انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   انتقادها و پيشنهادها (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1195)

AbarEnsan June 23rd, 2008 19:38

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله بهزاد اقبالی (پست 201852)
حرف حساب جواب نداره.کاملا موافقم باهاتون.
اما دوست گرامی شما هم خودتون رو بزارید جای مدیرای سایت.شرایط امروز رو بسنجید.مدیر سایت میتونه این کار رو بکنه و به هیچ کس اجازه زدن تاپیک های شخصی رو نده.اما مقداری ارامش کافیه.شرایط برای اظهار نظر افرادی مانند من و شما جور نیست چرا که اگر ما حرف های دلمون رو بزنیم ممکنه که کل سایت فدای حرف ما بشه.
پس بهتره که بزاریم دوستانی که عقاید مذهبی دارن مطالب خودشون رو عنوان کنن تا هم مقداری از خشکی کار ما گرفته بشه و هم اون عده ای که در بیان عقاید خود در جامعه ما ازاد هستند نظرات خودشون رو ایراد کنن.
ما چاره ای نداریم جز اینکه دندون رو جیگر بزاریم چرا که باز هم میگم ممکنه موجودیت کل سایت رو به خطر بیندازیم.
قبول کنید مدیران سایت هم نمیخواهن با کسی مخالفت داشته باشند اما به واقع صلاح رو در همین شرایط میبینند.

ارادتمند
پیروز باشید

سلام :)
جناب اقبالي عزيز آيا مخاطب اين پست بنده بودم يا جناب Amirbabak ؟؟

بهزاد اقبالی June 23rd, 2008 20:30

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله abarensan (پست 201857)
سلام :)
جناب اقبالي عزيز آيا مخاطب اين پست بنده بودم يا جناب Amirbabak ؟؟

شما بودی ببخشید اشتباه شد.

pakan.p June 24th, 2008 11:53

با سلام دوستان من چند روزي هست زماني كه سايت سرمايه رو بالا ميآرم خيلي كند صفحات رو بالا ميآره روي سايت ها و فروم هاي ديگه هم چك كردم ولي اينچنين مشكلي نداشتم ممنون ميشم اگر كسي از دوستان راه حلي براي مشكل داره يا اگر دوستان ديگري هستند كه اين مشكل رو دارند ذكر كنند تا ببينيم چي ميشه

Reza June 24th, 2008 12:12

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pakan.p (پست 202063)
با سلام دوستان من چند روزي هست زماني كه سايت سرمايه رو بالا ميآرم خيلي كند صفحات رو بالا ميآره روي سايت ها و فروم هاي ديگه هم چك كردم ولي اينچنين مشكلي نداشتم ممنون ميشم اگر كسي از دوستان راه حلي براي مشكل داره يا اگر دوستان ديگري هستند كه اين مشكل رو دارند ذكر كنند تا ببينيم چي ميشه

با سلام

مشکلی روی سرور وجود ندارد. لطفا سایر دوستان نیز در صورت اطمینان از کندی سایت در مقایسه با سایتهای دیگر، با زدن دکمه تشکر پست بالا اعلام کنند.

بهزاد اقبالی June 24th, 2008 13:39

نه برای من که سایت کند نیست.مثل قبله

AmirBabak June 24th, 2008 14:19

من یک پیشنهاد دارم.

در صفحه اول سایت(Home Page) یک بلوک قرار داده شود که آخرین اخبار و وقایع اثر گذار فارکس با حداکثر یک ربع تاخیر به اطلاع رسانده شود.برای ایمنظور Bloomberg.com یک مرجع عالی در این زمینه است.

trendfinder June 24th, 2008 18:49

درود
بنده هم با وجود اینکه اکثراً dial up استفاده می کنم هیچ مشکلی ندارم. سرعت لود شدن سایت خیلی عالیه.

dat_iran June 24th, 2008 21:42

سلام این مشکل کندی برای منم وجود داره
هم دیال اپ هم پر سرعت
فکر کنم بیشتر به خاطر بنر تبلیغاتی باشه که بصورت فلش هست (شاید هم gif)

Reza June 25th, 2008 07:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله dat_iran (پست 202267)
هم دیال اپ هم پر سرعت

با سلام

بنرها و فایلهای تصویری فقط در اولین نمایش از اینترنت دریافت و در درفعات بعد از cache گرفته می شوند. لذا تاثیر قابل توجهی در سرعت لود شدن صفحات ندارند.

با تشکر

BLACK_NINJA June 25th, 2008 10:58

سلام خدمت مدیر سایت
1.ببخشید چند روز پیش شما یک موتور جستجوی گوگل در سایت تعبیه کرده بودید ولی الان نیست.!

2.نمیشه در کنترل پنل کاربری گزینه ای را تعبیه نمایید که بنا به خواست هر فرد ستون سمت چپ صحفه دیده شود.

با تشکر

Reza June 25th, 2008 21:25

1 ضميمه
با سلام

امکان جستجو در سایت سرمایه از طریق گوگل، با افزودن گزینه جستجو از طریق گوگل به منوی جستجو فراهم شد.

Reza June 25th, 2008 21:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pakan.p (پست 202063)

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله dat_iran (پست 202267)
هم دیال اپ هم پر سرعت

سلام

تغییر کوچکی در تنظیمات سایت اعمال کردم. از نظر من در حال حاضر سرعت سایت بسیار عالی است. آیا برای شما اینطور نیست؟

behrouz-fx June 25th, 2008 21:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 202592)
سلام

تغییر کوچکی در تنظیمات سایت اعمال کردم. از نظر من در حال حاضر سرعت سایت بسیار عالی است. آیا برای شما اینطور نیست؟

سلام
آقا رضا ضمن تشکر فراوان از شما ، نمیدونم چی کارش کردین ، اما برای بنده هم سرعت لود شدن صفحات درست شد.:)

pakan.p June 25th, 2008 22:35

آقا رضا دست شما درد نكنه مشكل من هم حل شد

Aidin Mahdavi June 28th, 2008 17:48

با سلام
دسترسی به فایلهای ضمیمه در 2 تاپیک زیر برای من مقدور نیست.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

ساعت جاري 20:15 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.