![]() |
نقل قول:
سلام desire عزیز فکر نمی کنم اینطور صحبت کردن در مورد اقایون درست باشه ما مسابقه های زیادی تو دنیا داریم که بیشترشون بخاطر محبوبیتشون وارد المپیک شدن . تو دنیای ورزش ورزشکارهای بزرگتر به ورزشکارهای کوچکتر کمک می کنند تا بتونن راه خودشون رو باز کنن این در حالی ست که می دونن همین ورزشکاری که دارن بهش کمک می کنن یه روزی جاشون رو خواهد گرفت ولی با این وجود دست همدیگر رو می گیرن , تومسابقه های مهم ورزشی بارها شاهد این موارد به گونه های مختلف بودیم ولی حالا تو این بازار با اینکه هر کسی جدا از دیگری کار می کنه ولی... :( بریم سر اصل مطلب همه این مسائل به خاطر این دوستانی هست که سقوط ازاد می کنن :whoow: خب مگر چی می شه اگر استاپ لاس بزارین. اگر یه استاپ لاس بزارین مگه طوری می شه :laugh: نقل قول:
|
بابا بیخیال این بحث آقایون و خانوما !
هرکی کارش درسته ما مخلصشیم ، چه خانوم چه آقا ! ( الترید کمثل الرانندگی !;) ) یکی بیاد بگه مسابقه چی شد ؟؟ رتبه بندی نهایی چجوریه ؟ مخلص آقایون و خانوما :cool: |
نقل قول:
دو روزه داريد جر و بحث ميكنيد اگه بجاي جر و بحث درخواست رتبه هاي واقعي ميشد تا حالا ليستشو ميديديم اقا رضا لطفا رتبه بندي واقعي رو بزاريد ممنون |
سلام
گشتم یه شکلک با پرچم سفید پیدا کنم نبود , شما خودتان تصورش کنید , گرچه دعوایی در کار نبود . تبادل نظر بود . ;) من هم از آقا رضا درخواست می کنم رتبه بندی واقعی را اعلام کنند . خدا قوت |
نقل قول:
|
سلام اقا رضا
اگر می شه drawdown 30 نفر اول رو بزارین ببینیم رکورد بیشترین drawdown دسته کی بوده :laugh: البته خاطر نشان کنم که من عاشق همه drawdown ی ها هستم و همینجا اعلام می کنم که حاظرم در قبال مبلغی ناچیز وکالتشون رو قبول کنم:whoow: فقط لطفا قبل از هر چیز با منشیم هماهنگ کنین یه چیزی یادم رفت بگم اگر می شه dd ما اخراجی ها رو هم بزارین :whoow: |
1 ضميمه
سلام
ميخواستم خواهش كنم يكي از اساتيد برام تحليلي در مورد اين استيتمنت بده ممنونم :( |
سلام
آقا رضا پس این هفته مسابقات فراموش شد نتیجش;) |
نقل قول:
وای چی می شه پاور از اخر اول بشه:whoow: |
آقا رضا جان
جدی میگم نگرانتون شدم بیخیال مسابقه یه خبری از خودتون بدید لطفآ |
1 ضميمه
با سلام
Equity و Balance شرکت کنندگان تا ساعت 22:24 به وقت تهران پیوست شده است. موفق باشید |
چند نکته:
۱- به نظر می رسد برخی شرکت کنندگانی که در رتبه های بالای جدول رده بندی بر اساس equity قرار دارند یا دارای DD بسیار کم می باشند، بدلیل اینکه خود را جزو برندگان احتمالی می دانند تصمیم گرفته اند معامله جدیدی باز نکنند. بار دیگر توجه این دوستان را به معیارهای انتخاب برنده جلب می کنم: نقل قول:
۲- بنا به دلایل زیر، رتبه بندی نهایی در پایان مسابقه اعلام خواهد شد:
با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان |
منم کال شدم.
|
نقل قول:
ولی چرا ؟؟ |
1 ضميمه
با سلام
equity و balance شرکت کنندگان تا ساعت 23:37 به وقت تهران پیوست می باشد. موفق باشید |
ساعت جاري 17:39 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |