![]() |
وحید جان بنده هم به نوبه خودم به شما تبریک عرض می کنم :laugh:
|
نقل قول:
سلام جناب مهدیخانی به شما تبریک میگم امیدوارم موفق باشی . ارادت |
جناب مهدیخانی به شما تبریک عرض می کنم
شاد و موفق باشید |
جناب مهدیخانی مسئولیت مهمی به شما واگذار شده ، ضمن عرض تبریک فراوان ، امیدوارم در کارتان موفق باشید .
|
آقای مهدیخانی من هم به شما تبریک می گم و اطمینان دارم از عهده این کار به راحتی و با شایستگی بر می آئید.
چون تلاش و پشتکار شما را در تاپیک هایی که پست دادید، دیده ام. با آرزوی موفقیت برای شما و همه دوستان خوب سرمایه |
سلام
به به جناب مهدیخانی عزیز ، پذیرش این مسئولیت خطیر رو به شما تبریک می گم و امیدوارم تو این کار و سایر امور زندگی موفق و پیروز باشی. پ ن: پس لازم شد که زودتر بیام و یه شیرینی هم بخورم. |
نقل قول:
جناب سعیدیان ، ما مشتاق دیدار هستیم و از دیدنتون خوشحال خواهیم شد ، حتما تشریف بیارید ، نگران نباشید مثل دفعه پیش نمیشه ... ( هر چند تشریف نیاوردید ) ارادت |
سلام
جناب مهدیخانی مسئولیت جدید رو به شما تبریک میگم.خدا خیرتون بده ، اینجوری هم فروم بهتر حفظ میشه ، هم فایلهای ارزشمندی که دوستان قرار میدهند. شاد و سلامت باشید.:) |
انتخاب بجا و شایسته ای برای این امر مهم بود ، برای آقای مهدیخانی آرزوی موفقیت میکنم .
|
جناب مهدیخانی تبریک میگم.
ما همگی ممنونیم که قبول زحمت کردین. انتخاب بجایی برای تلار بجایی بود. مرسی |
جناب mahdikhani
تبريك عرض ميكنم .اميدوارم فعاليتي بي دردسر و موفق داشته باشيد. سبز باشيد. |
حسین جان من هم مسئولیت جدید را به شما تبریک عرض میکنم
موفق و پیروز باشید |
حسین آقای مهدیخانی عزیز و گل گلاب. تبریک میگم مسئولیت جدید را. ان شا الله با برنامه ها و پشتکار عالی خود ، بار علمی و تخصصی این سایت وزین را دوچندان کنی.
ضمناً برای هرگونه کمک و یاری ، میتونی رو داداشت حساب کنی. یا علی |
با عرض سلام و احترام
صمیمانه از زحمات دوست و برادر عزیز ، جناب اقبالی تشکر میکنم.ایشون توی این مدت تلاش بسیار زیادی برای بالا بردن دانش دوستان انجام دادند و واضح است که احیای تالار تحلیل بنیادی ، کاری بسیار پر زحمت بود که ایشان به خوبی انجام دادند. امیدوارم هر جا که هستند ، همیشه شاد ، پیروز و سر بلند باشند و امیدوارم این مسئله یک استراحت موقتی برای ایشان باشد و هر چه سریعتر بر گردند.;) موفق باشید.:) پ.ن: در لحظه زدن پست خبر نداشتم که مدیر جدید تالار بنیادی جناب پیروزی هستند.صمیمانه به بابا بهزاد دوست داشتنی تبریک میگم و آرزوی سلامتی و شادکامی برای ایشان دارم. |
سلام
ابتدا از زحمات دوست عزیزم بهزاد اقبالی تشکر می کنم و از اینکه بدون هیچ چشم داشتی دانش خودشون رو به اشتراک گذاشتن خرسندم و در ثانی انتصاب بجای دوست عزیزم بهزاد پیروزی به مدیریت تالار فاندامنتال رو تبریک می گم امیدوارم با حضور ایشون در سمت جدید به دانش دوستداران فاندامنتال بیش از پیش اضافه بشه و بتونیم از حضورشون استفاده بهینه رو بکنیم با تشکر |
باسلام
من هم از جناب اقبالی عزیز برای کار های بزرگی که در سایت سرمایه انجام دادند که میشه گفت در مدت مدیریت ایشون و در سایه زحمات ایشون و چند نفر دیگر از دوستان فاندامنتال یکی کاربردی ترین و مفید ترین قسمت های سایت شده جناب اقبالی عزیز براتون ارزوی بهترینها رو دارم همیشه موفق و سلامت باشید جا داره همین جا به جناب پیروزی عزیز هم بخاطر قبول این مسولیت تبریک بگم به حق باید گفت جناب پیروزی عزیز از بهترین افراد سایت و از موثرترین افراد تالار تحلیل بنیادی هستند جناب پیروزی عزیز همیشه پاینده باشید |
درود
جناب اقبالی عزیز واقعا خسته نباشید ، زحمات بینظیر شما در سایت سرمایه بر کسی پوشیده نیست امیدوارم همچنان در مسیر موفقیت پیش بروید اشخاصی امثال شما واقعا شایسته بیش از اینها هستند. مدیریت جناب پیروزی را نیز به ایشان تبریک میگویم یقین دارم که انتخاب بجایی بوده و البته که ایشان در کارشان موفق خواهند بود . با سپاس از تمامی دوستان و مدیران پر تلاش سرمایه |
از همه دوستان گرامی که بنده رو در این مدت تحمل کردن سپاس گذارم.زمانی که این احساس به ادم دست بده که دیگه نمیتونه ادم مفیدی باشه و چیزی در چنته نداره بودنش تنها موجب میشه که جلوی پیشرفت بقیه گرفته بشه.
مطمئنم جناب پیروزی مدیری لایق برای سایت سرمایه خواهند بود.ایشون اولین کسی بودند که بنده رو در تغییر تالار بنیادی همراهی کردند و اگر حمایت های ایشون نبود به هیچ وجه این اندک پیشرفت نیز حاصل نمیشد. ضمن ارزوی شادکامی برای ایشون و خانواده محترمشون مدیریت تالار بنیادی رو خدمت بهزاد عزیز تبریک عرض میکنم. جا داره از زحمات دوستانی که در پر رونق شدن تالار بنیادی قدم برداشتند تشکر کنم.به خصوص: امید سبوکی جناب البرز کلاید هرکول امیر شاهرودی کورش کسرا جناب فرنوشی امین نیرو منش و همچنین تمامی مدیران تشکر ویژه ای هم باید داشته باشم از اقا رضا مدیریت محترم سایت،که به واقع مدیریت مثال زدنی ایشون ه همراه به بنده انرژی و نیرو میداد اگر در این مدت حرف های بنده موجب رنجش شما عزیزان شد ازتون از صمیم قلب عذر خواهی میکنم. ارزومند بهترین ها برای تمامی عزیزان خدانگهدار |
با سلام خدمت جناب پیروزی عزیز
انتخاب شما رو به عنوان مدیر تالار فاندامنتال از صمیم قلب تبریک گفته و امیدوارم تالار پر بار تر از گذشته با کمک شما شاهد باشیم موفق و پیروز باشید و همچنین از دوست گرامی و رفیق هنرمندمون جناب اقبالی هم که تا کنون این زحمت را به دوش میکشیدند قدردانی دارم امیدوارم در زندگی موفق تر و پیروز مند تر باشند |
سلام بهزاد جان
ضمن تشکر از تلاشهای بیدریغ شما در مدت پذیرش مسئولیت ، امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و مؤید باشی. همچنین برای جناب پیروزی عزیز که مثل شیر دارن اون حساب رو اداره میکنن در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت و سربلندی دارم. موفق باشید |
شایسته سالاری
نقل قول:
آقای اقبالی شما با این پست(و خیلی چیزهای دیگر) نشان دادید که مدیر سایت یک فرد واقعا لایق را برای مدیریت تالار انتخاب کرده بودند. فردی که به فکر پیشرفت تالار است .من هم از راهنماییها و تلاشهای شما تشکر میکنم. *************** جناب پیروزی برای شما ارزوی موفقیت دارم و میدانم مدیریت سایت دوباره فردی لایق را برای اینکار انتخاب کرده است. *************** من هر دوی شما را دوست دارم موفق باشید در سایه ایمان به خداوند |
جناب اقبالی عزیز ( بهزاد خان دوست داشتنی ) :
مطمئنم که تصمیمات شما همیشه درست است ، بنابراین کوچکترین نگرانی ای از تصمیم شما وجود ندارد ، این بهانه ای شد تا از دوست عزیزی چون شما تشکر نمایم ، چرا که در راه اندازی تیم ماهنامه یاریم نمودید و در مسائل زیادی مشاور حقیر بودید ، برایتان آرزوی موفقیت دارم و حضور دوست و همکار گرامی شما و ما جناب پیروزی را در جایگاه سابق شما به فال نیک می گیرم ، یا علی . |
نقل قول:
آرزومندم باز هم حضور شما در سایت سرمایه ادامه داشته باشد و حتی سبک شدن مسئولیت شما باعث شود وقت آزاد بیشتری برای بهره مند ساختن کاربران این سایت از دانش خود داشته باشید . زاویه نگاه شما به بازار بسیار مثال زدنی و خاص است ، چرا که علم و دانش را بر معاملات مقدم دانسته اید و همه جای این سایت ، اسم شما مترادف با کسب علم و دانش میباشد . امیدوارم در مسیر زندگی خود همیشه موفق و خوش اقبال باشید . --------------------------------------------------------------------------- من هم به نوبه خودم خدمت جناب آقای پیروزی تبریک میگویم ، امیدوارم روز به روز موفقیتهای بیشتری نسیبشان شود و به زودی نتیجه تلاشها و زحماتشان را به بهترین وجه دریافت کنند . دعای خیر ما همیشه پشت سر شما دو عزیز خواهد بود . |
-----
|
درود جناب اقبالی
راستش بنده اول شوکه شدم چون بعضی از پستهای بچه ها بوی خداحافظی میداد و ناراحت شدم از این خبر.ولی بعد متوجه شدم باز هم میتونیم از وجودتون و از دانشتون بهره مند بشیم و قضیه فقط جابجایی یک عنوان بین شما و آقای پیروزی بوده که اونم مهم نیستش ;) چون ما قبلا هم شما دو نفر رو مدیران و اساتید تالار بنیادی میدونستیم و از این به بعد هم همینطور خواهد بود. امیدوارم که با خالی شدن قسمتی از وقتتون و برداشتن این بار از شونه شما بیشتر بتونیم از دانشتون استفاده کنیم. به آقای پیروزی هم تبریک میگم و برای ایشون هم در این مسیر و قبول این مسوولیت جدید آرزوی موفقیت میکنم. شاد و پیروز باشید |
براي هر دو عزيز ( جناب اقبالي و پيروزي گرامي ) آرزوي شادي و موفقيت روز افزون دارم .
آنانكه كه به ديگران خورشيد هديه مي كنند ، هرگز خودشان از نور و گرماي آن بي بهره نخواهند ماند ... ايام بكام ... |
بهزاد جان سلام
فرمودید: نقل قول:
موضوع مدیریت در سایت صرفاً در یک بعد، مهم و اثر گذار است و آن امکانات مدیریتی پستها و تاپیکهاست. قطعاً خادمی که ابزار داشته باشد خیلی بیشتر میتواند مثمرثمر باشد تا یک خدمتگذار عادی. اینکه به کدام مسائل بال و پر بدید یا به کدام موازین ، سمت و سو. تالار با وجود شما نظم خاصی بخود گرفته است.(اینرا از دید مدیریتی عرض میکنم نه از لحاظ محتوی) در هر صورت ان شا الله که خیری وراء این تصمیم باشد. ضمناً موفقیت جناب پیروزی را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.کسانی که ایشان را از نزدیک زیارت کرده اند ، وی را شخصی بسیار بزرگوار و دوست داشتنی می یابند و من به شخصه بسیار خدمت ایشان ارادت دارم. کوچیک هر دو بزرگوار موفق باشید. |
سلام
منم به هر دو بهزاد سرمایه تبریک میگم.. به بهزاد خان اقبالی برای این تحول قابل تقدیری که تو تالار فاندامنتال ایجاد کردن..امیدوارم خیرش رو چندین برابر تو دنیا و آخرت ببینن.. همینطور بهزاد خان پیروزی برای انتخاب به جاشون ...ایشون هم تو این پیشرفت نقش به سزایی داشتن..خدا عوضش رو بهش بده... موفق باشید.. |
با سلام
جناب اقبالی عزیز از اینکه دیر متوجه شدم ببخشید تالار بنیادی در دوران مدیریت شما تغییرات گسترده ای را به چشم دید و دریچه تازه ای را به سوی علاقه مندان به این مباحث باز کرد به نوبه خودم از زحمات شما تشکر می کنیم امیدوارم هر جا هستید بنیاد گرا باشید از جناب پیروزی هم تشکر ویژه ای میکنم که این مسولیت را پذیرفتن که از منظر من انتخاب بسیار شایسته ای بود برای ایشان هم روزهای پر از موفقیت را خواستاریم یا علی |
جناب پیری امیدوارم در مسئولیتتان در راه خدمت به دوستانتان موفق باشید ، یا علی.
|
سلام
نمیدونم به میثم جان بابت این مسئولیت تبریک بگم یا به آقا رضا بابت این حسن سلیقه.:) شاید بهتر باشه به خودم تبریک بگم که تو چنین تالاری، که بهترین ها قبول مسئولیت کرده اند کسب تجربه می کنم و فعالیت دارم. چه تبریک بازاری شد:laugh: بهم حق بدین که خوشحال باشم. ارادت آقا میثم:happy: |
میثم پیری یکی از دوستان خوبی است که جایگاه واقعی روانشناسی ترید را درک کرده است و اطمینان دارم مسئولیت جدید برازنده اش است.
پیروز باشید |
نقل قول:
من میدونم به کی تبریک بگی مجتبی جان .. به من:blink: حالا بگو چرا.....؟ چون واسه من یه مدیر خوبی مثل آقا رضا اینجا تو این سایت هست بخاطر زحماتش بدون توقع.... چون واسه من یه دوست خوب مثل میثم دارم بخاطر تلاشش بدون توقع...... چون واسه من یه استاد همه فن حریف مثل تو دارم بخاطر لطفش ..... ولی پر توقع :whoow: .... غافلگیر شدی نه ... بعد بهت میگم چرا;) سپاس به تمام دوستان عزیز و دوست داشتنی......:p |
به من تبریک بگین که بالاخره یکی از دوستام رفت قاطی مدیرا که ما هم یه پارتی داشته باشیم. :whoow:
با آرزوی موفقیت برای میثم عزیز و پر مشغله .:blink: موفق و شاد باشید. |
جناب آقای میثم پیری
انتصاب به جا و شایسته شما را به سمت مدیریت این تالار تبریک عرض نموده وموفقیت روزافزون جنابعالی رااز خداوند منان خواستارم. انجمن سرمایه ازمعدود مکان هایی در این میهن اسلامی است که مدیرانش به جای رابطه بر مبنای ضابطه و پیشینه و آگاهی منصوب می شوند لذا اطمینان دارم با پشتکار و درایتی که دارید به جذابیت بیش از پیش این تالار خواهید افزود. من الله توفیق. مانی مرادی. ۲۷ صفر ۱۴۳۰ |
سلام و عرض احترام خدمت دوستان خوب سرمایه ای
در واقع گمان می کنم که یک عنوان یا لقب که در اینجا یا هر جای دیگری به ما داده می شود به جز اینکه مسئولیت ما را در قبال رفتار و گفتارمان بیشتر می کند چیز دیگری ندارد. تا امروز سعی داشته ام که در حد دانش و توانم دوستان عزیز را یاری دهم.همانطور که مستحضر هستید و بارها عنوان شده روانشناسی ترید آخرین مرحله تکامل تریدر در رسیدن به موفقیت است. شاید بدون دانستن اصول و قواعد روانشناسی در این کار بتوانید به خوبی تحلیل کنید و به یک تحلیل گر تبدیل شوید اما مسلما هیچگاه یک تریدر نخواهید بود. دانش تکنیکال و فاندامنتال در حدی که برای این کار بتوانید از آن استفاده کنید با یک یا دو سال کار فشرده به دست می آید اما در مورد روانشناسی اینگونه نیست و متناسب با شخصیت فرد دوره زمانی نامشخصی باید طی شود. در این راستا از این پس تلاش می کنیم تا آنجا که می توانیم وضعیت این تالار را با کمک شما عزیزان بهبود بخشیم و راهکارهائی هر چند ساده برای رسیدن به موفقیت ارائه دهیم. در پایان لازم می دانم از آقا رضای عزیز مدیریت محترم سایت و دوستان عزیزی که در این تاپیک مرا مورد لطف و محبت خود قرار دادند تشکر کنم. با آرزوی فردای بهتر |
جناب آقای میثم پیری
مدیریت کاراترین و سرنوشت سازترین تالار سرمایه را خدمت شما تبریک میگویم . از آنجا که شخصا اعتقاد دارم راه موفقیت در فارکس لزوما از مسایل روانی تریدر می گذرد ، آرزو میکنم با مدیریت شما ، رونق به این تالار باز گردد تا کمتر شاهد ضررهای هموطنانمان باشیم و به سودهای آنان افتخار کنیم . |
جناب اقای [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مسئولیت جدید شما رو تبریک عرض می کنم
امیدوارم که موفق باشید |
سلام
جناب Meysam Piri برای شما آرزوی موفقیت میکنم و این انتخاب شایسته را به شما دوست عزیز تبریک عرض میکنم |
آقا رضا سلام و خسته نباشید
انصراف آقا حامد بشدت مایهء تاسف است. گمان می کنم که همگی ما با مشکلات اداره کردن تالار پرحاشیه ای بنام تالار غیر تخصصی آشنا باشیم. اکثریت قوانین موجود در سایت، که برای حفظ و ادارهء سایت ضروری است، در همین تالار در مخاطره است. در کجای تالار های تخصصی بحث های سیاسی صورت می گیرد و در کجا امکان شکل گیری سوء تفاهم بین اعضاء، همانند تالار غیر تخصصی قوت دارد؟ متاسفانه مقدار زیادی از فعالیت های سایت در همین تالار غیر تخصصی انجام می شود و بسیاری از دوستان بدون داشتن آگاهی کامل از قوانین سایت و یا قوانین موجود در کشور به درج مطالب در این تالار اقدام می کنند و کنترل همگی آنها بعهده آقا حامد عزیز بود. نمیدونم اگر روزی این سایت بخاطر یک پست یا یک تاپیک، به سرانجامی شبیه به دیگر سایت های ف ی ل ت ر شده دچار شود صاحب پست خود را می بخشد یا خیر، اما خوب می دانم که آقا حامد هرگز خود را نمی بخشید و بسیار هوشیارانه و بی هیچ چشمداشتی از چنین واقعه ای جلوگیری کرد. هنوز هستند افرادی که در هنگام درج پست های بو دار در انتهای پست با جملهء "مدیریت در حذف و ویرایش پست مختار است" به حقوق دیگران احترام می گذارند، و متاسفانه هستند افرادی که هرگونه ویرایشی را در پست خود بمنزلهء توهین تلقی می کنند!!! سخنم رو کوتاه می کنم. تجربه و توانایی آقا حامد در ادارهء این بخش از سایت در کمتر کسی از دوستان مشاهده می شود و از طرفی نیز وظیفهء ماست که از فعالیت ایشون بنحو احسن حمایت کنیم. امیدوارم با کمک شما و درخواست این حقیر، آقا حامد عزیز بر ما منت بذارند و درست همانند سابق و شاید حتی مصمم تر، از قوانین لازم و شایسته سایت دفاع کنند. با تشکر |
با سلام
منم الان دیدم که حامد عزیز از مدیریت تالار کناره گیری کرده خیلی متاسف شدم از این موضوع هر چند می دونم ایشون الان داره قتد تو دلش اب میشه که بلاخره از دست این سمت پر در سر که بعضا ایشون رو حتی در مقابل دوستانشون قرار می داد راحت شده حامد جان فکر کنم امشب داری سور می دی به سهم خودم از زحمات و صبوری شما تشکر می کنم و از اینکه بعضا پستهائی در سایت قرار می دادم ( هر چند که هیچ غرضی در کار نبوده ) که بابت اضافه شدن زحمت شما میشد ازتون عذر می خوام امیدوارم حالا که وقتتون ازاد تر شده شاهد حضور پررنگترتون در بقیه قسمتهای سایت باشیم تا بتونیم از دانش و تجربه شما بیشتر استفاده کنیم همیشه و همه جا موفق و سلامت باشید |
از زحمات دوست عزیز حامد گل تشکر فراوان دارم .
خدایی خیلی زحمت کشیدن . امیدوارم که همواره موفق و شاد باشند. |
حامد عزیز یکی از باوقارترین و با حوصله ترین مدیران سایت بوده و هستند. از کراماتشان همین بس که نامشان حامد است (کلاً حامد ها آدمهای باحالی هستند). امیدوارم هر کجا هستند موفق و پیروز باشند.
|
نقل قول:
ممنون از اظهار لطفتون اما اصولاً کسی که چنین نوشته ای رو در انتهای پست بودارش مینویسه با قوانین سایت آشنا هست و قوانین رو زیرپا گذاشته و به نظر من توهین بزرگی به مسئول بخش کرده! ارادتمندم |
سلام و درود بر حامد خان
آقا حامد زحمات شما در مدیریت تالار آزاد کاملا مشخص بود و همه دلیل قاطعیت شما رو میدونن.(یه چیزی تو مایه های پشت اون ستاره سربی قلبی از طلاست)(یا پشت ساتور اتمی ، دستانی زحمتکش پنهان است :D ) به خاطر شوخی هایی که گاه و بیگاه کردم ، پوزش می طلبم.جناب یوسف امینی 2 تا پیش بینی کرده بودند :whoow: ، دومی رو نمیدونم درسته ;) ولی اگه پیش بینی اولی هست :laugh: (80 روز دور دنیا ) ، امیدوارم پس از تفریحات ، از دانش و حضور شما در دیگر تالار ها ، بیش از پیش استفاده کنیم. شاد و سلامت باشید.:) |
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان مخصوصا آقا حامد گل:love:.
آقا حامد رو که حضورا زیارت نکردم:(.ولی مطالبشون رو که خوندم.عکسهایی که در سایت میگذارند:)،گوگل ها رو که در سایت میگذارند:banana:.یکی از یکی بهتر و خودشون از همه بهترتر:blink:.حالا خدای نکرده دیگه سایت هم بخواهند که نیایند...:cry:(مثل بقیه مدیرها که بعد از رفتن از مدیریت از نظرها غایب شدند). انشاالله که همیشه در سایت باشند(از نوع فعالش)وهمیشه سالم و سلامت و پایدار باشند.:love: ارادتمندتان احمد |
حامد آقای گل جداً خسته نباشی
از زحمات صادقانه شما جداً قدر دانی و تشکر می نمایم. در هر کجا که هستی انشاالله که موفق موید باشی. در این مدت از صبر ، متانت، و بردباری شما درسهای بسیاری آموختم. انشالله که تلاشهای شما برای ارتقای دانش کیفی دوستان هنوز هم ادامه داشته باشد و همچنان بتوانیم از نقطه نظرات ارزشمند شما بهره مند گردیم. شاد و سربلند و پیروز باشی |
بنده هم به نوبه خود از حامد عزیز قدردانی میکنم
مدیریت تالار ازاد حکایت دیگریست! یادمان باشد مدیر هم یک انسان و البته جایز الخطاست. مم اینه که این مهم رو پذیرفته و داره تلاشش رو میکنه بنده مجددا از حامد بابت موردی که چندی پیش اتفاق افتاد و مربوط به بنده میشد عذر خواهی میکنم امیدوارم حامد رو فعالتر از پیش ببینیم |
سلام
آقا حامد در این سایت از مدیرانی بود که واقعا کارش را درست انجام می داد . حامد جان هر جا که هستی برایت آروزی سعادت و موفقیت روزافزون همراه با سلامتی دارم . شادباشید :) |
ضمن عرض خسته نباشید خدمت حامد خان ، به آقا رضا پیشنهاد می کنم از مدیریت حامد عزیز و با تجربه در تالارهای تخصصی استفاده بنمایند ، یا علی :advise:
|
ساعت جاري 08:14 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |