انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

hamid3765 December 25th, 2008 21:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله tamass4116 (پست 267089)
باسلام
دوست عزیز
شما میتوانید در سلول حاصل تقسیم کلیک راست نمودن و از دستور فورمت سل /نامبر/نامبر/Decimal places/عدد مورد نیاز بعد از اعشار را مشخص نمائید.

سلام

خب مشکل اینجاست موقعی که میخواد مقدار سل حاصل تقسیم رو استفاده کنه همون مقدار اعشاری رو استفاده میکنه

xeroF December 25th, 2008 22:34

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 267079)
سلام
از دوستانی که در زمینه برنامه نویسی اکسل اطلاع دارند یک سئوال دارم:
اگر بخواهیم مثلا مقدار سل A1 رو بر سل B1 تقسیم کنیم و خارج قسمت اعشاری نباشد یعنی حاصل تقسیم اعشاری نباشد باید از چه دستور یا فرمولی استفاده کنیم.
ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنند..

با سلام
از تابع ()int استفاده كنيد.
در مثالي كه آورديد در سلول مقصد، حاصل تقسيم A1 بر B1 را داخل تابع ()int قرار دهيد.

http://i43.tinypic.com/33vya3c.jpg

موفق باشيد.
پ.ن: شما چرا تاپيك "روانشناسي تصوير ذهني" رو به امان خدا رها كرديد؟

jafar jafari December 25th, 2008 22:56

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Kambiz_T.A (پست 266923)
با سلام

سيم كارت اينگونه لب تابها سيم كارتهاي بخصوصي هستند و سيستمي كه اينگونه سيم كارتها را ساپورت كنند در ايران وجود ندارد

موفق و پيروز باشيد

ممنون از پاسخ شما
لطفا یک راه کار برای استفاده از لب تاپ و سیم کارت اراعه بدید
بازم ممنون

hamid3765 December 25th, 2008 23:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله xeroF (پست 267119)
با سلام
از تابع ()int استفاده كنيد.
در مثالي كه آورديد در سلول مقصد، حاصل تقسيم A1 بر B1 را داخل تابع ()int قرار دهيد.

http://i43.tinypic.com/33vya3c.jpg

موفق باشيد.
پ.ن: شما چرا تاپيك "روانشناسي تصوير ذهني" رو به امان خدا رها كرديد؟

سلام

ممنون از پاسخ و راهنمایی شما:)

راستش باید بگم که حدود یکسال است که بدلیل جابجایی منزل و قرار گرفتن شماره تلفن بر روی فیبر نوری از اینترنت ADSL محروم هستیم و نمیتوانم خیلی در خدمت دوستان باشم .
البته انشالله قرار هست که تا 3 یا 4 روز آینده اینترنت دوباره ما هم وصل بشه و ماهم به جمع ADSL دارها بپیوندیم و دوباره در همه زمینه ها در خدمت دوستان خواهم بود.

با تشکر از شما:);)

shantia December 26th, 2008 10:52

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به لینک بالا بروید و پس ازثبت نام ,در پیش بینی مسابقات فوتبال شرکت کنید وازجوایزاستثنائی برخوردار شوید توضیحات کامل تر را درقسمت راهنما وقوانین مطالعه کنید.هر هفته بیش از 200 تا 300 میلیون تومان جایزه
جوایزنقدابه حساب شماواریز میشود

Kambiz_T.A December 28th, 2008 01:09

Du Meter 4.0.1 نرم افزاری حرفه ای جهت كنترل ميزان مصرف پهنای باند

با سلام

DU Meter يك نرم افزار ساده و حرفه اي جهت مديريت مصرف پهناي باند در شبكه هاي داخلي و همچنين در محيط اينترنت مي باشد. اين نرم افزار به صورت كامل ورود و خروج ديتاي سيستم شما را آناليز ميكند و ميزان سرعت انتقال و دريافت اطلاعات و همچنين ميزان مصرف پهناي باند شما را به صورت مستمر نمايش ميدهد. با استفاده از آن قادر خواهيد بود تا به راحتي از ميزان مصرف پهناي باند خود آگاه باشيد و همچنين براي مصرف خود محدوديت تعيين نماييد تا در صورت رسيدن به آن محدوديت امكان انتقال و يا دريافت اطلاعات مسدود گردد.

ویژگی های کلیدی نرم افزار Du Meter 4.0.1 :

- امكان تنظيم اجرا نرم افزار در Startup ويندوز
- مانيتورينگ كامل ورود و خروج اطلاعات به سيستم شما
- محاسبقه ميزان اطلاعات دريافني و خروجي
- محيط ساده و كاربرپسند
- پشتيباني از انواع ويندوز ها
- امكان تعيين محدوديت و سقف تبادل اطلاعات
- امكان استفاده براي شبكه هاي خارجي و داخلي
- امكان مانيتورينگ تمامي اتصالات از جمله: دايال آپ، اي دي اس ال و وي پي ان
- كار با سرعت هاي بسيار پايين و بسيار بالا
- و...

لينك دانلود:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پيروز باشيد

morad December 28th, 2008 03:34

ba salam
mikhasatam az doostane mohtaram beporsam chegoone mitavanim ba estefade az internet
be mobail sms ersal konim?
age rayegan bashe ke kheili behtare;)

xeroF December 28th, 2008 14:04

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله morad (پست 267644)
ba salam
mikhasatam az doostane mohtaram beporsam chegoone mitavanim ba estefade az internet
be mobail sms ersal konim?
age rayegan bashe ke kheili behtare;)

سلام آقا مراد :)

البته اين سرويس ايرانيه و كار كفار خارجي نيست. ;) :laugh:

vahidgh December 28th, 2008 15:17

سلام

دوستان هنگام آپدیت آنتی ویروس نود 32 پیغام میده سرور پیدا نمیشه.

چه طور باید این مشکل رو برطرف کنم؟

با تشکر

Sohrab_K December 28th, 2008 15:32

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Kambiz_T.A (پست 267620)
با سلام

DU Meter يك نرم افزار ساده و حرفه اي جهت مديريت مصرف پهناي باند در شبكه هاي داخلي و همچنين در محيط اينترنت مي باشد. اين نرم افزار به صورت كامل ورود و خروج ديتاي سيستم شما را آناليز ميكند و ميزان سرعت انتقال و دريافت اطلاعات و همچنين ميزان مصرف پهناي باند شما را به صورت مستمر نمايش ميدهد. با استفاده از آن قادر خواهيد بود تا به راحتي از ميزان مصرف پهناي باند خود آگاه باشيد و همچنين براي مصرف خود محدوديت تعيين نماييد تا در صورت رسيدن به آن محدوديت امكان انتقال و يا دريافت اطلاعات مسدود گردد.

ویژگی های کلیدی نرم افزار Du Meter 4.0.1 :

- امكان تنظيم اجرا نرم افزار در Startup ويندوز
- مانيتورينگ كامل ورود و خروج اطلاعات به سيستم شما
- محاسبقه ميزان اطلاعات دريافني و خروجي
- محيط ساده و كاربرپسند
- پشتيباني از انواع ويندوز ها
- امكان تعيين محدوديت و سقف تبادل اطلاعات
- امكان استفاده براي شبكه هاي خارجي و داخلي
- امكان مانيتورينگ تمامي اتصالات از جمله: دايال آپ، اي دي اس ال و وي پي ان
- كار با سرعت هاي بسيار پايين و بسيار بالا
- و...

لينك دانلود:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پيروز باشيد

سلام

این برنامه امکان بلاک کردن تبلیغات رو هم داره ( Ad blocker ) ؟

البته برای فایر فاکس میخوام ... برای اینترنت اکسپلورر سراغ دارم .

اگر برنامه دیگه ای هم سراغ داشته باشید در این زمینه ، ممنون میشم معرفی کنید . :)

با تشکر

Leprechaun December 28th, 2008 16:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Sohrab_K (پست 267701)
سلام
این برنامه امکان بلاک کردن تبلیغات رو هم داره ( Ad blocker ) ؟
البته برای فایر فاکس میخوام ... برای اینترنت اکسپلورر سراغ دارم
اگر برنامه دیگه ای هم سراغ داشته باشید در این زمینه ، ممنون میشم معرفی کنید . :)
با تشکر

سلام :
با تشكر از جناب كامبيز و با اجازه ايشان بايد عرض كنم كارائي dumeter مديريت مصرف است و در كل نفوذي بر روي كاركرد نرم افزارهاي ديگر ندارد. براي بلاك تبليغات در فايرفاكس مي توانيد از اكستنشن(افزونه!) مربوطه استفاده كنيد. ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])
با يه سرچ كوچولو مي تونيد به اكستنشن هاي جالبي برسيد.
افزونه ها را جدي بگيريد و از روباه آتشين لذت ببريد :cool:

پيروز باشيد

Sohrab_K December 28th, 2008 17:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Leprechaun (پست 267715)
سلام :
با تشكر از جناب كامبيز و با اجازه ايشان بايد عرض كنم كارائي dumeter مديريت مصرف است و در كل نفوذي بر روي كاركرد نرم افزارهاي ديگر ندارد. براي بلاك تبليغات در فايرفاكس مي توانيد از اكستنشن(افزونه!) مربوطه استفاده كنيد. ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])
با يه سرچ كوچولو مي تونيد به اكستنشن هاي جالبي برسيد.
افزونه ها را جدي بگيريد و از روباه آتشين لذت ببريد :cool:

پيروز باشيد

آقا فوق العاده بود .

در عین جمع و جور بودن کارایی فوق العاده ای داره . به همه دوستان پیشنهاد میکنم تستش کنند .

اگر افزونه ;) دیگه ای سراغ دارید که در این حد به درد بخور باشه ، ممنون میشم معرفی کنید .

نکته جالب اینکه لینک باز نمی شد ! نمیدونم از طرف اونا بود یا از طرف ما ! اما دورش زدیم و باز شد . احتمالا افزونه ای در رابطه با همین مبحث دور زدن هم دارند که رفتن تو لیست سیاه . البته صفحه های دیگه اش مشکلی نداشتن . همین قسمت افزونه هاش باز نمی شد فقط ...

باز هم ممنون :)

blue_dream_1983 December 28th, 2008 17:40

حرف از افزونه ها شد حیفم آمد این تم را به دوستان معرفی نکنم.
کریسمس در فایرفاکس

Leprechaun December 28th, 2008 19:21

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Sohrab_K (پست 267721)
آقا فوق العاده بود .

در عین جمع و جور بودن کارایی فوق العاده ای داره . به همه دوستان پیشنهاد میکنم تستش کنند .

اگر افزونه ;) دیگه ای سراغ دارید که در این حد به درد بخور باشه ، ممنون میشم معرفی کنید .

نکته جالب اینکه لینک باز نمی شد ! نمیدونم از طرف اونا بود یا از طرف ما ! اما دورش زدیم و باز شد . احتمالا افزونه ای در رابطه با همین مبحث دور زدن هم دارند که رفتن تو لیست سیاه . البته صفحه های دیگه اش مشکلی نداشتن . همین قسمت افزونه هاش باز نمی شد فقط ...

باز هم ممنون :)

والا سهراب جان اينا ديگه آش رو چنان شورش كردن كه خودشون هم موندن توش. خدا مي دونه سالانه چقدر داريم هزينه و تاوان طرز تفكر اشتباه حضرات رو ميديم.
الان كلي تايپ كرده بودم برات كه اين اصغر لگن ما به تلافي دوبار قطعي برق امروز زد و همه رو پروند.
در مورد افزونه ها بايد عرض كنم كه اونقدر متنوع هستند كه هر كاربر با توجه به نيازهاش و سليقه اش از اونها استفاده مي كنه. اونائي كه من بيشتر استفاده مي كنم زياد نيستند كه ضميمه كردم براتون. زحمت بقيه اش هم با اكستشن بازهاي عزيز.

پ.ن: خانم بلو چراغ اول رو روشن كردند. تم زيبائيه، توصيه مي كنم حتما نصبش كنيد اما قبلش جاي همه كليدها رو حفظ كنيد. :whoow:

fx_ali December 30th, 2008 00:58

با سلام به همه :)
یه سوال داشتم
نمیدونم جاش اینجا هست یا نه :rolleyes:
ولی چون دیدم تاپیک مربوط به اینترنت هست بپرسم :blush:
اقا چه جوری میشه از گوشی موبایل به عنوان وب کم استفاده کرد
گوشی من نوکیا مدل 5700 هست
دستتون درد نکنه;)

kohzadi December 31st, 2008 20:48

سلام
اگر در مراکز عمومی از اینترنت استفاده می کنید بدانید که جدیدا قطعه ای سخت افزاری ساخته شده که بین فیش صفحه کلید و پورت متناظر آن روی مادر بورد نصب می شود که کلیه فعالیت های صفحه کلید را ذخیره می کند در نتیجه می تواند گذرواژه های کاربران را ذخیره کند. پس بهتر است قبل از وارد کردن اطلاعات مهم , پشت کیس را نگاه کنید.

PLEASE BE CAREFUL WHENEVER YOU'RE USING A PC AT A PUBLIC PLACE (Like INTERNET, CAFES,ETC)

CHECK THE BACK OF THE PC AND SEE IF THE BELOW DEVICE IS THERE..IF SO..DO NOT USE IT!!!!

New storing device fits at the end of the keyboard cable connecting to the PC specialized to save all typed keys in it…
Mostly could be used in net cafes, exhibitions, hotels and airports therefore be careful especially the people who use the internet in these places to enter their bank accounts online or any other important sites.
After you enter the bank account and leave the PC it will be easy to open your account again as all what you have typed has been saved in the Black device.
Therefore, you should check the PC for any suspicious piece behind it before using the net in public places for important sites

http://i42.tinypic.com/xndzt0.jpg

shahramfx December 31st, 2008 20:52

با سلام dvd رايتر من خيلي از dvd ها رو نمي خونه
مشكل از كجاست؟؟؟
چطوري ميتونم درستش كنم ؟؟

kohzadi December 31st, 2008 20:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahramfx (پست 268691)
با سلام dvd رايتر من خيلي از dvd ها رو نمي خونه
مشكل از كجاست؟؟؟
چطوري ميتونم درستش كنم ؟؟

سلام
1) ساده ترین کار استفاده از لنز پاک کن است . این CD ها را از مغازه ها می توانید بخرید.
2) اگر وارد هستید خودتان دستگاه را باز کنید و لنز اپتیک آن را با کمک کاغذ نرم و الکل پاک کنید نتیجه آن خیلی بهتر از روش اول است.
3) اگر هیچ کدام نشد باید اپتیک آن عوض شود.
یا علی

shahramfx December 31st, 2008 21:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله kohzadi (پست 268693)
سلام
1) ساده ترین کار استفاده از لنز پاک کن است . این CD ها را از مغازه ها می توانید بخرید.
2) اگر وارد هستید خودتان دستگاه را باز کنید و لنز اپتیک آن را با کمک کاغذ نرم و الکل پاک کنید نتیجه آن خیلی بهتر از روش اول است.
3) اگر هیچ کدام نشد باید اپتیک آن عوض شود.
یا علی

با تشكر از پاسخ شما
دستگاه رو ميتونم باز كنم ولي لنز اپتيك كجاشه ؟؟؟
اگه مورد 2 رو بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم
با تشكر

organon December 31st, 2008 21:57

با عرض ادب خدمت دوستان .
بنده اين بخش را تازه ديدم .سوالي که داشتم اينه که من مدتي با هرکدام از ورژنهاي آکروبات ريدر که بخواهم يک فايل PDF را باز کنم پيغام زير ظاهر مي شود و من نفهميدم مشکل کار از کجاست .از دوستان محترم تقاضاي راهنمايي دارم . There was an error opening this document. the path does not exist

kohzadi December 31st, 2008 23:04

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahramfx (پست 268708)
با تشكر از پاسخ شما
دستگاه رو ميتونم باز كنم ولي لنز اپتيك كجاشه ؟؟؟
اگه مورد 2 رو بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم
با تشكر

دوست عزیز
اول پیچ های پشت DVDRW را باز کنید. لنز اپتیک دقیقا در زیر جایی که CD در داخل دستگاه قرار می گیرد مستقر شده است. فقط دقت کنید که این قطعه خیلی حساس است پس به آن فشار وارد نکنید و برای پاک کردن از دستمال کاغذی استفاده نکنید.;)

shahroodi December 31st, 2008 23:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله kohzadi (پست 268689)
سلام
اگر در مراکز عمومی از اینترنت استفاده می کنید بدانید که جدیدا قطعه ای سخت افزاری ساخته شده که بین فیش صفحه کلید و پورت متناظر آن روی مادر بورد نصب می شود که کلیه فعالیت های صفحه کلید را ذخیره می کند در نتیجه می تواند گذرواژه های کاربران را ذخیره کند. پس بهتر است قبل از وارد کردن اطلاعات مهم , پشت کیس را نگاه کنید.

PLEASE BE CAREFUL WHENEVER YOU'RE USING A PC AT A PUBLIC PLACE (Like INTERNET, CAFES,ETC)

CHECK THE BACK OF THE PC AND SEE IF THE BELOW DEVICE IS THERE..IF SO..DO NOT USE IT!!!!

New storing device fits at the end of the keyboard cable connecting to the PC specialized to save all typed keys in it…
Mostly could be used in net cafes, exhibitions, hotels and airports therefore be careful especially the people who use the internet in these places to enter their bank accounts online or any other important sites.
After you enter the bank account and leave the PC it will be easy to open your account again as all what you have typed has been saved in the Black device.
Therefore, you should check the PC for any suspicious piece behind it before using the net in public places for important sites

http://i42.tinypic.com/xndzt0.jpg

سلام جناب کهزادی
با تشکر از مطلبی که گذاشتید و اخطاری که بابت این موضوع دادید...البته این قطعه چند وقتی هست که اومده...راهکاریکه برای این مشکل ارائه شده این هستش که از کیبرد های مجازی استفاده کنیم...مثلا بانک سامان در هنگام ورود به حسابتون از طریق اینترنت به شما پیامی می ده مبنی براینکه می تونید از کیبرد نرم افزاری برای وارد کردن رمز ورودتون استفاده کنید.
برای دیدن عکس این قطعه و محل قرار گیریش می تونید به پست زیر مراجعه کنید:

بازم ممنون از یاداوری این مطلب

موفق باشید:)

shahroodi December 31st, 2008 23:12

......

arman_fxkar December 31st, 2008 23:18

با سلام خدمت همه دوستان

بنده يه برنامه يا نرم افزار ميخواستم كه بعد از نصب دوباره ويندوز احتياجي به نصب دوباره كارت گرافيك و مودم و چاپگر و غيره نباشه واين برنامه بطور اتوماتيك نصب يا پيوند اين برنامه ها را روي ويندوز جديد انجام بده
( البته اينكار بشرطي قابل اجرا ميباشد كه برنامه نصب كارتهاي گرافيك و... در ويندوز قبلي بر روي درايوي غير از درايوي كه سيستم عامل بر روي آن قرار دارد نصب شده باشد )

با تشكر

xeroF December 31st, 2008 23:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله organon (پست 268717)
با عرض ادب خدمت دوستان .
بنده اين بخش را تازه ديدم .سوالي که داشتم اينه که من مدتي با هرکدام از ورژنهاي آکروبات ريدر که بخواهم يک فايل PDF را باز کنم پيغام زير ظاهر مي شود و من نفهميدم مشکل کار از کجاست .از دوستان محترم تقاضاي راهنمايي دارم . There was an error opening this document. the path does not exist

با سلام
اگر فايل PDF كه مي خواهيد باز كنيد نام فارسي دارد يا در پوشه اي قرار گرفته كه نام آن پوشه فارسي است، نامها را به انگليسي (يا عدد ) تغيير دهيد.
سيستم عامل ويندوز براي نامگذاري فايلها و فولدرها از كدپيج متفاوتي استفاده مي كند. به همين دليل بعضي از ويرايشهاي ويندوز كه پروسهء فارسي سازي در آنها به درستي انجام نشده، با نامهاي غيرانگليسي مشكل دارند و نمي توانند آنها را آدرس دهي كنند.
موفق باشيد

fx_ali January 1st, 2009 00:43

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx_ali (پست 268123)
با سلام به همه :)
یه سوال داشتم
نمیدونم جاش اینجا هست یا نه :rolleyes:
ولی چون دیدم تاپیک مربوط به اینترنت هست بپرسم :blush:
اقا چه جوری میشه از گوشی موبایل به عنوان وب کم استفاده کرد
گوشی من نوکیا مدل 5700 هست
دستتون درد نکنه;)

سلام
کسی نیست جواب سوال مارو بده؟:mad:

xeroF January 2nd, 2009 17:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx_ali (پست 268807)
سلام
کسی نیست جواب سوال مارو بده؟:mad:

علي آقا باز هم كه بد اخلاقي مي كني.....;)
خوب حالا اخم هاتو باز كن و ادامهء مطلب رو بخون كه 24 ساعت ما رو گذاشتي سر كار :laugh:
من هم به اين موضوع علاقمند بودم ولي تقريبا هيچ اطلاعي ازش نداشتم. اما سوال خوب شما و تعطيلات اين روزها باعث شد كه يك تحقيق نصفه نيمه اي انجام بدم كه فعلا نتيجه اش اين شده. اما بايد در عمل هم اين روشها تست شوند كه اون بستگي به شما واحيانا دوستان علاقمند داره.
===========================
اول چند سوال:
آيا مي توان از گوشي موبايل به عنوان وب كم استفاده كرد؟ پاسخ: بله
به چه چيزهايي احتياج داريم؟
1- گوشي مناسب كه از اين امكان پشتيباني كند.
2- يك نرم افزار كه روي گوشي نصب مي شود و تصاوير گرفته شده (عكس و فيلم) را بهPC يا لپ تاپ مي فرستد.
3- يك نرم افزار كه روي PC يا لپ تاپ نصب مي شود و تصاوير را دريافت مي كند.
4- ويندوز XP با سرويس پك 2
تصاوير از چه طريق منتقل مي شوند؟
1- پورت USB
2- بلوتوث
3- WI FI
=========================================
و اما نرم افزار:
من دو تا نرم افزار پيدا كردم كه يكي رايگان و ديگري پولي است(نسخه ترايال هم داره) كه به ترتيب اونها رو معرفي مي كنم:
نرم افزار wwigo
ايننرم افزار رايگان است و فقط براي گوشي ها نوكيا نوشته شده. بايد اول درسايت آنها عضو بشيد. به قسمت دانلود بريد و بعد از انتخاب مدل مورد نظرتون ورژن مربوطه رو دانلود كنيد:
سايت نرم افزار: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

از اين مرحله به بعد رو هم من اطلاعي ندارم.
اين هم ليست گوشي هايي كه توسط اين نرم افزار پشتيباني مي شوند:

=======================================
نرم افزار دوم:
ايننرم افزار پولي است اما نسخهء ترايال هم داره. خبر خوب اينكه وب ماني هم قبول مي كنه. علاوه بر نوكيا ماركهاي ديگه رو هم پشتيباني مي كنه. به جزنرم افزار وب كم، در زمينه هاي ديگه هم نرم افزار براي گوشي داره. قيمتهاش هم معقول و مناسبه. (مثلا همين نرم افزار وب كم 14 دلار).
براي دريافت نسخهء ترايال (سه روزه و هر تماس بين گوشي و كامپيوتر 5 دقيقه) به آدرس زير برويد:

ليست تمام نرم افزارهاي مربوط به گوشي 5700.

علاوه بر مورد قبلي، در خصوص موضوع وب كم، نرم افزارهاي جالبتر و كاملتري هم وجودداره.
صفحهء اصلي سايت و ليست كامل نرم افزارها و گوشي ها:
(براي ديدن ليست ساير گوشي ها و نرم افزارهاي مربوط به آنها از لينك change device استفاده كنيد)

چند نكته:
1- من هيچكدام از روشها رو امتحان نكردم و از نتايج عملي اطلاعي ندارم.
2- طبعا هر كسي با مسئوليت خود اقدام به تست خواهد كرد.
3- اگر كسي اين روشها رو امتحان كرد لطفا نتيجه اش رو بنويسه كه ساير دوستان هم استفاده كنند.
موفق باشيد

fx_ali January 2nd, 2009 19:50

سلام xeorfجان :)
روم سیاه به مولا شرمنده ام :blush:
اگه راه داشت دکمه تشکر رو از حالا تا فردا صبح میزدم به جون خودم :laugh:
دست درد نکنه خسته نباشی خیلی کامل بود از سر ما هم زیاده :blink::whoow:
من نرم افزار ها رو تست میکنم و نتیجه اش رو حتما میزارم :rambo:
یا علی

fx_ali January 2nd, 2009 22:19

]سلام xerofجان :)
میگم من برنامه رو دانلود کردم رو گوشی نصب میشه ولی موقع نصب روی کامپیوتر پیغام میده که باید بلو توث داشته باشی با کابل یو اس پی هم نمیشه
میخواستم برنامه رو هم اینجا بزارم اون پایین نوشته نمی تونم فایل ضمیمه ارسال کنم:mad:

jafar jafari January 6th, 2009 01:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله jafar jafari (پست 267124)
ممنون از پاسخ شما
لطفا یک راه کار برای استفاده از لب تاپ و سیم کارت اراعه بدید
بازم ممنون

نبود؟؟؟؟

a.m.f January 6th, 2009 01:09

من مدتیه نمیتونم با windows live massenger وصل بشم .
خطای 810003c1 میده .
کسی میدونه چکار باید کنم ؟
حتی آخرین ورژن beta رو هم نصب کردم ولی همین خطا رو میده و نمیذاره sign in بشم .

ممنونم .

Kambiz_T.A January 9th, 2009 13:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله arman_fxkar (پست 268741)
با سلام خدمت همه دوستان

بنده يه برنامه يا نرم افزار ميخواستم كه بعد از نصب دوباره ويندوز احتياجي به نصب دوباره كارت گرافيك و مودم و چاپگر و غيره نباشه واين برنامه بطور اتوماتيك نصب يا پيوند اين برنامه ها را روي ويندوز جديد انجام بده
( البته اينكار بشرطي قابل اجرا ميباشد كه برنامه نصب كارتهاي گرافيك و... در ويندوز قبلي بر روي درايوي غير از درايوي كه سيستم عامل بر روي آن قرار دارد نصب شده باشد )

با تشكر

با سلام

مدیریت بر درایورهای سخت افزاری با Driver Genius Professional Edition 8.0.316

Driver Genius Professional نام نرم افزاری است حرفه ای در زمینه مدیریت بر درایورهای سخت افزاری ، که به کمک آن می توانید از درایورهای سیستم نسخه ی پشتیبان (BackUp) تهیه کرده و در زمانی کمتر از یک دقیقه به بازگرداندن آن ها (Restore) بپردازید . همچنین توسط این برنامه می توانید به جستجوی سخت افزارها در سیستم بپردازید ، یا اینکه درایور یک سخت افزار را به روز رسانی (Update) یا حذف کنید .اگر درایور یکی از سخت افزارهای خود را گم کرده اید ، این برنامه می تواند به راحتی مدل آن سخت افزار را تشخیص داده و در پیدا کردن درایور مورد نظر به شما کمک می کند .اگر بعد از شناسایی مدل سخت افزار نتوانستید درایور مناسبی برای آن پیدا کنید ، نگران نباشید چون این برنامه یک دیتابیس آنلاین یا 30000 درایور مختلف درون اینترنت دارد که به شما اجازه ی دسترسی به آن را می دهد .
این دیتا بیس شامل درایورهایی برای قطعات رایج کامپیوتر از قبیل motherboards, video cards, sound cards, network cards, modems, monitors, mice, keyboards, digital cameras, video capture cards می باشد .
شما می توانید فایل پشتیبان (BackUp) را در قالب یک فایل نصبی ذخیره کنید ، و در دفعات بعد فقط با یک کلیک به نصب درایورها بپردازید .

قابلیت های کلیدی نرم افزارDriver Genius Professional Edition 8.0.316:
- نصب و بازگرداندن درایورها بدون نیاز به برنامه
- تهیه ی فایل پشتیبان (BackUp) در کمترین زمان ممکن
- بازگرداندن فایل پشتیبان فقط با یک کلیک (Restore)
- ذخیره فایل پشتیبان(BackUp) با قالبEXE و نصب آسان (EXE auto-installer)
- قابلیت به روز رسانی درایور یک سخت افزار از طریق اینترنت
- پاک کردن درایورهای بی اعتبار و بدون استفاده برای بهبود بخشیدن به سرعت سیستم
- آپدیت روزانه با قابلیت همزمان سازی (synchronize) دیتابیس درایورها از طریق سایت سازنده
- عیب یابی قطعات درایورهای سخت افزاری و کمک به شما برای رفع مشکل آن ها
- انتخاب درایورهای مورد نظر برای گرفتن فایل پشتیبان (BackUp)
- نمایش گزینه های مخفی مربوط به کارت های گرافیک Nvidia در NVIDIA display driver control panel از قبیل : قابلیت overclocking، کنترل خنک کننده گرافیک (Fancontrol)

موفق و پيروز باشيد

Pip_Noob January 9th, 2009 15:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله a.m.f (پست 270083)
من مدتیه نمیتونم با windows live massenger وصل بشم .
خطای 810003c1 میده .
کسی میدونه چکار باید کنم ؟
حتی آخرین ورژن beta رو هم نصب کردم ولی همین خطا رو میده و نمیذاره sign in بشم .

ممنونم .

سلام
اینو یه امتحان کنید :
نقل قول:

Some beta users seem to be getting an error 810003c1 when they try to login to Messenger. This error can be caused if the region setting for your account is not set. If you are seeing this error, please go to [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] and make sure the Country/Region field is set correctly to your own country.
موفق باشید

arman_fxkar January 9th, 2009 15:12

باسلام و تشکر از دوست عزیزمون جناب kambiz t.a

بنده یه در خواست دیگه هم داشتم و اون اینه که :
دوستان واسه سلامت نرم افزاری و سخت افزاری سیستم کامپیوتر کدوم نرم افزار ها رو موثر میدونن؟
( لطفا اگه امکانش هست به صورت لیست نوشته و لینک دانلود رو هم مرقوم بفر مایید )

با تشکر و سپاس

rasoulg January 9th, 2009 16:53

دوستان من چند فایل پی دی اف رو که در فلاش دانلود کرده بودم، از فلاش به کامپیوتر منتقل کردم اما فایلها خوانده نمی شوند و این اخطار را می دهد:
there was an error opening this document. thr path does not exist

Pip_Noob January 9th, 2009 17:40

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 271719)
دوستان من چند فایل پی دی اف رو که در فلاش دانلود کرده بودم، از فلاش به کامپیوتر منتقل کردم اما فایلها خوانده نمی شوند و این اخطار را می دهد:

سلام
این کار رو امتحان کنید :
اگر اسم فایل یا فولدر آن به زبان فارسی است آن را به حروف لاتین تغییر دهید. مثلا فارکس.pdf بشود forex.pdf
موفق باشید.

blue_dream_1983 January 9th, 2009 18:30

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Pip_Noob (پست 271745)
سلام
این کار رو امتحان کنید :
اگر اسم فایل یا فولدر آن به زبان فارسی است آن را به حروف لاتین تغییر دهید. مثلا فارکس.pdf بشود forex.pdf
موفق باشید.

جالبه من همین الان فولدری که جابجاش کرده بودم و اسمش رو به فارسی گذاشته بودم رو تغیر نام دادم به انگلیسی و همه ی فایلهایی که تا قبل از این خوانده نمی شدند اجرا شدند.
مرسی
دلیل این مورد چی هست ؟

xeroF January 9th, 2009 18:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله blue_dream_1983 (پست 271767)
دلیل این مورد چی هست ؟

.: Lithium :. January 9th, 2009 20:36

سلام
دوستان کسی میدونه که چطور میشه از این سایت دانلود کرد؟

Ahmad-Ali January 10th, 2009 00:08

سلام.از دوستان خواهش میکنم اگر راهی برای شناسایی سخت افزار در اینترنت میدونند بفرمایند.من میخواهم کامپیوتر دزدیده شده خودم رو پیدا کنم.کمکم کنیدوارادتمندتان احمد

rasoulg January 10th, 2009 00:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 271719)

ممنون از کمک دوستان!
با تغییر زبان عنوان فایل این مشکل حل شد.
اما یکی دو فایل اخطر دیگری میدهند:
there was an error opening this document. this file cannot be found
دوستان اگر این مشکل را هم حل کنند، واقعا لطف را تمام خواهند کرد.
البته خودم فکر میکنم، کامل دانلود نشده اند. تا ببینیم نظر مهندسان سایت چیست؟

Leprechaun January 10th, 2009 01:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ahmad-Ali (پست 271928)
سلام.از دوستان خواهش میکنم اگر راهی برای شناسایی سخت افزار در اینترنت میدونند بفرمایند.من میخواهم کامپیوتر دزدیده شده خودم رو پیدا کنم.کمکم کنیدوارادتمندتان احمد

سلام:
تا آنجائي كه اطلاع دارم تنها راه رديابي سيستم تان از طريق ip است و با توجه به دايناميك بودن ip تنها در صورتي كه سارق از پرووايدر اينترنت شما استفاده كند رديابي ميسر است. پس ISP تان مي تواند بيشترين كمك را به شما بكند.
يك احتمال ضعيف ديگر براي رديابي، وجود نرم افزارهاي ضد سرقت بر روي سيستم است كه اين را هم مي توانيد از شركتي كه سيستم تان را تهيه كرديد پرس و جو كنيد. البته بعيد ميدانم كه حتي از نسخه رايگان اين نرم افزارها بر روي سيستمي نصب باشد اما به هرحال پرسيدنش ضرري ندارد.

موفق باشيد

Leprechaun January 10th, 2009 01:18

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 271946)
ممنون از کمک دوستان!

با سلام:
رسول خان احتمالا همانطور كه فرمويد فايل به صورت ناقص دانلود شده اما اگر فايل به تازگي با اين مشكل مواجه شده شايد نرم افزار Advanced PDF Repair بتواند كمكتان كند.

پيروز باشيد

Reza January 10th, 2009 09:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 271946)
ممنون از کمک دوستان!

برخی مواقع اگر نام فولدری که فایل در آن قرار دارد فارسی باشد، پیام خطا دریافت می شود.

m.zamani January 10th, 2009 12:32

میخواهم لپ تاپم(dell vostro 1500, windows vista) را پارتیشن بندی کنم. دوستان در این راهنمایی کنید.

szh.1367 January 10th, 2009 22:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ahmad-Ali (پست 271928)

سلام دوست عزیز

من قبلا این سایت رو دیده بودم یه چیزهایی در مورد دزدیه شدن لپ تاپ نوشته بود یه نگاه کنید امیدوارم که مفید باشه

naser007 January 12th, 2009 11:42

خراب شدن فايل ها و پوشه ها

با سلام بنده بعد از عوض كردن ويندوز خودم ديگه نمي تونم بعضي از پوشه ها و فايل هاي exe خودم رو با كنم

و ارور هاي زير را دريافت مي كنم

لطفا در صورت امكان من را راهنمايي بفرمائيد

WISHMASTER January 12th, 2009 13:22

سلام
متاسفانه مانعی برای ورود به بعضی از سایت ها پیش اومده و برنامه های قبلی نمی تونند کاری از پیش
ببرند. لطفاً اگه راه حلی سراغ دارید در پیام خصوصی یاری بفرمایید.:D

hoseintaheri January 12th, 2009 15:20

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله chaos_of_death (پست 39854)
آقا سلام

الهی بگم خدا این مخابرات ما رو چی کار نکنه.
همچین تو سایتاشون و اینور و اونور میان تبلیغ میکنن که آی ما High tech شدیم و فیبر نوری داریم و تلفن سلولی راه انداختیم و ..... که آدم فکر میکنه به زودی صفر سوم رو هم باز میکنن برای خطوط تلفن بین سیاره ای که مثلا بیای شماره تلفن 18-54-32-487-214-0005 رو بگیری که با شوهر خواهرت توی سیاره مشتری اونم توی منطقه طوفان قرمز توی پاسداران سیاره مشتری کوچه ژوراستان 118 ام پلاک D784M3211FHQ صحبت کنی.

نه بابا این خبرا هم نیست
ما تو شرکتمون Leased Line داشتیم با ترافیک 1 به 12 ( یعنی 12 User ازش به طور همزمان استفاده میکردن ) که سرعت Send و Recieve ش هم 256/128 بود. تو بدترین ساعت Direct بهت 7 کیلو بیت سرعت میداد که میتونستی با خیال راحت از Connection ات مطمئن باشی.
ماهی 230 هزار تومن هم میگرفتند و همین.

اومدن خبر مرگشون صرفه جویی کنن رفتن یه ADSL گرفتن 512/256 با ترافیک 1 به 8 که سرعتش دوبل اونه ولی خاک بر سر یه بند قطع میشه و اصلا دریافت و ارسالش کار نمیکنه.
یعنی این بدبخت متا تریدر که قد گوجه سبز هم ترافیک نداره هم نمیتونه وصل بشه. اونم با پورت به اون خلوتی 444 که هر ننه قمری ازش میتونه سیگنال رد و بدل کنه.
اینا بماند.

زنگ زدم به شرکت کوفت ( اسمشو نمیارم که شر نشه ) میگم آقا من میخوام ADSL بگیرم میگن بفرمایید خواهش میکنیم قیمت فرستادند. زینگ زدم به پشتیبانی میگم آقا من با هزینه مشکل ندارم ولی کار من فارکسه سرعت Direct میخوام حداقل هم 3 کیلو بود هم خوبه میگه ( کارشناس شرکت بعد از کلی نگه داشتن من پشت خط ) قربان مسئولین ما میگن در ماه حداقل 20 ساعت قطعی داریم.

زرررررررررررررررررت

حالا باز بگین خوبه
من که میترسم بگیرم

اقا شما کجایی مگه بابا فکر نکنم جای دوری باشی من همین امروز ADSL ام وصل شد:banana::banana::banana:
یه شرکتیه تو کرج اینترنت 512 فقط ماهی 6000 تومان در صورت قطعی هم بک اپ دایل اپ داره که فقط هزینه اشغال خط با نرخ داخل شهری محاسبه میشه انقدر عصبانی نباش دنبال یک ISP خوب بگرد همین
این رو هم اضافه کنم من بابت هر 1 GIG دانلود باید 5000 تومن بدم بجز مبلغ فوق ولی من دانلودم تو ماه 100 MG هم نمیشه و برای شرایط من هم خوبه

hoseintaheri January 12th, 2009 15:35

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله naser007 (پست 272671)
خراب شدن فايل ها و پوشه ها

با سلام بنده بعد از عوض كردن ويندوز خودم ديگه نمي تونم بعضي از پوشه ها و فايل هاي exe خودم رو با كنم

و ارور هاي زير را دريافت مي كنم

لطفا در صورت امكان من را راهنمايي بفرمائيد

احتمالا قسمتی از برنامه ها یا پوشه های شما در درایو C بوده که با عوض کردن ویندوز انها پاک شده شما باید قبل از عوض کردن ویندوز فایلهای موجود در داکیومنت را جای دیگری ذخیره کرده و بعدش کپی کنید وقتی شما یک برنامه رو مثلا تو درایو Gنصب میکنی خواه ناخواه قسمتی به درایو C هم میره
برای حل مشکلت یک راهی پیشنهاد میکنم نمیدونم کار کنه یا نه ولی امتحانش مجانیه:
استفاده از قابلیت system restore در ویندوز:
منوی start -
accesories
system tools
system restore
رو next کلیک میکنی اگه شانس بیاری تو تقویمش یک یا چند روز رو بصورت پر رنگ مشخص کرده روز رو مشخص میکنی و next اگه درست کار کنه همه تنظیمات و ارایشات و فایلهایی رو که تو اون روز مشخص تو هاردت بوده بازیابی میکنه ارور هایی که مده مربوط به دسترسی نداشتن و پیدا نکردنه فایل مورد نیازش هست
نمیدونم تونستم کمکت کنم یا نه
ان شااله مشکلت حل شه

ساعت جاري 21:31 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.