انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

shahroodi January 12th, 2009 15:38

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hoseintaheri (پست 272787)
اقا شما کجایی مگه بابا فکر نکنم جای دوری باشی من همین امروز ADSL ام وصل شد:banana::banana::banana:
یه شرکتیه تو کرج اینترنت 512 فقط ماهی 6000 تومان در صورت قطعی هم بک اپ دایل اپ داره که فقط هزینه اشغال خط با نرخ داخل شهری محاسبه میشه انقدر عصبانی نباش دنبال یک ISP خوب بگرد همین
این رو هم اضافه کنم من بابت هر 1 GIG دانلود باید 5000 تومن بدم بجز مبلغ فوق ولی من دانلودم تو ماه 100 MG هم نمیشه و برای شرایط من هم خوبه

سلام حسین خان
بابا شروین اشوب 1500 سال پیش از سایت خداحافظی کرد رفت:blink::whoow: ....این پستشم مال 2 سال پیش بود فکر کنم:rolleyes:

ارادتمندم:)

shahramfx January 12th, 2009 23:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله naser007 (پست 272671)
خراب شدن فايل ها و پوشه ها

با سلام بنده بعد از عوض كردن ويندوز خودم ديگه نمي تونم بعضي از پوشه ها و فايل هاي exe خودم رو با كنم

و ارور هاي زير را دريافت مي كنم

لطفا در صورت امكان من را راهنمايي بفرمائيد

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

سلام دوست من
به این تایپیک مراجعه کنید مشکلتون حل میشه

fx_ali January 13th, 2009 01:31

سلام به همه :)
یه نرم افزار میخام که باهاش بشه از دسکتاپ عکس گرفت
یا کلا بشه باهاش از کل موارد داخل صفحه عکس گرفت دیگه ;)
نمیدونم رسوندم مطب رو یا نه :blink:
هر کدوم از عزیزان داره یه دونه هم به ما بده :blush:
دستتون درد نکنه

مجتبی January 13th, 2009 03:56

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx_ali (پست 273144)
سلام به همه :)
یه نرم افزار میخام که باهاش بشه از دسکتاپ عکس گرفت
یا کلا بشه باهاش از کل موارد داخل صفحه عکس گرفت دیگه ;)
نمیدونم رسوندم مطب رو یا نه :blink:
هر کدوم از عزیزان داره یه دونه هم به ما بده :blush:
دستتون درد نکنه

سلام

مدتی پیش سوال مشابهی پرسیدم و جناب محسن پیشنهاد فوق العاده ای دادن.
خدمت شما

نرم افزار فوق العاده ایست. راحت و کاربردی
اگر سوالی بود بفرمائید

موفق باشید

.: Lithium :. January 13th, 2009 22:41

HELP

سلام
سوالی داشتم در مورد ایجاد فایل header در ++C
یه کلاسی رو تعریف کردم و میخوام که تو برنامه های دیگه ازش استفاده کنم. ولی نمدیونم چطوری.
فقط بهم گفتن که فایل obj. و h. رو لازم دارم. توی این فایل ها باید چه کدی باشه و مسیرشون کجا باید باشه؟؟
همچنین روش استفاده از کلاس تعریفی توی برنامه های دیگه رو هم راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

freebird January 16th, 2009 02:19

نیازمند کمک

من از آنتی ویروس nod استفاده میکنم
نسخه بیزنس ادیشن
از دو سه روز پیش دیگه آپیدیت نمیکنه
کسی یوزر نیم و پسورد برای آپدیت داره
تورو خدا کمک کنید فکر کنم ویروسی شدم
میترسم فایلام بپره

trendfinder January 16th, 2009 02:29

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله freebird (پست 274371)
نسخه بیزنس ادیشن
میترسم فایلام بپره

جناب دبیرسیاقی این آنتی ویروس بعضی وقتها به مدت یک هفته تا ده روز اینطوری میشه.ولی بعد اون دوباره آپ دیت میشه.زیاد نگران نباشید

freebird January 16th, 2009 02:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله trendfinder (پست 274377)
جناب دبیرسیاقی این آنتی ویروس بعضی وقتها به مدت یک هفته تا ده روز اینطوری میشه.ولی بعد اون دوباره آپ دیت میشه.زیاد نگران نباشید

والا من از نسخه ک---ر---ک استفاده میکنم تا چند روز پیش مشکلی نداشتم ولی چند روز آپدیت نمیشه .احساس میکنم ویروس گرفتم .حالا باید چی کار کرد

Kambiz_T.A January 16th, 2009 02:47

Kaspersky Internet Security 2009

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله freebird (پست 274379)
والا من از نسخه ک---ر---ک استفاده میکنم تا چند روز پیش مشکلی نداشتم ولی چند روز آپدیت نمیشه .احساس میکنم ویروس گرفتم .حالا باید چی کار کرد

با سلام

آنتي ويروس قبلي را Un Instal كنيد و اين يكي را نصب كنيد

لينك دانلود:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پيروز باشيد

freebird January 16th, 2009 02:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Kambiz_T.A (پست 274385)
با سلام

آنتي ويروس قبلي را Un Instal كنيد و اين يكي را نصب كنيد

لينك دانلود:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پيروز باشيد

من با ند عادت کردم و راحت تر بودم یکی دو دفعه کاسپر ریختم سرعتم رو خیلی پایین اورد

Hamed2420 January 16th, 2009 03:11

نقل قول:

نسخه بیزنس ادیشن
میترسم فایلام بپره

قربان خرجش حداکثر 40 هزارتومان در سال هست. یعنی ماهی 3300 تومان و روزی 110 تومان.

فکر کنم چنین خرجی برای محافظت از فایلها پول خیلی ناچیزی باشه.

من الان یک ساله که از نسخه های اورجینال اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم و بسیار راضی هستم.

بدون هیچ دغدغه ای ...

ارادتمندم

hamidrezamf January 16th, 2009 03:31

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 274396)
قربان خرجش حداکثر 40 هزارتومان در سال هست. یعنی ماهی 3300 تومان و روزی 110 تومان.

فکر کنم چنین خرجی برای محافظت از فایلها پول خیلی ناچیزی باشه.

من الان یک ساله که از نسخه های اورجینال اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم و بسیار راضی هستم.

بدون هیچ دغدغه ای ...

ارادتمندم

حامد خان یه خورده بیشتر توضیح بده..
ممنون..

Hamed2420 January 16th, 2009 11:08

سلام

تشریف میبرید یکی از مغازه های معروف نرم افزار فروشی و نسخه اورجینال یکی از این شرکت ها مثل NOD32, Kaspersky, Bitdefender رو خریداری میکنید. میتونید AntiVirus خریداری کنید و یا Internet security.

سایت هاشون هم که هست. بدین وسیله شما یک سال از شر ویروس و ... راحت میشید و برای سال بعد هم اگر تمدید کنید به شما یه تخفیف کوچیک میدهند.

ارادت

szh.1367 January 16th, 2009 11:10

نقل قول:

نسخه بیزنس ادیشن
میترسم فایلام بپره

سلام جناب دبیرسیاقی

می توانید از سایت زیر یوزر وپسورد رایگان نود 32 دریافت کنید :laugh:;)

pakan.p January 16th, 2009 15:25

سلام بر دوستان
من چند وقت پيش كارتريج پرينتر ليزيم رو دادم شارژ كردند ولي يه مشكل پيش اومده در يك سمت صفحات پرينت شده يك نوار سياه ميافته
حالا سوالم اينه كه آيا تمام كارتريج هاي ليزري زماني كه شارژ ميشن اين مشكل رو پيدا ميكنند ؟
يا مشكل از ناشيگري اون شخص بوده ؟

SHR51 January 16th, 2009 15:52

نقل قول:

نسخه بیزنس ادیشن
میترسم فایلام بپره

از ضد ویروس مجانی هم می توانید استفاده کنید. مثل Avast Home Edition

Hamed2420 January 16th, 2009 22:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pakan.p (پست 274573)
سلام بر دوستان
من چند وقت پيش كارتريج پرينتر ليزيم رو دادم شارژ كردند ولي يه مشكل پيش اومده در يك سمت صفحات پرينت شده يك نوار سياه ميافته
حالا سوالم اينه كه آيا تمام كارتريج هاي ليزري زماني كه شارژ ميشن اين مشكل رو پيدا ميكنند ؟
يا مشكل از ناشيگري اون شخص بوده ؟

سلام

اصولاً شارژ کردن کارتریج های لیزری توصیه نمیشه چرا که بعد از شارژ مثل اولش کار نخواهد کرد.

شما از طریق نرم افزار پرینترتون کارتریج رو Clean کنید. اگر باز هم اینطور بود، کارتریج رو بیرون بیارید و با یک دستمال نرم، رول سبز رنگ کارتریج رو تمیز کنید.

البته باز هم بعیده که این نوار از بین بره.

موفق باشید

محمد هورزاد January 17th, 2009 05:19

نقل قول:

نسخه بیزنس ادیشن
میترسم فایلام بپره

جناب دبیر سیاقی نگران نباش که اومدم !!!

اشکال از اینجاست :

نقل قول : { توجه : از تمام کسانی که چه نسخه جدید چه قدیم را نصب کردن توصیه می کنیم این ورژن از آنتی ویروس را دوباره دانلود کنند و نصب نمایند. در نسخه جدید هم که ارئه شده بود مشکلی از نظر آپدیت نبود ولی بعد از ۳۰ روز آنتی ویروس غیر فعال می شود و امنیت سیستم دچار اختلال می گردد. در این نسخه هم به روز رسانی به طور کامل انجام می شود هم آنتی ویروس تا ۲۴۷۴۰ روز برای شما به راحتی کار می کند }

اینم آدرس واسه دانلود نسخه درست حسابی :

ارادتمند . هورزاد .

mahdikhani January 17th, 2009 06:55

نقل قول:

نسخه بیزنس ادیشن
میترسم فایلام بپره

حرف از بپر بپر شد ، چند روز پیش هر چی عکس توی درایو هام داشتم پاک شدن ، یا بقول استاد دبیر سیاقی پریدن :whoow: ...;)

چقدر عکس از پوزیشن هام داشتم ، و چقدر از تاپیک عکسهای جالب ...

اینجاست که میگن به هاردتون اعتماد نکنید و هر چند وقت یکبار بکآپ بگیرید :advise: ( همیشه وقتی بچه ها این شکلک پیر مرد رو میذاشتن میگفتم این چی میگه ... حرکت دهان رو ببینید ... میگه بکاپ بکاپ ... :cool: )

پ . ن : راستی جناب هورزاد میبینم که ... یا شدیداً سحر خیز شدید یا باز شدیداً شب بیدار ...

ارادت

Hamed2420 January 17th, 2009 09:36

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mahdikhani (پست 274970)
حرف از بپر بپر شد ، چند روز پیش هر چی عکس توی درایو هام داشتم پاک شدن ، یا بقول استاد دبیر سیاقی پریدن :whoow: ...;)
اینجاست که میگن به هاردتون اعتماد نکنید و هر چند وقت یکبار بکآپ بگیرید :advise: ( همیشه وقتی بچه ها این شکلک پیر مرد رو میذاشتن میگفتم این چی میگه ... حرکت دهان رو ببینید ... میگه بکاپ بکاپ ... :cool: )

جناب مهديخاني

يكي از نرم افزار هاي Recovery رو تهيه كنيد و به راحتي تمامي فايلهاتون رو بازيابي كنيد.

يكي از نرم افزار هاي خوب كه User Friendly هم هست، Recover My Files هستش. ميتونيد دانلودش كنيد و آب رفته رو به جوي باز گردانيد :p

ارادتمندم

hamidrezamf January 17th, 2009 10:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 274439)
سلام

تشریف میبرید یکی از مغازه های معروف نرم افزار فروشی و نسخه اورجینال یکی از این شرکت ها مثل NOD32, Kaspersky, Bitdefender رو خریداری میکنید. میتونید AntiVirus خریداری کنید و یا Internet security.

سایت هاشون هم که هست. بدین وسیله شما یک سال از شر ویروس و ... راحت میشید و برای سال بعد هم اگر تمدید کنید به شما یه تخفیف کوچیک میدهند.

ارادت

ممنون حامد جان
از کجا مطمئن باشیم که این نرم افزار اورجینال هست؟ چون میدونی که اکثر مغازه های فروش cd و نرم افزار کپی رو میفروشن...
مغازه خاصی سراغ داری؟
ممنون...

hamid3765 January 18th, 2009 07:29

سلام دوستان

چند وقت هست که سیستم بنده دچار ویروسی بنام delf.AAM trojan شده وکلی از فایلها و فولدر های ویندوز رو آلوده کرده دیروز آنتی ویروس ESET NOD32 Antivirus 3.0.621 رو داتلود کردم و آپدیت کردم و قتی که کار اسکن تمام شد فولدرهایی که ویروسی شدند رو ویروسش رو پاک نکرد و فقط قرنطینه کرد فولدرها رو و کلی از فولدرهای سیستمم رو غیر قابل دسترس کرد حالا نمیدونم قلق خاصی داره که ویروس رو پاک کنه یا نمیتونه پاک کنه؟
دوستان بنده رو راهنمایی کنند که بدجوری ریختم بهم.:evil2::evil2::evil2:

ممنون:blush:

Hamed2420 January 18th, 2009 10:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamidrezamf (پست 274986)
ممنون حامد جان
از کجا مطمئن باشیم که این نرم افزار اورجینال هست؟ چون میدونی که اکثر مغازه های فروش cd و نرم افزار کپی رو میفروشن...
مغازه خاصی سراغ داری؟
ممنون...

سلام

حميدرضا خان دو سه تا مغازه نرم افزار فروشي در ساختمان پايتخت هست كه مطمئن هستن. يكيشون پاكچين هست. يكيشون تهيه نرم افزار پايتخت هست(اسم اين يكي رو مطمئن نيستم) يكي ديگه هم تو بازار رضا هست كه تكنو2000 هست و بسيار معروفه.
به نظرم خريد از اينها مطمئن هست.

مثلاً بيت ديفندر توي سايت خود نرم افزار هم رجيستر ميشه و مطمئن بودن خريدتون رو نشان ميده.

ارادتمندم

szh.1367 January 18th, 2009 12:03

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 275266)
سلام دوستان

چند وقت هست که سیستم بنده دچار ویروسی بنام delf.AAM trojan شده وکلی از فایلها و فولدر های ویندوز رو آلوده کرده دیروز آنتی ویروس ESET NOD32 Antivirus 3.0.621 رو داتلود کردم و آپدیت کردم و قتی که کار اسکن تمام شد فولدرهایی که ویروسی شدند رو ویروسش رو پاک نکرد و فقط قرنطینه کرد فولدرها رو و کلی از فولدرهای سیستمم رو غیر قابل دسترس کرد حالا نمیدونم قلق خاصی داره که ویروس رو پاک کنه یا نمیتونه پاک کنه؟
دوستان بنده رو راهنمایی کنند که بدجوری ریختم بهم.:evil2::evil2::evil2:

ممنون:blush:

سلام

فایل ویروسی را در این سایت اپلود کنید تا نوع انتی ویروسی که این نوع ویروس را از بین می برد را به شما معرفی کند

البته یه نکته اینجا هست که گاهی انتی ویروس ها بعد از الوده شدن سیستم نمی توانند ویروس را پاک کنند باید قبل از ویروسی شدن سیستم انتی ویروس نصب باشه ;)

xeroF January 18th, 2009 12:20

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamidrezamf (پست 274986)
ممنون حامد جان
مغازه خاصی سراغ داری؟
ممنون...

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 275276)
سلام

حميدرضا خان دو سه تا مغازه نرم افزار فروشي در ساختمان پايتخت هست كه مطمئن هستن. يكيشون پاكچين هست. يكيشون تهيه نرم افزار پايتخت هست(اسم اين يكي رو مطمئن نيستم) يكي ديگه هم تو بازار رضا هست كه تكنو2000 هست و بسيار معروفه.
به نظرم خريد از اينها مطمئن هست.

مثلاً بيت ديفندر توي سايت خود نرم افزار هم رجيستر ميشه و مطمئن بودن خريدتون رو نشان ميده.

ارادتمندم

با سلام
همونطور كه آقا حامد (مخلصيم :)) فرمودند در محل ورودي بازار رضا فروشگاههاي عمدهء نرم افزار قرار دارند به شرحي كه نام بردند و همينطور در مجتمع پايتخت. البته در ورودي بازار ايران هم يك فروشگاه هست كه از نظر من هم منصف هست و هم مطمئن.
اما به يك نكته دقت كنيد :advise:
موقع خريد اصلا عجله نكنيد. تمام فروشگاهها رو بگرديد. از همه قيمت بگيريد. اصلا هم خودتون رو نيازمند و مشتاق اون نرم افزار نشون نديد.
اينها رو بر اساس تجربه ميگم. چون خودم پارسال رفتم متااستاك بخرم. اولين فروشگاه گفت برات رايت مي كنم 45 هزار تومن.:blink: فروشگاه دومي گفت 35 هزار تومن. و......... آخري گفت 20 هزار تومن. من خيلي ذوق كردم و مي خواستم ازش بگيرم. تازه رايتي هم بود. با خودم گفتم حالا يه دوري بزنم ببينم بايد چكار كرد...

داشتم در محوطهء پاساژ قدم مي زدم كه به يك فروشگاه ديگه رسيدم و از همونجا متااستاك شركتي با جلد و كاتالوگ و .... رو خريدم 3500 تومن. :laugh: باور كنيد فاصله اش با اون فروشگاهي كه مي گفت 45 هزار تومن به اندازهء 200 متر هم نبود!!

حالا من شانس آوردم ولي معلوم نيست شما شانس بيارين. البته همون روز با بقيهء اون 20 تومن كلي نرم افزار خريدم و جاتون خالي يه شام مفصل هم خوردم.

البته در مورد نرم افزارهايي كه در ايران نمايندگي دارند احتمال اين كارها ضعيفه. چون قيمت رو نمايندگي مركزي تعيين و به نمايندگان فروش ابلاغ ميكنه. اما قبل از خريد يك سري هم به سايت نمايندگي بزنيد و موضوع رو به طور كامل بررسي كنيد. در اين مورد هم تجربه دارم.

دو سال پيش مي خواستم يك مونيتور 17 پروويو بخرم. فروشنده گفت 119000 تومن. كلي هم توضيح داد و تعريف كرد و منت گذاشت سرمون كه اين مونيتور 125 تومن بوده ولي الآن ميديم 119 تومن. من هم تنها كاري كه كردم آدرس وبسايت نمايندگي مركزي رو برداشتم و آمدم خونه و صاف رفتم به سايتشون. ديدم اي دل غافل!‌ درسته كه كاهش قيمت دادن ولي قيمت نمايندگان فروش 105 تومن هست نه 119 تومن. دو سه روز بعد رفتم سراغ همون فروشگاه و گفتم كه قضيه اينه. گفت آره!‌ همين ديروز به ما قيمت جديد رو ابلاغ كردند. گفتم پس بي زحمت يك دستگاه به من بديد.:cool: با اضافهء پول هم يه فلش مموري خريدم.

خلاصه حواستون جمع باشه.

Hamed2420 January 18th, 2009 12:37

آف تاپيك

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله xeroF (پست 275314)
حالا من شانس آوردم ولي معلوم نيست شما شانس بيارين. البته همون روز با بقيهء اون 20 تومن جاتون خالي با رفيقم يه شام مفصل هم خوردم.

با اضافهء پول هم يه فلش مموري خريدم و با رفيقم رفتيم يه شام درست و حسابي خورديم.

:whoow::whoow::rolleyes:

قربان شما هر وقت خواستيد بريد خريد، بنده رو خبر كنيد :p

ارادتمندم

پ.ن: همراه با كمي تحريف :happy:

xeroF January 18th, 2009 14:20

اختيار دارين آقا!
شما فقط افتخار بدين بقيه اش حله. ميريم لوكس طلائي. POS‌ هم داره. شما هم كه خوشبختانه كارتهاتون هميشه همراهتون هست پس از اون جهت هم خيالمون راحته. :happy:

راستش شك داشتم اون قضيهء متااستاك رو بنويسم. گفتم الآن ملت ميگن چقدر مبالغه مي كنه. ولي اين اتفاق واقعا افتاد. بعدا فهميدم منحصر به من هم نبوده. ظاهرا براي يكي دو نفر ديگه هم در سايت همين اتفاق پيش آمده بود كه در تاپيك متااستاك نوشتن.

تا اسم متااستاك رو آوردم طرف خيال كرد وارن بافت آمده توي فروشگاهش. چكار كنيم ديگه. تيپمون غلط اندازه. :p بعدش هم گريز زد به بورس تهران و ...هر چي مي گفتم بابا! اين نرم افزار رو براي مقاصد آموزشي مي خوام. من اصلا نمي دونم تالار بورس كجاست(اون موقع واقعا نمي دونستم) ولي به خرجش نمي رفت. فكر كنم ازم مشاوره مي خواست. :cool:

حالا از هر چه بگذريم سخن دوست خوشتر است. قرار لوكس طلائي براي چه موقع........؟:rolleyes:

fx-pip January 18th, 2009 21:09

سلام
فايلهاي با پسوند dat. را با چي ميشه ويرايش كرد؟
فايلهاي dat همراه نرم افزار.

ممنون

Sohrab_K January 18th, 2009 21:21

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 275428)
سلام
فايلهاي با پسوند dat. را با چي ميشه ويرايش كرد؟
فايلهاي dat همراه نرم افزار.

ممنون

این فایلهای دات همراه نرم افزارها قرار نیست ویرایش بشن ! :)

کامپایل شده هستند و دستکاریشون از کار میندازه اونها رو .
مگر اینکه دیکامپایل بشن و بعد ویرایش بشن که اونم کار هر کسی نیست ...

وگرنه بعد از دیکامپایل ( اگر بتونید این کار رو بکنید ) حداقل باید در حد برنامه نویس اون نرم افزار به اون زیان برنامه نویسی آشنا باشید . ;)

lavan January 18th, 2009 23:46

سلام دوستان عزيز
سئوالي داشتم .ممنون ميشم راهنماي بفرماييد
امروز من انتي ويروس nod 32 را آپديت كردم. ويندوزم مشكل پپدا كرده مي خوام دوباره نصب كنم. فقط امروز انتي ويروس nod 32 را آپديت كردم.

بعد از نصب ويندوز كلي وقت ميگيره دوباره اپديت كنم. آيا در هنگام آپديت فايلي چيزي درست نميكنه كه بعدا بتوانيم ازش استفاده بكنيم؟

ممنون

lavan January 18th, 2009 23:47

.... تكراري

sarmaiedar January 19th, 2009 01:32

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lavan (پست 275487)
سلام دوستان عزيز
سئوالي داشتم .ممنون ميشم راهنماي بفرماييد
امروز من انتي ويروس nod 32 را آپديت كردم. ويندوزم مشكل پپدا كرده مي خوام دوباره نصب كنم. فقط امروز انتي ويروس nod 32 را آپديت كردم.

بعد از نصب ويندوز كلي وقت ميگيره دوباره اپديت كنم. آيا در هنگام آپديت فايلي چيزي درست نميكنه كه بعدا بتوانيم ازش استفاده بكنيم؟

ممنون

سلام
توی یک سایتی نوشته بود که فایلهای با پسوند DAT که در مسیر نصب آنتی ویروس وجود دارند همان فایل های آپدیت هستند که با کپی کردن و پیست کردن در محل جدید نصب آنتی ویروس دیگر نیازی به آپدیت مجدد نیست البته من امتحان نکردم:rambo:

iraj23 January 19th, 2009 06:15

بعد از قرنی ما هم یه پست میزنیم با اجازه بزرگترها
جسارتا باید بگم که فایلهایی آپدیت Nod32 تو 2 تا پوشه ریخته میشه به آدرسهایی :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles\continuous
و اینکه پسوند فایلهای آپدیت nup هست ولی نرم افزار گاه چیزای دیگه ای رو هم آپدیت میکنه
بشخصه با این کار که آپدیتهای قدیمی رو نگه داریم و در ویندوز جدید استفاده کنیم موافق نیستم

lavan January 19th, 2009 19:04

ممنون از شما عزيزان سرمايه دار و ايرج 23

WISHMASTER January 19th, 2009 22:33

موتور جستجوی کول رقیب سر سخت گوگل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

traderman123 January 20th, 2009 00:22

سلام
یک سری DVD image در کامپیوتر دارم و نیاز به این دارم که آنها را به فایلی مثل avi تبدیل کنم ، امیج ها فیلم هستند.
نکته اینجاست که من نمیخواهم آنها را DVD رایت کنم.
لپ کلام = تبدیل کننده dvd image به avi بدون نیاز به رایت نیازمندیم.
یا علی

traderman123 January 20th, 2009 13:22

.........;)

Kambiz_T.A January 20th, 2009 14:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله traderman123 (پست 276021)
سلام
یک سری DVD image در کامپیوتر دارم و نیاز به این دارم که آنها را به فایلی مثل avi تبدیل کنم ، امیج ها فیلم هستند.
نکته اینجاست که من نمیخواهم آنها را DVD رایت کنم.
لپ کلام = تبدیل کننده dvd image به avi بدون نیاز به رایت نیازمندیم.
یا علی

با سلام

ببينيد اين نرم افزارها بكارتان ميخورد

نرم افزار تبدیل فرمت تصویری و صوتی با کیفیت بالا GoodOk Video Converter Pro

///////////////////////////////////////////////////////

321 Video Converter 1.2.27 يك مبدل ساده و كاربردی

////////////////////////////////////////////////////////

Any Video Converter یک برنامه ساده و در عین حال حرفه ای برای کانورت فایلهای ویدئوئی

موفق و پيروز باشيد

Kambiz_T.A January 21st, 2009 17:10

SHAWORLDCLOCK.4.34

با سلام

با استفاده از این نرم افزار می توانید ساعات کشورها و شهر های مختلف دنیا را در سیستم خود داشته باشید. برای استفاده از امکانات این نرم افزار نیاز به نرم افزار Microsoft.NET Framework 2.0 دارید.

موفق و پيروز باشيد

rasoulg January 21st, 2009 19:05

من از موزیلا استفاده می کنم. هر وقت فایلی را دانلود می کنم، بدون این که از من بپرسه در دسکتاپ اون فایل رو دانلود میکنه.
دوستان کمک کنند تا بتوانم مسیر نصب رو عوض کنم.
ممنون

szh.1367 January 21st, 2009 19:17

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 277007)
من از موزیلا استفاده می کنم. هر وقت فایلی را دانلود می کنم، بدون این که از من بپرسه در دسکتاپ اون فایل رو دانلود میکنه.
ممنون

سلام رسول جون

به این راحتی ها که نیست مسیر رو عوض کنی باید با چماق خدمتش برسی تا مسیر رو عوض کنه :laugh:

گزینه tools بعد option

تب main قسمت downloads

گزینه always ask me where to save files رو فعال کن

http://upload.iranblog.com/1/1232639060.jpg

Kambiz_T.A January 21st, 2009 19:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 277007)
ممنون

با سلام

ابتدا وارد گزينه Tools شويد سپس گزينه Main را كليك كنيد و بعد از آن در قسمت Down load گزينه Always ask me where to save file را تيك بزنيد و سپس ok را بزنيد

در اين حالت هميشه از شما سوال ميكند كه كجا فايلتان را ذخيره كند

موفق و پيروز باشيد

hamid3765 January 23rd, 2009 15:03

سلام

مدتی هست که من ویندوز را آپدیت کردم و پس از آپدیت پیام میده که ویندوز شما اصلی نیست و همیشه این نوشته ای که عکسشو پایین گذاشتم پائین گوشه سمت راست ویندوز فعال هست و هیچ جور هم نتونستم که غیر فعالش کنم از همه بدتر اینکه هر عکسی رو زمینه دسکتاپ میکنم بعد از چند دقیقه عوض میکنه و زمینه دسکتاپ رو مشکی یکدست میکنه و دائما به سایت مایکروسافت لینک میده که برای اصلی کردن ویندوز مبلغ 149 $ باید بپردازم.:evil2:

http://www.freeimagehosting.net/uplo...0cd6f4313a.jpg

دوستان راهنمایی کنند که چطوری از شرش خلاص شم:( آیا ترفند رجیستری وجود نداره؟:huh:

ممنون:nervous:

Kambiz_T.A January 23rd, 2009 17:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 277766)
سلام

مدتی هست که من ویندوز را آپدیت کردم و پس از آپدیت پیام میده که ویندوز شما اصلی نیست و همیشه این نوشته ای که عکسشو پایین گذاشتم پائین گوشه سمت راست ویندوز فعال هست و هیچ جور هم نتونستم که غیر فعالش کنم از همه بدتر اینکه هر عکسی رو زمینه دسکتاپ میکنم بعد از چند دقیقه عوض میکنه و زمینه دسکتاپ رو مشکی یکدست میکنه و دائما به سایت مایکروسافت لینک میده که برای اصلی کردن ویندوز مبلغ 149 $ باید بپردازم.:evil2:

http://www.freeimagehosting.net/uplo...0cd6f4313a.jpg

دوستان راهنمایی کنند که چطوری از شرش خلاص شم:( آیا ترفند رجیستری وجود نداره؟:huh:

ممنون:nervous:

با سلام

به لينك زير مراجعه كنيد

موفق و پيروز باشيد

fx-pip January 25th, 2009 12:55

سلام
من از مرورگر mozilla firefox استفاده ميكنم.
چطوري ميشه توي اين مرورگر فايلهاي flash را غيرفعال كرد؟

ممنون

szh.1367 January 25th, 2009 14:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 278383)
سلام
من از مرورگر mozilla firefox استفاده ميكنم.
چطوري ميشه توي اين مرورگر فايلهاي flash را غيرفعال كرد؟

ممنون

سلام

اگر درست متوجه شدم باشم شما می خواهید بنرهای تبلیغاتی رو از سایت ها حذف کنید :unsure:

برای این کار پلاگین زیر رو دانلود و به فایرفاکس خود اضافه کنید

روی بنر ها کلیک راست و گزینه adblock image رو انتخاب و اوکی کنید

candletrader January 25th, 2009 15:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ghafari3 (پست 195223)
با کمک روش زیر XP SP2 را به ویندوزی ارجینال تبدیل میکنیم. با نصب سرویس پک 3 هم همونطور ارجینال باقی میمونه. بعد از نصب سرویس پک 3 تست نکردم که این کار فایده داره یانه. تست کنید و نتیجه را اعلام کنید:

__________________________________________________ _______________________________________

آموزش تبدیل XP SP2 به ویندوزی کاملاً ارجینال بدون نیاز به نصب برنامه

شما با کمک این روش ساده میتوانید ، جدیدترین آپدیت ها را از WindowsUpdate بدون مشکل دانلود و نصب کنید. برنامه هایی مانند Internet Explorer 7, Windows Media Player 11, Windows One LiveCare و ....

1- ابتدا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]را دانلود و Extract کنید. پسورد فایل: ghafari3
2-همانند شکل زیر ابتدا فایل KeyFinder.exe را باز کنید و از منوی Option برروی Change Windows Key کلیک کنید.

3-همانند شکل زیر فایل Serial.txt را باز کرده و سریال را وارد کرده و برروی Change کلیک کنید. باید پیغامی به صورت زیر نشان داده شود در غیر اینصورت شما سریال را اشتباه وارد کرده اید. حال برنامه را ببندید.

اگر سریال بالا اخطار داد،یکی از این سریال ها را استفاده کنید:
كد:

T4WQH-RY4TR-9YCM2-KX3HK-2J8CD
H6TXY-698M6-BPF4K-32P94-CJX73
FC8GV-8Y7G7-XKD7P-Y47XF-P829W

مزیتی که سریال موجود در فایل دارد اینست که پس از نصب تمامی آپدیتهای مایکروسافت که سریالهای تقلبی را شناسایی میکند،این سریال معتبر باقی میماند.

4-برای اینکه مطمئن شوید ویندوز ارجینال شده است ، فایل MGADiag.exe را اجرا کنید. اگر ویندوز شما ارجینال شده باشد ، همانند شکل عبارت Genuine را مشاهده خواهید کرد واگر Not Genuine نشان داده شود ویندوز غیرارجینال است.

حال میتوانید به راحتی تمامی برنامه های ذکر شده را نصب کنید.

دوستان توجه داشته باشد که این روش برای سایر ورژنهای XP مانند SP1 یا اکس پی بدون پک هم به همین ترتیب می باشد و فقط شماره سریال متفاوت است.

در Windows XP Media Center ، روش بالا جواب نمیدهد.

سلام
آقای غفاری
ویندوز من اتوماتیک آپدیت شده بود و پک 3 ر ا داشتم که پس از مدتی همون ایراد عدم تطابق با اوریجینال را گرفته.
فایل را هم باز کردم ولی فایل کی فایندر اصلا باز نمیشه و انتی ویروس من اعلام میکنه که تروجان داره(بعداز کلیلک کردن روی کی فایندر).
راه حلی وجود داره؟
ممنونم

Kambiz_T.A January 25th, 2009 16:35

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله candletrader (پست 278417)
سلام
آقای غفاری
ویندوز من اتوماتیک آپدیت شده بود و پک 3 ر ا داشتم که پس از مدتی همون ایراد عدم تطابق با اوریجینال را گرفته.
فایل را هم باز کردم ولی فایل کی فایندر اصلا باز نمیشه و انتی ویروس من اعلام میکنه که تروجان داره(بعداز کلیلک کردن روی کی فایندر).
راه حلی وجود داره؟
ممنونم

با سلام

فكر كنم اگر يك بار ديگر ويندوز را نصب كنيد مطمئن تر و بهتر باشد

براي اصل شدن ويندوزتان در هنگام نصب ويندوز از اين شماره سريال استفاده كنيد تا ديگر مشكل آپديت را نداشته باشيد

JBC46-Q42FD-PGGMC-KP38Y-6MQD8

موفق و پيروز باشيد

organon January 25th, 2009 22:57

مدتي است پس از بالا آمدن ويندوز البته بعضي مواقع سرعت کامپيوتر من خيلي پايين مي ايد وقتي که وارد task manager مي شوم در بخش performance در قسمت cpu usage کل ظرفيت cpu به طور کامل اشغال است در حاليکه کامپيوتر هيچ کار خاصي انجام نميدهد . آنتي ويروسهايم هم چيزي پيدا نميکنند درجه حرارت cpu هم نرمال است و با عوض کردن ويندوز هم فقط براي مدتي مشکل رفع ميشود .از دوستان عزيز تقاضاي راهنمايي دارم .

hamid3765 January 31st, 2009 19:51

سلام دوستان

من یک سری فیلم avi از اینترنت دانلود کردم که یک مقدار حجیم است و برای رایت اون روی سی دی نیاز به یک نرم افزار دارم که اول اون رو برام به دو تیکه کنه. البته یک سری نرم افزار دانلود کردم برای اینکار ولی خیلی زمان نیاز داره تا اونا رو تیکه کنه یک چیزی حدود 10 الی 15 ساعت :blink: دوستان نرم افزاری سراغ دارن که اینکار رو خیلی سریع انجام بده؟

ممنون:)

ساعت جاري 19:33 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.