![]() |
نقل قول:
همين! پولش را هم هنوز نيامده اند بگيرند... |
نقل قول:
نقل قول:
خنده دار نیست به شما بگن چون خونه تون رو عوض کردید دیگه این آنتن تلویزیون ، تو این خون جواب نمیده .... چرا خنده داره .................:laugh: :laugh: :laugh: |
بچه هایی که میخوان از شاتل بگیرن یه آمار بدن .................
|
نقل قول:
|
سلام
به نظر میرسه شرکت جکستر سرویس رایگان تلفن اینترنتی برای صحبت با کانادا و آمریکا میده. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] عجیب اینه که تو لیستش اسم ایران هم هست.عزیزانی که آشنا دارن اونور آب یک تست بکنن ببینن راسته یا نه؟ فقط یک ثبت نام رایگان میخواد. |
نقل قول:
توی قسمت Network Connections روی آیکن کانکشن مربوط به ADSL تون راست کلیک کنید ، وارد status بشید . در Support tabروی ...Detalis کلیک کنید. آدرس DNS Servers را میتونید ببینید. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
فراز جان من از دوستم پرسیدم گفت : باید با نمایندگی اوجا تماس بگیری چون پورت را اونها در تماس با پارس آنلاین فعال میکنند و به غیر از نماینده درخواست کسی را قبول نمیکنند . |
نقل قول:
ولی همون روز مشکلم حل شد! . گفتن تا خودمون نیاییم خطتون رو اکتیو نمیکنیم! تنظیماتش هم خیلی ساده بود و قبلا انجام داده بودم و آقای مهندس فقط اومد و زنگ زد گفت اکتیو کنید! :blink: بازم ممنون از اینکه پیگیر بودی :happy: |
سلام
چطور مي شه (1950)TCP Port در فايروال زون آلارم باز كرد باتشكر |
برنامه ای هست که بشه اطلاعات پاک شده توسط ویروس را بازیابی کرد؟
|
نقل قول:
خیلی حیاتیه:( خودم چند برنامه پیدا کردم ولی هیچ کدام درست کار نمی کنند. ممنون |
نقل قول:
برنامه Easy Recovery امکانات زیادی برای بازیابی اطلاعات دارد. من اطلاعات درایو فرمت شده را با این برنامه برگردانده ام. ولی ویروس را نمی دانم. اگر خواستی اطلاع بده. |
نقل قول:
|
با عرض سلام
میخواستم ببینم کسی لینک یا سایتی رو سراغ نداره که توش لیست قیمت قطعات کامپیوتری رو در شهرهای مختلف ایران هر روز بصورت Update بنویسه. (اگه شهر یزد هم داشته باشه که چه بهتر.!!!!!;) :cool: :banana: ) شاد باشید. یا علی. |
نقل قول:
سایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست البته در مورد درستی قیمت ها و به روز بودن آن باید چک کنید اما بازم خوبه موفق باشید |
ساعت جاري 18:34 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |