![]() |
سلام
منم میخوام شرکت کنم |
یک هفته نگذشته به 100 رسیدیم
نفر 101، هستم |
سلام
لطفا اسم بنده رو هم اضافه کنید با تشکر |
نقل قول:
من از طرفدارای پروپاقرص ابی هستم...همیشه آهنگاشو گوش میدم..خیلی دوس دارم:):p منم مطمئنم ابی اول میشه تو مسابقه.. خوشحال میشم تو یه مسابقه فارکس باهاش رقابت کنم..پس منم ثبت نام کنید .. موفق باشید.. پی نوشت : حیدر بابا جان خیلی مخلصیم..مزاح بود.. |
سلام
با اجازه اسم من رو هم در مسابقه بنویسید ممنونم |
نقل قول:
ولی من اصلا با اون ایدیم حال نمی کنم :(اگر مدیر بخش بخواد حاضرم اون ایدی و پسوردم رو تحویله شون بدم که یه موقع فکر نکنید که من دروغ می گم :( بازم می گم من تابع قوانین هستم امیدوارم این موضوع مثله مسئله ایران در آژانس انرژی هسته ای نشه :rolleyes: |
با سلام و خسته نباشيد
لطفا من رو هم ثبت نام كنيد با تشكر |
وااای عجب استقبالی:whoow::blink:
فکر کنم ما موندیم واسه دور بعدی :mad: (چیکار کنم خوب ترافیک بود) اقا رضا اگه اون اخر اخرا جای هست اسم مارو هم هک کنین:p ممنون یا حق |
با تشکر از مدیر سایت و شرکت محترم ایمانی
بنده هم هستم.:) |
با تشكر از مدير سايت به خاطر اين مسابقه اگه هنوز جا هست - من هم هستم
|
سلام به همگی
بی زحمت یه سهمیه هم به بنده التفات کنید. قربون شما |
با عرض احترام و ادب خدمت استادان گرامی من به صورت تصادفی این تاپیکو دیدم اسم منم اضافه کنید
|
سلام
لطفا اسم من را هم ثبت کنید. |
:)
. |
اگه جا هست منم هستم
|
سلام
لطف کنید منم ثبت نام کنید. |
با درود وسپاس از دست اندرکاران
با اعلام آمادگی چهت شرکت در مسابقه لطفا نام مرا ثبت نمایید. با احترام |
سلام
تشکر بابت زحمات دوستان من هم هستم. |
سلام به همه
اميدوارم آقا رضا فضولي بنده رو ببخشن. :blush:
فقط از باب اينكه كمكي كنم ليست نفرات ثبت نام كرده رو تهيه كردم. اگه از چشمان من كسي جا مونده بگه كه اقا رضا اضافه كنن. ;) http://i36.tinypic.com/x3u44y.gif |
آقا ما هم هستیم
صبر کردم آخرین نفرات اسمم رو بدم برا مسابقه شاید حداقل از آخر اول بشم :banana::banana: |
سلام
من هم هستم |
من هم هستم . موقعیت خوبی برای تست خودم هست
|
سلام
می خواستم در مسابقه شرکت کنم باید چیکار بکنم نام کاربری من fafariboy |
salam
:banana:
man ham hastam : abjigol |
سلام
خوشحال میشم اگه من رو هم ثبت نام کنید |
با تشکر از برگزار کنندگان لطفا من رو هم ثبت نام کنید.
|
سلام
من هم اعلام می کنم که در این برنامه شرکت می کنم. متشکرم. |
سلام
من هم خوشحال میشم در جمع شما باشم |
با سلام
لطفا اسم بنده را نیز در صورت امکان به لیست اضافه فرمایید. با تشکر |
سلام
منم تو مسابقه شرکت می کنم. فقط این نظر سنجی انجام می شه آخر یا نه؟ به نظر من اگر بخوایم محدودیت بذاریم (برای باز بودن پوزیشن ها) به این بهانه که بعضیا امروز پوزیشن می گیرن 1 ماه دیگه خداتا پیپ سود گرفتن خیلی مسخره اس... این تقریبا ً غیر ممکنه، چون اگه بخوان با لات بالا وارد معامله بشن که نوسان بازار نمی ذاره و زود کال می شن... و اگه کوچیک پوزیشن بگیرن که هیچ وقت اونقدر سود نمی کنن... تو رو خدا این محدودیت ها رو نذارین... یا لااقل 3-4 روز در نظر بگیرین ( اینطوری بدون تحلیل کسی غیر ممکنه تمام 1 ماه رو تو روند پیش بره)... از طرفی!!!!! اگه می شد زیر 24 ساعت به سود رسید که دیگه این همه ملت ضرر نمی دادن... بخاطر چند نفر که نباید همه رو اذیت کرد! من یکی که اگه اینطوری باشه نمی تونم وقت بذارم، چون کارمند هستم و روزی 2-3 ساعت بیشتر نمی تونم وقت بذارم و اینطوری هم نمی تونم جزو برنده ها باشم، یا لااقل مارجینم رو بکشم بالا... لطفا ً یه کاری بکنین.... من می خوام برنده شم..... :(:blink: |
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران سایت سرمایه
اسم بنده را هم جهت شرکت در مسابقه لحاظ فرمایید با تشکر |
با سلام
لطفا ثبت نام كنيد. |
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان گرامی:love:.
لطفا من را نیز در مسابقه بپذیرید. ارادتمندتان احمد |
سلام
ايول 1000 دلار رو پايه ام . ميشه براش يه مقدار وقت گذاشت ;) پس يه جا اون بالا براي من هم باز كنيد :cool: |
مارو هم در جمعتون بپذيريد :blush:
اشتباهي تو اون يكي تاپيك درخواستمو مطرح كردم ;) |
با سلام
لطفا اسم من را هم به ليست اضافه كنيد . |
ba salam man ham dost daram too mosabeghe sherkat konam age mishe esme manam benevisid:)
|
من هم هستم
ممنون |
من هم شركت مي كنم.
|
من هم
من هم می خواهم شرکت کنم اما فقط چند روزه که با Fx آشنا شدم
لطفا منو راهنمایی کنید |
با سلام .
لطفا اسم من رو هم ادد کنید. با تشکر. |
من هم هستم
|
من هم هستم ان شاءالله
|
با سلام و تشکر
با سلام من هم مایلم در مسابقه شرکت کنم.
فقط بقول دوستمون اینقدر نپیچونید شاید هر شخصی یه روش خاص داشته باشه که علت مسابقه هم همینه و باعث ارتقاء توانائی هامون میشه. باز هم متشکرم. |
من هم شركت مي كنم
|
سلام
من هم شرکت می کنم . متشکرم |
با سلام :)
من هم دوست دارم شرکت کنم . متشکرم |
لطفاً از من هم ثبت نام کنید
ممنون |
ُسلام
من هم هستم ! ممنون |
سلام .
من هم شرکت میکنم . ممنون . |