![]() |
نقل قول:
اگر کسی نحوه ساخت چنین کانکشنی را دارد لطفا راهنمایی کند. |
نقل قول:
|
اخطار!!!
سلام دوست عزيز
لطفا دقيقا به نوشته هاي بنده توجه كنيد اتصال سيستم ها از اين طريق زياد امن نيست و توصيه ميشه كه از ويندوز سرور استفاده كنيد ولي از اونجايي كه احتمالا شما نمي تونيد با ويندوز سرور كار كنيد و راهنمايي از پشت كيبور هم سخته بهتره كل سيستم رو بي خيال بشيد :D ديگه خود دانيد در هر حال اميدوارم با خوندن دوتا پست بعدي مشكل شما حل بشود |
اول اتصال دوتا سيستم به هم
توضيحات:
از طريق اطلاعات گفته شده توي اين پست مي تونيد 2 تا سيستم رو با هم از طريق ديال آپ متصل كنيد البته در مورد وي پي ان ساختن اگر جاي شما بودم كنجكاوي مي كردم تا ببينم چي ميشه ولي واقعا وقتشو ندارم والا دوست داشتم كمكتون كنم توي او قست 9 كه گفته دسترسي به شبكه لكال و غير فعال كنيد شما اين كار انجام ندهيد و توي قسمتي كه گفته آي پي بديد بهش اين كارو انجام نديد ولي تيك بزني كه سيستم خودش آي پيش رو انتخاب كنه يعني allow calling cmputer to specif its own ip adderss نقل قول:
|
دوم به اشتراك گذاري اينترنت
برای share کردن انترنت:
نقل قول:
|
سلام دوستان
مدتیه که کامپیوترم مشکل پیدا کرد نمیدونم چه ویروسیه که جان کامپیوترم را گرفت ویروس کش nod32 روی کامپیوترم نصبه آپدیت هم کردم ولی اصلا ویروس را پیدا نمیکنه الان جدیدا حتی اجازه اپدیت هم نمیده سرعت کامپیوتر را به شدت پایین اورد لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر |
دوستان دنبال لینک دانلود اکروبات ریدر برای باز کردن فایلهای بی دی اف هستم اگر سراغ دارین لطف کنین.
بسیار ممنون. |
جاوا
درود اخرین نسخه جاوا را از کجا می تونم دانلود کنم ؟ ( قند شکن و امثالهم استفاده نمی کنم) . لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم |
نقل قول:
اونجا میتونی پیداش کنی رایگانه دانلودش پیروز باشید نوید |
نوید عزیز ممنون از توجه شما
تا الان که الا فش شدم.. خود دوکاسکپی لینکش رو گذاشته نمی تونم وارد شم . سرچ کردم از سایت دیگری وارد شم که نشد . دست به دامن سایتهای وطنی شدم ... http://www.p30download.com/images/ico/info2.gif توجه: مجموعه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] های جاوا در ایران به دلیل تحریم از سایت اصلی قابل دریافت نمیباشد! اما به این لینک ها اعتماد ندارم و اکثرا قدیمی بودند.. اینم نتیجه پاستوریزه بودن:nervous: همیشه راه درست بن بست و راه خلاف باز ه بااااااااااازززززززززززز |
با سلام
شرکت سان میکروسیستمز که مالک جاوا نیز هست از چند سال قبل هرگونه خدمات و یا اپدیت برای ایران را قطع نموده.اخرین اپدیت جاوا نسخه (build 1.6.0_21-b06 ) است که میتوانید از ادرس زیر دریافت کنید.فقط پس از دریافت اپدیت که حدود 13 مگابایت است دقت کتید که موقع نصب از اینترنت خارج شوید.نسخه 64 و 32 بیتی: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام به دوستان
دوتا فیلم آموزشی تو دوتا سایت مختلف بود که میخواستمم دانلودشون کنم اما به صورت adobe flash player 10 در سایت های مورد نظر قرار گرفته اند و تنها قابلیت تماشاکردن به صورت آنلاین مهیاست نه دانلود چیجوری میشه این فیلمها رو دانلود کرد از چه نرم افزاری استفاده کنم دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند با سپاس نوید |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] خدمت شما |
با سلام.
دوستان نرم افزاری میخوام که فایلها رو تا میتونه فشرده کنه! نرم افزار WinRAR که حجم فایل رو زیاد تغییر نمیده و همچنین پسوند Zip که خود ویندوز داره. از نرم افزار 7-زیپ هم استفاده کردم اما این نرم افزار هم مثل WinRAR بود. ممنون میشم راهنمایی کنید. ارادت - مهدی. |
با نرم افزار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] میتونید یک گیگ رو بکنید ده مگ.
ولی فکر میکنم نیاز به یک ابر کامپیوتر داشته باشید.چون کار زمانبریه. |
ساعت جاري 02:00 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |