![]() |
نقل قول:
طبق صحبتهایی که با مدیریت سایت انجام گرفته، [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] وضع کرده ایم. اولین بند از این قوانین رو نقل میکنم: نقل قول:
نقل قول:
به نظر مدیریت سایت، وجود تاپیک های مذهبی مغایرتی با قوانین سایت نداشته اما طبق قوانین هیچ کس حق شروع بحث های مذهبی را ندارد. با تشکر و تقدیم احترام |
1 ضميمه
با سلام
با توجه به نتیجه نظرسنجی و تمایل اکثر دوستان به حذف ستون سمت چپ، این ستون از تمام صفحات سایت حذف شد. از همه دوستانی که در این نظرسنجی شرکت کردند تشکر می کنم. با احترام رضا |
Google Search رو اي كاش بر نميداشتيد
|
انتقاد
نقل قول:
شايد مطلبي رو كه عرض ميكنم به طبع بسياري از دوستان خوش نياد ولي فكر ميكنم بهتره كه گفته بشه... من براي "سرمايه" ارزش بسيار زيادي قائلم و نسبت به هر پست يا تاپيكي كه فكر كنم ممكنه باعث به خطر افتادن موجوديت سايت بشه با حساسيت زيادي برخورد ميكنم و يكي از مشتريان پرو پا قرص " اين نوشته نامناسب را به مديران گزارش دهيد" هستم و بارها اتفاق افتاده كه حتي زماني كه با مطلبي موافق بوده ام ولي اين مطلب براي سايت خطرناك بوده است با پيام خصوصي از نويسنده آن خواسته ام كه خودشون پست مورد نظر را اديت كنند. به طور مثال ، ما تاپيكي داريم به نام فضائل علي كه در آن از علي(ع) تمجيد شده است ولي همين علي كه براي بسياري از ما داراي احترام زياديست براي تعدادي از دوستان زردشتي و يا كساني كه داراي افكار ناسيوناليستي قوي هستند به عنوان يكي از دشمنان ايران كه همراه با اعراب ايران را اشغال كرده است شناخته ميشود. اينگونه تاپيكي (و تاپيكهاي مشابه) باعث ايجاد تنش و رنجش تعدادي از دوستان خواهد شد. براي حل مشكلات اينچنيني دو راه وجود دارد: 1. همه بتوانند آزادانه نظر خود را ابراز كنند. 2. هيچكس اجازه ايجاد چنين تاپيكها و يا پستهايي را نداشته باشد. از آنجا كه تحت شرايط فعلي امكان اجراي مورد اول وجود ندارد پس بهتر است مديران محترم سايت وزين سرمايه راه حل دوم را پيش بگيرند.( البته در صورت صلاحديد) هميشه سبز باشيد. |
..........
|
کاملأ موافقم . یک بعدی نباشیم. یا همه یا هیچ کس
|
نقل قول:
پيشنهاد فيلترينگ !! شما كه صد برابر بدتر از مخابراته - تاپيكي مثل فضائل علي هيچ جهتگيري خاص سياسي اجتماعي و ...... كه احيانا منجر به بروز مشكل بشه نداره من خودم چند سال وبلاگ نوشتم و به شما قول ميدم كه بودن تاپيك هايي با اين مضمون كه توش فرقه خاصي تائيد يا رد نميشه به هيچ وجه مشكلي ايجاد نميكنه |
نقل قول:
من اصلاً در رابطه با پیشنهاد/انتقاد شما نمیخوام صحبت کنم. شما چیزی فرمودید که وظیفه خودم دونستم حتماً برای خوانندگان مطلب، نکته ای رو بیان کنم: باید حساب اعراب اشغالگر ایران را از شخص امیرالمومنین جدا دانست. ایشان طبق نامه ای به عمر(که قصد لشگرکشی به ایران را داشت) او را از این کار نهی کردند.اما خلاف این اتفاق افتاد(که از حوصله این بحث خارج است). جسارت منو ببخشید. یا علی |
متأسفانه این دوستان متعصب ما اصل مطلب را گذاشته و به حاشیه بیشتر می پردازند.عزیزان بحث اعتقادی نیست. مطلب بیان اعتقادات شخصی است اگر زدن تاپیکی برای بیان اعتقادات شخصی درست است پس همه آزادند تا اعتقادشان را بگویند اگر هم نه که خوب هیچ کس .
لطفأ تعصبات مذهبیتان را کنترل کنید . مرسی |
قانون 6 فروم سرمایه
6. بحث در مورد دين، سياست، مذهب، مقدسات و مسایل مربوطه در هر نوع و روش آن(چه موافق و چه مخالف)، هيچ كمكي در راستاي نيل به اهداف فني سايت ننموده و تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.
پ ن : تاپیک های مذهبی همیشه برای من آزاردهنده بوده ولی بخاطر اینکه دلخوری پیش نیاد در اون تاپیک ها هیچ مطلبی ننوشتم.از مدیران فروم خواهش میکنم یا این قانون را از قوانین فروم حذف کنند یا قوانینی که خودشان نوشته اند. اجرا کنند. |
نقل قول:
اگر دقت كنيد چنين تاپيكهايي خواه ناخواه يك تفكر خاص(از يك فرقه خاص) را اشاعه ميدهند كه حتي ممكن است زيانبار باشد در حالي كه دوستاني كه در اقليت هستند هيچگاه نميتوانند چنين تاپيكهايي را ايجاد نمايند ( با توجه به شرايط جامعه). در ضمن محوريت سرمايه بحث در مورد بازارهاي مالي است و تعدادي از تاپيكهاي تالار موضوع آزاد به منظور تقويت روحيه و يا بنيه علمي اعضاء ايجاد شده است. اما چه دليلي براي ايجاد تاپيكهايي از نوع مذهبي وجود دارد؟؟؟؟؟ |
نقل قول:
بله ما متعصبیم- روی اعتقاداتمون متعصبیم - روی عشقمون متعصبیم مطلب بنده صرفاً یک تذکر بود به ابر انسان عزیزم که مثال جالبی رو برای مصداق پبشنهادشون نزدند.تاپیکی مثل فضائل علی، نه مجادله گاه است نه کل کل، بلکه جایی است برای یه مشت عاشق. همینطوره تاپیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی و از این دست. هر وقت تاپیکی باز شد مثلاً با این عنوان " شیعه یا سنی؟" یا "اسلام در مقابل مسیحیت" و ... اونوفت منم با شماها از ته دل از مدیران سایت خواهش میکنیم که این بحثها رو جمعش کنند. امیدوارم مطلب رو گرفته باشید. موفق باشی عزیز. |
اگر قرار باشد اینجا همه از عشقشان بگویند که خوب..
متأسفم که همچنان منظور من را متوجه نشدید. |
نقل قول:
اما دوست گرامی شما هم خودتون رو بزارید جای مدیرای سایت.شرایط امروز رو بسنجید.مدیر سایت میتونه این کار رو بکنه و به هیچ کس اجازه زدن تاپیک های شخصی رو نده.اما مقداری ارامش کافیه.شرایط برای اظهار نظر افرادی مانند من و شما جور نیست چرا که اگر ما حرف های دلمون رو بزنیم ممکنه که کل سایت فدای حرف ما بشه. پس بهتره که بزاریم دوستانی که عقاید مذهبی دارن مطالب خودشون رو عنوان کنن تا هم مقداری از خشکی کار ما گرفته بشه و هم اون عده ای که در بیان عقاید خود در جامعه ما ازاد هستند نظرات خودشون رو ایراد کنن. ما چاره ای نداریم جز اینکه دندون رو جیگر بزاریم چرا که باز هم میگم ممکنه موجودیت کل سایت رو به خطر بیندازیم. قبول کنید مدیران سایت هم نمیخواهن با کسی مخالفت داشته باشند اما به واقع صلاح رو در همین شرایط میبینند. ارادتمند پیروز باشید |
نقل قول:
به نظر بنده دليل وجود اين تاپيكها دقيقا همون تقويت روحيه است نقل قول:
اينگونه تاپيكي (و تاپيكهاي مشابه) باعث ايجاد تنش و رنجش تعدادي از دوستان خواهد شد ايراد گرفتم البته از نظر من ايراد داره شايد اگه شما هم دوباره و اين بار بدون موضع گيري به موضوع نگاه كني ايرادش رو متوجه بشيد. |
ساعت جاري 23:14 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |