![]() |
نقل قول:
ولی در اینصورت ؛ همونطور که شما گفتید اصولا باید زمان محاسبه مشخص باشه تا هم تریدر ها در موقع لازم اقدام مناسب رو انجام بدن و هم موضوع حالت سلیقه ای پیدا نکنه و بحث به حاشیه هایی که تو تاپیک دیگه مسابقات شاهدش بودیم کشیده نشه . |
نقل قول:
فکر نمیکنید که شانس در قضیه تاثیر داده میشه در این حالت ؟ جون بسته به اینکه شما کی اقدام به محاسبه کنید ، نتیجه کلا میتونه متفاوت باشه و در نهایت عامل شانس ( بسته به وضعیت اکانتها در اون لحظه نا مشخص مورد نظز شما ) تاثیز به سزایی در نتیجه خواهد داشت که فکر میکنم زیاد خوب نیست . |
یک هشدار دیگه.
حتما فکر میکنید میخوام بگم استاپ لاس رو فراموش نکنید. نه خیر میخوام بگم تیک پرافیت رو فراموش نکنید چون با این نوسانات بالا یکدفعه دیدید پوزیشنتون اونقدر تو سو د رفته که عملا هیچ فایده ایی براتون نداره :whoow: |
کسی می تونه فایل سرور رو اینجا بذاره
من نمی تونم بکانکتم |
توجه شرکت کنندگان را به این نکته جلب می کنم که مدت زمان مسابقه 4 هفته می باشد.
متاسفانه تعدادی از دوستان با شتاب و عجله و با ریسک زیاد اقدام به معامله می کنند. بطوری که به فاصله چند ساعت از آغاز مسابقه، در زیان شدید فرو رفته اند و متاسفانه تعدادی نیز به بالانس یک رقمی رسیده اند. وضعیت آماری equity شرکت کنندگان بصورت زیر می باشد: 214 نفر از شرکت کنندگان دارای euity برابر با 500$ می باشند. 43 نفر با equity کمتر از 500$ به کار ادامه می دهند. 67 نفر دارای equity میان 500$ و 800$ می باشند. 8 نفر از شرکت کنندگان به equity بالاتر از 800$ دست پیدا کرده اند. موفق باشید |
1 ضميمه
نقل قول:
خدمت شما |
فرض کنید که فردی 10 معامله انجام دهد و همه را با سود ببندد با توجه به فرمول شما او نفر اول است و دیگر احتیاجی به معاملات جدید ندارد چون Max DrawDown در این حالت صفر است |
نقل قول:
سلام دوست عزیز بروکر MW اصلا و کلا اکسپرت را پشتیبانی نمی کنه یعنی چه ریل باشه چه دمو قابلیت استفاده از اکسپرت رو نداره موفق باشید. |
با سلام
ميخواستم بپرسم چطوري ميشه پسورد رو تغيير داد ؟ ( البته منظورم توي اكانت مربوط به مسابقه است) |
در صورت امکان ساعت رده بندی مسابقه اعلام کنید.
با تشکر |
با سلام
ميخواستم بپرسم چطوري ميشه پسورد رو تغيير داد ؟ ( البته منظورم توي اكانت مربوط به مسابقه است) از طریق پنجره ابزارها پیداش می کنی |
arman جان شما ctrl+o بزن فکر کنم دیگه بقیش مشخص باشه.
|
نقل قول:
میشه در این مورد مقداری بیشتر توضیح بدین. بنده مطمئن هستم تعداد زیادی از دوستان مثل بنده درست متوجه این قضیه نمیشن اگر ممکن هست مثالی هم بزنید. |
سلام من برای مسابقه آبان ثبت نام کردم لینک دانلود هم برای من فرستاده شده ولی user و password دریافت نکردم چکار باید بکنم 211 seven7
|
چرا این بروکر chf/jpy رونداره
|
نقل قول:
برای چارت chf/jpy کافی است در قسمت Symbols و سپس در قسمت Minor crosses روی این جفت ارز کلیک کنید. |
این هم عکس اون
|
1 ضميمه
نمیدونم چرا نمیشه
|
دوستان اگر کسی از شما در مورد قانون زیان شناور و چگونگی محاسبه اون آگاهی دارین، لطفا کمی برای بنده توضیح دهید
در صورت امکان مثال بزنید تا جزئیات اون دقیقا مشخص بشه |
منم نمی دونم
|
فرض کنید balance شما به 600$ رسیده. شما یک معامله باز می کنید که ابتدا در 50$ زیان فرو میره و سپس با سود 80$ بسته میشه. در این صورت با اینکه شما هیچ معامله ای رو با ضرر نبستید، اما DD شما برابر خواهد بود با:
50/600=8.33% |
نقل قول:
تو رو خدا اي فاركس كاران عزيز 1 كم منطقي باشيد با تشكر |
من دوست دارم معاملم 500$تو ضرر بره بعدش با سود ببندم اين چه اشكالي داره؟
|
بعضي ها رو هم ميبينم فقط از مدير سايت تشكر ميكنن! خبريه؟؟؟!!!;)
شايد از اين راه بتونيد تو بازار سود كنيد:p |
نقل قول:
نقل قول:
قوانین از ابتدا مشخص شده بود پس بهانه گیری های بعد از شروع مسابقه را بزارید کنار. شاید قوانین در بعضی قسمتها مشکل داشته باشه ولی همه با وجود این قوانین شرکت کردید. لطفا هدف مسابقه یادتون نره.:advise: واسه ریل هم هر کسی روش خودشو داره. دلیل نمیشه که آدم استاپ رو بی خیال بشه. مدت زمان تو ضرر رفتن معامله رو بی خیال بشه. اصلان چشامون رو ببندیم تا نبینیم چقدر تو ضرر رفتیم. به این می گن لجاجت بر یک پوزیشن باز. کساییکه تو مسابقه قبلی بودن می فهمن من چی می گم. قصد جسارت به هیچ کس رو ندارم. امیدوارم دوستان منظور بنده رو بد برداشت نکنند. با تشکر از همه عزیزانی که تو مسابقه شرکت کردند تا یک جو صمیمی بوجود بیاد. |
نقل قول:
محاسبه صحیح DD همینگونه است. شاید شما فرمول دیگری را در ریل محاسبه می کنید . |
نقل قول:
دوست عزیز قوانین ایرادی ندارند . این شرط که به نظر غیر متعارف می اید در واقع تمرینی است برای مدیریت پوزیشن . بنابراین هرکس که بهتر بتواند پوزیشن را مدیریت و کنترل کند در این مسابقه مستحق برد است . این شرط در معاملات ریل وجود ندارد کما اینکه در معاملات ریل مدیریت سرمایه هم نسخه خاصی ندارد. پس با اجرای این شرط در واقع شما باید کنترل خیلی بیشتری روی روحیات خودتان داشته باشید. این شرط بیان میکند که بجای محاسبه DD براساس بالانس ، dd براساس Equity محاسبه خواهد شد. همین ... پس مواظب گرفتن پوزیشن های خود باشید. موفق باشید. |
نقل قول:
سپس اگر در لیست ارزها آمد و غیرفعال باشد روی آن کلیک کنید و کلید del را از کیبورد بزنید |
آقاي مدير من كدوم قانون مسابقه رو رعايت نكردم؟
و دليل شما براي اينكه ميفرماييد من چند تا ايدي دارم چيه؟:nervous: |
سلام
آقا رضا این پست رو دیدید : ؟ نقل قول:
یکی اینکه در نهایت ( اتمام مسابقه ) دراوداون چطور محاسبه خواهد شد ؟ چون شما برای هر اکانت احتمالا حدود 100 مورد محاسبه دراوداون ( چند بار در شبانه روز ) خواهید داشت . آیا از اونها اوریج میگیرید یا برای هر اکانت ماکسیمم دراوداون رو لحاظ میکنید ؟ دوم اینکه این موضوع "بیش از 30% از سود در هر معامله" ... آیا 30% از بالانس نهایی ملاک محاسبه خواهد بود یا 30% از موجودی اکانت در لحظه باز-بسته شدن پوزیشن ؟ ممنونم |
نقل قول:
در مورد سوالات: 1- Max DD در نظر گرفته مي شود. 2- 30% از سود ناخالص نهايي موفق باشيد |
1 ضميمه
در تصوير زير، مقدار بالانس 30 نفر اول آمده است. اين گزارش دقايقي قبل تهيه شده است.
|
مدير عزيز جواب منو ندادين؟
200078 من هستم هنوز ميتونم در مسابقه شركت كنم؟ |
2 ضميمه
سلام
آقا ما حساب كرديم مثل بقيه مسابقه هاست (هر چند قوانين رو ميدونستم) همين جور به صورت فول مارجين تريد كرديم حساب رسيد به حدود 1365$ ولي برگشت والان 100$ maxdrawdown = 1301.91 و relativedrawdown=95/08% استيتمنت امروز رو هم ميزارم با اين تفاسير آيا اميدي هست كه بتونم برگردونم حساب رو (با توجه به dd مي گم ها) |
نقل قول:
اگر می شه 100 نفر اول رو بزارین تا ما هم خودمون روببینیم:laugh: |
نقل قول:
متشکرم تا فردا هست امید هم هست :advise: امیدوارم به مسابقه برگردی ارزوی موفقیت برای کسانی که با نا امیدی بیگانه هستند |
نقل قول:
|
نقل قول:
در ضمن آقا رضا ، من هر كاري كردم نتونستم در اون گروپ ياهو عضو بشم. هر چي پس ورد و كاراكترهاي اون تصوير رو وارد ميكنم ارور ميده :cry: ممنونم |
با سلام آقا چرا اینجا کسی جواب ما را نمیده؟ من user pas دریافت نکردم چکار باید بکنم؟
|
دوستان دقت کنید :
0.1 لات در این بروکر (MW) ، فکر کنم معادل 1 لات در بروکرهای معروف باشه!!! البته باز هم شک دارم;):p |
نقل قول:
|
نقل قول:
دوباره به ایمیل شما ارسال شد. |
من فکر میکنم که دوستان بجای پرداختن به حاشیه به اصل قضیه (مسابقه) دقت داشته باشند بهتر باشه ، من توی خیلی از مسابقات دیدم که افرادی تا لحظات آخر با چند صد درصد افزایش سرمایه به سرعت از دور خارج شدند. .. . .. .. .
|
نقل قول:
نقل قول:
شما که دارین بالانس رو قرار می دین :blink: مگر نفر اول با بالانس معلوم می شه؟؟؟؟ |
نقل قول:
با تشکر از زحمات شما لطفا اگر براتون مقدور هست این جدول رو کامل تر بفرمایید و نمره هر کاربر رو براساس فرمول مصوب DD/Profit مشخص نمایید. آمار فوق احساسات بیشتر کاربران رو تحریک میکنه با تشکر و احترام |
نقل قول:
این مسئله dd / profit شده یه بحران :( بعضی از دوستان برای فرار از dd از گذاشتن استاپ لاس خودداری می کنن که این باعث بد عادت شدن تریدر ها می شه به نظر من این مسابقه کمک به تریدر ها که نمی کنه هیچ باعث به وجود امدن یه عادت بد هم می شه که اون نگذاشتن استاپ لاس است :huh: از دوستانه صاحب نظر می خوام که نظرشون رو در این مورد پست کنن:advise: |
نقل قول:
در نتیجه اگه استاپ نذاریم و پوزیشن بره تو ضرر اونوقت دراداون بیشتر میشه.:blink: حالا هر کی دوست نداره استاپ بذاره اشکالی نداره ولی حواسش جمع باشه اگه پوزیشن بره تو ضرر اونوقت چه با سود بسته بشه چه با ضرر دراداون افزایش پیدا می کنه. پس بهتره به فکر باز کردن پوزیشن مناسب باشیم. اگرم داره میره تو ضرر ببندیم تا اینکه دراداونمون زیاد نشه. |
سلام آقاي mdavoudi
من بالانسم 1600 هستش و -600 $ پوزيشن باز تو ضرر دارم dd من چند ميشه؟equity هم 1000 هستش! يعني اين طوري من شانسي براي برنده شدن ندارم درسته؟ |
نقل قول:
كسي ميتونه جواب پست من رو بده ممنون ميشم |
نقل قول:
اینطور که بنده استنباط کردم بستگی دارد پوزیشن شما چگونه بسته شود. اگر فرض کنیم شما پوزیشن خود را در همین نقطه ببندید و همچنین درصورتیکه equity منفی شما در معاملات گذشته از این حد فراتر نرفته باشد: سود خالص شما = 500 نمره شما= 0.83 ( 600/500)=0.83 خواهش میکنم دوستان دیگر هم نظر بدین آیا بنده درست متوجه شده ام؟ فقط نمیدونم این MAX DD در equity در کجای استیتمنت ثبت میشه؟ |
ساعت جاري 03:44 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |