انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   انتقادها و پيشنهادها (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1195)

SaRve July 15th, 2008 00:39

با عرض خسته نباشيد خدمت مديريت محترم سايت
تو صفحه اول
آخرین عناوین تالارهای تخصصی
حذف شده ميخواستم بدونم كه آزمايشيه يا قطعي چون خيلي قابل استفاده بود

arvinfx July 15th, 2008 12:56

با سلام خدمت دست اندكاران سايت

من عضو قديمه سايتم و همونطور كه ميدونيد كناره گيري كردم از اين بازار كا دلايلش زياد مهم نيست

مي خاستم يه گلگي بكنم اونم اينه كه هنوز سيستم درستي براي سود كردن تو سايتتون وجو نداره! آيا واقعا هيچ سيستمي جواب نداده؟ هفته اي 1 سيستم جديد ( بطور ميانگي)ن اينجا بررسي ميشه يا من خبر ندارم؟ فكر كنم بهتره به TOP Topic براي اين مسعله تو سايتتون باشه و ديگر سيستم ها رو براي بررسي و مقايسه سود دهي با اين سيستم برتر بزارين تو سايت .

بهر حال خسته نباشيد و همينطور موفق باشيد

Reza July 15th, 2008 20:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله SaRve (پست 208776)
با عرض خسته نباشيد خدمت مديريت محترم سايت
تو صفحه اول
آخرین عناوین تالارهای تخصصی
حذف شده ميخواستم بدونم كه آزمايشيه يا قطعي چون خيلي قابل استفاده بود

با سلام

این مورد حذف نشده! لطفا تصویری از صفحه اول (ستون سمت راست، پایین تر از هفته نامه سرمایه ما) قرار بدهید تا موضوع را بررسی کنم.

SaRve July 15th, 2008 23:10

1 ضميمه
ممنون از پيگيري مديريت عزيز

SaRve July 16th, 2008 02:50

الان كه چك كردم ديدم كه وقتي از نام كاربريم خارج ميشم و ميهمانم همه چيز درسته . با فايرفاكس هم همينطوره
يعني تنظيماتي شخصي براي صفحه اول وجود داره (مثل سايت گوگل)

AmirBabak July 16th, 2008 04:22

با سلام خدمت مدیریت محترم سایت

من قبلاً در تاپیک "دانشکده سرمایه" آقای وحید درزی یک پیشنهاد داده بودم که گویا مورد ملاحظه مدیریت سایت قرار نگرفته است.
خواهشمندم یکبار به آن نظر بیاندازید.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

AmirBabak July 16th, 2008 04:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله arvinfx (پست 208875)
مي خاستم يه گلگي بكنم اونم اينه كه هنوز سيستم درستي براي سود كردن تو سايتتون وجو نداره! آيا واقعا هيچ سيستمي جواب نداده؟ هفته اي 1 سيستم جديد ( بطور ميانگين) اينجا بررسي ميشه يا من خبر ندارم؟ فكر كنم بهتره به TOP Topic براي اين مسئله تو سايتتون باشه و ديگر سيستم ها رو براي بررسي و مقايسه سود دهي با اين سيستم برتر بزارين تو سايت .

عجب پیشنهاد خوبی
اینطوری بعضی از دوستان بجای از این شاخه به اون شاخه پریدن ، تمرکز خود را بر روی یک سیستم قرار خواهند داد.

Reza July 16th, 2008 11:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله SaRve (پست 209088)
ممنون از پيگيري مديريت عزيز

با تشکر از اطلاع رسانی شما

الآن باید مشکل حل شده باشه. لطفا نتیجه را اعلام کنید

Reza July 16th, 2008 11:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amirbabak (پست 209159)
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت

من قبلاً در تاپیک "دانشکده سرمایه" آقای وحید درزی یک پیشنهاد داده بودم که گویا مورد ملاحظه مدیریت سایت قرار نگرفته است.
خواهشمندم یکبار به آن نظر بیاندازید.
http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...1&postcount=22

با سلام

در فکر روشی هستم که دسترسی به تاپیکهای مفید با سهولت بیشتری انجام شود. از پیشنهاد شما هم تشکر می کنم.

با احترام

SaRve July 16th, 2008 12:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 209199)
با تشکر از اطلاع رسانی شما

الآن باید مشکل حل شده باشه. لطفا نتیجه را اعلام کنید

خيلي ممنون حل شده:banana:

مجتبی July 16th, 2008 12:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mojtaba79 (پست 201083)
آقا رضا سلام.
ضمن خسته نباشید خدمت شما یه پیشنهاد داشتم که امیدوارم شدنی باشه .
لیستی از تاپیکهای مورد علاقه هر کاربر در کنار صفحات داخلی هر تاپیک( مثلا سمت چپ صفحه) برای در دسترس بودن وجود داشته باشه که اضافه و کاستن از لیست بعهده کاربر باشه.
توی وبلاگها این کار شدنی هست ولی نمی دونم اینجا بشه اینکار و کرد یا نه.
بعنوان یه کاربر بنظرم خیلی مفیده که تاپیکهای مورد علاقه ام رو در سمت چپ ببینم . البته گزینه های دیگه ایی هم میشه بهش اضافه کرد.

بابت زحمات همیشگی تون ممنونم
موفق باشید

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 209200)
با سلام

در فکر روشی هستم که دسترسی به تاپیکهای مفید با سهولت بیشتری انجام شود. از پیشنهاد شما هم تشکر می کنم.

با احترام

آقا رضای عزیز سلام
این پست بنده هم از نظر شما دور موند.
لطفا نظر خودتون رو در مورد اون بفرمایید.

موفق باشید

Reza July 16th, 2008 13:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mojtaba79 (پست 209230)
آقا رضای عزیز سلام
این پست بنده هم از نظر شما دور موند.
لطفا نظر خودتون رو در مورد اون بفرمایید.

موفق باشید

با سلام

متاسفانه vBulletin چنین امکانی رو نداره. البته هر کاربر می تونه در تاپیکهای مورد علاقه خود مشترک (آبونه) بشه و با ورود به کنترل پنل، تاپیکهای آپدیت شده رو ببینه.

با تشکر

بهزاد اقبالی July 16th, 2008 15:00

بنده عاجزانه تقاضا دارم که تعدا تشکر ها رو از 30 تا بیشتر کنید من واقعا وقت کم اوردم و ظهر نشده تمام تشکر های من تموم میشه

Reza July 16th, 2008 15:14

با سلام

اگر vBulletin این امکان را داشت که تعداد تشکر روزانه برای گروه های مختلف کاربری متفاوت باشد، خیلی از مشکلات حل می شد و می توانستیم محدودیت را برای گروه مدیران برداریم. متاسفانه این امکان در vBulletin وجود ندارد . . .

تعداد تشکر روزانه را به ۷۰ افزایش دادم.

از دوستان درخواست می کنم از دکمه تشکر فقط برای تشکر استفاده کنند، نه برای مقاصد دیگر (مثلا علامتگذاری پستهایی که مطالعه کرده اند!). امکان تشکر برای کاربرانی که این مورد را رعایت نکنند غیر فعال خواهد شد.

با احترام
رضا

AbarEnsan July 17th, 2008 18:46

كاش پست مسعود (همين شاكي هميشگي) كمي زودتر اديت ميشد و من آنرا نميديدم. نميدانم افرادي اينچنيني از "سرمايه" چه ميخواهند؟ آيا اينها مجبورند اينجا باشند و وقتي تحمل چنين محيطي را ندارند چرا عضو ميشوند. ايشان حدود 60 پست داشت كه همگي انتقاد بود و حتي يك پست تخصصي از ايشان نديدم (شايد هم بود و من نديدم).
واقعا ما براي چه در سرمايه هستيم؟ اگر براي يادگيري تريد است پس باقي بحثها سر چيست؟
؟؟؟؟

ساعت جاري 04:11 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.