![]() |
دوستان چه راههایی برای فرمت درایو c و خارج کردنش از حالت local disk وجود داره؟
یه بابایی میگفت اصلآ پارتیشن ننه (c) رو نمیشه فرمت (به معنای کمپلت تخلیه) کرد چون یه سری فایل مخفی به طور پیش فرض هنگام نصب ویندوز رو این درایو میشینن و کاریش نمیشه کرد!!!.این که نمیشه که:happy: پ.ن مدیر جان بد نیست موضوعات مرتبط با این تاپیک رو تفکیک کنیدا............ ثواب داره! اون "کلآ کامپیوتر " منو کشته :) |
در صورتیکه سیستم عامل رو درایو C باشه شما نمی تونی از خود سیستم عاملت فرمتش کنی ، اگه هم که رو C نیست روی درایو راست کلیک کن و Format
از CD های بوت هم میشه استفاده نمود |
جناب فتوت ممنون از شما
اما من اینو هم امتحان کردم یعنی از یه ویندوز دیگه تو درایو دیگه خواستم c رو فرمت کنم اما نشد.error میده البته الان یادم نیست چی بود. با این سی دی بوت هم کار نکردم چه طوری میشه؟ یعنی با یه سی دی به طور مجازی ویندوز میاری بالا؟ |
CD هائی که قابلیت بوت دارند چند نوع هستند یه نوعشون که یه ویندوز یا لینوکس، DOS خیلی سبک باهاشون بارگذاری میشه یا اینکه میان یه برنامه خاص رو بارگذاری میکنند مانند Patition magic یا سایر برنامه هائی که وظیفه پارتیشن بندی هارد رو به عهده دارند که قابلیت فرمت هم همراهشون هست
شما میتونید با یکی از برنامه های پارتیشن بندی سیستم رو بوت کنید و تنها پارتیشن ورد نظر رو فرمت کنید نه اینکه هارد رو از ابتدا پارتیشن بندی کنید Partition Magic Pro 8.05 Acronis Disk Director Suite 9.0.554 Paragon Partition Manager 7.0.1274 Partition Commander 9.01 Ranish Partition Manager 2.44 The Partition Resizer 1.3.4 Smart Fdisk 2.05 SPecial Fdisk 2000 eXtended Fdisk 0.9.3 GDisk 1.1.1 Super Fdisk 1.0 |
فایرفاکس با نمای ویندوز مدیا پلیر
علاقه زیادی به ظاهر مدیا پلیر ۱۱ دارم . اگر از سنگین بودنش صرف نظر کنیم به نظر من این برنامه یکی از بهترین برنامه های موجود هست . چند روز پیش یکی از کاربران اینترنت که در کار ساختن تم برای فایرفاکس بود اعلام کرد تم مدیاپلیر ۱۱ برای فایرفاکس آماده شده . حجم این تم بسیار بالا هست ( ۴.۴ مگ ) بنابراین برای کامپیوتر های ضعیف توصیه نمی شه چراکه سرعت فایرفاکس رو پایین میاره ؛ اما واقعا تم زیبایی هست . این تم فقط برای نسخه ۲ فایرفاکس قابل استفاده هست و شما می توانید با مراجعه به این صفحه تم مورد نظر رو دانلود کرده و جزئیات بیشتری در مورد آن مشاهده کنید . در ضمن این آقا قبل از این تم نیز یک تم زیبا دیگر نیز برای فایرفاکس درست کرده که با نصب اون محیط فایرفاکس شبیه به اینترنت اکسپلورر ۷ و کلا شبیه به ویستا می شه که...................................... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام به دوستان
یک نرم افزار در یکی ازپستها بود که برای عکس گرفتن استفاده میشد اگر کسی لینک اونرو میدونه ممنون میشوم اول اسم اون نرم افزار هم s بود |
نقل قول:
فكر كنم اين نرم افزار بدرد شما بخوره بعد از اجراي اون كافيه كه كليد Print Screen رو بزنيد. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] شاد باشي |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] از سايت زير دانلود كنيد: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پ.ن : با تشكر از جناب محسن بابت معرفي اين برنامه به من:) |
دست درد نکنه اریو جان
ظاهرا به یک کد یا پسورد هم نیاز دارد اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشوم |
نقل قول:
اينها را امتحان كنيد: Snagit 8 serial number Name: omar S/N: D5DSC-WZCBM-JRHSC-QVTEV-TR7R8 TechSmith SnagIt v8.1.0 Code: ZCZLC-BMWCF-ZRGDC-TMADH-C9RC3 اگه كار نكرد در صورتي كه آنتي ويروس و فايروال داريد ميتونيد توي سايت هايي مثل crackdb جستجو كنيد.... و يا seriall.com :evil2: ترجيحا" پاتون رو در اين سايت ها نگذارين كه خيلي ويروس دارند!!! پ.ن: پ.ن : با تشكر از جناب محسن بابت معرفي اين برنامه به من و همچنين سايت گوگل بابت كمك براي يافتن سريالش!!!!:happy: پ.ن: مخلص قوانين سايت درباره ي سريال و *** و اين جور چيزا هم هستيم! :blush: |
نقل قول:
معلومه که نمیشه شما windows ات رو یک درایو دیگست ولی command.com و بقیه فایل های سیستم بهرحال و c: هستند در ضمن روی sector 0 هم active partion نوشته میشه |
سلام
این قسمتهای که تو تصویر مشخصه چه جوری میتونم به حالت بی رنگ اولیه در بیارم از قسمت پروپرتیس دسکتاپ سعی کردم ولی فقط تونستم به رنگهای دیگه تغییر بدم ولی نشد اونرو بی رنگ کنم اصلا نمیدونم این تغییر رنگ کی ایجاد شده لطفا راهنمای بفرمایید متشکرم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
روی صفحه دسکتاپ کلیک راست کنید و بعد:arrage icon by و گزینه lock web items on desktop رو غیر فعال کنید |
مرسی
انجام دادم ولی تغییر نکرد |
سلام
تا حالا 20 سوال در مورد پرینتر اینجا پرسیدم ولی یه دونش رو هم جواب ندادین.حداقل این یکی رو جواب بدین 4x HP Color LaserJet Introductory Print Cartridges (cyan, magenta, yellow, black) with HP ColorSphere Toner with up to 1,000 pages yield (based on 5% coverage). اون قسمت آخر که نوشته "بیسید اون 5% کاوریج" یعنی چی؟ ممنون |
ساعت جاري 02:50 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |