انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   انتقادها و پيشنهادها (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1195)

Sohrab_K September 26th, 2010 11:12

سلام

شما که با این کارتون تبلیغ به قول خودتون این پیام بازرگانی رو کردید ! حداقل مشخصات تماسش رو بر می داشتید . جالبه که مدیر سایت هم فراموش کرده این کار رو بکنه .

lastnight19 September 26th, 2010 14:03

من متوجه نمی شم تبلیغات بصورت مستقیم چه اشکالی داره که اینجا مطرح شده، شاید سیستم سوده باشه یا شاید هم ضرر ده شما تصمیم گیرنده هستید که بخرید یا نخرید ولی اگر سیستم تبلیغات حذف بشه که چرخ اقتصاد نخواهد چرخید، اینهمه پیام کوتاه به مبایلها می یاد، ساعتها تلویزیون، رادیو و روزنامه و 1001 جای دیگه ما تبلیغات رو می بینیم چه اشکالی داره که اینجا توی پیغام خصوصی شما هم باشه؟

چرا اینقدر بفکر محدود کردن هم هستیم؟

avatar September 26th, 2010 20:38

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 436203)
من متوجه نمی شم تبلیغات بصورت مستقیم چه اشکالی داره که اینجا مطرح شده، شاید سیستم سوده باشه یا شاید هم ضرر ده شما تصمیم گیرنده هستید که بخرید یا نخرید ولی اگر سیستم تبلیغات حذف بشه که چرخ اقتصاد نخواهد چرخید، اینهمه پیام کوتاه به مبایلها می یاد، ساعتها تلویزیون، رادیو و روزنامه و 1001 جای دیگه ما تبلیغات رو می بینیم چه اشکالی داره که اینجا توی پیغام خصوصی شما هم باشه؟

چرا اینقدر بفکر محدود کردن هم هستیم؟

با سلام

دوست گرامی بنده از این گفته شما ثعجب میکنم شما اینهمه مدت در این بازار سابقه فعالیت دارید کدوم روش معاملاتی رو سراغ دارید که در دراز مدت سود ده باشه یا حد اقل یه استیتمنت مثبت 1 ساله از کدوم تریدر رو روئیت فرمودید .

اگر هم چنین روشی وجود داشته باشه کدوم ثریدر عاقلی میاد روشی رو که باهاش سود قطعی میکنه و با اون نون میخوره میاد به قیمت 50 هزار تومان اونو رو میکنه و اونو در معرض خطر برخورد منفی بروکر قرار میده؟

به نظر من وبا توجه به تجربیاتم همه ما کم و بیش و به نوعی " علی بابا " هستیم و هیچ علی بابایی نمیاد روی در و دیوار و sms و یا تبلیغات ( به هر صورتش ) غار گنجی رو که با مشقت فراوان پیدا کرده لو بده.

شما تا حالا با خودت فکر کردی که چرا ما آدمها از بازیهای کامپیوتری کشت و کشتار همدیگر و بازیهایی که حالت خشن دارند بیشتر لذت میبریم و این بازیها در صدر پر فروش ترین بازیهای کامپیوتری قرار دارند ؟

جوابش رو با کمی تفکر میتونیم پیدا کنیم

بله ما آدمها مثل همین بازار فارکس بالای 95 % آدمهای بازنده غیر نرمال و بدی هستیم و ما در جامعه و برخورد و اصطحکاک با دیگران این تنفر از دیگران به صورت نا خود آگاه در ضمیر وجودی ما نهادینه میشه و این تنفر موقعی که بهش میدون داده میشه مثل یک بازی کامپیوتری از وجود ما خودش رو نشون و بروز میده و از کشتن دیگران و افراد بد احساس لذت میکنیم.

البته اینجا جای این بحث روانشناسی نیست امیدوارم که در آینده بتونم تاپیکی رو با عنوان روانشناسی " آدم "
راه اندازی کنم که این بحث میتونه حتی در ترید کردن به افراد کمک کنه.

با تشکر

lastnight19 September 27th, 2010 11:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله avatar (پست 436252)
با سلام

دوست گرامی بنده از این گفته شما ثعجب میکنم شما اینهمه مدت در این بازار سابقه فعالیت دارید کدوم روش معاملاتی رو سراغ دارید که در دراز مدت سود ده باشه یا حد اقل یه استیتمنت مثبت 1 ساله از کدوم تریدر رو روئیت فرمودید .

اگر هم چنین روشی وجود داشته باشه کدوم ثریدر عاقلی میاد روشی رو که باهاش سود قطعی میکنه و با اون نون میخوره میاد به قیمت 50 هزار تومان اونو رو میکنه و اونو در معرض خطر برخورد منفی بروکر قرار میده؟

به نظر من وبا توجه به تجربیاتم همه ما کم و بیش و به نوعی " علی بابا " هستیم و هیچ علی بابایی نمیاد روی در و دیوار و sms و یا تبلیغات ( به هر صورتش ) غار گنجی رو که با مشقت فراوان پیدا کرده لو بده.

شما تا حالا با خودت فکر کردی که چرا ما آدمها از بازیهای کامپیوتری کشت و کشتار همدیگر و بازیهایی که حالت خشن دارند بیشتر لذت میبریم و این بازیها در صدر پر فروش ترین بازیهای کامپیوتری قرار دارند ؟

جوابش رو با کمی تفکر میتونیم پیدا کنیم

بله ما آدمها مثل همین بازار فارکس بالای 95 % آدمهای بازنده غیر نرمال و بدی هستیم و ما در جامعه و برخورد و اصطحکاک با دیگران این تنفر از دیگران به صورت نا خود آگاه در ضمیر وجودی ما نهادینه میشه و این تنفر موقعی که بهش میدون داده میشه مثل یک بازی کامپیوتری از وجود ما خودش رو نشون و بروز میده و از کشتن دیگران و افراد بد احساس لذت میکنیم.

البته اینجا جای این بحث روانشناسی نیست امیدوارم که در آینده بتونم تاپیکی رو با عنوان روانشناسی " آدم "
راه اندازی کنم که این بحث میتونه حتی در ترید کردن به افراد کمک کنه.

با تشکر

من راجع به روش صحبت نمی کنم اینکه روش سوده هست یا ضرر ده من درجریان نیستم، من صحبتم این هست که تبلیغات چه ایرادی داره؟
یعنی حتماً باید یک تبلیغ 100% مفید و سوده باشه تا انجام بشه؟

اگر اینجوری هست شما چه جوری بنرهای بالای سایت رو تاحالا تحمل کردید و می کنید؟
یا حتی تبلیغاتی که توی یاهوف گوگل و هرسایت دیگری هست رو تحمل می کنید؟

ارزشیابی محتوی به شما بستگی داره، نه فرستنده.

چه ایرادی داره شما وقتی ایمیلتون رو باز می کنید توش تبلیغات ببینید؟

ایشون برای کسب درآمد این روش رو انتخاب کردند، شما تصمیم بگیرید که سیستم رو بخرید یا نخرید.

چرا ما عادت کردیم اینقدر به دیگران خرده بگیریم ؟

Sohrab_K September 27th, 2010 12:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 436358)

چرا ما عادت کردیم اینقدر به دیگران خرده بگیریم ؟

دقیقا

Reza September 27th, 2010 12:24

بر اساس قوانین سایت، تبلیغات از طریق پیام خصوصی مجاز نیست و با کاربران خاطی برخورد خواهد شد. لطفا در صورت دریافت PM تبلیغاتی، از طریق دکمه http://forum.sarmaye.com/images/buttons_msn/report.gif که در بالای پیام خصوصی قرار دارد موضوع را گزارش کنید تا رسیدگی شود. تبلیغات کاربران فقط در تالار آگهی مجاز است.

بطور کلی ارسال ایمیل یا پیام تبلیغاتی ناخواسته Spam محسوب می شود و علاوه بر اینکه اقدامی غیر حرفه ای است، در برخی کشورها غیر قانونی محسوب می شود.

شرکتهای ارائه دهنده خدمات Web hosting نیز با مشتریانی که از سرورهای آنها برای Spamming استفاده کنند شدیدا برخورد می کنند.

اطلاعات بیشتر در ویکی پدیا:
Spam
اسپم

avatar September 27th, 2010 23:21

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Sohrab_K (پست 436365)
دقیقا

دقیقا !!!!!! ؟؟؟؟؟

دقیقا این مسئله مثل این میمونه که یکی بیاد تبلیغات فروش کامیون howo رو بندازه تو صندوق پستی شما !!

آیا این توهین به شعور و شخصیت شما نیست ؟

آیا همه با تجربه های این حرفه وظیفه صیانت از نام این حرفه و جلوگیری از ضرر سایر افراد بی تجربه یا کم تجربه در این شغل رو ندارند ؟

آیا کسی که از طریق این سایت در نتیجه روئیت تبلیغات اینچنینی متحمل ضرر و زیان میشه به بدگویی از سایت و مدیر سایت و آخر سر شکایت و ... نخواهد پرداخت ؟

و ...

لطفا کمی تامل کنید .

forceforex October 1st, 2010 00:11

سلام آقا رضا ؟ چه خبر ؟ به جا آوردید که !
بفرمایید ببینیم
ناگهان این همه خواننده از کجا وارد سایت شدند ؟
چرا سرمایه به کاربرانش آمار نادرست نشان میدهد ؟
آیا شایعه رقیب جدید برای سایت شما را به این تکاپو واداشته ؟

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

یاد مانی میکر گروپ افتادم وقتی دید کاربرانش از دست رفتن و مطالب سایت رو به افول است دست آویز آمار نادرست شد و چندی پیش گند پلاگین افزایش آمار باردید در آمد . جناب رضا خان آب رفته به جوی باز نمیگردد

Reza October 1st, 2010 00:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله forceforex (پست 437511)
سلام آقا رضا ؟ چه خبر ؟ به جا آوردید که !
بفرمایید ببینیم
ناگهان این همه خواننده از کجا وارد سایت شدند ؟
چرا سرمایه به کاربرانش آمار نادرست نشان میدهد ؟
آیا شایعه رقیب جدید برای سایت شما را به این تکاپو واداشته ؟

یاد مانی میکر گروپ افتادم وقتی دید کاربرانش از دست رفتن و مطالب سایت رو به افول است دست آویز آمار نادرست شد و چندی پیش گند پلاگین افزایش آمار باردید در آمد . جناب رضا خان آب رفته به جوی باز نمیگردد

احتمالا موتورهای جستجو در حال ایندکس کردن صفحات سایت هستند و چند ساعت دیگر ترافیک سایت به وضعیت عادی باز می گردد. اگر اینطور نشد باید احتمالات دیگر را بررسی کنیم. امیدوارم حمله جدیدی در پیش نباشد.

ali444 October 10th, 2010 17:50

با سلام خدمت مدیرت محترم سایت ممنون میشم علت بستن تاپیک fcr ذکر نمایید به نظر من هر مشکلی که در اون تاپیک پیش اومده با صحبت کردن خود بچه ها و مسئول تاپیک بهتر حل میشه وقتی شما تاپیک میبندید جایی برای پاسخ گویی برای دوستان نمیگذارد و این وسط مشکل بیشتر هم میشه یا حداقل نظر بقیه را در نظر بگیرید

با تشکر

mercury October 12th, 2010 22:00

می خواستم ببینم مشکل پست من در مورد مسابقات سالانه فارکس چی بود که زدید ناکارش کردید !

پستهایی که بعضی کاربران در تاپیک سیگنالها میزدن و عملاً به فحش و ناسزاهای آنچنانی تبدیل شده بود رو همون

جوری گذاشتید تا شاید کاربرها بهش منفی بدن تا مخفی شه اونوقت یکی از پستهای من که اتفاقاً چندین امتیاز

مثبت داشت رو همونجوری رو هوا و کاملاً الکی حذفش کردید !

واقعاً که دیگه شورش رو درآوردین با این سیستم مدیریت !!:mad:

forexbazi October 17th, 2010 08:09

درخواست عدم دسترسی مدیریتی برای افرادی که سوء استفاده انجام می دهند

در مطالب نوشته شده توسط saeed.m دیدم که ایشان نوشته اند IP من (forexbazi ) از " محدوده انقلاب" و مشکوک است. و من جزو تیم تخریب سایبری هستم :laugh: . جدای از مسخره بودن این ادعا و توجه به اینکه ، اینها برای تخریب یک نفر تا بکجا میتونن برن و سعی میکنن از هر ترفندی که مورد نفرت مردمه در جهت تخریب طرف مقابلشون استفاده بکنن :blink: و باز هم جدا ازین مسئله که محل سکونت و کار من در شعاع 50 کیلومتری انقلابه ;) و تقریبا همسایه آقایون هستم :) ، این سوال مهم برای من مطرحه که چرا یکنفر بنام سعید موذنی که منافع شخصی در سایت سرمایه داره ، باید به IP و اطلاعات کاربری من و بقیه کاربران دسترسی داشته باشه ؟؟؟؟!!!

توافقنامه ای که ما اعضا موقع ثبت نام در سرمایه ، مورد موافقت قرار دادیم ، حفظ حریم خصوصی ما را تضمین میکرد :blush: ، ولی در حال حاضر میبینم که متاسفانه اطلاعات شخصی ما به دست افرادی افتاده که برای سود جویی شخصی ازش استفاده میکنن.:(

تقاضای رسیدگی دارم. با تشکر

mazifx October 17th, 2010 15:48

با سلام

از مدیران سایت خواهش میکنم دسترسی دوستانی که همیشه موضوعات بیربط را در تاپیک ها دنبال میکنند محدود کنند.
همه نام کامل بنده و همکارانم رو میشناسند و فعالیت بنده و سایر دوستان کاملا شفاف بوده.
چرا شخصی صرفا با یک نام کاربری و بدون اعلام هویت اصلی نظم یک سایت را بر هم میزند

پیشاپیش از رسیدگی این موضوع کمال تشکر را مینمایم

Reza October 17th, 2010 16:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله forexbazi (پست 441481)
در مطالب نوشته شده توسط saeed.m دیدم که ایشان نوشته اند IP من (forexbazi ) از " محدوده انقلاب" و مشکوک است. و من جزو تیم تخریب سایبری هستم :laugh: . جدای از مسخره بودن این ادعا و توجه به اینکه ، اینها برای تخریب یک نفر تا بکجا میتونن برن و سعی میکنن از هر ترفندی که مورد نفرت مردمه در جهت تخریب طرف مقابلشون استفاده بکنن :blink: و باز هم جدا ازین مسئله که محل سکونت و کار من در شعاع 50 کیلومتری انقلابه ;) و تقریبا همسایه آقایون هستم :) ، این سوال مهم برای من مطرحه که چرا یکنفر بنام سعید موذنی که منافع شخصی در سایت سرمایه داره ، باید به IP و اطلاعات کاربری من و بقیه کاربران دسترسی داشته باشه ؟؟؟؟!!!

توافقنامه ای که ما اعضا موقع ثبت نام در سرمایه ، مورد موافقت قرار دادیم ، حفظ حریم خصوصی ما را تضمین میکرد :blush: ، ولی در حال حاضر میبینم که متاسفانه اطلاعات شخصی ما به دست افرادی افتاده که برای سود جویی شخصی ازش استفاده میکنن.:(

تقاضای رسیدگی دارم. با تشکر

از مدیران سایت جناب محسن، جناب کسری(فقط در تالار بروکرها) و اینجانب امکان دیدن IP کاربران را داریم. اصولا شما از هر سایتی بازدید کنید مدیر سایت می تواند IP شما را ببیند.

در مورد موضوع مطرح شده توسط جناب موذنی و هدف ایشان از طرح این موضوع، اطلاعی ندارم.

forexbazi October 18th, 2010 11:44

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 441543)
از مدیران سایت جناب محسن، جناب کسری(فقط در تالار بروکرها) و اینجانب امکان دیدن IP کاربران را داریم. اصولا شما از هر سایتی بازدید کنید مدیر سایت می تواند IP شما را ببیند.

در مورد موضوع مطرح شده توسط جناب موذنی و هدف ایشان از طرح این موضوع، اطلاعی ندارم.

سلام

از توجه شما به موضوع ممنونم. البته هر سایتی که ببینیم ، ip ما ثبت میشود. اما دیدن مشخصات ip یک کاربر خاص در وی بولتن ، همونطور که شما هم فرمودید فقط در اختیار گروه administrator و global moderator است.

منم از همین متعجب بودم که آقای موذنی چطور به IP بنده دسترسی داشته اند و آیا ایشان به مشخصات و IP و ایمیل و پیام خصوصی و غیره کاربران دسترسی دارند یا خیر که خوشبختانه شما اصل موضوع را منتفی کردید.:) . ظاهرا مورد خاصی نبوده و ایشون فقط حدسیاتشون را بیان کردن.

با تشکر

Saeed_M October 18th, 2010 13:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 441543)

خیلی متاسفم
آقا رضا من به شما اعلام نکردم این شخص قصد داره روند تایپیک مسابقه رو بر هم بزنه جلوشو بگیرید یا حداقل یه تذکر کوچیک بهش بدین ؟ ؟
به شما اعلام نکردم ایشون داره تهمت میزنه , یک مجموعه رو کلاهبردار خطاب میکنه ؟ ؟
کار ایشون درست بود یعنی ؟؟

شما به من گفتی من هیچ دخالتی در تالار آگهی نمیکنم
اما چی شد ؟
شما به خاطر یک سری بحث های حاشیه ای از طرف چند نفر که هدفشون مشخص بود , به جای اینکه با یک اقدام ساده به بحث ها خاتمه بدین در قدم اول خیلی راحت تایپیک رو قفل کردین .
شما که میدونید بنده امکان دیدن آیپی اعضا از طریق سایت سرمایه رو ندارم و از طریق سایت سرمایه هم این کار رو نکردم پس دلیلتون برای این تردید چی بود ؟
چه هدفی میتونم داشته باشم ؟؟
قبل از این هر وقت صحبت از ضعف مدیریت سایت سرمایه میشد چه خارج از سایت و چه در محیط مجازی سایت اولین نفری بودم که مخالفت میکردم
بعد از چند سال حداقل تصور میکردم این اعتماد متقابل باشه و شما خودتون جواب این آقا رو میدادین
آیپی این آقا که هیچ مدارک ایشون هم به اندازه ی یه پفک نمکی ارزش نداره ;)
ولی هویت ایشون رو رو میکنم .

لطفا تایپیک مسابقه را باز فرموده تا روال کار خود را ادامه دهد .

goodgirles October 19th, 2010 22:49

حیف که من رو پروندید وگرنه پلیس بازی هام حرف نداره

hnp2500 October 31st, 2010 23:43

با عرض سلام و شب بخیر
مدیریت محترم سایت اخیراً متوجه شدم که حداکثر سایز برای فایلهای ضمیمه از نوع mql به اندازه 9.8 kb در نظر گرفته شده، این مقدار خیلی کمه، به نظرم حداقل باید 25 kb باشه، فکر نمی کنم مشکلی هم برای سایت ایجاد کنه، لطفاً ترتیب اثر بدهید.
باتشکر

Reza October 31st, 2010 23:49

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hnp2500 (پست 445091)
با عرض سلام و شب بخیر
مدیریت محترم سایت اخیراً متوجه شدم که حداکثر سایز برای فایلهای ضمیمه از نوع mql به اندازه 9.8 kb در نظر گرفته شده، این مقدار خیلی کمه، به نظرم حداقل باید 25 kb باشه، فکر نمی کنم مشکلی هم برای سایت ایجاد کنه، لطفاً ترتیب اثر بدهید.
باتشکر

با سلام

حق با شماست. در تنظیمات یک صفر کم بود که اصلاح کردم. حجم فایلهای mql و mq4 می تواند 100 کیلوبایت باشد.

موفق باشید

amir98762000 November 1st, 2010 00:03

سلام آقا رضا

در پنجره latest post به نظرم بهتر باشه با کلیک رو post جدید در پنجره جدید باز بشه نه پنجره قبلی

با تشکر

Reza November 1st, 2010 00:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amir98762000 (پست 445097)
سلام آقا رضا

در پنجره latest post به نظرم بهتر باشه با کلیک رو post جدید در پنجره جدید باز بشه نه پنجره قبلی

با تشکر

با سلام

اگر از فایرفاکس یا کروم استفاده می کنید، روی لینک با دکمه وسط موس کلیک کنید تا در یک tab جدید باز شود.

amir98762000 November 1st, 2010 00:46

از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنم و فکر میکنم خیلیا مثل من از آن استفاده میکنن سایت عصر ایران با هر کلیک در پنجره جدید باز میشه

با تشکر

Reza November 1st, 2010 00:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amir98762000 (پست 445104)
از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنم و فکر میکنم خیلیا مثل من از آن استفاده میکنن سایت عصر ایران با هر کلیک در پنجره جدید باز میشه

با تشکر

طراحی vBulletin به این صورت هست که لینکها در صفحه جاری باز شوند. در اکسپلورر هم می تونید از کلیک وسط استفاده کنید. (البته امیدوارم از IE6 استفاده نکنید. اگر از IE6 استفاده می کنید پیشنهاد می کنم گوگل کروم، فایرفاکس یا IE8 رو امتحان کنید)

Google Chrome Download - Softpedia

amir98762000 November 5th, 2010 00:58

سلام آقا رضا

latest posted تو صفحه انجمنها برای من حدف شده

m_star1316 November 6th, 2010 18:03

قضاوت با شماست

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 445094)
اگر قرار باشد برای هر شهر یک تاپیک ایجاد شود، صدها تاپیک غیر مفید ایجاد خواهد شد.

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 445094)
اگر در تالار مرتبط اجازه ایجاد تاپیک داده نشده، به این معنی است که نباید تاپیک را ایجاد کنید.

این نقل قول ها از جانب فردیست که قرار است بعنوان مدیر سایت جنبه بی طرفی و انصاف را رعایت نموده و به جای اعمال نظرهای شخصی ٫ درازای وقت گرانبهایی که کاربران برای ارتقای علمی سایت میگذرانند ٫ ایشان نیز حداقل خدمات را در اختیار آنان قرار دهند.
چطور تاپیکهایی با عنوانین تریدرهای شهرهای مختلف(البته هرچه بزرگتر بهتر) از نظر شما مفید میباشد ولی برای بعضی شهرهای از نظر شما کوچک غیر مفید و زاید میباشد!!!!!
اگر چنین است پس لطفا جزو قوانین سایت این بند را هم اضافه نمایید که برای کاربران شهرهای بزرگ امتیازات ویژه ای قایل هستید .

یاد این جمله معروف میافتم که میگوید : همه در برابر قوانین برابرند ولی بعضی ها برابرترند.

متاسفانه در این سایت شاهد نوعی دیکتاتوری و فیلترینگ از نوع مینیاتوری خود هستیم .
حال میفهمم چرا بسیاری از بزرگان پیشین این سایت وزین را دیگر نمیبینیم و در عوض در سایتهای همسایه با عناوین دیگری مشغول فعالیت هستند.

همانطور که در پیام خصوصی هم به شما گفتم حداقل کاری که میتوانستید بکنید این بود که تاپیک مزبور را به محل مناسب (ازنظر خودتان) منتقل کنید نه اینکه اقدام به حذف آن بنمایید.(البته در جمله ایکه از قول شما در بالا میبینیم چنین برمیآید که به جای اینکه مفید و یا غیر مفید بودن مطلب را کاربران ٫که سرمایه های واقعی سایت سرمایه هستند تشخیص دهند شما خود مبادرت به چنین کاری کرده و میکنید.در نقش یک شورای نگهبان مینیاتوری)
قضاوت را به کاربران خوب و صمیمی سایت میسپارم و برای تمامیشان آرزوی موفقیت میکنم.
این آخرین پست من در این سایت خواهد بود.
خدانگهدار

Navid110 November 7th, 2010 02:51

امروز تو سایت دیدم اسم جناب فرخ از سر در سایت اومده پایین :( و اسم جناب شاخص جای اونو به عنوان بیشترین پست داده شده به خودش اختصاص داده البته به جناب شاخص تبریک میگم هرچند جای اسم استاد فرخ که به حق مثل استادی در دانشکده سرمایه بودن اون بالای سایت خالیه
کاش میشد اسم این بزرگوار رو یه جایی تو صفحه اول میذاشتن (البته اگه آقا رضا نیاد بگه تو vBulletin نمیشه از این کارا کرد ;) )

پیروز باشید
نوید

sezar_ironi November 12th, 2010 11:40

آقا رضا الان چند روزه میخوام صبح ها وارد شوم این صفحه میاد

.http://up.iranblog.com/Files73/43e2c4d881904b2b8e19.gif

amir98762000 November 12th, 2010 15:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amir98762000 (پست 446341)
سلام آقا رضا

latest posted تو صفحه انجمنها برای من حدف شده

سلام

اگه راه حل نداره باید id جدید باز کنم ؟

Navid110 November 14th, 2010 17:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله sezar_ironi (پست 448430)
آقا رضا الان چند روزه میخوام صبح ها وارد شوم این صفحه میاد

.http://up.iranblog.com/Files73/43e2c4d881904b2b8e19.gif

با سلام به مدیریت سایت
همانند این دوستمون بنده هم چندین روز است که صبح ها برای ورود به سایت با چنین صفحه ایی مواجه میشوم ابتدا تصور نمودم که مشکل از ISP و اینترنت بنده هست ظاهرا بعضی دیگر هم همین مورد را دارند

دوم اینکه الان دوروزه قسمت تاپیک های عمومی رو من ندارم اصلا نیستشون این مشکلات فنی کی دست از سر سرمایه برمیداره؟
یه سئوال؟ آقا دیگرون هم همین مشکل رودارن یعنی تاپیک عمومی هارو دارن یا نه چرا اینجوری شده سایت
با سپاس
نوید

Navid110 November 15th, 2010 19:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Navid110 (پست 448806)
با سلام به مدیریت سایت
همانند این دوستمون بنده هم چندین روز است که صبح ها برای ورود به سایت با چنین صفحه ایی مواجه میشوم ابتدا تصور نمودم که مشکل از ISP و اینترنت بنده هست ظاهرا بعضی دیگر هم همین مورد را دارند

دوم اینکه الان دوروزه قسمت تاپیک های عمومی رو من ندارم اصلا نیستشون این مشکلات فنی کی دست از سر سرمایه برمیداره؟
یه سئوال؟ آقا دیگرون هم همین مشکل رودارن یعنی تاپیک عمومی هارو دارن یا نه چرا اینجوری شده سایت
با سپاس
نوید

با سلام به دوستان این پست ماهم بی جواب موند
یه سئوال از آقا رضا این تاپیک های عمومی رو دلیل خاصی داشته دوباره بستید بعضی وقتها واسه تنوع در کنار ترید و مطالب تخصصی سایت خوب بود دوستان یه سری هم به اونجا میزدن حیفه که دوباره تعطیلش کردید
با سپاس
نوید

dama November 15th, 2010 19:14

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Navid110 (پست 449084)
با سلام به دوستان این پست ماهم بی جواب موند
یه سئوال از آقا رضا این تاپیک های عمومی رو دلیل خاصی داشته دوباره بستید بعضی وقتها واسه تنوع در کنار ترید و مطالب تخصصی سایت خوب بود دوستان یه سری هم به اونجا میزدن حیفه که دوباره تعطیلش کردید
با سپاس
نوید

نوید جان تالار موضوعات عمومی باز هست که

احتمالا یا دسترسی شما محدود شده یا مشکل از سایت یا اینترنت یا .......:)

Navid110 November 15th, 2010 20:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله dama (پست 449086)
نوید جان تالار موضوعات عمومی باز هست که

احتمالا یا دسترسی شما محدود شده یا مشکل از سایت یا اینترنت یا .......:)

جدی فکر کردم دوباره این تالارو بستن ممنون از حسن توجه شما و پاسختون اما یه سئوال داستان این محدودیته چیه دلیل خاصی هست ککه امکان دیدن این قسمت رو من ندارن کی این محدودیت رو گذاشته و برای چی خواهشمندم نسبت به این موضوع شفاف سازی بشه این محدودیت از سمت آقا رضا مدیر سایته یا از مدیرانی که با ایشون همکاری میکنن و مهمتر اینکه به چه علتی این محدودیت ایجاد شده ؟
اگر موردی بوده که من امر خاصی رو درنظر ندارم خوب درمیون میذاشتین یه هو محدودیت برای چی درسته که اینجا یه سایت خصوصی و متعلق به فردی خاصی هست اما شرط ادب بود که اگر مشکلی هست با گفتگو حل شود نه با زدن یه دکمه و ایجاد محدودیت برای یه نفر

هنوز این مسئله برای من روشن نیست واقعا نمیدونم که نداشتن تالار عمومی برای من ناشی از مشکلات فنی سایت هست (که امیدوارم اینطور باشه) ویا حرف این دوستمون درسته و مدیریت سایت این محدودیت رو ایجاد کرده که اگر اینجور باشه این حرکت خیلی معناداره و این برخورد رو حتی بنا به اشتباه شخصی بنده رو نه در شان خودم میبینم نه از مدیر یه سایت با کاربرانی متخصص قابل قبوله
نمیدونم وقتی ماها نمیتونیم همدیگر رو تحمل کنیم و با یه تذکر ویا پیشنهاد ویا گفتگو اگر مسئله ایی هست رو حل کنیم و سریعا به سوی حذف و محدودیت پیش میریم دیگه چه انتظاری باید از بالاسری ها داشت
در آخر نیز از مدیر سایت درخواست میکنم که این مسئله رو شفاف کنند تا اگر خدای ناکرده سوء تفاهمی این میون ناخواسته شکل گرفته مرتفع بشه و این پست رو بی پاسخ نذارن
با تشکر
نوید

amir98762000 November 16th, 2010 00:09

=============

vahidrock November 25th, 2010 12:59

دورد

من با لود شدن صفحات سایت چند روزیست که خیلی مشکل دارم بعضا گاهی اوقات مجبورم چندین بار صفحه یا سایت رو رفرش کنم....

میخواستم بدونم من فقط این مشکل را دارم یا دوستان هم درگیر این مشکل هستند..؟؟

ضمنا از اینترنت با سرعت بالا هم استفاده میکنم.....

ممنون میشم پیگیری بفرمایید.....

reza d March 5th, 2011 04:10

انجمنها>تالارهای تخصصی>مسابقات سایت سرمایه

با سلام
دیدم مسابقاتی که در سایت سرمایه توسط دوستان برگزار میشود در انجمن مباحث عمومی درج میشود و دارای تالار تخصصی نمیباشد
و این مسابقات حالت رسمی و منظم به صورت دوره ای را ندارند
امیدوارم با درج این تاپیک و همراهی اعضای محترم سایت سرمایه و لطف مدیران از جمله اقا رضا مسابقات سایت سرمایه نیز دارای تالار تخصصی گردد
و سایت وزین سرمایه پیشگام برای برگزاری مسابقات معتبر, دوره ای و کشوری فارکس در ایران عزیزمان باشد

reza d March 5th, 2011 04:22

صد البته برگزاری چنین مسابقاتی به صورت دوره ای و منظم سبب گرد هم آوردن تریدرهای ایرانی از تمام جهان میشود
و به هرچه بیشتر رونق بخشیدن به سایت وزین سرمایه کمک شایانی خواهد نمود
از تمام اعضای محترم سایت وزین سرمایه می خواهم تا با حضور پر شور و همرای خویش برای رسیدن به این امر مهم یاری رسانند
امیدوارم ما نیز در کشور عزیزمان ایران مسابقاتی نظیر مسابقات جهانی رابینز داشته باشیم
واقعا جای چنین مسابقات با ارزش و معتبر در سایت وزین سرمایه که این چنین پر بار و فعال و پیشگام در فارکس کشور است خالیست
امیدوارم با رسیدن به این هدف بزرگ تریدرهای ایرانی نیز بتوانند همچون دیگر دانشمندان ایرانی برای خود و میهن خویش افتخار کسب کنند
از تمام اعضاء و مدیران محترم میخواهم تا با همراهی و اظهار نظرات خود گامی در تحقق این هدف بزرگ بردارند
امیدوارم با تحقق برگزاری مسابقات دوره ای و کشوری فارکس در ایران ما نیز در مقابل مسابقات جهانی رابینز قد علم کنیم و برای همگان قدرت و توانمندی ایرانی را به نمایش بگذاریم

بیایید باور داشته باشیم
ما می توانیم

h.azimi March 9th, 2011 16:03

سلام.
دولت صبح يک روز لايحه اي دال بر اينکه 100عدد ارز به شرکت هاي صنعتي تعلق بگيرد راتصويب ميکند.چند ساعت بعد عده اي شروع به خريد اين سهام ميکنند.ارزش سهام بطور ديوانه وار بالا ميرود.صاحبان سهام و صاحبان شرکت و حتي حسابرس دليل بالا رفتن ارزش سهام را نميدانند.چون از مصوبه دولت بيخبرند.سوال اينه:براي اينکه همه افراد در بورس از بالا رفتن سهام خبر داشته باشندبايد چکار کنيم؟
نقش حسابرس در اينجا چيه؟
آيا عوامل ديگري دخالت دارند؟
براي جلوگيري از اين موضوعات و موضوعات مشابه چه کنيم؟

lastnight19 March 26th, 2011 04:02

این سیستم مثبت منفی دادن فقط برای من طبق معمول غیر فعال هست یا اینکه کلاً غیر فعالش کردید؟

Ali_Nouri March 31st, 2011 23:17

سلام
آقا رضا صحبتی داشتم که خدمتتون عرض میکنم.با توجه به اینکه دوست خوبم امیر با آیدی عرفان اف ایکس و خوب میشناسم و با توجه به اینکه نیت خیر ایشون برای همه مشخص هست از ارائه تحلیل ها . خواهشمندم در تصمیم خودتون بازنگری بکنید و اجازه بدید که ایشون کما فی السابق دسترسی به تالار فاندامنتال داشته باشه و سیستم اعتبار دهی ایشون هم فعال شه . خب این سیستم و خودتون در اختیار همه قرار دادید که با توجه به سلیقشون ازش استفاده کنن و دموکراسی هم میطلبه که به آرای دیگران احترام بزاریم .
ممنونم از اینکه وقت گذاشتید .
موفق و شاد باشید.

Reza March 31st, 2011 23:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ali_Nouri (پست 473640)
سلام
آقا رضا صحبتی داشتم که خدمتتون عرض میکنم.با توجه به اینکه دوست خوبم امیر با آیدی عرفان اف ایکس و خوب میشناسم و با توجه به اینکه نیت خیر ایشون برای همه مشخص هست از ارائه تحلیل ها . خواهشمندم در تصمیم خودتون بازنگری بکنید و اجازه بدید که ایشون کما فی السابق دسترسی به تالار فاندامنتال داشته باشه و سیستم اعتبار دهی ایشون هم فعال شه . خب این سیستم و خودتون در اختیار همه قرار دادید که با توجه به سلیقشون ازش استفاده کنن و دموکراسی هم میطلبه که به آرای دیگران احترام بزاریم .
ممنونم از اینکه وقت گذاشتید .
موفق و شاد باشید.

با سلام

بارها اعلام شده که:
نقل قول:

فقط به پستهای حاشیه ساز، تبلیغاتی، توهین آمیز و مغایر با قوانین سایت امتیاز منفی بدهید.
دسترسی کاربرانی که این موضوع را رعایت نکنند به سیستم امتیازدهی محدود خواهد شد.
دادن امتیاز منفی به پستهای آموزشی و مفید، علاوه بر اینکه مغایر با قوانین سایت است، موجب دلسردی شده و حتی دور از انصاف می باشد.

اگر یکی از کاربران به پستهای تحلیلی و آموزشی جناب erfan-fx امتیاز منفی بدهد، همین برخورد با کاربر مربوطه صورت خواهد گرفت.

برای نمونه همین پست بالا (شماره 1738) را ببینید.

به هر حال قوانین سایت با این هدف وضع شده که کاربران در محیطی دوستانه و آرام به بحث و تبادل نظر بپردازند و شخصا از محدود کردن دسترسی هیچ کاربری خوشحال نمی شوم. در مورد جناب erfan-fx هم در صورت تعهد به رعایت قوانین سایت محدودیتها برداشته خواهد شد.

با تشکر

dama April 1st, 2011 03:25

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 473647)
با سلام

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]:

دادن امتیاز منفی به پستهای آموزشی و مفید، علاوه بر اینکه مغایر با قوانین سایت است، موجب دلسردی شده و حتی دور از انصاف می باشد.

اگر یکی از کاربران به پستهای تحلیلی و آموزشی جناب erfan-fx امتیاز منفی بدهد، همین برخورد با کاربر مربوطه صورت خواهد گرفت.

برای نمونه همین پست بالا (شماره 1738) را ببینید.

به هر حال قوانین سایت با این هدف وضع شده که کاربران در محیطی دوستانه و آرام به بحث و تبادل نظر بپردازند و شخصا از محدود کردن دسترسی هیچ کاربری خوشحال نمی شوم. در مورد جناب erfan-fx هم در صورت تعهد به رعایت قوانین سایت محدودیتها برداشته خواهد شد.

با تشکر

با سلام و شب بخیر

در مورد این مشکلی که برای امیر پیش اومده فکر می کنم اقا رضا می تونستید خیلی بهتر از این عمل کنید

چند ماه گذشته که بحثی بین بهزاد اقبالی عزیز و امیر پیش اومد بدون هیچ توضیحی امیر مورد تنبیه واقع شد بدون هیچ توضیحی جهت روشن شدن قضیه
که این باعث خراب شدن بهزاد اقبالی هم عزیز شد چرا که در وهله اول همه فکر کردن بهزاد اقبالی برای اتتقام شخصی در بحثی ای دی امیر رو بن کرده وبعدش هم که چند بار بهزاد اعلام کرد اصلا در اینکار دخیل نبوده هیچ توضیحی داده نشد که علت بن شدن امیر چی بوده ( حتی به خود فرد ظاهرا خاطی )

امیر اعتراضی داشت که بین خودش و بهزاد بود اگر قرار بود که شما دخالت کنید چه بهتر بود که دلایل امیر رو هم می شنیدید و بعد با دلیل تصمیمی رو اعلام می کردید این طوری بهزادهم زیر سوال نبود و این رفتار به انصاف نزدیکتر بود

مورد بعدی قوانین مربوط به امتیاز دهی هست

فقط به یک موردش رو اشاره می کنم جنبه تبلیغاتی بودن نوشته های افراد

این چیزی هست که به خود افراد ربط داره نه به مدیر تالار یا مدیر سایت

شما چطور توقع دارید همه مثل شما فکر کنن کسی که اومده تحلیل سایت خودش رو قرار می ده شاید از نظر من نوعی داره تبلیغ می کنه ولی از نظر شخص شما ممکنه اصلا تبلیغ بحساب نیاد - کسی که می اد سیستمی رو اموزش می ده و برای برنده های تاپیکش جایزه هزار دلاری یا 50 دلاری یا حتی افتخار دیدار با خودش رو قرار می ده در دفتر کارش شاید از نظر شما تبلیغ از نظر تبلیغ و توهین و از نظر فرد سومی بسیار عالی و دوست داشتنی باشه

کسی که عکس پوزیشنهای در سود رفته خودش رو قرار می ده کسی که استیتمنتهای خودش رو قرار می ده کسی که برداشتهای خودش از بروکری رو اعلام می کنه کسی که نتایج اکسپرتش رو به نظر سنجی دیگران می ذاره کسی که مقالات خودش رو که البته برای شرکتیخاص یا روزنامه هست در سایت قرار می ده کسی که مسابقه برگزار می کنه می تونه در نظر فردی یک مبلغ و در نظر فرددیگری غیر از ان باشد

فردی که چندین ساله روزانه تحلیل خریداری شده خودش رو در مورد اخبار مهم در سایت قرار می ده با وجودی که همه اون رو به اسم میشناسن و می دونن مدیر یکی از سایتها و یکی از بزرگترین ای بی ها هست ولی کسی در مورد این کار ایشون جنبه تبلیغاتی قایل نمیشه در صورتی که ممکنه فردی این طور استدلال کنه که این فرد با این اسم و رسم هر جا پستی بزنه با اسم واقعی خودش تبلیغه
نمونه ها زیاده که نشون می ده افراد نگرش متفاوتی دارن و این حق اونهاست

فردی می اد تاپیک درد و دل می زنه و از بلاهای بروکرهای میگه عده ای از دوستان صفحه 5 منفی می دن عده ای صفحه 15 عده ای هم هنور منتظر و شاکی که چرا این جماعت ایرانی اجازه نمی دن افراد خیر خواه به دیگران کمک کنن و اون رو فراری می دن و هنوز منتظرن طرف بیاد براشون اکسپرت بزاره

ایا شما توقع داری همه مثل هم فکر کنن یا همه مثل شما فکر کنند ؟

این نشدنیه پس یا قانونی بگذارید که معیار شفاف و قابل تعریف باشه و با هر ابزار مشخص نتیجه ای برابر داشته باشه ( که البته در علوم رفتاری و انسانی به دلیل تفاوتهای فردی این امکان نداره)

یا به عقیده افراد احترام بگذارید و نظر هر شخصی رو محترم بشمردید

یا این سیستم امتیاز دهی رو بردارید و خلاص

( یا افراد ازاد و مختارند که خودشون تشخیص بدن جنبه تبلیغی یک نوشته رو و اجازه دارن بر اساس تشخیص خودشون امتیاز بدن یا نیمه ازادن یعنی تشخیص بدن ولی به مدیران اعلام کنن و بعد مدیران تصمیم بگیرن که ایا تشخیص فرد درسته یا نه و اونها امتیاز بدن یا اینکه اصلا به اعضا ربطی نداره و خود مدیر بهتر از همه می دون )

مورد سومی هست که اگر توضیحی بدید ممنون میشم

در پیغامی که برای امیر عزیز فرستادید نوشته اید که لازم است بازنگری اساسی در رویه خود داشته باشید

اقا رضا یعنی این کار ایشون اونقدر زیاد هست که شما از اون به رویه تعبیر کردید یعنی ایشون اگر نگیم به همه به خیلی از پستهای اموزشی امتیاز منفی می دن ؟ یا اینکه به یکی دو نفر امتیاز منفی دادن که اتفاقا با بیان انتقاد یا اعتراض بصورت اشکار هم (البته من فقط دو مورد دیدم یکی بهزاد اقبالی و یکی حامد خسروی ) همراه بوده

واقعیت اینه که اغلب اوقات تشکر های ایشون از هر نوع تحلیلی در هر تاپیکی شاهد بودم برام کمی سخته باور اینکه ایشون تو هر کوره تاپیکی سرک میکشه و زیر پست تحلیلی دوستان تشکر می زنه ولی در باطن رویه کاری ایشون این هست که در تاپیکهای مختلف اموزشی بچرخن وبه پستهای اموزشی امتیاز منفی بدن

اگر واقعا رویه کاری ایشون همون طور که شما فرمودید باشه ایشون مستحق تنبیه هستند ولی اگر( ان شا ا...) این طور نباشه فکر کنم که شما ادبیات بدی رو در مورد ایشون بکار بردید که شایسته است ازایشون عذر خواهی کنید

lastnight19 April 4th, 2011 13:18

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله lastnight19 (پست 472818)
این سیستم مثبت منفی دادن فقط برای من طبق معمول غیر فعال هست یا اینکه کلاً غیر فعالش کردید؟

در مورد من چی، قانون اعمال شده یا سیستم ایرانیه؟

lastnight19 April 4th, 2011 14:17

من یه پیشنهاد دارم هروقت خواستیم امتیاز منفی بدیم یا تشکر کنیم اول یه پیغام خصوصی بدیم به آقا رضا اگر ایشون صلاح دونست و تائید کرد بعدش ما اقدام کنیم.

Erfan-FX April 4th, 2011 15:05

بیا دیدید پستها بسرعت برق پاک شد

مجبورم دوباره بنویسم :

یک پیشنهادی هم من دارم میتونیم به آقا رضا وکالت بدهیم تا ایشون به جای ما امتیاز مثبت یا منفی بدهد.

پ.ن : آقا رضا ( ای مدیر انتقاد پذیر ) ما هنوز منتظر پاسخ شما به پست بالای صفحه هستیم. بچه ها را ناامید نکن. سعی کن حتما میتونی. :laugh:

Erfan-FX April 4th, 2011 15:08

آقا مگه اینجا تاپیک انتقاد و پیشنهاد نیست ؟

پستها را چرا پاک میکنید ؟

اگر جنبه انتقاد ندارید ، اسم تاپیک را عوض کنید یا درشو تخته کنید .

albertini April 4th, 2011 15:35

بعنوان یک کاربر قدیمی که خودم در اعتراض به مدیریت سایت که مدیرانی با گرایشات خاص برای برخی تالارها انتخاب میکنند (شاید هم مجبور به چنین کاری بوده اند) چندین ماه در سایت فعالیتی نکردم شخصا ایشون رو مدیری میانه رو و منصف میدانم و اینکه کاربری ایشون
رو در یک محیط عمومی با الفاظی مانند ((مدیر نامحترم)) خطاب میکنه ولی هنوز داره فعالیت میکنه خودش یک گواه بزرگ بر این مدعاست.

dama April 4th, 2011 15:37

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Erfan-FX (پست 474101)
آقا مگه اینجا تاپیک انتقاد و پیشنهاد نیست ؟

پستها را چرا پاک میکنید ؟

اگر جنبه انتقاد ندارید ، اسم تاپیک را عوض کنید یا درشو تخته کنید .

امیر جان سلام

فکر می کنم اگر قرار بود چیزی شنیده بشه شنیده شده و اگر قرار بود بر خورد منطقی ای صورت بگیره می تونست صورت بگیره بقول معروف در خانه اگر کس است یک حرف بس است
ولی وقتی مخاطب انسان نخواد که بشنوه یا نخواد چیزی رو قبول کنه فایده ای نداره گفتن

همه دوستان هم شاهدبر خورد دو طرف بودن و قضاوت می کنن

پس شما هم اعصاب و روان خودت رو بیشتر از این در گیر این ماجرا نکن

امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشی و بدون دغدغه های فکری

Erfan-FX April 4th, 2011 15:47

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 474105)
بعنوان یک کاربر قدیمی که خودم در اعتراض به مدیریت سایت که مدیرانی با گرایشات خاص برای برخی تالارها انتخاب میکنند (شاید هم مجبور به چنین کاری بوده اند) چندین ماه در سایت فعالیتی نکردم شخصا ایشون رو مدیری میانه رو و منصف میدانم و اینکه کاربری ایشون
رو در یک محیط عمومی با الفاظی مانند ((مدیر نامحترم)) خطاب میکنه ولی هنوز داره فعالیت میکنه خودش یک گواه بزرگ بر این مدعاست.

دوست عزیزم سلام

کدوم فعالیت ؟ دسترسیهای من مسدود است ، شما چه جوری کشف کردی که ایشون مدیری منصف و میانه رو می باشد . دوست عزیز اگر هنوز اجازه نوشتن را بهم می دهد ( آنهم بصورت محدود ) فقط بخاطر این است که حق گفتم و حق خواستم . این را به یاد داشته باشید .

تنها جرم من این بود که 3 پیش ماه اعتراض کردم که چرا بهزاد اقبالی با پاک کردن پستهای خودش (تحلیلهای که اشتباه بود) ذهن و فکر بچه ها را به انحراف میکشد .
آیا اینکار بهزاد اقبالی بعنوان مدیر تالار بنیادی ، ناپسند و ناشایست نبود ؟ خواهش میکنم جواب بدهید . به نظر شما اگر سکوت میکردم درست بود ؟

و از داستان به بعد خصومت و کینه رضا با من شروع شد .

albertini April 4th, 2011 16:14

منظورتون از کدوم فعالیت چی بود .مگر همین الانم در سایت فعالیت نمی کنید.اینکه چطور کشف کردم فکر کنم حداقل 5 سال فعالیت در فروم و شاهد بودن رفتار مدیریت در اختلافات پیش امده زمان کافی برای قضاوت باشد.متاسفانه زمان مورد اشاره شما زیاد در سایت فعال
نبودم ولی مدت زمان زیادی شاهد فعالیت جنابان اقبالی و پیروزی بودم.فکر نکنم این دوستان کسانی باشند که ادعای درست بودن همه
تحلیلهایشان را داشته باشند که بعد بخواهند در صورت اشتباه ان را مخفی کنند .بنطرم دلیل این بقول شما خصومت نوع نوشتاری باشد
که شما بکار میبرید.

بهزاد اقبالی April 4th, 2011 16:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Erfan-FX (پست 474107)
دوست عزیزم سلام

کدوم فعالیت ؟ دسترسیهای من مسدود است ، شما چه جوری کشف کردی که ایشون مدیری منصف و میانه رو می باشد . دوست عزیز اگر هنوز اجازه نوشتن را بهم می دهد ( آنهم بصورت محدود ) فقط بخاطر این است که حق گفتم و حق خواستم . این را به یاد داشته باشید .

تنها جرم من این بود که 3 پیش ماه اعتراض کردم که چرا بهزاد اقبالی با پاک کردن پستهای خودش (تحلیلهای که اشتباه بود) ذهن و فکر بچه ها را به انحراف میکشد .
آیا اینکار بهزاد اقبالی بعنوان مدیر تالار بنیادی ، ناپسند و ناشایست نبود ؟ خواهش میکنم جواب بدهید . به نظر شما اگر سکوت میکردم درست بود ؟

و از داستان به بعد خصومت و کینه رضا با من شروع شد .

آقای عرفان. باز هم تکرار میکنم. بنده هیچ پستی رو حذف نکردم. تاکید میکنم حتی یک پست هم پاک نشده. شما باز هم داری الکی شلوغش میکنی. اگر مدرکی داری بفرما.
یه مدرک بیار. حتی اگر یک پست پاک شده بود من کلا این فروم که هیچ اصلا دیگه مطلب در هیچ جایی نخواهم نوشت.
چرا تهمت ناروا میزنی برادر من؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گفتی مدرک داری خوب رو کن. حتی میتونی بری شکایت کنی. من کاری به بحث های پیش اومده ندارم و اصلا هم قصد دفاع از کسی رو ندارم نه شما نه آقا رضا و نه هر کس دیگه ای. موضوع فقط مربوط به ادعاهای بی پایه و اساسیه که شما نسبت به بنده داری مطرح میکنی. تمام تحلیلهای من سر جاشه.
همه اینجا من رو میشناسن.
شما بهتر بود سکوت میکردی. چرا که حرفهاتون سراسر تهمت و افترا بود. هزار بار در پست خصوصی هم خدمت شما عرض کردم که هیج پستی پاک نشده. شما حتی یک مدرک هم رو نکردید. بفرمایید که کدوم پست . در چه تاریخ هایی پاک شده؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه برادر من هدف شما از این کارا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی یک عکس هم نمیتونید از یه پست ارائه کنید که الان پاک شده باشه. منظورم پست های تحلیلی هست

ساعت جاري 16:26 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.