انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

Sohrab_K November 4th, 2008 13:25

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Kambiz_T.A (پست 244912)
در دنیای رایانه و به خصوص دنیای مجازی اینترنت ، امنیت یکی از مهم ترین موارد است. استفاده از یک نرم افزار امنیتی برای کنترل سیستم و جلوگیری از آسیب دیدن آن در برابر حملات فایل های مخرب نکته ای است که همه کاربران به آن اهمیت ویژه ای می دهند. اما این که با وجود این همه نرم افزار امنیتی کدام یک را برگزینیم سوالی است که بسیاری از کاربران به آن توجه دارند. نرم افزاری که بتواند امنیت کامل را برای رایانه ها فراهم آورد ، سرعت سیستم را کاهش ندهد و بسیاری مورد دیگر که کاربران اغلب به آن توجه می کنند.
برندها و شرکت های زیادی هستند که در زمینه تولید نرم افزار های امنیتی فعالیت می کنند. نامی که از دیر باز همه با آن آشنایی دارد مک آفی بوده است. شرکتی بسیار قدرتمند که شاید کمتر کسی پیدا شود که نام این شرکت و محصولات آن را نشنیده و ندیده باشد. با اطمینان می توان گفت که معروف تر از مک آفی شاید نرم افزار یافت نشود.
اما چند سالی است که به دلایل مختلف کاربران کمتر از نرم افزار های این شرکت استفاده می کنند. بسیاری بر این عقیده هستند که با نصب و استفاده از این نرم افزار سرعت و کارآیی سیستم تا حدی کاهش می یابد.
اما جواب همه این انتقادات را مک آفی در عمل می دهد. بسته ی امنیتی این شرکت با نام McAfee Total Protection 2009 که شامل تمامی موارد امنیتی است می شود. بسته امنیتی بسیار قدرتمندی که با یک بار امتحان همه مجذوب عملکرد و امنیتی که با خود با همراه خواهد آورد خواهند شد.
در این نسخه که به تازگی ارائه گردیده است کابران با وجود نرم افزار های مختلف در این بسته نهایت امنیت را می توانند تجربه کنند اما با این تفاوت که کوچکترین خللی در کارآیی سیستم وارد نخواهد شد. این طور می توان گفت که مک آفی با ارائه این ابزار تا حدود زیادی قصد یازگردانی محبوبیت از دست رفته خود ر بازگرداند. به روز رسانی های این بسته بسیار سریع و در مدت زمان های تعیین شده صورت می گیرد.
ٱنتی ویروس ، آنتی اسپم ، دیوار آتش بسیار قدرتمند ، آنتی اسپای وار و ... نمونه هایی از نرم افزار های موجود در این بسته امنیتی هستند.

در این بسته امنیتی قابلیت های جدیدی اضافه گردیده است که به اختصار به توضیح آن می پردازیم:
New-Simplified Set-up :
نصب آسان و بسیار سریع و همچنین حذف آسان این بسته از روی سیستم عامل
New-Enterprise-class Anti-spam :
نمایش و مدیریت کامل بر روی ایمیل های برای جلوگیری از آسیب دیدن از سوی ایمیل های تبلیغات و مخرب
New-QuickScan :
اسکن سریع و قدرتمند رایانه ها با سبکی جدید و البته اسکن به اطلاعات رد و بدل شده از شبکه ها
New-Age Appropriate Searching :
فیلترینگ بسیار قردتمند برای مدیریت فرزندان و البته جلوگیری از حتی جستجو در میان جستجوگر ها
New-Friendly Alerts :
آلارمی زیبا برای پیدا شدن فایل های مخرب

قابلیت های کلیدی بسته امنیتی McAfee Total Protection 2009:
- آنتی ویروس و آنتی اسپای بسیار قدرتمند
- دو راه متفاوت برای استفاده از دیوار آتش قدرتمند به منظور جلوگیری از هک شدن در مقابل هکر ها
- چک کردن سایت ها برای وجود فایل های مخرب
- محیطی بسیار ساده در عین کارآیی بالا
- به روز رسانی های سریع و در زمان های نیاز
- جلوگیری از دسترسی فرزندان به سایت های مخرب و مبتذل
- پشتیبان گیری از اطلاعات موجود در هارد دیسک ، انواع لوح فشرده و ...
- اسکن و از بین بردن فایل های مخرب بدون بازشدن حتی یک صفحه
- استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها برای یافتن فایل های مخرب
- استفاده از بانک اطلاعاتی بسیار قدرتمند شرکت مک آفی
- عدم کاهش Performance سیستم
- سازگاری با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب ویستا

لينك دانلود:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پيروز باشيد

سلام

به خاطر دارم که چند سال قبل امکان آپدیت این آنتی ویروس از ایران وجود نداشت و از ورژنهای قدیمی تر استفاده میکردیم تا بعدها کسپر اومد و اون رو جایگزین کردیم ...

الان با قضیه بلک لیست کسپر هم به نوعی دوباره به همون مشکل خوردیم !

میخواستم ببینم این ورژن جدید مک آفی که شما زحمت معرفی اش رو کشیدید ، همون مشکل سابق رو داره یا به لطف ****** و اینجور صحبتها میشه ازش استفاده کرد ؟!

سپاسگذارم .

Kambiz_T.A November 4th, 2008 13:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Sohrab_K (پست 244952)
سلام

به خاطر دارم که چند سال قبل امکان آپدیت این آنتی ویروس از ایران وجود نداشت و از ورژنهای قدیمی تر استفاده میکردیم تا بعدها کسپر اومد و اون رو جایگزین کردیم ...

الان با قضیه بلک لیست کسپر هم به نوعی دوباره به همون مشکل خوردیم !

میخواستم ببینم این ورژن جدید مک آفی که شما زحمت معرفی اش رو کشیدید ، همون مشکل سابق رو داره یا به لطف ****** و اینجور صحبتها میشه ازش استفاده کرد ؟!

سپاسگذارم .

با سلام

براي رفع مشكل آپديت شما بايد هر چند وقت يكبار از سرويس VPN استفاده كنيد

موفق و پيروز باشيد

a.m.f November 4th, 2008 18:02

سلام دوستان

میشه نرم افزاری که فیلهای PDF رو تبدیل به WORD میکنه اینجا قرار بدید .

ممنون . موفق باشید .

rasputin November 5th, 2008 05:55

سلام دوستان :)
یه مشکل خیلی حاد برام پیش اومده که به کمکتون نیاز دارم :(

کسی میدونه چجوری میشه از شر این ایمیل های تبلیغاتی ( که معمولآ هم به اسم افراد مختلف میاد ) و میل باکس آدم رو منفجر میکنه ، خلاص شد ؟؟

کافیه فقط یک ساعت پای سیستم نباشم ، میام میبینم 85 1 تا میل جدید اومده :(

چیکار کنم که دیگه نیاد ! ؟

trendfinder November 5th, 2008 07:08

احتمالاً در سایتی ثبت نام کردید که این نوع ایمیل ها رو برای افراد ثبت نام شده میفرسته. یا در گروپ عضو شدین و اعضا براتون ایمیل میفرستن.
در هر صورت شما باید اون سایت یا گروه اصلی رو پیدا کنید و آدرسش رو در قسمت Block Addresses که در قسمت Options ایمیلتون قرار داره وارد کنید تا دیگه از این قبیل ایمیلها براتون نیاد.

Kambiz_T.A November 5th, 2008 12:27

بسته امنیتی آرام اما قدرتمند AVG Internet Security 8.0.196

یکی از شرکت هایی است که از سال ها پیش در زمینه تولید ابزارهای امنیتی بسیار موفق بوده است. همیشه آنتی ویروس های این شرکت میان کاربران معروف بوده و اکثر کاربران این شرکت و بسته های امنیتی آن را می شناسند و حالا پس از 12 سال کار و تلاش این شرکت ، هشتمین نسخه از بسته های امنیتی خود را به بازار ها عرضه نموده است. این بسته امنیتی که AVG Internet Security نام دارد ، به کاربرانش مژده یک سیستم کاملا امن و عاری از هرگونه فایل مخربی را می دهد.
بسته امنیتی AVG Internet Security 8.0 شامل تمامی نرم افزار های لازم برای داشتن یک رایانه امن است. آنتی ویروس ، آنتی تروجان ، دیوار آتش بسیار قدرتمند ، آنتی اسپای و نهایت امنیت در اینترنت و ... بخش های این بسته امنیتی را تشکیل می دهند. AVG Internet Security 8.0 که جدیدترین نسخه از محصولات کمپانی AVG به شمار می رود با استفاده از آخرین تکنولوژی ها اقدام به اسکن سیستم رایانه ای کاربرانش می کند و تقریبا اگر این بسته روزانه آبدیت و به روز رسانی شود هیچ ویروس و فایل مخربی حتی نمی تواند به سمت سیستم حمله هم کند چه رسد به آن که به سیستم آسیبی وارد نماید. آنهایی که سیستمی امن بدون ویروس ، بدون هیچ گونه فایل مخربی را می پسندند بسته امنیتی AVG Internet Security 8.0 می تواند لذت کار با رایانه ای امن را برای آنان فراهم آورد .

قابلیت های کلیدی نرم افزار AVG Internet Security 8.0.196 Build 1383:
- قدرت بالا در اسکن و شناسایی فایل های مخرب با استفاده از آخرین تکنولوژی ها
- به روز رسانی سریع ، کم حجم و آبدیت چند باره در روز
- حجم کم نرم افزار و فضای نسبتا کمی که از سیستم سخت افزاری اشغال می کند
- واسط کاربری ساده در عین کار آیی
- امنیت بسیار بالا در اینترنت و محافظت از اطلاعات شخصی افراد نظیر پسورد ها نام های کاربری
- بانک اطلاعاتی بسیار قدرتمند که همیشه آخرین لیست از فایل های مخرب را در خود جای داده است
- اسکن و شناسایی فایل های با پسوند DLL که گاها فایلی مخرب را در خود جای می دهند
- مبارزه با اسپم ها و ایمیل های تبلیغاتی که با هدف کلاه برداری ارسال می شوند
- پاک کردن اتوماتیک فایل های مخرب نظیر تروجان،کرم های اینترنتی ویروس ها جاسوس افزار ها
- کنترل کردن ارتباط رایانه در شبکه و نوع دسترسی رایانه به هر نوع شبکه
- دیوار آتش بسیار قدرتمند برای مبازره با هکرها
- قابلیت زمان بندی برای به روز رسانی و اسکن رایانه
- پشتیبانی از چندین زبان زنده دنیا
- کسب جوایز متعدد از سوی کارشناسان امنیتی به دلیل مجموعه های امنیتی AVG
- سازگاری با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب ویستا
- و ...

قسمت های مختلف نرم افزار:
- Firewall: محافظت در برابر هکرها
- System Tools: برای مدیریت آسان سیستم
- Anti-Spam: محافظت در برابر حملات فیشینگ
- Anti-Rootkit: محافظت در برابر تهدیدات مخفی
- Anti-Virus: محافظت در برابر ویروس ها، کرم ها و تروجان ها
- Web Shield & LinkScanner: محافظت در برابر وب سایت های مخرب
- Anti-Spyware: محافظت در برابر جاسوس افزارها، صفحات خود بازشوی تبلیغاتی و سارقان هویت

اگر سیستم مورد نیاز این بسته امنیتی را مشاهده نمایید حتما متعجب خواهید شد.
- CPU Intel Pentium, 300 MHz
- 70 MB free hard drive space
-· 64 MB RAM

لينك دانلود:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پيروز باشيد

szh.1367 November 5th, 2008 13:35

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasputin (پست 245220)
سلام دوستان :)
یه مشکل خیلی حاد برام پیش اومده که به کمکتون نیاز دارم :(

کسی میدونه چجوری میشه از شر این ایمیل های تبلیغاتی ( که معمولآ هم به اسم افراد مختلف میاد ) و میل باکس آدم رو منفجر میکنه ، خلاص شد ؟؟

کافیه فقط یک ساعت پای سیستم نباشم ، میام میبینم 85 1 تا میل جدید اومده :(

چیکار کنم که دیگه نیاد ! ؟

سلام :laugh:

توی اینترنت سرچ کن فیلتر کردن ایمیل های یاهو

چون کامپیوتر مشکل داره نمی تونم برای شما توضیح بدهم ببخشید

BLACK_NINJA November 7th, 2008 00:49

سلام دوستان

یک کارت حافظه دارم که حافظه اش پاک شده . چه کار میتونم بکنم؟ یا اگه نرم افزاری را میشناسید معرفی کنید. لطفا
با تشکر

Kambiz_T.A November 8th, 2008 16:30

تغییر چهره ویندوز به ويستا با Vista Mizer 2.5.2.0

با این نرم‌افزار VistaMizer 2.5.2.0 رایگان می‌توانید سر و شكل ویندوز ایكس‌پی خود را به حال و هوای ویندوز ویستا تغییر دهید. منتها این در حالی است كه به هیچ وجه فایل‌های سیستم شما را تغییر نمی‌دهد و یا از خودش فایلی به همراه نمی‌آورد، بلكه بیش از 380 فایل از جمله شكلك‌ها، تصاویر و هم‌چنین فایل‌های ویدیویی را متناسب با ویندوز ویستا تغییر می‌دهد. یكی از مزیت‌های این نرم‌افزار آن ‌است كه به نحوی طراحی شده است كه شما به‌طور كامل می‌توانید تعیین كنید كه چه تغییراتی صورت بگیرند، و چه چیز‌هایی را بدون تغییر، باقی بگذارد. به هرحال، كسانی كه دوست دارند به همان ویندور ایكس‌پی خود قناعت كنند اما ظاهر آن را به صورت ویستای پر زرق و برق درآورند، می‌توانند روی این برنامه حساب نمایند.
این نرم افزار فایل های اصلی ویندوزتان را تغییر نمی دهد و بعد از پشتیبان گیری از آنها فقط فایل های جدید را جایگزین آن ها می کند ، این ویژگی یکی از دلایل برتری این نرم افزار نسبت به سایر نرم افزارهای مشابه است.یکی از مزیت های این نرم افزار سازگاری با زبان های مختلف است ، یعنی می توانید هر زبانی که دوست دارید برای ویندوزتان انتخاب کنید و این نرم افزار با آن زبان سازگار خواهد بود.
نصب کننده این نرم افزار کاملا سفارشی است و شما می توانید هنگام نصب این نرم افزار هر قابلیتی که دوست ندارید را براحتی غیرفعال کنید. برای مثال می توانید تعیین کنید که بخش خاصی از ویندوزتان بدون تغییر باقی بماند و ظاهرش تغییر نکند.اگر فایلهایی که با ویندوز سازگار نیستند یا در دسترس سیستم نیستند انتخاب کنید (که در حالت عادی باعث قفل شدن ویندوزتان یا آسیب دیدن آن می شود ) ، این نرم افزار به مشکل بر نمی خورد و با تشخیص این استثنائات آن ها را نادیده می گیرد. این عمل باعث می شود که سیستم شما قفل نکند و با مواجه شدن با اینگونه ارور ها ناپایدار نشود و پایداری سیستم شما را تضمین می کند.
اگر ویندوز خود را بروزرسانی کنید این نرم افزار فایل های جدید دریافت شده را تشخیص می دهد و تغییرات مورد نظر (برای تغییر چهره) را بصورت خودکار اعمال می کند ، این کار از کاهش سرعت جلوگیری می کند چون کل فایل ها از نو تغییر نخواهند کرد.
در نهایت اگر شما از کار این نرم افزار راضی نبودید ، حذف کننده ی این نرم افزار تضمین می کند که بعد از حذف این نرم افزار بدون هیچ مشکلی به ویندوز (ظاهر) قبلی خود برگردید و با هیچ مشکلی مواجه نشوید ، چون این نرم افزار هنگام نصب پشتبان گیری کاملی از فایل های اصلی ویندوز را انجام می دهد.

قابلیت های کلیدی نرم افزارVistaMizer 2.5.2.0 :
- ظاهری کاملا شبیه ویندوز ویستا سازگار با ویندوزهای Server 2003 , MCE , XP
- شفافیت منو ها در حد قایل قبول مخصوصا منوی استارت
- تعویض ظاهر فایل های سیستم عامل
- پشتیبانی از زبان های مختلف
- بالا بردن کیفیت نمایش تصاویر بصورت اتوماتیک
- سفارشی بودن تعویض ظاهر قسمت های مختلف
- اضافه کردن وصله های ویندوز
- تغییر آیکونهای ویندوز و تبدیل آن به ویندوز ویستا با بالاترین کیفی
- پشتیبان گیری از فایل های سیستم عاملتان در هنگان نصب
- تغییر ظاهر فایل های جدید گرفته شده بعد از هربار بروزرسانی
- امکان جستجوی برنامه ها در منوی استارت
- عوض شدن منوی استارت و تبدیل آن به استارت منوی ویستا بصورت بسیار زیبا
- برگرداندن ظاهر قبلی سیستم بصورت کامل بعد از حذف شدن نرم افزار
- تغییر صفحه Login و Logout ویندوز ایکس پی و تغییر بوت اسکرین به ویندوز ویستا
- اضافه کردن پس زمینه های زیبای ویندوز ویستا

لينك دانلود :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پيروز باشيد

behrouz-fx November 9th, 2008 14:14

سلام
وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم ، صفحه لود ویندوز میاد ، بعدش قبل از اینکه دستکتاپ رو نشون بده ، به سرعت یک صفحه آبی رنگ میاد و کامپیوتر ری استارت میشه.:(
کسی میدونه مشکل چیه؟ با عوض کردن ویندوز درست میشه؟
سپاسگزارم.

AbarEnsan November 9th, 2008 18:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله behrouz-fx (پست 246710)
سلام
وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم ، صفحه لود ویندوز میاد ، بعدش قبل از اینکه دستکتاپ رو نشون بده ، به سرعت یک صفحه آبی رنگ میاد و کامپیوتر ری استارت میشه.:(
سپاسگزارم.

سلام بهروز خان عزيز :)

اين صفحه آبي معمولا نشانه ايراد سخت افزاري است .

Kambiz_T.A November 9th, 2008 19:25

نقل قول:

سلام
سپاسگزارم.

با سلام

دوست عزيز به احتمال خيلي زياد HDD شما دچار بدسكتور شده

اكر اينچنين بود اصلا بفكر تعمير هارد نباشيد و حتما آن را تعويض كنيد

البته از هاردتان بصورت SLAVE ميتوانيد استفاده كنيد

موفق و پيروز باشيد

Kambiz_T.A November 9th, 2008 19:31

قدرتمندترين نرم افزار دانلود Internet Download Manager v5.15 Full

Internet Download Manager يکي از بهترين دانلود منيجر هاي موجود که سرعت دانلود را تا %500 افزايش مي دهد. بر خلاف ديگر دانلود منيجر ها که قبل از شروع به دانلود فايل ها را قطعه قطعه مي کنند IDM در هنگام دانلود و بسته به سرعت اينترنت يا ... File ها را قطعه قطعه کرده و دانلود مي کند که اين عمل باعث بهبود سرعت دانلود و دريافت File خواهد شد از ويژگي هاي اين نرم افزار مي توان به ظاهري ساده، پشتيباني از اکثر مرور گرهاي محبوب، نصب آسان، قابليت ادامه يافتن دانلود بعد از قطع اتصال از اينترنت، زمانبدني دانلود ها و ... اشاره کرد.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Internet Download Manager v5.15 Full :
- نصب سریع و آسان نرم افزار
- بهبود رابط کاربری نگارش جدید برنامه
- ویروس یابی انواع و اقسام فایل های دانلود شده
- قابلیت کشیدن و رها کردن - Drag & Drop لینک ها
- پشتیبانی از فایل های ZIP و اجرای آنها بعد از دانلود
- پشتیبانی کامل از ویندوز های Xp/2000/2003/Vista
- پشتیبانی از پروتکل های HTTP, FTP, MMS و HTTPS
- جلوگیری از دانلود فایل های تکراری که قبلا دانلود شده اند
- افزایش پنج برابری سرعت دانلود بر اساس جدیدترین تکنیک ها
- ویژگی Speed Limiter برای محدود کردن سرعت دانلود یک فایل مشخص
- توانایی دسته بندی فایل ها با توجه به سلیقه شخصی
- پشتیبانی از انواع ************ سرورها مانند Microsoft ISA, FTP ***** servers
- قابلیت ادامه دانلود های نیمه تمام از جایی که ارتباط اینترنتی شما بنا به دلایلی قطع شده است
- دانلود فایل های ویدیویی FLV از سایت های YouTube, Google Video, و MySpaceTV
- پشتیبانی از اکثر زبان های زنده دنیا از جمله زبان شیرین فارسی
- سازگاری با انواع مرورگرهای اینترنت اکسپلورر، نت اسکیپ، اپرا MSN Explorer, AOL, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 و دیگر مرورگر های محبوب برای اجرا نمودن خودکار برنامه به منظور مدیریت دانلود فایل ها
- سازگاري كامل با تمامي مرورگرهاي وب
- بهبود سرعت دانلود و پشتيباني كامل از ويندوز ويستا

پسورد:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پيروز باشيد

xx13x13 November 9th, 2008 20:09

نقل قول:

سلام
سپاسگزارم.

سلام
سخت افزار جدیدی به سیستم اضافه نکردین یا برتامه جدیدی؟

iraj23 November 9th, 2008 20:16

نقل قول:

سلام
سپاسگزارم.

باید عرض کنم علتهای زیادی میتونه داشته باشه چه سخت افزاری؛ چه نرم افزاری ولی شایعترین علت این گونه پیغامها کامل نبودن اتصالات سخت افزارها و همچنین مشکل ویندوز که میتونه ناشی از خرابکاری ویروسی یا خودتون باشه
پیشنهاد میکنم تمام کابلهای داخل pc رو در بیارین و دوباره بزنین همچنین رم ها و کارتهای مختلفی که رو pc دارین رو در بیارین دوباره جا بزنین
اگه با این کارا درست نشد ویندوزت رو عوض کن و اگه دیدی بازم همچین مشکلی داری (بعید به نظر میرسه) دیگه مشل مشکل سخت افزاریه

محمد اقا November 9th, 2008 23:55

سلام

اینترنت من یه مشکل بسیار حاد پیدا کرده . اولش بگم که از دیال اپ استفاده میکنم و سرعت بسیار خوبی هم داشت.
تقریبا یه هفته است که در لود وب پیج ها خیلی دیر شروع به لود میکنه و از طرفی وسط لود یکهو لود رو قطع میکنه و صفحه can not display the web page میاد در صورتی که هنوز اینترنت قطع نیست . سرعت اتصال هم 52k هستش. دو روزه که با بخش فنی تماس میگیرم نمیتونن کمکی بکنن .

تا اینکه امروز ویندوزم رو از نو اینستال کردم وضع بدتر شده . دیگه الان کاستوم اینیکیتورهای متا تریدر هم نمیاد . یعنی از پنجره نویگیتور درگ میکنم ولی هیچ پیغامی نمیده و هیچ اندیکاتوری روی صفحه هم ظاهر نمیشه . دایما هم برای متا تریدر هم پیغام میده که باید ورژن 220 رو اپیدیت کنی در صورتیکه امروز با همین اینترنت افتضاح متاتریدر رو از سایت خودش داونلود کردم ولی اون هم 5.8 مگا بایت زده بود .
وضع لود وب ها هم بسیار بدتر شده . وضعیت داونلود هم که دیگه افتضاح 1.5kb :whoow:. قبلا 5یا 6 kb بود .

الان هم از هیچ فایروال یا انتی ویروسی استفاده نمیکنم . البته فکر کنم . :(.

خواهش میکنم کمک کنین .

behrouz-fx November 10th, 2008 01:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله AbarEnsan (پست 246760)
سلام بهروز خان عزيز :)

اين صفحه آبي معمولا نشانه ايراد سخت افزاري است .

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Kambiz_T.A (پست 246765)
با سلام

دوست عزيز به احتمال خيلي زياد HDD شما دچار بدسكتور شده

اكر اينچنين بود اصلا بفكر تعمير هارد نباشيد و حتما آن را تعويض كنيد

البته از هاردتان بصورت SLAVE ميتوانيد استفاده كنيد

موفق و پيروز باشيد

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله xx13x13 (پست 246771)
سلام
سخت افزار جدیدی به سیستم اضافه نکردین یا برتامه جدیدی؟

نقل قول:

باید عرض کنم علتهای زیادی میتونه داشته باشه چه سخت افزاری؛ چه نرم افزاری ولی شایعترین علت این گونه پیغامها کامل نبودن اتصالات سخت افزارها و همچنین مشکل ویندوز که میتونه ناشی از خرابکاری ویروسی یا خودتون باشه
پیشنهاد میکنم تمام کابلهای داخل pc رو در بیارین و دوباره بزنین همچنین رم ها و کارتهای مختلفی که رو pc دارین رو در بیارین دوباره جا بزنین
اگه با این کارا درست نشد ویندوزت رو عوض کن و اگه دیدی بازم همچین مشکلی داری (بعید به نظر میرسه) دیگه مشل مشکل سخت افزاریه
سلام
واقعا خوشحالم که چنین دوستانی دارم.یه سوال پرسیدم ، تو چند ساعت 4 نفر جواب دادن.
خوشبختانه مشکل سخت افزاری نبود.
با کمک safe mode تونستم وارد محیط ویندوز بشم و بعدش از امکان system restore ویندوز استفاده کردم و همه چیز رو به 3 روز قبل بر گردوندم.خوشبختانه مشکل حل شد.
سپاسگزارم.:)

Blondie November 10th, 2008 02:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله محمد اقا (پست 246822)
سلام

اینترنت من یه مشکل بسیار حاد پیدا کرده . اولش بگم که از دیال اپ استفاده میکنم و سرعت بسیار خوبی هم داشت.
تقریبا یه هفته است که در لود وب پیج ها خیلی دیر شروع به لود میکنه و از طرفی وسط لود یکهو لود رو قطع میکنه و صفحه can not display the web page میاد در صورتی که هنوز اینترنت قطع نیست . سرعت اتصال هم 52k هستش. دو روزه که با بخش فنی تماس میگیرم نمیتونن کمکی بکنن .

تا اینکه امروز ویندوزم رو از نو اینستال کردم وضع بدتر شده . دیگه الان کاستوم اینیکیتورهای متا تریدر هم نمیاد . یعنی از پنجره نویگیتور درگ میکنم ولی هیچ پیغامی نمیده و هیچ اندیکاتوری روی صفحه هم ظاهر نمیشه . دایما هم برای متا تریدر هم پیغام میده که باید ورژن 220 رو اپیدیت کنی در صورتیکه امروز با همین اینترنت افتضاح متاتریدر رو از سایت خودش داونلود کردم ولی اون هم 5.8 مگا بایت زده بود .
وضع لود وب ها هم بسیار بدتر شده . وضعیت داونلود هم که دیگه افتضاح 1.5kb :whoow:. قبلا 5یا 6 kb بود .

الان هم از هیچ فایروال یا انتی ویروسی استفاده نمیکنم . البته فکر کنم . :(.

خواهش میکنم کمک کنین .

درود
اول از همه بگم که دیگه نسل اینترنت های Dial Up در ایران هم داره منسوخ میشه. در مورد من که اینترنت از آب و دون واجب تره دیگه شمارو نمیدونم.
واسه حل ایم مشکل هزاران دلیل میتونه وجود داشته باشه که من مهم هارو میگم چک کردنش با شما.

1) Internet Prover : گاهی اوقات سرویس دهنده ها با مشکلاتی از سمت بخش دیتا مخابرات میشن که باعث افت سرعت میشه.
2) Noise , Cable Coating & ... ممکنه کابل اتصال مودم به تلفونتون بهش نویز وارد میشه که میتونه در اثر فشار یا پارگی در بعضی جاها باشه . حتی ممکنه با عوض شدن پریز تلفن از یک محل به محل دیگه باشه ، حتی میتونه این مشکل به پست تلفن کشیده بشه.
3) Modem : این مشکل ممکنه به خوده مودم برگرده این روزها بازار پر شده از اجناس آشقال چینی که طول عمرشون پائینه و بعد یک مدت کارائی اولشون رو از دست میدن.

عوامل دیگه ی هم هست که بعید میدونم از اونا باشه که اگه بخوام بگم تا صبح طول میکشه.
Good Luck

محمد اقا November 10th, 2008 03:49

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Blondy (پست 246877)
درود
اول از همه بگم که دیگه نسل اینترنت های Dial Up در ایران هم داره منسوخ میشه. در مورد من که اینترنت از آب و دون واجب تره دیگه شمارو نمیدونم.
واسه حل ایم مشکل هزاران دلیل میتونه وجود داشته باشه که من مهم هارو میگم چک کردنش با شما.

1) Internet Prover : گاهی اوقات سرویس دهنده ها با مشکلاتی از سمت بخش دیتا مخابرات میشن که باعث افت سرعت میشه.
2) Noise , Cable Coating & ... ممکنه کابل اتصال مودم به تلفونتون بهش نویز وارد میشه که میتونه در اثر فشار یا پارگی در بعضی جاها باشه . حتی ممکنه با عوض شدن پریز تلفن از یک محل به محل دیگه باشه ، حتی میتونه این مشکل به پست تلفن کشیده بشه.
3) Modem : این مشکل ممکنه به خوده مودم برگرده این روزها بازار پر شده از اجناس آشقال چینی که طول عمرشون پائینه و بعد یک مدت کارائی اولشون رو از دست میدن.

عوامل دیگه ی هم هست که بعید میدونم از اونا باشه که اگه بخوام بگم تا صبح طول میکشه.
Good Luck

سلام و تشکر از شما

حقیقتش چون منطقه ای که من در ان زندگی میکنم فیبر نوری هست امکان ساپورت ای.دی.اس.ال به این راحتی ها در ان نیست . چند با رهم خواستم از اینترنت وایرلس استفاده کنم که انهم بدلیل تراکم برج در این منطقه امکان دسترسی اسان ندارد . الان هم سه ماه هستش که در نوبت ای.دی.اس.ال هستم( البته از نوع art3 به بالا چون .. ) تا ظرفیت باز بشه و چشم ما روشن . :p

در مورد سرویس دهنده ها هم که عرض کردم میگن در خطوط شان هیچ مشکلی نیست .

مورد پارگی و ایراد از کابل هم بازهم الان بخاطر گل روی شما چک کردم مشکلی نیست.

مودم هم عرضم بحضورتان که اینتترنال لپ تاپ وایو ( سونی ) هستش و از کیفیتش مطمین هستم . تقریبا سه سال هست که دارم با این دستگاه کار میکنم .

فقط میماند خطوط تلفن . ولی چرا یک هفته است که این مشکل رو ناگهانی پیدا کرده ؟ مثلا اندیکاتورهای متا امروز بعد از ری استارت ویندوز دچار این مشکل شدند و بعد از درگ کردن اصلا عمل نمیکنند . یعنی بنظر شما پست تلفن ایراد پیدا کرده ؟

بازهم ممنون هستم که برای مشکل من وقت گذاشتین .

اگر مورد دیگری هم بنظرتون مهم بود بفرمایید تا اونها رو هم چک کنم . و همینطور نظرات سایر دوستان

Blondie November 10th, 2008 04:20

من اگه جای شما بودم ( اگه تهران ساکم هستین ) میرفتم از داتک تلکام دیتا میگرفتم بصورت وایرلس.اکثر دوستان فعال بازار فارکس به اشتباه گمان میکنند که مهمترین عامل سرعت بالا هست برای معامله هایی که میخوان اردر سریع به دیلینگروم برسه ، اما مهمترین عامل Ping Time هست که با Wireless Connection این Ping Time پائینتر هست.داتک سرویس به مناطق با تراکم بالای برجی هم میده چون دکلهای مخابرات رو هم مورد استفاده قرار دادن.
Good Luck

محمد اقا November 10th, 2008 09:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Blondy (پست 246897)
من اگه جای شما بودم ( اگه تهران ساکم هستین ) میرفتم از داتک تلکام دیتا میگرفتم بصورت وایرلس.اکثر دوستان فعال بازار فارکس به اشتباه گمان میکنند که مهمترین عامل سرعت بالا هست برای معامله هایی که میخوان اردر سریع به دیلینگروم برسه ، اما مهمترین عامل Ping Time هست که با Wireless Connection این Ping Time پائینتر هست.داتک سرویس به مناطق با تراکم بالای برجی هم میده چون دکلهای مخابرات رو هم مورد استفاده قرار دادن.
Good Luck

اقا معلومه که اطلاعات بسیار خوبی در زمینه اینترنت دارین . احسنت .

این مورد رو حتما پیگیری میکنم . خودم هم بی میل نیستم که از وایرلس اسفاده کنم علی الخصوص اینکه این لپ تاپ من هم مودم وایرلس رو داره .

قربانت . ممنون

محمد اقا November 11th, 2008 00:02

گویا قسمت مانیست که اینترنت پرسرعت داشته باشیم .

مودم های شرکت داتک که حتما باید از خودشان اجاره شود محدود بوده و فعلا ارایه سرویس وایرلس امکان پذیر نیست. اسممان را درلیست انتظار نوشتیم تا کی نوبتمان بشود . :cry:

clyde_barrow November 15th, 2008 19:45

با سلام به دوستان
یک کمشکل داشتم فوری و فوتی
می خواستم بدونم که ایا کسی نرم افزاری میشناسه که بشه باهاش یک فایل مثلا 300 به 3 فایل 100 مگی تبئیل کنه؟؟؟؟

ممنونم میشم اگر کمکم کنید خیلی فوریه

با احترام

کلاید

clyde_barrow November 15th, 2008 20:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله clyde_barrow (پست 249285)
با سلام به دوستان
یک مشکل داشتم فوری و فوتی
می خواستم بدونم که ایا کسی نرم افزاری میشناسه که بشه باهاش یک فایل مثلا 300 به 3 فایل 100 مگی تبئیل کنه؟؟؟؟

ممنونم میشم اگر کمکم کنید خیلی فوریه

با احترام

کلاید

نرم افزاری که دنبالش هستم مثل نرم افزارهایی که فیلمها رو باهاش تکه تکه میکنند هست...یعنی می خوام بعد از اینکه فایل رو تکه تکه کرد بعدش مثل این فیلمها وقتی روی اولین فایل کلیک کردیم خودشون دوباره به صورت اتوماتیک بهم پیوند بخورند.

Hamed2420 November 15th, 2008 20:38

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله clyde_barrow (پست 249292)
نرم افزاری که دنبالش هستم مثل نرم افزارهایی که فیلمها رو باهاش تکه تکه میکنند هست...یعنی می خوام بعد از اینکه فایل رو تکه تکه کرد بعدش مثل این فیلمها وقتی روی اولین فایل کلیک کردیم خودشون دوباره به صورت اتوماتیک بهم پیوند بخورند.

سلام

از نرم افزار WinRAR میتونید استفاده کنید.

به طریق زیر میتونید فایل پرحجم خودتون رو به فایل های 20 مگابایتی تبدیل کنید:

http://i33.tinypic.com/2q8bxut.jpg

http://i35.tinypic.com/31325xg.jpg

موفق باشید

clyde_barrow November 15th, 2008 21:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 249298)
سلام

از نرم افزار WinRAR میتونید استفاده کنید.

به طریق زیر میتونید فایل پرحجم خودتون رو به فایل های 20 مگابایتی تبدیل کنید:

http://i33.tinypic.com/2q8bxut.jpg

http://i35.tinypic.com/31325xg.jpg

موفق باشید

چه جالب یعنی با وین رر خودمون میش اینکار رو کرد؟؟؟؟!!!!

خیلی خیلی ممنونم حامدجان
شما همیشه بمن کمکهای خوبی در زمینه کامپیوتری کردید...بازم ممنونم

با احترام

کلاید

محمد هورزاد November 16th, 2008 01:23

سلام به همه
ميخوام كامپيوترم رو ارتقاء بدم . يه سوال دارم كه هركس ميتونه لطفا جواب بده :
Intel يا AMD ؟
چه شماره اي ؟
مادر بورد چي براش بهتره ؟
MSI ? ASUS ? GIGA ? ...
چه مدلي ؟

ممنون .

Extacy November 16th, 2008 02:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hoorzad (پست 249359)
سلام به همه
Intel يا AMD ؟
چه شماره اي ؟
MSI ? ASUS ? GIGA ? ...
چه مدلي ؟

ممنون .

سلام

خب رنج قيمت چي ؟ قيمت واستون مهمه يا نه ؟

ولي پيشنهاد من

AMD

M.B : MSI K9N-neo V3 = 880.000
CPU : 5200 X2 = 750.000
Ram : 1 G king 667*2 = 180.000

Intel
M.B : Giga 945PLS3-s = 900.000
CPU : 2180= 800.000
RAM : 1G King 667*2= 180.000
قيمت ها به ريال (البته اگه تغيير نكرده باشه)
البته اينا تقريبا ميشه گفت معمولي هست و براي كارهاي سبك جواب ميده :). ولي اگه كارهاي گرافيكي سنگين انجام ميدين شايد بتونيد گزينه هاي بهتري پيدا كنيد .

من شخصا از CPU هاي AMD خوشم ميياد سرعت خوبي دارن مخصوصا هنگام بوت سيستم .

موفق باشيد .

szh.1367 November 16th, 2008 10:39

نقل قول:

سلام به همه
Intel يا AMD ؟
چه شماره اي ؟
MSI ? ASUS ? GIGA ? ...
چه مدلي ؟

ممنون .

سلام

اینتل استفاده کنید بهتر هست سی پی یو های amd گرمای زیادی ایجاد می کنند و بعد از مدتی اون کارایی اصلی رو از دست میدهند

از سی پی یو های دو هسته ای به نام core 2 dual استفاده کن 4300 ، 4700 و ....

مادربورد msi ساپورت خوبی نداره سعی کن giga استفاده کنی

جناب Extacy مادربورد بسیار خوبی رو پیشنهاد کرده اند M.B : Giga 945PLS3-s = 900.000

بهترین هماهنگی بین مادربورد گیگا و سی پی یو اینتل هست ;)

Kambiz_T.A November 16th, 2008 12:03

نقل قول:

سلام به همه
Intel يا AMD ؟
چه شماره اي ؟
MSI ? ASUS ? GIGA ? ...
چه مدلي ؟

ممنون .

با سلام

مادر برد :Gigabyte GA-EP31-DS3L قيمت 100000 تومان

سي پي يو:CPU Intel® 2200 قيمت 72000 تومان

RAM 2GB DDR2 Kingstone 800 قيمت 26500 تومان

HDD 500+ GB Maxtor SATA قيمت 62000 تومان

VGA Geforce 8500 PALIT 512MB قيمت 55000 تومان

DVD-RW Pioneer SATA قيمت 35000 تومان

Fax Modem Z-Cyber 3Chips 56k قيمت 14000 تومان

ما بقي ملزومات بسته به سليقه خودتان ميباشد

اين سيستم يك سيستم خانگي با سرعت نسبتا بالا و گرافيك خوب ميباشد

مشخصات فني مادربرد

مشخصات فني:

• پشتيباني از سي پي يو هاي :
Support for an Intel® Core™ 2 Extreme processor/ Intel® Core™ 2 Quad processor/ Intel® Core™ 2 Duo processor/ Intel Pentium processor Extreme Edition/ Intel® Pentium D processor/ Intel® Pentium 4 processor Extreme Edition/ Intel® Pentium 4 processor/ Intel® Celeron processor in the LGA 775 package
Support for Intel Hyper-Threading Technology
L2 cache varies with CPU
• تراشه (Chipset) :
North Bridge: Intel® P31 Express Chipset
South Bridge: Intel® ICH7
• سرعت درگاه اطلاعات (Front Side Bus) :
1600/1333/1066/800 مگاهرتز
• حافظه (Memory) :
4 * 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory
Dual channel memory architecture
Support for DDR2 1066/800/667 MHz memory modules
• نوع اسلات (Expansion Slots) :
1 * PCI Express x16 slot
3 * PCI Express x1 slots
3 * PCI slots
• اتصال به دستگاه ذخيره سازي (Storage) :
South Bridge:
1 * IDE connector supporting ATA-100/66/33 and up to 2 IDE devices
4 * SATA 3Gb/s connectors supporting up to 4 SATA 3Gb/s devices
iTE IT8718 chip:
1 * floppy disk drive connector supporting up to 1 floppy disk drive
• شبکه لن (Lan) :
RTL 8111B chip -10/100/1000 Mbit
• نوع کارت صدا (Audio) :
Realtek ALC888 codec
High Definition Audio
2/4/5.1/7.1-channel
Support for S/PDIF In/Out
Support for CD In
• پورت يو اس بي (USB) :
Up to 8 USB 2.0/1.1 ports -4 on the back panel, 4 via the USB brackets connected to the internal USB headers
• صفحه پورت هاي ورودي / خروجي :
1 * PS/2 keyboard port Connectors
1 * PS/2 mouse port
1 * parallel port
1 * serial port
4 * USB 2.0/1.1 ports
1 * RJ-45 port
6 * audio jacks -Center/Subwoofer Speaker Out/Rear Speaker Out/Side Speaker Out/Line In/Line Out/Microphone
• اتصالات داخلي ورودي / خروجي :
1 * 24-pin ATX main power connector
1 * 4-pin ATX 12V power connector
1 * floppy disk drive connector
1 * IDE connector
4 * SATA 3Gb/s connectors
1 * CPU fan header
2 * system fan headers
1 * power fan header
1 * front panel header
1 * front panel audio header
1 * CD In connector
1 * S/PDIF In header
1 * S/PDIF Out header
2 * USB 2.0/1.1 headers
1 * chassis intrusion header
1 * power LED header
• كنترل كننده ورودي / خروجي :
iTE IT8718 chip
• بايوس (Bios) :
1 * 4 Mbit flash
Use of licensed AWARD BIOS
PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.3, ACPI 1.0b
• كنترل كننده سيستم حرارتي :
System voltage detection
CPU/System temperature detection
CPU/System/Power fan speed detection
CPU overheating warning
CPU/System/Power fan fail warning
CPU fan speed control
• نرم افزار همراه :
Norton Internet Security (OEM version)
• سازگار با سيستم عامل :
Support for Microsoft® Windows® Vista/XP/2000
• سايز مادربورد :
ATX form factor, 305 x 210mm

ساير قابليبت ها:

• Support for @BIOS
• Support for Download Center
• Support for Q-Flash
• Support for EasyTune
• Support for Xpress Install
• Support for Xpress Recovery2
• Support for Virtual Dual BIOS

نقد و بررسي Gigabyte GA-EP31-DS3L

تکنولوژي ذخيره‌ کنند‌ه‌ي انرژي ديناميک شرکت “GIGABYTE” انقلابي است که تنها با زدن يک کليک ساده، راه‌کار بي‌نظيري را براي ذخيره‌ي انرژي ارايه کرده است.
ساختار منحصر به فرد و پيشرفته‌ي قطعات سخت‌افزاري و نرم‌افزاري گيگابايت، فن‌آوري کارآمدي است که ميزان مصرف انرژي را تا 70 درصد کاهش و بازده انرژي را نيز تا 20 درصد افزايش مي‌دهد. اين کار بدون کم کردن کارايي سيستم انجام مي‌شود.

به کارگيري خازن‌هاي جامدي که در آن از پليمر آلومينيوم رسانا استفاده شده به عنوان ماژول تنظيم کننده‌ي ولتاژ پردازش‌گرها، طول عمر سيستم‌هايي را که کاربري عادي دارند تضمين مي‌کند. در عين حال، ثبات سيستم در شرايط نامتعارف را نيز بالا مي‌برد.
استفاده از خازن‌هاي جامد به عنوان ماژول‌هاي تنظيم کننده‌ي ولتاژ سيستم در پردازش‌گر‌ها مزاياي خوبي دارد که از اين ميان مي‌توان به رسانايي به‌تر الکتريسيته، مقاومت در برابر گرما و افزايش دوام سيستم حتي هنگام انجام عمليات محاسباتي در دمايي بالاتر از دماي طبيعي اشاره کرد.

در اين جا به معرفي پردازنده‌هاي Core 2 چند هسته‌اي شرکت اينتل و نسل آينده 45 نانومتري‌ها مي‌پردازيم.
مادربورد GA-EP31-DS3L بر پايه‌ي معماري منحصر ‌به‌ فرد ميکروتراشه‌هاي اينتل طراحي شده و از پردازش‌گر‌هايي با کارآيي بالا و بهره‌وري مناسب انرژي پشتيباني مي‌کند. پردازنده‌هاي چند هسته‌اي اينتل به همراه 4 هسته و 2 حافظه‌ي L2 cache مشترک، بهترين قابليت را در هر وات ارايه مي‌کنند. اين پردازنده‌ها براي دوست‌داران فعاليت‌هاي چندرسانه‌اي و عمليات‌هاي چند کاره‌ي متمرکز و فشرده در محيط سيستم عامل انتخاب خوبي به شمار مي‌رود.

Intel® P31 Express Chipset :
تراشه‌ي Intel® P31 از جديدترين نسل پردازش‌گر‌هاي چند هسته‌اي با باس حافظه‌ي (FSB) 1333 مگاهرتز و پردازنده‌هاي 45 نانومتري نسل آينده پشتيباني مي‌کند.

Windows Vista Premium Logo Certified :
سيستم عامل Windows Vista Premium که مبتني بر شيو‌ه‌ي منحصر به فرد ارتباط بين سيستم سخت‌افزاري و کاربر طراحي شده، ديدگاه کاربران را نسبت به نحوه‌ي ‌مديريت فايل‌هاي ديجيتال تغيير داده است. از جمله مادر‌بوردهاي سازگار با ويندوز ويستا پريميوم مي‌توان به سري‌هاي P35/G33/P31/G31/P965/G965/946/945 اشاره کرد.

Dual Channel DDR2 1066 by O.C :
Dual Channel DDR2 1066 by O.C را مي‌توان قابليتي به شمار آورد که به کمک آن کارآيي تکنولوژي DDR2 1066 افزايش مي‌يابد. شايان ذکر است تکنولوژي DDR2 1066 با Over clocking به خوبي در محيط‌هاي نرم‌افزاري مختلف جواب داده است.

Intel® High Definition Audio :
مشخصه‌ي High Definition Audio اينتل مي‌تواند حداکثر 8 کانال صوتي ديجيتال را در رايانه ايجاد کند. به اين ترتيب، تجربه‌ي متفاوتي از صداي ديجيتال خواهيد داشت. هم‌چنين، به کمک اين مشخصه امکان پخش دو صداي متفاوت در دو اتاق مجزا از يک رايانه نيز ارايه شده است.

Gigabit LAN connectivity :
واسط شبکه‌ي گيگابايت توانسته است علاوه بر انتقال اطلاعات تا 1000 مگابايت در ثانيه، سرعت بالاي ارتباط در فضاي شبکه‌ي LAN را نيز ارايه کند. فراهم آوردن نسل جديدي از نحوه‌ي اتصالات در فضايي با باند پهن، ايده‌آل‌ترين شرايط را براي اتصال يکپارچه به شبکه محيا مي‌کند.
RoHS compliant :
RoHS به عنوان يکي از اعضاي انجمن سراسري حفاظت از محيط زيست، ممنوعيت استفاده از مواد شيميايي خطرناک را از طرف اتحاديه‌ي اروپا پذيرفته است.

Smart :
Smart ويژ‌گي جديدي است که در مادربورد‌هاي سري S گيگابايت به چشم مي‌خورد. ابتکار مختص اين شرکت مبتني بر فن‌آوري Smart است که به وجود آورنده نرم‌افزارهايي مانند Download center، @BIOS، Q-Flash، Xpress Install و Boot menu، فن هوشمند يا Smart fan مي‌باشد. با مزيت Smart، بايوس سيستم و مديريت درايورها بسيار ساده شده و ارتباط خوبي با کاربر برقرار مي‌شود.

Safe :
ايمني يکي از خصيصه‌هاي کليدي مادربورد‌هاي سري S گيگابايت به شمار مي‌رود که بر اصولي مانند طراحي سخت‌افزاري استوار است. از نرم‌افزار‌هاي منحصر به‌ فرد سيستم مي‌توان به Xpress Recovery 2، PC Health Monitor، HDD S.M.A.R.T. و C.O.M اشاره کرد که ثبات و قابليت اطمينان سيستم را تضمين مي‌کنند.

موفق و پيروز باشيد

pakan.p November 20th, 2008 21:51

با سلام بر دوستان من امروز يه مشكل اينترنتي برام پيش اومده
12 رو قبل از اتمام شارژ اينترنتم حجم دانلودم تمام شده در صورتي كه هر ماه چيزي حدود 300 مگ زيادي ميارم
با شركت كه تماس گرفتم ليست دانلود روچك كردن تمام شدن حجم رو تاييد كردند
جالب اينجاست كه نه اهل دانلود فيلم هستم نه سايت گردي تازه اين ماه هم هيچ كورس يا كتابي رو هم دانلود نكردم
نميدونم آيا متا جديدا اين همه حجم رو رسيو ميكنه؟؟؟؟؟؟ يا مشكل از جاي ديگه هست ليست رسيو رو كه چك كردم حجم هاي نجومي مثل 200 مگ و 300 مگ توش زياد هست در ضمن هيچ كس ديگري از اين اينترنت استفاده نميكنه جالبتر اينكه من ميانيگين حجم متا رو كه گرفتم رسيوش نهايتا 20 مگ ميشه حالا نميدونم چط ور ميشه اين قضيه رو ثابت كرد و آيا اينكه در adsl چيزي به اسم حجم دزدي وجود داره؟؟؟ و چطور ميتونم چكش كنم و چطور ميشه جلوي اين قضيه رو گرفت كه ديگه تكرار نشه
حجم خريداري شده 2 گيگ هست

ممنون

محمد هورزاد November 21st, 2008 14:26

عرض تشکر فراوان از دوستان عزیزم
Extacy
szh.1367
که راهنمایی کردند و
تشکر مخصوص از Kambiz_T.A عزیز که با توضیحات کاملشون مبهوت فرمودند !

ضمنا ببخشید که دیر شد آخه تا خریدم و اسمبل و نصب ویندوز و ... شد الان !

ممنون از همتون .

pakan.p November 23rd, 2008 10:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pakan.p (پست 251577)
12 رو قبل از اتمام شارژ اينترنتم حجم دانلودم تمام شده در صورتي كه هر ماه چيزي حدود 300 مگ زيادي ميارم
جالب اينجاست كه نه اهل دانلود فيلم هستم نه سايت گردي تازه اين ماه هم هيچ كورس يا كتابي رو هم دانلود نكردم
نميدونم آيا متا جديدا اين همه حجم رو رسيو ميكنه؟؟؟؟؟؟ يا مشكل از جاي ديگه هست ليست رسيو رو كه چك كردم حجم هاي نجومي مثل 200 مگ و 300 مگ توش زياد هست در ضمن هيچ كس ديگري از اين اينترنت استفاده نميكنه جالبتر اينكه من ميانيگين حجم متا رو كه گرفتم رسيوش نهايتا 20 مگ ميشه حالا نميدونم چط ور ميشه اين قضيه رو ثابت كرد و آيا اينكه در adsl چيزي به اسم حجم دزدي وجود داره؟؟؟ و چطور ميتونم چكش كنم و چطور ميشه جلوي اين قضيه رو گرفت كه ديگه تكرار نشه

ممنون

از دوستان كسي راه حلي .توضيحي . راهنمايي نداره ؟

szh.1367 November 23rd, 2008 14:48

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pakan.p (پست 252702)

3 تا نرم افزار سراغ داشتم که می توانست مقدار دریافت و ارسال شما در اینترنت را حساب کند و گزارش بدهد

Bandwidth Meter Pro*

DUMeter

BitMeter

چون بنده برام مهم نبوده که چقدر اینترنت استفاده می کنم از این نرم افزارها استفاده نکردم اما شنیدم که کارایی خوبی داره

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

shahramfx November 23rd, 2008 14:58

من وقتي آخرين نسخه ياهو مسنجر رو نصب مي كنم تنظيمات مانيتور من به هم مي خوره و لرزش زيادي مانيتور داره
لطفا راهنمايي كنيد

محمد هورزاد November 23rd, 2008 15:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pakan.p (پست 251577)

ممنون

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pakan.p (پست 252702)

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله szh.1367 (پست 252789)

3 تا نرم افزار سراغ داشتم که می توانست مقدار دریافت و ارسال شما در اینترنت را حساب کند و گزارش بدهد

Bandwidth Meter Pro*

DUMeter

BitMeter

چون بنده برام مهم نبوده که چقدر اینترنت استفاده می کنم از این نرم افزارها استفاده نکردم اما شنیدم که کارایی خوبی داره

من یه مدت با Bandwidth Meter Pro کار میکردم خوب بود . پیشنهادش میکنم .

محمد هورزاد November 23rd, 2008 15:11

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahramfx (پست 252795)
من وقتي آخرين نسخه ياهو مسنجر رو نصب مي كنم تنظيمات مانيتور من به هم مي خوره و لرزش زيادي مانيتور داره
لطفا راهنمايي كنيد

والا ما هم نصب کردیم همش هنگ میکرد . میگن نسخه آخرش ایراد داره . میگن همون 8.1 از همه بهتره .

shahramfx November 23rd, 2008 15:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hoorzad (پست 252803)
والا ما هم نصب کردیم همش هنگ میکرد . میگن نسخه آخرش ایراد داره . میگن همون 8.1 از همه بهتره .

با تشكر از شما لينك دانلود نسخه 8.1 ياهو مسنجر رو هر كي داره بزاره:blush:
ممنون

محمد طالبی November 25th, 2008 13:15

سلام

بنده دنبال نرم افزاری هستم که با کارکرد اسان و حجم کم بتوانم از متا تریدر فیلم بگیرم اگر کسی لینک یا ادرسی داره لطفا اینجا قرار دهد ممنون

یک سوال : بنده فعلا از دیال اپ استفاده میکنم یه مشکل دارم هروقت وصل میشوم و بعد ازمدتی کسی به تلفن زنگ بزند کامپیوتر قاطی میکنه و یکی از فایل ها win32 خراب میشود و مجبورم دوباره از بک اپ ویندوز استفاده کنم میخوام بدونم امکانی هست که هروقت کسی زنگ زد اتومات اینترنت قطع شود و این مشکل بوجود نیاید ؟

Extacy November 25th, 2008 13:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله محمد طالبی (پست 253566)
سلام

بنده دنبال نرم افزاری هستم که با کارکرد اسان و حجم کم بتوانم از متا تریدر فیلم بگیرم اگر کسی لینک یا ادرسی داره لطفا اینجا قرار دهد ممنون

یک سوال : بنده فعلا از دیال اپ استفاده میکنم یه مشکل دارم هروقت وصل میشوم و بعد ازمدتی کسی به تلفن زنگ بزند کامپیوتر قاطی میکنه و یکی از فایل ها win32 خراب میشود و مجبورم دوباره از بک اپ ویندوز استفاده کنم میخوام بدونم امکانی هست که هروقت کسی زنگ زد اتومات اینترنت قطع شود و این مشکل بوجود نیاید ؟

سلام آقا محمد.

در مورد سوال دوم اگر بخواهید زمانیکه به اینترنت وصل هستید کسی تماس بگیره از اینترنت اتوماتیک قطع بشید ....

باید سرویس " انتظار مکالمه " رو روی خط تلفن خودتون فعال کنید , که باید این شماره رو بگیرید : #43* (ستاره 43 شارپ)
با این سرویس و سرویسهای دیگه مخابرات ماهیانه 6% به عنوان عوارض و مالیات به قبض تلفن شما اضافه میشه که البته مبلغش نا چیز میشه.

همچنین اگر در حالت عادی هم در حال صحبت باشید اگر کسی به شماره شما تماس بگیره تلفن (بیپ بیپ :blink:) میکنه !!!!!!

راستی این سرویس تو یزد با شماره ای که در بالا گفتم فعال میشه و شاید در تهران شماره دیگری برای فعال شدن این سرویس باشه.

"روابط عمومی شرکت مخابرات" :whoow: :blink::blink:

ارادتمند - مهدی.
موفق باشید.

محمد طالبی November 25th, 2008 14:16

سلام مهدی جان رییس کل مخابرات ایران :whoow:

اقا الان این سرویس رو فعال کردم کامپیوتر هنگ نکرد ولی اینترنت قطع نشد پشت خط میزد ( با موبایل زنگ زدیم ) از طریق نرم افزاری امکانی هست که اینترنت قطع شود؟ تشکر از شما :happy:

پ.ن: اقا این سوال اول (نرم افزار فیلم گرفتن) کسی هست جواب بده ؟ ممنون

szh.1367 November 25th, 2008 14:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله محمد طالبی (پست 253592)

اقا الان این سرویس رو فعال کردم کامپیوتر هنگ نکرد ولی اینترنت قطع نشد پشت خط میزد ( با موبایل زنگ زدیم ) از طریق نرم افزاری امکانی هست که اینترنت قطع شود؟ تشکر از شما :happy:

نرم افزار هایی برای فیلم برداری از صفحه مانیتور وجود داره اما چنتا مشکل دارند

اگر شما بخواهید فیلم با کیفیت بالا بگیرید حجم فیلم بسیار زیاد می شود

اگر بخواهید فیلم با کیفیت پایین بگیرید حجم فیلم کم می شود اما تصویر خوبی ارائه نمی دهد

من نرم افزار هایی زیر را دیدم اما باهاشون کار نکردم

Hypercam

Super Screen Recorder

SnagIt

xeroF November 25th, 2008 14:59

جناب طالبي سلام :)
من قبلا در همين تاپيك در پاسخ به سوال مشابه يكي از دوستان نرم افزار camtasia‌ رو معرفي كردم و هنوز هم فكر مي كنم بهترينه.
حجمش كم نيست ولي ارزشش زياده. معمولا در سي دي هاي مولتي مديا هست. نسخه بالاترش هم آمده. اگر نتوانستيد تهيه كنيد از طريق پيام خصوصي آدرس بديد براتون پست كنم. نرم افزارهاي ديگه هم هست كه بعضا كم حجم تر هستند ولي به نظرم يك كار اساسي انجام بديد و روي همين نرم افزار متمركز بشويد.
كاركردش هم سخت نيست ولي اگر سوالي بود در خدمتتون هستم.
مخلصيم

esmerdis November 25th, 2008 15:00

نقل قول:

سلام

سلام و عرض ادب :
خدمت شما
Portable EZ Screen Recorder 4.07 | 1.1 Mb

و يا

چنانچه نرم افزار حرفه اي تري مدنظر بود بفرماييد تا لينک بدهم.

ارادتمند:
اسمرديس

محمد طالبی November 25th, 2008 15:35

از همه شما تشکر میکنم ایول تو 3 دقیقه 3 تا پست .

امتحان میکنم ببینم کدام بهتر است
برای اموزش میخواستم ممنون

Firouz MT November 25th, 2008 16:40

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله xeroF (پست 253626)
جناب طالبي سلام :)
من قبلا در همين تاپيك در پاسخ به سوال مشابه يكي از دوستان نرم افزار camtasia‌ رو معرفي كردم و هنوز هم فكر مي كنم بهترينه.
حجمش كم نيست ولي ارزشش زياده. معمولا در سي دي هاي مولتي مديا هست. نسخه بالاترش هم آمده. اگر نتوانستيد تهيه كنيد از طريق پيام خصوصي آدرس بديد براتون پست كنم. نرم افزارهاي ديگه هم هست كه بعضا كم حجم تر هستند ولي به نظرم يك كار اساسي انجام بديد و روي همين نرم افزار متمركز بشويد.
كاركردش هم سخت نيست ولي اگر سوالي بود در خدمتتون هستم.
مخلصيم

بنده نیز کمتسیا رو پیشنهاد می کنم چرا که میتونید از هر قسمتی از اسکرین مونیتور که انتخاب می کنید فیلم بگیرید صدا گذاری کنید و از هر لحظه ای که دوست داشتید فیلم بگیرید و با کلید F9 پاوز و یا رکورد را ادامه دهید

mizan November 25th, 2008 18:48

ترفند افزایش سرعت اینترنت

سلام خدمت همگی دوستان
تا حالا شده از سرعت پایین اینترنت و دانلود ناراضی باشید ؟ مسلما جواب اکثر کاربرایی که از Dial Up استفاده میکنند "بله" هست.این توضیحات در مورد ویندوز XP هستند و بر روی سیستم عامل ایکس پی تست شده اند.
استارت منو را کلیک کنید بعد کنترل پنل را باز کنید در پنجره کنترل پنل روی ایکون Phone and Modem Options کلیک کنید تا پنجره مربوطه باز شود در این پنجره به سربرگ Modems رفته و مودم خود را انتخاب کنید دقت کنید که اگر در این پنجره چند گزینه دارید و نوع مودم خود را هم نمیدونید ببینید کدام گزینه با Com3 معرفی شده همان گزینه را انتخاب کنید بعد کلید Properties را بزنید تا پنجره مربوط به مودمتان باز شود در این پنجره به سربرگ Advanced بروید و در کادر Extra initialization commands عبارت AT&FX را با حروف بزرگ تایپ کنید سپس پنجره های باز شده را ok کنید . تا اینجا مربوط به سرعت اینترنت بود ادامه مطلب مربوط میشه به سرعت دانلود . برای بالا بردن سرعت دانلود ابتدا استارت منو را باز کرده سپس بر روی کنترل پنل کلیک کنید تا پنجره کنترل پنل باز شود در این پنجره بر روی ایکون Display کلیک کنید تا پنجره Display Properties باز شود سپس در این پنجره به سربرگ Desktop رفته و کلید Customize Desktop را بزنید تا پنجره Desktop Items باز شود در این پنجره به سربرگ Web رفته و کلید Properties را بزنید تا پنجره My Current Home Page Properties باز شود در این پنجره به سربرگ Download بروید و گزینه Limit hard-disk usage for this page to را فعال کرده و مقدار عددی آن را از 500 به 5000 تغییر دهید . حالا به اینترنت وصل شوید و سرعت اینترنت خود را امتحان کنید.
امتحانش کنید برای من که جواب داد

Extacy November 25th, 2008 20:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله محمد طالبی (پست 253592)

سلام آقا.

اینو یادم رفت بگم که مودم دایل آپی که دارید باید امکان "انتظار مکالمه" رو داشته باشد. فکر کنم اسم خارجیش یه چیزی تو این مایه ها بود Caller Waiting

بیشتر مودمهای دایل آپ این امکان رو دارند , شاید مودمی که دارید این امکان رو نداره .

متاسفانه راه نرم افزاری هم اگر داشته باشه من اطلاعی ندارم.

---------------------

در مورد نرم افزاری هم که میخواهید من هم با جناب xeroF موافقم و به نظرم بهترین نرم افزار برای فیلم از صفحه نمایش همین نرم افزار Camtasia هست.

ارادتمند - مهدی.
موفق باشید.

mizan November 25th, 2008 22:00

نقل قول:

سلام

سلام اقای طالبی
به غیر از راهی که دوستمون جنابExtacy فرمودند{که روی سیستم من هر وقت خودش میخواد عمل میکنه}یه راه دیگه هم تو یکی از ویژه نامه های کیلیک روزنامه جام جم پیشنهاد شده بود که من تستش نکردم ولی براتون مینویسمش،البته مودم باید HCF باشد:
control panel-fhon and modem option-modem-properties-advensed
در جای خالی قسمتExtra settings عبارت PCW=1+ تایپ و دو پنجره موجود ok کنید.
بعد از اعمال تغییرات باید هر وقت کسی باهاتون تماس میگیره اینترنتتون قطع و تلفنتون زنگ بخوره.
چون از دایال اپ استفاده میکنید یه نگاهی هم به پست 2097 بندازید.

traderman123 November 27th, 2008 05:24

salam
az doostan kasi dictionary english to english (tarjihan oxford) baraye gooshiye Samsung U600 nadare?
lotfan harkasi dasht lotf kone Up kone va tarigheye nasbesh ro ham bege
mamnoon

ساعت جاري 21:33 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.