![]() |
نقل قول:
این نوشته من فقط به صورت تجربی هست چون یک زمانی می خواستیم برای شرکتی ( isp ) یک یو پی اس کار بزاریم مهندس قبل از اون که اسمی از یو پی اس ببره یا حتی مدلش را به صاحب شرکت معرفی کنه مقدار برق مصرفی را از اون صاحب شرکت خواست و بعد یک فرمول هایی نوشت که من اصلا متوجه نشدم :blink::blink: بعد اقدام به سفارش قطعه مذکور داد ولی این طور برای من توضیح داد که یو پی اس کار یک مولد برق را انجام می دهد و باید قدرت داشته باشه که برق مصرفی تمام قطعات برقی را ساپورت کنه در کل اینجوری بگم که باید قدرت برقی که یو پی اس ارائه می دهد بیشتر از مقدار برق مصرفی باشد اطلاعات من در حد تجربی است نه بیشتر |
نقل قول:
نقل قول:
T=Toman Intel Dual-Core E2180 - 2GHz (70T) GIGABYTE - 945GCM-S2L Soun+VGA 256MB Onboard (71T) RAM 1GB Kinston (Sarir guaranty) (23 T) HDD 250GB SATA2 MAXTOR (50T) FAX 56 GIGABYTE (8T) Monitor 17” FLAT Samsung dfx (100T) SPEAKER (38T) Power Perfect (15T) DVD R/RW+ HP (40T) Case (Optional) Mouse-Keyboard (Optional) کیبورد و موس را هم تخمینی حساب کردم جمعش شد: http://i30.tinypic.com/mjwm7d.jpg و اما دلایلی که برای خرید این قطعات دارم: بازیهای موجود در بازار اکثراً کارت گرافیک 512 به بالا نیاز دارن و خرید کارت گرافیکهای فعلی که 256 مگابایت ریل هستند و قابلیت Share تا 512 مگابایت را دارند در حال حاضر مقرون به صرفه نیست مگر اینکه کارت گرافیک یک گیگا بایتی با قیمتی بالاتر از 100 هزار تومان تهیه کنید. مطمئن باشید کارت گرافیکهای 256 و 512 خیلی زود از رده خارج میشوند. پس برای خرید کارت گرافیک عجله نکنید. مادر بردی که معرفی شد دارای گرافیک 945 اینتل است که قابلیت ساپورت Aero ویستا را نیز دارد، پس دسته کمی از کارت گرافیکهای 256 مگابایتی(حدود50 تومنی) بازار ندارد. در اسرع وقت که قیمت کارتهای یک گیگابایتی کمی پایین آمد میتوانید کارت گرافیک هم خریده و بروی این سیستم استفاده کنید. تفاوت قیمت هارد 160 با 250 فقط 8-9 هزار تومان است. پس بهتر است با توجه به ارزان شدن قیمت هارد ، هاردی با 90 گیگابایت حجم اضافه نسبت به 160 خرید کنید. دوره ی پنتیوم (Pentium) به سر رسیده . حداقل کاری که میشه برای سرعت بالا در پردازش انجام داد خرید CPUهای دوهسته ایست. درسته که سرعت Dual Core به Core 2 Duo نمیرسه ولی نسبت به پنتیوم های تک هسته ای خیلی بهتره. قیمتش هم پایینتره. سرعتها را در سایت Tom's hardware مقایسه کرده ام و بی دلیل نگفتم. DVD Writer : مدلهای زیادی در بازار موجوده. Sony با گارنتی ایران رهجو میتونه خوب باشه (قیمت حدوداً 33-36) ولی من HP را پیشنهاد میکنم.( با هر دو مدل کار کرده ام ) (پایونیر اگر اصلش پیدا بشه خوبه) (ال جی ، سامسونگ و مدلهای دیگه را هم تا حالا تست نکردم) RAM : حتماً گارانتی معتبر باشه مثل سریر. Dual Channel هم میتونید تهیه کنید (دو تا 512) بقیه ی موارد هم انتخابیست. *ممکنه قیمتها یه کم بالا و پایین باشه. تا حالا بیشتر از ده تا سیستم با این مشخصات جمع کرده ام که خدا را شکر همه ی یوزرها از این سیتمها راضی بودند. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره. |
در مورد UPS لینک زیر را ببینید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
دوستان لطف کنن توضیحی در مورد Back up time بدهند. با تشکر. ____________________________ به جای ویرایش نوشته ی قبل ، یکی دیگه نقل قول کردم:blush: |
با سلام
ميخواستم ببينم چطور ميشه از طريق نرم افزار پارتيشن مجيك يا هر نرم افزاري كه صلاح ميدونيد حجم درايو c رو افزايش داد بدون اينكه مجبور به فورمت بشم و نرم افزار هاي نصب شده هم مشكلي براشون پيش نياد ممنون ميشم اگر به صورت كامل توضيح بفرماييد باتشكر |
نقل قول:
از دوستان كسي هست كه من رو راهنمايي كنه ممنونم ميشم اگر لينك دانلود نرم افزار رو هم لطف كنيد |
سلام
متاسفانه من لینک دانلود پارتیشن مجیک را ندارم شاید دوستان بتوانند کمکی بکنند. پاسخ سوالتان هم مثبت هست. پارتیشن مجیک یکی از قدرتمندترین نرم افزارهای مدیریت هارد هست و اموری از قبیل ایجاد پارتیشن، ایجاد درایو جدید، حذف، ادغام، تغییر سایز، فرمت ، تغییر فرمت و.... را می توان با آن انجام داد. با پارتیشن مجیک می توان هارد را برای نصب بیش از یک سیستم عامل هم آماده کرد. کار با پارتیشن مجیک به همان اندازه که به لحاظ کاربری آسان است برای کسانی که با آن آشنایی ندارند توام با ریسک هست و برای استفاده از فرامین آن باید با احتیاط کامل و پس از اطمینان اقدام کرد. این پست را هم عمدتا به همین منظور نوشتم که در خصوص استفاده از PM هشدار بدهم. پاسخ فنی سوالتان هم به اینصورت هست که مقدار فضایی را که می خواهید به درایو C اضافه کنید باید قبلا از یک درایو دیگر انتخاب کنید (ترجیجا درایو D) و بعد مرحله به مرحله با دستورات نرم افزار پیش بروید. درایو D را به دلیل همسایگی با C انتخاب می کنیم که مراحل عملیات کوتاهتر شود. بهتر است کل محتویات درایو D را هم به یک درایو دیگر منتقل کنید که در حین تغییر سایز، نرم افزار مجبور نباشد که فایلها را هم دوباره چینی کند. نرم افزار را پیدا و نصب کنید و اگر سوالی بود در خدمتیم. |
نقل قول:
نرم افزار PartitionMagic 8.05 توليد شركت PowerQuest مي باشد و يكي از قدرتمند ترين و مطمئن ترين نرم افزارها و بهترين آنها براي پارتيشن بندي هارد ديسك مي باشد . با اين نرم افزار شما به راحتي مي توانيد حتي با وجود داشتن اطلاعات بر روي هارد ديسك و بدون از بين رفتن اطلاعات اقدام به ايجاد تغييرات در پارتيشن بندي هارد ديسك يا هارد ديسكهاي كامپيوترخود از قبيل موارد زير نماييد . create, يا ساختن پارتيشن delete, يا پاك كردن يك پارتيشن merge, يا به هم چسباندن دو پارتيشن و يكي نمودن آنها Resize, يا اضافه يا كم نمودن ظرفيت پارتيشن Split, يا دو تيكه نمودن پارتيشن convert file systems of partitions يا تبديل سيستم فايل يا Fat يك پارتيشن به يك سيستم فايل يا « فت » ديگر . بعلاوه با ايجاد پارتيشنهاي مختلف مي تواند هارد ديسك شما را براي نصب سيستم هاي عامل مختلف آماده سازد تا شما بتوانيد كامپيوتر خود را مولتي اوپراتينگ سيستم كنيد . اين نرم افزار با ايجاد يك منوي PQBoot for Windows به شما كمك مي كند تا بتوانيد از داخل ويندوزتان به يك سيستم عامل ديگر كه بر روي يك پارتيشن ديگر نصب شده است Restart كنيد ! و . . . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
اي هم يكي ديگر خیلی وقت ها شده که System شما دچار مشکل شده ( حالا هر مشکلي ) و اگه اونو پيش کسي برديد يا اگه خودتون در اين کار مهارت داشته باشيد تنها راهي که انتخاب مي کنيد عوض کردن Windows هست ولی در بعضی مواقع نمی توانید ویندوز رو عوض کنید در این شرایط باید چه کاری کرد؟ راه حل ديگر استفاده از مجموعه ي کامل Hiren's BootCD 8.6 مي باشد که شامل تمامي نرم افزار هاي مورد نياز جهت : - Partition بندي و تغيير حجم Partition ها . - رفع عيوب سخت افزاري . - راه اندازي System . - تهيه و بازيابي نسخه پشتيبان از اطلاعات . - Virus يابي . - بازيابي اطلاعات و Partition هاي حذف شده . - ابزار هاي تعمير و رفع اشكال Hard Disk . - مديريت و كار با Drive هاي NTFS . - به دست آوردن يا عوض کردن PassWord در Windows و Bios . - مديريت File هاي Hard Disk ، ابزار هاي مرتبط با Bios و CMOS . بوده آن هم در محيطي کاملا ساده و آسان در قالب يک Boot CD . از قابليت هاي منحصر به فرد اين CD دارا بودن يك نسخه ي خلاصه شده Windows 98 ( آن هم كاملا گرافيكي ) مي باشد . اين CD زماني به کمک ما خواهد آمد که دسترسي به محيط Windows نداشته و مي خواهيم به رفع عيوب System از طريق محيط هاي BOOT و DOS بپردازيم که در پاره اي از مواقع الزامي و مورد استفاده خواهد بود . شما براي استفاده از اين CD تنها کافي است که آن را داخل CDRom گذاشته و از طريق Boot CD Drive اجرا کنيد و به کمک نرم افزارهاي موجود در اين CD به رفع عيوب و مشکلات System خود بپردازيد . توجه : پس از خارج کردن فایل از حالت فشرده فایل Hiren's.BootCD.8.6.iso با نرم افزاری همچون Nero یا Alcohol بر روی سی دی رایت کنید. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پاسورد فایل : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] اين نرم افزار بسيار حرفه اي است لطفا در استفاده از آن دقت فرماييد موفق و پيروز باشيد |
سلام
لطفا یک نفر لینک اخرین نسخه از برنامه JAVA رو برای دانلود قرار بده ممنون |
نقل قول:
خدمت شما http://jdl.sun.com/webapps/getjava/BrowserRedirect?locale=en&host=www.java.com:80 موفق و پيروز باشيد |
سلام
دوستان ممنون میشوم راهنمایی کنند وقتی به نت وصل میشوم مقدار بایت ارسالی از سیستم به مراتب خیلی خیلی بیشتر از بایت دریافتی هست سیستم را کلا با چند ویروس یاب چک کردم هیچ ویروس یا تروجان نداشته حتی ویندوز را هم عوض کردم باز هم همین مشکل هست ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنند که علتش چه میتواند باشد و چه کنم 5 گیگ در کمتر از 20 روز تمام کردم . :( |
نقل قول:
شما از adsl با حجم ترافيك مشخص استفاده ميكنيد؟ |
نقل قول:
بله شرکت نداگستر |
من قبلا از سرويس adsl اين شركت استفاده كردم به شما توصيه ميكنم كه از جاي ديگري سرويس بگيريد
|
شما از پارس آنلاین اینترنت بگیرید اونوقت تفاوت رو متوجه می شید (دوستان من فقط مشترک پارس آنلاین هستم و هیچگونه اشتراکی با این شرکت ندارم و این رو هم به قصد تبلیغات نمی گم) من از خیلی جاها اینترنت پرسرعت گرفتم ولی این شرکت واقعاً بینظیره.
|
سلام
چند وقت پیش windows XP SP3 را نصب کردم . بعد از آپدیت مدیا پلیر دیگه آنرا اجرا نمی کند و پیفام می دهد که این نسخه اصل نیست . آیا برای سرویس پک 3 برنامه ای هست که پیغام Genuine را ندهد ؟ ( از - ک ر ک - های موجود استفاده کردم اما باز هم همان پیغام را می دهد با تشکر |
نقل قول:
لطفا از اين شماره سريال استفاده كنيد jbc46-q42fd-pggmc-kp38y-6mqd8 اين شماره سريال براي همه windows XP قابل استفاده است موفق و پيروز باشيد |
نقل قول:
|
نقل قول:
ممنون از راهنمایی اما فکر کنم شماره سریال برای ابتدای نصب است الان مشکل من اینه که از طریق سایت مایکروسافت آپدیت نمی شود و یا آپدیت ها را نصب نمی کند با سپاس |
نقل قول:
__________________________________________________ ___________________________ کنترل و مدیریت ترافیک شبکه با NetLimiter Pro (همراه با فایروال ساده و کاربردی) NetLimiter ابزاری برای مانیتور کردن و کنترل کردن ترافیک شبکه است. این نرم افزار به شما اجازه میدهد تا بتوانید پهنای باند اینترنت خود را برای هر نرم افزاری که در حال حاضر از اینترنت شما استفاده می کند و روی سیستم شما اجرا شده است کنترل کنید و به راحتی سرعت دانلود و آپلود را برای هر برنامه مشخص کنید. NetLimiter برای این ساخته شده است که شما بتوانید اینترنت خود را بین نرم افزارهای استفاده کننده از اینترنت به مشارکت بگذارید و این مشارکت را با محدودیت سرعت دانلود و آپلود میتوانید بر روی سیستم خود اجرا کنید. شما میتوانید برای استفاده از اینترنت و محدودیت پهنای باند خود، مقدار زمان مشخصی را تعریف کنید که چنان روز، اینقدر اینترنت استفاده شود، قابل به ذکر است که فقط برای یک روز نیست، بلکه شما میتوانید هفت روز هفته را از این سیستم برای محدودیت پهنای باند خود استفاده کنید. پردازشگرها میتوانند مقدار دسترسی شما به اینترنت را در سه گروه مشخص تعیین کنند: آنلاینها، آفلاینها و مخفی ها هنگامی که شما نرم افزاری که از اینترنت استفاده میکند را ببندید، NetLimiter به صورت خودکار آن را در گروه آفلاینها قرار می دهد و مقدار اینترنتی را که برای آن نرم افزار مشخص کرده بودید را بین دیگر نرم افزارهای باز تقسیم میکند. این نرم افزار همچنین میتواند به صورت زیبائی نمودار پهنای باند و مقدار استفاده شده از اینترنت شما در طول روز، هفته، ماه و سال نشان دهد. این نرم افزار به شما میتواند نشان و گزارش دهد که چه مقدار اطلاعات تبادل شده است. این نرم افزار همچنین به شما امکان خروجی گرفتن این گزارش ها را به صورت فایلهای HTML و به طور زیبائی میدهد. ویژگی بسیار مهم NetLimiter اینست که میتواند مقدار استفاده از اینترنت شما را نشان دهد، چه در روز، چه در هفته یا ماه و یا سال... همچنین شما میتوانید مقدار اینترنتی را که در طول روز یا هفته میخواهید استفاده کنید را تعیین کنید تا بیش از آن از اینترنت شما استفاده نشود. NetLimiter دارای فایروالی ساده و قدرتمند میباشد و به راحتی میتوانید دسترسی برنامه ها به شبکه را کنترل کنید. قابل نصب برروی ویندوز XP و Vista عکسهایی از محیط و قابلیتهای برنامه: NetLimiter 2 limiting Internet Explorer http://iran-egold.com/gh3/Pictures/D...IE%28th%29.png NetLimiter 2 Stats http://iran-egold.com/gh3/Pictures/D...ts%28th%29.png NetLimiter 2 Network and zone manager http://iran-egold.com/gh3/Pictures/D...er%28th%29.png NetLimiter 2 Advanced Rule Editor http://iran-egold.com/gh3/Pictures/D...or%28th%29.png NetLimiter 2 Remote Administration http://iran-egold.com/gh3/Pictures/D...on%28th%29.png NetLimiter 2 Infos http://iran-egold.com/gh3/Pictures/D...os%28th%29.png NetLimiter 2 Rule Scheduler http://iran-egold.com/gh3/Pictures/D...er%28th%29.png http://iran-egold.com/gh3/Pictures/D...s/Download.gifدانلود NetLimiter Pro v2.0.10 با حجم 2.87 مگابایت كد:
http://www.mediafire.com/?dkjjjge3enm http://iran-egold.com/gh3/Pictures/D...s/Password.gifپسورد برای Extract فایل ها: كد:
forum.iran-egold.com طریقه ی نصب و ک-ر-ک: 1-ابتدا نرم افزار را نصب کنید. در پایان نصب سیستم را Restart نکنید. 2-فایل p-a-t-c-h را اجرا کرده و نرم افزار را پچ کنید. 3-ویندوز را Restart کنید. |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
__________________________________________________ _______________________________________ آموزش تبدیل XP SP2 به ویندوزی کاملاً ارجینال بدون نیاز به نصب برنامه شما با کمک این روش ساده میتوانید ، جدیدترین آپدیت ها را از WindowsUpdate بدون مشکل دانلود و نصب کنید. برنامه هایی مانند Internet Explorer 7, Windows Media Player 11, Windows One LiveCare و .... 1- ابتدا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]را دانلود و Extract کنید. پسورد فایل: ghafari3 2-همانند شکل زیر ابتدا فایل KeyFinder.exe را باز کنید و از منوی Option برروی Change Windows Key کلیک کنید. 3-همانند شکل زیر فایل Serial.txt را باز کرده و سریال را وارد کرده و برروی Change کلیک کنید. باید پیغامی به صورت زیر نشان داده شود در غیر اینصورت شما سریال را اشتباه وارد کرده اید. حال برنامه را ببندید. اگر سریال بالا اخطار داد،یکی از این سریال ها را استفاده کنید: كد:
T4WQH-RY4TR-9YCM2-KX3HK-2J8CD 4-برای اینکه مطمئن شوید ویندوز ارجینال شده است ، فایل MGADiag.exe را اجرا کنید. اگر ویندوز شما ارجینال شده باشد ، همانند شکل عبارت Genuine را مشاهده خواهید کرد واگر Not Genuine نشان داده شود ویندوز غیرارجینال است. حال میتوانید به راحتی تمامی برنامه های ذکر شده را نصب کنید. دوستان توجه داشته باشد که این روش برای سایر ورژنهای XP مانند SP1 یا اکس پی بدون پک هم به همین ترتیب می باشد و فقط شماره سریال متفاوت است. در Windows XP Media Center ، روش بالا جواب نمیدهد. |
نقل قول:
ممنون روی SP3 هم بخوبی کار کرد و مشکل رفع شد با سپاس فراوان |
با سلام
اين نرم افزار را خدمت دوستان برنامه نويس ارائه ميكنم اميدوارم بكارشان بيايد یکی از قدرتمندترین نرم افزارهای CSS نویسی میباشد که به صورت رایگان توسط شرکت Blumentals ارایه شده است. این نرم افزار امکانات فراوانی برای Css نویسی حرفه ای دارد در عین حال محیط کاربری آن بسیار ساده و دوستانه است. این نرم افزار به شما کمک خواهد کرد تا با طی 4 مرحله یک استایل شیت حرفه ای و عاری از هرگونه باگ ایجاد نمایید. در مرحله نخست شما با کدهای مورد نظر خود را وارد میکنید البته نرم افزار هم همراه شماست و با سیستم کدنویسی خودکار و تشخیص کد، شما را در کدنویسی به آسانترین وجه کمک خواهد کرد. در مرحله دوم بعد آن که کدنویسی شما پایان یافت نرم افزار آن را چک می کنند و اشکالات احتمالی را یافته و به تصحیح آنها می پردازد و Css نوشته شده را در مرورگرهای قدیمی نیز چک می کنند تا با کلیه مرورگرها به درستی کار کند. در مرحله سوم از کار نرم افزار کدهای نوشته شده را بازخوانی میکند و بندهای اضافی را پاک کرده و استایت شیت شما را به صورت کاملا فشرده در می آورد تا در کمترین زمان ممکن بارگذاری گردد. و در مرحله نهایی نیز نرم افزار کدهای نوشته شده را با قوانین W3C (کنسرسیوم جهانی وب) و CSS2.0 مطابقت می دهد و اشکالات احتمالی را برطرف میکند و استایل شما را آماده استفاده می نماید. ویژگی های کلیدی نرم افزار Free CSS Toolbox 1.1 : - رایگان و بدون محدودیت در استفاده - دارای محیط کاربری ساده و دوستانه - سیستم تشخیص خودکار کدها جهت افزایش سرعت کدنویسی - امکان ویرایش کدهای آماده و هماهنگ کردن آنها با قالبهای جدیدتر - نمایش کدها به صورت رنگی که جهت مرور آسانتر کدها - باگ یابی و رفع اشکال خودکار - تست کدها در مرورگرهای قدیمی - فشرده سازی کاهش حجم فایل تا 70 درصد - بررسی هماهنگی کدها با قوانین W3C (کنسرسیوم جهانی وب) - بررسی هماهنگی کدها با قوانین CSS2.0 - و ... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پسورد فایل : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق و پيروز باشيد |
دوستان سلام
جدیدا مشکلی در اینترنت اکسپلورر برام پیش آمده خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. وقتی به اینترنت وصل میشم بدون اینکه به سایت خاصی برم خود به خود اینترنت اکسپلورر باز شده و به این آدرس می رود [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] نمی دونم سیستم ویروسی شده یا خیر با تشکر فراوان |
نقل قول:
تو IE به اینجا برید : Tools>Internet Options>General توی همون پنجره اول با نام Home Page , گزینه Use Blank رو انتخاب کنید و OK کنید.. موفق باشید.. |
نقل قول:
hamidrezamf عزیز با تشکر از شما ولی در Home page سایت گوگل را ست کردم که هر بار آن با لا بیاد. در حالیکه سایتی که با لا اشاره کردم خود به خود باز می شود حتی گاها بنده روی متا تریدر زوم کردم و کاری به IE ندارم ولی باز سایت فوق Ie را باز کرده و لود میشود |
نقل قول:
به بخش Startup بروید. تیک مواردی که نیاز ندارید را بردارید. برای اینکه بدونید که هر کدوم از فایلها مربوط به چه برنامه ایست از بخش Command آدرسشون را بخونید. به جز فایلهای اجرایی آنتی ویروس و ctfmon بقیه ی تیکها را بردارید. OK کرده و سیستم را ریست کنید. به احتمال زیاد بعد از ریست مشکل حل میشه. اگر نشد دوباره به MSConfig مراجعه کنید و ببینید به غیر از مواردی که انتخاب کرده بودید ، فایلی به لیست اضافه شده یا نه. اگر شده همون فایل ، مورد داره (احتمالاً ویروس) البته توی گوگل سرچ کردم فکر نمیکنم ویروس باشه. احتمالاً تولبار یا برنامه ی دیگه ای توی نت نصب کردید و این پنجره را باز میکنه. |
با سلام
من در محدوده مخابراتی شهید بهشتی هستم الان حدود سه ماه می شه که این مرکز سرویس adsl را راه انداخته منم تا به حال با شرکت طلیعه فنون و داتک هر کدام یک ماه کار کردم ولی از سرویس هاشون راضی نیستم دنبال یک شرکت خوب می گردم دوستانی که در این زمینه اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن با تشکر |
نقل قول:
کانکشن مودم من الان 15000 دقیقه هست که فعاله بدون کوچکترین قطعی...پورتهای تورنت باز.;) هر سرعتی که بخواید هم میتونید برای منزل بگیرید.;) قبلا از داتک استفاده میکردم ، واقعا قابل مقایسه نیستند. |
نقل قول:
اینجا تو مشهد من برای 128 مبلغ 30 تومان در ماه می دم اونجا قیمتها چه جوریه یه مقایسه ای مشهدیهای عزیز داشته باشند:) |
نقل قول:
تماس گرفتم انشالله بعد از تعطیلات برای نسب اقدام می کنم |
نقل قول:
برای اطلاع بیشتر میتونید به آدرس زیر برید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پلن بنده در این سایت پلاتین هست و در هر خرید 15% تخفیف میگیرم. سرعتها هم هیچ وقت یکسان استفاده نکردم . از 64 تا 512 در نوسان بوده:happy: ماههایی که فیلمهای جدید اکران میشه از سرعت بالا استفاده میکنم... موفق باشید. |
نقل قول:
من با سابين اشتراك سه ماهه دارم كه براي 64 مبلغ 21 هزار و 500 تومان داده ام پ.ن: جناب ASKA نمي دانستم شما هم مشهد هستين !!:whoow: چرا در قرار مشهدي ها شركت نمي كنيد؟ |
سلام
من مشکلی با yahoo mail پیدا کردم مدتی هست یک ایمیل خوانده نشده را نشان می دهد ( عدد 1 در مقابل inbox ) در حالی که من ایمیل خوانده نشده اصلا ندارم !! حتی تمام ایمیل ها را از inbox حذف کردم اما همچنان یک ایمیل خوانده نشده را گزارش می دهد ممنون از راهنمایی |
سلام
مثل اينكه روشي وجود دارد كه مي توان ويندوز را به همراه برنامه هاي كاربردي كه از آنها استفاده مي كنيم به همراه تنظيمات دلخواه در مدت كوتاهي نصب كرد. كساني كه ياد دارند به ما هم ياد بدهند با تشكر |
نقل قول:
برای این کار شما به کمک CD Writer و نرم افزار Nero Burning Rom یک فایل بک آپ از تمام فایلهای ویندوز با پسوند exe می سازید به نحوی که بعدا میتوانید به سرعت با اجرای فایل exe ویندوزی آماده کار خلق نمایید. نحوه انجام کار : 11. قبل از هر چیز باید یک ویندوز مرتب بهمراه تمامی نرم افزارهای مفید تهیه کنید (نرم افزارهای اضافی رو رفع نصب کنید و اونهایی رو هم که ندارین نصب کنید، همه درایورها را نصب کنید، با ضد ویروس بروز شده سیستم را چک کنید) نکته1: ویندوز شما بایستی روی درایو C نصب شده باشد و برنامه های همراهش هم روی همین درایو نصب شده باشند 2. همه فایلها و شاخه های ریشه اصلی درایو C را از حالت مخفی خارج کنید. نکته2: اگر دو ویندوز بر روی سیستم دارید بهتر است بقیه عملیات را از روی ویندوزی که بر روی C نصب نشده دنبال کنید 3. نرم افزار Nero Burning Rom را اجرا کنید 4. از منوی file یا recorder گزینه Burn HD Backup... را انتخاب کنید 5. حالا پارتیشن 1 و یا همون درایو C رو به عنوان نشانی مبدا انتخاب کنید 6. در صفحه بعدی دکمه Write را بزنید تا سی دی ویندوز ۷ دقیقه ای شما آماده شود. و اما نحوه استفاده از سی دی ویندوز ۷ دقیقه ای : 1: درایو C را فرمت کنید. 2: در خط فرمان DOS فایل nrestore.exe رو از سی دی ویندوز ۷ دقیقه ای اجرا کنید 3. زبان دلخواه را انتخاب کنید 4. مقصد کپی را درایو C قرار دهید (در غیر اینصورت ویندوز ۷ دقیقه ای کار نخواهد کرد) 5. و در آخر Restart نکته 3: ویندوز ۳ویندوز ۷ دقیقه ای که شما ساخته اید، در دیگر کامپیوترها نیز قابل استفاده است با این قید که در آنها بایستی سخت افزارهای جدید شناسایی و نصب شوند که این کار حدود 5 الی 10 دقیقه زمان می برد. موفق و پيروز باشيد |
نرم افزاری برای دانلود نامحدود از rapid share با قابلیت resume
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
با تشكر از شما |
نقل قول:
__________________________________________________ __________________________________ آموزش تصویری تهیه ی Bakup از ویندوز با Norton Ghost http://iran-egold.com/gh3/Pictures/D...s/Download.gif[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] http://iran-egold.com/gh3/Pictures/D...s/Download.gif[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] http://iran-egold.com/gh3/Pictures/D...s/Password.gifپسورد برای Extract فایل ایمیج: كد:
forum.iran-egold.com چند نکته: *در هنگام بازگرداندن Backup فقط درایوی که انتخاب کرده اید ، جایگزین میشود. درایو مذکور به صورت کامل Replace (جایگزین) میشود و نیازی به فرمت و سپس Restore نیست. *از این برنامه بیشتر برای بک آپ گرفتن از درایو ویندوز استفاده میشود. برای بک آپ گرفتن از اطلاعات و محتویات درایوهای دیگر بهتر است از برنامه های دیگری مثل Norton Ghost 14 که اجرای آن کاملاً تحت ویندوز است استفاده کنید. *با توجه به اینکه پس از بازگرداندن فایل ایمیج، اطلاعات درایو ویندوز به تاریخی که بک آپ را تهیه کرده اید باز میگردد، بهتر است فولدرهایی مثل My Documents را به درایوهای دیگر منتقل کنید. با رایت کلیک برروی آیکن My Documents در دسکتاپ یا منوی استارت و انتخاب Properties میتوانید Target (محل ذخیره شدن فایلها) را به درایو دیگری (D یا E یا F ...) تغییر دهید. *بهتر است برنامه هایی مثل متاتریدر که مدام محتویات و تنظیمات آنها را تغییر می دهید ، را در درایوی به جز درایو ویندوز نصب کنید.به عنوان مثال F:\Your User\Installed-Programs * اگر از موس یا کیبورد USB استفاده می کنید و پس از بوت شدن CD موس یا کیبورد غیر فعال بود باید سیستم را ریست کرده و کلید Delete را پایین نگه دارید تا به بخش تنظیمات BIOS مادربرد بروید. در اکثر مادربردها در بخش Integrated Perpherals گزینه های USB Keyboard و USB Mouse وجود دارد . موارد مذکور را در وضعیت Enable قرار داده و با فشردن کلید F10 و سپس Enter تنظیمات را ذخیره کنید. * قبل از اینکه از ویندوز بک آپ بگیرید حتماً یکبار با کمک Disk Cleanup درایو ویندوز را از فایلهای اضافی پاک سازی کنید. * یکی از مزایای نورتون گاست اینست که این برنامه از فایلهای PageFile و Hibernate موجود در درایو ویندوز (که در حالت عادی مخفی هستند و حجم آنها بالاتر از یک گیگابایت است) بک آپ نمیگیرد. بنابراین حجم بک آپ علاوه بر مقداری که برای فشرده سازی کم میشود، حدود یک ونیم گیگابایت از حجم درایو ویندوز کمتر خواهد بود. |
درود
ضمن تشکر از جناب غفاری به خاطر اطلاعات مفیدشون ،من خیلی وقت با نرم افزار نورتون گاست کار کردم . برای بعضی از هاردها مشکل ایجاد می کنه . نرم افزار جایگزینی که من استفاده می کنم و خیلی هم ازش راضی هستم Acronis trueimage از شرکت معروف آکرونیس است که یکی از امتیازات ایمیج گرفتن با این نرم افزار امکان ویرایش ایمیج می باشد که در نورتون گاست وجود ندارد. پایدار باشید |
نقل قول:
من چند سال هست که از PQDI برای اینکار استفاده میکنم و راضیم.. موفق باشید... |
نقل قول:
لطفاً اگر اطلاعاتی در زمینه این نرم افزار دارید بفرمایید چون تا حالا اسمش رو نشنیدم و در صورت امکان لینک دانلود ک ر ک شده این نرم افزار رو اگر قرار بدید ممنون میشم. ضمناً شما روی هارد ساتا اون رو نصب کردید ؟ ارادتمند |
نقل قول:
نقل قول:
لينك دانلود و روش استفاده را هم بنويسيد ممنون |
نقل قول:
در هر حال اگر نیاز به تمامی ابزارها در یک CD دارید پیشنهاد میکنم Hiren's BootCD را دانلود کنید. Hiren's BootCD 9.5 اين سي دي مجموعه اي از ابزارهاي بي نظير تحت داس را بصورت خودكار اجرا نموده و به شما امكان مي دهد تا پس از انتخاب برنامه مورد نظر، آن را اجرا نموده و به پارتيشن بندي هارد ديسك، تهيه نسخه پشتيبان از اطلاعات، بازيابي اطلاعات پارتيشن ها، ويروس يابي سيستم، مشاهده تصاوير، ويرايش Password ها و بسياري اعمال ديگر بپردازيد. نرم افزارهای موجود در این BootCD : Partition Tools Partition Magic Pro 8.05 Acronis Disk Director Suite 9.0.554 Paragon Partition Manager 7.0.1274 Partition Commander 9.01 Ranish Partition Manager 2.44 The Partition Resizer 1.3.4 Smart Fdisk 2.05 SPecial Fdisk 2000.03t eXtended Fdisk 0.9.3 GDisk 1.1.1 Super Fdisk 1.0 Partition Table Editor 8.0 Disk Clone Tools ImageCenter 5.6 (Drive Image 2002) Norton Ghost 11.0.2 Acronis True Image 8.1.945 Partition Saving 3.60 COPYR.DMA Build013 Antivirus Tools F-Prot Antivirus 3.16f (2803) McAfee Antivirus 4.4.50 (2803) Recovery Tools Active Partition Recovery 3.0 Active Uneraser 3.0 Ontrack Easy Recovery Pro 6.10 Winternals Disk Commander 1.1 TestDisk 6.9b Lost & Found 1.06 DiyDataRecovery Diskpatch 2.1.100 Prosoft Media Tools 5.0 v1.1.2.64 PhotoRec 6.9b Testing Tools System Speed Test 4.78 PC-Check 6.5 Ontrack Data Advisor 5.0 The Troubleshooter 7.02 PC Doctor 2004 Test Cpu/Video/Disk 5.6 Test Hard Disk Drive 1.0 RAM (Memory) Testing Tools DocMemory 3.1b GoldMemory 5.07 Memtest86+ 2.01 Hard Disk Tools Hard Disk Diagnostic Utilities HDD Regenerator 1.51 HDAT2 4.53 Ontrack Disk Manager 9.57 Norton Disk Doctor 2002 Norton Disk Editor 2002 Hard Disk Sentinel 0.01 Active Kill Disk 4.1 SmartUDM 2.00 Victoria 3.33e and 3.52rus HDD Eraser 1.0 System Information Tools Aida16 2.14 PCI and AGP info Tool (2803) System Analyser 5.3t Navratil Software System Information 0.59.16 Astra 5.35 HwInfo 5.1.0 PC-Config 9.33 SysChk 2.46 CPU Identification utility 1.12 CTIA CPU Information MBR (Master Boot Record) Tools MBRWork 1.07b MBR Tool 2.2.100 DiskMan4 BootFix Utility MBR SAVE / RESTORE 2.1 Boot Partition 2.60 Partition Table Doctor 3.5 Smart Boot Manager 3.7.1 Bootmagic 8.0 MBRWizard 2.0b BIOS / CMOS Tools CMOS 0.93 BIOS Cracker 4.8 BIOS Cracker 1.4 BIOS Utility 1.35.0 !BIOS 3.20 DISKMAN4 UniFlash 1.40 Kill CMOS Award DMI Configuration Utility 2.43 MultiMedia Tools Picture Viewer 1.94 QuickView Pro 2.58 MpxPlay 1.56 Password Tools Active Password Changer 3.0.420 Offline NT/2K/XP Password Changer Registry Reanimator 1.02 NTPWD Registry Viewer 4.2 ATAPWD 1.2 NTFS (FileSystems) Tools NTFS Dos Pro 5.0 NTFS 4 Dos 1.9 Paragon Mount Everything 3.0 NTFS Dos 3.02 EditBINI 1.01 Dos File Managers Volkov Commander 4.99 Dos Command Center 5.1 File Wizard 1.35 File Maven 3.5 FastLynx 2.0 LapLink 5.0 Dos Navigator 6.4.0 Mini Windows 98 Other Tools Ghost Walker 2003.793 DosCDroast beta 2 Universal TCP/IP Network 6.2 Dos Tools USB CD-Rom Driver 1 Universal USB Driver 2 ASUSTeK USB Driver 3 SCSI Support SATA Support 1394 Firewire Support Interlnk support at COM1 Interlnk support at LPT1 And too many great dos tools Windows Tools SpaceMonger 1.4 WinDirStat 1.1.2.80 Drive Temperature 1.0 Disk Speed1.0 MemTest 1.0 S&M Stress Test 1.9.1 PageDfrg 2.32 WhitSoft File Splitter 4.5a Ghost Image Explorer 11.0.2 DriveImage Explorer 5.0 Drive SnapShot 1.38 Active Undelete 5.5 Restoration 2.5.14 GetDataBack for FAT 2.31 GetDataBack for NTFS 2.31 Recuva 1.12.291 Partition Find and Mount 2.3 Unstoppable Copier 3.12 HDD Scan 2.8 Express Burn 4.08 Data Shredder 1.0 Startup Control Panel 2.8 NT Registry Optimizer 1.1j DefragNT 1.9 JkDefrag 3.34 Startup Monitor 1.02 IB Process Manager 1.04 Process Explorer 11.11 Pocket KillBox 2.0.0.978 Unlocker 1.8.6 HijackThis 2.0.2 RootkitRevealer 1.7 Silent Runners Revision 56 Autoruns 9.13 Dial a Fix 0.60.0.24 CurrPort 1.20 Unknown Devices 1.2 (2803) PCI 32 Sniffer 1.4 (2803) NewSID 4.10 Double Driver 1.0 DriverBackup! 1.0.3 CPU-Z 1.44.1 CWShredder 2.19 SmitFraudFix 2.309 Winsock 2 Fix for 9x XP TCP/IP Repair 1.0 CCleaner 2.06.567 EzPcFix 1.0.0.16 Content Advisor Password Remover 1.0 WinKeyFinder 1.73 ProduKey 1.26 Wireless Key View 1.16 Monitor Tester 1.0 Shell Extensions Manager (ShellExView) 1.19 TweakUI 2.10 Xp-AntiSpy 3.96.8 PC Wizard 2008 1.84 Spybot - Search & Destroy 1.5.2 (2803) SpywareBlaster 4.0 (2803) Ad-Aware SE Personal 1.06 (2803) حجم 95.5 مگابایت دانلود : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
هشدار مايکروسافت به کاربران ویندوز
مايکروسافت هشدار داد که حفرهي امنيتي مرورگر Safari مي تواند آسيبهاي شديدي به کاربران ويندوز وارد کند. به گزارش آريا، آسيبپذيري امنيتي Safari براي اولين بار در 15 مه توسط يک محقق امنيتي فاش شد. اين آسيب پذيري به نفوذگران اجازه ميدهد تا با کمک فايلهاي اجرايي به رايانه ها نفوذ کنند. اگر اين حفره امنيتي به همراه آسيبپذيري ترميم نشده ديگري که در اينترنت اکسپلورر مورد حمله قرار گيرد، آنگاه نفوذگران ميتوانند نرمافزارهاي غير مجاز را در رايانه قرباني اجرا کنند. بر اساس اظهارات اين محقق، حفرههاي Safari و اينترنت اکسپلورر آسيبپذيريهاي متوسطي هستند که در کنار هم حفره خطرناکي را به وجود . مايکروسافت اين مساله را جدي گرفته و با انتشار يک راهنماي امنيتي از کاربران درخواست کرد تا زمان انتشار بهروزرساني از سوي اين شرکت و اپل، استفاده از مرورگر Safari را محدود کنند اما بر اساس اين گزارش، اپل با اين آسيبپذيري به عنوان يک مشکل امنيتي برخورد نميکند که اين واکنش انتقاد جامعه امنيتي را برانگيخته است. منتقدان پيش از اين نيز اپل را براي سهل انگاري در مورد ويروس هاي iPod مورد سرزنش قرار داده بودند. |
زنده کردن باتری های مرده لپ تاپ
با سلام
اين هم يك ترفند براي همه دوستان زنده کردن باتری های مرده لپ تاپ باتری های معمولی لپ تاپ نیز همانند سایر وسایل الکترونیکی برای خود عمر مشخصی دارند. این باتری ها معمولأ پس از 1 تا 2 سال کار مداوم ، کارایی اصلی خودشان را از دست میدهند و در نهایت تنها میتوانند 10 تا 15 دقیقه شارژ خود را حفظ کنند. در صورتی که باتری لپ تاپ شما نیز به این بلا دچار شده است پیش از هر اقدام دیگری دست نگاه دارید و این ترفند واقعأ اعجاب انگیز با روشی اعجاب انگیزتر را بر روی باتری خود را اعمال کنید! چرا که با این کار میتوانید جان دوباره ای به باتری ببخشید و به نوعی آن را احیا کنید ، چرا که مجددأ باتری میتواند 1 الی 2 ساعت شارژ خود را نگه دارد و دیگر نیازی به پرداخت هزینه اضافی ندارید. برای اینکار ، روش کار را بدون ترس و واهمه انجام دهید! کافی است باتری را به مدت 14 الی 15 ساعت در داخل فریزر قرار دهید! تا باتری لپ تاپ شما کاملأ فریز شود! سپس باتری را 3 الی 4 بار شارژ و دشارژ نمایید. اکنون باتری لپتاپ شما پس از گذراندن یک خواب زمستانی جان تازه ای پیدا کرده است و میتوانید بیش از گذشته برای شما کار کند. شاید از این عمل تعجب کنید و ارتباطی بین این دو کار نیابید. اما جالب است بدانید که این کار پایه و اساسی کاملأ علمی دارد ، چرا که همانطور میدانید به طور کلی در اجسام مختلف به دلیل لرزش طبیعی مولکولها جریان برق به راحتی از آنها عبور نمی کند. این مشکل در اجسام رسانا کمتر است ، زیرا مولکول ها به شکل منظم قرار می گیرند و جریان راحت تر عبور می کند ، اما برای ابر رسانا کردن باید جسم رو سرد نمود تا لرزش مولکولها کمتر شود (این لرزش هیچ گاه صفر نخواهد شد ، مگر در صفر مطلق یعنی 273- درجه سانتیگراد که البته تا امروز دست نیافتنی باقی مانده است) ، در نتیجه سرعت و کیفیت عبور جریان بهتر خواهد شود. دلیل بهتر کار کردن سی پی یو در درمای پایین نیز همین موضوع است. این موضوع توسط وب سایت کمیاب آنلاین عملأ بر روی باتری یک لپ تاپ HP تست شد ، باتری که پس 1سال و نیم کارکرد ، تنها به مدت 10 دقیقه شارژ را نگه میداشت ، پس از اجرای این ترفند ، پس از اولین شارژ توانست 45 دقیقه و در دفعات بعدی تا 1.5 تا 2 ساعت شارژ را نگاه دارد. از این موضوع و به نوعی نوآوری میتوان حتی در مورد هارد دیسک هم استفاده کرد ، هاردی که کار نمیکند را در صورتی که 10 تا 15 ساعت در فریزر فریز نمایید و سپس وصل نمایید را نیز میتوان با این روش بازیابی کرد. همچنین برای تثبیت این موضوع ، ویدئویی نیز در سایت Metacafe منتشر شده است که کلیه عملیات به شکل تصویری قابل مشاهده است. این ویدئوی آنلاین در سیستم به اشتراک گذاری ویدئوی Metacafe به نشانی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] در دسترس است. لازم به ذکر است تا باتری شما دچار مشکل نشده است این ترفند را بر روی آن اجرا نکنید. همچنین این تنها بر روی باتری لپ تاپ تست شده است ، طبعأ امکان این کار بر روی همه باتری های لوازم الکترونیکی یا خود آنها وجود ندارد ، مگر دستگاه هایی که ساختاری همانند باتری های لپ تاپ داشته باشند. موفق و پيروز باشيد |
نقل قول:
از نظر زمان شارژ مهم نيست فقط حتما قابليت شارژ را داشته باشد موفق باشيد |
من توی شرکتی کار می کنم که کل کامپیوترها شبکه می باشند و تمامی شبکه مجهز به سیستم فایروال می باشد به همین جهت تمامی برنامه هایی که به نحوی آن لاین کار می کنند و نیاز به دانلود و آپ تو دیت شدن دارند از کار می افتند، شما برای رفع این مشکل چه پیشنهادی دارید؟
|
نقل قول:
|
ساعت جاري 21:33 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |