انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   مسابقات (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   اولین دوره مسابقات فارکس کاربران سایت سرمایه (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4166)

hms198007 November 20th, 2008 01:02

[quote=hms198007;251188]متاسفم
ولی
چرا ؟؟[/quote

با چقدر ضرر ؟؟؟؟

rasputin November 20th, 2008 01:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله javadsmo (پست 251174)
منم کال شدم.

سلام جواد جان

والا من از وقتی پست شما رو دیدم تا الان هنوز هنگ کردم !

چون حساب شما اونقدر تپل مپل شده بود که من فکر میکردم دیگه ترید نمیکنید و فقط نذاره گر خواهید بود .

( البته شاید هم قواعد مسابقه و احیانآ میزان دراو داون شما را وادار به ترید کرده بود )

ولی به هر حال بنده فکر میکنم هدف اصلی ( و حتی تنها هدف ! ) این مسابقه ، مسائل آموزشی بوده .

لذا از جنابعالی درخواست دارم که در صورت امکان نحوه معاملات خود و مخصوصآ اینکه چطور شد که کال شدید را برای دوستان توضیح بدهید .
( منظورم سیستم و روش معاملاتیتان نیست . بلکه حجم پوزیشن ها ، مقدار ریسک ، استاپ و تی پی و ... )

شاید بیان این مطالب از طرف شما و سایر دوستان ( از جمله آلبرتینی عزیز و .... ) نکات آموزشی زیادی را برای سایرین در بر داشته باشد .

اگر لطف کنید بسیار ممنون خواهیم شد :)

power4400 November 20th, 2008 10:10

1 ضميمه
نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله javadsmo (پست 251174)
منم کال شدم.

سلام دوسته عزیز شما دیگه چرا :cry:
با این حسابی که شما داشتین باورم نمی شه:blink::blink::blink:
لطفا اگر می شه استیتمنت خودتون رو در سایت قرار بدین حداقل شاید اینطوری باور کنیم
من هنوز دارم گیجی می زنم:blink::blink::blink:

اهای بچه یکی بزن تو گوشه من ببینم بیدارم یا نه ؟
اهای بچه مگه با تونیستم:evil2:

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

javadsmo November 20th, 2008 12:24

راستش دیگه قصد ترید نداشتم . معامله ی هم نداشتم که با ضرر ببندم.ولی چون سود بیشتر معاملات از سی درصد کل سود بیشترمیشد وقوانین مسابقه اجازه نمیداد دست به ترید زدم.

و در اخر یک پوزیشن سل 5لاتی یورو به دلاردر قیمت 1.2619 گرفتم و استاپی هم در کار نبود که باعث از بین رفتن حساب شد.به هر حال قیمت به روند خودش برگشت ولی...

hms198007 November 20th, 2008 12:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله javadsmo (پست 251324)
راستش دیگه قصد ترید نداشتم . معامله ی هم نداشتم که با ضرر ببندم.ولی چون سود بیشتر معاملات از سی درصد کل سود بیشترمیشد وقوانین مسابقه اجازه نمیداد دست به ترید زدم.

و در اخر یک پوزیشن سل 5لاتی یورو به دلاردر قیمت 1.2619 گرفتم و استاپی هم در کار نبود که باعث از بین رفتن حساب شد.به هر حال قیمت به روند خودش برگشت ولی...

واقعا متاسفم

mdavodi November 20th, 2008 17:15

1 ضميمه
سلام به همه
امیدوارم همه بچه های گل سرمایه تریدهای خوبی پشت سر گذاشتخ باشند. راستش من تو هفته قبل جشن عقدم بود و فرصت کافی واسه پست زدن نداشتم. دوستان زیادی کال شدند که جاشون تو ردهای برتر خالیه. جواد جان امیدوارم تو دوره های بعد موفق تر ظاهر بشی. البته الانم هنوز دیر نشده.
راستش منم تو این مدت جسته و گریخته چندتا ترید هم انجام دادم دوتاش استاپ خورد ولی در کل خوب بود. حالا تو این فرصت باقی مونده می خوام بیام بالاتر اگه خدا بخواد.البته رو یکیش حسابم رفت تو ضرر ولی با سود بسته شد. متاسفانه تریلینگ استاپم فعال نشده بود. :cry: یه اشتباه بچه گانه..:mad:
همین چند لحظه پیش یه ترید با 0.1 لات :blink: باز کردم وقتی تارگت خورد دیدم سودش شده 214$ :whoow: واسه همین مشکوک شدم دقت کردم دیدم خدا رحم کرد. :p من با 1 لات پوزیشن باز کرده بودم..:blush:
خلاصه کلام می خوام یه خورده اون بالایی ها رو تکونشون بدم :rambo: :happy:
من دارم میام. :laugh:

kurosh_lava November 20th, 2008 23:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mdavodi (پست 251471)
سلام به همه
امیدوارم همه بچه های گل سرمایه تریدهای خوبی پشت سر گذاشتخ باشند. راستش من تو هفته قبل جشن عقدم بود و فرصت کافی واسه پست زدن نداشتم. دوستان زیادی کال شدند که جاشون تو ردهای برتر خالیه. جواد جان امیدوارم تو دوره های بعد موفق تر ظاهر بشی. البته الانم هنوز دیر نشده.
راستش منم تو این مدت جسته و گریخته چندتا ترید هم انجام دادم دوتاش استاپ خورد ولی در کل خوب بود. حالا تو این فرصت باقی مونده می خوام بیام بالاتر اگه خدا بخواد.البته رو یکیش حسابم رفت تو ضرر ولی با سود بسته شد. متاسفانه تریلینگ استاپم فعال نشده بود. :cry: یه اشتباه بچه گانه..:mad:
همین چند لحظه پیش یه ترید با 0.1 لات :blink: باز کردم وقتی تارگت خورد دیدم سودش شده 214$ :whoow: واسه همین مشکوک شدم دقت کردم دیدم خدا رحم کرد. :p من با 1 لات پوزیشن باز کرده بودم..:blush:

سلام
اولا تبریک بابت جشن نامزدیتون . خیلی خوشحال شدم شنیدم. به حسن انتخاب خانومتون هم تبریک می گم:rolleyes: آقای داوودی من از همین الان روی شما شرط می بندم که جزو 3 نفر برتر خواهید بود . به شرطی که مثل جواد جان یک دفه قاط نزنی :blink:
آقای داوودی خیلی کارت درسته . بزار یه اسم روت بزارم ( تریدر بی ادعا):rambo:

birdbahoosh November 21st, 2008 00:27

میشه نتیجه نهایی تا حالا رو بگذارید؟
که تو این یک روز ببینیم میشه کاری بکنیم یا نه.

forexkaran.sign November 21st, 2008 00:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mdavodi (پست 251471)
سلام به همه

سلام دوسته عزیز
مبارک باشه انشاالله

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

این هم از طرفه ما

برای شما ارزوی موفقییت میکونم انشا الله در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید
(( برای همه فارکس کاران ایرانی ارزوی موفقییت و سلامتی میکنم )) امیدوارم همیشه تیپی بخورید :whoow:

soldure117 November 21st, 2008 00:46

1 ضميمه
عاقبت نفرین نسوان
:advise:
آقا این مسابقه خیلی مفید بود از همه تشکر می کنم . خانوم ابراهیمی خوشحال باشین من اول نشدم:banana:

Ali Koochooloo November 21st, 2008 00:50

1 ضميمه
من هم یک جورایی در حد خودم موفق شدم :blink:
هقته اول کیلویی پوزیشن گرفتم رفتم بالای 600 ولی بعدش اومدم فکر کنم 85$ اگه اشتباه نکنم :blush:
امروز بالاخره موفق شدم دوباره به بالای 500 برگردم :banana:
از برگزار کننده های مسابقه واقعا متشکرم فوق العاده بود . . .

من مدارکمو فرستادم حساب ریلم آماده است ولی هنوز توی ریل ترید نکردم. الان بعد از این مسابقه به این نتیجه رسیدم هنوز یک کوچولو :whoow: دیگه باید صبر کنم.

آرزوی موفقیت برای همه بچه ها دارم :)

AbarEnsan November 21st, 2008 01:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله x2c4 (پست 251678)
من هم یک جورایی در حد خودم موفق شدم :blink:
هقته اول کیلویی پوزیشن گرفتم رفتم بالای 600 ولی بعدش اومدم فکر کنم 85$ اگه اشتباه نکنم :blush:
امروز بالاخره موفق شدم دوباره به بالای 500 برگردم :banana:
از برگزار کننده های مسابقه واقعا متشکرم فوق العاده بود . . .

من مدارکمو فرستادم حساب ریلم آماده است ولی هنوز توی ریل ترید نکردم. الان بعد از این مسابقه به این نتیجه رسیدم هنوز یک کوچولو :whoow: دیگه باید صبر کنم.

آرزوی موفقیت برای همه بچه ها دارم :)

سلام رفيق:)

آقا اين آواتارت كاريكاتور آواتار من نيست؟؟؟؟؟:whoow::laugh:

rasputin November 21st, 2008 01:59

آقا رضای عزیز خسته نباشید

چیزی به خط پایان نمونده

همه دارن نفس نفس میزنن ! بعضیا هم به دلایلی ادامه ندادند

نتیجه هرچی بشه برنده اصلی شما و سایت خوب سرمایه هستید

فقط امیدوارم برای تکمیل اهداف آموزشی این مسابقه ، بعضی از استیتمنت ها را برای بررسی قرار دهید ( هم برنده ها و هم بعضی از کسانی که کال شدند )

ضمنآ اگر آخرین نتایج را برای فردا که آخرین روز مسابقه است قرار دهید بسیار ممنون خواهیم شد

ارادتمند :)

behrouz-fx November 21st, 2008 02:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله AbarEnsan (پست 251725)

سلام
ابر انسان جون کلی خندیدم.بابا شما که خوشتیپ تری:whoow::laugh::laugh::laugh:

Ali Koochooloo November 21st, 2008 02:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله AbarEnsan (پست 251725)

سلام ابر انسان عزیز
شما که تاج سری
من خودمم بک جورایی کاریکاتورم :whoow:

کوچیک شما علی ;)

ساعت جاري 17:14 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.