![]() |
با عرض خسته نباشيد خدمت مديريت محترم سايت
تو صفحه اول آخرین عناوین تالارهای تخصصی حذف شده ميخواستم بدونم كه آزمايشيه يا قطعي چون خيلي قابل استفاده بود |
با سلام خدمت دست اندكاران سايت
من عضو قديمه سايتم و همونطور كه ميدونيد كناره گيري كردم از اين بازار كا دلايلش زياد مهم نيست مي خاستم يه گلگي بكنم اونم اينه كه هنوز سيستم درستي براي سود كردن تو سايتتون وجو نداره! آيا واقعا هيچ سيستمي جواب نداده؟ هفته اي 1 سيستم جديد ( بطور ميانگي)ن اينجا بررسي ميشه يا من خبر ندارم؟ فكر كنم بهتره به TOP Topic براي اين مسعله تو سايتتون باشه و ديگر سيستم ها رو براي بررسي و مقايسه سود دهي با اين سيستم برتر بزارين تو سايت . بهر حال خسته نباشيد و همينطور موفق باشيد |
نقل قول:
این مورد حذف نشده! لطفا تصویری از صفحه اول (ستون سمت راست، پایین تر از هفته نامه سرمایه ما) قرار بدهید تا موضوع را بررسی کنم. |
1 ضميمه
ممنون از پيگيري مديريت عزيز
|
الان كه چك كردم ديدم كه وقتي از نام كاربريم خارج ميشم و ميهمانم همه چيز درسته . با فايرفاكس هم همينطوره
يعني تنظيماتي شخصي براي صفحه اول وجود داره (مثل سايت گوگل) |
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت
من قبلاً در تاپیک "دانشکده سرمایه" آقای وحید درزی یک پیشنهاد داده بودم که گویا مورد ملاحظه مدیریت سایت قرار نگرفته است. خواهشمندم یکبار به آن نظر بیاندازید. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
اینطوری بعضی از دوستان بجای از این شاخه به اون شاخه پریدن ، تمرکز خود را بر روی یک سیستم قرار خواهند داد. |
نقل قول:
الآن باید مشکل حل شده باشه. لطفا نتیجه را اعلام کنید |
نقل قول:
در فکر روشی هستم که دسترسی به تاپیکهای مفید با سهولت بیشتری انجام شود. از پیشنهاد شما هم تشکر می کنم. با احترام |
نقل قول:
|
نقل قول:
نقل قول:
این پست بنده هم از نظر شما دور موند. لطفا نظر خودتون رو در مورد اون بفرمایید. موفق باشید |
نقل قول:
متاسفانه vBulletin چنین امکانی رو نداره. البته هر کاربر می تونه در تاپیکهای مورد علاقه خود مشترک (آبونه) بشه و با ورود به کنترل پنل، تاپیکهای آپدیت شده رو ببینه. با تشکر |
بنده عاجزانه تقاضا دارم که تعدا تشکر ها رو از 30 تا بیشتر کنید من واقعا وقت کم اوردم و ظهر نشده تمام تشکر های من تموم میشه
|
با سلام
اگر vBulletin این امکان را داشت که تعداد تشکر روزانه برای گروه های مختلف کاربری متفاوت باشد، خیلی از مشکلات حل می شد و می توانستیم محدودیت را برای گروه مدیران برداریم. متاسفانه این امکان در vBulletin وجود ندارد . . . تعداد تشکر روزانه را به ۷۰ افزایش دادم. از دوستان درخواست می کنم از دکمه تشکر فقط برای تشکر استفاده کنند، نه برای مقاصد دیگر (مثلا علامتگذاری پستهایی که مطالعه کرده اند!). امکان تشکر برای کاربرانی که این مورد را رعایت نکنند غیر فعال خواهد شد. با احترام رضا |
كاش پست مسعود (همين شاكي هميشگي) كمي زودتر اديت ميشد و من آنرا نميديدم. نميدانم افرادي اينچنيني از "سرمايه" چه ميخواهند؟ آيا اينها مجبورند اينجا باشند و وقتي تحمل چنين محيطي را ندارند چرا عضو ميشوند. ايشان حدود 60 پست داشت كه همگي انتقاد بود و حتي يك پست تخصصي از ايشان نديدم (شايد هم بود و من نديدم).
واقعا ما براي چه در سرمايه هستيم؟ اگر براي يادگيري تريد است پس باقي بحثها سر چيست؟ ؟؟؟؟ |
ساعت جاري 04:11 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |