![]() |
کسی قیمت لب تاب سونی مدل VGN-Z598 U/B رو داره ؟
|
دوستانی که با لب تاب کارمیکنن ایا اگر لب تاب ساعتها روشن باشد مشکلی برایش بیش نمیاید یعنی مثل سیستمهای معمولی میشه باهاش کار کرد؟ مثلا داغ نمیکنه یا....
ممنون. |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] تمامی برندهای لب تاپ موجود است و حتی قابلیت مقایسه چند برند با یکدیگر را هم دارید |
نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم نه هیچ مشکلی نداره خودم الان چند سالی میشه از لپ تاپ استفاده میکنم و موردی پیش نیومده.من اعتقاد دارم سیستم از خاموش روشن زود زود میتونه عیب بکنه ولی از روشن موندن متوالی نه(البته منظورم عیب نرم افزاری) و یه توصیه اکید به همه کاربران لپ تاپ: دوستانی که از برق مستقیم استفاده میکنن به هیچ وجه باطری رو روی دستگاه نزارن عمر باطری به شدت کاهش پیدا میکنه.بزارین اینطوری بگم:وقتی باطری روی دستگاه میمونه و شما برف آداپتورو وصل میکنید باطری به طور دائم در حال شارژ شدنه و میدونید که توی شارژ موندن بیش از حد کلیه وسایلی که با باطری کار میکنن موجب میشه باطری کارایی شو از دست بده. حتی اگه کلا از لپ تاپ کم استفاده میکنید بازم باطری رو جدا کنید چون بلا استفاده موندن باطری روی لپ تاپ هم میتونه خرابش کنه. این موضوع برای کلیه وسایلی که با باطری کار میکنن صدق میکنه.یعنی اگه شما دوربین دیجیتالی و یا چیزهای دیگه هم اگه دارین بعد از استفاده حتما باطری رو جدا کنید تا مجبور نشین تا چند سال باطری عوض کنید. |
نقل قول:
به لینک زیر مراجعه کنید یک نمونه از ان را مشاهده میکنید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
قبلنا که این فن ها نبودن لپ تاپ کار نمیکرد؟یا شما فکر میکنید فن کاراییش چقدره؟هر چیزی که لازمه کارخونه سازنده براش تعبیه دیده و گفتم این لوازم جانبی رنگا وارنگ فقط برای خالی کردن جیب منو شماست. |
سلام
خدمت همه دوستان بخصوص آقا کسری عزیز قصد خرید یک لپ تاپ رو دارم خواهشن مارک پیشنهادی ومدل پیشنهادی رو زحمت بکشید اگه یک کم هم شیک باشه که بهتره محدوده قیمتی زیر850هزار راستش یک مینی ایسوس دیدم خیلی پسندیدم می ترسم صفحه کوچکش اذیت کنه چون بیشتر روز رو باید باهاش سر کنم موفق باشید یا علی |
یه لپ تاپ sony pcg -7174L یکی از دوستان برای فروش داره اکبند هست چند می ارزه ؟
|
نقل قول:
نقل قول:
|
سلام و صبح بخیر خدمت دوستان مخصوصا کسری عزیز بابت راهنمایی هاشون.
چه کارت مودم یا edge modem یا ... pcmcia (چندان با فرقشون آشنا نیستم!) برای دل 1015 که خریدم مناسب هست؟در صورت امکان کسری عزیز و دوستان گرامی راهنماییم کنند.مودمهای وایمکس رو نمیدونم به چه اندازه ای هستند.میخوام جمع و جور باشه تو چشم نزنه! آخه یک مدت ممکنه برم کتابخونه برای مطالعه.لپ تاپ رو میتونم باز کنم ولی مودم وایمکس فکر کنم نا جور باشه و همه یه طوری نیگام کنن!(:blink::evil2:) ارادتمند همه دوستان عزیزم. |
نقل قول:
آقا احمد وقتت بخیر و جیبت پرپیپ لپتاپتون هم مبارکه. میشه یه خورده دربارش بگین؟ازش راضی هستین؟کیفیت صفحه نمایش میزان حرارت و .... ممنون |
نقل قول:
Intel Core i3 2.4 GHz Cache 3 MB 4 GB DDR3 RAM 320 GB HDD و مهمتر از همه کارت گرافیکی 1 گیگا بایتی . به نظر من با توجه به بودجه شما ، این لپتاپ فوق العاده است . البته اگر زیاد مسافرت میکنید باید لپتاپهای کوچکتری را در نظر داشته باشید که البته به همان میزان با قیمت مشابه کارایی کمتری را دریافت میکنید . نقل قول:
|
نقل قول:
متشکرم.ببخشید دیر جواب میدم. من راضی هستم.دما رو با HWMonitor چک کردم هارد رو حدود 43 درجه نشون میده و دمای ACPI رو 41 تا 58 نشون میده (الان 48).منتها من نمیدونم این نرم افزار چقدر بالا یا پایین نشون میده. صفحه نمایشش هم خوب است.وب کم ضعیفی داره.تاچ پدش که کوچیکه ولی چون من زیاد استفاده نمیکنم زیاد برام مهم نیست.رم 2گیگ که تا 4 گیگ نوشتند قابل افزایشه.(6 گیگ)ولی من به توصیه کسری جان 2 گیگ میخوام زیاد کنم.(فروشنده اول گفت اضافه کردن رم، یک روز کار دارد:blink:.من هم گفتم خیلی باهاش کار دارم و ایشون گفتند 2 ساعت کار دارد!:mad:)فعلا ندادم ولی اگه خدا بخواد در چند روز آینده باید اینکار رو بکنم. به نسبت قیمتش خیلی رضایت بخشه.اگر پولدار شدم میرم سراغ دل استودیو یا چیزی در این مقوله ها. ارادتمند شما |
سلام.
یک سوال دارم.از مودم یو اس بی وایمکس که تازه عرضه کرده است میتوان بعنوان مودم edge برای سیمکارت و gprs استفاده کرد؟یعنی هر جا وایمکس بود با آن، و در مناطقی که وایمکس نیست با همان مودم و سیمکارت به اینترنت وصل شد. ارادتمند شما |
خرید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]سلام دوستان میخواستم بدونم کدامیک از سیستمهای زیر را برای کار پیشنهاد میکنید من میخوام فقط برای متاتریدر ازش استفاده کنم لطفا اگر مدل دیگری هم مد نظرتان هست پیشتهاد بدهید .[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
|
نقل قول:
این مورد رو پرسیدم و گفتند نمییشه.یعنی اون مودم اصلا محلی برای نصب سیمکارت نداره. ارادتمند شما |
سلام دوستان . میخواستم بدونم سرعت اینترنت وقتی با مودم های edge وصل میشی چقدر با adsl 128 تفاوت داره؟
دوم اینکه سرعت اینترنت ایران سل با همراه اول فرق داره؟ ممنون. |
نقل قول:
سرعت این دوتا اصلا قابل مقایسه نیست سرعت سیمکارت در حد دایال آپ و گاهی یکمی بیشتره و الکی سرعت رو 115 میزنه ولی کلا چون زیاد با سیمکارت وصل میشم تجربه بهم ثابت کرده که این مودمهای edge سرعتشون از وقتی که با گوشی اچ تی سی وصل بشین پایین تر و قطعی ان هم بیشتر است در مورد سوال دوم در بیشتر جاها ایرانسل سرعتش بیشتر و قطعی خیلی کمتری دارد ولی همراه اول تو تهران خوبه ولی خارج از تهران نا امید کننده است |
نقل قول:
نه نوع پروتكل ارتباطي اين دو نوع مودم با هم فرق مي كنه سيستمي كه در موردمهاي سيم كارت خور (انواع آنها) استفاده مي شه تقريبا سيستم جديد تري نسبت به شيوه ارتباطي وايمكس هست |
نقل قول:
سلام اين دقيقا بستگي به نوع مودم شما داره اما بطور كلي مودمهاي چيني (هر نوع) بعد از يك مدت كاركرد افت سرعت دارند اما مودمهاي با چيپ ست آلماني اينطور نيستند علاوه بر اون سطح آنتن دهي خيلي متفاوتي هم دارند سرعت ايران سل و سرعت همراه اول هم زياد با هم تفاوت ندارند و تقريبا نزديك به هم هستند عمده تفاوت مربوط به مودم و آنتن دهي منطقه اي است هر چقدر مودم شما قدرت آنت دهي بيشتري داشته باشه و سيگنال منطقه اي قوي تر باشه طبعا data transfer بهتري هم داريد در مقايسه اين دو با هم معمولا آنتن دهي ايران سل در يك منطقه مشابه در اغلب مواقع بهتر از همراه اول هست |
نقل قول:
چه نوع مودمی چیپ ست آلمانی دارد؟ ارادتمندتان احمد |
با سلام
قصد خرید لپ تاپی رو دارم با ویژگیهای زیر : صفحه نمایش حتما 16.4 اینچی باشد به دلیل ضعف چشم کاربر به مدت طولانی روشن نمیماند ( حداکثر روزی 5 ساعت ) و برای اجرای برنامه های سنگین مورد استفاده قرار نمیگیرد و برای برنامه های گرافیکی و بازیهای سنگین هم مورد استفاده قرار نمیگیرد . برای اینترنت مورد استفاده قرار میگیرد . دی وی دی رایتر قوی داشته باشد . رنج قیمتی بین 800 تا نهایتا یک میلیون تومان باشد . در بازار به راحتی پیدا شود از عمر بالایی برخوردار باشد . حدالامکان چینی نباشد آیا هنگام خرید لپ تاپ جعبه اش باید پلمپ باشد ؟ خودم طبق تحقیقات مختصری که داشتم مدل VGN-FW390NAB سونی رو پیدا کردم . نظر شما چیست ؟ اگر مدلهای بهتری مد نظرتان هست ذکر کنید . کدام فروشگاهها را در سطح نهران برای خرید توصیه میکنید . خودم به پاسازهای خیابان ولیعصر حدفاصل چهاراه ولیعصر تا میدان ولیعصر بیشتر دسترسی دارم . ضمنا یک سوال هم داشتم . چرا پردازنده های لپ تاپها اغلب ضعیف است ؟ یک گشتی در بازار میزدم پردازنده ی 2.4 بالاتر پیدا نکردم با تشکر |
سلام
من هم دنبال یه لپ تاپ میگردم با این ویژگی ها: cpu:core i7 - l3 cache 6 mb ram:6 gb or 8 gb vga:geforce gt 425m or 435m - 1gb or 2gb با صفحه کلید کامل(قسمت شماره ها هم باشه) هارد زیاد برام مهم نیست اما حجمش طوری باشه که قیمتو زیاد بالا نبره درایوش هم حدالامکان بلوری باشه(درایو بلوری رایتر هم روی لپ تاپ های موجود در بازار هست؟) قیمتش هم هر چی کمتر بهتر البته می دونم core i7 ها زیر 1 و پونصد نیستن شما چی پیشنهاد میدید؟ |
یک سوال دیگه هم دارم
لپ تاپهایی که مودم ندارند برای اتصال به اینترنت دیال اپ باید چکار کنیم ؟ |
نقل قول:
درود بر شما باید مودم اکسترنال تهیه کنید که قیمتشون حدود 16 تا 20 هزار تومنه تا اونجائیکه میدونم. موفق باشید |
فعلا این مدل dell رو هدف گرفتم
CORE I5 450 2.53 up 2.8/ 4 GB/ 500 GB/ 15.6 LED/ ATI 5470 (1024 MB)/ BT/ WIFI/ LAN/ CAMERA- HDMI/ مدل DELL INSPIRON 5010 قیمت حدود 950 مانیتورش ال ای دی هست گرافیکش که / ATI 5470 (1024 MB هست دقیقا یعنی چی ؟ معادل چه کارتی در geforce هست ؟ سی پی یو 5 هسته 2.53 هست درسته ؟ cache چند مگا بایته ؟ جاییش ننوشته رم 4 گیگا بایت درسته ؟ هارد 500 گیگ درسته ؟ بلوتوث و وای فای و لن و کمرا رو فهمیدیم ولی HDMI رو نفهمیدیم . این اخری یعنی چی ؟ |
HDMI رو نفهمیدیم . این اخری یعنی چی ؟
این آخری رو من میدونم یک پورت مخصوص برای ارسال اطلاعات صوتی و تصویری هست مثلا از لپ تاب به تلویزیون ال سی دی یا سایر تلویزیونهای اچ دی و مخفف این کلمات هست. High-Definition Multimedia Interface |
نقل قول:
|
نقل قول:
CORE I5 -2.53 to 2.8 / 4 GB/ 500 GB/ 15.6 LED/ ATI 5470 (512 mb)/ BT/ WIFI/ LAN/ CAMERA - HDMI/ سخت افزارش پایینتر از مشابه dell هست |
نقل قول:
من این مشخصاتو تو مدل های f سونی دیدم اما سونی یه مقداری به دلیل جو ایران گرون در میاد شما مدل دیگه ای که ارزونتر باشه نمیشناسید؟ با تشکر |
نقل قول:
چند تا گزینه خوب رو پیدا کردم Asus k52jc 980 تومن Hp DV6-3140 یک و پنجاه Dell vostro 3300 Dell 5010 Acer 5742G اینا مواردی بود که هم پیدا کردم هم کانیگشون مناسب هست با توجه به قیمت سونی تو رنج 1 تومن مورد خوبی رو پیدا نمیکنیم و از این بالایی ها کانفیگ ضعیفتری داره حالا باز دوستان بیان نظر بدن ببینیم چه کنیم. ممنون |
نقل قول:
من دارم کم کم به خرید همون dell5010 راضی میشم . از یکی دو نفر اینکاره پسیدم که هم دل رو تایید کردند و این کانفینگ رو هم تایید کردند . قیمتش هم ناسبه . . ولی همون dell 5010 هم ظاهرا چند تا کتنفینگ مختلف داره که بالاترینش همون 950 هست که من انتخابش کردم این لینک رو هم ببینید بد نیست [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
hp4520s سه مدل داره که اخرین مدلش همین مشخصاتی که شما دادید تقریبا داره [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
باسلام
اگر کمی بیشتر هزینه کنید واین مدل را بگیرید یک لب تاب عالی برای مدتی طولانی دارید http://www.digikala.com/Products/Not...ain-Medium.jpg Dell XPS L501-A لپ تاپ دل ایکس پی اس ال 501 اکنون قصد داریم تا لپتاپهایی فوقالعاده را به شما معرفی کنیم. اینک کمپانی Dell مدلهایی از سری XPS را معرفی کرده است که علاوه بر امکانات فوقالعاده و کانفیگهای قدرتمند، قیمت بسیار مناسبی نیز دارند. نکتهی خوب دربارهی نوتبوکهای جدید 14 و 15 اینچی سری XPS آن است که با وجود حفظ قیمت در حد مناسب، کیفیت ساخت بسیار خوبی نیز دارند و این خوبی از نمایشگر بسیار با کیفیت، صفحه کلید عالی بدون Flex (خمشدگی تحت فشار) و اسپیکرهای قدرتمند و جدا فوقالعادهی JBL گرفته تا جنس آلومینیومی بدنه حفظ شده است. در کل با یکی از بهترین سری نوتبوکهای امسال مواجه هستیم که زیبایی را به همراه کیفیت و قدرت، به صورت توئمان دارد و میتواند مورد استفادهی کاملا حرفهای گرافیستها و بازی کنندگان Gameهای رایانهای قرار گیرد و به جرات میتوان گفت که این دستگاه قویترین لپتاپ امسال است که ارایه شده است. حتما خوانندهی ادامهی این نقد و بررسی باشید! مشخصات کلی : مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم پردازنده: Intel Q740 1.73GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1066 MHz حافظه: 6 GB DDR3 هارد دیسک: 640 GB 7200 RPM کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT435M 2048MB Dedicated - MB UpTo 4096 MB صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7 نام ها ديگر : Dell XPS L501-A :: نقد و بررسی Dell XPS L501-A خوب، نخست بگوییم که سری جدید XPSهای دل در سه اندازهی 14، 15 و 17 اینچی ساخته شدهاند و دارای کانفیگهایی با پردازندهی Core i5 و Core i7 هستند که ما سعی میکنیم در این جا به طور کلی به نقد و بررسی همهی آنها بپردازیم. همانطور که گفتیم نقطهی قوت این لپتاپ در قیمت مناسب، کیفیت بالای ساخت، امکانات سختافزاری بسیار قدرتمند (که البته در کانفیگهای مختلف با توجه به قیمت متفاوت است ولی در کل همگی قدرتمند هستند) و کارت گرافیکی واقعا قدرتمند و با ظرفیت بالا به همراه نمایشگر بسیار باکیفیت است که آن را برای گرافیستها، طراحان و افرادی که به بازیهای سنگین (از لحاظ گرافیک) کامپیوتری علاقه دارند بسیار مناسب میسازد. درضمن این نوتبوک مجهز به اسپیکرهای واقعا عالی (اصلا غلو نمیکنیم!) JBL میباشد که صدای کاملا بلند و بسیار باکیفیتی را به ارمغان میآورد. بسیار خوب نخست از طراحی بدنه شروع میکنیم. این لپتاپ از دربی آلومینیومی و یونیزه شده بهره میبرد که اصلا جذب کنندهی اثر انگشت نمیباشد ولی رنگ تیرهی آن چندان ما را تحت تاثیر قرار نمیدهد. آنهایی که به دنبال جلوهی بیشتری از این نظر هستند بهتر است به جای Dell XPS جدید به دنبال یک Dell Studio بروند. وقتی درب را باز میکنیم قسمتی در پشت درب قرار میگیرد که ادامهی بدنهی اصلی است و برند XPS در گوشهی آن درج گردیده و وقتی سیستم Sleep (آماده به کار) است به زیبایی روشن و خاموش میشود. همچنین سطح مات آن به قسمتهای درونی، کناری و زیرین هم رسیده است که این هم بسیار عالیست. قسمت درونی نوتبوک نیز از جنس بسیار مرغوب فلز آلومینیوم و به رنگ تیره است. باندهای سفید نقرهای هم پیرامون صفحه کلید و تاچپد را در بر گرفتهاند که ظاهری کاملا مدرن به آن میدهند. اسپیکرهای قدرتمند JBL نیز در دو طرف صفحه کلید قرار دارند که بسیار قدرتمند هستند و در ادامه بیشتر دربارهی آنها توضیح میدهیم. ابعاد مدل 15.6 اینچی 3.8 × 26.5 × 38.1 سانتیمتر میباشد و 2.78 کیلوگرم وزن دارد و ابعاد مدل 14.1 اینچی 3.3 × 24.3 × 34.2 سانتیمتر میباشد و 2.3 کیلوگرم وزن دارد میتوان گفت که نسبتا کمی سنگین وزن هستند. 1460000 تومان موفق و پیروز باشید |
نقل قول:
سعی کنید کارت گرافیک را 5650 بگیرید ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB 5470 خیلی پایینتر از 5650 است با تشکر |
سلام
دوستان اکر قصد خرید دارن به هیچ عنوان Dell , HP نخرن چون تماما Refer هستن ASUS هم الان Refer هست با اینکه خ.دم Asus دارم بهترین گزینه که مطمئن هست Sony سری FW هست . خودشون هم این رو میدونن و برای هممین اکثرا به یه بهانه ای به شما کارتون نمیدن و بهتون کیف اشانتیون میدن چون روی جعبه نوشته شده Refer و ..... . سری های Gaming Asus هم Refer نیست . |
منظور شما از refer بودن چیه؟
منظورتون اینه تعمیر شده؟یا دست دومه؟ این که کارتن نمیدن چرا میدن عزیز جان, چون خودم از زیگورات دل گرفتم قبلآ و کارتنشم دادن که من هم با کارتن فروختمش!و روشم refer نزده بودن نمیدونم این صحبت رو چه اساس گفتین اگر مدرکی دارین ارائه کنین و گرنه اگر جایی شنیدین این حرفا واسه خراب کردن برند هست که 99% فروشندگان برند خاص از این حرفا در میارن. حرف باید با مدرک باشه |
فکر کنم refer اینهایی هست که کارخانه ی سازنده اش بخاطر یکسری اشکالات اونها رو جمع اوری میکنه . احتمالا منظورشون این هست که این لپ تاپها بخاطر اشکالاتی یکبار توسط کارخانه ی سازنده جمع اوری شده و بعد از رفع اشکال دوباره به بازار فرستاده شده .
|
لطفا يه تبلت يا نت بوك كه مناسب تريد براي موقع ضروري است معرفي كنيد. خيلي سبك باشه و حداكثر 10 اينچ
نمي دونم متا تريدر يا پلت فرمي براي اندرويد نوشته شده ؟ دوستان در صورتي كه اطلاعاتي در اين زمينه داريد به اشتراك بگذاريد با تشكر شاد و سربلند |
با سلام خدمت دوستان
من یک dell vostro 3300 خریدم در زیر باطری جای سیم کارت داره خواستم بپرسم میشه بوسیله سیم کارت با اون به اینترنت وصل شد . با تشکر |
ما بالاخرهdell Inspiron 5010 رو خریدیم با کانفینگ زیر :
CORE I5 -2.66 to 2.9 -chache 3 mb/ 4 GB/ 500 GB/ 15.6 LED/ ATI 5470 (1024MB)/ BT/ WIFI/ LAN/ CAMERA - HDMI/ با کیف و مودم دیال آپ و هدست و موس و پد و کول پد و پک لرد و مبدل سه راه به دوراه برای شارژر:laugh: ( رضا کجایی ) و دو عدد برچسب فارسی کیبرد:blink::blink: حدود 910 تومن در اومد که 40 تومن هم تخفیف گرفتیم 870 شد . از پاساژ رضا چهار راه ولی عصر خریدم . البته پاسازهای دیگه ی اون راسته هم رفتم که همه تقریبا همین قیمت میدادند . فعلا که از خود لپ تاپ راضی هستیم . خیلی نرم و بدون مشکل کار میکند . داغ هم نمیکند و هنگام انجام عملیاتی مثل نصب برنامه های سنگین حدودا 2 ساعت باطری اش دوارم می اورد که اگر کار سنگین انجام ندهیم فکر کنیم تا دو ساعت و 40 دقیقه هم دوارم بیاورد . اما چیزی که توجهم رو جلب میکرد این بود که خود فروشنده ها هم سونی رو به مشتری هاشون پیشنهاد نمیدادند . یا dell رو پیشنهاد میدادند یا hp . و اتفاقا خود فروشنده هم به بقیه ی مشتری هاش که برای مشاوره اومده بودند میگفت اگر سونی بخرید فقط پول برند رو دادید . همین مدل dell رو اگه بخواهید مشابه سونی اش رو با همین سخت افزار بخرید حداقل 400 تومن گرونتره مثلا سونی مدلVAIO EB3MFX/B با کانفینگ : CORE I5 460 2.53 up 2.8 / 4 GB/ 320 GB/ 15.5 XBRITE/ ATI 5650 1024 MB/ BT/ WIFI/ LAN/ CAMERA - HDMI/ که تازه از 5010 dell هم تا حدودی پایینتره قیمتش 1250000 هست که حدود 430 تومن گرونتر از مشابه dell هست و بازهم جالب این بود که هر مغازه ای میرفتیم جنسی که اماده ی فروش داشتند و چند تاش رو روی هم جلوی چشم مشتری گذاشته بودند همین 5010 و چند تا مدل از hp بود . قابل توجه اون دوستی که گفته بودند بغیر از سونی بقیه ریفر هست ؛ ما این رو هم پرسیدیم و بالاتفاق گفتند جنس ریفر دیگه تو بازار پیدا نمیشه و لپ تاپی رو هم که برای ما اورد تمام مشخصات و ویژگیهای یک لپ تاپ سالم و بدون مشکل رو داشت . اعم از تطبیق شماره سریال و پلمپ جعبه و پلمپ دی وی دی رایتر و سالم بودن پیکسلهای صفحه نمایش و خورده نشدن پیچها و البته سیستم عامل هم dos بود که فروشنده ,windows7 رو نصب کرد . بعضی مشتری ها می آمدند و میگفتند ما یک لپ تاپ عمری میخواهیم پولش هم برامون مهم نیست و فروشنده هم میگفت عمری بودن لپ تاپ زیاد بستگی به قیمتش نداره بلکه بستگی زیادی به نوع استفاده و نگهداری و مراقبت شما داره . از همه ی دوستانی که در این تاپیک به بنده اطلاعات دادند و باهاشون مشورت کردم تشکر میکنم ؛ اندک تجربه ی خودم رو در اختیار شما قرار دادم ؛ به امید اینکه جنس مرغوب بخریم . |
نقل قول:
|
سلام دوستان،
می خواستم نظر دوستان رو راجع به [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] بدونم. آیا دوستان از این لپ تاپ داشتند و یا آیا کلا برند Asus تا حالا کسی استفاده کرده؟ نظرتون رو میشه بگید؟ کانفیگ زیر هست: core i5 480 3m cash/ 4G RAM/ 640G H.D.D/ 6370 ATI/ 15.6 LED/ DVD RW/ DOS/ WEB.BT.MOSE قیمت 1090000 |
نقل قول:
بهنرین برندی هست که شما میتونید تهیه بکنید به خاطر ریفر نبودن . خیلی کامل هست و همه چی داره فقط بلوتوث نداره . قیمت رو اشتباه میکنی چون Corei7 این قیمت هست . اگه دوست داری هزینه بهتری بکنی ASUS N53S بگیر . COrei7 / 4g/640gb / ati 1g / 156.6 LED و فقط و فقط Asus چون عمری هست . برای اینکه بفهمی ریفر هست یا نیست لیبل زیر دستکاه رو نکاه کن اکثر سونی و دل و اچ پی ندارن . کندن . اگه Waranty 3 ماه بود ریفر هست و اگه 24 ماه ریفر نیست . حتما گارانتی الماس باشه . |
نقل قول:
سلام برای دیدن مدرک برو علا الدین می بینی . از ما که تو این کار بودیم گفتن بود . واسلام . |
نقل قول:
بسیار ممنون. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] رو خریدم. کانفیگ: Core I5 560M-3M cash/ 4G RAM/ 500G H.D.D/ 335 GF 1G/15.6 LED خوشبختانه تا الان که از فروشنده حدود 20 تا 25 لپ تاپ خرید کردیم! جنس خوب بهمون پیشنهاد داده. البته در رنج قیمتی که می خواستیم. قیمت خرید: 1100000 موفق باشید. |
نقل قول:
البته مال من i7 هست |
نقل قول:
والا قصد پرواز ندارم!! اگر قصد داشتم، حتما! ممنون بابت راهنمایی;) موفق باشید. |
ساعت جاري 09:36 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |