![]() |
با درود فراوان
بنده تا به حال در رابطه با بورس ایران اطلاعات زیادی ندارم لذا از دوست خوبم جناب سعید حاج حیدری و دیگر دوستان که اطلاعات کافی دارند تقاضا دارم که نظرشون رو در رابطه با سهام مس کرمان بفرمایند . باتشکر سربلند باشید |
1 ضميمه
قند نیشابور در استانه انفجار به سمت بالا
منتظر گزارش های بعدی سهم باشید |
نقل قول:
با توجه به تحلیل الیوتی که داشتید ایا بورس تهران با الیوت سازگاری دارد؟ و اینکه شما فقط تکنیکال را زیر نظر دارید و یا اینکه مباحث بنیادی را نیز در نظر میگیرید. به نظر شما بهترین روش تکنیکال در بورس تهران چه روشی است؟ با تشکر |
سلام
از دوستان با تجربه در بورس چند سوال دارم : 1- ایا میشه از طریق اینترنت خرید و فروش انجام داد؟ 2- ایا از تجربیات فارکس در بورس میشه استفاده کرد؟ 3- خرید در بورس بر اساس تکنیکال باید انجام بشه یا فاندامنتال؟ با تشکر |
نقل قول:
رو از اینجا دانلود کن [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هر روز بعاز ساعت 4.30 اونرو اپدیت کن .راحت میتونی تحلیل کنی. موفق باشی |
نقل قول:
1 باید بری پیش کارگزارایی که خدمات انلاین میدن مثل مفید وبانک ملی 2از بحثهای تکنیکال میشه استفاده کرد 3-بنظرم اول تجربه بعد فاند بعدش تکنیکال البته فاندامنتال اینجا تحلیل صورتهای مالی هست.و اوضاع کلی صنعت مربوطه. موفق باشی |
سلام
من دیروز تالار بورس کرج رفتم و در کلاسهای آموزشی رایگانی که برگزار می کرد شرکت کردم .در این تالار 3 جلسه آموزشی رایگان برگزار می شود .یک جلسه پایه و دو جلسه تحلیل تکنیکال برگزار می شود . دیروز اولین جلسه را شرکت کردم .در این جلسه بسیاری از چیزها تکراری و آشنا بود .ولی چیزهایی وجود داشت که با بازار فارکس متفاوت بود . که انها را در زیر مطرح می کنم که سایر دوستان در صورت تمایل نظرشان را بفرمایند : 1- در بازار فارکس ،قیمت کلوز کندل ،آخرین قیمت معامله ای است که در آن روز انجام شده است ،در حالی که در بازار سهام داخل ، کلوز کندل ،میانگین وزنی معاملات روزانه ای است که انجام شده است . 2-در بازار فارکس ،قیمت کلوز کندل قبل با اپن کندل جدید برابر است ( تفاوت جزیی در حد چند پیپ) ،در حالی که در بازار سهام داخل ، قیمت کلوز کندل قبل برابر اپن کندل جاری نیست . 3-در بازار فارکس ،هیچ محدودیتی برای افزایش یا کاهش قیمت وجود ندارد ولی در بازار سهام داخل ، قیمت در یک روز می تواند در محدوده (کلوز کندل روز قبل +-(4درصد کلوز کندل روز قبل)) ، نوسان داشته باشد . 4-ایشان توصیه می کردند که در بازر سهام داخل ، در تایم دیلی تحلیل انجام شود و در سایر تایمها ،تحلیل چندان جالب نیست . 5-در بازار سهام داخل ،لوریج نداریم . 6-در بازار سهام داخل ، بدون آنکه خرید داشته باشیم نمی توانیم فروش انجام دهیم .البته ایشان معتقد بودند بزودی امکان آن فراهم خواهد شد که فروش داشته باشیم بدون آنکه خریدی کرده باشیم . 7-ایشان نهایتا نرم افزاری جهت ترید در بازار سهام معرفی کردند که جایگزین متاتریدر باشد و نیازی نباشد دیتاها را به طرق مختلف به متاتریدر منتقل کنیم .البته این نرم افزار رایگان نیست و از طریق سایت زیر قابل تهیه است . (که البته نسخه دمو و رایگان هم دارد) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 8-ایشان معتقد بودند تحلیل تکنیکال بورس داخل با بورس ارز تفاوت دارد و الگوهای هارمونیک و کندل استیک و الیوت در تحلیل بورسهای داخل قابل استفاده نیست .و معتقد بودند بیشترین استفاده را در تحلیل بورس داخل ،خطوط حمایت و مقاومت ،الگوهای کلاسیک و خطوط فیبوناچی دارند .و دلیل ایشان هم برای این ادعا ،مورد اول ،همان کلوز کندل که بر اساس آخرین قیمت معامله نیست و دلیل دوم ،دامنه نوسانی که برای یک سهم در طول یک روز تعریف می شود بود . 9-بجهت معاملات آنلاین هم کارگزاری مفید را پیشنهاد دادند. 10-ساعت کاری بورس ما ،12-9 از شنبه تا چهارشنبه است . 11-و نهایتا اینکه گفتند بر خلاف تصور خیلیها که تصور می کنند در بورس داخل تنها در صورتی موفق هستند که از طریق افراد سرشناس در بازار ، بتوانند اطلاعاتی راجع به آینده یک سهم داشته باشند ،ایشان معتقد بودند که در بورس داخل بسیار راحت تر از بورس ارز می توان در آمد کسب کرد . 12- ایشان معتقد بودند در صورتی که تمایل دارید که تحلیل در بورس داخل را بعنوان شغل اول خود انتخاب نمایید ، با سرمایه حداقل 5 الی 6 میلیون تومان وارد این بورس شوید . کل مطالبی که در جلسه اول این کلاس مطرح شد( بجز موارد تکراری) مطرح کردم .اگر دوستان پیشکسوت لطف کنند و این موارد را بررسی کنند و نظرشان را بفرمایند ، بسیار سپاسگزار خواهم بود . |
نقل قول:
با سلام و تشکر از شما بخاطر ارائه این اطلاعات چند نکته مهم نظر من رو به خودشون معطوف می کنن: 1- آیا تو این بورس stop loss توسط کارگذار گارانتی میشه ؟ 2- اگه بورس با یه خبر خیلی مهم بد و فورس مازور مواجه بشه چقدر می تونیم امیدوار باشیم معاملات خودمونو نقد کنیم و از بین رفتن اصل سرمایه که بعنوان مارجین معاملات گذاشتیم جلوگیری کنیم؟ 3- با توجه به تحلیل کارشناسان مبنی بر حبابی بودن شاخص بورس آیا معامله کردن در اون ریسک بالایی نداره ؟ 4- آیا ایشان ( استاد دوره ) اشاره ای به متوسط سود ماهیانه درصورت بکارگیری ابزارهای تکنیکالی مذکور نداشتند ؟ با تشکر مجدد |
نقل قول:
سلام خدمت شما عرض شود که خیلی احتمالی دیتا بورس به دست من رسید و شروع به کار کردم تقریبا اوایل پارسال بود و خیلی که خیلی دونبالش بودم خوب جواب داد من دنبال الیوت و تکنیکال بودم که در بورس ایران راحت بهش رسیدم اما در مورد تمام سهام ها نه بعضی از سهام هستن که به دلیل افزایش سرمایه چارتشون گپ ها وحشتناکی دارد اما در حالت عالی جواب میدهد شما نیم نگاهی هم باید به ترازنامه شرکت ها و صورت های مالی داشته باشید اگر دانش حسابداری هم بلد باشید خیلی می تونه کمکتون بکنه موفق پایدار باشید |
نقل قول:
خواهش می کنم . الان داشتم بخش بورس سایت ایران-ایگلد رو نگاه می کردم ، دیدم دوست عزیز جناب حسابرس تاپیک پرسش و پاسخ پرباری زده است .من فکر می کنم سوالات پایه را در آن تاپیک مطرح کنیم بهتر باشد . البته ایشان رشته شان حسابداری است و من فکر می کنم بیشتر فاندامنتال تحلیل می کنند تا تکنیکال .ولی اطلاعات بسیار جامعی دارند . [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] خدمتتان عرض کنم در کل روال آموزشهای رایگان تالار بورس کرج ، به این صورت است که دو جلسه مقدماتی و دو جلسه تکنیکال برگزار می کنند .یعنی 4 جلسه . البته من ابتدا فکر می کردم 3 جلسه است که امروز در کلاس متوجه شدم 4 جلسه است . حقیقتش روزهای 3 شنبه کلاسهای مقدماتی و کلاسهای تکنیکال روزهای یکشنبه است ومدرس کلاسها با هم متفاوت است. من یکشنبه دیگر سوالاتتان را خواهم پرسید ،چون امروز بیش از حد شلوغ بود . در صورت تمایل از جناب حسابرس هم می توانید بپرسید ، ایشان بسیار با حوصله پاسخ می دهند . من کلا زیاد جلسه مقدماتی برایم جالب نبود و حلسه تکنیکال را بیشتر دوست داشتم . ولی تو این جلسه یکی از حاضرین در زمینه حبابی بودن شاخص بورس که شما سوال کردید ، از مدرس سوال کرد و مدرس پاسخ داد :"این حبابی است که حداقل امسال نمی ترکد!". نکته جالب توجه این بود که تالار بورس آنقدر شلوغ بود که مجبور شدند حاضرین را دو دسته کنند و در دو بخش کلاس برگزار شد و مدیر تالار گفت :"این تا بحال سابقه نداشته است ." چیزی که جالب بود این بود که در هر دو جلسه مقدماتی و تکنیکال ، فقط دو نفر از دوستان بودند که فارکس هم کار می کردند و می خواستند در بورس داخل هم سرمایه گذاری کنند و این جمعیت زیادی که آمده بودند ،هیچ کدام سابقه فعالیت در بازارهای مالی را نداشتند . در کل رغبت کلی جامعه به سرمایه گذاری در بورس زیاد شده است . مدرس کلاس تکنیکال ، آموزش حضوری 16 ساعته ای دارد که به دلیل آنکه این کلاسها رایگان نیست ،متاسفانه اجازه انتقال مطالب آن را ندارم . ولی بعد با اجازه جناب حاج حیدری ،آغاز کننده تاپیک ، تحلیلهایم را بر اساس آموزه های این کلاس ،در تاپیک جاری قرار می دهم ، تا با هم تکنیکال در بورس داخل را بررسی کنیم و هم اینکه از تجربیات جناب حاج حیدری در این زمینه استفاده کنیم . |
آقای حاج حیدری سلام می خواستم در مورد بورس تهران با شما مشورت کنم و نرم افزارهایی که مثل متاتریدر هست رو راهنماییم کنین . ممنون شماره تماس من 09364610431 و ravanbourse@yahoo
tnks |
نقل قول:
سلام دوست عزیز در مورد انتقال دیتا به متاتریدر در سایت چرخی بزنید مطالبی پیدا میکنید بهترین نرم افزار کامل بورس ایران نرم افزار شرکت مبنا هست که پولی است باید بخرید موفق باشید |
نقل قول:
آیا نرم افزار ره آورد ( شرکت مبنا ) با نرم افزار شرکت آریا سهم فرق داره ؟ چون قبلا توصیه کرده بودید از آریا سهم تهیه کنیم. با تشکر |
در این پست دوستمون لینک و اموزش تنظیمات نرم افزاری رو قرار دادن که به صورت رایگان دیتای بورس ایران رو دریافت میکنید و میتونید این دیتا رو به متااستوک یا امی بروکر منتقل کنید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] البته در پستهای بعدی این تایپیک هم نحوه وارد کردن دیتا به امی بروکر هم اموزش داده شده |
اینجانب هم از فردا سعی میکنم تحلیل های خودم رو بر روی سهامهای مختلف در این تایپیک قرار دهم
|
توسعه معادن روی ایران
1 ضميمه
خوب قرار بود از فردا تحلیل بزارم اما یکی دو تایی رو اماده کردم که خدمت دوستان ارائه میدم
برای دست گرمی بد نیست شاید لازم شد :rambo: توسعه معادن روی ایران [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سایپا
1 ضميمه
سهام شرکت سایپا هم تقریبا در موقعیت خرید قرار دارد
البته توصیه میشود در این مرحله با حجم کم خرید انجام بشود سایپا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
میشه لطف کنید بفرمایید که نقش این چنگال اینجا چیه و چه نتیجه ای ازش میگیرید ، لطفا رفتار قیمت را در خصوص این چنگال تحلیل نمایید . در ضمن یک درخواست دیگر هم داشتم در خصوص نحوه شناسایی اتمام موج 3 بیشتر توضیح دهید ( البته منظورم مفاهیم تئوریک نیست ، منظورم در تصویر خودتان است ) ، لطفا زیر موجهای با درجه پایینتر موج 3 را نیز برایم مشخص کنید ( میخواهم بدانم که زیر موجهای موج 3 را در حالی که با توالی گپ ها روبه رو بوده ایم چگونه میشماریم ) با تشکر |
نقل قول:
از کجا میدانید خط روند بالایی شکسته شده است شاید Traders Remorse ( پشیمانی معامله گران ) باشد و قیمت به زیر خط روند برگردد . لطفا به تاپیک نشانه های شکست مراجعه نمایید تا با مفهوم شکست کامل آشنا شوید |
شما ها میدانید قیمت پایانی یک سهم در بورس چگونه محاسبه میشود ؟
شما نقش سهام شناور آزاد و حجم مبنا را در محاسبه قیمت پایانی میدانید ؟ شما میدانید که قیمت پایانی یک سهم در بورس تهران لزوما آخرین قیمت آن سهم در دقایق پایانی فعالیت بازار نیست ؟ |
شما میدانید نحوه محاسبه قیمت پایانی در بورس تهران ( که به منظور کنترل کاهشهای شدید قیمت وضع شده است ) اجازه نمیدهد که شما از تکنیکال بدرستی بهره ببرید ؟
شما میدانید وجود محدودیت دامنه نوسان برای سهام بورس تهران مانع از درستی تشخیص شما بوسیله تکنیکال میشود ؟ |
شما تفاوت بازار کارا و غیر کارا را میدانید ؟ به نظر شما وجود رانت اطلاعاتی در تحلیلهای تکنیکالی شما خللی ایجاد نمیکند ؟
مگر نه اینکه یکی از مهمترین اصول تکنیکال این است که نوسانات قیمت و شکل گیری الگوها و یا ..... از رفتارهای تمامی افراد فعال در بازار ایجاد میشود . به عبارتی زمانی تکنیکال در تحلیل مفید است که یک شخص یا یک شرکت یا .... تاثیر نامتعارفی در بازار نداشته باشد . حالا سوال این است که آیا شما میدانید که حرکتهای ایجاد شده عمدتا توسط حقوقی ها و سهامداران عمده ایجاد میشود حتی در برخی از سهام ، فقط و فقط ، بازی یک سهامدار عمده به قیمت جهت میدهد ؟ حالا شما دنبال الگو و تحلیل تکنیکال میگردید ؟ مگر نمیدانید که کارایی تکنیکال در بازار تا زمانی است که تاثیرات فاندامنتال خیلی بزرگ نباشد . حکایت تحلیل تکنیکال در بورس تهران ، همون حکایت تحلیل تکنیکال بازار ارز در زمان اعلام خبر nfp است. بورس تهران بازار یکطرفه است ، زمانیکه تحلیل تکنیکی شما sell میدهد چه میکنید ؟ |
جمعبندی :
اول اینها را ببینید : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] شما ها میدانید قیمت پایانی یک سهم در بورس چگونه محاسبه میشود ؟ شما نقش سهام شناور آزاد و حجم مبنا را در محاسبه قیمت پایانی میدانید ؟ شما میدانید که قیمت پایانی یک سهم در بورس تهران لزوما آخرین قیمت آن سهم در دقایق پایانی فعالیت بازار نیست ؟ شما میدانید نحوه محاسبه قیمت پایانی در بورس تهران ( که به منظور کنترل کاهشهای شدید قیمت وضع شده است ) اجازه نمیدهد که شما از تکنیکال بدرستی بهره ببرید ؟ شما میدانید وجود محدودیت دامنه نوسان برای سهام بورس تهران مانع از درستی تشخیص شما بوسیله تکنیکال میشود ؟ شما تفاوت بازار کارا و غیر کارا را میدانید ؟ به نظر شما وجود رانت اطلاعاتی در تحلیلهای تکنیکالی شما خللی ایجاد نمیکند ؟ مگر نه اینکه یکی از مهمترین اصول تکنیکال این است که نوسانات قیمت و شکل گیری الگوها و یا ..... از رفتارهای تمامی افراد فعال در بازار ایجاد میشود . به عبارتی زمانی تکنیکال در تحلیل مفید است که یک شخص یا یک شرکت یا .... تاثیر نامتعارفی در بازار نداشته باشد . حالا سوال این است که آیا شما میدانید که حرکتهای ایجاد شده عمدتا توسط حقوقی ها و سهامداران عمده ایجاد میشود حتی در برخی از سهام ، فقط و فقط ، بازی یک سهامدار عمده به قیمت جهت میدهد ؟ حالا شما دنبال الگو و تحلیل تکنیکال میگردید ؟ مگر نمیدانید که کارایی تکنیکال در بازار تا زمانی است که تاثیرات فاندامنتال خیلی بزرگ نباشد . حکایت تحلیل تکنیکال در بورس تهران ، همون حکایت تحلیل تکنیکال بازار ارز در زمان اعلام خبر nfp است. بورس تهران بازار یکطرفه است ، زمانیکه تحلیل تکنیکی شما sell میدهد چه میکنید ؟ در ضمن استاپ لاسی در بورس ندارید ، دوستانی که سقوط آزاد بورس را تجربه کرده اند میدانند که وقتی شما هر روز شاهد منفی خوردن ارزش سهمتان هستید و به کارگزار زنگ میزنید و التماس میکنید که سهامتان را بفروشد ولی افسوس که شما در صف فروش قرار گرفته اید و هیچ تقاضایی در بازار نیست. |
نقل قول:
سلام جناب Erfan-FX شبتون بخیر خیلی ممنونم بابت راهنمایی ها تون مواردی را که فرمودید می دانم البته به تازگی در تالار بورس با آنها آشنا شده ام . من هیچ تعصبی نسبت به بورس ایران ندارم . اما بورس ایران یک واقعیتی است که وجود دارد .کنجکاوی من در ارتباط با بورس داخل ،هیچ ارتباطی با جریانات اخیر ندارد .الان که دارم این متن را تایپ می کنم ،کتاب الگوهای هارمونیک آقای محمدی و ورک شاپ داینامیک تریدر رابرت ماینر هر دو کنار دستم هستند و بر روی آنها مطالعه می کنم و مطمئنا جهت بکارگیری در بورس داخل ،آنها را مطالعه نمی کنم . کلا جریانات اخیر در روند کار عده فوق العاده محدودی تاثیر داشته است و گرنه انها که در باب بازار ارز ترید می کردند ،همچنان دارند ترید می کنند . انهایی که در باب بازار ارز مطالعه می کردند ،همچنان دارند به مطالعه خودشان ادامه می دهند . درست است که شرایط جاری اجازه بروز فعالیت دوستان را نمی دهد ولی ندیدن فعالیت دوستان ،دلیل بر نبودن فعالیت آنها نیست . کنجکاوی من در باب بازار سهام داخل ، مربوط به زمانی است که می دیدم که جناب آقای آزادی بر روی سهام داخل هم براحتی تحلیل ارایه می دهند .و هیچ ارتباطی با جریانات اخیر ندارد .بهمین جهت با توجه به اینکه از نظر جناب آقای آزادی و نیز جناب آقای حیدری در پست زیر نقل قول:
نقل قول:
سپاسگزارم . |
مواردی که به آنها اشاره کردم حاصل تجارب بنده در سالهای گذشته بوده است . نظر سایر دوستان نیز برای بنده محترم میباشد اما بازار بهترین معلم می باشد .
اما اگر میخواهید در بورس تهران فعالیت کنید تا شاید موفق شوید ، دو تا کار میتونید انجام دهید : 1- دسترسی به رانت اطلاعاتی از طریق کارگزاران ، بازیگران اصلی ، اطلاعات شرکتها قبل از انتشار آن توسط بورس -----> در این حالت درصد موفقیت شما بطور چشمگیری افزایش میابد 2- صرف سالها وقت برای تسلط به مباحث حسابداری --------> در این حالت میتوانید به صحت و سقم صورتهای مالی پایان دوره ای و میان دوره ای و تعدیل EPS و گزارشات بودجه پی ببرید به عبارتی شما در این حالت توانایی این را پیدا میکنید که آیا موارد اشاره شده مبنای درست و قابل استنادی برای تصمیم گیری هست یا نه . موفق باشید |
2 ضميمه
نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من متوجه این هستم که تحلیل تکنیکال در بورس ایران خیلی کارایی ندارد اما معتقدم تحلیل تکنیکال تمامی مواردی را حتی دخالتهای نابجا و دستوری را میتواند پوشش دهد بنابراین نمیتوان کلا تحلیل تکنیکال را منتفی دانست . دلیل دارم برای عرایضم . دلیلم را با همان خبر NFP که شما فرمودید میاورم . اینجانب تجربه چندین ساله در فارکس دارم و قبل از ان هم در بورس ایران فعال بودم و در این چند ساله دیدم و تجربه کردم و با تجربه های علم تکنیکال هم حتی در این سایت به ان معترف بودن که حتی خبر NFP را هم میتوان با یک تحلیل درست پیش بینی کرد و یا حداقل حدود حرکتی ان را تعیین کرد که مثلا بعد از جهش تا فلان مقاوت یا حمایت حرکت میکند . شاید اغراق امیز به نظر بیاد اما با علم تکنیکال و الیوت هم میتوان همین اتفاقات اخیر که درباره پارکس به وجود امده رو تحلیل کرد بورس ایران که جای خود دارد بنابراین تازمانی که نوسانی وجود دارد خواه این نوسان دستوری باشد باندی بازی باشد صوری باشد مصنوعی باشد و یا به هر شکل دیگری که باشد این نوسان را میتوان با علم تکنیکال تحلیل کرد به عکس زیر دقت کنید این خط خطی رو که دادم به پسر کوچکم بدون هیچ راهنمایی و هدفی بر روی صفحه انجام داد رو چطور تحلیل کردم !! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] شما هم این ازمایش رو انجام بدید و اما در پایان اگر دقت فرموده باشید من هیچ قیمت مشخصی را برای خرید پیشنهاد ندادم . پس من فقط نمودار رو تحلیل کردم چون میدانم در بورس ایران مشکلات صف خرید و صف فروش میتواند کلا شما رو از نتیجه یک تحلیل صحیح بی نصیب بگذارد . حالا جواب سولاتی که راجع به چنگال ترسیمی پرسیدید در عکس اول . خوب قیمت با نیرویی که در داخل چنگال ذخیره کرده بود توانسته از خط بالایی چنگال عبور کند که این روند باعث تشکیل موج سوم الیوت شده . از طرفی قیمت به خط سرعت چنگال برخورد کرده که بدین سبب ما احتمال پایان موج 3 رو دادیم و طبق تعریف چنگال این خط هم مقاومت مهمی برای قیمت هست . پس احتیاج به یک تجدید قوا برای شکست احتمالی این خط داریم که در این زمان موج فرسایشی چهارم شکل خواهد گرفت . ضمن اینکه ضلع بالایی چنگال میتواند پایان موج چهارم و یا محل پول بک قیمت باشد . در مورد ریز موجهای موج 3 همانطور که میدانید میتوان تا کوچکترن تایم ها هم اینها را شماره گزاری کرد اما به دلیل اینکه در بورس ما حرکات میان روزی ثبت نشده این کار دشوار هست و ما مجبوریم خیلی به قول خود شما وارد بحث مدرسه ای و تئوریک الیوت نشویم و الیوت را به صورت چشمی بر روی نمودارها اعمال کنیم هرچند که در همین موج هم اگر دقت کنید میتوانید 5 ریز موج که در موج 3 هست را شناسایی کنید . و اما چون شما اصرار داشتید این کار رو کردم : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] در تصویر بعدی هم که شما فرمودید به وضوح در هم پیچیدگی و رنج بودن قیمت مشهود هست و در رابطه با شکست خط روند اگر نشکسته اون هم با این فاصله ای که از خط گرفته پس چه اتفاقی افتاده که بنده متوجه ان نیستم . لطفا اگر شما مطلبی جدیدی را در رابطه با شکست میدانید بفرمایید تا بنده هم استفاده کنم . با تشکر از توجه و پیگیری شما |
سلام
تکنیکال رو ما تریدرها یا افراد بازار بوجود میارند حالا اگه حجم معاملات یا تعداد تریدرها کم باشه اعتبار هم کم میشه. فکر میکنید چرا بازار به سطوح فیبو واکنش نشون میده؟ چرا به خطوط روند واکنش نشون میده؟ و چرا ...؟ فکر میکنم هر چه تعداد افراد استفاده کننده از یک روش بیشتر باشه موفق تر هست یا اگر روشی داشته باشیم که روشهای بیشتری رو پوشش بده موفق تر هست. البته این نظر من هست اگر اشتباه میکنم دوستان با تجربه راهنمائی کنند باید ببینید چه تعدادی از افراد فعال در بورس تهران از تکنیکال استفاده میکنند.(احتمالا در بورس تهران به جای استفاده از تکنیکال و یادگیری و بکار بردن این روشها و ... تریدر یا سرمایه گذار به فکر یک رابطه باشه موفق تر هست) به نظر میرسه حرفهای امیر آقا کاملا درست و منطقی هست |
سلام دوستان
آیا امکان تحلیل بازار بورس ایران با نرم افزار داینامیک تریدر وجود دارد؟ من الان از امی بروکر استفاده میکنم اما برام خیلی گنگه ، با داینامیک تریدر رفیقترم. لطفا راهنمایی بفرمایید لطفا در صورت جواب مثبت لینک هم قرار دهید. ممنونم |
نقل قول:
به نظر من تکنیکال بیشتر روی سهم هایی جواب میده که تعداد سهام دردست مردم یعنی معامله گران خورده پا بیشتر باشه . بد نیست هنگامهانتخاب سهم یه نگاهی هم به تعداد خرید و فروش سهم داشته باشیم من به شخصه فکر میکنم هر چه تعداد معامله شدن یک سهم در طول روز بیشتر باشه تکنیکال بهتر جواب بده . اما در مورد اون بخشاز جمله شما که میگید هر چه تعداد افراد استفاده کننده از یک روش بیشتر باشه بهتر جواب میده باید عرض کنم بر خلاف بازار تبادلات ارزی که ارز دوکشور رو با هم مبادله میکردیم و در حجم معاملات محدودیتی وجود نداشت ، تعداد سهام هر شرکت محدوده و وقتی سهامی برای عرضه وجود نداشته باشه از کجا مشه خرید ووارد معامله شد؟ فرض کنید قیمت یک سهم تا 50 درصد فیبوناتچی ریخته و شواهد تکنیکال صعود قریب الوقوع اون رو پیش بینی میکنن حالا اگه تمام تریدرهای بازار بخوان با فیبوناتچی وارد بشن مسلما کسی حاضر به فروش سهم خودش نمیشه .و میبینیم که صف خرید تشکیل شده در حالیکه حتی یکنفر هم حاضر به فروش نیست. |
نقل قول:
حرف شما کاملا درسته در مورد مشتری و صف فروش یا خرید. ولی بحث من در مورد روش و استفاده تریدرهای بیشتر جهت موفقیت بیشتر روش در مورد بازارهای بسته نیست. برای جائی میگم که بازار بزرگتری باشه. بحثی بود در مورد روش SSI که جناب کسری(اگر اشتباه نکنم) تاپیکی زده بود برای اینکه خلاف حهت اکثر تریدرها وارد بازار بشیم و سود کنسم(کاری به ریز داستان ندارم) ولی من گفتم اخه این جارت کجاش میگه سل که این افراد سل دادند و گفتم باید هم ضرر کنند چون میخوان تو کف بخرند و تو سقف بفروشن یا برعکس. حرف قشنگی زد و گفت همیشه و هر لحظه تو بازار به همون اندازه که دلیل برای سل وجود داره، به همون اندازه هم دلیل برای بای وجود داره و واقعا این حرف درسته. ولی تو بازارهای با حجم معاملات کم حق با شماست. من اطلاعی در مورد بورس ایران ندارم و نمیتونم نظری بدم. ولی دورادور که برخوردی داشتم با بعضی از سهامداران، احساس میکنم که گاو بندی شدیدی وجود داره و به خاطر فساد مال شدیدی که وجود داره و نظارت خوبی هم وجود نداره سرمایه گذاری برای دریافت سود هم جالب نیست در مورد سهام های واگذار شده هم(همه نه) من شنیدم دولت شرکت هائی که هیچ وجه توجیه اقتصادی نداره و سر بار دولت بوده واگذار کرده(حالا چه قدر صحت داره نمیدونم). که نمونه این مورد جلو چشم من هست. دادش من سهام خرید هر سهم 50 تومن ولی بعد از چند سال هنوز هیچ سودی بهش ندادند. یا سهام شرکتی که هنوز استارت کارش نخورده چرا باید قیمتش بره بالا و .... این ها همه دست به دست هم میده تا من تحت هیچ شرایطی وقت و انرژی و پول خودم تو بورس ایران نذارم |
نقل قول:
این روزها خیلی دل و دماغ پست زدن برای کسی نمونده ولی اگر پستهای بالا را زدم با این هدف بود که اشتباهات و خطاهای که در گذشته خیلیها به تلخی تجربه کرده اند شما و دیگران مجدد مرتکب نشوید . چون کسب تجربه در بازارهای مالی مستلزم صرف زمان و پول است . ظاهرا تفسیر بنده از تکنیکال با شما بسیار متفاوت است. بحثی هم نیست بازار بهترین معلم است و خطاهای ما را مدام گوشزد میکند . در پایان خدمتتان عرض میکنم که اگر بر اساس نمونه تحلیلهای که از شما دیدم ، اقدام به معامله در بورس تهران میکنید جوانب احتیاط را رعایت فرمایید و با سرمایه اندک وارد بازار شوید . در مورد تفسیر شما از چنگال آندرو ، موج شماری الیوت با توجه به نبود داده های میان روزی و مفهوم شکست کامل نیز کاملا با شما مخالف هستم در این خصوص میتوانید با رضا ( مدیر سایت ) تماس بگیرید تا دسترسی به پستهای اساتید بزرگواری نظیر شاخص و محسن را در خصوص تاپیک شکست و فرهنگ و سعید موذنی را در خصوص الیوت و محمد طالبی را در خصوص چنگال آندرو مطالعه فرمایید . شما که انتظار ندارید من تاپیکی ایجاد کرده و تکرار مکررات کنم ؟! امیدوارم در بورس تهران با تحلیل تکنیکی موفق باشید |
در هر حال ممنونم از شما اقا Erfan-FX که در بحث شرکت کردید
اما من کلا چه در قارکس و چه در هر جای دیگری خیلی از اصول تکنیکی رو به صورت ساده اون اجرا میکنم و از فرمول های پیچیده و تئوریک انها صرف نظر میکنم . تازه اگر میبینید این یکی دو تا اندیکاتور رو هم در این چارتها میبینید به خاطر این هست که کمی تحلیل هام شبیه به تحلیلهای بورسی مختص این بورس باشه وگرنه توی قارکس اعتقاد دارم که اگر هر اندیکاتوری روی چارت هر کی دیدید بدونید که هنوز از زیر خلوار ها ضرر و بدهی ناشی از قارکس بیرون نیومده و همچنان به قول خودشون در حال تجربه و کسب علم هستن :p که البته باید این مقطع رو بگذرونه تا بتونه ادعا کنه با تجربه هست و مراحل رو طی کرده اما اگر در چارت یه با تجربه دیدید که اندیکاتوری وجود نداره بدونید داره پول پارو میکنه توی این بازار و درک واقعی و درستی از بازار پیدا کرده در این بازار اصول کلی الیوت و ترسیم درست چند تا خط رو نمودار و مدیریت سرمایه و ریسک عامل موفقیت هست البته این جمله ساده بالا رو زمانی میتونید اجرایی کنید که یه تجربه 5 ساله و پر از زحمت و اتفاقات ناگوار و هزینه از روح و جان و آبرو و اعتبار پشتش باشه . در هر حال باز هم تشکر از هشدار صادقانه شما ضمن انکه بنده فعلا فعالیتی در بورس ندارم و اگر هم یه روزی بخوام فعالیت کنم دیدگاهم همینها خواهد بود و البته تجربه افراد فعال در این بازار رو هم لحاظ خواهم کرد ناگفته نماند چند باری با همین تکنیکها چند پیشنهاد در بورس به درخواست دوستان و نزدیکانی که میدونن دستی در کار دارم داده بودم که اتفاقا همگی درست از اب درامد . و در پایان جملات قرمز رنگ را به دستور شما دوباره خوندم و تغییری در نظریاتم پیش نیامد و مطمئن شدم که اعتقادات خودم بوده و نه احساساتی شده باشم و باز تا کید میکنم که الیوت رو به شکل ساده اون موفقتر میشه به کار برد تا اون همه عدد و رقم و فرمول عجیب و غریب . تمام ابزار من چشمانم و محو و شریک و رفیق شدن با چارت هست . تا جایی که احساسم بهم میگه کی وارد بشم و کی خارج . با تشکر مجدد |
سلام دوستان
آیا امکان تحلیل بازار بورس ایران با نرم افزار داینامیک تریدر وجود دارد؟ من الان از امی بروکر استفاده میکنم اما برام خیلی گنگه ، با داینامیک تریدر رفیقترم. لطفا راهنمایی بفرمایید لطفا در صورت جواب مثبت لینک هم قرار دهید. ممنونم |
1 ضميمه
با سلام
جناب Erfan-FX نظر شما در بابطه با این تحلیل بر روی تایم نیم ساعته این نماد چی هست من واقعا علاقمند هستم که در باره تحلیل تکنیکال در بورس بیشتر بدونم هر چند خودم بر اساس تجربه اعتقاداتی محکم در تکنیکال ان هم به سبک خودم دارم اما به هیچ وجه خودم رو بی نیاز از تجربه دیگران نمیدانم سعی میکنم نمونه های بیشتری رو برای بحث پیدا کنم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
از آنجاییکه تسلط به سومین بخش یعنی"رانتامنتال"، بسیار پیچیده است!!!!! ،بنایراین دیگر در باب بازار سهام داخل ،کوچکترین کنجکاوی ندارم. :) نقل قول:
|
تحلیل من از فولاد مبارکه
1 ضميمه
با سلام در تصویر قیمت سهام به مقاومت خط 50%فیبو REاز خود یک حرکت به خط وسط پیچفورک نشان داده
که هدف اولیه ما می باشد تصویر بسیار گویاست:advise: |
چه شود اين تاپيك با وجود اساتيدي چون اقا سعيد بريم ممنون بابت همه تلاشهايي كه براي اين تاپيك ميكنيد
|
1 ضميمه
نقل قول:
نتیجه موج شماری بر روی این سهم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
2 ضميمه
سلام
______________ سرمایه گزاری بوعلی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] گاز و لوله [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
به نظرم سهم های خوبی میتونن واسه هفته بعد باشن
1 فولاد: فولاد مبارکه برخورد با 38.2 فیبو و برگشت رو به بالا 2 خاذین: سایپا آذین برخورد با فیبو38.2 و عکس العمل مثب و رو به بالا + برخورد با میانگین قیمت 154 و برگشت رو به بالا 3 وتوکا : توکافولاد برخورد با فیبو38.2 و برگشت رو به بالا + خارج شدن از الگوی مثلث ( میخاد خارج بشه :d ) + برخورد با حمایت محکم 230 ( 2 مرتبه و تلاش برای سعود) 4 خبهمن : گروه بهمن برخورد با کف مهم کانال قیمت در 313 و برگشت رو به بالا + برخورد با فیبو 38.2 و برگشت مثبت 5 خساپا : سایپا برخورد با مید لاین چنگال اندروز و برگشت رو به بالا + برخورد با فیبو 38.2 و برگشت رو به بالا + رسیدن به حمایت 340 و برگشت مثبت + تشکیل الگوی پرچم و آماده شدن برای خارج شدن از آن +++++++++++++++++++++ بانک تجارت هم مد نظرم بود ولی شک داشتم یه کله بره بالا سرمایه گذاری سایپا هم که صف شده صدرا هم میتونه رشد کنه اما اون هم شک دارم |
برو توی نرم افزار فقط !!
1 ضميمه
حفاری شمال
شاید روی تراز 61 جای خوبی برای خرید باشه بنیادیش هم نسبتا خوبه |
توجه
1 ضميمه
ریزش تا کجا؟ چه زیبا تکنیکال جواب میده البته در گذشته!!!!!!!!!!!
|
1 ضميمه
دوستان نظرتون چیه ؟
کاش میشد سل!!! بزنیم کاش!!!!!!!! |
1 ضميمه
کندل انگلفیل؟؟!!!!!
|
سلام
گروه صنایع بهشر (وصنا) با برخورد به کف کانال صعودی خودش در حوال 200 تومن و برگشت مثبت گزینه خوبی واسه خرید میتونه یاشه قیمت در موج دوم صعودی دیمارک قرار دارد سیمان فارس و خوزستان با برخورد با میانگین 200 روزه و برگشت مثبت و کف کانال سعودی در 117 تومن هم در ابتدای استارت برای رشد قرار داره گاز لوله هم واسه یه نوسان گیری 6 الی8 درصدی در قیمت مناسبی قرار داره سرمایه گذاری غدیر بعد از افزایش سرمایه در حال حاضر گزینه خوبی واسه ورود به سهم هست (فرصت ورود به این سهم رو از دست ندین) در حال حاضر در کندل 5 صعودی دیمارک هستیم کابل شهید قندی هم بعد از تصحیح مناسب در ابتدای حرکت صعودی خودش قرار داره حجم نزدیک به 4میلیونی این سهم موید بر شناسایی سرمایه گذاران به عموان سهم مناسب هست سیمان غرب با تصحیح مناسب در ابتدای سیکل زمانی صعودی خودش قرار داره و گزنه مناسبی برای انتخاب هست سهم در کندل 1 صعودی دیمارک هست لیزینگ صنعت و معدن هم در ابتدای سیکل زمانی و قیمتی خودش هست و با برخورد با میانگین 200 روزه و برگشت مناسب گزینه مناسبی هست ایران کارت هم واسه یه نوسان گیری 5 الی 7 درصدی تا حوالی 109 الی 111 مناسبه سرمایه گذاری اعتبار ایران با برخورد به کف کانال صعودی خودش و برگشت قیمت گزینه خوبی واسه خرید هست اواین مقاومت 226 تومن که قیمت میانگین دوش رو داره . سهم در ابتدای سیکل زمانی صعودی خودش هست کویر تایر بعد از تصحیح می که داشته گزینه خوبی واسه همراهی سهم تا قیمت 190 تومن هست که مقاومت محکمیه مارگیرین بعد از تصحیح مناسبی که داشته و با برخورد به سقف کنالا قیمتی که الان به یک حمایت تبدیل شده برگشت مناسبی داشته و گزینه مناسبی اسه خرید میتونه یاشه مهرکام پارس با برخورد به کف کنال قیمتی خودش در 83 وبرگشت مناسب میتونه سهم خوبی تا قیمت 95 ( 11 درصد سود ) در مرحله اول باشه پارس خزر ه مبا برخورد به میانگین 200 روزه خودش در حال سرو کله زدن واسه صعود هست اولین مقاومت 217 و بعد 238 تومن هست کاشی پارس هم در کف کنالا قیمت صعودی خودش هست و اولین مقاومتش هم 126 تومن هست که اگه رد کنه حالا حالا ها جای رشد داره پارس توشه هم با برخورد با سقف کانال صعودی ک هدر حال حاضر به عنوان کف کانال واسه ریزش سهم حساب میشه اولین مقاومت هست لاستیک سهند در کف قیمتی خودش هست و اولین مقاومت 228 تومن و بعد 238 هست سرمایه گذاری سپه با برخورد با قیمت میانگین در کانال عودی در قیمت 147 تومن در حال آماده برای صعود مجدد هست اولین مقاومت 160 و بعد 164 هست سرمایهبا برخورد به کفباند بولینگر و تصحیح مناسب در ابتدای موج صعودی دیمارک قرار داره اولین مقاومت 259 تومن معادل 100درصد فیبو هست قند پیرانشهر یه سگنال خرید توی این موج سعودیش داده اولین مقاومت هم میتونه 640 باشه امیدوارم این اطلاعات بتونه شما رو در خرید سهم بعدی کمک کنه |
سلام به همه من عضو جدید هستم میشه لگفا من رو راهنمایی کنید که چه دوره های آموزشی برم و کجا و چطور وارد خرید و فروش سهام بشم؟
|
سلام یکی لطفا بگه این پلت فرمی که استفاده میکنید چیه؟
|
با سلام و درود
داداش این پلتفرم معاملاتی مال شرکت رساست [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] . اینم سایتش هست البته قصدم مسلما راهنمایی هست نه تبلیغ با سپاس |
salam agar emkan dare chandta maghale dar morede RSI&MACD be man moarefi konid mamnoon:blush:
|
سلام به همگی:
من دانشجو هستم و استادم یه سوال پرسید اگ جوابشو بگین ممنون میشم یه شرکت یه روش جدید برای پول به جیب زدن ابداء کردن ازین قرارا که: سیستم خرید برای مصرف را مسول تدارکات به کار میبرد و اینطور عمل میکرد که:فاکتور خرید را با رشوه از بیرون میخرید و به انباردار جهت امضاء تحویل میداد و میگفت این کالا جهت مصرف ارسال شده تا هزینه حمل و کاغذ بازی محول نشود.. حالا ما باید چکار کنیم تا جلوی تقلب گرفته بشه؟ |
ساعت جاري 09:37 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |