![]() |
سلام
کامپیوترم ویروسی شده چطوری باید این ویروس رو پاکش کنم. Virus.Win32.Hidrag.a به فایلهای اجرایی می چسبه ممنون |
نقل قول:
بهرحال محل قرار گیری این ویروس در رجیستری در HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Services PowerManager = %WindowsDir%\SVCHOST.EXE است ولی اگ svchost اصلی روپاک کنی ویندوزت مشکل دار یشه |
online scanner
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
کامپیوتر ویروسی شده |
نقل قول:
اگه ویندوز رو عوض کنم مشکل حل میشه؟ ممنون |
نقل قول:
اگه حال داری ممکنه ولی از اونجاکه این ویروس اولی بار بعد از restart میاد رو رجیستری ویندوز و شروع می کنه از درایو C تک تک فایل های اجرایی رو الوده می کنه ممکنه source اش پاک نشه بهترین کار اینست که یه انتی ویروس به روز حالا panda یا kasper یا nod 32 یا MCAfee یا norton بریزی ولی باید حتما به روز باشه... گویی که این ویروس درjuly 2003 نوشته شده و بزاری سیستمت کاملا چک شه و پامش کنه اینجوری خیلی بهتر الته mcafee نمی زاره از ایران به روز کنید .. خواستی من updatehso برات می گیرم می فرستم ... ولی فورمت رو بزار آخرین مرحله |
نقل قول:
آیا روی نمودار سرعت cpu هم تاثیر گذاشته ؟ مال من مثل چارت شده می ره بالا می آد پایین ! رنجه و این ویروس روی این رنج ترید می کنه :whoow: :mad: جدا از شوخی ممکنه حتی با نصب مجدد هم بارم ویروس بیاد بهتره یه جوری پیداش کنید من که هنوز نتونستم :( |
نقل قول:
من Kaspersky 6.0 رو دارم.الان دارم آپدیت میکنم. ویروس رو کامل پاکش میکنه؟ یه انتی ویروس دیگه داشتم ویروس فایل svchost.exe رو پاک نمیکرد ممنون |
نقل قول:
آره روی نمودار خیل نوسان داره از وقتی که ویروسی شده سرعت سیستم خیل افت کرده. انشالله از شرش خلاص بشیم هر چه زودتر باید با یه عملیات انبر گازی :blink: مخفیگاهش رو پیدا کنیم;) |
سلام
آقا من یک فیلم دانلود کردم فرمتش Bin file این با چه برنامه ای باز می شه؟ دست گلتون درد نکنه |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] یا BS player که اون پولیه |
نقل قول:
اینو شک دارم که برنامه ای باشه که برات extract کنه |
نقل قول:
تا جایی که من یادمه پسوند ISO هست که استاندارد ه و هر برنامه ایی هم یک پسوند شخصی برای image داره مثل img. یا nci. .... این لینک رو ببینید مشکلتون حل میشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] اینجا نوشته گ MagicISO is also a BIN extractor. MagicISO allows the users to open/edit/extract bin files." ول پولیه باید برنامشو بگیری بعد *** کنی .. ولی به نظر راه دوستمون ساده تر است برای درایو مجازی از نرم افزار alcohl می تونی استفاده کنی ... nero هم من رو دستگام ندارم ببینم bin ساپورت می کنه یا نه |
از دوستای خوبم a_skeletor وfotovat ممنونم.
مشکلم حل شد. با برنامه iso buster بازش کردم. |
سلام
من دنبال يه لينكي براي دانلود ويستا ميگردم . ولي هرچه گشتم نتوانستم لينكي براي دانلود آن پيدا كنم! نسخه ي بتا هم بود مهم نيست.... فقط ميخوام يه مدت ويستا داشته باشم كه عقده اي نشم! :blush: حجم اش هم كه 2-3 گيگ بيشتر نيست!!!;) اين را هم پيدا كردم ولي هنوز اصل كاريش مانده... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] البته بيرون مثل اين كه با قيمت دو يا 3 هزار تومان dvd اش را ميفروشند.... :rolleyes: مرسي |
ساعت جاري 03:48 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |