![]() |
نقل قول:
1- متاتریدر موبایل فیبو برای ویندوز موبایل 2003 و wm5 طراحی شده ولی تا جایی که من یادمه سعید حیدری روی touchphone که wm6 است نصب کرده بود و مشکلی نداشت. 2- خیر امکان رسم هیج خطی وجود ندارد 3- recieve با سرعت حدود 450 kilo bit per second معادل 56 کیلو بایت در هر ثانیه است که البته دائمی نیست :)رو معمولا 14 بیشتر نمی رسه برای ترید بدون مشکل 3 کیلو بایت هم کافیه :happy: 4- من از وقتی که ایران سل gprs رو راه انداحت با توجه به ساعت کاری ام 8 تا 8 و عدم دسترسی به کامپیوتر :) معمولا با موبایل ترید می کنم و قابل ترید کردن است ولی امکانات متا تریدر عادی رو نداره :) در مورد سوال دوست دیگمون : خیر حتی یک اندیکاتور اضافی هم نمی توان اضافه کرد :blush: |
با سلام خدمت دوستان گرامي
من چون نتونستم يك تاپيك جديد باز كنم با اجازه سوالهايم را اينجا مطرح مي كنم: 1- آيا برنامه Mobile trading شركت MetaQuotes قابل نصب و اجرا روي گوشي sony ericsson مدل P1 هست يا نه؟ 2- آيا برنامه Mobile trading انديكاتور بولينگر باند دارد يا خير ؟ 3- آيا در Mobile trading مي توان خطوط افقي و عمودي و يا خط روند و يا فيبوناچي و... رسم كرد؟ 4- آيا در برنامه Mobile trading مي توان اينديكاتورهاي سفارشي قرار داد يا نه ؟ با تشكر |
نقل قول:
2. بله دارد 3.بله همه را میتوان رسم کرد 4.خیر موفق باشید |
نقل قول:
1- نه امكان نصب نداره چون سيستم عاملش UIQ3 هست و برنامه هاي سري Symbian را نصب ميكنه و برنامه متا تريدر مخصوص موبايل براي سري هاي Windows Mobile ارائه شده. |
از دوستان هر كسي كه اين پاكت پي سي ها رو داره تمامي انديكاتورهايي كه روش هست رو زحمت بكشه اين جا قرار بده :rambo:
يا علي |
سلام
گوشی های مثل Sony Ericsson P1 که سیستم عامل Symbian هست کسی کار کرده ؟ برای کار با متا تریدر مشکلی ندارند؟ ممنون |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
- AC - Accumulation/distribution - Alligator - ADX - ATR - AO - Bears Power - Bollinger Bands - Bulls Power - CCI - DeMaker - Envelopes - Force Index - Fractals - Gator Oscillator - Ichimoku Kinko Hyo - Macd - Market Facilitaion Index - Momentum - Money Flow Index - MA - MA Oscillator - On Balance Volume - Parabolic Sar - RSI - RVI - Standard Deviation - Stochastic Oscillator - Volumes - William's Percent Range |
مرسی از این لطف بزرگ
یکی از دوستان میگفت که AC رو هم داره ولی این جا نبود آیا نداره ؟ :rambo: |
خوب دوستان حالا اگه لطف کنند و در مورد مدلها توضیح دهند ممنون می شم
|
نقل قول:
AC رو هم داره اولین اندیکاتوریه که نوشتم . |
1 ضميمه
نقل قول:
مدل گوشی من i-mate JAQ3 هستش. 405 تومن به اضافه 20 تومن حافظه 2 گیگابایتی خریدمش. سیستم عامل vm5 داره دوربین 2 مگا قلم نوری صفحه کلید هم داره و کلا مشخصاتش رو می تونید از آدرس [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ببینید. من با پلتفرمهای فیبو و IFC Markets باهاش کار مکنم و مشکلی ندارم. (در مقایسه با هنگام کار با پی سی ها هر چند اولش صفحه موبایلها کوچک به نظر می رسه ولی بعد آدم عادت می کنه . ((به نظر من بیشتر برای کسانی که در سیستم هاشون نیازی به غیر از این اندیکاتورهای موجود ندارند و یا برای کسانی که تریدهای بلند مدت انجام می دهند قابل استفاده است ) ) ولی کیفیت پخش صداش به نطر من پایینه . تصاویر دوربینش هم قابل قبول نیست . در ضمن من با پورت usb و اینترنت شیرینگ در جاهایئکه به خط تلفن و ADSl دسترسی ندارم لپ تاپم رو به اینترنت ایرانسل وصل می کنم و می تونم با پلتفرم اصلیم هم کار کنم. |
i-mat JAMA 201
با عرض سلام مجدد و تشكر
آيا نرم افزار موبايل تريد روي گوشي i-mat مدل JAMA 201 كه سيستم عامل Microsoft windows mobile 6 professional داره هم كار مي كنه با تشكر |
نقل قول:
ممنون شرمنده من صفحات قبل را میخواندم که این پست را زدم و پرسیدم ، پست شما را در این صفحه ندیدم محبت کردید :) |
نقل قول:
اگر توی قیمتش نیستید من یکی از این سه مدل رو پیشنهاد میکنم 1)گوشی خودم که شاهکار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]شرکت HTC هست و به تازگی وارد بازار شده مدل : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 2) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]که به زودی میاد تو بازار و در بین گوشی ها و پاکت پیسی ها تکه و حتما میخرمش . 3) گوشی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پ.ن : گوشی دایموند با همه ی محاسن و زیبایی شگفت فقط دو عیب داره یکی این که شارژش زود تمام میشه و با عوض کردن باطریش به جاش باطری قویتر این مشکل حل میشه و صدای بلندگوش هم نسبتا کمه ؛ اما اباز هم انتخاب من تا ورود سامسونگ اُمنیا این گوشیه . یا علی |
من شخصا این مدل را ترجیح میدم از هر نظر کامل هست فقط 3G نداره
htc p3300 http://gsm.ir/images/phone/htc/p3300/L/001real.jpg |
نقل قول:
محسن جان رنج قیمت سامسونگ معلوم هست ؟ راستی روی دیاموند متاتریدر نصب میشه ؟ چون ورژن ویندوزش 6 هست از دوستان شنیدم کمی مشکل داره !!! مویینگ روی متاتریدر موبایل ایا قابلیت تنظیم روی sma / ema و نیز close , openرو داره ؟ :rambo: |
Ultra Mobile Pc
با سلام خدمت دوستان گرامی
این دستگاه که UMPC نام دارد که مخفف Ultra Mobile Pc هست این دستگاه در حقیقت آمیخته ای از Tablet Pc,PDA,storage device,digital multimedia,mp3 player و........... این دستگاه ها در حال حاضر Windows XP Tablet PC Edition 2005 operating system است که این windowsتمامی خصوصیات یک win XP SP2 را داراست به همراه finger recognition package و Touch Pack Interfaceکه برای کارهای tochscreen است خصوصیات این دستگاه ها معمولا به شرح زیر است: UMPC devices will include a 900 MHz Intel Celeron M or 1000 GHZ, Pentium M or VIA C7-M processor, 256 MB to 1 GB of RAM, and a 30 to 160 GB harddisk, depending on the manufacturer. They could also feature GPS devices, webcams, fingerprint readers, TV tuners, or memory card readers. Bluetooth, Wi-Fi and Ethernet are all supported as well. فکر کنم اگه اینجا هم پیدا بشه خیلی خوبه . یه نگاه به این بیاندازید . خوبه که میشه رو اینها متاترید رو براحتی نصب کرد و استفاده کرد . فقط باید پیدا بشه . قیمتش هم بنسبت پاکت پی سی ها خوبه . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] با تشکر نیروانا بدرود |
نقل قول:
بله قابلیت تنظیمات smoothed/weighted/sma/ema و high/low/open/ close/.... هم در مووینگ ها داره . قیمت سامسونگ اُمنیا 16 گیگ هم حدود یک میلیون تومن هست . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] این هم اگه تبلیغ نباشه (که هست) ببینید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
میشه با کامپیوتر پی سی یا لپ تاپ و یه گوشی موبایل و اینترنت ایرانسل به اینترنت وصل شد ؟ و از طریق کامپیوتر معامله کرد؟
|
نقل قول:
میدونی که من خیلی پیله هستم امروز از اصفهان سل قیمت گرفتم 730 بود یعنی هم قیمت همون دیاموند شما فکر کنم کمی ضرر کردی :blink::blink::blink::( |
نقل قول:
مطالب خیلی مفدی بود اما فقط یه نکته میمونه از کجا تهیش کنیم ؟ |
نقل قول:
با یه گ.شی سونی اریکسون میتونید ولی دیال اپ که خیلی به صرفه تر هست !!! |
نقل قول:
مرسی |
نقل قول:
نه من گوشی سامسونگ رو نخریدم هنوز ، تا گوشی وارد بازار نشه نمیخرمش چون قیمتش هر کی به هرکیه ! و خیلی گرون تر از ارزشش میفروشن :happy: دیاموند هم فقط تو خیابون فردوسی داره ، من یک ماه پیش خریدمش 710 از موبایل مجید ، فکر کنم حالا 680 هم بتونید بخریدش . |
نقل قول:
اون وقت حالا وقتی میخوای تو ایران پیداش کنی باید کل کشورو بگردی اونم شاید باشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
توجه به نوع GPRS
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
یک مساله مهم که من در خرید PDA به اون برخورد کردم این بود که ظاهرا نوع GPRS ای که گوشی های جدید (مثلا HTC toch Diamond)ساپورت می کنن با GPRS ایرانسل متفاوته با توجه به این موضوع از دوستانی که در این زمینه و درزمینه GSMو انواع اون و اینکه با GPRS چه فرقی داره اطلاعی دارن ممنون میشیم مطرح کنن... با تشکر: |
Omnia و Diamond
می خواستم بدونم که تفاوت قیمت Samsung Omnia و Htc Diamond چقدره ؟
http://www.phonemag.com/blog/wp-cont...phonemag-4.jpg http://www.2dayblog.com/images/2008/..._diamond_1.jpg |
نقل قول:
امین جان من بدون توجه به قیمت Omnia رو پیشنهاد میکنم ! چون برای ترید صفحه ی بزرگ تری داره 3.2 که میدونی بهتره دوربین 5 مگاپیکسلی داره با فلش که در بین پاکت پیسی ها بینظیره ! که دیاموند نداره. عمر باطریش تقریبا دو برابر دیاموند هست. رم 8 گیگ و 16 گیگ دارهکه دیاموند 4 گیگه . و صداش هم قوی تر دیاموند هست. و ظاهر شیک تری نسبت به دیاموند داره.(نظر من ) فکر کنم رنج قیمت یکسان داشته باشن البته اُمنیا کمی گرون تر.( اگر 100 تومن گرون تر هم باشه باز میارزه که آمنیا رو بخری !) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام دوستان
پس به نظر شما Omnia ي سامسونگ بهترين انتخابه . حالا توي بازار ايران اومده يا نه ؟ كسي مي دونه كجا ميشه پيداش كرد ؟ اگر مشهد باشه خيلي بهتره . يك سوال خيلي مهم ! اين گوشي ظاهرا كيبورد نداره ؟! پس چجوري بايد باهش بازي كنيم ؟ ;) متشكرم |
نقل قول:
نظر اکثر پاکت پیسی دار ها که در فروم ها میخوندم این بود [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] البته این گوشی هنوز به صورت عمده وارد بازار نشده و امتحان عملیش رو پس نداده تا بشه نظر قطعی رو داد !( مثل آیفون که هنگام معرفیش سر و صدای زیادی به پا کرد اما عملا خیلی جالب نبود و معایب زیادی داشت (مخصوصا برای ایران) البته با توجه به سابقه ی سامسونگ و گوشی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] که پر فروش ترین گوشی در اروپا بوده تا حدودی میشه اعتماد کرد و این گوشی رو خرید ، آره تو اصفهان که اومده (مشهد رو نمیدونم ) ولی کمتر از 10 تا بود که همش فروش رفت قیمتش هم 840 میگفت ( خ فردوسی ) بزودی دوباره میاره .;) خب آی فون ، دیاموند و چند تا گوشی دیگه هم کیبورد ندارن ولی میشه باهاشون بازی کرد ، call of duty مرحله ی 6 هستم :laugh: انصافا گرافیک خوبی داره ! |
سلام
ایا گوشی ای هست که با وایرلس یا adsl به اینترنت وصل بشه ؟ |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
محسن خان ما دیشب هرچی تلاش کردیم این دیاموند را به اینترنت وصل کنیم نشد که نشد :huh:
آقا راهنمایی میکنی در مورد نحوه اتصال ؟ آیا باید فایلی از ایرانسل بگیرم و روی گوشی نصب کنم ؟ یا همون تنظیمات Conection کفایت میکنه ؟ به من مدام پیام میده که : canot connect for an unknown reason .to check your connection settings and change them if needed ,Tap settings.if the problem continue , reset your mobile device according to your manufacturer's documentation and try again. |
نقل قول:
مبارک باشه ، آره باطریش زود خالی میشه و برای این گوشی عیب بزرگیه باید برم باطریش رو عوض کنم ، اما یکم گوشی ضخیم تر میشه ... آره امنیا رو دیدم واقعا گوشی معرکه ایه ، ضعف نمایشش هم توی نور مثل دیامونده ;) پ.ن : بازی teeter رو داشتی!!؟:whoow: تو هیچ گوشی این قابلیت رو ندیدم. |
نقل قول:
از توی start برید setting بعد connection بعد connection setup را باز کنید ، بعد country ایران رو انتخاب کنید و operator ایرانسل رو انتخاب کنید و ok کنید بعدشم گوشی باید یه بار ریست بشه و روشن که شد بیاید تو سایت سرمایه دور هم باشیم .:) ( البته برای نمایش فونت فارسی از توی سی دیش فارسی ساز رو نصب کن ) گاهی اوقات هم مشکل از خود سرویس ایرانسله ولی با تنظیمات فوق باید وصل بشه. |
سلام
اگه ممکنه بهم بگید کدوم بروکر ها امکان رسم خطوط عمودی و افقی رو دارند؟ دقت کنید منظورم ترندلاین نیست فقط و فقط خطوط عمودی و افقی ممنون:) |
نقل قول:
Go to "Start menu" • Select "setting" • On the blue bar (Located in the bottom of the page), select " connections" • Go to "Connections" • On "Manage existing connections" • Go to General tab Enter a name for these setting: "Irancell-internet" • Go to Modem tab select "new" (Located in the bottom of the page) • Capture a name and select "Cellular Line (GPRS)" from drop down menu • Go to Next • Put "mtnirancell" as a access point name • Go back to connection on My work network go to "Edit my ***** server" • Choose the ***** settings from below bar and select" advance" • Click on "HTTP" capture "10.131.26.138" on ***** server and "8080" as a port • Click on "WAP" capture "10.131.26.138" on ***** server and"9201" as a port • Now the setting is complete please go back to start menu and find internet explorer |
آقا محسن من توی سیدیهاش این فارسی ساز را پیدا نکردم .ایا شما که از ایران گرفتید سیدی غیر از دو سیدی اورژینال باهاش است؟اگه جواب مثبت است چطور من میتونم این فارسیساز را بگیرم؟متشکر میشم راهنمایی کنید.
|
با تشكر از دوستاني كه پاسخ دادند ، بايد بگم با انجام راهنمائيهاي شما در حال حاضر پيام خطاي ديگه اي ميده :
Gateway received an invalid response from upstream gateway. دليل اين پيام چي ميتونه باشه ؟ |
نقل قول:
من هر چي توي مشهد گشتم اين omina رو پيدا نكردم . ظاهرا هنوز اينجا نيومده مي گفتن قراره تا عيد فطر بياد :( ظاهرا بايد فعلا صبر كنم .... از بچه هاي مشهد كسي اين i900 رو جايي نديده ؟ |
نقل قول:
بله چون گارانتی یاس جهان هست خود این شرکت CD جداگانه ای که شامل یک سری نرم افزار کاردبردی و نقشه های شهر های ایران برای GPS هست رو در جعبه اش قرار داده . شما میتونید از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]هر نرم افزاری برای فارسی ساز بخواهید پیدا کنید .البته برای دانلود باید عضو بشید . یا علی |
دوستان من واقعا کلافه شدم :huh: یکی یک کمکی به ما بکنه ثواب داره .
من دستورات را انجام دادم اما تا حالا به اینجا رسیدم : اگر قسمت ***** server را خالی بزارم و تیک نزنم ، در اکسپلورر پیام خطا نمیدهد . آیکون اتصال به شبکه هم در بالای صفحه میاید . اما هنگام باز کردن صفحات مراحل Locating و Connecting را انجام می دهد ، منتها در مرحله Opening ایست می کند و همانطور صفحه باقی میماند !! کسی نظری داره ما چه خاکی بسرمون بریزیم ؟ :wacko: |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
يا در منطقه اي هستيد كه هنوز تحت پوشش شبكه اينترنت ايرانسل نيست .( خودم اين رو تو مشهد تجربه كردم ولي تو اصفهان اين مشكل رو نداشتم ) يا سيم كارت شما هنوز ثبت نام نشده كه اگر تا يه مدتي سيم كارت رو ثبت نام نكنيد خدمات ايرانسل از جمله اينترنتش غير فعال ميشه . يا سيم كارتتون شارژ نداره . مخلصم |
نقل قول:
والله من تهران هستم و توي چند منطقه تست كردم و جواب نداده . پس مورد اول رده . اين مورد دوم را هم عرض كنم من 2 روز پيش رفتم دفاتر يكي از خدمات دهنده هاي ايرانسل و 3000 تومان سلفيدم تا فرمي را براي من پر كند و با كپي كارت ملي من براي ايرانسل بفرستد . ( من خود خط ايرانسل را هم هفته پيش تازه گرفته ام ) خوب با اين احتساب اين مورد امكان داره . حال از كجا بايد بفهمم سيم كارتم ثبت شده يا نه ؟ اصلا اين ثبت شدن ربطي به استفاده از خدمات اينترنت داره ؟ شارژ هم گمونم با يك هفته تمام نشده باشه . هنگام تلاش بري اتصال به اينترنت در بالاي صفحه بجاي علامت G مربوط به GPRS علامت E ميايد ، دليل اين مورد چيه ؟ پ.ن : شماره پستي كه شما تنظيمات را گفتيد يك بار ديگه يادآوري مي كنيد . |
نقد و بررسي گوشي موبايل Samsung i900 Omnia
آی 900 امنیا Samsung i900 Omnia i900 Omnia گوشي همراه ديگري از مدلهاي سامسونگ است که در ماه ژوئن سال 2008 ميلادي به بازار معرفي شد. اين گوشي قابليتهاي بسيار زيادي دارد و به عنوان يکي از مدلهاي کارآمد سامسونگ، بعد از مدلهاي F480، F490، F700 و Armani معرفي شده و پيشبيني ميشود نظر کاربران زيادي را به خود جلب کند. بدنهي اين گوشي با ابعادي در اندازههاي 12.5×56.9×112 ميليمتر و وزني برابر با 127 گرم طراحي شده است. البته، اين مقدار وزن با توجه به قابليتهاي ارايه شده در اين گوشي و مدلهاي مشابه، وزن زيادي به شمار نميرود. i900 Omnia به رنگ نقرهاي طراحي و ساخته شده است. صفحه نمايش به کار رفته در اين گوشي يک نمايشگر 3.2 اينچي است که رزولوشني برابر با 400×240 پيکسل دارد. کيفيت اين نمايشگر در سطح بسيار عالياي نيست؛ اما در نور آفتاب کيفيت نسبتا خوبي را نشان داده است. اين نمايشگر به صورت لمسي طراحي شده و به قابليت تشخيص دستخط مجهز ميباشد که مزيت خوبي است. صفحه نمايش i900 Omnia يک نمايشگر 256.000 پيکسلي (65.000 پيکسل موثر) است. در سمت راست و بالاي اين صفحه نمايش ميتوانيد دوربين دوم گوشي را ببينيد که براي مکالمههاي ويديويي طراحي شده است. بلندگوي برقراري تماس نيز در همين قسمت قرار دارد. سوراخ مخصوص آويزان کردن بند و پورت USB نيز در سمت چپ گوشي قرار گرفته است. لنز دوربين اصلي i900 Omnia نيز در پشت آن قرار دارد. دوربين به کار رفته در سامسونگ مدل i900 Omnia يک دوربين بسيار کارآمد 5 مگاپيکسلي است که قابليتهاي خوبي دارد. اين دوربين رزولوشني برابر با 1944×2592 پيکسل دارد و به مشخصههاي کارآمدي مانند فلاش، لرزشگير، قابليت فيلمبرداري و اتوفوکوس مجهز شده است. از ديگر مشخصههايي که در اين گوشي در نظر گرفته شده ميتوان به کارکرد هوشمند شمارهگيري يا Smart Dialing اشاره کرد که به کمک آن و بدون رجوع به دفترچه تلفن، به راحتي ميتوانيد شمارهي مورد نظر خود را بگيريد. صفحه کليد QWERTY، قابليت ارسال و دريافت پيامهاي SMS، MMS، EMS، IM و ايميل، برنامهي Media Album براي مرور عکسهاي گوشي، مرورگر WAP 2.0/xHTML، راديو FM به همراه RDS، جاوا MIDP 2.0، يادداشت صوتي، هندزفري داخلي، GPS داخلي، پشتيباني از A-GPS، قابليت مرور و ويرايش فايلهاي آفيس، PDA و خروجي تلويزيون از ديگر مشخصههاي اين گوشي به شمار ميرود. گوشي همراه سامسونگ مدل i900 Omnia در دو نسخهي 16 و 8 گيگابايتي ارايه شده است؛ در عين حال از کارتهاي microSD حداکثر تا 8 گيگابايت پشتيباني ميکند. سيستم عامل ارايه شده در اين گوشي نيز Microsoft Window Mobile 6.1 Professional ميباشد. با توجه به حافظهي اين گوشي و پشتيباني از فرمتهاي مختلف فيلم و موسيقي ميتوان گفت که سامسونگ مدل i900 Omnia گوشي محبوب دوستداران فيلم و موسيقي ميباشد. پخشکنندهي موسيقي با پشتيباني از فرمتهاي MP3/AAC/AAC+/WMA/OGG/AMR و پخشکنندهي فيلم با پشتيباني از فرمتهاي DivX/XviD/WMV/MP4 دو ويژگي ديگر اين گوشي هستند. باتري مصرفي گوشي همراه سامسونگ مدل i900 Omnia يک باتري يون ليتيوم mAh 1440 است که عمر نسبتا خوبي دارد. اين باتري براي حداکثر 500 ساعت در حالت استندباي و 5 ساعت و 50 دقيقه مکالمهي مفيد عمر ميکند. البته، همان طور که ميدانيد عمر يک باتري به نوع کاربري شما بستگي دارد. گوشي همراه سامسونگ مدل i900 Omnia گوشي کارآمدي است که بسته به نياز و نوع کاربري خود، از آن راضي خواهيد بود. مشخصههاي اصلي گوشي همراه سامسونگ مدل i900 Omnia: • پشتيباني از باندهاي GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 و HSDPA 2100 • دوربين 5 مگاپيکسلي با 1944×2592 پيکسل رزولوشن مجهز به به مشخصههاي فلاش، لرزشگير، قابليت فيلمبرداري و اتوفوکوس • صفحه نمايش 3.2 اينچي لمسي با رزولوشني برابر با 400×240 • حافظهي داخلي 16 يا 8 گيگابايتي با پشتيباني از کارتهاي microSD حداکثر تا 8 گيگابايت • پخشکنندهي موسيقي با پشتيباني از فرمتهاي MP3/AAC/AAC+/WMA/OGG/AMR • پخشکنندهي فيلم با پشتيباني از فرمتهاي DivX/XviD/WMV/MP4 • قابليت ارسال و دريافت پيامهاي SMS، MMS، EMS، IM و ايميل • باتري يون ليتيوم mAh 1440 • ابعاد: 12.5×56.9×112 ميليمتر • وزن: 127 گرم • مدت زمان مکالمه: 5 ساعت و 50 دقيقه • مدت زمان استندباي: 500 ساعت در حالت استندباي و 5 ساعت و 50 دقيقه جدول مشخصات فني مشخصات كلي گوشی موبايل نام گوشی موبايل Samsung i900 Omnia آی 900 امنیا نوع گوشی موبايل ساده تاريخ معرفي 01/06/2008 ساخت قيمت 797000 تومان - گارانتي 18 ماهه پارسه تنوع رنگ نقره ای وزن 127 گرم ابعاد 112*56.9*12.5 ميليمتر بستر نرم افزاری شبکه GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 نسل سوم سیستم عامل Microsoft Window Mobile 6.1 Professional سیستم عامل ویندوز بله سیستم عامل سیمبین خير پشتیبانی جاوا بله مشخصات صفحه نمايش صفحه نمایش اصلی نوع TFT صفحه لمسی بله اندازه 3.2 اينچ دقت 240*400 پيكسل تعداد رنگ 265000 رنگ مشخصات دوربین دوربين دارد کیفیت 5 مگاپيكسل ابعاد تصویر 2592*1944 دوربین دوم دارد - كيفيت مگاپيكسل قابلیت فیلمبرداری دارد - MP3/AAC/AAC+/WMA/OGG/AMR/DivX/XviD/WMV/MP4 فوکوس اتوماتیک دارد فلاش دارد زوم اپتیکال حافظه دفترچه تلفن دارد ذخيره سازي تماس ها دارد حافظه داخلي كارت حافظه دارد نوع كارت حافظه كارت حافظه همراه گوشي موبايل microSD (TransFlash مگابايت تبادل اطلاعات ارسال پيام SMS - MMS - Email - Instant Messaging درگاه مادون قرمز ندارد بلوتوث دارد - نسخه 2 با A2DP درگاه USB دارد - 2 مرورگر اينترنت WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS feeds شبكه بيسيم (WLAN) دارد - Wi-Fi 802.11b/g GPRS دارد - Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps HSCSD ندارد EDGE دارد - Class 12 3G دارد - HSDPA, 7.2 Mbps Push To Talk دارد زنگ نوع زنگ پلی فونیک تنظيمات زنگ قابل دانلود لرزاننده دارد بلندگو قابليت ها قابليت نمايش فايلهاي MS-Office دارد قابليت نمايش فايلهاي PDF دارد بازي دارد قابل دانلود پخش كننده موسيقي دارد - /MP3/AAC/AAC+/WMA/OGG/AMR/DivX/XviD/WMV/MP4 پخش كننده فيلم دارد قابليت ضبط صدا دارد راديو دارد - RDS دستور صوتي ندارد پيش بيني كلمه هندز فري / هدست دارد ساير قابليت ها دارای سیستم موقعیت یاب ماهواره ای (GPS ) و Java MIDP 2.0 وخروجی TV باتري نوع باتري لیتیم استاندارد ظرفيت باتري 1440mah mAh زمان انتظار 500 ساعت زمان مكالمه 5:50 ساعت شارژر باتري دارد موفق و پيروز باشيد |
بزرگترین عیب omnia
در بسته خریداری شده i 900یک قلم مخصوص کار با گوشی وجود دارد اما هیچ جایی در بدنه گوشی تعبیه نشده تا این قلم درون آن قرار بگیرد و باید توسط یک بند به بدنه گوشی آویزان باشد :blink:
|
ساعت جاري 00:02 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |