![]() |
نقل قول:
یعنی اینکه این تیونر تا 1000 صفحه کاغذ مثلاً A4 رو با پوشش 5% متن (رنگ سیاه)، پرینت میکند. امیدوارم که درست گفته باشم. ارادت |
سلام
دوستان کسی لینک دانلود این برنامه رو داره؟ Symantec Norton Ghost 2003 ممنون |
نقل قول:
دوستان کسی این نرم افزار رو نداشت، فوری نیاز دارم ممنون |
دریافت ایمیل از سرویس هایی که pop۳ ندارند
این مشکل بسیاری از کاربران هست . چراکه سرویس دهنده های معروفی چون یاهو و هات میل قابلیت pop۳ را در ازای دریافت مبلغی در اختیار شما قرار می دهند . اما شما می توانید با استفاده از اکستنشن web mail براحتی ایمیل های این سرویس ها رو در برنامتون دریافت کنید . برای دانلود این اکستنشن می تونید به .....................[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام دوستان
دوسه روزه که یه مشکلی برام پیش اومده . وقتی که می خوام یه متنی رو بنویسم ، یک حرف شروع یه تکرار میشه و اجازه نوشتن هیچ چیزی رو به من نمیده . اولش حرف a بود و الان کاراکتر ( , ) شده . به محض کلیک کردن در جایی که می خوام چیزی بنویسم ، یه چیزی شبیه این بدون توقف تکرار میشه : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, انگار که این کلید رو نگه داشته باشیم . کسی می دونه چطوری میشه این مشکل رو بر طرف کرد؟ ارادتمند. |
یوسف جان شاید کامپیوترت ویروسی شده .
|
نقل قول:
عزيزم خوب دستتو از روي اون كليد بردار ديگه :laugh: اما من هم امكان وجود ويروس رو زياد ميدونم |
نقل قول:
|
آقا من از امروز صبح نمی توانم به یاهو لاگین بشوم.یعنی صفحه اصلی یاهو باز میشه روی sign in که کلیک می کنم اون صفحه ای که باید آی دی و پسورد میلم را بنویسم نمیاد.جالبه که تمام قسمتهای دیگر مثل sign up و کلیه صفحات وب دیگر موجود در اینترنت :mad: باز میشوند!!ولی این صفحه فقط آرم یاهوی بالای صفحه میاد ولی بقیه صفحه نمیاد و اگر ولش کنی خودش خود به خود هی رفرش میشه و اصلا صفحه کامل لود نمیشه ولی اون صفحه ...can not هم نمیاد.
با آی اس پی دیگر هم وصل شدم باز هم همینجوریه.با vpn هم وصل شدم که آی پی را عوض میکنه باز هم همونطوره. دارم قاطی میکنم:wacko: .نکنه هکی مکی چیزی شدم؟!!! please help me :cry: :cry: :cry: |
نقل قول:
|
سلام
من آنتي ويروس KasperskyAV6 رو نصب كردم . يك مشكلي دارم اين است كه وقتي ويندوز بالا مي ياد يك بار مي تونم به اينترنت كانكت بشم . بار دوم نمي دونم اصلا به اينترنت وصل نمي شه نمي دونم چرا به احتمال 100 درصد از اين آنتي ويروس است منتها نمي دونم كجاش رو بايد تنظيم كنم براي همين كار مجبورم ري استرات كنم آيا شما همچين مشكلي داشتيد اگر داشتيد چكار كرديد تا برطرف شد ؟ باتشكر |
نقل قول:
فكر نميكنم از kaspersky باشه. pause protection را بزنيد و دوباره امتحان نماييد.. اگر باز مشكل داشتيد از kaspersky نيستش |
با چه برنامه اي من ميتوانم يك عكس را از داخل كامپيوترم فكس كنم؟
در برنامه ي فكس ويندوز ظاهرا" فقط ميتوان تايپ كرد و عكس نميتوان فرستاد:( پيشاپيش مرسي |
نقل قول:
عکس را برای پر ینت انتخاب کنید بعد از شما میپرسد چه پرینتری(سلکت پرینتر ) یکی از گزینها فاکس میباشد انرا انتخاب کنید |
اين برنامه را هم يافتم
fax machine 4.22 سريالش هم اين سايت داره: crackdb.com |
ساعت جاري 02:49 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |