انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

ghafari3 April 14th, 2008 21:21

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ali198084 (پست 182890)
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.

Hirens BootCD را دارید؟

arvinfx April 14th, 2008 21:26

برنامه partition magic رو نصب کن اطلاعات و ابزار خوبی داره

arvinfx April 14th, 2008 21:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ali198084 (پست 182765)
سلام دوستان
به یکی از درایوهای هاردم نمی تونم دسترسی پیدا کنم. پیغام می ده این درایو فرمت نشده می خوای فرمت کنم؟
منم چون نمی خوام کلی از اطلاعاتمو از دست بدم، موندم. این مساله اصلا علتش چی هست؟ ویروسه؟ نرم افزاریه؟ سخت افزاریه؟ چه کار باید بکنم؟
ممنونم از راهنماییتون.

بزنامه ]partition magic رو نصب کن ابزار خوبی داره شابد کمکت کنه

ghafari3 April 14th, 2008 21:31

اگر میتونید این فایل 100 مگابایتی را دانلود کنید تا توضیحاتش را برای بازگرداندن درایو بدون اینکه یکی از فایلهاتون هم از دست بره ، بدهم. فعلا هیچ برنامه ای را برای بازگرداندن درایو نصب نکنید و هیچ تغییری هم در درایو مربوط ایجاد نکنید که بعداً دیگه نمیشه کاریش کرد.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

اگر دایل آپ هستید و توانایی دانلود ندارید ، اعلام کنید تا فایلهای دیگه ی این ایمیج را حذف کنم و یکبار دیگه آپلودش کنم.

szh.1367 April 14th, 2008 22:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ali198084 (پست 182765)
سلام دوستان
به یکی از درایوهای هاردم نمی تونم دسترسی پیدا کنم. پیغام می ده این درایو فرمت نشده می خوای فرمت کنم؟
منم چون نمی خوام کلی از اطلاعاتمو از دست بدم، موندم. این مساله اصلا علتش چی هست؟ ویروسه؟ نرم افزاریه؟ سخت افزاریه؟ چه کار باید بکنم؟
ممنونم از راهنماییتون.

سلام

1 - سعی نکنید با نرم افزاری وارد درایو بشوید چون ممکنه کله اطلاعات از بین برود

2 - پیشنهاد بنده اینکه از طریق داس وارد درایو بشوید (در صورت وارد شدن) اطلاعات مهم خود را به درایو دیگر منتقل کنید

در صورتی که نمی توانید با داس کار کنید بفرمایید تا فکر دیگری کنیم

نکته : شما با تایپ کلمه help در داس همه راهنمایی ها را می توانید دریافت کنید حتی در مورد دستور copy نیز می توانید اطلاعات کامل را نیز دریافت کنید help copy

aska April 15th, 2008 10:33

اساتید کامپیوتر
لبتاپ بنده ویندوزش خراب شده احتمالا به علت بد سکتور چون بعد بعد از هنگ کردن مجبور شدم ریستش کنم و دیگه هم بالا نیومد و نمی دونم چرا سی دی درایو رو هم نمیشناسه که دوباره ویندوز نصب کنم
کلکی بلد نیستید که بشه با اتصال usb یا کارت شبکه از روی pc بتونم ویندوز روی اون نصب کنم
ممنون

.: Lithium :. April 15th, 2008 19:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله I.N.D.E.X (پست 182309)
اون Recorder ویندوز که اسباب بازی هستش ! :laugh:

شما می تونی با Acid pro یا Sound Forge یا نرم افزارهای دیگه دقیقا همون کیفیت خروجی رو بگیری.

موفق باشید.

با سلام و تشکر از راهنمایی تون
نرم افزار Sound forge رو نصب کردم ولی record رو که می زنم چیزی ضبط نمیشه. چیکار کنم که صدای خروجی نرم افزار گیتار پرو در Sound Forge ضبط شه؟؟
با تشکر

.: Lithium :. April 15th, 2008 19:43

لینک دانلود نرم افزار گیتار پرو (آخرین ورژن) + فایل های RSE و بیش از 100000 نت مربوط به آن از هر سبک

با عرض پوزش
فایل های مربوطه از روی سرور سایت rapid share پاک شده از مدیر تالار خواهشمندم که این پست را پاک کنید.

arvinfx April 15th, 2008 23:35

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله szh.1367 (پست 182945)
سلام

1 - سعی نکنید با نرم افزاری وارد درایو بشوید چون ممکنه کله اطلاعات از بین برود

2 - پیشنهاد بنده اینکه از طریق داس وارد درایو بشوید (در صورت وارد شدن) اطلاعات مهم خود را به درایو دیگر منتقل کنید

در صورتی که نمی توانید با داس کار کنید بفرمایید تا فکر دیگری کنیم

نکته : شما با تایپ کلمه help در داس همه راهنمایی ها را می توانید دریافت کنید حتی در مورد دستور copy نیز می توانید اطلاعات کامل را نیز دریافت کنید help copy

اطلاعات ایشون تقریبا" از دست رفته و با داس هم اگر فرمت پارتیشن fat32 باشه امکان خواندنش است اونم نه وقتی که اطلاعات پارتیشن نیست!!!

همون برنامه پارنیشن مجیک رو نصب کن و یک بار اجراش کن خودش اون پارتیشن رو اگه اورد که اورده اگه نه من دیگه چیزی بلد نیستم.:blush:

ghafari3 April 16th, 2008 00:34

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Fx Bugaboo (پست 183233)
لینک دانلود نرم افزار گیتار پرو (آخرین ورژن) + فایل های RSE و بیش از 100000 نت مربوط به آن از هر سبک

با عرض پوزش
فایل های مربوطه از روی سرور سایت rapid share پاک شده از مدیر تالار خواهشمندم که این پست را پاک کنید.

فایلها مشکلی ندارند و قابل دانلود هستند.;)

fx-pip April 17th, 2008 15:12

سلام
آیا نرم افزاری هست که مثلا بهش بگی که این سایتها رو باز نکنه.
مثل همین کاری که isp ها میکنن
ممنون

hamidrezamf April 17th, 2008 17:31

سلام
چند سوال داشتم:
1) بهترین نرم افزار برای فیلم برداری از محیط ویندوز چه نرم افزاری هست؟ ترجیحا" امکان تتظیم کیفیت وجود داشته باشه چون امکان داره چندین ساعت از نرم افزار استفاده بشه و نباید فضای خالی هارد کم بیاد...
2) یه هارد دارم که چند روزه خراب شده و دیگه سیستم نمیشناسدش ...300-400 تومن بیرون برای کار کردن روش خواستن(البته نرخش همینه) خودم چیکارش میتونم کنم؟ خود هارد مهم نیست فقط یه چند تا فایل مهم روش دارم که همونها رو میخوام...
2) چند نرم افزار مشابه اکسل برای رسم نمودار کندل استیک میخواستم..(با وارد کردن مشخصات کندل)
پیشاپیش متشکرم...

rasoulg April 17th, 2008 19:28

من از مرورگر فایرفاکس (موزیلا) استفاده می کنم. یک چند وقته که موقع باز کردن صفحات سایتها این پیام رو میده:
slockwave flash
the plug in performed an illegal operation . you are strongly advised to restart firefox
لطف کنید بگید مشکل از کجاست و چی کار باید بکنم؟

رامين مقدس April 18th, 2008 01:45

سلام دوستان
دنبال نرم افزار مترجم هستم كه قابليت ترجمه پاراگراف ها يا به عبارتي ترجمه يك متن رو بطور كامل انجام بده:blink:
دوستان اگر لطف كنيد ممنون ميشم:blush:
موفق و شاداب باشيد:banana:

Extacy April 18th, 2008 02:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ramin_Khabaloo (پست 184088)
سلام دوستان
دنبال نرم افزار مترجم هستم كه قابليت ترجمه پاراگراف ها يا به عبارتي ترجمه يك متن رو بطور كامل انجام بده:blink:
دوستان اگر لطف كنيد ممنون ميشم:blush:
موفق و شاداب باشيد:banana:

سلام آقا رامین.

من هم یه مدت دنبال همچین برنامه ای بودم.

از هر کسی هم میپرسیدم همه یک برنامه رو میگفتن و اون هم برنامه مترجم پدیده بود که این برنامه نسخه های مختلفی داره که پارسال تو اینترنت نمیدونم تو چه سایتی بود دیدم که کاملترین نسخه اون که بیشتر لغات تخصصی و ترجمه همه زبانی رو داشت حدود 600 هزار تومان بود !!!!! :rolleyes:

*** شده این برنامه تو اینترنت هست که معنی I am رو حتی درست نمیگفت !
ترجمه میکرد : هستم من :whoow::whoow:

موفق باشید.

ارادتمند.
مهدی.

رامين مقدس April 18th, 2008 04:23

سلام extacy جان
ممنون از راهنماييتون
موفق باشيد

ashil April 18th, 2008 04:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ramin_Khabaloo (پست 184097)
سلام extacy جان
ممنون از راهنماييتون
موفق باشيد

درود

البته این مترجمها را خیلی نمیشه ازشون انتظار داشت

یه سر به این لینک بزن [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

به صورت آنلاین برات ترجمه میکنه اما متن های کوتاه

موفق باشید

xeroF April 18th, 2008 07:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 183930)
آیا نرم افزاری هست که مثلا بهش بگی که این سایتها رو باز نکنه.

سلام
به نرم افزار خاصی نیاز نیست. خود مرورگر میتونه این کار رو انجام بده. من در مورد اینترنت اکسپلورر توضیح میدم. با سایر مرورگرها کار نکردم ولی قاعدتا باید اونها هم این امکان رو داشته باشند.
به مسیر زیر بروید:
IE>Tools>Internet Option>Content
در برگه Content و در قسمت Content Adviser دکمه Enable را بزنید . در پنجره ای که باز می شود برگه Approved Sites را انتخاب کنید.

در این قسمت می توانید سایتهای مورد نظرتان را وارد و دکمه Never را بزنید. با زدن دکمه OK در پنجره ای که باز می شود باید یک پسورد تعیین کنید . با این پسورد دیگران نمیتوانند تنظیمات را تغییر داده یا سایتهایی را از حالت مسدود خارج کنند این پسورد یک خاصیت دیگه هم داره که در ادامه توضیح می دم

در قسمت Approved Sites علاوه بر گزینه Never یک گزینه دیگه هم وجود داره به نام Always . اثر این گزینه چیست؟

اگر در برگه General در قسمت User Option تیک گزینه اول رو بردارید کل اینترنت فیلتر میشه به جز سایتهایی که در قسمت Approved Sites در قسمت Always اونها رو وارد کرده اید.
اما اگر در User Option گزینه دوم رو تیک بزنید باز هم کل اینترنت فیلتر میشه (به جز سایتهای Approved) ولی به هر سایتی که بخواهید وارد بشید مرورگر ازتون پسورد میخواد. (خاصیت دوم پسورد) اما اگر این گزینه تیک نداشته باشه حتی پسورد هم نمیخواد و اصلا سایت رو باز نمیکنه

حالا یک بار مرور کنیم ببینیم چی شد
1- شما می خواهید هیچکس از کامپیوترتون به اینترنت وصل نشه. تیک گزینه اول رو بردارید و گزینه دوم رو تیک بزنید که خودتون بتونید با پسورد وارد اینترنت بشین.
2- می خواهید دیگران فقط 5 سایت رو از کامپیوتر شما ببینند. با رعایت شرایط بند 1 آدرس اون سایتها رو با Always وارد کنید. در این حال مرورگر فقط اون 5 سایت رو باز میکنه
3- میخواهید دیگران فقط 5 سایت رو نبینند. آدرس اونها رو در Never وارد کنید و گزینه اول رو تیک بزنید.

در مجموع کار ساده ای هست . فقط کمی با گزینه ها تمرین کنید و نتیجه رو در عمل ببینید. مطمئنا متوجه همه چیز خواهید شد. اگر سوالی بود در خدمتم

Chichest April 18th, 2008 16:22

البته با استفاده از firefox و opera میشه این روش رو دور زد !

rasoulg April 18th, 2008 18:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 184012)
من از مرورگر فایرفاکس (موزیلا) استفاده می کنم. یک چند وقته که موقع باز کردن صفحات سایتها این پیام رو میده:
slockwave flash
the plug in performed an illegal operation . you are strongly advised to restart firefox

کسی نبود کمک کنه؟

ashil April 18th, 2008 18:59

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 184280)
کسی نبود کمک کنه؟

درود

من این مشکل رو با نگارش 2 فایرفاکس داشتم ولی با اینکه نگارش 3 نسخه بتا هستش از این مشکلات خبری نیست

موفق باشید

szh.1367 April 18th, 2008 20:38

نقل قول:

slockwave flash

دوست عزیز سلام

من فکر نمی کنم که با تغییر ورژن نرم افزار مشکل شما حل بشود

احتمالا شما به تازگی نرم افزاری مثل فلش ام ایکس را نصب کرده اید یا نرم افزاری بر روی کامپیوتر خود نصب کرده اید که با فلش رابطه دارد
با پاک کردن نرم افزار دیگر مشکل شما حل می شود

توصیه :

هیچ برنامه بر روی فایرفاکس نصب نکنید چون خود نرم افزار بهترین ها را در اختیار دارد

اگر باز هم مشکل شما حل نشد بفرمایید تا فکر دیگری بکنیم

rasoulg April 18th, 2008 22:32

ممنون از توجهتون
بنا به توصیه جناب ashil فایر فاکس جدید رو نصب کردم. اما چون زبان فارسی نداشت، زبان عربی رو انتخاب کردم، اما ظاهرا فونت اون رو کامپیوتر من نداره چون به صورت حروف ناخوان وبه صورت خط میخی نشون میده.
اما فرمایش دوست عزیزمون جناب szh.1367 هم نمیدونم چه برنامه ای نصب کرده ام. راستشو بخواهید اصلا نمی دونم فلاش چیه؟ بیسوادیه دیگه.
خلاصه گیر کردیم.

xeroF April 18th, 2008 22:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamidrezamf (پست 183977)
چند سوال
1) بهترین نرم افزار برای فیلم برداری از محیط ویندوز
2) یه هارد دارم که چند روزه خراب شده
3) چند نرم افزار مشابه اکسل برای رسم نمودار کندل استیک

سلام
1- جواب سوال سوم رو بلد نیستم. اگر پاسخ رو پیدا کردید لطفا به ما هم اطلاع بدین
2- سوال دوم رو در حدی که بلدم در یک پست دیگه عرض می کنم

و اما سوال اول:
نقل قول:

بهترین نرم افزار برای فیلم برداری از محیط ویندوز چه نرم افزاری هست؟ ترجیحا" امکان تتظیم کیفیت وجود داشته باشه چون امکان داره چندین ساعت از نرم افزار استفاده بشه و نباید فضای خالی هارد کم بیاد...
بدون شک بهترین نرم افزار برای فیلمبرداری از صفحه نمایش , نرم افزار Camtasia هست. نامبر وان مطلق .
اگر دقت کنید اکثر سایتهای حرفه ای که فیلم آموزشی می سازند از این نرم افزار استفاده می کنند. مثلا همین تحلیلهای رابرت ماینر که توسط آقای حیدری در تاپیک مربوطه گذاشته میشه یا ویدیوهای آموزشی مارک مک ری.
اگر می خواهید چند ساعت مداوم با آن کار کنید علاوه بر هارد پرظرفیت , به رم کافی و کارت گرافیک قوی هم نیاز دارید. چون این نرم افزار فایل خروجی خودش رو در حین ضبط در قالب یک فایل پروژه داخل رم قرار میده و بعد از پایان فیلمبرداری , پروژه رو داخل هارد ذخیره میکنه. بعد شما میتونید پروژه رو به چندین فرمت قابل نمایش (و از جمله فلش) Convert کنید.
امکانات نرم افزار بسیار متعدد هست. یکی از امکانات جالبش اینه که به عنوان یک وب کم مجازی عمل میکنه. با استفاده از مسنجر میتونید محیط صفحه نمایش رو به صورت ریل تایم برای دیگران نمایش بدین که البته اینترنت پرسرعت لازم هست.
تصور کنید که افراد فیلم نمودارها و تحلیلهای خودشون رو همراه با توضیح با صدای خودشون به صورت ریل تایم به همدیگه نشان بدهند.
اگر یک وب کم فیزیکی داشته باشید میتونید از اشیاء خارجی هم فیلم بگیرید و وارد پروژه کنید.
برای شما که برنامه نویس mql هستید مسلط شدن به این نرم افزار فقط دو-سه ساعت تمرین نیاز داره. (بگذریم که ما تا به حال از درس mql شما محروم بوده ایم :cry:).
خود نرم افزار هم روی اکثر سی دی های مولتی مدیا وجود داره .

اگر نسخه ترایال (30 روزه) از ورژن 3.0.2 رو پیدا کردید با شماره سریال زیر میتوانید آن را رجیستر کنید:
كد:

SVCMBJACBCULZCAM2KK2SB9DB

szh.1367 April 18th, 2008 23:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 184320)
ممنون از توجهتون
بنا به توصیه جناب ashil فایر فاکس جدید رو نصب کردم. اما چون زبان فارسی نداشت، زبان عربی رو انتخاب کردم، اما ظاهرا فونت اون رو کامپیوتر من نداره چون به صورت حروف ناخوان وبه صورت خط میخی نشون میده.
اما فرمایش دوست عزیزمون جناب szh.1367 هم نمیدونم چه برنامه ای نصب کرده ام. راستشو بخواهید اصلا نمی دونم فلاش چیه؟ بیسوادیه دیگه.
خلاصه گیر کردیم.

دوست عزیز یک پیشنهاد دیگه

شما می توانید نرم افزار فایر فاکس را پاک نمایید و نرم افزار opera را نصب کنید این هم سایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

اگر با این نرم افزار هم به همین مشکل برخوردید دیگه من راهی به غیر از تعویض ویندوز بلد نیستم

rasoulg April 18th, 2008 23:37

آیا اپرا از موزیلا بهتره؟
یا مثل اکسپلور اعصاب خرد کن است؟

szh.1367 April 18th, 2008 23:47

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 184330)
آیا اپرا از موزیلا بهتره؟
یا مثل اکسپلور اعصاب خرد کن است؟

اگر بخواهم راستش را بگم من از این نرم افزار استفاده نکردم اما می دانم 100 پله از اکسپلور بهتره

یک امتحان کوچولو ضرر نداره

hamidrezamf April 19th, 2008 00:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله xeroF (پست 184323)
سلام
1- جواب سوال سوم رو بلد نیستم. اگر پاسخ رو پیدا کردید لطفا به ما هم اطلاع بدین
2- سوال دوم رو در حدی که بلدم در یک پست دیگه عرض می کنم

و اما سوال اول:
بدون شک بهترین نرم افزار برای فیلمبرداری از صفحه نمایش , نرم افزار Camtasia هست. نامبر وان مطلق .
اگر دقت کنید اکثر سایتهای حرفه ای که فیلم آموزشی می سازند از این نرم افزار استفاده می کنند. مثلا همین تحلیلهای رابرت ماینر که توسط آقای حیدری در تاپیک مربوطه گذاشته میشه یا ویدیوهای آموزشی مارک مک ری.
اگر می خواهید چند ساعت مداوم با آن کار کنید علاوه بر هارد پرظرفیت , به رم کافی و کارت گرافیک قوی هم نیاز دارید. چون این نرم افزار فایل خروجی خودش رو در حین ضبط در قالب یک فایل پروژه داخل رم قرار میده و بعد از پایان فیلمبرداری , پروژه رو داخل هارد ذخیره میکنه. بعد شما میتونید پروژه رو به چندین فرمت قابل نمایش (و از جمله فلش) Convert کنید.
امکانات نرم افزار بسیار متعدد هست. یکی از امکانات جالبش اینه که به عنوان یک وب کم مجازی عمل میکنه. با استفاده از مسنجر میتونید محیط صفحه نمایش رو به صورت ریل تایم برای دیگران نمایش بدین که البته اینترنت پرسرعت لازم هست.
تصور کنید که افراد فیلم نمودارها و تحلیلهای خودشون رو همراه با توضیح با صدای خودشون به صورت ریل تایم به همدیگه نشان بدهند.
اگر یک وب کم فیزیکی داشته باشید میتونید از اشیاء خارجی هم فیلم بگیرید و وارد پروژه کنید.
برای شما که برنامه نویس mql هستید مسلط شدن به این نرم افزار فقط دو-سه ساعت تمرین نیاز داره. (بگذریم که ما تا به حال از درس mql شما محروم بوده ایم :cry:).
خود نرم افزار هم روی اکثر سی دی های مولتی مدیا وجود داره .

اگر نسخه ترایال (30 روزه) از ورژن 3.0.2 رو پیدا کردید با شماره سریال زیر میتوانید آن را رجیستر کنید:
كد:

SVCMBJACBCULZCAM2KK2SB9DB

xerof جان
به خودم اجازه ندادم فقط با دکمه تشکر از وقتی که گذاشتید و جواب کامل به سوالم دادید تشکر کنم...
ورژن 5 این نرم افزار برای دانلود هست ...با سرچ پیدا کردم...سریالش هم که راحت میشه پیدا کرد...
با تشکر از جوابتون...

پی نوشت: من شاگرد بی استعداد اساتید برنامه نویسی این سایتم...جدا" عرض میکنم..

rasoulg April 19th, 2008 00:36

[QUOTE=rasoulg;184320]ممنون از توجهتون

کسی فونت عربی این فایرفاکس رو نداره؟

ghafari3 April 19th, 2008 01:11

نقل قول:

slockwave flash

-------------------

نقل قول:

I have just install the latest version of Firefox and Flash and get this all the time. It seems the flash is not compatible with firefox. I find [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] crashes everytime. I guess I will to start using another browser to access flash content. I have tried numerous uninstalls, installs and upgrades and nothing seems to fix the problem. Firefox is 1.5.0.7 and flash installer is 9.0.16.0.
I went through some of bugzilla and found similar things have occured with previous versions of Flash.
نقل قول:

I have FIXED the problem. I found the site [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] which had a number of ideas and recommendations. What I found finally worked was uninstalling my version of flash and replacing it with Version 7 which is linked on the above mentioned page. The netscape version for Windows had firefox plugin inside of it. Installed it and my tricky page now works! Happy browsing.
Adobe Flash Player 9.0.124.0
آخرین ورژن این برنامه با حجم 1.42 مگابایت برای اجرای فایلهای فلش در محیط اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس و مرورگرهای دیگر

برای دانلود فایل پس از ورود به[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] برروی Softpedia Secure Download (US) - Stable کلیک کنید.

.: Lithium :. April 19th, 2008 09:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Fx Bugaboo (پست 183232)
با سلام و تشکر از راهنمایی تون
نرم افزار Sound forge رو نصب کردم ولی record رو که می زنم چیزی ضبط نمیشه. چیکار کنم که صدای خروجی نرم افزار گیتار پرو در Sound Forge ضبط شه؟؟
با تشکر

ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه:)

xeroF April 19th, 2008 21:05

نقل قول:

slockwave flash

سلام
مشکل شما حل شد؟

Shakhes April 21st, 2008 20:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamidrezamf (پست 184338)
ورژن 5 این نرم افزار برای دانلود هست ...با سرچ پیدا کردم...سریالش هم که راحت میشه پیدا کرد...

..

سلام حمید جان
لطفا اگه ممکنه آدرس یا لینک مستقیمش رو همراه با توضیحات لازم و تکمیلی اینجا قرار بدید ممنون میشم .

موفق باشید

پ.ن : ضمن تشکر و عذرخواهی از شما... پیدا کردم !

rasoulg April 21st, 2008 23:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله xeroF (پست 184486)
سلام
مشکل شما حل شد؟

نه ، حل نشد

xeroF April 22nd, 2008 11:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 185073)
نه ، حل نشد

سلام
مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید
1- فایلهای زیر را دانلود کنید:
2- تمام مرورگرها را ببندید. دو فایل بالا را اجرا کنید. بگذارید این دو فایل هر چیزی را که دوست دارند uninstall کنند . در پایان سیستم را ریست کنید.
3- فایرفاکس را باز کنید و از طریق آن به یک سایت فلش مثلا: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بروید. پیغام نصب پلاگین که ظاهر شد آن را تایید کنید
تمام
لطفا نتیجه را اطلاع دهید

rasoulg April 22nd, 2008 12:31

بابا تو دیگه کی هستی؟
فکر کنم با این نسخه شما دیگه حل شده. چون دیگه اون پیغام لعنتی نمی اد.
واقعا ممنونم

rasoulg April 23rd, 2008 12:28

آقا یک مشکل دیگه دارم که زحمت حلش رو بکشید:
توی همین موزیلا توی خیلی از سایتها به قسمت شمت چپ صفحه دسترسی ندارم. به خصوص سایتهای خبری رو.
اما توی اکسپولر چنین مشکلی نیست و کل صفحه معلوم است. یعنی وضوح صفحه کمتر است و کل متن معلوم است.
چه کار کنم؟

xeroF April 23rd, 2008 14:12

والله چه عرض کنم
راستشو بخواهید اصلا متوجه سوالتون نشدم. :(

دسترسی به قسمت سمت چپ بخصوص در سایتهای خبری !؟ :nervous:

قبلا هم نوشتم که به جز اینترنت اکسپلورر با هیچ مرورگری کار نکردم. تقریبا همه مرورگرها رو تست کردم ولی باهاشون راحت نیستم. سنتی هستیم دیگه :p من هنوز از تمپلیت کلاسیک ویندوز استفاده میکنم. یادگار ویندوز 95 :whoow:

در هر صورت کمی بیشتر توضیح بدین شاید راهی پیدا کنیم.
اگر یک عکس هم ضمیمه کنید که عالی است . آدرس سایتهایی که باهاشون مشکل دارید رو بنویسید

rasoulg April 23rd, 2008 17:17

ببخشید! نتونستم منظورم رو برسونم.
منظورم اینه که صفحه در موزیلا درشت تر است. یعنی حساب کنید توی همون پست خودتون که نوشته اید:

قبلا هم نوشتم که به جز اینترنت اکسپلورر با هیچ مرورگری کار نکردم. تقریبا همه مرورگرها رو تست کردم

مانیتور من تا کلمه تست رو نشون می ده و این انتهای سمت چپ مانیتور من است.
در ضمن از طریق دست زدن به تنظیمات مانیتور نمیخوام درست بشه . چون اونوقت متن خیلی ریز میشه.
خلاصه بیشتر از این نمی تونم حالی تون کنم.
ممنون

xeroF April 23rd, 2008 18:23

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 185538)
بیشتر از این نمی تونم حالی تون کنم.

یک تصویر گویاتر از هزار کلمه. عکس هم نمیتونین بذارین؟

فعلا این دو راه رو تست کنید:

1- کلید F11 رو بزنید. برای برگشت به حالت اولیه دوباره F11 رو بزنید (احتمال تاثیر این روش زیاد نیست)

2- در منوی View از گزینه Text Size هر سه حالت رو تست کنید ببینید جواب میده یا نه (حدس میزنم باید از Decrease استفاده کنید)

ضمنا دقت کنید که در سمت چپ , پنجره History یا Bookmarks باز نباشند. در غیر اینصورت یا باید آنها را ببندید یا با همین روش بالا اندازه پنجره اصلی رو طوری تغییر بدین که همه آبجکت ها داخل صفحه جا بشند.
اگر دو روش بالا جواب نداد باید یک عکس از موضوع بذارین.

rasoulg April 23rd, 2008 19:10

ممنون از توجهتون
راه حل ها جواب نداد.
ّبخشید عکس چطور بگذارم؟

Extacy April 23rd, 2008 19:31

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 185592)
ّبخشید عکس چطور بگذارم؟

سلام آقا رسول.

سایتی که معمولا خودم برای آپلود عکس استفاده میکنم ! (سریع , آسان , سه سوته !)

وارد سایت که شدید :
Browse رو میزنید , عکس رو Open میکنید , سپس گزینه Upload Now !

سپس وارد صفحه بعد که شدید شما از کادر مربوط به IMG Code for Forums & Message Board کپی گرفته و در اینجا Paste میکنید.

موفق باشید.

ارادتمند شما.

xeroF April 23rd, 2008 20:41

دستت درد نکنه آقا مهدی
ولی یک توضیحی هم در خصوص نحوه عکس گرفتن و ذخیره کردن عکس میدادی. شاید در این قسمت هم سوال داشته باشند.
ضمنا کسانی که با فایرفاکس کار میکنند خداوکیلی اگر راه حل این مشکل رو میدونن بگن دیگه بابا!
این بنده خدا یک هفته اس که اسیره . یک مشکلش که حل میشه مشکل بعدی....

ghoghnos April 23rd, 2008 20:47

سلام
کدوم یکی از دوستان میتونه منو راهنماییکنه که جاوا رو از کدوم سایت میتونم دانلود کنم
ممنون میشم یکی از دوستان راهنماییکنه

albertini April 23rd, 2008 20:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ghoghnos (پست 185626)
سلام
کدوم یکی از دوستان میتونه منو راهنماییکنه که جاوا رو از کدوم سایت میتونم دانلود کنم

ghoghnos April 23rd, 2008 21:04

البرتینی عزیز دستت درد نکنه قبلا اینو رفتم اما نتونستم دانلود کنم
بازم ممنون

AbarEnsan April 23rd, 2008 21:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 185475)
آقا یک مشکل دیگه دارم که زحمت حلش رو بکشید:
توی همین موزیلا توی خیلی از سایتها به قسمت شمت چپ صفحه دسترسی ندارم. به خصوص سایتهای خبری رو.
اما توی اکسپولر چنین مشکلی نیست و کل صفحه معلوم است. یعنی وضوح صفحه کمتر است و کل متن معلوم است.
چه کار کنم؟

سلام
من يكي دو سالي هست كه با فايرفاكس كار ميكنم و اين مورد از مشكلات خاص اين نرم افزار است ولي اگر به هم ريختن صفحه برايتان زياد مهم نيست اين كار رابكنيد. مطابق تصوير عمل نموده و گزينه No syle را انتخاب نماييد.
http://i29.tinypic.com/3523iqh.jpg

هميشه سبز باشيد

پ.ن: فكر ميكنم با نصب ورژن 2.0.0.11 مشكلتون حل بشه.

rasoulg April 23rd, 2008 22:32

نه بابا صفحه خیلی بی ریخت میشه
بی زحمت لینک دانلود این ورژن رو لطف کنید

xeroF April 23rd, 2008 22:47

یک کمی دست نگهدارید . فعلا ورژن دیگه ای نصب نکنید . فکر کنم اگر خدا بخواد داره یه راه حلهایی پیدا میشه. مطمئن نیستم جواب بده ولی امتحانش ضرر نداره.
نصب ورژن جدید هم مشکل رو حل نمیکنه. باز همون قصه فونت عربی و خط میخی و .... به شکل دیگه ای تکرار میشه

ghoghnos April 23rd, 2008 23:03

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ghoghnos (پست 185626)
سلام

بابا یکی هم محلمون بزاره

ساعت جاري 10:06 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.