![]() |
[QUOTE=fx-pip;218438]سلام آقا حامد
اگر امكانش هست واسم آپلود كنيد. ممنون/QUOTE] خدمت شما [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
[QUOTE=Hamed2420;218514]
نقل قول:
|
پخش فایل های صوتی و تصویری K-Lite Codec Pack Full 4.1.4
حتماً برای شما نیز پیش آمده که پس از دانلود فیلم و یا کلیپ تصویری از اینترنت، Player های موجود در سیستم قادر به پخش کردن آن کلیپ نبوده و یا به صورت ناقص آن را پخش می کنند (مثلاً صدای کلیپ پخش می شود ولی تصویری آن نمایش داده نمی شود! ) این مشکل به خاطر نصب نبودن Codec مناسب برای پخش این کلیپ های تصویری بر روی ویندوز شما می باشد.
امّا Codec چیست ؟ كلمه Codec به معنای COmpressor/DECompressor ( فشرده ساز / باز كننده فشردگی ) است : یعنی یك روتین نرم افزاری كه ویدئوی خام آماده ذخیره سازی را فشرده كرده و سپس آن را جهت اجرا بر روی كامپیوتر از فشردگی خارج می نماید. K-Lite Codec Pack مجموعه ای از Codec های لازم برای پخش انواع فرمت های صوتی و تصویری می باشد، به طوری که پس از نصب این مجموعه می توانید اکثر کلیپ های صوتی و تصویری (WMA, AAC, AC۳, M۴A, MP۲, OGG, DivX, AVI, WMV, RM, MOV, MP۴) را در سیستم خود اجرا (پخش) کنید. این مجموعه در هنگام نصب، همچنین یک Media Player Classic نصب می کند که می توانید به جای تمامی Player های موجود در سیستم از این Player برای پخش فایل های صوتی و تصویری خود استفاده کنید. شما با نصب K-Lite Codec Pack در ویندوز می توانید با استفاده از برنامه هایی مانند JetAudio و Windows Media Player تمام فرمت های موجود را پخش کنید در این حالت برای پخش فایلهای RM و RAM دیگر نیاز به نصب RealPlayer ندارید و یا برای پخش فایلهای MOV نیاز به نصب Quick Time ندارید. برای پخش DVD و SVCD نیاز به نصب پلاگین یا برنامه ای مانند PowerDVD ندارید و ... قابلیت های کلیدی نرم افزار K-Lite Codec Pack 4.0.0 Full: - توانایی پخش 99% از انواع فرمت های صوتی و تصویری - به روز بودن Codec ها - حجم کم و سبک بودن Player - نمایش زیرنویس - و ... لينك دانلود :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پسورد : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق و پيروز باشيد |
سلام
ارور CRC 32 failed مربوط به چی هست. مشکل از کجاست؟ چطوری باید رفعش کرد ممنون |
نرم افزار تبدیل کننده Allok 3GP to Converter v5.1.626.0
یکی از برترین نرم افزار های تبدیل کننده و ویرایش فایل های صوتی و تصویری جهت استفاده برای مویایل بی شک نرم افزار 3GP to Converter می باشد. نرم افزار فوق با قابلیت پشتیبانی از اکثر فرمت ها بستر مناسبی را برای شما فراهم می سازد از ویژگی های برجسته این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- کیفیت مطلوب فایل های خروجی - پشتیبانی فایل های تصویری از ریزولیشن های متفاوت - منو کاربری ساده - سرعت بالای تبدیل و ویرایش - قابلیت تغییر سایز برای استفاده بهتر در موبایل - پشتیبانی از Drog and Drop - و ... لينك دانلود: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پسورد: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق و پيروز باشيد |
نمی دونم چرا کامپیوترم به خصوص در اجرای فرامین برنامه متا تریدر کند عمل می کنه!
مثلا f9 که میزنم چند ثانیه طول می کشه تا صفحه اجرای معامله رو نشون بده! ذوستان کمک کنند. |
دوستان ببخشید یه سوال داشتم در مورد قیمت سیستم
اگر بخواییم یک سیستم با مشخصات زیر جمع کنیم چقدر درمیاد....البته پیشاپیش اگر در جای نامناسب پست زدم عذر می خوام... مشخصات: سی پی یو:8500(اگه اشتباه نکنم) هارد:500 گیگ رم:4 گیگ گرافیک :1 گیگ موس:اپتیکال مونیتور:ال سی دی 19 یا 20 اینچ واید پاور:گرین مادربرد:اینتل با دی وی دی رام و دی وی دی رایتر و کیبرد چیز دیگه به ذهنم نمی رسه.... ممنون |
کلاید جان بابا سرت کلاه نرفته.
اصلا من خودم فردا میرم پاساژ رضا نرخ کف بازار رو برات در میارم. خیلی دوست دارم :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: |
نقل قول:
فقط اگه میشد امروز می رفتی آمار رو زودتر میدادی بهتر بود:whoow::laugh: قربونت دادش....خیلی میخوامت... |
دوستان
این ای پی 72.9.253.42 از صبح 7 بار فایر وال نفوذ اونو بلوک کرده ظاهرا مال arin.net هستش کسی در مورد اون اطلاعی نداره؟ ممنون |
نقل قول:
قیمتشو تو ایران میخوای یا تو دالاس برادر؟;) |
نقل قول:
شما قیمته دالسشو بده ....بهزاد هم رفته که قیمت تهرانشو بیاره ...:laugh: قربانت کلاید |
سلام
من به يك مشكل بزرگ برخوردم ويندوزم بعد از اپديت شدن و Restart شدن در خواست رجيستر شدن مي كنه و وارد ويندوز نميشه. حالا يكي به من بگه كه بايد چكار كنم؟ الان هم با ويندوز 98 كه براي روز مبادا روي سيتمم داشتم كانكت شدم و جالب اينه كه سرعتش از XP بيشتره |
دوست عزیز شما میبایست قبل از آپدیت شدن اون رو رجیستر (ک ر ک) میکردید.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
به نظر من ویستا الان بهترین سیستم عامل هستش و کم کم باس مهاجرت کنید به ویستا. از نظر امنیتی که حرف نداره از نظر سرعت هم بی نظیر هستش البته باس یه رام 2 گیگ داشته باشی تا سرعت و قدرت واقعی این سیستم عامل رو تجربه کنی. من چند ماهی هستش که به ویستا نقل مکان کردم و راضیم از هر نظر. یعنی دیگه محال هستش ایکس پی نصب کنم رو سیستم.
|
نمی دونم از وقتی نسخه 2 موزیلا رو تبدیل به نسخه 3 کرده ام، سیستم به طور واضحی کند شده، حتی رو رو بعد از اون ارتقا دادم ولی فایده ای نداشت، یک مشکل جدید هم پیدا کرده که سایت یاهو رو باز نمی کنه و این پیغام رو می ده:
Secure Connection Failed login.yahoo.com uses an invalid security certificate. The certificate will not be valid until 2006/01/04 08:39 ب.ظ. (Error code: sec_error_expired_certificate) مشکل کجاست؟ |
نقل قول:
چک کنید ببینید ساعت و تاریخ سیستمتون تنظیم شده یا عقب هستش. |
ممنون با درست کردن ساعت سیستم مشکل ورود به سایت یاهو حل شد، اما نمی دونم چرا هر دفعه سیستم خاموش و روشن میشه ساعت دوباره به حالت قبلی بر می گرده!
در ضمن مشکل کندی سیستم رو چی کار کنم؟ سیستم ویروس نداره، تازه چک کردم. |
نقل قول:
در مورد کندی سرعت اگه خیلی وقت هست ویندوز رو نصب کردین و ویندوزتون ایکس پی هستش طبیعیه! اما اگه قصد ندارین ویندوز رو دوباره نصب کنید می تونید از نرمافزار System Mechanic استفاده کنید. این هم لینک دانلود البته پچ کاملش هست با حجم 18 مگابایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
نقل قول:
من اين روش شما را قبلا نديده بودم ولي با اين روش ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ) به خيال خودم ويندوزم رجيستر شده بود.:(:cry: حالا چكار بايد بكنم ؟ |
نقل قول:
هنوز هم میتونید اون کار رو بکنید.بعد ار رجیستر کردن دیگه مشکلی نخواهید داشت. لازم هم نیست ویندوزتون رو عوض کنید. |
سلام
کسی درباره زبان ++C ، مرجع آموزشی بصورت PDF سراغ داره؟ خودم یکی پیدا کردم ولی بعد از 8 مگابایت دانلود دیدم که به زبان انگلیسیه:( البته اگه در مورد زبان اسمبلی هم مطلبی دارید، اون رو هم بگذارید. با تشکر |
نقل قول:
ممنونم از جوابتان ولي مشكلي كه هست اينه كه اصلا اجازه ورود به ويندوز را نميده كه بخواهم كاري كنم |
سلام
یک آهنگ همراه این فایل powepointمی باشد. چگونه می توانیم آهنگ را بصورت فایل جداگانه داشته باشیم؟ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
ببخشید، در یاهومیل بخش drafts مربوط به چه نوع ایمیل هایی است؟
در ضمن اگر گیرنده ایمیل متن ایمیل رو خالی دریافت کنه، مشکل از کجاست؟ |
بخش draft همون جور که از اسمش پیداست مربوط میشه به پیش نویسها! همونطوری که در گوشی همراهتون بخشی به نام پیش نویسها وجود داره.
اما اینکه گیرنده ایمیل، ایمیل رو خالی دریافت کنه ممکنه علل مختلفی داشته باشه! اگه جزییات بیشتری رو مطرح کنید میشه زودتر به جواب رسید. مثلا در بخش Sent(فرستاده شده ها) فرستنده ایمیل رو صحیح نشون میده یا اونجا هم خالیه؟! |
سلام.
ممنون ميشم يكي از دوستان فايل Patch ياهو مسنجر رو برام لينك دانلودش رو قرار بده !;) (Yahoo Messenger V8.1). با تشكر. ارادتمند.:) |
نقل قول:
دانلود فایل آموزش برنامه نویسی ++ C [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مجموعه کتابهای فارسی برنامه نویسی - - Pdf كد:
http://forum.free-offline.com/showthread.php?t=13736 |
نقل قول:
اگر با 98 بالا آمد فایلهای زیر را در در درایو ویندوز XP مطابق readme اعمال کنید . اگر مشکلی بود عنوان کنید. موفق باشید. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] PASS: Noob |
نقل قول:
|
نقل قول:
دوست من منظور از Patch برای یاهو مسنجر چیست؟ موفق باشید. |
نقل قول:
كد:
http://www.2shared.com/fadmin/3945122/104cb2e0/Y_8_Multi_Patch.zip |
بهینه سازی رایانه برای بازی GameGain v2.9.1.2008
یک نرم افزار استاندارد کننده و بهینه ساز رایانه با عملکرد افزایش سرعت کامپیوتر و از بین برنده هر چیز کوچکی که باعث کاهش سرعت کارایی کامپیوتر شده است می باشد که بسیار مفید برای بازی های سنگین است. کارایی این نرم افزار بازی با تمام نرم افزار های بهینه سازی کاملا متفاوت است و تنها با یک دکمه و راه اندازی دوباره رایانه همه چیز همانطور می شود که شما می خواهید. نرم افزار بهینه ساز رایانه برای بازی قادر است تمام ویندوز های مایکروسافت را پشتیبانی کند و خود را با خصوصیات دستگاه شما تنظیم کند. نرم افزار را دانلود و نصب کنید رایانه خود را به آن بسپارید تا قدرت تازه ای به آن ببخشد و بازی ها سریعتر از گذشته اجرا شوند.
خصیصه های نرم افزار GameGain: * تغییر مستقیم رجیستری و فایل های سیستمی برای بالا بردن کارایی حافظه، ترسیم صفحه، انیمیشن ها، سرعت رفرش و سرعت سی پی یو * سازگار کردن اتوماتیک تنظیمات و تغییر تنظیمات نرم افزار های موجود بر پایه خصوصیات کامپیوتر و به حداقل رساندن خطاهای احتمالی سیستم * تکنولوژی آزمایش شده که قادر است فریم ها را در 2 برابر موجود در ثانیه در بازی هایی مانند DOOM 3 و similar shooters به نمایش در آورد * تحلیل عمیق سیستم و خصیصه های تشخیصی برای یافتن و تعمیر هر مشکل باالقوه که در کارایی سیستم تاثر گذاشته است * نرم افزاری پیشرفته در زمینه over clocking برای بالا بردن کارایی حافظه و سی پی یو * واسط کاربری ساده و قابل درک که به راحتی قابل تنظیم می باشد نیاز های سیستم برای اجرا: * مایکروسافت ویندوز 2000, 2003, 95, 98, Me, NT, Vista, XP * سی پی یو اینتل پنتیوم یا فول 90 MHz و بالاتر * 16 MB حافظه رم و بالاتر * موس رایانه شخصی یا هر نوع وسیله اشاره گر * مایکروسافت اینترنت اکسپلورر 4 و بالاتر لينك دانلود: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پسورد: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق و پيروز باشيد |
سلام:(
من یک فیلم 1 گیگا بایتی رو از طریق لینکهای تورنت دانلود کردم، وقتی اومدم بازش کنم دیدم فایل RAR پسورد می خوادش، آیا برنامه ای هست که بشه پسورد رو پیدا کنه یا یه جوری بپیچونه این پسوردو؟ |
پلیری کوچک با قابلیت های بزرگ VLC Media Player 0.9.2
امروزه با پیشرفت فناوری و تولید فیلم ها با کیفیت فوق العاده تماشای فیلم ها به تفریحی برای افراد تبدیل شده است . فیلم هایی که کیفیت فوق العاده دارند و در فرمت های مختلف به کاربران عرضه می شوند . اکثر کاربران و افراد برای تماشای فیلم های خود به رایانه های شخصی روی می آورند .
این کاربران اغلب برای تماشای هریک از فرمت های مختلف فیلم ها می بایست نرم افزاری جداگانه نصب کنند که بیشتر این ابزار ها حجم زیادی از حافظه را اشغال کرده و در یک کلام نرم افزار های سنگینی به شمار می روند . VLC Media Player نام نرم افزاری با حجم بسیار کمتر از نرم افزاری های مشابه می تواند 99 درصد فیلم هایی را که کاربران اغلب تماشا می کنند را اجرا نماید . حجم پائین و محیط بسیار ساده نرم افزاری از مهم ترین قابلیت های این نرم افزار محسوب می شود . در نظر بگیرید برای اجرای DVD های خود باید نرم افزارهای سنگینی همچون Cyberlink PowerDVD و یا Corel WinDVD را برروی سیستم خود نصب کنید . این نرم افزار ها ضمن این که فضای نسبتا زیادی از هارد دیسک شما را اشغال می کنند ، برای اجرای فیلم ها نیز فضای زیادی هم از حافظه سیستم یعنی رم اشغال می کنند . اما VLC بسیار کم حجم و سبک است در حالی که می تواند به راحتی DVD ها را حرکت در آورد . این ابزار می تواند به جای همه نرم افزار هایی که به عنوان پلیر بر روی سیستم نصب می شود قرار گیرد زیرا قادر است تا 99 درصد فرمت ها را پشتیبانی کند . همچنین قادر است فرمت های مختلف را به یکدیگر تبدیل کند . یعنی به یک تیر می توان چند نشان را هدف گرفت . جالب است بدانید این نرم افزار با این همه قابلیت ضمن این که کاملا رایگان است هنوز حتی نسخه 1 آن هم منتشر نشده است و آخرین نسخه ای که برای دانلود در سایت قرار دارد نسخه 0.9.2 می باشد . نسخه جدید که حاصل 2 سال پژوهش شرکت سازنده است به تازگی منتشر شده که در همین مدت کوتاه هم حدود 90 هزار بار این نرم افزار دانلود شده است که این تعداد برای این زمان کوتاه عددی فوق العاده محسوب می شود . قابليت هاي كليدي نرم افزار VLC Media Player 0.9.2: - پخش انواع فرمت ها از جمله MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg, ... - پخش انواع DVD ، VCD - حجم بسیار اندک نسبت به قابلیت های فراوان آن و همچنین نسبت به نرم افزار های مشابه - محیط بسیار ساده و كاربر پسند - ارائه نرم افزار بصورت كاملا رايگان - پشتیبانی در زبان های مختلف - قابلیت اجرا در اکثر سیستم عامل ها یعنی ویندوز ، لینوکس ، مکینتاش و ... - پوسته های متعدد برای سلیقه های مختلف -پشتیبانی از نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز ویستا - پشتيباني كامل از زبان شيرين فارسي - و... لينك دانلود: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پسورد: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق و پيروز باشيد |
سيستم من هر جند دقيقه يك بار پيغام خطاي زير را در گوشه سمت راست task bar صادر مي كنه آيا ويروسي شده؟
عنوان پيغام:windows system eror شرح پيغام: there is an ip addres conflict whith another system on the network لطفا كمكم كنيد |
نقل قول:
اگر پاسختون مثبت هست، IP دو دستگاه در این شبکه یکی هست و این باعث مشکل میشه. |
با تشكر از پاسختون خير من شبكه محلي ندارم و فقط با يك كامپيوتر كار مي كنم
|
دوستان من یه مشکل تو پی سی ام دارم که تا حالا کسی نتونسته درستش کنه و یا دلیلش رو بگه ، با ویندوز عوض کردن هم نتیجه ای نگرفتم ، خیلی اذیتم می کنه ، لطفا اگر کسی می تونه راهنمائیم کنه ، مشکل اینه :
هربار که به اینترنت وصل می شم ، چه سر صبح که سیستم رو روشن می کنم و چه بعد از دی سی شدن ، پیغام ویندوز که بعد از وریفای کردن یوزر و پسوورد داده می شه و به سمت راست پائین دسک تاپ منتقل می شه باعث هنگ کردن چند دقیقه ای سیستم می شه ، یعنی پنجره پیغام ویندوز که می گه شما با فلان سرعت به فلان کانکشن وصل شده اید همون جا گیر می کنه و باعث هنگ سیستم می شه ، باید چند دقیقه صبر کنم تا هنگش بر طرف شه ، خیلی رو اعصابم راه می ره ، هر دفعه همین جوری می شه ، گفتم اینجا بپرسم شاید کسی بتونه کمکم کنه ، نمی دونم قضیه چیه ؟ به هرکی گفتم نتونست کمکم کنه و دارم با این مشکل می سازم . پیشاپیش ممنون از شما . |
نقل قول:
مشكل شما به احتمال زياد سخت افزاري است ابتدا چك كنيد و ببينيد كه فن CPU درست كار ميكند يا نه سپس رم را چك كنيد و در انتها CPU را چك كنيد ممكن است كه نيم سوز شده باشد موفق و پيروز باشيد |
نقل قول:
اگر از ای دی اس ال استفاده میکنید امکان داره ای اس پی بطور اشتباه ای پی شما و یک یوزر دیگه رو یکسان ست کرده باشه...برای یکی از دوستانم قبلا چنین اتفاقی افتاده بود ولی برای اون کانکشن اینترنت بکل قطع شده بود...حالا شما هم یه سوالی از ای اس پی بکنید بد نیست. با احترام کلاید |
دوستان من ویندوزم رو عوض کردم و باید چند تا برنامه رو دوباره نصب کنم.
یکی از دوستان لطف کنه لینک دانلود نرم افزار Acrobat Reader برام بگذاره. ترجیحا ورژن جدیدش نباشه، چون حجمش زیاده و من با دانلودش مشکل دارم. |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید |
نقل قول:
|
روی لپ تاپم (مدل دل 1510) ویندوز ویستا ارجینال نصب هست. ولی می خوام xp نصب کنم. وقتی سی دی xp می زارم
همون اول کار که می گه enter بزن تا نصب کنم . پیغام می ده که هیچ هاردی رو نمی شناسم. چکار کنم؟ |
سلام
چند وقت پیش اطلاعات هاردم در یک جابجایی اطلاعات بین دو هارد کلا پاک شد بعد یکمی از اطلاعات رو برگردوندم. یه چند تا فایل بود که پیداش نکردم و خیلی برام مهمه. البته حجم خیلی کمی داره در حد 10-20 کیلو کسی میدونه چجوری میتونم برش گردونم این فایلها رو از نرم افزار Recover My Files 3.94 برای برگردوندن اطلاعاتم استفاده کردم. ممنون میشم |
با سلام خدمت دوستان
ایا روشی برای ذخیره کردن یا بک اپ گرفتن از منوی سذخیره سایتهای مورد علاقه در مرور گرهای اینترنتی مانند موزیلا یا اینترنت اکسپلورر سراغ دارید که بتوان بعد از تعویض ویندوز انها را بازیابی کرد ممنون |
نقل قول:
روی منوی استارت برید بعد روی favorites کلیک راست کنید و open رو بزنید حالا محتویات پوشه favorites در اختیارتونه میتونید همینجوری کپی کنید تو یه جای دیگه کامپیوترتون برای بازیابی هم کافیه همون فایلهایی که کپی کردید دوباره توی شاخه favorites بریزید البته بعضی از سایتها هم هستند که میتونید favorites خودتونو ذخیره کنید و از هر کجا که به اینترنت وصل بشید favorites در اختیارتونه |
نقل قول:
با تشکر |
با سلام به دوستان
من از دیشب هر کار میکنم مسنجرم کانکت نمیشه...یعنی نمیتونم با مسنجر انلاین بشم... ممنون میشم راهنمایی کنید. |
ساعت جاري 21:34 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |