انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   اظهار نظر در مورد "تغییرات مدیران انجمنها" (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=2257)

BLACK_NINJA May 5th, 2009 15:38

سلام
vahidde جان با تمام وجود به شما تبریک میگویم.
و از خداوند موفقیت شما را طلب میکنم.

Hpanahi May 5th, 2009 16:00

سلام به رزمی کار عزیز [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

اقا تبریک میگم امیدوارم که همیشه موفق باشی

پستای منو پاک نکنی که یه آبدولیو میام روت ( شوخی )

شاد باشی

mercury May 5th, 2009 16:01

آقا وحید تبریک !

فقط وحید خان اگه خواستی پست های منو ویرایش و یا حذف کنی یه کم با عطوفت رفتار کن آخه پست های من دل

نازکند طفلی ها !!

همون قیچی حامد خان خوب بود ! ییهو نری ساطور و گیوتین و باتوم برقی بیاری بزنی کل پست و صاحب پست و ناکار

کنی !

پ.ن : همه مطالب بالا شوخی بود.:whoow:

پ.ن2 : مگه میشه آدم با مدیر جدید تالار عمومی شوخی بکنه !:cry:

پ.ن3: حاج BLACK_NINJA جان اولین تبریک مال شماست ها ! ;)

پ.ن4: مخلص همه بر و بچز سرمایه :)

elyas68 May 5th, 2009 16:09

سلام به دوست خوبمون vahidde :happy:
موفق باشي دوست عزيز

پ ن : mercury كه خوب آمار BLACK_NINJA داره :whoow::laugh: (شوخي)
پ ن: آقا همه ميگن پست رو پاك نكن واسه من پاك كن :banana: ( حالا پاكم نكردي نكردي ;) ) روحيه اي دادماا :laugh: (شوخي)
پ ن : تالار هاي تخصصي رو فراموش نكني :huh:
مخلص آقا وحيدم هستيم و همه بچه هاي سرمايه :happy:
موفق باشيد

وحید May 5th, 2009 16:38

به نام خدا
از تمامي دوستاني كه اظهار محبت كردند و همچنين مديريت محترم سايت كه بنده رو قابل دونستند تشكر صميمانه دارم
اميدوارم به لطف خدا و كمك دوستان بتونيم در ساختن اينده اي بهتر براي سايت خوب سرمايه و تمامي دوستان حاضر قدم برداريم
موفق و پيروز باشيد
وحيد

nirvana May 5th, 2009 16:44

با سلام خدمت دوستان گرامی

وحید جان تبریییییییییییییییییییییی یییک میگم . امیدوارم که توی زندگی موفق باشی همیشه .

با تشکر ، نیروانا
بدرود

Gh.Saeadian May 5th, 2009 16:48

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله vahidde (پست 312638)
حاظر

سلام وحیدجان
من هم پذیرش این مسئولیت رو بهت تبریک میگم انشاله در کارت موفق باشی.
ارادتمند شما سعیدیان

پ ن: بشمار یک

Parham A May 5th, 2009 17:00

وحید جان تبریک صمیمانه بنده رو هم پذیرا باشید.
آرزومند آرزوهایت

blue_dream_1983 May 5th, 2009 17:06

با سلام.
یک سوالی دارم از مدیریت محترم که در این مدتی که آقای حامد دیگه مدریت نکردند مشکل خاصی پیش آمد؟یا اینکه آیا واقعا به مدیریت های اینچنینی نیازی هست؟

shahroodi May 5th, 2009 17:13

با سلام
وحید جان مسولیت جدید رو تبریک میگم...امیدوارم در راه تعالی سایت در کنار بقیه مدیران و دوستان سایت موفق باشید.

پ.ن:خوب عجالتا برای اولین گام در راه تعالی سایت اون تاپیک هیپنوتیز رو قفلشو بردار بحثو ادامه بدیم تا سایت از بیخ و بن به تعالی برسه :laugh::laugh::laugh::whoow::whoow::p:p:p (شوخی)

ارادتمند :)

alireza abbasi May 5th, 2009 18:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahroodi (پست 312652)
با سلام
وحید جان مسولیت جدید رو تبریک میگم...امیدوارم در راه تعالی سایت در کنار بقیه مدیران و دوستان سایت موفق باشید.

پ.ن:خوب عجالتا برای اولین گام در راه تعالی سایت اون تاپیک هیپنوتیز رو قفلشو بردار بحثو ادامه بدیم تا سایت از بیخ و بن به تعالی برسه :laugh::laugh::laugh::whoow::whoow::p:p:p (شوخی)

ارادتمند :)

وحید جان منم مسولیت جدید رو تبریک میگم و برای شما ارزوی موفقیت دارم
ضمنا با باز کردن قفل اون تا÷یک شدیدا موافقم که بسیاری از دوستان اجنه چشم به مرحمت شما دارند تا حسابی توسط بچه ها بررسی بشن;)

nimafx May 5th, 2009 19:54

:whoow:سلام خدمت اقا وحيد خودمون!!!
اقا تبريك ميگم پست جديدتو.
بچه هاي همه كه ميدونين من با اقا وحيد اقوام ميشيم؟!
خلاصه كارتون گير كرد پستتون پاك شد پيام خصوصي بدين به خودم با يه مبلغ جزيي ميگيرم كارتون رو رديف ميكنم.
هزينه ها بدين شرح ميباشد:
هزينه برگرداندن پست 10$:happy:
هزينه جا به جايي پست11$:happy:
هزينه باز كردن ايدي بند شده 40$(بستگي به تعداد پست و تشكر و اعتبار ايدي قيمت متفاوت خواهد بود)
خلاصه هر كار حقوقي داشته باشين قابل حل ميباشد.:whoow:

Gh.Saeadian May 5th, 2009 20:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله nimafx (پست 312705)
هزينه باز كردن ايدي بند شده 40$

سلام نیما جان
آیدی طناب و ریسمون شده هم وا میکنی؟;)
موفق باشی پسر دایی

nimafx May 5th, 2009 20:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Gh.Saeadian (پست 312708)
سلام نیما جان
آیدی طناب و ریسمون شده هم وا میکنی؟;)
موفق باشی پسر دایی

بله اقاي سعيديان عزيز!!!
اول به اي دي بند ميكنن بعدشم ايديشو بن ميكنن ديگه!!:laugh:

Parham A May 5th, 2009 22:00

وحید جان ضمن تبریک مجدد؛
وظیفه سنگینی به دوشت هست. امیدوارم موفق باشی.
سری به [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]بزن تا خودت ببینی
:)

محمد طالبی May 5th, 2009 22:03

سلام

وحید جان مسولیت جدید رو تبریک میگم امیدوارم موفق باشید

ارادت

behrouz-fx May 5th, 2009 22:08

سلام
آقا وحید مسئولیت جدید رو بهتون تبریک میگم.
امیدوارم در حاشیه انتخابات :whoow: ، تالار عمومی ، آرام و به دور از فرافکنی:huh: و نشر اکاذیب:blink: باشد.
بنده هم که کلا خلاف نمیکنم ، فقط بعضی وقتها شیطون میره تو جلدم ، هی پینوشت میزنم;)
شاد و سلامت باشید:)

وحید May 6th, 2009 00:28

تشكر

به نام خدا
مجددا از تمامي دوستاني كه نسبت به بنده لطف داشتند تشكر ميكنم و سلامي شما و عزيزانتان را از خداوند بزرگ خواستارم
جنابان[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].برادر عزيز
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] استاد شائولين
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] صاحب پستهاي دلنازك
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مخلصيم قربان
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پيشگوي قرن بيست و يكم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دوست نكته سنج نقطه گير
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ارزومند سلامتي شما
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دوست متعالي
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] جن دوست
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ........
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] استاد عزيز
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] گل پسر(يكم شيطون)
دكتر هورزاد يار مشهدي
ايثار خلبان مگان
حسام اخوان داش حسام خودم
مهندس باميك استاد سازه
علي رضا هميشه 28 ساله
محمد مسيحا
و خانوم فرنوش
اقا حامد ;)
وحيد درزي صاحب نشريه
و كليه دوستاني كه در پيام خصوصي و جاهاي ديگه بنده رو مشمول لطف قرار داديد
صميمانه سپاس (كمك فراموش نشه)
حق نگهدارتون

Hamed2420 May 6th, 2009 02:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله vahidde (پست 312807)
اقا حامد ;)

اینو با من بودید؟ :huh:

اگه با من بودید، چشمک واسه چی زدید؟ :D

امیدوارم که موفق باشید

ارادتمندم

Mohsen May 6th, 2009 08:37

سلام
روز بخير

وحيد جان ممنون كه اين مسئوليت را پذيرفتيد . اميدوارم در انجام آن صبور ، با انصاف و در نهايت سربلند باشيد

united May 6th, 2009 10:33

با سلام

چناب وحید من هم همین جا پست جدیدتون رو تبریک میگم

پ.ن آقایون و خانومها اگه میخواهید قاطعیت جناب حامد رو بسنجید فقط کافیه چند خبر انتخاباتی و سخنرانی نامزدها رو (همونهایی که در همه روزنامه ها و سایتها و شاید حتی تلوزیون هم هست) در تاپیک اخبار بزاید
چند دقیقه نمیکشه که علاوه بر اینکه پستتون پاک میشه یه اخطار هم دریافت میکنید!

پ.ن2 جناب وحید حالا به خواطر این پست نزنی ما رو بن کنی!;)

shahramfx May 6th, 2009 16:13

من هم پذیرفتن مدیریت تالار عمومی و اعضا رو خدمت وحید عزیز تبریک میگم :)
امیدوارم مسولیتی رو که پذیرفتی بتونی از عهدش بر بیایی و موفق باشی :banana:
زیاد هم به بچه ها گیرنده و پست پاک نکن میدونی که همه جوونن و از نصیحت بدشون میاد :rambo::p

وحید May 6th, 2009 16:21

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahramfx (پست 313006)
من هم پذیرفتن مدیریت تالار عمومی و اعضا رو خدمت وحید عزیز تبریک میگم :)
امیدوارم مسولیتی رو که پذیرفتی بتونی از عهدش بر بیایی و موفق باشی :banana:
زیاد هم به بچه ها گیرنده و پست پاک نکن میدونی که همه جوونن و از نصیحت بدشون میاد :rambo::p

ممنونم از محبت شما
نه كسي نياز به نصيحت حقير داره و نه بنده لايق نصيحت كردن و نه راجع به افكار كسي قضاوت ميكنم
بنده وظيقه دارم سايت رو از نظر سيستم ف.ي.ل.ت.ر.ي.ن.گ و از نظر عدم ايجاد حاشيه و دلخور شدن اعضا از هم حفظ كنم چيزي كه ما اينجا نياز داريم اتحاد و كمك هست نه بحث و جدل و حاشيه
اميدوارم دوستان درك كنند كه نظرات سياسي و مذهبي به هر صورتي هم كه باشه موجب دلخوري عده اي ديگر خواهد شد در ضمن اينكه در اين گونه مباحث فقط وقت گرانبها از دست ميره و حاصلي نداره بجر ناراحتي
موفقيت همه دوستان را از خداوند بزرگ خواهانم

cold_fear May 6th, 2009 16:21

تبریک

سلام وحید جان

منم تبریک میگم و امیدوارم موفق باشید
راستی چرا برا انتخابات نامزد نمیشی؟ با حمایت همین دوستان سرمایه حتما رای میاری :blink: :whoow:

ارادت

مسعود رهجو May 19th, 2009 18:25

با سلام
وحید جان بهت تبریک میگم امیدوارم در کارت موفق باشی که سخترین بخش سایت را به عهده گرفتی خدا به دادت برسه شوخی کردم هول نکنی
با احترام

وحید May 19th, 2009 19:04

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله مسعود رهجو (پست 317482)
با سلام
وحید جان بهت تبریک میگم امیدوارم در کارت موفق باشی که سخترین بخش سایت را به عهده گرفتی خدا به دادت برسه شوخی کردم هول نکنی
با احترام

سلام اقا مسعود رسيدن بخير
اقا از هول كردن گذشته
بين رضايت دوستان و منافع سايت و قانون و ........
قانون رو اجرا ميكنيم دوستان ناراضي نكنيم هم كه نميشه وظيفس
خدا به داد اقا رضا برسه از كار و زندگي بايد بزني اخرشم يكي كه مي خواسته از سايت سو استفاده كنه و تبديلش كنه به يه پايگاه تبليغاتي سياسي و يا يه چيز بد تر مياد به همه چي متهمت ميكنه!!
خدايي فكر نميكردم اينقدر سخت باشه!
اما از قديم گفتن جمالت رو عشقه
موفق باشي

Mohsen July 13th, 2009 01:27

نقل قول:

دوست عزیز جناب [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مدیریت تالار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]و تالارهای زیرمجموعه را پذیرفته اند. ایشان از سپتامبر 2008 مسئولیت تالار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] را بر عهده داشته اند و در این مدت برای ارتقاء کیفی و کمّی این تالار بسیار تلاش کردند.

ضمن قدردانی از زحمات جناب امیربابک، امیدوارم در مسئولیت جدید بیش از پیش موفق باشند و با تلاش ایشان و مشارکت سایر دوستان، شاهد پیشرفت تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیر مجموعه باشیم.
سلام

جناب تيموريان تبريك مخصوص بنده را بپذيريد . انتخاب شايسته اي بوده و اميدوارم بهانه اي شود تا همه ي ما بيشتر از حضور شما استفاده كرده و از دانشتان بهره ببريم .

پيروز و سربلند باشيد

mahdikhani July 13th, 2009 01:42

نقل قول:

دوست عزیز جناب amirbabak مدیریت تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه را پذیرفته اند. ایشان از سپتامبر 2008 مسئولیت تالار متاتریدر را بر عهده داشته اند و در این مدت برای ارتقاء کیفی و کمّی این تالار بسیار تلاش کردند.

ضمن قدردانی از زحمات جناب امیربابک، امیدوارم در مسئولیت جدید بیش از پیش موفق باشند و با تلاش ایشان و مشارکت سایر دوستان، شاهد پیشرفت تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیر مجموعه باشیم.
با سلام و وقت بخير و آرزوي سلامتي براي همه دوستان خصوصاً جناب امير بابك عزيز
تشكر بخاطر زحماتي كه تا بحال كشيده ايد و همچنين تبريك و باز هم تشكر بخاطر مسئوليت جديدي كه پذيرفته ايد ، اميدوارم همچون گذشته در كارتان موفق و پيروز باشيد .

در اين مجال يك پيشنهاد يا بهتره بگم يك ياد آوري براي خودم ، شما و همه دوستان داشتم ، همونطور كه ميدونيد سرمايه يكي از بزرگترين انجمنها در زمينه بازارهاي مالي هستش و با رشد روز افزون و افزايش تالارها و پستهاي اون ، دسترسي به مطالب گذشته و پيدا كردن اونها يك مقدار سخت شده و اين امر تبديل شده به دغدغه ي خيلي از دوستان خصوصاً مديريت محترم ، كه همچون گذشته به فكر كابران هستند و تدابيري هم براي اون انديشيده اند ، اما كاري كه از ما بر مياد در حد توانمون سعي كنيم از ايجاد موضوعات و درج پستهاي غير ضروري خصوصاً در تالارهاي تخصصي خودداري كنيم ، كه علاوه بر دسترسي آسانتر به مطالب خودبخود از ايجاد حاشيه جلوگيري شده و نتيجه گيري بهتري هم از موضوعات ميشود .
مديران و مسئولان محترم انجمنها و تالارها , مخصوصاً انجمن پر رفت و آمدي همچون " نرم افزار هاي معامله و تحليل بازار " ميتونن با فرهنگ سازي اين مطلب رو بين كاربران جا انداخته تا بتونيم در آينده سايت و انجمن بزرگتر و پربارتري رو شاهد باشيم . انشاالله ...

( بطور مثال ميتونيم همچون گذشته براي بهترين عنوان موضوع جايزه اي در نظر بگيريم ، يا مواردي كه عنوان مناسبي نداشته يا احياناً پستهاي بي محتوا دوستانه و محترمانه معرفي شوند ، يا راه كارهاي ديگر كه به بهبود سايت منجر ميشود اتخاذ كنيم ... )

پ . ن : نهايتاً از مديريت محترم بابت اين انتخاب بجا تشكر ميكنم و توفيقات روز افزون را براي ايشان از خداوند متعال خواستارم . اجركم عند الله .

BLACK_NINJA July 13th, 2009 04:48

سلام
جناب امیر بابک عزیز
امیدوارم در این کار هم موفق باشید.

candletrader July 13th, 2009 08:56

سلام بابک جان
من نیز به شما تبریک میگویم و موفقیت شما را خواهانم.
شاد باشید.

مجتبی July 14th, 2009 15:43

بابک جان سلام

تبریک بنده رو هم بپذیرید. امیدوارم مثل همیشه موفق و پایدار باشید.

ارادت

mazifx July 14th, 2009 16:00

سلام امیر جان
تبريك مخصوص بنده را بپذير...

پيروز باشید.

Hpanahi July 14th, 2009 16:13

سلام سید
این انتخاب کاملا شایسته و بجا بود
تبریک میگم بهت
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی
ارادتمند شما پناهی

fx.PARADISE July 14th, 2009 16:16

تبريك و اروزي موفقيت

دوست گرامي

جناب آقاي مهندس تيموريان

انتصاب شايسته جنابعالي را تبريك عرض نموده و سلامتي و موفقيت شما را - همچون گذشته - از خداوند منان خواستارم.

پژمان

e4run July 14th, 2009 19:09

جناب تیموریان سلام

پیوستن به سبزID های سرمایه را به شما تبریک عرض میکنم.
همیشه سبز باشید.

mercury July 16th, 2009 11:54

از آقای امیربابک تیموریان بابت قبول زحمتی بیش از پیش ، سپاسگزاری می کنم.

امیدوارم در تمام مراحل زندگی شادکامی و پیروزی را تجربه کنند.

Alireza Ghane August 19th, 2009 23:54

سلام

سعید جان saeed m میبینم که ایدیت سبز شده

خواستم اولین نفری باشم که بهت تبریک میگم

مدیریت تالار تکنیکال :)(حدس میزنم)

موفق باشی

oomiidd August 19th, 2009 23:57

با سلام

الان دیدم جناب محمدی عزیز ( کندل تریدر ) از مسولیت مدیریت تالار تکنیکال کناره گیری کردند :(

شخصیت و رفتار و برخورد ایشون و با اعضا واقعا برای من الگو بود

جناب محمدی عزیز از شما تشکر می کنم بابت همه خوبیها تون و زحماتتون و ارزو می کنم همیشه و همه جا سلامت و موفق باشید

پ. ن : اقا رضا نمی دونم چه کسی رو برای مدیریت تالار تکنیکال در نظر گرفته اید ولی من جناب موذنی رو پیشنهاد می کنم که به واقع شایسته ای این جایگاه هستند

پ.ن: سعید جان نزن نزن خب پس میگیرم پیشنهادم رو:laugh:

خب الان مشخص شد خود اقا رضا گرفتارت کرده سعید جان

مسولیت و گرفتاری جدید رو به شما تبریک می گم جناب موذنی و امیدوارم هر چه بیشتر از علم و دانش شما بهره مند بشیم

محمد هورزاد August 20th, 2009 00:43

واقعا جناب محمدی یکی از مدیران خوب سایت بودند - مخصوصا از نظر اخلاق .

امیدوارم همچنان سایه شان بر سر سایت مستدام باشد .

انشاا...

---------------------------------------------------------------------------------------------

جناب سعید موذنی را میتوان جوانترین مدیر سایت دانست - که البته ایشان در عین جوانی از تجربه و علم و اطلاعات بسیار سرشاری در تمامی زمینه های فارکس برخوردارند .

(یادش بخیر محمد طالبی همیشه میگفت سعید مثل آچار فرانسه است! همه چی یاد داره)

امیدواریم حالا که این دوست بسیار با استعداد و با معلوماتمان - مدیر نیز شده است - بتوانیم بیش از پیش از اطلاعات ایشان استفاده کنیم .

امید آنکه در دوران تصدی ایشان - تحلیل ترسیمی جایگاه واقعی خویش را در سایت پیدا کند .

سعید جان تبریک عرض میکنم . موفق باشید .

elyas68 August 20th, 2009 00:51

سلام
سعيد جان من هم تبريك ميگم :happy::whoow:
مدريت تالار تحلیل‌های ترسیمی
انشا الله از راهنمايي هاي شما استفاده كنيم :happy:

Hpanahi August 20th, 2009 00:59

درود

اقا سعید انتخاب شما رو به عنوان مدیر بخش تالار تحلیل های ترسیمی را تبریک میگم

امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی

یاد جوونی های خودم افتادم هی هی loool

شبتون قشنگ

پناهی

signnal August 20th, 2009 01:04

منم خدمت آقا سعید تبریک میگم و امیدوارم هم تو کار مدیریت و هم تو زندگیشون همیشه موفق باشن

از زحمات مدیر قبلی ، آقای محمدی هم تشکر میکنم

nirvana August 20th, 2009 01:11

با سلام خدمت دوستان گرامی .

جناب موذنی این انتخاب بجا و شایسته رو خدمت شما تبریک عرض میکنم . من از مطالب شما بسیار استفاده برده ام . امیدوارم که موفق و موید باشید .

با تشکر ، نیروانا
بدرود

محمد هورزاد August 20th, 2009 01:19

سعید جان تبریک میگم - شیرینی یادت نره !

میخوای چون شما خیلی کیک ذلیل هستی !! کیک بده !

ایشالا شیرینی بعدی -شیرینی دامادیت !

trendfinder August 20th, 2009 01:46

جناب موذني انتخاب هنرمندانه شما رو تبريك ميگم.اميدوارم هر چه بيشتر از دانش شما بهره ببريم.
حقا كه نگرش و ديد شما نسبت به بازار قابل ستايشه و واژه استادي بسيار برازنده شماست.
ارادتمند

mercury August 20th, 2009 09:53

با سلام خدمت دوستان

من هم انتخاب آقای سعید مؤذنی رو برای مدیریت تالار تحلیل های ترسیمی تبریک میگم.

راستش من آقا سعید رو از نزدیک نمی شناسم ولی از وقتی که تاپیک Start رو زدند واقعاً به هوش ، استعداد و پشتکار ایشون پی

بردم.

تاپیک فوق با اینکه نحوه کار و ماهیت مارکت رو به زبانی خیلی ساده بیان می کنه ولی هر خواننده منصفی که تاپیک رو می خونه به

عمق آگاهی و علم نویسنده اش پی می بره !

برای ایشون آرزوی موفقیت و پیروزی بیش از پیش دارم.

پ.ن: راستی آقا سعید حالا که مدیر تالار شدی یه وقت تاپیک Start رو فراموش نکنی !

kermanforex August 20th, 2009 11:31

با سلام .
سعید جان اقا تبریک میگم .
واقعا انتخاب شایسته ای بود .
امیدوارم همه مراحل زندگیت موفق باشی. :)

وحید درزی August 20th, 2009 13:38

با سلام
فکر می کنم بهترین انتخاب ممکنه بود :)
موفق باشی سعید جان :rambo:

forex men August 20th, 2009 13:57

با سلام

سعید جان تبریک میگم.

انشا الله موفق باشی

یا حق

Mohsen August 20th, 2009 17:26

سلام سعید جان

انتخاب شایسته ی شما را تبریک عرض می کنم . مطمئنم در فضای موجود و فرصتی که ایجاد شده ، همه ی ما بیش از پیش از محضر شما استفاده خواهیم کرد .

موفق و سربلند باشید

ساعت جاري 14:51 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.