انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   من به نحوه اداره این سایت معترضم (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4078)

Hamed2420 September 8th, 2008 00:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Sohrab_K (پست 221568)
من جای شما باشم ، همین الان از مدیر سایت میخوام این تاپیک رو پاک کنه . این رو به عنوان یک توصیه برادرانه گفتم . وگرنه خدای من شاهده من با هیچ یک از اعضای سایت بده بستونی ندارم .

نکته آخر هم اینکه فارکس یک دید باز و یک شخصیت منطق گرا میخواد . با روحیاتی که شما دارید ، فقط میتونم دعا کنم که در این بازار موفق باشید و از شما هم تقاضای همین دعا رو برای خودم دارم .

جناب سهراب عزیز

از نوشته شما لذت بردم و همچنین تقاضای اول جنابعالی را از مدیریت سایت و نکته آخر رو برای خودم،جناب درزی و تمامی دوستان خواستارم.

ارادتمند شما

وحید درزی September 8th, 2008 00:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 221578)
جناب سهراب عزیز

از نوشته شما لذت بردم و همچنین تقاضای اول جنابعالی را از مدیریت سایت و نکته آخر رو برای خودم،جناب درزی و تمامی دوستان خواستارم.

ارادتمند شما

یعنی یه صلوات بفرستیم و تمام ؟؟؟؟؟
حامد که زحمت تخریب بیش از حد ما را هم باز کشیدن ، با یه صلوات تموم می شه یا با اعاده حیثیت ؟؟؟ استاد این هستند که به هر نحوی شده بحث را منحرف و شخص را مجرم جلوه دهند که دلیل خوبی برای مدیر عاملی ایشان هم هست .
اگر اینطور شود که واقعا شما باید لذت ببری از این پستهای افراد .

وحید درزی September 8th, 2008 00:55

نه به من بخندید و نه تاسف بخورید ، چون :
من که قربانی شدم
نوبت قربانی شدن شما هم می شود دوست عزیزی که الان در تاپیکت داری به دیگران خدمت می کنی .

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...mid21/3846.jpg

و مدیر سایت که : شانه بالا زدنش را بی قید ، که مهم نیست زیاد و تکان دادن سر و ...

fx-pip September 8th, 2008 00:56

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221574)
به هیچ وجه صحت ندارد ، البته از شما آقای مدیر عامل بعید نیست جعل هم بکنید . در ضمن لطفا پای افراد را وسط نیاورید . یکی از حاشیه سازان سایت که دست به قلم خوبی دارد و از حرفه ای بودنش در تایپ برای تخریب دیگران استفاده می کند شما هستید . شما نگران باشید خرج کسی گردنتان نیفتد قربان .

دوست عزیز
اعتراض کنید نه توهین

وحید درزی September 8th, 2008 00:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 221583)
دوست عزیز
اعتراض کنید نه توهین

به من داره توهین می شه ، نمی بینی آقای محترم ؟؟؟؟؟ چه انتظاری داری ؟؟؟؟؟

freebird September 8th, 2008 01:00

گپ

1 ضميمه
بد ندیدم این موضوع رو اینجا مطرح کنم
آخه دیدم افراد زیادی اینجا هستند .
در کنار این موضوعات دوستان یه نیمچه توجهی به این گپ بکنند .یه موقع اگر پوزیشن باز دارند حواسشون باشه
مسئول به حاشیه بردن حواشی;)

fx-pip September 8th, 2008 01:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221582)
نه به من بخندید و نه تاسف بخورید ، چون :
من که قربانی شدم
نوبت قربانی شدن شما هم می شود دوست عزیزی که الان در تاپیکت داری به دیگران خدمت می کنی .

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...mid21/3846.jpg

و مدیر سایت که : شانه بالا زدنش را بی قید ، که مهم نیست زیاد و تکان دادن سر و ...

این همه کاربر (که تعدادشون خیلی زیاده) این همه مدت شاید چندین سال دارن توی این forum خدمت میکنند اما تا حالا دیده نشده و گفته نشده که یکنفر از اینها قربانی شده باشند

FRXCFD September 8th, 2008 01:05

درزی جان
عزیز دل برادر

باور کن الان فقط من نیستم که خسته ام. شما هم خسته ای. احتمالا اکثریت دوستان دیگر هم خسته اند.
باور کن فردا هم روز خداست. انشالله هم که همگی مان زنده ایم و سلامت و سرحال.
خیالت جمع جمع، صلوات هم نمی فرستیم.
سرفرصت حسابی مسئله را پیگیری می کنیم.

پ.ن: فقط خداییش خیلی به این آقا حامد گیر نده. حقیقتش همچین بفهمی نفهمی دو سه سایزی از ما درشت تره.
لااقل بزار یک کمی کارمون سبک تر بشه. تنها که شد شاید بتونیم یک کاریش بکنیم. ناغافل از پشت سر تو تاریکی خلاصه گاهی وقتا یه مقدار نامردی هم لازمه دیگه.

Hamed2420 September 8th, 2008 01:06

جناب درزی

شروع کننده تمام بحث ها خودتون هستید. شما حاشیه رو آغاز میکنید و بنده رو مستقیم خطاب میکنید. انتظار دارید که چه کنم؟ از خود دفاع نکنم؟

بنده از متن منطقی جناب سهراب لذت بردم. تقاضا و پیشنهاد ایشون رو هم تأیید کردم. از نوشته ایشون هم تشکر نکردم تا برای شما مسأله بزرگی نشود. حال اگر این حق رو ندارم که این تقاضا و پیشنهاد ایشون رو تکرار کنم، این شما و این تاپیک جلوی رویتان و قضاوت هم باشه به عهده دوستان.

موفق باشید

پ.ن: مطمئن باشید که اگر تاپیک در تالار موضوع آزاد بود، به محض بوجود آمدن، حذف میشد. اما زمان و مکانی رو برای این کار انتخاب کردید که مدیریت سایت حضور ندارند. چه سودی از این کارها میبرید؟

Alireza Ghane September 8th, 2008 01:06

وحید خان الان شما خواسته ات چیه که این موضوع حل بشه ؟؟؟؟؟؟

شما الان داری انتقاد میکنی دیگه!؟ درسته؟

پس انتقاد پذیر هم باش!

ما همه با هم رفیقیم به دل نگیر!!!

fx-pip September 8th, 2008 01:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله PitchForker (پست 221586)
به من داره توهین می شه ، نمی بینی آقای محترم ؟؟؟؟؟ چه انتظاری داری ؟؟؟؟؟

توهین !؟

بنظر من این موضوع مثل این میمونه که یکی با ماشین به یه ماشین توی پارک تصادف کنه بعد شاکی بشه که چرا اقا اینجا پارک کردی

oyster September 8th, 2008 01:07

دوست عزیز

اگر این فروم رو یکی از اجزای همین جامعه بگیریم متاسفانه می بینیم همان روند و الگو که در جامعه خودمان پیاده شده اینجا هم پیاده می شود . و انتظار من و شما بی جا است که دنبال محیطی ایده آل می گردیم .

نیست آقا نگرد .

شایسته سالاری اینجا هم مشابه شایسته سالاری جامعه است اگر اعتراض داری می روی اوین :laugh:

وحید درزی September 8th, 2008 01:08

شما چه سودی از تحریب من بردید حامد جان ؟؟؟؟

نتایجی که دوستان از این اتفاقات گرفتند :
من می خواستم مدیر بشم نشدم دیوونه شدم .
من دوست دارم ازم تشکر بشه ، دوست دارم همش قربون صدقم برن ، چون نرفتن یه دفعه دیوونه شدم .
من کارم خیلی درسته و نمیشه از من انتقاد کرد ، انتقاد کردن یه دفعه دیوونه شدم .
پول منو تو رستوران کسی نداد یه دفعه دیوونه شدم .
من فحش شنیدن رو و تحقیر شدن رو دوست نداشتم در حالی که خیلی ها می گن فحش مثل انقاد می مونه پس یه دفعه دیوونه شدم .
و ...

وحید درزی September 8th, 2008 01:11

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alireza28age (پست 221593)
وحید خان الان شما خواسته ات چیه که این موضوع حل بشه ؟؟؟؟؟؟

شما الان داری انتقاد میکنی دیگه!؟ درسته؟

پس انتقاد پذیر هم باش!

ما همه با هم رفیقیم به دل نگیر!!!

می تونی آب رفته رو به جوی برگردونی ؟؟
می تونی حالا به این ملت اثبات کنی من کی بودم و کی هستم ؟؟؟
می تونی به مدیر سایت بگی زمان رو برگردونه عقب ؟؟؟
می تونی اون همه شور و انگیزه آنچنانی من رو بهم برگردونی ؟؟؟
می تونی قسم بخوری که من مقصرم ؟؟؟
می تونی اعاده حیثیت کنی ؟؟؟
می تونی من رو از این بحران روحی به خاطر حرفهای نسنجیده اما پر دلیل دوستان نجات بدهی ؟؟؟
و ...

AmirBabak September 8th, 2008 01:23

وحید جان سلام داداش
داستان گاو 9 من شیر رو شنیدی؟
بعنوان یک دوست میترسم مصداق حال تو شود.

آخه مومن
این همه تاپیک قشنگ زدی،

هفته نامه سرمایه که برای اون ، آقا رضا(مدیر سایت) یک بلوک مستقل در صفحه اول ایجاد کرد تا همه از این کار قشنگت استفاده کنند.کاری که برای هیچکدوم از مدیرانش انجام نداد.

دانشکده سرمایه و فایلهای پاورپوینت و فیلم ، که دیگه بینظیر بودند.

عالی داشتی میرفتی جلو.

من اصلاً این اعتقاد رو ندارم که تو بخاطر اعتبار قرمز اینقدر رنجیدی.میدونم مسائل بزرگتر از این حرفاست.
ببین همین چند روز پیش تولد بهزاد اقبالی بود.من تولد بهزاد رو تبریک گفتم، یکی بهم اعتبار منفی داد!!!!

http://i33.tinypic.com/2r2ro03.jpg

همونجا فهمیدم بهزاد اقبالی دوست داشتنی هم دشمن(یا بهتر بگویم بدخواه) دارد!

البته در یکسری موارد بهت حق میدم:

1- بحث همیار برتر چی شد!!؟؟ تا اونجا که یادمه شما 2 بار همیار برتر شدی.
2- خودم شاهد بودم که PDF های شما را بعضی ها به نام خودشان بازارائه میکردند که واقعاً حال خودم گرفته شده بود.(که این وظیفه مدیر انجمن یا تالار (نه مدیر سایت) بود که به این اشخاص فرصت طلب ، حداقل تذکر دهند)

یکسری از مسائل هم از شانس بدت بود:
1- سیستم اعتبار دهی در زمانی که فعالیت مثال زدنی در سایت داشتی، هنوز جا نیافتاده بود.
2- بحث انتخاب کاربر برتر هر ماه در دو ماه اخیر شکل گرفت که طبعاً افرادی مثل تو که قبلاً تلاشهای زیادی را متقبل شده بودند، نتوانستند جز 2 نفر اول شوند.

در هر صورت بیا و آقایی کن و تو این ماه عزیز ، کسانی را که باعث رنجش شما شدند، حلال کن و بیخیال شو. کاری که خودم برای یکی از همین اعضاء سایت انجام دادم(که به ناحق مرا پست و فرومایه خواند و همه هم دیدند).

وحید جان سایت تشنه مطالب قشنگت هست. یا علی بگو شروع کن.

ساعت جاري 08:12 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.