![]() |
نقل قول:
اما اگه دلارش رو میخواید فرق میکنه. حدس میزنم نه تنها جفت ارز با جفت ارز بلکه بروکر با بروکر هم متفاوت باشه. مثلا یورو به دلار هر پیپ با یک صدم لات میشه صد تا تک تومانی یا هر پیپ با یک لات میشه ده $ خودمون. ولی یورو به پوند هر پیپ فکر کنم صد و چهل تومان خودمون میشه. حالا اینها برا بروکر آلپاری روسیه بود. هر بروکری جدا جدا این ها رو نوشته. کافیه محاسبش رو توی اگسل بنویسید و بعد عدد رو جایگزین کنید. کار سختی نیست. |
نقل قول:
http://www.forexrainbow.com/files/5v...zi1ziim2d2.jpg |
یک مشکل بسیار بسیار بزرگ برای من پیش آمده که کم مونده گریم بگیره دوستان من دیروز داشتم ایمیلهام رو که حدود 50 تا میشد و تازه اومده بود چک میکردم و اونایی که لازم نداشتم رو تصمیم گرفتم پاک کنم ولی اشتباها موس بروی همشون کلیک کرد و همه ایمیلها که محتویاتش هزاران اکسپرت و اندیکاتور و صدها اندیکاتور و اکسپرت کمیاب بود پاک شد آیا راهی وجود داره که این ایمیلها برگردانده بشه
|
نقل قول:
در صورت خالی کردن سطل زباله بنده اطلاعی ندارم. |
نقل قول:
|
نقل قول:
سلام امکان نداره چنین اتفاقی بیوفته. مگر اینکه اشتباه از سرویس خود ایمیل باشه. این اتفاق در یاهو میل افتاده یا در جیمیل ؟ فقط ایمیلهای دروم Spam یا Bulk بدون رفتن به زباله دانی، حذف میشوند ! به ساپورتشون ایمیل بزن و بگو چه اتفاقی افتاده. |
دوستان سلام.
وقتی تو لایبرتی با اینترنت اکسبلوره روی create account کلیک میکنم این بیام رو میده can not display the web page با موزیلا هم امتحان کردم نتیجه یکی بود چیکار باید کرد؟ ممنون از راهنمایی. |
salam
sharmande finglish minevisam. fonte farsi narikham. 2 rooze in error be mahze baba omadane system miad : The application failed initialize properly (0×c0000034). Click on OK to terminate the application. va Antivirousam gheyre faal mishe. vase hamin sai mikonam connect nasham. lotfan rahnamai konid. merc |
jetAudio.8.0.5.320.Plus
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
جدیدا یک برنامه هم اومده که با نصب و اجراش میشه از کارت های حافظه یو.اس.بی یاهمون فلش کارت ها بعنوان آر.ای.ام استفاده کرد. این با درد سر موازی هست. دلیلش هم سرعت خیلی خیلی پایین تر فلش کارت ها نسبت به باس آر.ای.ام (رَم) هست. اگه از این نرم افزار استفاده میکنی بهتره آن.اینستال کنیش و حتی بهتره فلش کارتت رو هم از کیس جدا کنی. |
برنامه های زیادی برای دانلود فایلهای ویدئویی آنلاین هست که براحتی میتونن فایل ویدئویی را از صفحه وب تشخیص بدهند و برای ما امکان دانلود بدون نمایش آنلاین را فراهم کنند. به یک مشکل برخورد کردم، فایل ویدئویی انلاین هست که توسط Adobe's video streamingساخته شده (ساختار و فرمت پخش از این تکنولوژی استفاده شده) و ظاهرا اصلا در کامپیوتر و مرورگر "کش" نمی کند و هر بار که کلید پخش ویدئو را می زنید از ابتدا شروع به پخش میکند و اگر اینترنت دارای نوسان باشد صدا/تصویر قطع و وصل میشود. برنامه ای سراغ دارید که این فایل ویدئویی را از سرور محل پخش تشخیص بدهد و حدااقل بعد از یکبار پخش یا همان لحظه اول ویدئو را برای دانلود اماده کند ؟
با تشکر |
نقل قول:
اکستنشن Flashgot رو روی فایرفاکس نصب کنید و بعد Free Download Manager رو .پایین روی استاتوس بار فایرفاکس وقتی ویدئو درصفحه باشه یک نوار سینمایی کوچک میاد روی اون کلبک کنید تا لینک به دانلود منیجر فرستاده بشه و ... موفق باشید. |
سلام دوستان
وب سایتی ( خاجی ) هست که وقتی می خوام اون رو بیارم بطور ناقص میاد. یعنی حدود 90% اون میاد و بقیش نمیاد. کسی میدونه این مشکل از چیه ؟ از سرعت کامپیوتر منه؟ از سرعت اینترنته ؟ از خود سایته ؟. . . با تشکر |
سلام.
وقتی کامبیوترو روشن کردم بیام داد که باید یکی از درایوها چک بشه بعد به مدت 40 دقیقه یک سری از فایلهای ایندکسی رو ریکاوری بعد دیلیت و بعد جایگزین کرد الان که ویندوز اکس بی بالا میاد ظاهرا همه چی سر جاشه ولی هیچ فایلی باز نمیشه دایل اب کار نمیکنه فقط متا تریدر باز میشه اونم بدون اتصال به اینترنت امیدوارم نصب دوباره ویندوز نخواد چون یکی دو هفته قبل نصب کردم. |
نقل قول:
|
ساعت جاري 01:47 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |