![]() |
نقل قول:
جناب اقبالي عزيز آيا مخاطب اين پست بنده بودم يا جناب Amirbabak ؟؟ |
نقل قول:
|
با سلام دوستان من چند روزي هست زماني كه سايت سرمايه رو بالا ميآرم خيلي كند صفحات رو بالا ميآره روي سايت ها و فروم هاي ديگه هم چك كردم ولي اينچنين مشكلي نداشتم ممنون ميشم اگر كسي از دوستان راه حلي براي مشكل داره يا اگر دوستان ديگري هستند كه اين مشكل رو دارند ذكر كنند تا ببينيم چي ميشه
|
نقل قول:
مشکلی روی سرور وجود ندارد. لطفا سایر دوستان نیز در صورت اطمینان از کندی سایت در مقایسه با سایتهای دیگر، با زدن دکمه تشکر پست بالا اعلام کنند. |
نه برای من که سایت کند نیست.مثل قبله
|
من یک پیشنهاد دارم.
در صفحه اول سایت(Home Page) یک بلوک قرار داده شود که آخرین اخبار و وقایع اثر گذار فارکس با حداکثر یک ربع تاخیر به اطلاع رسانده شود.برای ایمنظور Bloomberg.com یک مرجع عالی در این زمینه است. |
درود
بنده هم با وجود اینکه اکثراً dial up استفاده می کنم هیچ مشکلی ندارم. سرعت لود شدن سایت خیلی عالیه. |
سلام این مشکل کندی برای منم وجود داره
هم دیال اپ هم پر سرعت فکر کنم بیشتر به خاطر بنر تبلیغاتی باشه که بصورت فلش هست (شاید هم gif) |
نقل قول:
بنرها و فایلهای تصویری فقط در اولین نمایش از اینترنت دریافت و در درفعات بعد از cache گرفته می شوند. لذا تاثیر قابل توجهی در سرعت لود شدن صفحات ندارند. با تشکر |
سلام خدمت مدیر سایت
1.ببخشید چند روز پیش شما یک موتور جستجوی گوگل در سایت تعبیه کرده بودید ولی الان نیست.! 2.نمیشه در کنترل پنل کاربری گزینه ای را تعبیه نمایید که بنا به خواست هر فرد ستون سمت چپ صحفه دیده شود. با تشکر |
1 ضميمه
با سلام
امکان جستجو در سایت سرمایه از طریق گوگل، با افزودن گزینه جستجو از طریق گوگل به منوی جستجو فراهم شد. |
نقل قول:
نقل قول:
تغییر کوچکی در تنظیمات سایت اعمال کردم. از نظر من در حال حاضر سرعت سایت بسیار عالی است. آیا برای شما اینطور نیست؟ |
نقل قول:
آقا رضا ضمن تشکر فراوان از شما ، نمیدونم چی کارش کردین ، اما برای بنده هم سرعت لود شدن صفحات درست شد.:) |
آقا رضا دست شما درد نكنه مشكل من هم حل شد
|
با سلام
دسترسی به فایلهای ضمیمه در 2 تاپیک زیر برای من مقدور نیست. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
ساعت جاري 20:15 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |