![]() |
نقل قول:
دوست عزیز این مشکل برای من هم بوجود اومده و مربوط به سایت سرمایه نیست بلکه به سایت قیمتها مربوط میشه و اگر نگاه کنید پائین صفحه یه فلش گذاشته شده که این صداها از اونجا درمیاد:laugh: |
نقل قول:
:laugh: |
دوستان نرم افزاري مي شناسيد فايلهاي pdf با فونت فارسي را بدون مشكل تبديل به متن txt كند؟
|
امیر خان همیچین چیزی نیومده تا حالا ...به عبارتی ocr فارسی نداریم
|
سلام .
خب من بالاخره لپتاپ خریدم با این مشخصات : dell inpiron 6400 c cpu 1.83 core 2 duo ram 1024 mb hdd 120 gb dvd rw dual layer lcd 15.4 wxga شانس آوردم که به مناسبت آغاز سال 2007 فروش ویژه بود و فقط همین یک دونه مونده بود که من هم خریدمش . قیمت اصلش 1139 بود ولی با قیمت ویژه شده 1050 که خوشبختانه یک عدد موجود بود هنوز و به من رسید :banana: با کیف و کیبورد شد 1082000 و ماوس هم اشانتیون بهم دادند ! :) |
نقل قول:
یک شرکت ایرانی نرم افزار OCR فارسی تولید کرده که البته قیمت زیادی دارد ( فکر کنم حدود 140000 تومان). یک نرم افزار OCR عربی هم مربوط به شرکت readiris وجود دارد که در مورد چهار حرف گچ پژ مشکل دارد. |
اراك از كجا خريدي؟ دبي؟
|
نقل قول:
sharmande baraye notebookam hanooz fonte farsi nasb nakardam . az hamin arake khodemoon kharidam :laugh: |
نقل قول:
شادباشید |
سلام دوستان
من دنبال یه راهنمای مرجع برای نوت بوک های سونی هستم که یک سری از کلیدهایی که عملکرد خاصی دارند یا دستوراتی که برای سیستم هست رو ارائه بدهد . با تشکر |
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این لینک home page نت بوکهای سونیه. امیدوارم بدردتون بخوره |
سلام آقا کسی نرم افزاری نمی شناسه که بشه هم زمان دو سه تا مسنجر با هم باز باشه:o
|
نقل قول:
نرم افزار Trillian اين كار رو بخوبي انجام ميده. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] چيزي حدود 31 ميليون دانلود داشته :wow: ارادت |
نقل قول:
:blink: شرمنده باز پررو بازی در آوردم:whoow: |
نقل قول:
حسین جان درست شد؟ تونستین باهاش کار کنین؟ در حقیقت یک نرم افزار مسنجر منیجر هست :blink: ارادت |
ساعت جاري 05:01 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |