انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

drmajid February 18th, 2007 00:40

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله eSpigel (پست 88785)
با سلام
در قسمت task bar يك آيكون هستش براي تغيير زبان الان تو كامپيوتر من نيستش !‌ زبان فارسي رو هم مجدد ريختم ولي باز هم درست نشد.
براي تغيير زبان دو تا كليد رو ميزنيم اون دو تا كليد چيا بودند ؟

با سلام
جناب espigel روی taskbar راست کلیک کنید از منوی میانبر toolbars و سپس language bar را انتخاب کنید ایکون تعیین زبان رویت خواهد شد.

EFX February 18th, 2007 12:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله EFX (پست 88669)
سلام

با تشکر از اقای مزدک پارسیان بابت معرفیه این انتی ویروس

نمیدونم چرا بعد از نصب و آپدیت چند ساعته با این اینترنت دره پیت همچنان ویندوز پیغام عدم شناسایی و اون علامت ضربدر رو نشون میده!

از دوستان اگر کسی از این انتی ویروس استفاده کرده لطفآ هم از عملکردش بگه هم اینکه این پیغام نمایش داده میشه؟

از قدرت فایروالش هم که بگید ممنون میشم

بازم تشکر

عزیزی نبود جواب ما رو بده؟!!!:cry:

مگه نباید وقتی یه انتی ویروس نصب شد ویندوز اونو شناسایی کنه و دیگه تو toolbar اون پیغام کذایی رو نده؟

کن هلپ می فوری؟!:nervous:

NoName February 18th, 2007 12:38

فقط فکر می کنم که :
* ویندوز همه آنتی ویروس ها رو نمیتونه بفهمه آنتی ویروسن بعضی از این آنتی ویروس ها به عنوان آنتی ویروس برای ویندوز مشخص شدن و ویندوز هم فقط اون ها رو آنتی ویروس میشناسه (اگه اینطوری باشه خیلی مسخره هستش)
* اما شایدم (که احتمالش قویتره) آنتی ویروس بعد از نصب باید به ویندوز بفهمونه که آنتی ویروسه. تاریخ آخرین آپدیتش کیه و ... تا ویندوز نسبت به این اطلاعات که از برنامه آنتی ویروس میگیره بتونه اون آلارم رو براتون مدیریت کنه

fx-pip February 18th, 2007 13:51

سلام
من اصلا از پرینتر چیزی نمیدونم،دوستان لطف راهنمایی کنند
اطلاعاتی در مورد پرینترهای رنگی لیزری میخوام
چطوری چاپ میکنه؟ از جوهر استفاده میکنه یا از چیز دیگه ای؟
و.....

ممنون

saied February 18th, 2007 14:25

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله EFX (پست 88844)

مگه نباید وقتی یه انتی ویروس نصب شد ویندوز اونو شناسایی کنه و دیگه تو toolbar اون پیغام کذایی رو نده؟

باید هر سه گذینه ON باشن تا ان بره به این عکس نگاه کن ماله PC خودم هست باید همه رو ON کنی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Hamed2420 February 18th, 2007 15:32

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله EFX (پست 88844)

سلام

اصلاً به ويندوز چه مربوطه كه هي آلارم ميده؟!!! :D

شما طبق شكل زير عمل كنيد و از شر آلارم هاي آپديت و ويروس ياب و فاير وال خلاصي پيدا كنيد ;)

ويندوز من دقيقاً عكس ويندوز آقا سعيد هست :p

اما اين راه براي مشكل عدم شناسايي برخي از فايروالها و آنتي ويروس ها بهتر هست :cool:

http://i13.tinypic.com/3ymuash_th.jpg

موفق باشيد
ارادتمند شما

cold_fear February 18th, 2007 15:52

با سلام

دوستان ميتونيد برنامه Freeze رو روي كامپيوترتون نصب كنيد و ديگه نيازي به هيچ آنتي ويروسي نداريد در اين صورت

هارد كامپيوتر فريز ميشه و بعد از يه بار رستارت كامپيوتر به حالت اولش بر ميگرده حتي اگه بدترين ويروسها هم تو

كامپيوتر باشن با يه رستارت درست ميشه فقط مشكل اينجاست كه هر برنامه اي كه لازم دارين بايد نصب كنيد بعدش

فريز رو نصب كنيد چون بعد از نصب فريز اگه برنامه اي روي كامپيوترتون نصب كنيد بعد از رستارت از بين ميره

البته ميتونيد از برنامه هر وقت بخواين اجازه بگيرين و برنامه هايي رو كه ميخواين نصب كنيد بعد فريز رو فعال كنيد

با تشكر

EFX February 18th, 2007 15:55

ضمن تشکر از حامد , سعید و اقای بدون اسم عزیز :cool:

حامد جان شما هیچی رو سیستمت نداری؟:laugh: سره خودتو گول میمالی؟:happy:

فکر کنم چیزی که جناب بی اسم فرمودند درست باشه ویندوز قادر به شناسایی برخی از انتی ها میباشه !

حالا کسی تا حالا با این comodo کار کرده ؟

یه سوال!

ممکنه از این دست شرکتها که این خدماتو میدن خودشون ریگی تو کفششون باشه تا از این راه...:mad: روشنه؟

بخصوص که امثال ما که با مباحث مالی در ارتباطیم!؟

مرسی

EFX February 18th, 2007 15:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله cold_fear (پست 88863)
با سلام

دوستان ميتونيد برنامه Freeze رو روي كامپيوترتون نصب كنيد و ديگه نيازي به هيچ آنتي ويروسي نداريد در اين صورت

هارد كامپيوتر فريز ميشه و بعد از يه بار رستارت كامپيوتر به حالت اولش بر ميگرده حتي اگه بدترين ويروسها هم تو

كامپيوتر باشن با يه رستارت درست ميشه فقط مشكل اينجاست كه هر برنامه اي كه لازم دارين بايد نصب كنيد بعدش

فريز رو نصب كنيد چون بعد از نصب فريز اگه برنامه اي روي كامپيوترتون نصب كنيد بعد از رستارت از بين ميره

البته ميتونيد از برنامه هر وقت بخواين اجازه بگيرين و برنامه هايي رو كه ميخواين نصب كنيد بعد فريز رو فعال كنيد

با تشكر

لینکی چیزی هست برای دانلود این برنامه و

میشه بیشتر توضیح بدید در مورد این برنامه و نحوه عملکردش؟

ممنون

Hamed2420 February 18th, 2007 16:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله EFX (پست 88864)
حامد جان شما هیچی رو سیستمت نداری؟:laugh: سره خودتو گول میمالی؟:happy:

فکر کنم چیزی که جناب بی اسم فرمودند درست باشه ویندوز قادر به شناسایی برخی از انتی ها میباشه !

سلام :D
آقا مگر كسي جرأت ميكنه بدون آنتي ويروس و فايروال و اين حرفا بياد توي اينترنت!!!

من همه چيز روي دستگاهم هست ولي همون مشكل عدم شناسايي كه جناب NoName فرمودند رو داره براي همين اين آلارم هارو حذف ميكنم كه شلوغ بازي در نيارن ;)

موفق باشيد
ارادتمند شما

cold_fear February 18th, 2007 18:59

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله EFX (پست 88866)
لینکی چیزی هست برای دانلود این برنامه و

میشه بیشتر توضیح بدید در مورد این برنامه و نحوه عملکردش؟

ممنون

دوست عزيز سلام

در سايت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] براي دانلود گذاشته بودند اما ناقص بود من از يه سايت خارجي دانلود كردم سعي

ميكنم پيدا كنم و لينكش رو اينجا قرار بدم البته حجم برنامه يه كم زياده

با تشكر

amirrh February 18th, 2007 19:28

رفقا كسي پيدا نشد من را در مورد اينترنت پر سرعت دوبلكس ماهواره اي از نوع خانگي و ارزاني كه جناب next معرفي كردند كمك كنه؟

saied February 19th, 2007 11:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله EFX (پست 88864)

حالا کسی تا حالا با این comodo کار کرده ؟

یه سوال!

ممکنه از این دست شرکتها که این خدماتو میدن خودشون ریگی تو کفششون باشه تا از این راه...:mad: روشنه؟

بخصوص که امثال ما که با مباحث مالی در ارتباطیم!؟

مرسی

سلام میشه گفت من تقریبا 2 ماه ازش استفاده کردم در باره دیواره آتش برای نفوز به سیستم قوی هست ولی در جلوی اسپایوارها بخصوص اسکریبتی بی دفاع هست اگر از این استفاده می کنید باید یه آنتی اسپایوار هم نسب کنید مثل دکتر اسپایوار .
اما در باره اعتبار این شرکت بگم که یکی از بزرگترین شرکتهای هست که امنیت سرور ها رو بر اهده داره و خوب پول در میاره این برنامه هم که رایگان میده حدف شان تحقیقاتی هست باز سوالی بود من در خدمتم

fotovat February 19th, 2007 12:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amirrh (پست 88900)
رفقا كسي پيدا نشد من را در مورد اينترنت پر سرعت دوبلكس ماهواره اي از نوع خانگي و ارزاني كه جناب next معرفي كردند كمك كنه؟

اینترنت از طریق ماهواره بصورت دو طرفه مستلزم دارا بودن مجوز مخابرات و وزارت اطلا**ت هست که بهمین سادگی ها به هر فردی نمی دن بصورت تنها دریافت هم هیچ ارجهیتی نداره به DSL چون ماهواره دردسر های مربوط به خودشو داره که واقعا نمی ارزه

touhidqolizadeh February 19th, 2007 17:49

سلام

ببخشيد من بعضي مواقع كه نرم افزار كولن سي دي رو نصب مي كنم درايو مجازي رو نمي دونم برام دست نمي كنه يا چي ؟ بهر حال تو پنجره ماي كامپيوتر هيچ درايو مجازي نشون نمي ده بنظر شما راهي داره كه يك كار كنم نشون بده .
البته دوباره هم نصب كنم همين داستان رو داره
باتشكر

ساعت جاري 04:43 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.