![]() |
در همگام شدن با سوال قبل ، دوستانی که از وایرلس استفاده می کنند در تهران ، آیا همه مناطق تهران رو پوشش
میده یا باید در یک منطقه خواص باشید ؟؟؟ سوال دوم هم کسی هست از کرج گرفته باشه و اطلاعاتی داشته باشه ؟؟؟ با سپاس |
نقل قول:
ارادت |
سلام
چند روز ي است كه سرعت متاتريدر من بسيار كم شده (ورژن 200 هم هستش) ولي سرعت اينترنت (دايال آپ)من بد نيست و براي ساير كارها مشكل خاصي ندارم. دوستان ميدونند مشكل چيه؟ از راهنمائيتون سپاسگزارم. |
نقل قول:
اگر مشکل از کانکشن نباشه(البته متا انقدر خوب طراحی شده که با کمترین انتقال دیتا هم کار راه میوفته:rolleyes: ) پس: میتونه به دلیل استفاده از برخی از ایندیکیتورها باشه ! آیا از ایندیکیتور خاصی استفاده میکنید؟اگر اینطوره یه آزمون و خطا درمونشه:happy: نصب دوباره متا هم میتونه کمک کنه. |
سلام
البته مشكل برخي اينديكيتورها كه سيستم را كند مي كنند بجاي خود(و احتمالا هم از همان است)، ولي حذف كردن symbol هايي كه ازشان استفاده نمي كنيد را از ياد نبريد. كلا چارت هايي كه ميخواهيد را باز كنيد، و بعد در منو سمت چپ رايت كليك و hide all را انتخاب كنيد. موفق باشيد ........................ رشيدي |
نقل قول:
|
با سلام.
من میخواهم ویندوز را دوباره نصب کنم.2 سوال دارم. 1-اگر فقط repair کنم آیا نصب دوباره برنامه ها لازم نخواهد بود؟ 2-هیستوری اینترنت اکسپلورر را از کجا میتوان پیدا کرد(برای بک آپ)؟ پیشاپیش از پاسخ دوستان سپاسگزارم. |
نقل قول:
شهين رو ديدي ؟ پسره محل بهش نميزانه . اون يكي ميگه واي من لاك خريدم 1200 يارو گفت نه خانوم زير 1400 نميدم ولي تا منو ديد گفت فقط به خاطر تو و ..... هيچ كار ديگه اي بلد نيستن . من دوستم اومد ازشون مودم بگيره به من گفت كه اينا ميگن در محدوده شما نيستش گفتم تو كاريت نباشه بگير بقيش با من . گفت بابا خود يارو كارمندش ميگه نميگيره تو ميگي با من گفتم آره تو بگير با من , دل كه نميسوزونن براي كارشون فقط ميشينن چرت و پرت ميگن رفتم براش مودم رو نصب كردم 3 تا آنتن از 4 تاش پر بود و Delta +10 براش گرفتم باورش نميشد ميگفت واقعا بيخيالن اين كارمنداش . حالا 3 كيلومتر كه چيزي نيست ماله دوستم حدود 8 كيلو متر اون ورتر بود در هر صورت اگر رفتيد و گفتن كه به محدودتون نميخوره 95 % احتمال ميدم كه به محدودتون ميخوره |
سلام
لطفا توضیح بدید سیستم داتک چی هست ؟ می شه بدون کابل به اینترنت صل شد ؟ مرسی |
نقل قول:
24 ساعته Online باشيد و با سرعت بالا كار كنيد |
ببخشید اشتباه نوشتم منظورم سیستم wireless بود
لطفا اگه میشه شماره تماسش رو اینجا بذارید . ممنون |
نقل قول:
کافی است که یک سرچ کوچیک بکنید تا تمام اطلاعات به سمت شما سرازیر بشه ;) ارادت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با عرض ادب.
لطفا به سوال من نیز پاسخ دهید.کامپیوترم در آستانه از کار افتادن است.:cry: |
نقل قول:
جواب سوال 1- نه لازم نیست. اگر Repair کنید بر نامه ها حذف نمیشن و در فلدر Program Files وجود دارند . اگه Format کنید برنامه ها حذف میشن. جواب سوال 2 رو خودمم نمیدونم. اگه فهمیدم بهت میگم :) البته اگه Repair کنید فکر نکنم History اینترنت Clear بشه.:rolleyes: ارادت. یا علی. |
مزسی مهدی جان.خیلی متشکرم.
|
ساعت جاري 00:13 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |