![]() |
با سلام خدمت دوستان گرامی .
ردیف من هم در لیست 195 است ولی مشخصات اکانت من هم به دستم نرسیده است . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] باتشکر نیروانا بدرود |
عدم دریافت اکانت مسابقه
با سلام
منم هنوز ایمیلی در خصوص شرکت در مسابقه دریافت نکرده ام شماره ردیف 96 با تشکر |
با سلام
قابل توجه دوستانی که ایمیل مشخصات حساب را دریافت نکرده اند: 1- مشخصات حساب به آدرس ایمیلی که بوسیله آن در سایت سرمایه ثبت نام کردید ارسال شده. این آدرس را می توانید اینجا ببینید. 2- ممکن است ایمیل به فولدر Bulk یا Spam رفته باشد. موضوع (Subject) ایمیل ارسالی Sarmaye Tournament می باشد. |
سلام
من در رديف 220 قرار دارم و هنوز ايميلي دريافت نكرده ام.لطفا پيگيري نمائيد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام و خسته نباشيد به دست اندكاران مسابقه
|
نقل قول:
ارسال شد |
با سلام خدمت مديريت سايت
من هنوز ايميل مربوطه را دريافت نكردم. با سپاس |
سلام
آقا رضا جسارتا برای بنده هم مجددا ارسال شود.e-MAIL که موقع ثبت نام داده بودم ، یک ای میل قدیمی بود که بلاک شده است و فراموش کرده بودم.ای میل جدید را در سیستم وارد کردم.در صورت امکان به ای میل کنونی ارسال شود. |
نقل قول:
ممنون.... من مشخصات اکانت رو دریافت کردم |
نقل قول:
|
با سلام خدمت اقا رضا
بنده هر چی شماره حساب را در متاتریدر دانلود شده وارد میکنم به حساب وارد نمیشوم ایا باید حساب شارژ باشد تا وارد شوم لطفا اگه مشکلی هست به من اطلاع دهید با تشکر |
نقل قول:
آیا متاتریدر را از این لینک دریافت کردید؟ http://emoney.co.ir/files/platforms/mwd4setup.exe |
سلام من ايميلي براي مسابقه دوم دريافت نكرده ام - شماره رديف 166
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
مال من هنوز نرسيده
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
ساعت جاري 02:21 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |