انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   تبديل سيستم فروم (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1481)

hamedrx February 17th, 2006 20:37

2 ضميمه
خب نظرتون چيه كه اين دو لوگو رو نظر سنجي كنيم

yaser_rashidi February 17th, 2006 21:09

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

تاپيک براي نظر سنجي لوگو

Alijaan February 17th, 2006 21:39

سلام آقا رضا

سلام آقا رضا ;)

خسته نباشيد ...

اگر ممكنه عرض قالب آريا رو 100% كنيد تا بچه ها بهتر بتونن با اين قالب رابطه برقرار كنن ...:rambo:

ارادتمند شما

Alijaan February 17th, 2006 21:41

يادم رفته بود

راستي ببخشيد ...

ممكنه Scloll Bar سمت راست پنجره باشه ...:huh:

ارادتمند شما

Reza February 17th, 2006 22:56

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamedrx
خب نظرتون چيه كه اين دو لوگو رو نظر سنجي كنيم

از لطفت ممنونم آقا حامد.

Reza February 17th, 2006 22:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Alijaan
سلام آقا رضا ;)

خسته نباشيد ...

اگر ممكنه عرض قالب آريا رو 100% كنيد تا بچه ها بهتر بتونن با اين قالب رابطه برقرار كنن ...:rambo:

ارادتمند شما

چشم. ايشالله سر فرصتبقيه کارهاش رو انجام ميدم. الآن هم که مشکل زيادي نداره!

Reza February 17th, 2006 22:58

نقل قول:

راستي ببخشيد ...

ممكنه Scloll Bar سمت راست پنجره باشه ...:huh:

ارادتمند شما

نه اينکه نشه، اما بسيار مشکله. در اون حالت بايد تمام بخشهاي تمپليت رو راست به چپ کنم. به زحمتش نمي ارزه.

hamedrx February 17th, 2006 23:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza
نه اينکه نشه، اما بسيار مشکله. در اون حالت بايد تمام بخشهاي تمپليت رو راست به چپ کنم. به زحمتش نمي ارزه.

فكر نكنم زياد سخت باشه. فقط تمپليت فايل header عوض بشه درست ميشه! البته تو phpbb اينطوريه....

Reza February 18th, 2006 01:03

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamedrx
فكر نكنم زياد سخت باشه. فقط تمپليت فايل header عوض بشه درست ميشه! البته تو phpbb اينطوريه....

اگه خاطرتون باشه دو سه روز اول که فوروم رو تبديل کرديم اسکرول سمت راست بود. و قالب توسط آقا احسان راست به چپ شده بود. اما با اين حال بعضي قسمتها هنوز چپ به راست بودن. براي نمونه همين سايت پرشين تولز رو ببيند.

ghazmar February 19th, 2006 10:55

صبا جان
يه پيغام برات فرستادم برگشت خورد. لطفا صندوق پيغام هاي شخصي ات رو خالي کن.
پي نوشت: ببخشيد که اين جا نوشتم!!!
پي نوشت 2: همچنين بقيه دوستان، لطفا اين کار رو بکنين. همون طور که قبلا نوشتم سيستم فوروم جديد همه پيغام هاي قبلي شما رو حتي اون ها که پاک کردين رو، نگه داشته. براي همين شايد حجم صندوق پيغام هاي شخصي تون از ماکزيمم اش گذشته باشه و مشکل پيش اومده باشه.
پي نوشت 3: اين مطلب رو ايشالا فردا منتقلش مي کنيم به تاپيک سيستم جديد فوروم. شرمنده!

Saba-M February 19th, 2006 11:20

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ghazmar
صبا جان
يه پيغام برات فرستادم برگشت خورد. لطفا صندوق پيغام هاي شخصي ات رو خالي کن.
پي نوشت: ببخشيد که اين جا نوشتم!!!
پي نوشت 2: همچنين بقيه دوستان، لطفا اين کار رو بکنين. همون طور که قبلا نوشتم سيستم فوروم جديد همه پيغام هاي قبلي شما رو حتي اون ها که پاک کردين رو، نگه داشته. براي همين شايد حجم صندوق پيغام هاي شخصي تون از ماکزيمم اش گذشته باشه و مشکل پيش اومده باشه.
پي نوشت 3: اين مطلب رو ايشالا فردا منتقلش مي کنيم به تاپيک سيستم جديد فوروم. شرمنده!

سلام
خالي اش كردم ممنون مي شم دوباره بفرستيد

afshin22 February 21st, 2006 14:50

با سلام
من مشكلي دارم
براي هر چند دقيقه كه در فروم هستم بعد حدود 10 دقه مجددا از من يوزر نيم وپسوورد ميخاد
اشكال در تنظيمات ثبت نام هست يا اشكال از ويندوز منه
كوكي من هم فعاله

Reza February 21st, 2006 15:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله afshin22
با سلام
من مشكلي دارم
براي هر چند دقيقه كه در فروم هستم بعد حدود 10 دقه مجددا از من يوزر نيم وپسوورد ميخاد
اشكال در تنظيمات ثبت نام هست يا اشكال از ويندوز منه
كوكي من هم فعاله

سلام
در هنگام وارد كردن نام كاربري و پسورد، گزينه ذخيره رو تيك ميزنيد؟

afshin22 February 21st, 2006 15:41

ممنونم حل شد;)

Arak_fx February 21st, 2006 15:41

يكي از دوستان به من گفت كه با اسم آرمين ثبت نام كرده ولي نميتونه با اسمش وارد سايت بشه چون ايراد ميگيره كه پسورد اشتباهه . براي فورگت پسورد هم اقدام كرده ولي ايميلي براش نرفته . مشكل كجاست ؟

ghazmar February 25th, 2006 02:19

يه سؤال. فرض کنيم من الان مي خوام مطالبي رو که توي سه روز گذشته نوشته شده ببينم. چکار بايد بکنم؟
راه حلي که خودم رفتم اين بود که توي جستجوي پيشرفته، انتخاب کردم که مطالب رو از يک هفته پيش تا الان بياره. اما بازم نياورد بخاطر اين که مي گه بايد يکي از اون دو تا فيلد اصلي بالايي رو هم پر کني. يعني دنبال يه کلمه اي چيزي بگردي...
من از قديم با جستجوي Pt هم مشکل داشتم. يه وقتايي چيزي رو که مي خواستم بهم نمي داد...

Reza February 25th, 2006 08:26

نقل قول:

يه سؤال. فرض کنيم من الان مي خوام مطالبي رو که توي سه روز گذشته نوشته شده ببينم. چکار بايد بکنم؟
راه حلي که خودم رفتم اين بود که توي جستجوي پيشرفته، انتخاب کردم که مطالب رو از يک هفته پيش تا الان بياره. اما بازم نياورد بخاطر اين که مي گه بايد يکي از اون دو تا فيلد اصلي بالايي رو هم پر کني. يعني دنبال يه کلمه اي چيزي بگردي...
من از قديم با جستجوي Pt هم مشکل داشتم. يه وقتايي چيزي رو که مي خواستم بهم نمي داد...

راهي به فكرم نميرسه جز اينكه يك كلمه عمومي كه احتمالا در اكثر مطالب وجود داره رو در فيلد مربوطه وارد كنيد. البته ميدونيد اگه از سه روز گذشته تا الآن به فوروم لاگين نكرده باشيد با گزينه "ارسالهاي جديد" ميشه مطالبي كه بعد از آخرين ورود به سايت نوشته شده رو ديد.

Mostafa_Fallahi February 25th, 2006 09:21

براي فعال شده اين قسمت روي دكمه ارسال پاسخ سريع در پايين و كنار هر پست كليك كنيد

Reza February 25th, 2006 10:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله مصطفي-فلاحي
براي فعال شده اين قسمت روي دكمه ارسال پاسخ سريع در پايين و كنار هر پست كليك كنيد

اصلاح شد

Honda February 25th, 2006 18:46

نقل قول:

سلام Ghazmar جان :) ( عزيز دل هوندا )
يك راه حلي را برايت تست كردم كه فكر كنم كمي بهت كمك كنه ...
در قسمت جستجوي پيشرفته :
جستجوي موضوعات : حداكثر تعداد پاسخها : 10000 ( همينطوري يك عدد بالايي را دادم ولي فكر كنم با خيلي كمتر هم جواب بده )
زمان : 1 هفته و جديدتر
براي 3 روز بهتر است از اولين عدد بزرگتر بعد از آن ( 3 روز ) كه در ليست موجود است يعني 1 هفته استفاده فرماييد ( و چون تاريخها را هم sort مي كند پس براحتي آن 3 روز را مشاهده مي فرماييد )
( البته فكر كنم تا حالا راه حل آنرا خودتان پيدا كرده ايد :cool: )
مخلصم ;)

ghazmar February 25th, 2006 23:24

کماکان اين پيغام خطا:
Please specify some words or valid user names to search on. There were no matches for those that you specified.
نه هوندا جان. هنوز راه حلش رو پيدا نکرده ام. البته راستش خيلي هم وقت روش نذاشتم ولي ايده اي هم ندارم!

ghazmar February 25th, 2006 23:26

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza
راهي به فكرم نميرسه جز اينكه يك كلمه عمومي كه احتمالا در اكثر مطالب وجود داره رو در فيلد مربوطه وارد كنيد. البته ميدونيد اگه از سه روز گذشته تا الآن به فوروم لاگين نكرده باشيد با گزينه "ارسالهاي جديد" ميشه مطالبي كه بعد از آخرين ورود به سايت نوشته شده رو ديد.

واسه مني که هر روز وصل مي شم، اصلا راه حل خوبي نبود!
ولي ايده يه لغت عمومي رو هم دوست ندارم... بايد يه راهي باشه... مطمئنا با برنامه نوشتن که براحتي مي شه اين کار رو کرد...

Honda February 26th, 2006 16:24

نقل قول:

کماکان اين پيغام خطا:
Please specify some words or valid user names to search on. There were no matches for those that you specified.

نه هوندا جان. هنوز راه حلش رو پيدا نکرده ام. البته راستش خيلي هم وقت روش نذاشتم ولي ايده اي هم ندارم!

Ghazmar جان سلام :)
آقا فكر مي كنم اين مسئله براحتي قابل حل باشه ( حالا شايدم من اصلاً صورت مسئله را اشتباهي متوجه شدم :ph34r: چون اين چيزي كه تا الان فهميدم به نظرم راه حل ساده اي داره ).

جهت اثبات ، جستجويي را بهمراه نتايج آن ( 3 صفحه ) برايت در فايل پيوست گذاشتم :rambo:

شما يك لطفي بفرما : آن 7 تا فيلدي كه در عكس دورش خط كشيدم را در جستجوي خود رعايت بفرما ( كلاً پيشنهاد مي كنم همانندي با همه فيلدهاي عكس عيناً رعايت شود ) تا نتيجه اي كه در 3 صفحه براي من بعنوان نتايج جستجو مي آيد براي شما هم اجرا شود :cool:
اگر بازهم نتايج جستجوي شما درست از كار در نيايد :o لطفاً در صورت تمايل عكس صفحه جستجوي خود را ( جهت ديدن فيلدهاي انتخاب شده ) قرار دهيد تا اگر كمكي ازم ساخته بود در خدمت باشم :rolleyes:
متشكرم :)

Honda February 26th, 2006 16:56

1 ضميمه
اميدوارم اين دفعه بالاخره پيوست شود

ghazmar February 26th, 2006 18:11

نقل قول:

Ghazmar جان سلام :)
آقا فكر مي كنم اين مسئله براحتي قابل حل باشه ( حالا شايدم من اصلاً صورت مسئله را اشتباهي متوجه شدم :ph34r: چون اين چيزي كه تا الان فهميدم به نظرم راه حل ساده اي داره ).

جهت اثبات ، جستجويي را بهمراه نتايج آن ( 3 صفحه ) برايت در فايل پيوست گذاشتم :rambo:

شما يك لطفي بفرما : آن 7 تا فيلدي كه در عكس دورش خط كشيدم را در جستجوي خود رعايت بفرما ( كلاً پيشنهاد مي كنم همانندي با همه فيلدهاي عكس عيناً رعايت شود ) تا نتيجه اي كه در 3 صفحه براي من بعنوان نتايج جستجو مي آيد براي شما هم اجرا شود :cool:
اگر بازهم نتايج جستجوي شما درست از كار در نيايد :o لطفاً در صورت تمايل عكس صفحه جستجوي خود را ( جهت ديدن فيلدهاي انتخاب شده ) قرار دهيد تا اگر كمكي ازم ساخته بود در خدمت باشم :rolleyes:
متشكرم :)
هوندا جان، حل شد. من فيلد حداقل رو به حداکثر عوض نمي کردم. خيلي ممنون بابت پي گيري ات.
قربون تو...

Honda February 26th, 2006 19:18

;)
خواهش مي كنم استاد :cool:
شما لطف داريد :rambo:

Gunman March 1st, 2006 12:11

در بخش تقویم یکی از مدیران لطف کرده و اخبار و رویدادهای مربوط به روزهای هفته را وارد کرده که در زیر Home Page فوروم قابل مشاهده است فقط اگر امکان دارد درجه اهمیت خبر را هم به صورت C,B,A,........ در کنار خبر با رنگ متفاوت ذکر شود، خیلی مفید خواهد بود.

ghods March 3rd, 2006 13:06

سلام آقا رضا

نطرتون در مورد داشتن چت روم چيه ؟
آيا در پلت فرم جديد سايت امكان ايجاد چت روم هست ؟

Reza March 3rd, 2006 18:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ممد
سلام آقا رضا

نطرتون در مورد داشتن چت روم چيه ؟
آيا در پلت فرم جديد سايت امكان ايجاد چت روم هست ؟

با سلام

vbulletin بصورت پیش فرض سیستم چت نداره. اما میشه این امکان رو به سیستم اضافه کرد.

در نظرسنجی در مورد راه اندازی چت روم شرکت کنید: http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1557

Reza March 5th, 2006 10:33

دوستانی که تیک پرافیت پزیشن هاشون میخوره میتونن از این smile استفاده کنن: :banana:
;)

محمودخان March 5th, 2006 15:52

آقا رضا..
فکر میکنم ساعت فروم یک ساعت جلو هست...:blink:

Reza March 5th, 2006 17:20

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله محمودخان
آقا رضا..
فکر میکنم ساعت فروم یک ساعت جلو هست...:blink:

در بخش تنظیمات شخصی یک گزینه هست به نام:
نقل قول:

همچنين مي توانيد گزينه هاي مربوط به ساعات روزانه را نسبت به محل سکونت خود مشخص نماييد

که باید گزینه:
نقل قول:

این بخش همیشه غیر فعال باشد
را انتخاب کنید.

البته قبول دارم که خوب ترجمه نشده ;)

Mostafa_Fallahi March 7th, 2006 06:00

سلام آقا رضای گل ممنون از زحماتی برای سایت می کشید
مشکلی دارم که با هیچ کدام از فروم ها ندارم
پسورد من به عنوان کوکی سیو نمیشه
یا اگه میشه فروم قابلیت اینکه بتونه باز خوانی کنه رو نداره
یوزر جدید ساختم شاید مشکل حل بشه باز نشد
وقتی می خوام بیام فروم حتما بایددباره پسورد بدم
و یه خواهش

میشه لطف کنید پیش فرض تایپ رو فارسی انتخاب کنید ما هر وقت می خواءیم باید اول یه خط در هم ور هم بنویسیم بعد که نگاه میکنیم می بینیم که انگلیسی بوده و باید شیف الت رو میزدیم

و دوم اینکه اگه جای پ هم عوض بشه خیلی عالی میشه

پر روئی ما رو ببخشید

Reza March 7th, 2006 09:08

1 ضميمه
نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mostafa_Falahi
سلام آقا رضای گل ممنون از زحماتی برای سایت می کشید
مشکلی دارم که با هیچ کدام از فروم ها ندارم
پسورد من به عنوان کوکی سیو نمیشه
یا اگه میشه فروم قابلیت اینکه بتونه باز خوانی کنه رو نداره
یوزر جدید ساختم شاید مشکل حل بشه باز نشد
وقتی می خوام بیام فروم حتما بایددباره پسورد بدم
و یه خواهش

میشه لطف کنید پیش فرض تایپ رو فارسی انتخاب کنید ما هر وقت می خواءیم باید اول یه خط در هم ور هم بنویسیم بعد که نگاه میکنیم می بینیم که انگلیسی بوده و باید شیف الت رو میزدیم

و دوم اینکه اگه جای پ هم عوض بشه خیلی عالی میشه

پر روئی ما رو ببخشید

با سلام

كنار باكس هايي كه يوزر و پسورد رو وارد ميكنيد، يك گزينه هست با عنوان: "ذخيره"
آيا اون رو تيك ميزنيد؟

در مورد تايپ فارسي: در سيستم جديد فوروم، تايپ فارسي به ويندوز بستگي داره. محل حروف روي كيبورد هم به ويندوز بستگي داره.

براي جابجايي حروف كيبورد در ويندوز، از برنامه اي كه attach كردم استفاده كنيد.

Mostafa_Fallahi March 7th, 2006 09:37

ممنون اقا رضا
بله من تیک ذخیره رو می زنم
ویندوز اکسپی سرویس پک 2 هست با فروم قبلی درست بود هم جای پ درست بود و هم پیش فرض تایپ فارسی
بابت برنامه هم ممنون

Reza March 7th, 2006 13:36

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mostafa_Falahi
ممنون اقا رضا
بله من تیک ذخیره رو می زنم
ویندوز اکسپی سرویس پک 2 هست با فروم قبلی درست بود هم جای پ درست بود و هم پیش فرض تایپ فارسی
بابت برنامه هم ممنون

در مورد لاگين: يكبار كوكي ها رو پاك كنيد. شايد مشكل برطرف بشه.

در مورد تايپ فارسي: در فوروم قبلي، تايپ فارسي مستقل از سيستم عامل بود. اما در اين فوروم با توجه به اينكه اكثر دوستان از ويندوز xp استفاده ميكنند كه زبان فارسي داره، از امكان فارسي نويسي سيستم عامل استفاده شده.

Mostafa_Fallahi March 7th, 2006 13:43

ممنون آقا رضای گل

ghods March 12th, 2006 16:22

1 ضميمه
سلام آقا رضا

من از صبح تا حالا مشكل ورود به سايت دارم . براي حل موقتي از ****** سرورها استفاده ميكنم .

Reza March 12th, 2006 22:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ممد
سلام آقا رضا

من از صبح تا حالا مشكل ورود به سايت دارم . براي حل موقتي از ****** سرورها استفاده ميكنم .

سلام آقا ممد

من فکر میکنم مشکل به Isp شما مربوط باشه. احتمالا ظرف یکی دو روز درست میشه.

Alijaan March 13th, 2006 18:25

سلام آقا رضا

سلام آقا رضا ;)

خسته نباشید ...
راستی ...
این لوگوی سایت خیلی بزرگه ها :blink:

ارادتمند شما

Reza March 13th, 2006 22:15

نقل قول:

سلام آقا رضا ;)

خسته نباشید ...
راستی ...
این لوگوی سایت خیلی بزرگه ها :blink:

ارادتمند شما

سلام علی جان

بله. درست میگید. یه مقدار کوچیکش میکنم.

با تشکر

Saba-M March 15th, 2006 10:52

سلام
دست شما بابت تمام زحماتي كه مي كشيد درد نكنه
يكي از كارهاي مفيد و جالبي كه انجام داديد اينه كه اخبار و ساعت پخش اونها رو توي صفحه اصلي گذاشتيد. به نظرم بهتره كه يه جايي رو براي بايگاني اين اخبار در نظر بگيريد تا اگر بخوايم تاثير هر خبر روي ماركت رو در روزهاي گذشته مورد بررسي قرار بديم امكان پذير باشه البته شايد سايتهاي خارجي اين امكان رو داشته باشند ولي اگه شما زحمتش رو بكشيد مشكل تبديل ساعت اونها به ساعت خودمون و گشتن ميون سايتهاي خارجي براي پيدا كردن چنين آرشيوهايي حل ميشه
ممنونم

FX Kashan March 15th, 2006 12:52

شرمنده آقا رضا
می خواستم بگم که سرعت باز کردن فروم اومده پایین که من برای هر بار باز کردن باید چند بار رفرش کنم اگه امکان داره این مورد را پیگیری کنید.

Reza March 15th, 2006 13:11

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله صبا
سلام
دست شما بابت تمام زحماتي كه مي كشيد درد نكنه
يكي از كارهاي مفيد و جالبي كه انجام داديد اينه كه اخبار و ساعت پخش اونها رو توي صفحه اصلي گذاشتيد. به نظرم بهتره كه يه جايي رو براي بايگاني اين اخبار در نظر بگيريد تا اگر بخوايم تاثير هر خبر روي ماركت رو در روزهاي گذشته مورد بررسي قرار بديم امكان پذير باشه البته شايد سايتهاي خارجي اين امكان رو داشته باشند ولي اگه شما زحمتش رو بكشيد مشكل تبديل ساعت اونها به ساعت خودمون و گشتن ميون سايتهاي خارجي براي پيدا كردن چنين آرشيوهايي حل ميشه
ممنونم

سلام

در صفحه اول سايت http://www.sarmaye.com در ستون سمت چپ تقويم كوچكي قرار داره. با نگه داشتن موس روي هر روز ميتونيد اخبار مربوط به همون روز رو ببينيد.

اگر مورد ديگري مد نظر داريد بفرمائيد

با تشكر

Reza March 15th, 2006 13:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله FX Kashan
شرمنده آقا رضا
می خواستم بگم که سرعت باز کردن فروم اومده پایین که من برای هر بار باز کردن باید چند بار رفرش کنم اگه امکان داره این مورد را پیگیری کنید.

البته اين يكي دو روزه سرور سايت مقداري مشكل داشته. اما در حال حاضر من مشكلي در لود شدن صفحات ندارم.

اين احتمال وجود داره كه مشكل به ISP شما مربوط بشه.

Saba-M March 15th, 2006 14:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza
سلام

در صفحه اول سايت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] در ستون سمت چپ تقويم كوچكي قرار داره. با نگه داشتن موس روي هر روز ميتونيد اخبار مربوط به همون روز رو ببينيد.

اگر مورد ديگري مد نظر داريد بفرمائيد

با تشكر

سلام
دقيقا همينو مي خواستم
ممنون از راهنماييتون

yaser_rashidi March 16th, 2006 10:54

اينم هست:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
http://qsmile.com/qsimages/271.gif

محمودخان March 17th, 2006 12:59

این منو دریافت فایل در بار بالای صفحه سایت...جریانش چیه؟

Reza March 17th, 2006 17:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله محمودخان
این منو دریافت فایل در بار بالای صفحه سایت...جریانش چیه؟

بزودی بخش دریافت فایل هم راه اندازی میشه تا فایلها (شامل ebook، نرم افزار، ایندیکیتور، اکسپرت و . . .) به راحتی در درسترس دوستان قرار بگیره.

Saba-M March 19th, 2006 15:27

سلام
امكانش نيست رنگ زمينه چت روم روشن باشه و بشه با قلم تيره توش تايپ كرد؟ احساس مي كنم رنگهاي فعلي باعث خستگي چشم ميشن
مرسي

ساعت جاري 18:01 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.