![]() |
سلام
کسی میتونه من را در نصب زبان فارسی روی t650 سونی اریکسون کمک کنه. |
کاظم جان باید باکس مخصوص سونی اریکسون داشته باشی.فکر کنم همون بدی بیرون براتون فلش کنن به صرفه تر و مطمئن تره.
|
سلام
بعد از دریافت این نرم افزارها باید اینها رو در کدوم پوشه گوشی کپی کنیم تا بشه نسبش کرد ؟ ببخشید سوالم خیلی مبتدی بود :blush: |
1 ضميمه
نرم افزار tradeinterceptor ترید برای اندرویدی ها :cool:
البته فقط برای دو بروکر FXCM و Ducascopy هست (دمو و ریل ) ولی همینم خوبه ، مخصوصا برای اسکالپرها برای تمرین خیلی خوبه چون تغییرات قیمت رو به صورت لحظه ای نشون میده و نیاز به رفرش نداره. اندیکاتور های پیش فرض متا رو همه داره با ابزار هایی مثل فیبوناچی و خط مورب و... دیتای قیمت هم میشه از بروکرهای مختلف انتخاب کرد. (نرم افزار در ضمیمه) اینم چندتا عکس از محیط نرم افزار ( روی x10 تستش کردم ) : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] البته به زودی متاتریدر5 برای اندروید خواهد آمد ، |
سلام
ممنونم بابت راهنمائیتون البته این مورد را نگفتم که من در خونه و با پی سی دسکتاپم گوشی رو فلش میکنم و یا آپدیتش میکنم منتها در نصب زبان فارسی مشکل داشتم ،حالا با این تفاسیر منظورتون این هست که نمیشه با کامپیوتر خانگی این کار را انجام داد و حتما بایستی باکس داشته باشیم. |
سلام PASSERBY
خير ببيني دوست من بازم منتظريم |
سلام
با تشكر براي اندرويديها چي هست؟ |
نرم افزار يا برنامه اي وجود نداره كه بشه اين برنامه ها رو روي pc اجرا وتست كرد؟
|
سلام
دوستان من یه گوشی N95 دارم میخوام تمام فیلمهایی که از سه سال پیش گرفته بودم رو بازیابی کنم . ایا ممکن هست ؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن |
سلام جناب دادخواه
فکر می کنم که به وسیله برنامه GetData Recover My Files Pro بتونید این کار را انجام بدید فقط سعی کنید از نسخه پرتابلش استفاده کنید تا با ****** برنامه مشکلی نداشته باشید. |
ساعت جاري 05:02 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |