اما با توجه به قولی که دادم به هیچ وجه پوزیشن خودمو نمیبندم هر چند شواهدی وجود دارد که دوباره قیمت نزول کند.من با توجه به اینکه فقط 0.02 لات از این جفت ارز خریداری کردم حتی با وجود 640 پیپ هم دیگه هیچ شانسی ندارم که سرمایه 400 دلاری خودمو حتی به مقدار اولیه خودش برسونم هر چند در طول مدتی که این پوزیشن رو باز کرده بودم گاهی به این فکر میافتادم که پوزیشن خودمو ببندم و با مقدار خرید بیشتری وارد بشم اما از آنجا که این معامله رو فقط برای این باز کرده بودم که ببینم چقدر از پیش بینی من محقق میشه و نه برای ادامه مسابقه ترجیح دادم که دست بهش نزنم تا ببینیم در آینده چی میشه.هر چند که بعید میدونم بیشتر از حدود700 پیپ بالاتر بره.اما یک چیز برام جالبه و اون اینکه در این یکی تصمیم خودم ثابت قدم موندم ای کاش میتونستم در بقیه موارد هم ثابت قدم باشم و بتونم بر هیجانات خودم غلبه کنم و یک برنامه مشخص برای خودم طراحی کنم.استراتژی یعنی یک برنامه منظم حتی اگه شیر یا خط باشه.که متاسفانه من دارای چنین ویژگی نیستم و البته فکر کنم بقیه دوستان هم تقریبا چنین هستن نشون به این نشون که وقتی به جدول آمار مسابقه نگاه میکنید هر بار اشخاص جدیدی بالا هستن و جالبتر اینکه اون نفرات قبلی سقوط خیلی سنگینی کرده اند.و این یعنی بی برنامگی.به نظر من حتی یک راه غلط ولی منظم بهتر از یک راه به نظر سود ده ولی بدون برنامه هستش.چونکه در یک برنامه منظم و راه نادرست شما میتوانید به راحتی مراحلی را که طی کرده اید را مشاهده کنید و راحت تر به اشتباه خودتون پی ببرید و چنین میشود که برنامه خودتون رو ضمن حفظ نظم بهبود ببخشید.اما یک راه سود ده ولی بدون برنامه مشخص دارای چنین ویژگی نیست مثلا یک اسکالپ کار دائما خودشو درگیر مسائل روانی بازار میکنه و به هیچ وجه نمیتونه یک روش و برنامه صحیح رو پیگیری کنه هرچند که سود مختصری هم عایدش بشه ولی همواره دارای استرس و هیجان ناشی از ورود آنی و نگرانی از نتیجه آن باعث خواهد شد که حتی خود متوجه عملی که انجام داده نشود. با سپاس |
سلام تو ليست متاي من GOLD هستش ولي کمرنگ نوشته روش کليک مي کنم نمياره نمي تونم باهاش معامله کنم مي شه کمکم کنين مرسي
|
نقل قول:
موفق باشيد |
میگم امروز نتیج رو نمی زارین؟؟؟؟:rolleyes::rolleyes:
|
نقل قول:
سوال : مارکت شما را یاد چه حیوانی می اندازه ؟! من که یاد یه اسب وحشی وحشی وحشی می افتم که هر چقدر بخوای باهاش لج کنی اون از تو لجوج تر میشه ! تا میای روش زین بزاری آدمو گاز میگیره ؛ میای دهنه بهش بزنی همچین لگدی ازش می خوری که نگو و نپرس !! تنها راه سوار شدن بر این اسب زیبا ولی لجوج و وحشی اینه که خودت رو عین اون کنی ! یعنی اینکه از این سوسول بازیها در نیاری که من رامت می کنم و سوارت میشم بایستی خودت هم عین اون قوی و وحشی و زیبا بشی ! حالا می پرسین چجوری ؟! . . . اینو دیگه بایستی از خود اسبه یاد بگیریم !:blink::whoow: |
bara pozishen gereftan bayad ru gold click konam biyare badesh lotesho entekhab konam aslan nemiyare ke bekham tainesh konam aslan nemishe rush click kard hala mishe yeki komakam kone moshkele meta hast na lot
|
درخواست ثبت نام در مسابقه
مدیر محترم این تالار
در صورت امکان, شرایط تجدید ثبت نام را برای علاقمندان تاخیر دار نیز فراهم سازید . باتشکر |
از کوروش به سهراب
سهراب جان (sohrab_k) من هر وقت آیدی خودمو تو لیست نگاه می کنم چندمه آیدیه تو رو هم نگاه می کنم مثلا شما یه بار 4 رم یه بار 30 ام حالا هم 3 وم .:whoow: هستی ( فردا رو نمی دونما:blink:)
فکر کنم داری موج سواری می کنی بابا دست ما رو هم بگیر اون پایینا داریم دستو پا می زنیم:blink: همین الان 4 پیپ معادل 4 $ گرفتم ولی 1 پله سقوط کردم:blink: |
سلام خدمت تمام دوستان در جواب دوست گلم جناب قيصر عزيز بگم كه اگه از نظر روحي ورواني خودشون را كنترل كنند و دچار غرور نشوند ميتونند بالاي 4000 را بزنند زيرا به نظر بنده مسائل روحي ورواني بيشترين اثر را در بازار دارند
|
دوستان دقیقا مسابقه تا چه تاریخی ادامه داره؟
|
نقل قول:
|
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
یعنی 18/11/87 |
سلام دوستان،
فقط یکبار درست به چارت نگاه کردم و حس کردم که جفت ارز پوند /ین دوباره صعود کنه و طبق حدسی که میزدم تارگت خودمو روی 1200 پیپ بالاتر گذاشته بودم . قبلا با 15 یا 20 پیپ تونسته بودم سرمایه خودمو به 1260 برسونم خیلی آهسته در جدول بالا میرفتم ولی جالبه که هر بار پس از پایان معامله خودم چند پله ای صعود میکردم.اما وقتی فاصله خودمو با بالای جدول میدیدم حس میکردم وقتی اونی که اون بالاست اینقدر رشد داشته من با این روند رشدم چطوری میتونم بهش برسم؟ اما از یک چیزی غافل بودم و اون این بود که هر بار جای بالایی ها عوض میشد.وارد بازی شدم و احساسی معامله کردم و سرمایه اولیه من رسید به 400 دلار بنابراین پول چندانی برام نموند که بخوام دوباره ادامه بدم اما یک چیزی جالب توی همون ارزی که منو بیچاره کرد دیدم و فقط برای امتحان خودم و نه برای مسابقه یک پوزیشن باز کردم و همانطور که گفتم هدفم فقط رسیدن به 1200 پیپ بود هنگامی که به حدود 700 پیپ رسید با توجه به چارت حس کردم که روند دوباره برگرده با این حال صبر کردم فقط نظاره گر باشم و همینطور هم شد و قیمتها در یک محدوده کوچک نوسان میکرد اما چیزی که جالب بود این بود که این روند رفته رفته جمع میشد و تشکیل یک مثلث میداد برای همین حس کردم که به زودی هدف من محقق میشه و همینطور هم شد و به تارگت رسید. در تمام معاملاتی که انجام دادم برای اولین بار بود که دقت خودمو روی چارت بیشتر کردم و دومین چیزی که اتفاق افتاد این بود که بدون توجه به اینکه چه اتفاقی میافته معامله خودمو باز کردم و خورد به هدف اون هم 1200 پیپ. حالا که به پایان مسابقه دیگه چیزی نمونده جا داره که از همه دست اندر کاران برگزاری مسابقه تشکر کنم مخصوصا آقا رضا که زحمات زیادی کشیدند.برای من به عنوان اولین تجربه ، تجربه خوبی بود.هر چند بعید میدونم که هنوز درسهایی رو برای کنترل هیجانات خودم گرفته باشم اما از این نظر که فهمیدم حرکت آهسته ولی پیوسته مهمتره و آدمی که سریع میخواد به نوک قله برسه احتمال سقوطش بیشتره و اینو بارها صدر جدول نشون داد.کاش راهی هم پیدا میکردم برای کنترل احساسات خودم که این بدترین دشمن منه و فکر کنم برای بقیه هم باشه.چونکه داشتن هیجان باعث میشه که درست نبینی و درست فکر نکنی . با آرزوی توفیق برای همه عزیزان |
نقل قول:
ارمان جان حال کردم با حرفات ;) موفق باشی جیگر |
دوستان بروکر مسابقه دقیقا چه ساعتی می بندد؟
|
خوب خداروشکر کسی نیست جواب مارو بده
|
نقل قول:
|
نقل قول:
|
:whoow::whoow:نتایج چرا اعلام نمیشه؟:whoow::whoow:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
امیدوارم بلوا بپا نشه با این پستم
falconbird اگه می شه خودتو معرفی کن !
این سایت با این همه استاد ... و حالا نفر اول تا اینجا کسی هست که 2 ماه هست عضو سایت شده و فقط 3 پست داره ببخشید ولی گوشش بازه :laugh: :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: سر کار بودین بابا :laugh: |
4 نفر بالای 2هزار
خیلی خوبه تبریک میگم همگی موفق باشید |
سلام به کوروش و همه اساتید سایت سرمایه
نقل قول:
نیما ضیایی ، متولد 1356 اواخر سال 82 با این علم آشنا شدم و متاسفانه چون معرف (IB) از دوستان در بورس اوراق بهادار بود و مدعی اینکه با یک دوره کار رو یاد گرفته و همه گروه را به سود خواهد رساند من و دیگر دوستان هرآنچه در بورس سود کرده بودیم رو از دست دادیم. هم بروکر خیلی بدجنس بود و هم IB به فکر کمیسیون خودش. ما هم هیچ چیزی از این علم نمیدونستم. حداقل معامله 0.5 لات بود و با حسابهای 5000 دلاری به بالا. اسپرد 5 پیپ و 4 پیپ هم کمیسیون برای IB . یعنی تا Break even point شما 9 پیپ میخواستید که یه کلاهبرداری محض بود. خیلی برام گرون تموم شد . به این خاطر شروع به مطالعه و ترید با demo کردم تا به یک نتیجه برسم. زبان انگلیسی کمک شایانی کرد. فکر کنم هنوز نصف راه طی شده باشه و تا یک تریدر حرفه ای شدن خیلی راه مونده. ولی خوب خوبه که نیمه دوم یک کم راحت تره. من توی این 4 هفته خیلی دچار احساسات شدم و اشتباهات زیادی کردم. ولی سعی کردم با اینکه 0.1 طلا میگرفتم به مدیریت سرمایه هم توجه کنم که در این کار خیلی هم موفق نبودم. حالا ریز معاملات را که آقا رضا مدیر محترم سایت ( که جا داره اینجا از ایشون و همکاران محترمشون هم بابت زحمات تشکر کنم ) بزنند و اگه علاقمند به بررسی اون باشید خودتون خواهید دید. زیاد به کار گروهی اعتقاد ندارم ، سعی میکنم تنها و بدور از نظرات دیگران ترید کنم چون به نظرم هیچ دو نفری نمی تونند مثل هم کار نمی کنند. توی یه جزوه روانشناسی نوشته بود که هر وقت برای ترید احتیاج به نظر دیگران داشتی هنوز صلاحیت این کار رو پیدا نکردی ، چون حتمآ سیستم معاملاتی شما هنور دچار ضعف و ایراد است. پس بهترین کار ، ادامه کسب تجربه و مطالعه بیشتر است. در ارتباط بودن با افراد ، نظراتشون و سیگنال ها باعث تداخل با نظرات شخصی میشه و درصد خطا رو بالا میبره. به هر حال من شاگرد همه دوستان این سایت هستم. جا داره از دوست خوبم آرتین بابت گوشزد های بجا که در اشتباهاتم بهم میکرد تشکر کنم. ارادتمند همه دوستان سرمایه ای |
ساعت جاري 04:50 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |