![]() |
نقل قول:
این کار از نظر فنی شدنی نیست. اما هر یک از کاربران می توانند با برداشتن تیک از گزینه "نمايش امضاء ها" در بخش تنظیمات شخصی، امضای سایر کاربران را مشاهده نکنند. البته به دلیل اینکه امضای اکثر کاربران فقط متنی است، حذف امضاها تاثیر زیادی در کاهش حجم و سرعت لود شدن صفحات ندارد. |
salam be modirane site
man ye soal daram , mikham bedoonam ke chra ma ye chat room baray trader ha nadarim,
elatesh chi hastesh? movafagh bashid |
نقل قول:
در گذشته چت روم در سایت نصب شد، اما مورد استقبال دوستان قرار نگرفت. با توجه به مشکلات فنی که سیستم مذکور برای سایت ایجاد کرد، از سایت حذف شد. |
سلام اقا رضاي عزيز
خسته نباشيد.مسئله درج ساعات خبر هنوز حل نگرديد. من معتقدم همانگونه كه شما تعدادي از اعضا فعال را براي مديريت بخشهاي مختلف انتخاب نموديد و ان دوستان نيزبه پشتوانه اعتماد شما توان خود را بي دريغ در جهت ارتقا كمي وكيفي بخشهاي مربوطه بكار گرفته اندوبا خلوصي كه در تك تك اعصا سايت جهت كمك به دوستان خود سراغ دارم فكر ميكنم كه در خواست حضرتعالي براي پذيرفتن اين مسئوليت توسط يك يا تني چند از اعضا بدون پاسخ نخواهد ماند . از زحمات شما وهمه دوستان سپاسگزارم ياحق |
نقل قول:
تا این لحظه هیچیک از دوستان برای درج اخبار اعلام آمادگی نکردند. لطفا در صورتی که شما یا هر یک از دوستان مایل به کمک در این زمینه هستید، همینجا اعلام کنید. بعید می دانم وارد کردن اخبار، نیاز به زمانی بیشتر از یک ساعت در هفته داشته باشد. با تشکر |
سلام
ببينيد اين تقويم به كار مي آيد؟ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشيد ............................ رشيدي |
سلام دوستان
نمی دونم برای بقیه هم این مشکل هست یا نه؟ من صفحه اول سایت رو نمی تونم ببینم و پیغام Account Suspended میده علی یارتان |
سلام
علي آقا، ديشب چند ساعتي اينطور شده بود كه از صبح درست شده. فكر كنم cache بروزرتون رو پاك كنيد يا يكبار روي همون صفحه Ctrl+F5 بزنيد درست بشه. موفق باشيد ......................... رشيدي |
سلام
جناب رشیدی عزیز خیلی ممنون. علی یارتان |
با سلام
آقا رضا در رابطه با درج خبر اگر كمكي از دستمون بر بياد در خدمتم در مقابل زحماتي كه برايتان ايجاد ميكنيم اين كوچكترين كمك است |
با سلام
اين مشكل از كجاست؟ Account Suspended The account owner has been informed regarding this - in case of questions kindly open a support ticket via the control panel. |
نقل قول:
از اقا رضاي عزيز هم تقاضا داريم كه مقدمات اين همكار يرا فراهم اورند. خدا خيرتان دهد ياحق |
مشكل سايت
با سلام
شرمنده آقا حامد كه يك تاپيك جديد درست كردم، هرچي گشتم جايي كه بايد اين مطلب رو بنويسم پيدا نكردم! دوستان ديروز سايت مشكل داشت؟ ديروز از صبح هرچي تلاش كردم وارد سايت بشم ميگفت كه سايت Suspend شده! |
نقل قول:
#[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] server مشكل داشت |
با سلام
جناب Alifar، ضمن تشکر از شما، تنظیمات لازم رو انجام دادم. لطفا اگر موردی بود از طریق PM اعلام کنید. لازم می دونم از جناب ghods که در ماههای گذشته این زحمت رو بر عهده داشتند تشکر کنم. |
با سلام
خواستم فقط بگم که شرط حداقل 15 روز یا 30 تا پست برای ایجاد یک پست جدید زیاد منطقی نیست و من تو هیچ انجمن خارجی این مساله رو ندیدم. من امروز به سایت شما ملحق شدم و مطلب جالبی داشتم که میخواستم با بقیه هم درمیون بزارم اما خب نشد و باید 15 رو صبر کنم:o That is funny |
نقل قول:
لطفا در سایت جستجو کنید، به احتمال زیاد تاپیکهای مناسبی برای درج مطالب مورد نظر خود پیدا می کنید. |
http://forum.sarmaye.com/images/butt...reputation.gif
http://forum.sarmaye.com/images/repu...tation_pos.gif اگر ممكنه درباره ي اين دو گزينه ي جديد توضيح بفرماييد. |
با سلام
از مديريت سايت در خواست ميشه كنار مشخصات هر فرد امكان نوشتن سيستم معاملاتي فرد را فراهم كنند تا كساني كه مايلند نسبت به تكميل اون اقدام كنند و بتونيم افراد رو با سيستم كاريشون بشناسيم |
با سلام اگر امكان داره ساعت سايت رو با ساعت تهران تنظيم كنيد
با تشكر |
1 ضميمه
سلام
فكر ميكنم مربوط به بخش تنظيمات پروفايل شخصي خودتون باشه. لطفا در بخش تنظيمات>تنظيمات شخصي بخش مربوط به زمان و تاريخ مطابق عكس ضميمه تنظيم كنيد، فكر كنم درست شود. موفق باشيد ........................... رشيدي |
راه حل
با سلام
من جند روز پیش یک سایت ایرانی جهت رویت دیگر هموطنان و استفاده آنان در قسمت سایتهای جالب قرار دادم که بعدا متوجه شدم توسط مدیر سایت برداشته شده ایشان توضیح دادند که بخاطر تبلیغاتی بودن آدرس ونام آن سایت پاک شده اما با نگاهی به عناوین دیگر مثل معرفی سایهای ایرانی و خارجی مرتبط با فارکس متئجه میشوید که سایتهای بسیاری براحتی معرفی میشوند بدون آنکه برچسب تبلیغات به انان زده شود. درعین حال عرض کردم که من از طرف اون سایت آنجا را معرفی نکرده بودم .اون سایت رو توی سایت fxpars دیده بودم و دیدم جالب هست گفتم بقیه بچه ها هم استفاده کنند در مجموع آیا منظور این است که بایستی آنجا را در قسمت آگهی نوشت ؟ اگر اینگونه باشد برای تازه کاری مثل من که چنین امکانی نیست با تشکر |
نقل قول:
:rolleyes: ؟ ؟ ؟ :whistle: |
120 ثانیه
سلام
دوستان عزیز میشه لطفی بکنید و اگه میشه توضیح بدین این فاصله 120 ثانیه ای بین دو جستجو برای چیه؟دلیل فنی داره؟ |
نقل قول:
http://forum.sarmaye.com/images/butt...reputation.gif برای افزایش و کاهش reputation یک کاربر و http://forum.sarmaye.com/images/repu...tation_pos.gif برای نمایش reputation می باشد. در مورد reputation system: نقل قول:
|
نقل قول:
جستجو فشار زیادی به server وارد می کنه و اگر این فشار افزایش پیدا کنه موجب ایجاد اشکال در عملکرد سرور میشه. با تعیین فاصله زمانی 2 دقیقه سعی کردیم فشار وارد بر سرور را کاهش بدیم. |
:D
سلام آقا رضا یک غلط املایی از سایت گرفتم :p http://i13.tinypic.com/53szmfo.jpg قبلاً این نکته عنوان شده بوده یا نه؟ ارادت |
نقل قول:
اصلاحش کردم آقا حامد. ممنون |
با سلام
آیا امکان داره ایملهای موضوعات مشترک شده به INBOX فرستاده بشه نه به BULK ممنون |
نقل قول:
لطفا پس از انتخاب یا باز کردن ایمیل های دریافتی از سایت سرمایه، روی دکمه Not Spam کلیک کنید. اگر باز هم ایمیل های بعدی به Bulk رفتند، مجددا این کار رو تکرار کنید تا مشکل حل بشه. با تشکر |
سلام آقا رضا :)
ضمن عرض ارادت و خسته نباشيد سوالي دارم : با توجه به اينكه فاصله ي 2 جستجوي متوالي 2 دقيقه تعريف شده آيا اين امكان وجود دارد كه در مواقعي كه تعداد حاضرين در سايت از يك حد مشخصي (مثلاً 20 نفر) كمتر است اين شرط حذف گردد ؟ ممنون پايدار باشيد |
نقل قول:
متاسفانه از نظر فنی این کار شدنی نیست. با تشکر |
سلام آقا رضا
سلام آقا رضا ...
خسته نباشید . قضیه این بنر تبلیغاتی که بالای سایت زده شده چیه ؟ در هر ماه سرمایه خود را دو برابر کنید :blink: سر کاریه ؟:whoow: یا اینکه سایت هک شده ؟!:cry: ارادتمند شما |
با توجه به شناختي كه از مديريت اينجا دارم , قرار دادن چنين تبليغي در بالاي سايت من رو متعجب كرد
حالا چي شد كه اينجوري شد رو خودمم نميدونم |
نقل قول:
نقل قول:
با دوستان هم عقیده هستم لطفا توضیح دهید با تشکر |
دوستان شما منظورتون گذاشتن تبليغه يا نوع تبليغ كردن يا چيز ديگه اي ؟
|
مدير جان كولاك كردين :)
اتفاقا" من هم فكر ميكنم كه براي سايت , تبليغ بد نباشه :huh: ( از چه لحاظ؟) پيام سيستم ! ;) |
سلام
راستش چند درخواست برای قرار دادن تبلیغات در سایت به دست ما رسید. ما هم برای جبران بخشی از هزینه های سایت، قبول کردیم. البته درخواستهای زیادی از این نوع را در گذشته هم داشتیم که تابحال به آنها پاسخ مثبت نداده بودیم. لازمه همینجا اعلام کنم که: قرار دادن تبلیغات مربوط به اشخاص، شرکتها، سایتها و . . . به معنی تایید محصولات و خدمات آنها توسط مدیران سایت نمی باشد. لطفا اگر نظری در این مورد دارید در ادامه همین تاپیک مطرح فرمائید. با تشکر |
با سلام
واقعيت اينه كه اين سايت هزينه داره ويه جورايي بايد اين هزينه پر شه تااينجا پا برجا بمونه من يه پيشنهادي داشتم حق عضويت جهت استفاده از مطالب سايت سرمايه مرحله اول به صورت داوطلبانه اينجا تقريبا 8000 عضو داره كه من فكر مي كنم يه چيزي حدود 200 تا 300 نفر حداقل به طور مرتب اينجا هر روز سر ميزنن در نظر بگيريد حق عضويتي معادل 3000تومان در ماه توسط اعضا پرداخت شود اولا اوضاع سايت خوب ميشه وشايد نياري براي تبليغ گرفتن نداشته باشه دوما ادم از شرمندگي يه ذره در مياد خيلي از دوستان مثل خود من اصلا سر هيچ كلاسي براي فاركس نرفتيم هر چي هم كه ياد گرفتيم همينجا بوده شايد همين مبالغ جزئي جهت حق عضويت يه مقدار ي از محبت دوستان رو بتونه جبران كنه در نظر بگيريد كه اگر مديريت اينجا به فكر جيبش بود خيلي راحت ميتونست اي بي يه بروكر باشه ونا خوداگاه خيلي ها رو به اون سمت هدايت بشن پي نوشت : اين پيشنهاد توسط مديريت سايت ارائه نشده !!!!!!!!!!!!!!!! منم اين عزيزان رو يه بار بيشتر نديدم اونم تو قرار عمومي |
نقل قول:
مدیر خوب ... مدبر و دوست داشتنی سایت:wub: والا به نظر من قرار دادن تبلیغات خیلی خوبه . خیلی ... ولی ای کاش به اسپانسرها یه تذکری درباره نحوه تبلیغاتشون بدید . ممکنه یه بنر تبلیغاتی با هدف سود آوری بیشتر ، کل اهداف آموزشی سایت رو زیر سوال ببره . الان این همه دوستان با تجربه و زحمت کش سایت دارن زحمت میکشن و به تازه واردین یاد میدن . که بابا جون توقعتون رو از مارکت منطقی کنید . :advise: دنبال سود های رویایی نباشید . بعد یه همچین بنری ... .... مشکل اینه که تازه کارا شاید همه مطالب سایت رو نخونن . ولی قطعا این بنر تبلیغاتی رو میبینن . اون موقع چه تصویری توی ذهنشون از فارکس شکل میگیره ؟:cry: ارادتمند شما |
نقل قول:
البته اينكه سايت پولي بشه مسلما ايده جالبي نيست ولي خيلي ها خودشون رو مديون اين سايت مي دونن و حاضرن داوطلبانه حق عضويت بدن يا اينكه كمك كنن. من كه به شخصه حاضرم. البته بنر تبليغاتي گذاشتن به خودي خود اصلا ايرادي نداره ولي اينجور بنرها كه ادعا مي كنن سرمايه خود را دو برابر كنيد در راستاي آموزشهايي كه اساتيد اين سايت به ما دادن نيست. شايد تبليغ گرفتن از بروكرها كار درستي باشه. شرمنده كه فضولي كردم. |
سلام
ميشه گفت محدود كردن افراد روي محتواي تبليغشون كار نشدني هست و شايد درست هم نباشه. باطن مطلب اينه كه هميشه سرويسها و خدماتي(كه ممكنه روي سرمايه يا هر جاي ديگه تبليغ كنن) وجود دارند و فرومهاي اينچنيني هم جايي مناسب براي ارزيابي خدمات اونها بوده و هست. همونطور كه همه ميدونيم فاركس مثل همه بيزنسهاي ديگه افراد و خدمات صادق و غيرصادق وجود داره. این افراد و خدماتشون ميتوانند مورد ارزيابي قرار بگيرند و اتفاقا ادعاهاي بزرگ توجه بيشتري به خود جلب ميكنند براي بررسي و اطمينان از صحت نتايج. من هم مثل خيلي از شما اعتقاد دارم كه بهتره شعارهاي تبليغاتي واقعگرايانه تر باشند، اما اين انتخاب خود آگهی دهندگان هست كه چه هدفي رو بعنوان هدف غايي معرفي كنند و مسلما فردي كه ادعاي بزرگتري برميداره، كارش سختتر هست. به هر حال تبليغ تا وقتي كه آزاردهنده نشه راه مناسبی براي جبران هزينه هاست. البته به گزینه های دیگر نیز فکر می کنیم. موفق باشيد ........................... رشيدي |
سلام
بقول آقا ياسر دوستاني كه ادعاهاي بزرگتري دارند مثلا كار سختري رو دنبال مي كنند .:( البته در بازار فاركس و با اين ضريب اهرمي كه بروكر ها مي دهند هر كاري شدني است:whoow: ;) من شخصا اصلا تعجب نكردم ! :huh: راستي اين حسين مرادي آيا همون ghazmar است يا نه ؟ :o چون يادم مياد بعد از خدا و گان ، ghazmar در ماركت خدايي مي كرد :o :laugh: وحسابش رو ماهي چند برابر مي كرد؟ :rambo: باتشكر |
من هم كاملا موافقم با تبليغ , خيلي هم خوب هستش اين كار و هم رنگ و لعاب بيشتري به سايت ميده
و هم اينكه از نظر هزينه ها كمك ميكنه كه كاملا منطقي هستش . اما انتخاب نوع تبليغ به نظر من بايد با دقت بيشتري در نظر گرفته بشه . روزنامه مثل همشهري مياد و ميگه شما بايد خودتون در نوع آگهي دقت كنيد و ما هيچ گونه مسووليتي نداريم چون روزي 1 ميليوت تبليغ به ما داده ميشه . در باره اينكه اين سايت مسووليتي در باره تبليغ نداشته باشه كاملا منطقي هست چون يك شركتي داره كار خودش رو تبليغ ميكنه كه خود شركت بايد جوابگو باشه . اما نحوه برگزيدن تبليغات هم ميتونه با دقت بيشتري انجام بشه . همه اينجا كه هستند ميدونن فاركس چيه و همه هم ميدونن سرمايه رو در هر ماه 2 برابر كردن = تقلب و سو استفاده از افراد تازه كار در هر صورت به نظر من هم ميشه منطقي تر آگهي داد . ;) |
نقل قول:
اگر این جمله را نزدیک تبلیغ یا جایی که دیده شود قرار دهید مفید است. |
خب اگر بشود هر ماه سرمایه را دو برابر کرد در سال 12 ماهه سرمایه 4000 برابر می شود و شخص سیگنال دهنده با 1000 دلار سرمایه اولیه باید به 4 میلیون دلار برسد.
و من متوجه نمی شوم چه احتیاجی به فروش سیگنال دارد.بعد از دو سال کار کردن سرمایه اش به 16 میلیارد دلار خواهد رسید. اگر هر کسی که این تبلیغ ها را می خواند چند تا ضرب و تقسیم ساده انجام بدهد متوجه خواهد شد که چه نیتی پشت آن است. دوستان سرمایه که گول این ادعا ها را نمی خورند اما خطر بزرگی برای مبتدیان محسوب می شود. |
نقل قول:
كار تجاري هم بدون تبليغ شدني نيست ولي اين تجار محترم هستند كه بايستي تصميم درست بگيرند نه سرويسهاي تبليغاتي. من توي قسمت آگهيها كار ايشون(همان شخص تبليغ دهنده) را به چالش كشيدم كه هنوز جوابي نداده اند. و بهترين جا براي نقد و يا راهنمائي تازه واردين نيز به نظر من همان بخش است. |
فقط در اين تبليغ جمله هر ماه سرمايه خود را 2 برابر كنيد مشكل دارد و به نظر من هم بايد اصلاح شود . با اصل تبليغ در سايت هم كاملا موافق هستم زيرا معتقدم يك مدير خوب بايد از تمام پتانسيل هاي موجود در جهت ارتقا اهداف سيستم بهره برداري كند .
اما تصور نميكنم اينكه اگهي دهنده را نميتوان محدود كرد صحبت قابل قبولي باشد .شما ميتوانيد به سادگي شرايط خود را اعلام كنيد و با هر شركتي كه ان شرايط را بپذيرد همكاري كنيد . |
نقل قول:
حالا بعد اينهمه يكي پيدا شده دوست داره ما ، ميلياردر بشيم . :p ( آخه چه آدم مهربونيه ) حالا بزن تو ذوقش ديگه نتونه سرمايه مارو دو برابر كنه :whoow: اون موقع تو جوابگو هستي ؟:o آقا هر كسي دوست داره سرمايه اش ماهيانه دو برابر بشه بياد ، به اين حرفها هم گوش نده . اينا زورشون مياد خودشون نميتونن سرمايه رو ماهيانه دو برابر كنن . آقا رضا و آقا ياسر عزيز از همين حالا كل سايت يه جا چند ؟ :cool: |
بنده هم با تبلیغات کاملا موافقم ولی در همه جا محدودیت هائی وجود دارد قطعا نمی توان در روزنامه ها مشروبات الکلی یا خیلی موارد دیگر را تبلیغ کرد.
تبلیغ مورد بحث هم همه چیزش خوب است بجز دو برابر کردن سرمایه در هر ماه که یک فریبکاری واضح است. اصولا زیان معنوی همکاری سایت سرمایه با چنین اشخاص یا موسساتی بسیار بیشتر از سود این تبلیغات است و کاملا ضروری است که مقرراتی برای این کار وجود داشته باشد. فطعا اشخاص یا موسساتی هم پیدا می شوند که خدمات سالمی ارائه می دهند و یا حداقل با این وقاحت قصد فریب بینندگان آگهی را ندارند. |
ساعت جاري 02:13 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |