انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

amirrh March 16th, 2007 20:17

رفقا . كسي مي دونه فايلهاي .wmv را كه protected هستند را چطوري مي شود باز كرد؟ من با مدياپلير / وين امپ / پاور دي و دي امكتحان كردم همشون ميگن شما لايسنس نداري.
آيا برنامه خاصي يا روشي وجود داره از شر اين لايسنس گذشت.؟

ممنون

alibeirami March 16th, 2007 20:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amirrh (پست 94571)
رفقا . كسي مي دونه فايلهاي .wmv را كه protected هستند را چطوري مي شود باز كرد؟ من با مدياپلير / وين امپ / پاور دي و دي امكتحان كردم همشون ميگن شما لايسنس نداري.

ممنون

سلام

نه .تا حالا کسی موفق به شکستن این نوع رمز گذاری نشده.

vahidgh March 17th, 2007 15:36

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amirrh (پست 94571)

ممنون

خوب می تونی به یه پسوند دیگه تبدیلش کنی

mb March 19th, 2007 17:17

شرکت سونی با راه‌اندازی سامانه‌ای جدیدی موسوم به Home قصد دارد موفقیت بازی محبوب Second Life و پایگاه‌های دوست‌یابی اینترنتی را برای خود رقم بزند.
با راه‌اندازی این سامانه جدید کاربرانی که از کنسول بازی PlayStation 3 استفاده می‌کنند قادر خواهند شد تا در یک جهان سه‌بعدی با یکدیگر گفت‌وگو کنند، همدیگر را ملاقات کنند و اطلاعات مورد علاقه خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

فیل هاریسون(Phil Harrison) در کنفرانس توسعه‌دهندگان بازی‌های کامپیوتری که در سانفرانسیسکو برگزار شد اظهار داشت: «Home برای ارتباطات بیشتر و پاسخگوی به نیاز مخاطبان سونی راه‌اندازی می‌شود. صنعت بازی‌های کامپیوتری باید از پیشرفت‌های Web 2.0 آموزش ببیند.»

در این دنیای مجازی کاربران می‌تواند لباس،‌ غذا و لوازم مورد نیاز خود را خریداری کنند و این در حالی است که شرکت‌ها و مراکز تجاری نیز می‌توانند با پرداخت پول،‌ در این جهان برای خود دفتر تاسیس کنند.

هاریسون در ادامه صحبت‌های خود گفت:‌ «ما می‌خواهیم در دنیای بازی‌های کامپیوتری حرکتی را با نام Game 3.0 آغاز کنیم. این حرکت می‌تواند موفقیتی شبیه به بازی محبوب Second Life را به‌دنبال داشته باشد.»

ario March 20th, 2007 03:29

اگر ميخواين ويندوز تان كاملا" فارسي شود فايل زير را از سايت مايكروسافت دانلود كنيد.
حجم حدود 11 مگا بايت.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

amateur March 23rd, 2007 01:01

ببخشید کسی میدونه برای اینکه ایمیلی که میزنیم اسممون رو نشون نده به طرف مثلا تو یاهو باید چی کار کرد ؟

Hamid333 March 23rd, 2007 02:47

سلام
توی صفحه ی ایمیلتون وارد Options بشید.
بعد برین توی قسمت Mail Options .زیر ستون Management وارد General Preferences بشید. اونجا میتونین نام مورد نظر را وارد باکس From Name کنین. اگه میخواین هیچ اسمی ارسال نشه اونو خالی بگذارین.

aliii878 March 23rd, 2007 17:23

سلام دوستان

چشکلی باید در برنامه word انتهای کلیه نوشته ها را در یک راستا قرار داد...یعنی انتهای همه خط ها در یک سطح قرار گیرند...
قبلا بلد بودم ولی انگار الان از حافظم پاک شده..:o

علی یارتان

Hamed2420 March 23rd, 2007 17:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله aliii878 (پست 95666)
سلام دوستان

چشکلی باید در برنامه word انتهای کلیه نوشته ها را در یک راستا قرار داد...یعنی انتهای همه خط ها در یک سطح قرار گیرند...
قبلا بلد بودم ولی انگار الان از حافظم پاک شده..:o

علی یارتان

سلام

انتخاب متن های نوشته شده و زدن گزینه همتراز کننده ( Justify ) مثل شکل زیر:

http://i9.tinypic.com/2nqfw9v.jpg

موفق باشید :)
ارادتمند

aliii878 March 23rd, 2007 19:19

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 95668)
سلام

انتخاب متن های نوشته شده و زدن گزینه همتراز کننده ( Justify ) مثل شکل زیر:

http://i9.tinypic.com/2nqfw9v.jpg

موفق باشید :)
ارادتمند

سلام به حامد عزیز

جامد جان این گزینه انگار برای قبل از این هست که متن رو تایپ کرده باشی ولی انگار بعدش جواب نمی ده چون من بعد از انتخاب متن هرچی این گزینه رو زدم کارگر نشد.....

مثل اینکه به این موضوع که خودت متن رو تایپ کرده باشی یا اینکه کپی پیست کرده باشی هم گیر می ده....

دست گلت درد نکنه;)

علی یارتان

Hamed2420 March 23rd, 2007 23:32

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله aliii878 (پست 95674)
سلام به حامد عزیز
جامد جان این گزینه انگار برای قبل از این هست که متن رو تایپ کرده باشی ولی انگار بعدش جواب نمی ده چون من بعد از انتخاب متن هرچی این گزینه رو زدم کارگر نشد.....
مثل اینکه به این موضوع که خودت متن رو تایپ کرده باشی یا اینکه کپی پیست کرده باشی هم گیر می ده....
دست گلت درد نکنه;)
علی یارتان

سلام علی جان :)

نه!
من روی هر متنی که های لایتشون میکنم و این گزینه رو میزنم، اگر قبلش هم تراز نشده باشن، درستشون میکنه!

والا خیلی عجیبه که کار نکرده، دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه، شرمنده :blush:

موفق باشید
ارادت

S_K_H March 25th, 2007 01:20

سلام
دوستان کسی می دونه این مشکل سایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] از چیه ؟
همان طور که می دانید در قسمت free یک کد داده می شود ( بعد از شمارش معکوس کنتور )
در قسمتی که باید عکس حاوی کد ورود دیده شود فقط علامت ضربدر دیده می شود و عکس لود نمی شود !

ممنون می شوم راهنمایی فرمایید

S_K_H March 25th, 2007 14:17

...............

S_K_H March 25th, 2007 14:18

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله seincard (پست 95848)
سلام
دوستان کسی می دونه این مشکل سایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] از چیه ؟
همان طور که می دانید در قسمت free یک کد داده می شود ( بعد از شمارش معکوس کنتور )
در قسمتی که باید عکس حاوی کد ورود دیده شود فقط علامت ضربدر دیده می شود و عکس لود نمی شود !

ممنون می شوم راهنمایی فرمایید

:rolleyes: بالاخره تونستم درستش کنم ....
شادباشید;)

amir777 March 26th, 2007 16:55

سلام گرامیان
کسی از دوستان اطلاع دارند که نرم افزار emule چگونه دانلود می کند چون من وقتی روی گزینه مورد نظر کلیک راست میکنم و دانلود رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افتد

گردون بر کامتان

ساعت جاري 02:48 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.