![]() |
کارتون واقعا قابل تقدیر است هم اقا رضای عزیز و هم برندگان دوره ...خسته نباشید
|
ميخواستم بدونم از دوستان سرشناس اين سايت کسي رتبه قابل توجهي کسب ننموده ؟
|
نقل قول:
من هم به این دوستان تبریک میگم میشه استیمنت این دوستان رو نشون بدین؟ |
آیا این MAX DD اعلام شده این دوستان مربوط به زیان شناور هم هست یا همون عدد ثبت شده در بروکر است؟
|
تبریک
من دیر اومدم .
به آقایان برگزیده تبریک می گم . تلاشتان تحسین برانگیز است . پاینده و سرفراز باشید . |
سلام دوستان
موفق و پیروز باشید در سایه ایمان به خدا |
منم به نفرات برتر تبریک می گم و به آقا رضای گل خسته نباشید.
|
2 ضميمه
با سلام
منم دیر رسیدم. به آقارضای عزیز که واسه این مسابقه زحمت کشیدند خسته نباشید میگم. به نفرات برتر هم تبریک میگم. امیدوارم همیشه موفق باشند. مسابقه مفیدی بود خیلی چیزها یاد گرفتم. نتایج امیدوار کننده بود. پ.ن: من طی این 3 هفته اخیر نتونستم زیاد کار خاصی کنم اگرم %DD من بالا بود به خاطر پوزیشنی بود که شب جشن باز گذاشته بودم ... :blush: حالا تو مسابقه های بعدی جبران می کنم. :rambo: به هر حال همیشه مدیریت سرمایه به هر روشی که می خواد باشه فراموش نشه. اینم استیت منت من:cool: دوستان خوشحال مبشم استیت منت منو هم نقد کنید.:happy: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
به همه برندگان مسابقه خصوصا" محمد خان رستمی تبریک میگم..همیشه موفق باشید..
از حق نگذریم کار mdavoodi ,albertini هم قابل تقدیره.. موفق باشید.. |
1 ضميمه
سلام به همه :)
لطفا تبریک من هم قبول کنین :banana: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] حالا که مسابقه تمام شد می خوام از همه دوستان به خصوص اقا رضا و اسپانسر محترم ( شرکت خدمات تجارت الکترونیک ایمانی ) تشکر کنم ارزوی موفقیت برای همه :rambo: |
سلام
من هم به برگزیدگان مسابقه تبریک میگم و همینطور به برگزار کنندگان مسابقه خسته نباشید عرض میکنم . این دومین دفعه ای بودکه من در مسابقه شرکت میکردم . اولین دوره ای که در مسابقه شرکت کردم دو سال پیش در سایت fxtraders بود که باEquity در حدود 137000 نفر اول شدم ولی در این دوره بدلیل مشغله زیاد و همچنین قطع شدن مکرر اینترنت و با توجه به اینکهEquity در حدود 6000 شده بود و با گرفتن 2300 پزیشن ( قابل توجه آی بی های محترم ) نتوانستم موفق شوم . امیدوارم من و بقیه دوستان در دوره های بعد بتوانیم نتایج بهتری کسب کنیم . یا تشکر |
سلام
من هم به نفرات برتر تبریک می گویم و امیدوارم در حساب ریل هم موفق باشند . از تمام دست اندرکاران برگزاری مسابقه هم کمال تشکر را دارم . |
1 ضميمه
با سلام
خدمت اقا رضا و شرکت ایمانی خسته نباشید میگویم که در این دوره از مسابقات چیزی کم نگذاشتند و به نفرات اول و دوم هم تبریک میگم انشا الله در همه مراحل زندگی موفق و پیروز باشند به ان دسته از عزیزان که در این مسابقه شرکت کردن وتلاش کردن ارزوی موفقیت میکنم طبق قوانین این مسابقه بعضی از دوستان نتوانستند طبقه اون روشی که داشتند معامله کنند انشاالله در دوره های بعد تمامی شرایط معاملات در نظر گرفته بشود برای همه دوستان ارزوی سلامتی میکنم شاد پیروز سر بلند باشید :rambo: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام بر دوستان گرامی
ضمن تشکر از زحمات شبانه روزی آقا رضای عزیز بابت این مسابقه و تشکر از تمامی دوستان شرکت کننده که با گرمی و صمیمیت نسبت به هم، رقابتی دوستانه را برگزار کردند. به نفرات برگزیده این دوره تبریک عرض میکنم و امیدوارم که همگی دوستان و نفرات برگزیده در تمامی مراحل زندگی موفق و سربلند باشند. شاد و سربلند و پیروز باشید |
تبریک
با عرض پوزش به دلیل تاخیر.
به نفرات برتر تبریک میگم و براشون ارزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی رو دارم. تلاش تمام دوستان در این مسابقه قابل تقدیره و امیدوارم که در مسابقات اتی بتونند به انچه که می خوانند برسند. از اقا رضا و اسپانسر محترم هم تشکر میکنم. به امید موفقیت برای همه ایرانیان :) |
ساعت جاري 10:14 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |