![]() |
راه اندازی اینترنت وایرلس لپ تاپ
من یک دستگاه لپ تاپ dell vostro 1500(ویندوز ویستااست) دارم . سیگنالهای اینترنت وایرلس را شناسایی میکند ولی نمی تواند وصل شود و ارور میدهد، حدس میزنم از درایور باشد. لطفا راهنمایی کنید.
|
نقل قول:
لپ تاپ منم مودم وایرلس داره ووقتی به داتک زنگ زدم بابت اینکه من فقط یه خط وایرلس میخام وخودم مودم دارم جواب دادند مودمهای لپ تاپ در ایران عمل نمیکنن و شما باید از مودمهای ما استفاده کنین . امیدوارم سوالتون رو صحیح متوجه شده باشم . |
نقل قول:
اگر شما اینترنتی از شرکتی گرفته باشید اونها به شما ای پی و دی ان سی می دهند سپس به از طریق یوزر و پسوردی که در اختیار دارید می توانید به اینترنت کانکت شوید و استفاده کنید اگر در این میان شما نتوانید به شبکه متصل شوید ممکن است اکانت شما از طریق مدیر شبکه فعال نشده باشد یا شما طریقه ساخت کانکشن را اشتباه انجام می دهید یک حالت دیگه هم هست که فرستنده ازاد باشد که نیازی به یوزر و پسورد نیست و این عمل به صورت خودکار انجام می شود اگر لطف کنید از ارور کامپیوتر عکسی بگیرید شاید بتوان بیشتر کمک کرد |
سلام
من میخوام شوهای توی هاردمو که پسوندشون اکثرن dat یا mpg هست رو روی dvd رایت کنم که با دستگاه dvd خانگی اجرا بشه . البته دستگاه من dvd فشرده یا دایویکس رو هم میخونه . لطفا بگید چه جوری باید اینارو کانورت کنم . فرمت این dvd خانگی چیه ؟ با نرو جدید هم میشه تبدیل کرد یا نرم افزار خاصی واسه تبدیل میخواد ؟ اگه آره چه نرم افزاری خوبه ؟ اگه با نرو میشه از کدوم قسمت ؟ چه جوری ؟ ممنون که راهنمایی میکنید . |
نقل قول:
Nero Vision میتونید منو هم برای دی وی دی هم کنید. کار کردن با اون هم خیلی ساده ست. |
سلام
سایت جاوا برای ایرانیها بسته است؟ من هر کاری میکنم نمیتونم داونلود داشته باشم . ممنون از راهنماییتون. |
سلام
من یه مشکل با اکانت وبمانی خودم دارم . ممنون میشم راهنماییم کنید . موقع لاگین ، بعد از وارد کردن هر دو پسورد اصلی و key و بعد از ایکه پنجره محیط کار برنامه باز شد ، وقتی میخواد به سرور وصل شه این پیغام رو میده و بعد از اوکی کردن از برنامه خارج میشه . http://i34.tinypic.com/6egnbl.jpg مواردی که خودم به ذهنم رسیده : برنامه ام آخرین ورژن هست . یوزر پسوردم درسته ، چون ایرادی موقع لاگین نمیگیره کی فایلم درسته ، چون به اسم شماره خود اکانت ذخیره کردمش . تنها مساله ای که خودم حدس میزنم ، قدیمی بودنه کلیدم هست که مربوط به خیل وقته قبل هست . احتمالا ورژن 2 برنامه که الان برنامه ورژن 3 شده .. ولی وقتی از قسمت Intialize the program هم میرم ، فرقی نمیکنه و همون مشکل پیش میاد . نمیدونم چطوری باید کی فایل رو آپدیت کنم .( حدس میزنم مشکل همین باشه . چون خودش هم تو اون پنجره یکی از مشکلات احتمالی رو همین نکته ذکر کرده ) از دوستان اگر راهی برای آپدیت کردن کی فایل سراغ دارند ؛ یا میدونند کلا مشکل چیه ، لطفا راهنمایی کنند . سپاسگذارم |
نقل قول:
چرا با پشتیبانی در ایران تماس نمیگیری ؟ هم چت آنلاین دارن هم تلفنی . من که هر وقت زنگ میزنم یا چت میکنم خوب جواب میدن . الان شمارش دم دست نیست . از داخل سایت بردار . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام به بر و بچ سرمایه
من می خوام یه شبکه درست کنم بین پی سی و لپ تاپم تا با هر دو بتونم از ای دی اس ال استفاده کنم ؛ در ضمن مودم من از نوع ASUS AM602 هستش. و یه خروجی USB داره و یه خروجی واسه LAN ؛ یعنی کارت شبکه نمی خواد.اگه از دوستان کسی بتونه تنظیمات رو دقیق بگه ممنون میشم. |
سلام
دوستان کسی با این برنامه کار کرده است ؟ و از نحوه کار با ان اطلاع دارد؟ Express Talk [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ارتباط تلفنی از طریق کامپیوتر هست کلا کسی برنامه ای سراغ داره این مورد امکان پذیر باشد |
نقل قول:
برای اینکار باید مشخص کنید کدوم کامپیوترتون می خواد سرور بشه کدوم کلاینت فرض کنیم پی سی سرور باشه و لپ تاپ کلاینت ابتدا توسط کابل شبکه از کارت شبکه لپ تاپتون به ورودی lan مودم وصل میشید...سپس توسط کابل usb از پشت مودمتون به پورت usb پی سی اتصال برقرار میکنید.....بعدش هم به اینترنت وصل میشید بهمین سادگی بهمین خوشمزگی با احترام کلاید |
نقل قول:
این نوع مودم احتیاجی به کارت شبکه نداره ؛ من هم اون اتصالات رو می دونم فقط نحوه تنظیمات شامل دادن آی پی و غیره برام مشکل ایجاد کرده. در ضمن من می خوام که پی سی سرور و لپ تاپ کلاینت باشه. باز هم پیشاپیش از جواب دادنتون تشکر می کنم. |
نقل قول:
من خودم همچین چیزی را استفاده میکنم . شما پورت USB را به کامپیوتر خودت وصل میکنی و پورت Lan رو هم به Laptop . بعد یه کانشکن برای اینترنت درست میکنی و میری تو قسمت Network Connection روی اون کانکشن خودت راست کلیک میکنی و گزینه اخر یعنی Properteisمیری تو سربرگ Advanced و بعد گزینه ها مربوط به Sharing رو تیک میزنی یعنی AllowOther Network ..... . به همین راحتی هر دو کامپیوتر شما به اینترنت وصل میشه . البته اگه مشکل داشت بگید تا بگم که ای پی ها چطوری وارد کنید . |
سلام دوستان
من قدیم از آنتی ویروس نورتون استفاده میکردم . ولی چون خیلی سنگین بود ، رفتم سروقت کسپر . حدود 3 سالی هست که باهاش کار میکنم و راضی بودم . اما این اواخر این بلک لیستش معضلی شده برام ! دوستان آنتی ویروسی که بشه آپدیت کرد ، مطمئن باشه و خیلی هم سنگین نباشه ، چی پیشنهاد میدن ؟ ممنون |
من یه مدتی حدود 3 سال از Macafee میکردم و راضی بودم بعد که ازش خسته شدم سوییچ کردم رو NOD32 تستش ضرر نداره.
موفق و شاد باشی |
نقل قول:
می توانید از nod 32 و یا BitDefender استفاده کنید |
ضمن تشکر از پاسخ دوستان
ممکنه لینک دانلود آخرین نسخه همراه با ک*ر*ک*ش رو برام بزارید ؟ |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
درود
من نسخه اصل کسپراسکی اینترنت سکوریتی ورژن 7 را گرفته بودم . روی 3 تا دسنگاه نصب می شد . روی یکی از دستگاهها تاریخ کامپیوتر روی چند ماه قبل تنظیم شده بود و من آنتی ویروس را روش نصب کردم . بعد از نصب آمدم تاریخ را درست کنم که ناگهان آنتی ویروس نوشت رجیستر برنامه دیگه اعتبار نداره !!! هر کاری هم می کنم دیگه قبول نمی کنه !!! واقعا رجیستر مسخره ای داره . به نظرشما چکار کنم دوباره درست بشه ؟ ممنون اگه ک # ر #ک خوب و معتبری براش سراغ دارید ممنون می شوم لینک بدهید . یه برنامه اصل داشتیم اونم این طوری از آب درآمد !!! درود |
نقل قول:
تشکر ویژه به خاطر اینکه لینک این دو آنتی ویروس را گذاشتید . واقعا ممنون . فقط یه سوال : من مدتی از BitDefender استفاده میکردم . بعد مدت زیادی هم از nod 32 اما تخصص خاصی روی آنتی ویروس ندارم . میخواستم بپرسم شما در نهایت کدام را پیشنهاد میکنید ؟ (با درنظر گرفتن همه معایب و مزایا ) ممنون . ضمنا با توجه به اینکه آنتی ویروس برای همه لازم و مهم است ، بقیه دوستان هم لطفا در این مورد نظرشون رو اعلام کنند . باز هم ممنون . |
نقل قول:
من بر حسب تجربه از nod32 استفاده مي كنم و ازش راضي هستم، اما در كنارش يه فايروال هم لازم ميدونم كه فكر مي كنم zonealarm گزينه مناسبي باشه براتون كه اون رو هم مي تونيد از همون سايت بگيريد. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پيروز باشيد |
سلام
بنده تجربه شخصی خودم رو عرض می کنم و هیچ دلیل علمی برای اون ندارم برخی از انتی ویروس ها نمی توانند بعضی ویروس ها را تشخیص دهند به عنوان مثال نود 32 قادر نیست ویروس کزم غیض (املاء این ویروس را دقیق بلد نیستم پس گیر ندین:laugh: ) را تشخیص دهند اما همین ویروس به وسیله BitDefender قابل تشخیص و حذف می باشد خوب حالا یعنی چی یعنی اینکه بعد از مدتی انتی ویروس روی کامپیوتر خودتون را تغییر دهید تا بیشتر در امان باشید من تقریبا هر 1 ماه یک انتی ویروس عوض می کنم بیشتر هم از نود و BitDefender استفاده می کنم چنتا نکنه هم عرض کنم در بعضی از سایت ها در موقع ثبت نام از شما انتی ویروس نصب شده روی کامپیوتر را سوال می کند به هیچ عنوان به این سوال پاسخ ندهید زیرا کسانی که می خواهند کامپیوتر شما را الوده کنند با دانستن انتی ویروس نصب شده به راحتی این کار را انجام می دهند و نکته دیگه این که هیچ زمان 2 انتی ویروس را با هم روی یک کامپیوتر نصب نکند انتی ویروس دوم مثل زن دوم عمل می کند دار و ندارتون را به اتش می کشد :laugh: |
نقل قول:
|
سلام دوستان
یه سوال داشتم. اونم اینه که چجوری میشه از اینترنت کامپیوتر مثلا دایل اپ در موبایل(سونی اریکسون) استفاده کرد البته با استفاده از کابل usb مرسی. |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
می توانید امتحان کنید و 2 انتی ویروس رو باهم نصب کنید اون موقع این شکلی می شوید :cry: |
سلام به همه دوستان عزیزم.:)
بالاخره دنیا زیر و بم دارد.:( لپ تاپ من در تاریخ 22 اکتبر به سرقت رفت.(یعنی دار و ندار من،البته از نوع اطلاعاتی!):cry: میخواستم ببینم آیا راهی هست که یک سخت افزار رو مثلا با IP شناسایی کرد؟ اگر دوستانم راهنماییم کنند شاید زمانی بتوانم لپ تاپم رو پیدا کنم. ارادتمندتان احمد. |
سلام
دوستان کسی نرم افزار ریکاوری درست درمون سراغ داره؟ سپاسگزارم. |
نقل قول:
به نام خدا سلام دوست منامیدت به خدا باشه اول دوست من چند سال پیش هم خونه ما را دزد زد. دزد ها لب تاپ یک بنده خدای دیگری را دزدیده بودند . و وقتی دزدها با آن لب تاپ به اینترنت وصل شده بودند پلیس جای آنها را شناسایی کرده و آنها را دستگیر کرد. انشاالله پیدا میشه |
نقل قول:
اي خدا باعث و بانيش رو كچل كنه كه شيفت و دليت رو كنار هم گذاشت. بدجوري وسوسه انگزيزه.:cry: البته اميدوارم كه مساله مهمي براتون پيش نيامده باشه. اميدوارم اين يكي بتونه كمكتون كنه. ميشه گفت كه كارش از بقيه بهتره، البته به فرمت فايل هاتون هم بستگي داره. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پيروز باشيد |
نقل قول:
نرم افزار زیر امیدوارم کار شما رو راه بیندازه. Data Recovery Wizard Professional 4.3.6 | 5.81 MB EASEUS Data Recovery Wizard Professional is the professional level, most cost-effective and ease-to-use software available for data recovery. It is unmatched in its ability to recover almost total logic data loss situations - covering servers, desktops or laptops for many media, Windows Operating Systems and file types. كد:
http://rapidshare.com/files/173111556/EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional.v4.3.6.Retail.rar پ.ن : پست بالا را ندیدم. |
نقل قول:
ببخشید که دیر مینویسم.متاسفانه دسترسی من به اینترنت کوپنی شده است.:blink: آیا راهی برای ردیابی میشناسید؟ ارادتمند شما احمد |
سلام
دوستان بهترين نرم افزار Registry Cleaner چي هست؟ Tune Up رو كسي استفاده كرده؟ ممنون |
یک لپ تاپ و پی دی ای برای فارکسی ها به من پیشنهاد بدین !!
تنها چیزی که برام مهم هست عمر باتری اون هست لطفا مدل پیشنهادی خودتون رو هم بگین که چرا پیشنهاد میدین حداکثر قیمت هر دو با هم 2 میلیون تومان :) |
نقل قول:
|
با سلام
كسي از دوستان راجع به جديد ترين روش قانوني كردن ويندوز اگه چيزي ميدونه لطف كند و بيان نمايد . چونكه روشهاي قديمي ديگه جواب نميده با تشكر |
نقل قول:
از اين سريال استفاده كنيد jbc46q42fdpggmckp38y6mqd8 موفق و پيروز باشيد |
نقل قول:
با تشكر از شما دوست عزيز و گرامي |
سلام
دوستان كامپيوتري لطفاً در مورد هارد هاي SEAGATE يك مشاوره به بنده بديد. اين هارد رو پيشنهاد ميديد؟ اولويت با اين مارك هست يا MAXTOR ؟ البته مثل اينكه سيگيت، مكستور رو خريده ... ممنون |
نقل قول:
Seagate SCSI-73GB 80 Pin مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Cheetah 10K.6 73.4 GB • نوع حافظه : Hard drive - internal - SCSI • سايز هارد ديسك : 25.4*101.6*146.05 ميليمتر • وزن : 731 گرم • ظرفيت حافظه : 73.4 گيگابايت • نوع اتصال : SCSI • ميانگين زمان تاخير : 2.99 ميلي ثانيه • سرعت هد : 10000 rpm • ظرفيت بافر : 8 مگابايت • زمان خواندن تصادفي : 4.7 ميلي ثانيه • زمان نوشتن تصادفي : 5.3 ميلي ثانيه ساير قابليبت ها: • Broad range of capacities—from 36 GB to 147 GB • Lower ownership cost • Super-fast data transfer rates • Great value قيمت: 173000 تومان ////////////////////////////////////// Seagate SCSI-73GB 68 Pin مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Cheetah® 10K.7 Ultra320 SCSI 73-GB Hard Drive • نوع حافظه : Hard drive - internal - SCSI • سايز هارد ديسك : 25.4*101.6*146.05 ميليمتر • وزن : 726 گرم • ظرفيت حافظه : 73.4 گيگابايت • نوع اتصال : Ultra320 SCSI • سرعت انتقال اطلاعات : 80 Mbytes/sec. • ميانگين زمان تاخير : 3.0 ميلي ثانيه • سرعت هد : 10000 rpm • ظرفيت بافر : 8 مگابايت • زمان خواندن تصادفي : 4.9 ميلي ثانيه • زمان نوشتن تصادفي : 5.4 ميلي ثانيه ساير قابليبت ها: • Broad range of capacities—from 36 GB to 147 GB • Lower ownership cost • Super-fast data transfer rates • Great value قيمت: 173000 تومان ////////////////////////////////////// Seagate SATAII-500GB 32MB Buffer مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 500-GB Hard Drive • نوع حافظه : Hard drive - internal • سايز هارد ديسك : 26.11*101.6*146.99 ميليمتر • وزن : 0.54 كيلو گرم • ظرفيت حافظه : 500 گيگابايت • نوع اتصال : SATA 3Gb/s NCQ • سرعت انتقال اطلاعات : 300 MBps • ميانگين زمان جستجو : 105 MBps • سرعت هد : 7200 rpm • ظرفيت بافر : 32 مگابايت ساير قابليبت ها: • 16-MB cache • Ultra320 SCSI 68-pin interface • Perpendicular recording technology for maximum capacity • Up to 125-MB/s sustained transfer rate • 30 percent more IOPS than 10K 3.5-inch drives • Reduced RAID rebuild times • Highest reliability rating in the industry • Lower total cost of ownership (TCO) ////////////////////////////////////////////////////////////// Seagate SATAII-500GB 16MB Buffer مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 500-GB Hard Drive • نوع حافظه : Hard drive - internal • سايز هارد ديسك : 26.1*101.6*146.99 ميليمتر • وزن : 720 كيلو گرم • ظرفيت حافظه : 500 گيگابايت • نوع اتصال : Ultra ATA/100 SATA 3Gb/s NCQ SATA 1.5Gb/s NCQ • سرعت انتقال اطلاعات : 100/300 MBps • ميانگين زمان تاخير : 4.16 ميلي ثانيه • سرعت هد : 7200 rpm • ظرفيت بافر : 16 مگابايت • نسبت هد به ديسك : 6/3 • مقدار هر بايك در سكتور : 512 • برق : - در حالت ساكن : 12.6 - در حالت حركت : 13.0 - در حالت بي كار : 9.3 ساير قابليبت ها: • SATA 3Gb/s interface • Perpendicular recording technology for maximum drive capacity and reliability • 16-MB cache buffer • Ultra-fast performance • Superb reliability • Whisper-quiet operation • Enhanced G-Force Protection against handling damage • 78 MB/s maximum sustained data transfer rate • Clean Sweep calibration and Directed Offline scan diagnostics • RoHS (restriction of hazardous substances) compliant /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Seagate SATAII-250GB 8MB Buffer مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 250-GB Hard Drive • نوع حافظه : Hard drive - internal • سايز هارد ديسك : 26.1*101.6*146.99 ميليمتر • وزن : 580 كيلو گرم • ظرفيت حافظه : 250 گيگابايت • نوع اتصال : Ultra ATA/100 SATA 3Gb/s NCQ SATA 1.5Gb/s NCQ • سرعت انتقال اطلاعات : 100/300 MBps • ميانگين زمان تاخير : 4.16 ميلي ثانيه • سرعت هد : 7200 rpm • ظرفيت بافر : 8 مگابايت • نسبت هد به ديسك : 3/2 • مقدار هر بايك در سكتور : 512 • برق : - در حالت ساكن : 12.6 - در حالت حركت : 13.0 - در حالت بي كار : 9.3 ساير قابليبت ها: • SATA 3Gb/s interface • Perpendicular recording technology for maximum drive capacity and reliability • 16-MB cache buffer • Ultra-fast performance • Superb reliability • Whisper-quiet operation • Enhanced G-Force Protection against handling damage • 78 MB/s maximum sustained data transfer rate • Clean Sweep calibration and Directed Offline scan diagnostics • RoHS (restriction of hazardous substances) compliant ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Seagate SATAII-1TB مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 1-TB Hard Drive • نوع حافظه : Hard drive - internal • سايز هارد ديسك : 26.11*101.6*146.99 ميليمتر • وزن : 0.64 كيلو گرم • ظرفيت حافظه : 1000 گيگابايت • نوع اتصال : SATA 3Gb/s NCQ • سرعت انتقال اطلاعات : 300 MBps • ميانگين زمان جستجو : 115 MBps • سرعت هد : 7200 rpm • ظرفيت بافر : 32 مگابايت ساير قابليبت ها: • Delivers 500-GB capacity • Ships with the industry’s most reliable and proven perpendicular magnetic recording technology • Delivers high performance • 105 MB/s sustained data rate • 32-MB cache buffer • Environmentally friendly • Consumes almost 15 percent less power during idle than previous products, enabling customers to build low-power systems • Meets strict RoHS environmental requirements • Leverages best combination of technology (areal density, PMR) and proven components for volume availability ///////////////////////////////////////////// موفق و پيروز باشيد |
نقل قول:
ضمن تشکر از اطلاعات کامل و جامعی که گه گاه در زمینه سخت افزار ارائه میکنید ، جسارتا یه نفر میخواد اینارو تحلیل کنه ! :blush: ممکنه بفرمایید منبع این اطلاعات کجاست و اینکه آیا کار و تخصصتون این هست ؟ اینو میپرسم که در صورت نیاز برای تهیه و آپگرید سیستم ، بنده و احیانا سایر دوستان دیگه زیاد این در اون در نزنیم :) ممنون |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] سایت معتبری در زمینه سخت افزار هست . مخصوصا قسمت کارت گرافیکش راست کار شماست :);) |
سلام
ممنون از اطلاعات اما هدفم شناختن سرعت هارد سيگيت و مكستور هست. كدوم يكي از اين دو هارد سرعت بالاتري دارند؟ ممنونم |
نقل قول:
تو همین لینک که دادم ، 6 تا محصول معروف رو از چند لحاظ ( خواندن ، نوشتن ، دسترسی و .... ) به صورت نموداری مقایسه کرده ... البته متاسفانه نامی از مکستور نیست . اما سیگیت تو اون 6 تا مجموعا و در کل اول بوده ... فقط نمی دونم که اون مدلها تو ایران هم الان موجود هست یا نه . |
نقل قول:
Maxtor SCSI-73GB 68Pin مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Cheetah® 15K.5 Ultra320 SCSI 73-GB Hard Drive • نوع حافظه : Hard drive - internal - SCSI • سايز هارد ديسك : 26.11*101.85*146.99 ميليمتر • وزن : 839 گرم • ظرفيت حافظه : 73.4 گيگابايت • نوع اتصال : Ultra320 SCSI • سرعت هد : 15000 rpm • ظرفيت بافر : 16 مگابايت • ميانگين زمان تاخير : 2.0 ميلي ثانيه • زمان خواندن تصادفي : 3.50 ميلي ثانيه • زمان نوشتن تصادفي : 4.0 ميلي ثانيه ساير قابليبت ها: • 16-MB cache • Ultra320 SCSI 68-pin interface • Perpendicular recording technology for maximum capacity • Up to 125-MB/s sustained transfer rate • 30 percent more IOPS than 10K 3.5-inch drives • Reduced RAID rebuild times • Highest reliability rating in the industry • Lower total cost of ownership (TCO) /////////////////////////////////////////////////////////////// Maxtor SCSI-36.7GB مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Maxtor Atlas 15K 36.7GB SCSI Hard Drive • نوع حافظه : Hard drive - internal - SCSI • سايز ديسك : 3.5" * 1/4H • سايز هارد ديسك : 4 * 1* 5.8 اينچ • وزن : 1.8 پوند • ظرفيت حافظه : 36.7 گيگابايت • نوع اتصال : 1 * Ultra320 LVD - 68 pin HD D-Sub • سرعت انتقال اطلاعات : 108 MBps • ميانگين زمان جستجو : 3.4 ميلي ثانيه • سرعت هد : 15000 rpm • ظرفيت بافر : 8 مگابايت • ميانگين زمان تاخير : 2 ميلي ثانيه • ميزان زمان خطاء بازيافتي : 1 per 10^11 ساير قابليبت ها: • Enables up to 45% more IO/sec than average 10K RPM drives. Allows system integrators to provide the highest performance, lowest cost/IO solution in the industry. • MaxAdapt (adaptive active filtration) makes Atlas™ 15K drives "smart" for optimal system performance. • Ideal for use in demanding high-performance and I/O-intensive applications, such as OLTP, enterprise servers, 3-D animation, high-performance workstations, data mining, and NAS and SAN environments. ///////////////////////////////////////////////////////////// Maxtor SCSI-300GB 68Pin 15K مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Cheetah® 15K.5 Ultra320 SCSI 300-GB Hard Drive • نوع حافظه : Hard drive - internal - SCSI • سايز هارد ديسك : 25.4*101.6*146.05 ميليمتر • وزن : 839 گرم • ظرفيت حافظه : 300 گيگابايت • نوع اتصال : Ultra320 SCSI • سرعت انتقال اطلاعات : 80 MBps • ميانگين زمان جستجو : 3.4 ميلي ثانيه • سرعت هد : 15000 rpm • ظرفيت بافر : 16 مگابايت • ميانگين زمان تاخير : 2.0 ميلي ثانيه • زمان خواندن تصادفي : 3.50 ميلي ثانيه • زمان نوشتن تصادفي : 4.0 ميلي ثانيه • برق مصرفي : 1.91 amps ساير قابليبت ها: • 16-MB cache • Ultra320 SCSI 68-pin interface • Perpendicular recording technology for maximum capacity • Up to 125-MB/s sustained transfer rate • 30 percent more IOPS than 10K 3.5-inch drives • Reduced RAID rebuild times • Highest reliability rating in the industry • Lower total cost of ownership (TCO) /////////////////////////////////////////////////////////////// Maxtor SCSI-300GB 68Pin 10K مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Cheetah® 10K.7 Ultra320 SCSI 300-GB Hard Drive • نوع حافظه : Hard drive - internal - SCSI • سايز هارد ديسك : 25.4*101.6*146.05 ميليمتر • وزن : 726 گرم • ظرفيت حافظه : 300 گيگابايت • نوع اتصال : Ultra320 SCSI • سرعت انتقال اطلاعات : 80 MBps • ميانگين زمان جستجو : 3.4 ميلي ثانيه • سرعت هد : 10000 rpm • ظرفيت بافر : 8 مگابايت • ميانگين زمان تاخير : 3.0 ميلي ثانيه • زمان خواندن تصادفي : 4.9 ميلي ثانيه • زمان نوشتن تصادفي : 5.4 ميلي ثانيه • برق مصرفي : 1.91 amps ساير قابليبت ها: • 8-MB cache • Ultra320 SCSI 80-pin interface • 4.6-ms average read and 5.2-ms average write seek times • Up to 80-MB/s sustained data rates • Exclusive background media scan and enhanced error correction code • Low power and cooling requirements ////////////////////////////////////////////////////// Maxtor SCSI-146GB 80Pin مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Cheetah® 10K.7 Ultra320 SCSI 146-GB Hard Drive • نوع حافظه : Hard drive - internal - SCSI • سايز هارد ديسك : 25.4*101.6*146.05 ميليمتر • وزن : 726 گرم • ظرفيت حافظه : 146 گيگابايت • نوع اتصال : Ultra320 SCSI • سرعت انتقال اطلاعات : 80 MBps • ميانگين زمان جستجو : 3.4 ميلي ثانيه • سرعت هد : 10000 rpm • ظرفيت بافر : 8 مگابايت • ميانگين زمان تاخير : 3.0 ميلي ثانيه • زمان خواندن تصادفي : 4.9 ميلي ثانيه • زمان نوشتن تصادفي : 5.4 ميلي ثانيه • برق مصرفي : 1.89 amps ساير قابليبت ها: • 16-MB cache • Ultra320 SCSI 80-pin interface • 4.6-ms average read and 5.2-ms average write seek times • Up to 80-MB/s sustained data rates • Exclusive background media scan and enhanced error correction code • Low power and cooling requirements ////////////////////////////////////////////////////////// Maxtor SCSI-146GB 64Pin مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Cheetah® 15K.5 Ultra320 SCSI 146-GB Hard Drive • نوع حافظه : Hard drive - internal - SCSI • سايز هارد ديسك : 26.11*101.85*146.99 ميليمتر • وزن : 839 گرم • ظرفيت حافظه : 146.8 گيگابايت • نوع اتصال : Ultra320 SCSI • سرعت انتقال اطلاعات : 108 MBps • ميانگين زمان جستجو : 3.4 ميلي ثانيه • سرعت هد : 15000 rpm • ظرفيت بافر : 16 مگابايت • ميانگين زمان تاخير : 2.0 ميلي ثانيه ساير قابليبت ها: • 16-MB cache • Ultra320 SCSI 68-pin interface • Perpendicular recording technology for maximum capacity • Up to 125-MB/s sustained transfer rate • 30 percent more IOPS than 10K 3.5-inch drives • Reduced RAID rebuild times • Highest reliability rating in the industry • Lower total cost of ownership (TCO) ///////////////////////////////////////////////////// Maxtor SATAII-500GB 32MB Buffer مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Maxtor DiamondMax 22 - hard drive - 500 GB - SATA-300 • نوع حافظه : Hard drive - internal • سايز ديسك : 3.5" * 1/3H • سايز هارد ديسك : 10.2 * 14.7 * 2.6 سانتيمتر • وزن : 0.54 كيلوگرم • ظرفيت حافظه : 500 گيگابايت • نوع اتصال : Serial ATA-300 • سرعت انتقال اطلاعات : 300 MBps • ميانگين زمان جستجو : 8.5 ميلي ثانيه • سرعت هد : 7200 rpm • ظرفيت بافر : 32 مگابايت ساير قابليبت ها: • Home desktop PCs • Office and business PCs • General, non-PC, ATA storage application ////////////////////////////////////////////////////////////// Maxtor SATAII-320GB مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Maxtor DiamondMax 21 - hard drive - 320 GB - SATA-300 • نوع حافظه : Hard drive - internal • سايز ديسك : 3.5" * 1/3H • سايز هارد ديسك : 10.2 * 14.7 * 2.6 سانتيمتر • وزن : 0.64 كيلوگرم • ظرفيت حافظه : 320 گيگابايت • نوع اتصال : Serial ATA-300 • سرعت انتقال اطلاعات : 300 MBps • ميانگين زمان جستجو : 11 ميلي ثانيه • سرعت هد : 7200 rpm • ظرفيت بافر : 8 مگابايت ساير قابليبت ها: • Support for more advanced features • Handle greater storage needs • 320-GB capacity • SATA 3Gb/s and Ultra ATA/100 interfaces • 8-MB cache • Robust design for system reliability • Great value • RoHS compliant ///////////////////////////////////////////////// Maxtor SATAII-250GB مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Maxtor DiamondMax 21 - hard drive - 250 GB - SATA-300 • نوع حافظه : Hard drive - internal • سايز ديسك : 3.5" * 1/4H • سايز هارد ديسك : 10.2 * 14.7 * 2 سانتيمتر • وزن : 368 گرم • ظرفيت حافظه : 250 گيگابايت • نوع اتصال : Serial ATA-300 • سرعت انتقال اطلاعات : 300 MBps • ميانگين زمان جستجو : 11 ميلي ثانيه • سرعت هد : 7200 rpm • ظرفيت بافر : 8 مگابايت ///////////////////////////////////////////////////// Maxtor SATAII-1TB مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Maxtor DiamondMax 22 - hard drive - 1TB - SATA-300 • نوع حافظه : Hard drive - internal • سايز ديسك : 3.5" * 1/3H • سايز هارد ديسك : 10.2 * 14.7 * 2.6 سانتيمتر • وزن : 0.64 كيلوگرم • ظرفيت حافظه : 1000 گيگابايت • نوع اتصال : Serial ATA-300 • سرعت انتقال اطلاعات : 300 MBps • ميانگين زمان جستجو : 8.5 ميلي ثانيه • سرعت هد : 7200 rpm • ظرفيت بافر : 32 مگابايت ساير قابليبت ها: • Home desktop PCs • Office and business PCs • General, non-PC, ATA storage application ////////////////////////////////////////////////////////////// Maxtor SATAII-160GB مشخصات فني: • سري هارد ديسك : Maxtor DiamondMax 21 - hard drive - 160 GB - SATA-300 • نوع حافظه : Hard drive - internal • سايز ديسك : 3.5" * 1/4H • سايز هارد ديسك : 10.2 * 14.7 * 2 سانتيمتر • وزن : 380 گرم • ظرفيت حافظه : 160 گيگابايت • نوع اتصال : Serial ATA-300 • سرعت انتقال اطلاعات : 300 MBps • ميانگين زمان جستجو : 11 ميلي ثانيه • سرعت هد : 7200 rpm • ظرفيت بافر : 2 مگابايت ساير قابليبت ها: • Home desktop PCs • Office and business PCs • General, non-PC, ATA storage application ////////////////////////////////////////////////////////////////// اگر سرعت خيلي بالا مد نظرتان است بنده اين مدل را پيشنهاد ميكنم Maxtor SCSI-300GB 68Pin 15K هارد مكستور اسكازي 300 گيگابايت موفق و پيروز باشيد |
سلام دوستان
لطفا یک لب تاپ معرفی کنید که سیم کارت بخوره و بدون واسطه(pixma) به اینترنت وصل بشه. در ضمن جنسش هم خوب باشه ممنون |
نقل قول:
سيم كارت اينگونه لب تابها سيم كارتهاي بخصوصي هستند و سيستمي كه اينگونه سيم كارتها را ساپورت كنند در ايران وجود ندارد موفق و پيروز باشيد |
سلام
از دوستانی که در زمینه برنامه نویسی اکسل اطلاع دارند یک سئوال دارم: اگر بخواهیم مثلا مقدار سل A1 رو بر سل B1 تقسیم کنیم و خارج قسمت اعشاری نباشد یعنی حاصل تقسیم اعشاری نباشد باید از چه دستور یا فرمولی استفاده کنیم. ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنند.. |
باسلام
دوست عزیز شما میتوانید در سلول حاصل تقسیم کلیک راست نمودن و از دستور فورمت سل /نامبر/نامبر/Decimal places/عدد مورد نیاز بعد از اعشار را مشخص نمائید. |
ساعت جاري 21:33 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |