![]() |
نقل قول:
:whoow::p:rolleyes: |
1 ضميمه
با سلام
Equity و Balance شرکت کنندگان در پایان هفته سوم پیوست می باشد. موفق باشید |
اخ جون یه خانم به ملکوت اعلی پیوست .خداییش زور داشت ... خیالم راحت شد هر چند خودم هم نابود شدم .اما از بین رفتن یک خانم باعث بسی خوشحالیه ...........
|
دفعه بعد بهت می گم!!! صبر کن!
|
نقل قول:
از این که کال شدید متاسفم :nervous: امیدوارم همه دوستان از جمله خودم در مسابقات بعدی بهتر عمل کنند:cool: اگر می شه استیتمنته خودتون رو هم بزارید |
سلام اقا رضا
با تشكر از زحمات جنابعالي ميخواستم بدونم نتايج مسابقه رو بر اساس رتبه بندي واقعي در سايت قرار خواهيد داد يا قصدتون اين است كه حتما تا انتهاي مسابقه اين موضوع مخفي باشه ؟ باز هم ممنون كاغذ سفيد را هر چقدر هم كه تميز و زيبا باشد كسي قاب نميكند. براي ماندگاري در ذهن بايد حرفي براي گفتن داشت. :advise: |
1 ضميمه
نقل قول:
این هم سقوط آزادی دیگر |
:banana: :banana::banana::banana::banana::banana::banana::b anana::banana::banana::banana:
|
1 ضميمه
سلام
ميخواستم خواهش كنم يكي از اساتيد برام تحليلي در مورد اين استيتمنت بده ممنونم |
نقل قول:
|
:advise: شلام بچه ها من باژ اومدم هفته آخری امیدتون رو از اوشتا کریم از دشت ندین :advise: اشتاپ یادتون نره
اگه یادتون باشه دوره قبل هم که جوون تر بودم اومدم گفتم اشتاپ لاش یادتون نره .گوش نکردین کله پا شدین . یه نمونش همین کوروش کله شق(lava) |
نقل قول:
من فكر ميكنم ريزش اولي در اثر نداشتن استاپ و حركت ماركت در خلاف پيش بيني رخ داد و ريزشهاي بعدي در اثر معامله كردن تريدر با لاتهاي بالاتر و تريدهاي احساسي در نتيجهء ريزش اول بوده :cry: در كل به نظرم از ريزش اول به بعد در نتيجهء تريد احساسي بوده ( شايدم به كل اين نظر اشتباه باشه چون به قول دوستمون استيتمنت رو نديديم ;) ) |
من استاپ نمی ذارم! اینو درک کنین!!!
|
1 ضميمه
نقل قول:
اين هم با ديتيلز ممنونم |
نقل قول:
کل این بازار مدیریت سرمایه و بازی با استاپ و تارگت است . موفق باشید . :blush: |
ساعت جاري 17:44 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |