انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

moh3n jamali January 31st, 2009 21:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله organon (پست 278533)
مدتي است پس از بالا آمدن ويندوز البته بعضي مواقع سرعت کامپيوتر من خيلي پايين مي ايد وقتي که وارد task manager مي شوم در بخش performance در قسمت cpu usage کل ظرفيت cpu به طور کامل اشغال است در حاليکه کامپيوتر هيچ کار خاصي انجام نميدهد . آنتي ويروسهايم هم چيزي پيدا نميکنند درجه حرارت cpu هم نرمال است و با عوض کردن ويندوز هم فقط براي مدتي مشکل رفع ميشود .از دوستان عزيز تقاضاي راهنمايي دارم .

به احتمال خیلی زیاد روی هارد شما یه ویروس از نوع worm وارد شده.اگه یه ویروس کش به روز شده داشته باشی و بزاری کل هاردتو اسکن کنه مشکلت حل میشه

arman_fxkar January 31st, 2009 21:42

با سلام
بنده یک سری فایل فشرده با پسوند rar. دارم اما موقعی که میخوام این فایلها رو از حالت فشرده خارج کنم پسورد میخواد از دوستان کسی هست بدونه که چطور میشه پسورد این فایلها رو دور زد یا پسورد اونها رو بدست آورد؟؟

با تشکر

albertini January 31st, 2009 22:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله arman_fxkar (پست 281003)
با سلام
بنده یک سری فایل فشرده با پسوند rar. دارم اما موقعی که میخوام این فایلها رو از حالت فشرده خارج کنم پسورد میخواد از دوستان کسی هست بدونه که چطور میشه پسورد این فایلها رو دور زد یا پسورد اونها رو بدست آورد؟؟

با تشکر

الگوریتم پسوند گذاری فایاهای rar بسیار قدرتمند میباشد و بدست اوردن ان مشکل .البته بستگی به طول پسورد داره .اگر زیر 7 یا 8 کاراکتر

باشه کار اسانتر میشه .به هر حال میتوانید از نرم افزارهایی شبیه زیر استفاده کنید.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

szh.1367 January 31st, 2009 23:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 280987)
سلام دوستان

من یک سری فیلم avi از اینترنت دانلود کردم که یک مقدار حجیم است و برای رایت اون روی سی دی نیاز به یک نرم افزار دارم که اول اون رو برام به دو تیکه کنه. البته یک سری نرم افزار دانلود کردم برای اینکار ولی خیلی زمان نیاز داره تا اونا رو تیکه کنه یک چیزی حدود 10 الی 15 ساعت :blink: دوستان نرم افزاری سراغ دارن که اینکار رو خیلی سریع انجام بده؟

ممنون:)

سلام

از نرم افزار win rar استفاده کنید

اگر طریقه کار با نرم افزار رو بلد نیستید بفرمایید تا خدمت شما توضیح دهم

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله arman_fxkar (پست 281003)
با سلام

با تشکر

سلام

دوست عزیز فایده نداره باید پسورد باشه

نرم افزار ها وقت گیر هستند ، اخر هم نمی توانند پسورد را پیدا کنند

hamid3765 February 1st, 2009 05:03

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله szh.1367 (پست 281020)
سلام

از نرم افزار win rar استفاده کنید

اگر طریقه کار با نرم افزار رو بلد نیستید بفرمایید تا خدمت شما توضیح دهم

سلام

ممنون میشم توضیح بدید:)

szh.1367 February 1st, 2009 11:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 281070)
سلام

ممنون میشم توضیح بدید:)

سلام

نرم افزار winrar را نصب و روی فایل مورد نظر کلیک راست و گزینه add to archive را انتخاب کنید

در تب general تنظیمات زیر را انجام دهید

قسمت archive format را rar و compression method را best انتخاب کنید

قسمتsplit to volumes را هم با گزینه cd 700 mb پر کنید

سپس اوکی کنید تا فایل شما به اندازه های 700 مگابایتی تبدیل شود

http://upload.iranblog.com/1/1233556929.jpg

پ.ن: شما زمانی که می خواهید فایل ها را از حالت فشرده خارج کنید به نرم افزار winrar نیاز دارید پس بهتره که نرم افزار را روی همان سی دی ها رایت کنید

nirvana February 2nd, 2009 14:28

با سلام خدمت دوستان گرامی .

میخواستم از دوستان بپرسم که کسی راهی بلده که از یک سیستم چند تصویر متفاوت همزمان بگیریم . یعنی مثلا متاتریدر من بازه ولی یه جوری بشه هر جفت ارز رو در یک مانیتور دید ، مثلا با سه تا مانیتور . یا اینکه حتما باید سه تا سیستم متفاوت داشته باشیم ؟

حتما دیدید که توی این عکس های بورس باز های حرفه چندین تا مانیتور شاید بیشتر از ده تا همه و همزمان باهم روشن هستند ، یعنی به همون تعداد سیستم اونجا هست ؟

با تشکر ، نیروانا
بدرود

isar February 2nd, 2009 16:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله nirvana (پست 281382)
با سلام خدمت دوستان گرامی .

میخواستم از دوستان بپرسم که کسی راهی بلده که از یک سیستم چند تصویر متفاوت همزمان بگیریم . یعنی مثلا متاتریدر من بازه ولی یه جوری بشه هر جفت ارز رو در یک مانیتور دید ، مثلا با سه تا مانیتور . یا اینکه حتما باید سه تا سیستم متفاوت داشته باشیم ؟

حتما دیدید که توی این عکس های بورس باز های حرفه چندین تا مانیتور شاید بیشتر از ده تا همه و همزمان باهم روشن هستند ، یعنی به همون تعداد سیستم اونجا هست ؟

با تشکر ، نیروانا
بدرود

فکر نمیکنم به همون تعداد سیستم داشته باشند. احتمالاً سیستمشون به همون تعداد بازده داره.

traderman123 February 4th, 2009 22:19

سلام
کسی از دوستان ميدونه که بهترين سی دی های آموزشی رو چه شرکتی در ايران توليد ميکنه؟
مثلا مکانيکال دسکتاپ يا اتوکد و کتيا و.....
بهترين کتابها واسه کدوم انتشارات هست؟
ممنون

hamid3765 February 4th, 2009 23:52

سلام

آقا کسی میدونه این سرور راپید شیر چرا بضی وقتها که میایم دانلود کنیم میزنه(( آی پی شما در حال دانلود یک فایل هست لطفا صبر کنید تا دانلود تمام شود )) در صورتی که من در حال دانلود نیستم:blink::blink:؟؟؟

hamid3765 February 5th, 2009 16:31

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 282300)
سلام

آقا کسی میدونه این سرور راپید شیر چرا بضی وقتها که میایم دانلود کنیم میزنه(( آی پی شما در حال دانلود یک فایل هست لطفا صبر کنید تا دانلود تمام شود )) در صورتی که من در حال دانلود نیستم:blink::blink:؟؟؟

دوستان کسی علت رو نمیدونه؟:nervous:

bamik February 5th, 2009 16:41

سئوال:
یک ترفند در فایر فاکس وجود داشت که با یک سری تغییرات در فایرفاکس،آی پی (IP) شما را به آی پی گوگل تغییر می داد و هرگاه از سایتی بازدید می کردید همانند این بود که ربات جستجوگر گوگل از ان سایت بازدید کرده.
آیا کسی این ترفند را بلده؟
خودم بلد بودم ولی یادم رفته.(پیر شدیم دیگه:blush:)
موفق باشید

szh.1367 February 5th, 2009 19:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 282300)
سلام

سلام

سایت رپیدشر ای پی سرور شما رو ذخیره می کند به همین دلیل بعضی مواقع این ارور را میده

traderman123 February 5th, 2009 19:44

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله traderman123 (پست 282283)
سلام
کسی از دوستان ميدونه که بهترين سی دی های آموزشی رو چه شرکتی در ايران توليد ميکنه؟
مثلا مکانيکال دسکتاپ يا اتوکد و کتيا و.....
بهترين کتابها واسه کدوم انتشارات هست؟
ممنون

نبوووووووووود؟

Mohsen Rajabi February 10th, 2009 13:10

با سلام

برای ریستور کردن فایل های هاست چه نرم افزاری را پیشنهاد میکنید
با خود cpanel فایل های هاست را که میخواهم ریستور کنم نمیتواند و قطع میشود

ممنون

Kambiz_T.A February 12th, 2009 12:50

Yahoo! Messenger 9.0.0.2128

با سلام

اين هم جديد ترين نسخه Yahoo! Messenger 9.0.0.2128

قابليتهاي كليدي نرم افزار Yahoo! Messenger 9.0.0.2128:
- اشتراک گداری ویدیو در داخل پنجره چت از سایتهای محبوب به اشتراک گذاری ویدیو
- نحوه جدید قرار گرفتن Statue ها و امکان استفاده از شکلک ها در قسمت Status
- اسكن خودكار فايلهاي انتقالي با آنتي ويروس قدرتمند نورتون
- نمایش عکس‌های فلیکر را به صورت یک اسلاید شو
- فوروارد تماس به ارئه‌دهندگان خدمات VoIP
- رایج بودن این پیام رسان در دنیای مجازی اینترنت
- پلاگین ها جدید نطیر نمایش دمای هوای منطقه انتخابی ، رادیو و ...
- شکلک های زیبا
- به اشتراک گذاری تصاویر
- به اشتراک گذاری ویدئو ها
- ارسال فایل از طریق مسنجر
- ارتباط از طریق چت صوتی
- ارسال پیام کوتاه به تلفن همراه
- دسترسی آسان تر به پست الکترونیکی
- ایجاد کنفرانس و چت هم زمان میان چندین نفر
- سازگاری با MSN Messenger و Google Talk
- پوست های جدید
- ارسال SMS ‌به تلفن‌های موبایل دوستان
- ارسال و انتقال فايل تا 2 گيگا بايت
- دسترسی آسان تر به وبلاگ 360 درجه
- دیدن وب کم و به اشتراک گذاری وب خود
- قابلیت ذخیره اطلاعات و چت های انجام شده
- نمایش زیباتر Statue ها
- زیباتر شدن گرافیک نرم افزار و Add List ها
- تماس از طریق مسنجر و تلفن
- قابلیت جداسازی Add List ها به صورت دلخواه
- امنیت بالا در ارتباط و ارسال و دریافت فایل ها
- محیط کاربری بسیار جذاب
- سرعت بالا در کانکت شدن
- سازگاری با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز ویستا

لينك دانلود:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

http://kamyabonline.com/download/pic...9.0.0.2128.jpg

موفق و پيروز باشيد

Kambiz_T.A February 16th, 2009 15:04

نتی ویرویسی فوق العاده قدرتمند ESET NOD32 Antivirus 3.0.684 و آپدیت تا سال 2050

توجه : از تمام کسانی که آنتی ویروس نود ۳۲ را در قدیم دانلود کرده اند و استفاده می کنند نسخه جدید نرم افزار را نصب کنند چون آپدیت نسخه های قدیم از کار افتاده است و احتمال اینکه رایانه شما در مقابل ویروس ها آسیب پذیر شود زیاد است.

http://www.kamyabonline.com/download...%203.0.645.jpg

لينك دانلود:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پيروز باشيد

مجتبی February 16th, 2009 16:18

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Kambiz_T.A (پست 286591)
توجه : از تمام کسانی که آنتی ویروس نود ۳۲ را در قدیم دانلود کرده اند و استفاده می کنند نسخه جدید نرم افزار را نصب کنند چون آپدیت نسخه های قدیم از کار افتاده است و احتمال اینکه رایانه شما در مقابل ویروس ها آسیب پذیر شود زیاد است.

http://www.kamyabonline.com/download...%203.0.645.jpg

موفق و پيروز باشيد

با سلام
متاسفانه نسخه ای که بنده دارم طوری طراحی شده که مجبورم هرچند وقت یکبار یوزر و پسورد جدید به اون بدم تا آپدیت بشه.
این نسخه چنین مشکلی داره؟

با تشکر

alijob444 February 16th, 2009 16:51

دوستان کسی میدونه نرم افزار on speed رو چطور میشه فعال کرد چون من یوزر و پسورد براش دارم ولی متاسفانه هرجا میرم نرم افزار ناقص گذاشتن و درست عمل نمیکنه با تشکر

Kambiz_T.A February 16th, 2009 18:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله مجتبی (پست 286618)
با سلام
متاسفانه نسخه ای که بنده دارم طوری طراحی شده که مجبورم هرچند وقت یکبار یوزر و پسورد جدید به اون بدم تا آپدیت بشه.
این نسخه چنین مشکلی داره؟

با تشکر

با سلام

من قبلا با اين ترفند در نسخه قبلي از اين آنتي ويروس استفاده ميكردم و هميشه آپديت ميشد و مشكلي نداشت

نکته : بعد از باز کردن فایل از حالت فشرده فایل EAV_3.0.650_32-bit را اجرا و نصب کنید سپس برای رجیستر کردن نرم افزار به پوشه Patch بروید و سپس فایل EsetFix_2029_3.1 را اجرا کنید در این مرحله صفحه ای ظاهر می شود که شما باید کلید Enter را بزنید بعد از این مرحله صفحه دیگری باز می شود که بر روی دکمه Siguiente کلیک کنید بعد از کلیک کردن بر روی این دکمه فایل رجیستر شروع به نصب کردن خود می نماید بعد از نصب فایل رجیستر صفحه دیگری ظاهر می شود که بر روی دکمه Finalizar کلیک کنید بعد از کلیک کردن بر روی این دکمه رایانه ریست می شود. بعد از بالا آمدن سیستم آنتی ویروس را اجرا و از بخش Update بر روی Update Virus Signature database کلیک کنید آنتی ویروس شروع به آپدیت شدن می کند که زمان آن به سرعت اینترنت شما بستگی دارد. لازم به ذکر است اگر فایل آپدیت جدیدی برای آنتی ویروس ایجاد شود هر وقت شما به اینترنت متصل باشید آنتی ویروس به صورت اتوماتیک فایل آپدیت را می گیرد.
/////////////////////////////////////////

اما در اين نسخه جديد به اين شكل در سايت توضيح داده شده

نکته : بعد از باز کردن فایل از حالت فشرده فایل Setup.exe را اجرا کنید که نرم افزار به صورت اتوماتیک نصب و رجیستر می شود. بعد نصب آنتی ویروس آن را اجرا و از بخش Update بر روی Update Virus Signature database کلیک کنید آنتی ویروس شروع به آپدیت شدن می کند که زمان آن به سرعت اینترنت شما بستگی دارد. لازم به ذکر است اگر فایل آپدیت جدیدی برای آنتی ویروس ایجاد شود هر وقت شما به اینترنت متصل باشید آنتی ویروس به صورت اتوماتیک فایل آپدیت را می گیرد که بعد از آپدیت اولیه آپدیت های بعدی ظرف چند ثانیه انجام می شود. بعد از آپدیت شدن آنتی ویروس دیگر می توانید از کارکرد این آنتی ویروس لذت ببرید

موفق و پيروز باشيد

Kambiz_T.A February 16th, 2009 19:00

مشاهده 2200 شبکه ماهواره ای توسط Super Internet TV v7.4

امروزه در اینترنت می توان همه چیز یافت ! برنامه ها ، سایت های مختلف با موضوعات متنوع ، تحقیقات علمی ، پایان نامه های دانشجویی ، کتب آموزشی وهزاران اطلاعات دیگر که در این شبکه بزرگ جهانی یافت می شود. بسیاری از شرکت ها و کارخانجات و ادارات دولتی اطلاعات مختلف خود را برای به اشتراک گذاری برای کاربران مختلف و دسترسی سریع کاربران به آن ها بر روی اینترنت قرار می دهند. یکی از بیشترین شرکت هایی که اقدام به قرار دادن اطلاعات خود بر روی اینترنت می کنند شبکه های تلویزیونی و ماهواره ای می باشند. این شبکه های تصاویر برنامه های مختلف خود را بر روی اینترنت به اشتراک گذاشته تا کاربران با استفاده از نرم افزارهای مختلف قادر به مشاهده آن ها باشند.

در این مطلب با نرم افزاری در این زمینه آشنا می شوید.

Super internet TV نام نرم افزاری می باشد که شما به کمک آن می توانید به بیش از 2200 کانال تلویزیونی و ماهواره ای و 5000 ایستگاه رادیویی و همچنین بیش از500 دوربین اینترنتی زنده در اینترنت دسترسی داشته باشید بدون آنکه به کارت های TV نیاز داشته باشید. این برنامه به شما این توانایی را می دهد تا تصاویر را بدون نیاز به وب سایت کانال مربوطه مشاهده کنید. مشاهده از طریق وب سایت باعث کندی تصاویر می شود چون در هر چند ثانیه می بایست تصاویر برای بیننده بارگذاری شود و معمولا در کنار تصاویر با قرار گرفتن تبلیغات و پنجره های تبلیغاتی که مدام پس از گذشت چند دقیقه باز می شوند مزاحمت های ایجاد می شود. این برنامه محصولی از شرکت نرم افزاری Ahusoft می باشد.

http://kamyabonline.com/download/pic...07.4%20-hs.jpg

موفق و پيروز باشيد

elliottwave February 16th, 2009 22:59

پورت 1950

سلام دوستان ,

من در یک شرکت شاغلم و علی رقم آنکه به اینترنت دسترسی دارم بدلیل آنکه سرور شرکت پورت 1950 را بسته است متا کانکت نمی شود می خواستم بدانم آیا ترفند هائی وجود دارد که بتوان سرور را دور زد و اگر نه آیا بروکری وجود دارد که بتوان مثلا از طریق سایت آن بروکر و بدون نیاز به پلت فرم خاصی پزیشن گرفت .
با تشکر

Kambiz_T.A February 16th, 2009 23:20

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله elliottwave (پست 286744)
سلام دوستان ,

من در یک شرکت شاغلم و علی رقم آنکه به اینترنت دسترسی دارم بدلیل آنکه سرور شرکت پورت 1950 را بسته است متا کانکت نمی شود می خواستم بدانم آیا ترفند هائی وجود دارد که بتوان سرور را دور زد و اگر نه آیا بروکری وجود دارد که بتوان مثلا از طریق سایت آن بروکر و بدون نیاز به پلت فرم خاصی پزیشن گرفت .
با تشکر

با سلام

از vpn و يا vps استفاده كنيد ممكن است جواب دهد

در مورد بروكر هم بايد خدمتتان عرض كنم كه هر بروكري براي خودش پلتفرمي دارد ولي بعضي از بروكرها كه پلتفرم جاوا دارند اين امكان را دارند كه بدون نصب نرم افزار از داخل وب سايت پوزيشن گرفت

يك نمونه از اين بروكرها Hudson Bank است

لازم به ذكر است كه حتما با مرورگر اكسپلورر وارد شويد با فاير فاكس جواب نميدهد

موفق و پيروز باشيد

oomidian February 16th, 2009 23:45

سلام دوستان

من هم مشکل پورت 1950 را دارم لطفا بیشتر راهنمایی کنید

Kambiz_T.A February 17th, 2009 00:12

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله oomidian (پست 286757)
سلام دوستان

من هم مشکل پورت 1950 را دارم لطفا بیشتر راهنمایی کنید

با سلام

پورت 1950 براي دانلود ديتا است و اين پورت را به اين علت ميبندند كه هيچ ديتايي در كامپيوتر از طريق اينتر نت دانلود نشود در اصل براي جلوگيري از ويرسي شدن و از نظر امنيت سيستم اين كار انجام ميشود

در متاتريدر چونكه ديتاها از سرور بروكر دانلود ميشود به همين علت وقتي كه اين پورت بسته شود ديگر نميشود با آن كار كرد در اصل ذات متاتريدر به اين گونه است كه ديتا ها را دانلود و ذخيره ميكندولي در پلتفرم هاي تحت جاوا اينگونه نيست

موفق و پيروز باشيد

hamidyek@gmail. February 17th, 2009 01:20

درود

از دوستان و سروران گرامی خواهشمندم در باره طرز استفاده از نرم افزار متا ادیتور و اکسپرت ادوایزر که بر روی متا تریدیر ها است بنده را راهنمایی کنید و در ضمن دکمه سپاس(تشکر) از تاپیک دوستان کجای تاپیک است !!

با سپاس فراوان

elliottwave February 17th, 2009 10:25

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Kambiz_T.A (پست 286751)
با سلام

از vpn و يا vps استفاده كنيد ممكن است جواب دهد

در مورد بروكر هم بايد خدمتتان عرض كنم كه هر بروكري براي خودش پلتفرمي دارد ولي بعضي از بروكرها كه پلتفرم جاوا دارند اين امكان را دارند كه بدون نصب نرم افزار از داخل وب سايت پوزيشن گرفت

يك نمونه از اين بروكرها Hudson Bank است

لازم به ذكر است كه حتما با مرورگر اكسپلورر وارد شويد با فاير فاكس جواب نميدهد

موفق و پيروز باشيد

سلام آقا كامبيز،

دگمه تشكر ما تازه وارد ها خاموش است.لذا خواستم اينجوري تشكر كنم . موفق باشيد .
در ضمن چگونه مي توانم از vpn يا vps استفاده كنم؟

Kambiz_T.A February 17th, 2009 11:40

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله elliottwave (پست 286827)
سلام آقا كامبيز،

دگمه تشكر ما تازه وارد ها خاموش است.لذا خواستم اينجوري تشكر كنم . موفق باشيد .
در ضمن چگونه مي توانم از vpn يا vps استفاده كنم؟

با سلام خدمت شما دوست عزيز

براي vpn به اين لينك مراجعه كنيد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

و براي vps بايد از جاهايي كه اين سرويس را ارائه ميدهند اجاره كنيد

براي vps به اين لينك مراجعه كنيد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پيروز باشيد

AbarEnsan February 17th, 2009 17:19

سلام
اين پست رو فقط براي تشكر از جناب Kambiz_T.A زدم. ايشان واقعا در اين تاپيك مشكل خيلي از دوستان از جمله بنده را حل كرده اند. اميدوارم سايه ايشان هميشه بالاي سر اين تاپيك باشد.

هميشه سبز باشيد.

Kambiz_T.A February 17th, 2009 17:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله AbarEnsan (پست 286956)
سلام
اين پست رو فقط براي تشكر از جناب Kambiz_T.A زدم. ايشان واقعا در اين تاپيك مشكل خيلي از دوستان از جمله بنده را حل كرده اند. اميدوارم سايه ايشان هميشه بالاي سر اين تاپيك باشد.

هميشه سبز باشيد.

با سلام خدمت شما دوست عزيز

اين نظر لطف شما به بنده است اگر پستهاي اين حقير كار عده اي از دوستان را راه انداخته باشد باعث خوشحالي بنده است (عبادت جز خدمت به خلق نيست)

موفق و پيروز باشيد

Alireza Ghane February 22nd, 2009 23:37

مشکل بزرگی برای من پیش اومده به محض اینکه پلتفرم fxopen (فقط در این متا این مشکل پیش میاد)رو اجرا میکنم سیستم ریستارت میشه
تمام راهها اعم از config و تغییر درایو رو هم امتحان کردم
فکر کنم مشکل از ویندوز هست
کسی میتونه کمک کنه؟

این ارور هم دارم
مرسی

Alireza Ghane February 22nd, 2009 23:39

......

Alireza Ghane February 23rd, 2009 12:07

کمک

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alireza28age (پست 288547)
مشکل بزرگی برای من پیش اومده به محض اینکه پلتفرم fxopen (فقط در این متا این مشکل پیش میاد)رو اجرا میکنم سیستم ریستارت میشه
کسی میتونه کمک کنه؟

این ارور هم دارم
مرسی

:(یکی به داد ما برسه

Extacy February 23rd, 2009 13:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alireza28age (پست 288679)

سلام عليرضا آقا.

متا تريدر رو هم مجدد دانلود كرديد ؟ آنتي ويروس نصب داريد ؟ عكسي كه از ارور گذاشتيد غير از اجراي متا تريدر ديگه هم مياد ؟

به احتمال قوي كامپيوتر ويروسي هست.

ارادتمند - مهدي.
موفق باشيد.

fx-pip February 23rd, 2009 18:21

نقل قول:

کسی میتونه کمک کنه؟

این ارور هم دارم
مرسی

سلام
میتونید فایل اجرایی terminal.exe یکی از متاتریدرهای دیگه را بجای فایل terminal.exe بروکر fxopen بریزید.
احتمالا مشکل حل بشه
موفق باشید

mohammad3m February 23rd, 2009 20:41

نقل قول:

کسی میتونه کمک کنه؟

این ارور هم دارم
مرسی

من هم چند ماه پیش دقیقا همین مشکل و ارور رو داشتم که متاسفانه نفهمیدم راه حل اصلی چیه و (برای استفاده از کسپر اسکای) مجبور به تعویض ویندوز شدم؛

ولی چیزی که فهمیدم؛
وقتی که به اینترنت کانکت میشدم و فایرفاکس یا متاتریدرو باز میکردم، اگه کسپراسکای باز بود سیستم ریست میشد، ولی اگه کسپرو خاموش میکردم سیستم ریست نمیشد و اروری هم نبود.
تئوری میگه که سیستم من ویروس یا مشکل امنیتی داشته که کسپر باعث ریست شدن اون میشده، ولی با چندین آنتی ویروس اسکن کردم و هیچ ویروسی پیدا نشد.
با بقیه ی آنتی ویروس ها سیستم ریست نمیشد.

در ضمن،
با دیدن تصویر شما یه چیزه دیگه به ذهنم رسید!؛
شما هم زمان چندین برنامه امنیتی باز دارید، ممکنه تداخل فایروال های مختلف باعث ریست شدن و این ارور میشه،
پس چک کنید که فقط یک فایروال (زون آلارم) روشن باشه و بقیه فایروال ها حتما خاموش.
(ممکنه مشکل من هم همین بوده و من متوجه نشدم.)

اگه مشکلتون با راه حل منطقی رفع شد، لطفا اینجا هم بیان کنید.
موفق باشید

Alireza Ghane February 23rd, 2009 21:17

ممنون از راهنمایی دوستان
تمام پیشنهادات شما رو قبلا انجام داده بودم نشد که نشد:mad:
نتیجه=بیخیال FXOPEN شدم:laugh:
بازم ممنون از شما

traderman123 February 23rd, 2009 21:27

سلام
من نرم افزارهای ادوبی مثل photoshop CS4 & Illustrator CS4 و .... را نصب کرده ام ولی پیغام میدهد که :licensing for this product has expired
کسی از دوستان ک - ر- ک و یا راه حلی سراغ داره که چیکار میشه کرد؟

sarmaiedar February 23rd, 2009 22:53

سلام
به نظر شما بهترین و کاملترین مدیاپلیر کدام است؟

akilis2006 February 26th, 2009 12:38

ویندوز ویستا را می توان اولین سیستم عاملی نامید که پس از عرضه دارای یک نسخه آزمایشی ۳۰ روزه است. به این صورت که پس از پایان مدت مقرر، امکان استفاده از آن وجود ندارد و شما برای فعال سازی آن باید حتماً به شکلی کاملاً قانونی این ویندوز را خریداری کنید، اما در کشور ما به دلیل عدم وجود قانون کپی رایت، برای رفع این مشکل پچ ها و ****** های متعددی ساخته شده است که به آسانی این محدودیت زمانی را از بین می برد و شما می توانید بدون مشکل از ویندوز ویستا استفاده کنید. در این مطلب سعی داریم یک روش بسیار عالی و در عین حال قانونی را به شما آموزش دهیم و در اولین قدم باید گفت ابزار مخفی در درون ویندوز ویستا توسط خود شرکت مایکروسافت نهفته است که با استفاده از آن می توانید مهلت ۳۰ روزه خود را تا ۱۲۰ روز تمدید کنید.
در صورتی که نسخه آزمایشی ویندوز ویستا را نصب کرده اید ابتدا باید اطلاع پیدا کنید که چند روز از مهلت ۳۰ روزه شما باقی مانده است.
بدین منظور از منوی Start روی آیکون Computer، راست کلیک کنید. در اینجا شما اطلاعات اساسی ویندوز خود را مشاهده می کنید.
در قسمت WindowsActivation تعداد روزهای باقی مانده از فعالیت ویندوز را ملاحظه می کنید. حال برای تمدید این مدت زمان چه باید کرد؟ این موضوع را از دو جهت باید بررسی کرد، زمانی که هنوز مهلت ۳۰ روزه شما تمام نشده است و می توانید از کلیه قسمت های ویندوز بدون محدودیت استفاده کنید و حالت دوم یعنی مدت زمان Active بودن ویندوز شما به پایان رسیده است و به نوعی ویندوز Lock شده است.
حالت اول؛ منوی Start را باز کنید. در محدوده جست وجوی آن عبارت cmd را وارد کرده و سپس کلیدهای Ctrl+Shift+Enter را همزمان بفشارید. خواهید دید که Command Prompt در حالت administrative برای شما باز خواهد شد، حالا دستور slmgr -rearm را با دقت وارد کنید و سپس Enter بزنید.
اکنون اندکی صبر کنید تا پنجره یی باز شود و از شما درخواست ری استارت ویندوز را داشته باشد در اینجا کافی است ویندوز خود را یک بار ری استارت کنید و در این مرحله مدت زمان فعال سازی ویندوز مجدداً به ۳۰ روز افزایش پیدا می کند اما این نکته مهم را به یاد داشته باشید که این روش توسط خود مایکروسافت ایجاد شده و تنها سه بار قابل دسترسی است و در دفعات بعدی بی اثر خواهد بود و از همه مهم تر اینکه در روزهای پایانی تمدید ویندوز این کار را انجام دهید تا حداکثر استفاده از این ترفند را داشته باشید.
حالت دوم؛ زمانی که مدت قانونی ویندوز پایان یافته است توجه داشته باشید این روش نیز تنها سه بار امکان پذیر است. اما روش کار، ابتدا باید Internet Explorer را باز کنید در آدرس بار، /:C را وارد کنید، C منظور درایوی است که ویندوز ویستا را در آن نصب کرده اید.
حال به مسیرC:/Windows/System۳۲بروید و فایل cmd.exe را بیابید. روی آن راست کلیک کنید و Run as Administrator را انتخاب کنید. اکنون همانند روش فوق دستور slmgr -rearm را وارد کرده و Enter بزنید.
در این مرحله شما پیامی مبنی بر تمدید ویندوز خود دریافت می کنید و باید سیستم را دوباره راه اندازی کنید و مشاهده می کنید مهلت ۳۰ روزه تمدید شده است.
لازم به ذکر است کلیه نکات مهمی که برای حالت اول ذکر شد نیز در این روش صادق است. پس کاملاً دقت کنید که سه بار شانس خود را از دست ندهید.
در پایان این سوال شاید مطرح شود که چگونه می توان به ویندوز ویستای آزمایشی دسترسی پیدا کرد که در پاسخ باید گفت مایکروسافت امکان دانلود این ویندوز را در سایت خود تنها برای افرادی که مدرک MSDN را دارند محدود کرده است. اما سایت های فراوانی وجود دارند که می توانید این ویندوز را از آنها دانلود کنید (البته با حجمی بالا) و راه بهتر هم تهیه سی دی های کپی موجود در بازار ایران است که همگی از دم کپی هستند و آزمایشی، البته در داخل آنها پچ های مخصوص غیرقانونی ویندوز نیز وجود دارد.
البته این ترفند همان طور که واضح بود کاملاً قانونی است اما مایکروسافت چندان از آن راضی نیست و در نظر دارد به زودی در نسخه های جدید ویستا آن را غیرفعال سازد.

mohseny February 27th, 2009 02:37

مقايسه سرعت و قيمت اينترنت ايران با كشورهاي ديگر

سرعت اینترنت رایگان در كره جنوبی ٥٠٠ برابر سرعت اینترنت پولی در ایران است و اینترنت پرسرعت (ADSL) به معنای واقعی در ایران وجود ندارد. :cry:

كارشناسان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اذعان بر این موضوع می گویند: "طبق استانداردهای بین المللی حداقل سرعت اینترنت ADSL، ٥١٢ كیلو بیت در ثانیه است، درحالی كه در ایران این سرعت به كمتر از ١٠٠ كیلو بیت در ثانیه می رسد!"

براساس برنامه چهارم توسعه تا پایان سال ٨٨ (پایان این برنامه) تعداد پورت های فعال ADSL باید به ٥/١ میلیون پورت برسد؛ درحالی كه هم اكنون به جای ٩٠٠ هزار پورت فعال، كمتر از ١٠٠هزار پورت فعال ADSL وجود دارد. به عبارت دیگر نفوذ ADSL در ایران یك نهم میزان پیش بینی شده در برنامه چهارم توسعه است.

متخصصان این حوزه معتقدند؛ شركت مخابرات با فراهم نكردن تسهیلات لازم و محدود كردن سرعت اینترنت ADSL باعث ورشكستگی شركت های PAP شده و اكنون نیز برخلاف اصل ٤٤ قانون اساسی در مورد لزوم توجه به امر خصوصی سازی، خود برای راه اندازی پورت های ADSL وارد عمل شده است.

دكتر علی اكبر جلالی، استاد دانشگاه علم و صنعت و پژوهشگرIT، می گوید: "اینترنت پرسرعت در جهان استانداردهای خاصی دارد. در بسیاری از كشورهای دنیا سرعت ٥/١ مگابیت بر ثانیه را سرعت معمول برای اینترنت پرسرعت می دانند، این در حالی است كه در برخی كشورها از جمله ایران ADSL (اینترنت پرسرعت) به عنوان یك وسیله ارتباط پرسرعت تلقی می شود كه حداكثر سرعت آن فقط ١٢٨ كیلو بیت بر ثانیه برای مردم است. بنابراین می توان نتیجه گرفت كه در حال حاضر در ایران اینترنت پرسرعت هنوز حتی برای كاربران به صورت ملموس و به معنای واقعی عرضه نشده است."

به گفته دكتر جلالی، قرار بود ١٣ شركت PAP از سال ٨٣ با سرمایه گذاری ٢٠٠ میلیارد تومانی، مسئولیت توسعه اینترنت پرسرعت را برعهده بگیرند اما عملا دچار مشكل شدند و نتیجه این كه در كمال تاسف ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت در ایران فقط ٠١/٠ درصد است. یعنی از هر ١٠ هزار ایرانی فقط یك نفر به اینترنت پرسرعت دسترسی دارد، همین تعداد كم پورت اینترنت پرسرعت نیز فقط در شهرهای بزرگ راه اندازی شده است.

در حالی كه كشورهای توسعه یافته ای مانند فرانسه اینترنت را با سرعت ٣٠ مگابیت بر ثانیه و سوئد با سرعت ١٠٠ مگابیت بر ثانیه، در اختیار كلیه كاربران خانگی قرار داده اند.

همچنین طبق برنامه ای كه در سنگاپور تدوین شده، قرار است تا سال ٢٠١٠ به هر كاربر خانگی یك گیگابیت در ثانیه پهنای باند اختصاص یابد. بدین شكل در واقع سرعت اینترنت برابر با یك گیگابیت بر ثانیه خواهد بود. :whoow::whoow:

BLACK_NINJA February 28th, 2009 02:10

سلام دوستان
ایا امکان این است که بنده به هنگام دریافت یک میل در سرویس میل گوگل(gmail) یک اس ام اس دریافت کنم؟
ممنون

Kambiz_T.A March 1st, 2009 17:47

Java Runtime Environment 6 Update 12

جاوا یک زبان برنامه‌نویسی شئ‌گراست که شرکت سان مایکروسیستمز آن را ابداع کرده‌است. زبان جاوا شبیه به ++C است اما مدل شیءگرایی آسان‌تری دارد و از قابلیت‌های سطح پایین کمتری پشتیبانی می‌کند. یکی از قابلیت‌های اصلی جاوا این است که مدیریت حافظه را بطور خودکار انجام می‌دهد. ضریب اطمینان عملکرد برنامه‌های نوشته‌شده به این زبان بالا است و وابسته به سیستم عامل خاصی نیست، به عبارت دیگر می‌توان آن را روی هر رایانه با هر نوع سیستم عاملی اجرا کرد. برنامه‌های جاوا به صورت کدهای بیتی همگردانی (کامپایل) می‌شوند. که مانند کد ماشین هستند و به ویژه وابسته به سیستم عامل خاصی نمی باشند. “منبع: ویکی پدیا” جاوا یکی از برنامه هایی است که امروزه کاربران همانند FlashPlayer برای اجرای بسیاری از برنامه ها و … به آن نیازمندند. برای اجرای برنامه هایی که به زبان جاوا نوشته شده اند ، شما نیاز به نصب Java Runtime خواهید داشت. جاوا با تمامی پلتفرم های موجود سازگاری کامل داشته و به صورت رایگان به کاربران عرضه شده است. قابل ذکر است که به علت تحریم ، کاربران ایرانی اجازه ی دانلود این نرم افزار را از سایت رسمی آن ندارند.

http://kamyabonline.com/download/pic...pdate%2012.jpg

لینک دانلود:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پیروز باشید

Kambiz_T.A March 9th, 2009 14:22

پارتیشن بندی در محیط ویندوز با EASEUS Partition Master v3.0.2 Pro Edition

حتما پیش آمده که بعد از نصب ویندوز خواسته اید حجم درایو ها را کم یا زیاد نمائید. به دلایل مختلف که یکی از آن از بین رفتن اطلاعات می باشد این امر را امکان پذیر ندانسته اید و یا با این مشکل رو به رو بوده اید که می بایست ویندوز خود را از ابتدا دوباره نصب نمائید. اما بد نیست که بدانید نرم افزارهایی در دنیای رایانه ها وجود دارند که کاربر را قادر می سازند در همان محیط ویندوز خود به سادگی هرکاری که در مورد حجم درایو ها می خواهند انجام دهند. این نرم افزارها قابلیت هایی را در خود جای داده اند که آسان تر از آن که کاربر فکرش را کند فضای درایو ها را تنها باچند کلیک تغییر دهد. یکی از این نرم افزار ها EASEUS Partition Master نام دارد. نرم افزار فوق العاده ساده که به راحتی هرکاربری می تواند با محیط کار این ابزار آشنا شده و با آن ارتباط برقرار کند. کاربران دیگر لازم نیست برای انجام کارهایی نظیرتغییر در حجم درایو ها، ساختن پارتیشن جدید، پاک نمودن پارتیشن ها و ... ویندوز خود را از ابتدا بازگذاری نمایند. نکته ی جالب تر در مورد این نرم افزار این که ویندوز های 2000، XP و ویستا و تمامی نسخه های دیگر ویندوز و همچنین لینوکس در EASEUS Partition Master پشتیبانی خواهند شد. انواع هارد دیسک ها نظیر IDE, SATA, SCSI, USB removable disk هم در این ابزار قابلیت بارگذاری و اجرا دارند. کمترین میزان هارد دیسک پشتیبانی شده در این نرم افزار 2 گیگابایت و بیشترین 1 ترابایت نیز می باشد.

قابلیت های کلیدی نرم افزار EASEUS Partition Master v3.0.2 Professional Edition:
- استفاده فوق العاده آسان
- محیط کاربری ساده برای انجام سریعتر کارها
- انجام بسیاری از کارها به صورت Wizard
- قابلیت کپی و یا جابه جایی پارتیشن ها
- قابلیت حذف یکی یکی یا به طور همزمان پارتیشن ها
- تغییر Label پارتیشن ها
- فرمت پارتیشن ها
- ساخت بوتیبل دیسک
- سازگاری با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب ویستا و لینوکس
- و...

http://kamyabonline.com/download/pic...0.2%20Full.jpg

موفق و پيروز باشيد

Kambiz_T.A March 9th, 2009 14:32

Deep Freeze 6.41.021.1973

Deep Freeze یکی از محصولات شركت Faronics است. این نرم افزار تمامی تغییرات نرم افزاری را بعد از تنها یک Restart كردن کامپیوتر به حالت قبل برمی گرداند! مهم نیست که تغییرات و تنظیمات توسط کاربر انجام شده باشد و یا برنامه ها و ویروسها ویندوز را آلوده کرده باشند، فقط کافیست رایانه خود را ریستارت کنید تا همه تغییرات به حالت اولیه خود باز گردد.
برای استفاده از این نرم افزار شما احتیاج به هیچ نوع تخصص و اطلاعاتی ندارید تنها کاری که باید انجام دهید نصب کردن برنامه است. حتی اگر ویندوز پاک شود این برنامه قادر است آن را باز گرداند و برای این کار نیازی به اشغال هارد دیسک و هر چیز دیگری ندارد و جالب اینجاست که بعد از نصب این برنامه و تا زمانی که از آن استفاده می کنید سرعت کامپیوتر شما کم نمی شود و حتی در بعضی موارد دیده شده است که مقداری به سرعت آن اضافه می کند.
امنیت مطلق و واقعی در مقابل هکر ها، ویروس ها، جاسوس ها، کرم ها، اشکالات نرم افزاری، هر نوع خرابکاری خواسته و نا خواسته از جمله فرمت کردن پاک شدن فایل ها و پوشه ها، دستکاری تنظیمات سیستم، تنظیمات نرم افزاری، تنظیمات شبکه، تنظیمات سخت افزاری و ... این نرم افزار را مناسب جهت استفاده در آموزشگاه ها، مدارس، کافی نت ها، دانشگاه ها، استفاده شخصی و ... ساخته است. در حال حاضر بیش از پنج میلیون کامپیوتر در جهان مجهز به دیپ فریز میباشند.

این نرم افزار در ورژن های استاندارد ، حرفه ای و اینترپرایز تولید شده است، نسخه که در اینجا معرفی شده است کاملترین نسخه یعنی Enterprise می باشد.

ویژگی های این نرم افزار قدرتمند عبارتند از:

امنیت و کنترل
- تنظیمات Administrator با یک کد سفارشی رمز میشود
- تا 15 پسورد مختلف برای سه حالت از پیش برای Workstation ها قابل تنظیم است و می توان برای آنها تاریخ انقضا تعریف کرد
- تولید پسورد یک بار مصرف یا یک روز مصرف
- قابلیت غیر فعال کردن اختیاری موس و کیبورد هنگام انجام عملیتهای نگهداری

امکانات تنظیم
- تولید فایل نصب از پیش تنظیم شده
- تنظیم درایو های Freeze و Thaw از قبل
- زمان بندی برای ریستارت یا شات دان خودکار کامپیوتر
- تنظیم برای خاموش شدن کامپیوتر بعد از مدت بیکاری
- تنظیم زمان بندی خودکار برای خارج شدن از حالت فریز و انجام Windows updates یا update antivirus definitions و ...

امکانات انعطاف پذیری
- ایجاد درایو مجازی که میتواند جهت قرار دادن Save ها و فایل ها و برنامه هایی که مایل هستید استفاده شود
- تنظیم حجم و فایل سیستم درایو مجازی - FAT ، FAT32 NTFS -
- آیکون Deep Freeze 6.0 در Tray مشاهده شود یا خیر
- تنظیم از راه دور توسط Console یا Command Line
- مدیریت متمرکز

توجه:
- قبل از نصب برنامه ها و یا بازی ها روی سیستم و یا نوشتن اطلاعات روی درایوهایی كه Freeze شده اند حتما DeepFreeze را غیرفعال كنید در غیر این صورت بعد از Restart همه اطلاعات پاک خواهند شد!
- سعی کنید برنامه ها و بازی های خود را در محیطی نصب کنید که Freeze نشده باشد در غیر این صورت هر تغییری از قبیل save game و یا تغییرات در یاهو مسنجر ( Message Archive ) و ... بعد از Restart پاک خواهند شد!
- قبل از اینکه سیستم خود را برای تغییر ویندوز فرمت کنید حتماً را DeepFreeze پاک کنید.

http://kamyabonline.com/download/pic...1.021.1973.jpg

موفق و پيروز باشيد

hamid3765 March 14th, 2009 20:16

سلام دوستان

نمیدونم این مشکل برای شما هم پیش اومده یا نه؟؟

وقتی که از سایت راپید شیر یک نرم افزار یا یک فیلم که به چند پارت تقسیم شده رو میخواین دانلود کنید چند پارت رو که دانلود میکنید نوبت پارت مثلا پنجم یا ششم یا ... که میشه تا مثلا 73 درصد که میره دیگه دانلود نمیشه و همونجا میمونه و حتی چند بار هم که دانلود میکنی دقیقا تا همونجا میره و یک قدم جلوتر نمیره به نظر شما علت چیست و باید چکار کرد؟؟:(

آخه خداییش خیلی ستمه که یک فیلم 9 پارتی رو در پارت نهم در 49 درصد گیر کنه دیگه باید بقیه اون 8 پارت رو هم بریزی سطل آشغال:evil2:

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:huh:

BLACK_NINJA March 14th, 2009 20:21

سلام دوستان
آیا امکان این هست که با دیافت ایمیل در سرویس میل گوگل(جیمیل) یک اس ام اس دریافت کنیم؟
با تشکر

isar March 14th, 2009 20:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله BLACK_NINJA (پست 297154)
سلام دوستان
آیا امکان این هست که با دیافت ایمیل در سرویس میل گوگل(جیمیل) یک اس ام اس دریافت کنیم؟
با تشکر

من در این مورد تجربه ندارم.

اما یک بار باید از FaceBook برام SMS میومد. که حاوی یک کد بود. این SMS بعد از یک هفته به دستم رسید.:blink:

اما اگر دوستان تجربه این مورد رو داشته باشن، من هم مشتاقم بدونم.

isar March 14th, 2009 20:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 297152)
سلام دوستان

نمیدونم این مشکل برای شما هم پیش اومده یا نه؟؟

وقتی که از سایت راپید شیر یک نرم افزار یا یک فیلم که به چند پارت تقسیم شده رو میخواین دانلود کنید چند پارت رو که دانلود میکنید نوبت پارت مثلا پنجم یا ششم یا ... که میشه تا مثلا 73 درصد که میره دیگه دانلود نمیشه و همونجا میمونه و حتی چند بار هم که دانلود میکنی دقیقا تا همونجا میره و یک قدم جلوتر نمیره به نظر شما علت چیست و باید چکار کرد؟؟:(

آخه خداییش خیلی ستمه که یک فیلم 9 پارتی رو در پارت نهم در 49 درصد گیر کنه دیگه باید بقیه اون 8 پارت رو هم بریزی سطل آشغال:evil2:

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:huh:

پیشنهاد میکنم از تورنت استفاده کنید.

Farshid Kaykhosro March 14th, 2009 21:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alireza28age (پست 288679)

هارد دیسکت بوی ار رحمان میده . چند تا بد سکتور روی اون ناحیه [Cluster] افتاده البته سخت افزاری . دنبال رفعش با نرم افزار هم نباش . و .... .

ساعت جاري 19:34 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.