![]() |
delam mikhast to mosabeghe sherkat konam vali hif dir residam
|
من هم در مسابقه شركت مي كنم
|
مسابقه
با سلام به همگی دوستان
راستش من هنوز در حد یه صفر کیلومتر هستم . انشاالله در مسابقه بعد حتما شرکت میکنم. با آروزی موفقیت برای همه:graduated: |
من متاسفانه مشخصات حسابم را گم کرده ام و ایمیل را نیز پاک کردم و هنوز نتوانستم در مسابقه شرکت کنم
آیا امکانش وجود دارد برایم مجددا میل کنید!؟ با سپاس |
نقل قول:
ولی حسنی به مکتب نمی رفت وقتی هم می رفت جمعه می رفت:whoow: نه دوسته عزیز از این خبرها نیست که شما همینطوری بدون هیچ تریدی برید اول به ایستید:laugh: |
نقل قول:
واین اشتباه لپی که بوجود اوردی هم باعث جا ماندنت از مسابقه نشه;) اخه ادم عاقل , کی میاد ایدی و پسورد مسابقه به این مهمی رو دیلت کنه :blink: در هر صورت موفق باشید:) |
راهنمايي
سلام ممنون از سايت جالبتون
من تازه ثبت نام کردم اصلأ وارد نيستم اگه کسي راهنمايي کنه ممنون ميشم که از کجا و چطور شروع کنم؟ ولي خيلي هم علاقه دارم ياد بگيرم لطفأ کاملأ واضح راهنمايي کنيد با تشکر |
نقل قول:
ثبت نام با کمال تاسف تمام شده شما باید از الان به بعد منتظر شروع ثبت نام دور بعدی باشین;) |
سلام لطفا اسم منم بنویسید.
ممنون. |
با سلام ميخواهم
|
سلام به همه دوستان .
من تازه عضو اين سايت شده ام . اميدوارم كه با همفكري و راهنمايي مديريت و اعضاء محترم سايت بتوانيم گروه موفقي در يادگيري تئوري و انجام عملي اين بازار مهم مالي جهان باشيم . پس براي من هم يك جاي خالي در مسابقه بگذاريد . متشكرم . |
مسابقه
سلام به همه دوستان
راستش من هیچ اطلاعاتی در مورد این مسابقه ندارم یکم توضیح می خوام در ضمن تازه همین امروز با تون رفیق شدم زیادی تو کارهای انجمن صفر کیلومترم توضیح بدین اگر راست کارم باشه منم هستم:rambo: |
دوستان
مسابقه خیلی وقته که شروع شده آخر این هفته منتظر نتایج پایانی هستیم انشاا... دور بعد |
نقل قول:
گام به گام تا حرفه ای شدن با سایت سرمایه : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] آموزش گام به گام فاركس : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پرسش و پاسخ: آموزش گام به گام فارکس: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . . . . . |
با سلام
من جدید اومدم اگه کسی جزوه ، متن یا کتابی در مورد تحلیل بازار هم بنیادی و هم تکنیکال داره اگه ممکنه به منم بده متشکرم . میثم پ. |
ساعت جاري 18:01 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |