انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   ترفندها و نکات جالب نرم افزاری (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=5202)

alipour_me April 16th, 2010 22:13

سلام
من مدت یک ماه است که از وای مکس ایرانسل استفاده میکنم برای ترید ولی مدت 4 روز است که متاتریدر من کانکت نمی شود
با دیال اپ هیچ مشکلی نداره و با adsl راحت کار میکنه ولی با وای مکس اصلا کانکت نمیشه
بنظرم رسید شاید ایرانسل پورت مخصوص این نرم افزار را بسته باشه ?
چیکار میتونمبکنم برای این مشکل
متشکرم

ehsanshok April 19th, 2010 16:36

سلام.
اگه پنجره ای باز شده که دکمه کلوز یا علامت ضربدر قرمز نداره میتونید با دابل کلیک روی آیکون پنجره، در گوشه بالا سمت چپ، پنجره رو ببندید.
برای تست میتونید علامت اگسپلورر -که الان بالا سمت چپ کنار کلمه سرمایه هست و بصورت e آبی رنگ هست- رو دابل کلیک کنید. دقت کنید.... دابل کلیک با دکمه چپ موس.

ehsanshok May 9th, 2010 17:15

Event Viewer و رفع تمام مشکلات ویندوز:

در تمام ویندوزهایی که شرکت مایکروسافت از گذشته تا حال تولید کرده است، برنامه‏ای به نام Event Viewer وجود دارد. کار این برنامه ثبت تمام وقایعی است که در ویندوز رخ می‏دهد و کاربر ممکن است به آنها احتیاج داشته باشد؛ هر خطایی که رخ دهد، برنامه‏ای نصب یا حذف شود، ویندوز هنگ کند، برنامه‏ای به شکل غیر معمول بسته شود و... همگی در Event Viewer ثبت می‏گردد. با توجه به این نکته درخواهیم یافت که این ترفند بر روی تمامی ویندوزهای قدیم و جدید مایکروسافت قابل انجام است.

در ابتدای کار، از منوی Start به Control Panel مراجعه کنید.
سپس به Administrative Tools بروید.
حال برنامه Event Viewer را با دوبار کلیک اجرا نمایید.
پس از باز شدن پنجره Event Viewer، در صورتی که از ویندوز XP استفاده می‏کنید در سمت چپ برنامه دو عبارت Application و System را خواهید دید. اگر از ویندوزهای ویستا یا 7 استفاده می‏کنید کافی است زیر مجموعه Windows Logs را باز کنید تا این دو عبارت را مشاهده کنید.
در صورت کلیک بر روی Application یا System کلیه گزارشات و رخدادهای مربوط به هر یک در محیط ویندوز برای شما لیست خواهد شد. لازم به ذکر است کلیه گزارشات مربوط به نصب یا حذف برنامه‏ها، خطاهای Explorer و برنامه‏ها و به طور کلی کلیه موارد مرتبط با پروسه‏ها در Application لیست خواهد شد. همچنین گزارشات مربوط به هسته سیستم و مشکلات سخت افزاری در System نمایش پیدا می‏کند.
حال فرض کنید در سیستم‏تان مشکلی پیش آمده که موفق به حل آن نشده‏اید. برای پیدا کردن یک راه حل اولین قدم باز کردن پنجره Event Viewer است. سپس بایستی در میان لیست گزارشات به دنبال این مشکل بگردید. با توجه به اینکه زمان و تاریخ دقیق هر رخداد در ستون Date and Time ذکر شده است پیدا کردن رخداد مورد نظر کار سختی نخواهد بود.
فرض کنید پروسه explorer.exe به طور ناگهانی هنگ کرده است. این رخداد در Application نمایش پیدا می‏کند. حال کافی است ما زمان این هنگ کردن را به یاد داشته باشیم تا به سادگی این رخداد را در میان گزارشات موجود در Application پیدا کنیم.
قدم بعدی پس از پیدا کردن رخداد مورد نظر در Event Viewer این است که بر روی گزارش دوبار کلیک کنید.
پس از دوبار کلیک بر روی رخداد یک پنجره جدید باز خواهد شد.
در این پنجره بایستی به دنبال دو عبارت EventID و Source بگردید. در جلوی عبارت EventID یک شماره و در جلوی Soruce نام پروسه‏ای که دچار مشکل شده است درج می‏گردد. (ترفندستان)
با پیدا کردن شماره و عبارت درج شده در EventID و Source قدم به مرحله بعدی می‏گذاریم.
اکنون نیاز است که به اینترنت متصل شوید و به سایتی به نشانی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مراجعه کنید.
این سایت بیش از 10.000 راه‏حل و پیشنهاد مربوط به رخدادهای مختلف را در پایگاه اطلاعاتی خود ثبت دارد. همچنین نظرات و بحث‏های کاربران پیرامون هر گزارش نیز قابل مشاهده است که این موضوع نیز می‏تواند یاری دهنده باشد.
به زبان دیگر شما با استفاده از این سایت می‏توانید راه حل‏ها و پیشنهادات جهت حل مشکل خود را پیدا کنید، به شرطی که دو مقدار EventID و Source که در بالا معرفی کردیم را در اختیار داشته باشید.
بدین منظور در سایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] در قسمت Event ID شماره‏ای که پیدا کردید و در قسمت Event Source عبارتی که یافتید را وارد کنید و سپس بر روی دکمه Search کلیک کنید تا سایت در دیتابیس خود به دنبال راه حل ارائه شده بگردد.
پس از جستجو، نتایج نمایش پیدا خواهند کرد.
بر روی لینک ...Comments and links for کلیک کنید تا راه حل‏های پیشنهادی این سایت از جانب کاربران مختلف را مشاهده کنید.
مطمئناً میتوان از این پس از این سایت و به طور کلی از این روش به عنوان یک راه حل برای حل مشکلات ویندوز امید بست.

alijob444 May 14th, 2010 00:07

دوستان این فایل رو نگاه کنن
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله این بازی پر طرفدار Pes 2010 هست ولی چیزی که برای من عجیبه اینه که چطور تونستن یک فایل با این حجم بالا رو اینقدر کم کنن چیزی حدود 250 برابر کوچکتر آیا کسی میتونه ترفند این کار رو بگه من که هر کاری کردم نتونستم

oranoos May 14th, 2010 11:43

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alijob444 (پست 395828)
بله این بازی پر طرفدار Pes 2010 هست ولی چیزی که برای من عجیبه اینه که چطور تونستن یک فایل با این حجم بالا رو اینقدر کم کنن چیزی حدود 250 برابر کوچکتر آیا کسی میتونه ترفند این کار رو بگه من که هر کاری کردم نتونستم

سلام دوست عزیز.

من دیشب این بازی رو دانلود کردم .
همون روش نصب را هم که گفته انجام دادم .اما بازی اجرا نمیشه.
و جز یک صفحه ی سیاه اتفاق دیگه ای نمی افته.

اگه شما این بازی را اجرا کردی .یک توضیح بده تا من هم بتونم بازی رو اجرا کنم.

اگر جایی رو سراغ داری که توضیحات کامل تری داره برای نصب و اجرای بازی و ... لطفا اینجا قرار بده .

با تشکر

isar May 14th, 2010 12:38

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alijob444 (پست 395828)

دوستم یه ویندوز XP دانلود کرده بود با حجم 1 مگ :huh:
وقتی اکسترکش کرد، شد 700 مگ :blink:

epsi369 May 14th, 2010 12:59

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله isar (پست 395921)

نصب شد ؟ درست کار میکنه ؟
آره منم بازی نید فور سپید رو دانلود کرده بودم همینطوری بود ! پسوندش mdf فکر کنم بود :nervous:

alijob444 May 14th, 2010 13:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله isar (پست 395921)

اون فایل فرمتش mdf هست که باید بگم صد قرن طول میکشه تا از فشرده سازی در بیاری
نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله epsi369 (پست 395925)
آره منم بازی نید فور سپید رو دانلود کرده بودم همینطوری بود ! پسوندش mdf فکر کنم بود :nervous:

باید عرض کنم اون فایلها واقعا زمان میبره تا از فشرده سازی در بیاری ولی این فایل با اونکه پنج گیگ هست به راحتی از حالت فشرده در میاد یکی از دوستان هم میگن اجرا نمیشه باید بگم من فقط نصب رو زدم اجرا شد ولی خونه یکی از دوستان نصب رو زدیم هر چی هم ور رفتیم اجرا نشد باید بگم که به نظر خودم سی پی یو و گرافیک بالایی میخواد کلا این بازی گرافیک خورش ملسه

Paradox May 14th, 2010 13:21

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alijob444 (پست 395929)

باید عرض کنم اون فایلها واقعا زمان میبره تا از فشرده سازی در بیاری ولی این فایل با اونکه پنج گیگ هست به راحتی از حالت فشرده در میاد یکی از دوستان هم میگن اجرا نمیشه باید بگم من فقط نصب رو زدم اجرا شد ولی خونه یکی از دوستان نصب رو زدیم هر چی هم ور رفتیم اجرا نشد باید بگم که به نظر خودم سی پی یو و گرافیک بالایی میخواد کلا این بازی گرافیک خورش ملسه

با سلام.
آقا من این PES 10 رو دانلود کردم ولی دوتا مساله:
1- اینکه هنگام اکسترکت کردن برای چندین فایل پیغام خطا داد.
2- اینکه بعد از اکسترکت حجمش شده 10 گیگ!!!(چون دوتا پوشه 5 گیگی مثل هم داره! البته اسماشون متفاوته)

و لذا نهایتا بعد نصب هم اجرا نشد!(البته تقریبا مطمئنم اشکال سخت افزاری نیست چون سیستمم قویه!)

پ.ن: حالا که بحثش مطرح شده میخواستم بدونم وقتی فایل ستینگ رو اجرا میکنی و میری به اون تبی که مشخصات سیستم رو نشون میده و وضعیتشون رو برای اجرای بازی اعلام میکنه. Good بهتره یا Ok ؟ اگه دیده باشین گود رو با آبی نشون میده و اکی رو با سبز.

alijob444 May 14th, 2010 13:31

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Paradox (پست 395931)
با سلام.
آقا من این PES 10 رو دانلود کردم ولی دوتا مساله:
1- اینکه هنگام اکسترکت کردن برای چندین فایل پیغام خطا داد.
2- اینکه بعد از اکسترکت حجمش شده 10 گیگ!!!(چون دوتا پوشه 5 گیگی مثل هم داره! البته اسماشون متفاوته)

و لذا نهایتا بعد نصب هم اجرا نشد!(البته تقریبا مطمئنم اشکال سخت افزاری نیست چون سیستمم قویه!)

پ.ن: حالا که بحثش مطرح شده میخواستم بدونم وقتی فایل ستینگ رو اجرا میکنی و میری به اون تبی که مشخصات سیستم رو نشون میده و وضعیتشون رو برای اجرای بازی اعلام میکنه. Good بهتره یا Ok ؟ اگه دیده باشین گود رو با آبی نشون میده و اکی رو با سبز.

شما فایل pes2010 رو فقط از حالت فشرده در بیارید اون یکی رو نیاز نیست

Paradox May 14th, 2010 13:40

یعنی چی؟!!!
چون اول که باز میکنی یه فایل زیپه که بازش میکنی یه فایل rar داره و بعد همونو اکسترکت میکنی که میشه 10 گیگ!
منظورتون پوشه PES 10 هست؟(که توی فایل rar قرار داره)
خب فکر نمیکنم فرقی بکنه چون نهایتش من یه چیزی بیشتر اکسترکت کردم ضرر که نداره!
شما بگو اون پیغامهای خطا رو داشتی یا نه؟

nimejun May 14th, 2010 13:50

يك نرم افزار خاص براي اكستركت كردن اين فايلها نياز است. مثل kgb archive
البته باز هم اكستركت شدنشان طول ميكشد و بگير نگير داره! بعضي وقتها كار نميكند

isar May 14th, 2010 14:48

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله epsi369 (پست 395925)

بله نصب شد و درست هم کار میکردم. فقط مشکلش این بود که ویندوزش جنیون نبود و هی پیغام میداد.

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alijob444 (پست 395929)

دقیقا

فکر کنم به اندازه دانلود یک فایل 700 مگی طول کشید.

پ.ن : هر کس فایل جنیون کردن ویندوز XP میخواد پیغام بده. ( اینجا خلافه )

pro_forexer May 14th, 2010 15:03

سلام
ميشه بگين جنيون بودنش رو از كجا بايد فهميد؟
البته من مي تونم ويندوز رو آپديت كنم

pro_forexer May 14th, 2010 16:19

بازي رو نصب كردم ولي وقتي اجرا مي كنم صفحه ساه مي شه و هيچي نشون داده نمي شه
يكي راهنمايي مي كنه بايد چيكار كنم؟

isar May 14th, 2010 16:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pro_forexer (پست 395948)
سلام
ميشه بگين جنيون بودنش رو از كجا بايد فهميد؟
البته من مي تونم ويندوز رو آپديت كنم

روی دسکتاپ، بالای ساعت، هی پیغام میده.
البته در کار ویندوز مشکلی نبود.
اما مثلا وسط بازی هی پیغام میومد و اذیت میکرد.

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pro_forexer (پست 395955)

تو سایتش مدل کارت گرافیکش رو نوشته. احتمالا گرافیکتون نمیکشه.

oranoos May 14th, 2010 16:40

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pro_forexer (پست 395955)

سلام.
منم این مشکل رو دارم. چند پست عقب تر بهش اشاره کردم.

هنوز که کسی از دوستان اشاره ای به حل این مشکل که نکردن.

منتظر میمونیم ببینیم چی میشه؟
س: این ****** کدوم هستش که برای اجرا باید از اون استفاده کنیم. شاید اون رو اشتباه گرفته باشیم.؟

آیا کرکش گزینه ای بنام pes2010 در پوشه ی نصب برنامه هست .؟

pro_forexer May 14th, 2010 16:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله isar (پست 395960)
روی دسکتاپ، بالای ساعت، هی پیغام میده.
البته در کار ویندوز مشکلی نبود.
اما مثلا وسط بازی هی پیغام میومد و اذیت میکرد.

تو سایتش مدل کارت گرافیکش رو نوشته. احتمالا گرافیکتون نمیکشه.

ايراد از گرافيك نيست چون از اون چيزي كه گفته بالاتره Geforce 9400 (512) GT

timkal May 14th, 2010 20:11

سلام
فایلهایی که پسوند mdf دارند فایلهایی هستند که توسط برنامه Alcohol 120%.( برنامه ای شبیه نرو برای کپیبرداری
است ) برای کپی ایمیج کاملا دقیق از یک سی دی و یا دی وی دی تولید شده اند.شما برای استفاده و باز کردن این فایلها نیاز به برنامه نصب ایمیج (mount ) دارید و یا میتوانید توسط همین برنامه ها فایل مذکور را روی سی دی و یا دی وی دی بسوزانید.بهترین برنامه برای نصب ایمیج با پسوند mdf

Alcohol 120% -1-

MagicISO-2-

Daemon Tools -3-

-IsoBuster - 4
هستند.تمام این برنامه ها دارای فری تریال ند و نیازی به استفاده از نسخه های غیر قانونی نیست.IsoBuster دارای
نسخه فری است که کارتان را راه میاندازد.اگر از IsoBuster استفاده کنید میتوانید از سایت ان نسخه فری را دانلود کرده و پس از نصب از قسمت منو فایل خودتان را mdf باز کرده و ایمیج را در محلی که انتخاب کردید نصب کنید.ممکن است فایل mds هم همراه ان باشد که فرقی ندارد.از دیمون تولز هم میتوانید براحتی برای مونت کردن این فایلها استفاده کنید.چون ممکن است زیاد از این نوع فایلها که بیشتر برای اپلود کردن در سایتهای تورنت بکار میرود استفاده نکنید نسخه های فری تریال یکماهه کارتان براحتی براه میاندازد و نیازی به دانلود از سایتهای مشکوک هم نیست.امیدوارم موفق باشید.اگر سئوالی بود بپرسید.

Hpanahi May 20th, 2010 00:28

سلام دوستاان
جدیدا یه نفر ایدی منو دی اکتیو کرده
میخواستم ببینم چیکار باید بکنم ؟
قبلا یه بار بلوکم کرد که پسوردم رو از طریق ایمیل دوم پس گرفتم ولی این بار دیگه نمیتونم و این ارور رو بهم میده
Sorry, your password can't be reset online (9024)
For security reasons, we require you to contact Customer Care
و هر کاری میکنم نمیشه برگردوند
چیکار باید بکنم ؟
منتظر کمکتون هستم
با تشکر
پناهی

Hpanahi May 20th, 2010 00:52

سلام دوستاان
قبلا یه بار بلوکم کرد که پسوردم رو از طریق ایمیل دوم پس گرفتم ولی این بار دیگه نمیتونم و این ارور رو بهم میده
چیکار باید بکنم ؟
منتظر کمکتون هستم
با تشکر
پناهی

alijob444 May 20th, 2010 01:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hpanahi (پست 397120)
سلام دوستاان
چیکار باید بکنم ؟
منتظر کمکتون هستم
با تشکر
پناهی

حجت جان یه پی ام بده شاید مشکلت رو بتونم حل کنم واقعا این جور آدمها نمیدونم چه فکری میکنند خواستی تو یاهو هستم

hossein_7 May 20th, 2010 16:30

سلام
اقا اگه بخوام از شر يك انتي ويروس كاسپر كه پسورد داره خلاص شم مخصوصا اگه kaspersky network agent هم در كنارش نصب شده باشه
پيشنهادتون چيه؟

MONARCH May 21st, 2010 16:53

دوستان سوالی از خدمت شما داشتم:
ممکن بفرمایید تفاوت hibernation و Standby در چیست؟
بسیار ممنونم

hnp2500 May 21st, 2010 17:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله MONARCH (پست 397603)
بسیار ممنونم

standby:سیستم هارددیسک و مانیتور را خاموش می کند. در نتیجه مصرف برق کاهش می یابد. برای مواقعی که شما مدتی از سیستم استفاده نمی کنید مناسب هست
hibernation: سیستم کامل خاموش می شود، اما قبل از خاموش شدن محتویات ram کامل روی هارددیسک ذخیره می شود و در زمان روشن شدن مجدد، همان وضعیت قبل load می شود. در مواقعی که از سیستم برای مدت طولانی تری استفاده نمی کنید، مورد استفاده قرار می گیرد.

isar May 21st, 2010 17:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله MONARCH (پست 397603)
بسیار ممنونم

فرقش اینه که وقتی استندبای میکنی، سیستم روشنه.

اما وقتی هایبرنیت میکنی، سیستم خاموش میشه. شما میتونی کیس رو جدا کنی ببری 13 بدر یا ببری خونه همسایه وصل کنی. وقتی روشن کردی سیستمو همه برنامه هایی که موقع خاموش کردن باز بوده، میاد بالا. انگار سیستم خاموش نشده اصلا.

lastnight19 May 21st, 2010 23:40

برقراری تماس مستقیم با یک شماره دایورت شده!

همانطور که می‏دانید در گوشی‏های تلفن همراه قابلیتی به نام Divert یا انتقال مکالمه وجود دارد.

بدین صورت که هنگامی که خط خود را بر روی شماره‏ای دایورت می‏کنید، از این پس هر تماسی با شما گرفته شود به طور اتوماتیک به شماره مورد نظر تعیین شده منتقل می‏گردد. در نتیجه هیچ کس نمیتواند به طور مستقیم با خط شما تماس بگیرد و گوشی شما هیچ‏گاه زنگ نخواهد خورد.

بسیاری افراد از این کار جهت این‏که به هیچ تلفنی پاسخ ندهند و به اصطلاح اطرافیان را بپیچانند استفاده می‏کنند. اما از آنجا که دست بالای دست بسیار است قصد داریم ترفندی جالب را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن می‏توانید به طور مستقیم با خطی که دایورت شده است تماس بگیرید!

قطعاً فردی که خط خود را دایورت کرده است شگفت‏زده می‏شود که چطور شما توانسته‏اید با او تماس بگیرید، بدون اینکه تماس‏تان دایورت شود! این ترفند بر روی کلیه گوشی‏هایی که قابلیت دایورت را دارا هستند قابل انجام است.

نحوه کار بسیار ساده است.

شما بایستی شماره خودتان را بر روی شماره‏ای که قصد دارید با آن تماس بگیرید دایورت کنید، سپس از خط خودتان با خط خودتان تماس بگیرید!

به همین سادگی و همین پیچیدگی که گفته شد!

جهت فهم بیشتر مثالی می‏زنیم:
فرض کنید شماره شما 09120000000 است. شماره فردی هم که قصد دارید با او تماس بگیرید (که خطش را دایورت کرده است) 09350000000 است.

در گوشیبه بخش مربوط به تنظیمات Divert (در بعضی گوشی‏ها( Call Forwarding بروید.

خط خود را بر روی شماره 09350000000 که شماره فرد مورد نظر است دایورت کنید.

اکنون توسط همین گوشی و همین خط خودتان که اکنون دایورتش کرده‏اید با شماره 09120000000 که شماره خودتان است تماس بگیرید.

با این کار خط طرف مقابل زنگ می‏خورد و شما بوق آزاد می‏شنوید که به منزله برقرای تماس مستقیم با فرد مورد نظر است؛ به این ترتیب از دایورتی که صورت گرفته عبور کرده اید.

این ترفند بر روی کلیه خطوط تلفن همراه اعم از همراه اول، ایرانسل و تالیا تست شده و قابل انجام است.در پایان دقت کنید پس از برقراری تماس، خط خود را از حالت دایورت خارج کنید.

isar May 22nd, 2010 13:04

چطور از شر ایمیلهای تبلیغاتی خلاص بشم !!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

viilll May 22nd, 2010 13:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله isar (پست 397719)
چطور از شر ایمیلهای تبلیغاتی خلاص بشم !!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

سلام
اونها رو تیک بزنید و به عنوان اسپم (Spam or Junk) علامت گذاری کنید.بعد از این همه اونها به اسپم باکس میرن.

hossein_7 May 30th, 2010 18:08

سلام
كسي مي تونه يك نرم افزار خوب براي تبديل فرمت هاي ويدئو يي معرفي كنه من خيلي دنبالش گشتم مي خوام mkv رو به فرمت هاي ديگه تبديل كنم
ممنون ميشم

isar May 30th, 2010 18:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hossein_7 (پست 399968)
سلام
كسي مي تونه يك نرم افزار خوب براي تبديل فرمت هاي ويدئو يي معرفي كنه من خيلي دنبالش گشتم مي خوام mkv رو به فرمت هاي ديگه تبديل كنم
ممنون ميشم

سلام

این رو داشتم برات آپلود کردم

FLV داره اما فکر کنم MKV نداره.

در کل با KMPlayer میتونید همه فرمتها رو ببینید.

ozan_javad May 30th, 2010 18:56

نقل قول:

سلام
ممنون ميشم

دو نرم افزار خوب در این رابطه زیلوسافت و آلترا کانورتور هستند که اکثر فرمتهای تصویری رو پشتیبانی می کنند
علی الخصوص زیلوسافت

isar May 30th, 2010 19:14

نقل قول:

سلام
ممنون ميشم

سلام

این رو داشتم برات آپلود کردم

FLV داره اما فکر کنم MKV نداره.

در کل با KMPlayer میتونید همه فرمتها رو ببینید.

MEY$AM May 30th, 2010 19:18

نقل قول:

سلام
ممنون ميشم

بفرما:

HTML Code:

http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=43&Title=Xilisoft-Video-Converter-Ultimate-6.0.3.0528

lastnight19 June 1st, 2010 08:18

JetAudio هم خیلی خوبه من ازش کاملاً راضی هستم.

شما بگو از کجا فیلم دانلود می کنی.

full rack June 14th, 2010 21:39

سلام خدمت تمام دوستان
لطفا میشه من را راهنمایی کنید که چجوری میتونم اکسپرت اندیکاتور وتمپلیت را رو نرم افزار متاتریدر نصب کنم
MEhdi Sobhani June 15th, 2010 05:42

نصب اکسپرت

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله full rack (پست 404222)
سلام خدمت تمام دوستان
لطفا میشه من را راهنمایی کنید که چجوری میتونم اکسپرت اندیکاتور وتمپلیت را رو نرم افزار متاتریدر نصب کنم
این تاپیک رو ببینید .

m.rezaee June 26th, 2010 14:45

اقا فرشاد به من بگید چجوری مشکلمو حل کنم الان که میچرخم میبینم خیلی از سایتها باز نمیشن برام

nimejun June 26th, 2010 17:45

سلام
كسي از نرم افزار teamwox استفاده كرده؟ كسي ميدونه دقيقا چه استفاده اي داره؟ اين لينك سايتش است:

PASSERBY July 3rd, 2010 14:13

سلام
کسی از دوستان ****** یا سریال جدید unible power suite 2010 رو داره اینجا قرار بده ؟
ممنون میشم

وحید October 13th, 2010 07:58

سلام
در ویندوز7 من حرف ر سه نقطه ندارم به جاش پ تایپ میکنه
چطوری مشکل رو حل کنم؟

viper October 13th, 2010 09:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله وحید (پست 440331)
سلام
در ویندوز7 من حرف ر سه نقطه ندارم به جاش پ تایپ میکنه
چطوری مشکل رو حل کنم؟

سلام

shift + ز

را هم امتحان کردید؟

MONARCH October 15th, 2010 12:55

سلام

من تازه ویندوزمو عوض کردم اما وقتی‌ می‌خواد بیاد بالا یه پنجره کوچک باز می‌شه که لاگین پسورد از من می‌خواد که من بدون پرکردن این پنجره اوکی رو میزنم و ویندوز بالا میاد چکار کنم که اصلا این پنجره باز نشه؟
با تشکر

ozan_javad October 16th, 2010 05:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله MONARCH (پست 441066)
سلام

من تازه ویندوزمو عوض کردم اما وقتی‌ می‌خواد بیاد بالا یه پنجره کوچک باز می‌شه که لاگین پسورد از من می‌خواد که من بدون پرکردن این پنجره اوکی رو میزنم و ویندوز بالا میاد چکار کنم که اصلا این پنجره باز نشه؟
با تشکر

در قسمت کنترل پانل در قسمت user accounts همه کاربرها رو بجز ادمین حذف کنید آخر سر هم پسورد خود ادمین رد disable کنید

lastnight19 April 14th, 2011 20:48

کنترل از راه دور کامپیوتر

خیلی وقتا پیش میاد که آدم نیاز زیادی به فایلی تو کامپیوتر خودش داره ولی امکان دسترسی به اون رو نداره.

در واقع بهترین راه حل ممکن در این جور مواقع بهتر راه حل ممکن اینه که ویندوزتون را با کامپیوتر دیگه ای از راه دور کنترل کنین که برای این منظور نرم افزار های متفاوتی از شرکتهای بزرگ مثل تورتون ارائه شده ولی این قابلیت نیز به صورت کامل در خود سیستم عامل ویندوز XP هم وجود داره که اسمش هست Remote control که من می خوام توی این مقاله بهش بپردازم.

برای این کار باید چند مرحله تنظیمات نیاز داریم که به ترتیب بهتون میگم:

تنظیمات کامپیوتر میزبان:

که در واقع در مثال من میشه کامپیوتر خوتون و یا سیستمی که می خواین بهش وصل شین رو این جوری تنظیم کنین:

۱- در کنترل پنل به قسمت network connection برید.

۲- بر روی Creat new connection کلیک کنید.

۳- در پنجره Network connection type خط چهارم یعنی Setup an advances connection رو انتخاب کنین و به مرحله بعد برید.

۴- گزینه ی Accept incoming connection رو انتخاب کنین و به مرحله بعد برید.

۵- توی پنجره ی Divice for Incoming سخت افزار مودمتون رو انتخاب کنین.

۶- گزینه ی Do not allow virtual … رو انتخاب کنین و برید مرحله بعد.

۷- توی پنجره ی User permission یک نام کاربری بسازید (که میدونم همتون بلدید) و اون رو انتخاب کنید و برید مرحله بعد.

۸ -پنجره ی بعدی رو بدون تغییر رد کنید .درآخر کار هم Finish و تمام.

۹-خاصیت Remote Desk top را فعال کنید (به آدرس Control panel/systems/remote/remote control برید و گزینه ی Allow Users رو تیک بزنید).

تا اینجا تونستیم سیستممون رو برای جواب دادن به تماسهای ورودی تنظیم کنیم.

تنظیمات سیستم مهمان:

اگه مراحل فوق رو درست انجام داده باشین دیگه هر وقت خواستین با سیستم دیگه ای به کامپیوتر تون وصل شین باید روش این تنظیمات رو انجام بدین.

۱- در کنترل پنل به قسمت network connection برید.

۲- بر روی Creat new connection کلیک کنید.

۳- توی پنجره Network connection type گزینه ی دوم رو انتخاب کنین.

۴- گزینه ی دایل آپ کانکشن رو انتخاب کنین و به مرحله بعد برید.

۵- مرحله بعد رو طبق معمول یه اسمی (دلخواه) برای کمپانی بزارید.

۶- شماره تلفنی که کامپیوتر میزبان بهش وصل هست رو توی مرحله بعد وارد کنید.

بازم Finish کنید.

وصل شدن با سیستم مهمان:

در اینجا اول روی کانکشنی که توی مرحله قبل ساختیم کلیک کنید و به جای یوزر و پسوورد اونی رو که در مرحله ۷ کامپیوتر میزبان ساختید را وارد کنید و روی دایل کلیک کنید تا ارتباط برقرار شه.

کنترل کامپیوتر میزبان:

پس از اتصال نوبت میرسه به کنترل برای این کار برنامه Remote desktop رو از مسیر زیر اجرا کنین:

Start / Programs / accessories / communications / remote desktop connection

اسم کامپیوتر میزبان رو وارد کنید و روی connect کلیک کنید
(برای به دست آوردن اسم کامپیوتر میزبان در کنترل پنل میزبان روی Systems کلیک کنید و سربرگ Computer Name رو اجرا کنید تا اسم رو ببینید).

User name و پسوورد را وارد کنید اما توجه داشته باشید نام کاربری و کلمه عبور دقیقا همانی باشد که برای ورود به سیستم میزبان استفاده می کنید.

توجه:

همونطور که حتما تا حالا متوجه شدید برای انجام کار باید سیستم میزبان حتما روشن باشه که دو راه داره یکی این که زنگ بزنی خونه یکی برات روشن کنه و یا اینکه مادبورد شما بتونه جور تنظیم شه که بعد از زنگ خوردن تلفن کامپیوتر رو روشن کنه که این خاصیت در مادربوردهای جدید وجود داره.

نکته:
این روش در روی خیلی از مودم ها عمل میکنه ولی بعضی از مدلهای قدیمی هستند که خاصیت پاسخگویی به تلفن رو ندارند که متاسفانه ازچنین مودم هایی نمیشه برای کامپیوتر میزبان استفاده کرد.

منبع
pa2gh دات نت

ساعت جاري 02:29 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.